Harem değil seks alemi

Dün Dan Bilzerian denilen dolandırıcının viral olan bir röportajını gördüm. Geçmişte binlerce kadınla seks yapmış ve şimdi bunun boş olduğunu vs. söylüyor.

Bilmeyenler için söyleyeyim Dan Bilzerian, 2010’larda ergen erkekler için erkek Kim Kardashian olarak ortaya çıktı. Babasının 80’lerde Wall Street’ten dolandırdığı ve 32 yaşına gelince oğul Bilzerian’a kalacak şekilde sakladığı milyonları, pokerde kazandım yalanı ile ortaya çıktı ve hepsi kiralık çoğu fahişe olan kadınlarla dolu yatak, küvet, yat, kat, vs. pozları ile ünlendi. Sonradan evim dediği yer kira çıktı, arabalar kira çıktı, kızlar zaten kiralık. Yine de yıllarca bunları genç ve henüz aptallıktan kurtulamamış ergenlere “bakın çalıştım, kazandım, vücut yaptım kızlar kendiliklerinden bana akıyor” diye pazarladı.

Aslında Dan Blizerian’ın konuşması, kendini fahişelerle çevrelemiş bir erkeğin dünyasına bakış açısından fena değil. İnsanlara harem diye pazarladığı şeyin aslında slutcloud (fahişe bulutu) olduğunu söylüyor: Birçok başka erkekle yattıklarını bildiği birçok kadınla yatıyor.

Bahsettiği hergün birden fazla kadınla seks ihtiyacı bildiğin seks bağımlılığına benziyor ve libido ya da cinsel ihtiyaç ile açıklanabilecek bir şey değil. Muhtemelen genç ergenlere Instagram’dan sattığı hayatı için tiyatro ya da o hayata uymak için gerçek bir çaba da içeriyor.

Asıl konu şu: Birçok erkeğin kafasında kendisine hayran birçok kadından haremi olan bir chad – alfa erkek idolü var. Bu yüksek değerli tepe %1 erkek bu haremdeki kadınlara zerre sadık değil ama haremdeki kadınlar onların gözlerinin içine bakıyor, onlara kendisini adıyor sanıyorlar. Oysa yıllardır dilimde tüy bitti ama çok fazla kadınla “tabak çevirdiğiniz” hayattaki yüksek değerli erkekler, beraber oldukları çoğu kadının beraber olduğu birden fazla erkekten biri.  Ortada harem değil, nüfusun az bir kısmının katıldığı bir orgy var.

Yıllardır manosphere içinde gençlere haremim var, 3 tane kız arkadaşım var diye pazarlayan erkeklere bakıyorum ve diyorum ki ya yalan söylüyorlar yani hiç tabak çevirmemişler ya da insanları kandırıyorlar. Birbirini bilen ama hala sizinle olan 3 tane kız arkadaşınız olmaz arkadaşlar, sizin de her birinin tabağı olduğunuz 3 tane tabağınız olur. Ha belki belki çok zenginsinizdir, kızları sürekli paraya boğarsınız ve onlar da sizin tabaklara göz yumarken kendileri sadece sizinle olur. Kendinize özel sugar baby yani.

Bakın 3 tane kızla olursunuz, olayın ne olduğunu bilirsiniz ve size göre hava hoştur eyvallah. 3 tane sugar baby yapın kime ne? Alan memnun, satan memnun. Ama iş bunu genç, aç ve tecrübesiz erkeklere öyle Chad Thundercock’um, öyle Chad High Value Errrkkeeeek’im ki, haremim var, bana ses etmeyen 3 tane, 5 tane kız arkadaşım var diye sattınız mı iş değişir. Sosyal medyada 3 tane sevgilim var, sadık haremim var diye puro üfleyen, Ferrari gazlayan adamlar, sadece genç erkeklerin tecrübesizliğinden ve libidosundan on binler kaldırmıyorlar, aynı zamanda çoğu başka erkeklerin ilgisine, alkışına, takdirine muhtaç, narsist kişilik bozukluğundan müzdarip insanlar maalesef. Narsist yakıt ikmali yapıyorlar.

Narsist yakıt ikmali yapan insan karşısındakine zarar verir. Bugün birçok erkekten, “bu çadlar bir sürü kadınla yatıyor, bize bunlarla olmamış kız kalmayacak” diye ağlaşıyorlar. Kafada mantık şu, 10 bin çad olsa, her biri 1000 kızla yatsa, 5 milyon kadın bunların elinden geçer. Saf oğlan, o 10 bin çadı da 5 bin kadının çevirdiğini yani sayının 5 milyon değil 5 bin olduğunu anlayamıyor!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

12
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LykuSamedRohanVarisiMuratGallardo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ManWhoHasNoWife
Guest
ManWhoHasNoWife

Mahmut Abi bi kız, şaka şaka Andrew Tate ile ilgili bir yazı gelir mi gençler tam olarak nasıl biri ve sistemi olduğunu net görebilmiş değil. Sevgiler ve saygılar.

Hyde
Guest
Hyde

Zaten 3 hatunu birbirinden haberli idare edebilen erkeğin burada ne işi var.

Lyku
Guest
Lyku

Aynı anda 4 kadını birbirinden haberli idare etmek sandığın kadar zor değil. Hatta aynı evde bile yaşayanları var. Birbirlerine de “kuma” deyip geçiyorlar.

O adamların çoğu sizin aklınızdaki gibi seküler tipler değil. Adam zaten görücü usulü evleniyor. 3-4 karı almak bazı kültürlerde normal görünüyor. Yaptırıyor 3-4 katlı bir ev. Hep beraber yaşayıp gidiyorlar.

Bu konu ile ilgili sorgulanması gereken şu, köyden 15 yaşında kızı getirip kendisine 3. karı yapan 60 yaşındaki adam veya para karşılığı 3-4 tane kadını tutan tip özenilecek tipler mi değil mi?

Gallardo
Guest
Gallardo

Abi Travers Beynon hakkında ne düşünüyorsun. Tütün milyarderi olması dışında pek fark yok sanırım.

RohanVarisi
Guest
RohanVarisi

Dışarda bi porsiyon iskender olmuş 400 lira. Dan bilzeryanın o gebeş suratına tüküreyim. Milletin margarinli poğça yemekten cinsel sağlık sorunları baş göstermeye başladı. Bu tarz gerçeklere de parmak basarsak iyi olacak.

Lyku
Guest
Lyku

Bir garip nokta da, bu eleman sanki çok eski gibi düşünüyoruz da haya şunun şurasında 15 sene falan olmuş ve geldiği nokta bu.

İnternette bazı tipler türedi (kadın/erkek her türlüsü var) eleman daha 20-25 yaşında, vay efendim ayda bilmem kaç bin dolar kazanıyorum, haydi eğitim setimi satın alın da size nasıl para kazandığımı anlatayım reklamlarıyla eğitim seti satmaya çalışıyor.

Bence bu tayfa için genel bir yazı gerekli.