Evli ve mavi haplı – 2

Youtube’tan ibretlik bir evlilik hikayesi geliyor. Biraz uzun bir video ama vakti olan sonuna kadar izlesin, yalnızlığına şükretsin, bu siteyi kuran Mahmut Abi adına bir türbe kurup çaput bağlasın, adaklar adasın.

Kadının yüzü zaten “benimle evlenme” diye bağırıyor da, evliliğin erkek için nasıl bir ızdırap olduğunu aşağıdaki cümleler özetliyor resmen. Parantez içleri benim yorumlar.

“Rock barda tanıştık, Mustafa  benim sevgilimle olan fotolarımı çekti.” (Meriç detected)

Sunucu: “Hala aşığım diyebiliyor musunuz?” Mustafa: “Evet” Tuğçe: “Hayır” (Tabii devamında gülüyor ama kesin şakaya vurmak için demiştir, kesiiiin)

“Evlenmeden önce 5 sene aynı evde yaşadık” (Tomassi’nin 4 Numaralı Demirden Kanunu: Evli olmadığın ya da 6 ay içinde evlenmeyi planlamadığın bir kadınla ASLA aynı evde yaşama).

“Biz sürekli boşanıyoruz, canım boşanmak istiyor bazen. Birden soğuyorum. Sevgiliyken de kendi kendime ayrılıyordum çoğunlukla.”

Sunucu: “Bu ilişkinin aşık olunan tarafı sen misin?” Tuğçe: “Evet.” (Hadi canım çok şaşırdım!)

“Mustafa yapmak istediği bir şeyi ben de yapmak istersem olur, ben istemezsem burnundan getiririm o yaptığım aktiviteyi.” Sunucu: “Sence de biraz bencil değil misin?” Tuğçe: “Ama ben mutlu olunca o da mutlu oluyor.” (Ya da tartışma çıkmasın diye mutluymuş gibi yapıyor.)

Sunucudan ibretlik tespit: “Ben soruları hep “siz” diye soruyorum ama cevaplar Tuğçe’den ben diye geliyor.” (Hımm niye acaba?)

“Mustafa bu hafta sonu evde temizlik yaptı, yerleri sildi. Silerken de söylendi, ben yere kahve dökmüştüm. Ama olabilir tabii.” Sunucudan bomba yorum: “Mustafa bak kölelik bitti biliyorsun değil mi?” Sunucu: “Peki döktüğün kahveyi sen niye temizlemedin?” Tuğçe: “Çünkü o temizleyecekti nasılsa.” (Aahahahaha)

“Mustafa’nın benimle konsere gelecek parası yoktu, ben de onun arkadaşıyla gittim. İlişkimiz daha yeni başlamıştı, niye bilet alayım? Kendi alsın.” (Tam tersi durumda Mustafa cimri öküzün teki olmayacaksa alma tabii.)

En bomba kısım geliyor:

“Mustafa ile ilk tanıştığımızda buna kim bakar ya dedim? Sonra yazışmaya başladık, birbirimize yürüyoruz. Bir ara Mustafa sessiz kaldı. Bu kim oluyor da bana sessiz kalıyor bana aşık olması lazım dedim. Böyle olunca sinirlendim, dikkatimi çekti.” (Mustafa hayatında ilk ve muhtemelen son kez kırmızı hapı kullanma hakkını orada bitirmiş.)

Sunucu: “Mustafa ile öpüşürken de dominant mısın? Yani şimdi öp, şimdi dur vs diyor musun?” Tuğçe: “Evet.” (Tuvalete de izinle gitmiyordur inşallah)

Mustafa: “Tuğçe’nin sevmediğim pek bir huyu yok. Sadece bazen zorla çamaşır katlatıyor.” (Ya da burada söylersem eve gidince can güvenliğim tehlikede olur.)

“Bazen ben Mustafa’nın ağzına vuruyorum, o da bana vuruyor.” Sunucu: “Bu normal bir tepki değil mi?” Tuğçe: “Olmaz ki ama kadına vurulmaz.” (Ama kadın ağzımıza sıçabilir çünkü o bir kadın.)

Sunucu: “Birbirinizi arzular mısınız?” Tuğçe: “Ne konu bakımından?” (Cevap soruda gizli.) “Ben kimseyi arzulayamıyorum, fotoğraflarda kaslı bir erkek görürsem belki.” (Meali: Adam o kadar beta ki maskülen erkek nedir unuttum amk.)

“Mustafa’ya sırtımı kaşı diyorum ama o arada başka bir şey de yapmaya çalışıyor. Terbiyesizlik.” (Devamında gülerek olayı yumuşatma çabası. Tabi lan insan karısına öyle şeyler düşünür mü terbiyesiz?!!)

Sunucudan son noktayı koyan tespit: “Yalnızlık şu durumdan daha kötü değil.”

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

56
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
29 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
KocheJens LehmanAhmet SeverArkady SvidrigailovSordid Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Muzahfer
Guest
Muzahfer

Sen çok yaşa eyyy Mahmut abi büyüksün.

NormalTürkErkeği
Guest
NormalTürkErkeği

Bdsmli efendili köleli ilişki sezdim.

Mahmut Abi
Admin

Karşımızda bir dominant teyze var evet.

Mahmut Abi
Admin

Bana bu hatun adamı dövüyormuş gibi de geldi.

Adam51771
Guest
Adam51771

https://youtu.be/HHrhk6R7liA Mahmut abi birazda doğru. Örnekleri konuşalım. Bunu yorumlar mısın

Koche
Guest
Koche

Mesut denen herifin tavırları çok itici. İzlemeye ancak 5 dakika dayanabildim. Bu programa katılmak en baştan betalık gibi. Neden sevgilinle özelini sulu bir o.evladının testine sunasın ki. Orada eğlenen ustalıkla p*çe bir iki giydirir sonra kadınımı alır kalkar giderim öyle bir duruma düşersem.

Profdoktor
Guest
Profdoktor

Efendi erkeklik, betalık bir seçenek ve aslında temelde bir strateji. Çoğu erkek güvenli sularda kalmak için ve flörtün zorlu dünyasında ayakta kalamadıklarından bu stratejileri seçiyorlar. Çoğu erkek betadır ve kadına nasıl davranacağını bilmez. Bana göre bir erkek olarak sevgilim-karım veya flörtümün bana saygı göstermeyen en ufak hareketine dahi tahammül edemem orada o iş biter. Sonra kendi hatam olup olmadığına bakar onu düzeltirim. Romalılar dostlar, bir kadın size saygı duymayı bıraktığı an o iş bitmiş demektir. Artık onu düzeltmek kırık bardağı yapışkanla tutturmaya benzer o yüzden yolunuza bakacaksınız. Ayrıca kadınların çoğu sevgilisine ve kocasına saygı duymuyor-arzulamıyor. Bundan dolayı da aldatıyorlar. Kocasıyla… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Erkeklerin bu hale gelmesinde “ahmet ayşeyi ne kadar da seviyor baksana fedakarlıklarına ” diye çevresel bir gazlama mı var
yoksa “kaybetmemek için köleleşme” motivasyonu mu var anlamadım
Zaten sosyal medyaya ne idüğü belirsiz “hanımcılık kazanacak ” dümeni dönüyor.
Her türlü ipleri kadının eline vermek için yapılan şeyler

Gerçekten bu derece çiftlerin olduğunu bilmek…Cringe amk

sirdragon
Guest
sirdragon

bu siteyi bulmasam hayatım bu şekilde olucaktı. Tuğçenin temizlik yapan tatlı ayıcığı sana ne kadar teşekkür etsek az mahmut abi

ED
Guest
ED

Filmin adi: Mustafa hakkinda hersey.

BlackLack
Guest
BlackLack

Hocam bana saçma gelen kısım nasıl oluyor da bu ilişki bitmiyor ve hala sürüyor ? (8 YIL)
Neden kadın terk etmiyor ?

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Neden terk etsin ki? Evcil hayvani gibi terbiye etmis

Mahmut Abi
Admin

Kadınları kafanızda ne kadar büyütüyorsunuz? Adam tamam dipte beta da kadın sanki her erkeğin rüyası? Nereye terk ediyor, terk etse başka ne bulacak, maskülen bir erkek bunu 2 buluşmada sepetler (tipi ortalamanın altında ama asıl problem davranışlarının çok kaba ve erkeksi olması). Bu kadınlar bu adamları terk etmezler ama fırsatını bulurlarsa aldatırlar, vs …

Bu AMI olan istediği zaman birini bulur tarzı yenik siyah hap zırvalarına meyletmeyin.

BlackLack
Guest
BlackLack

Kadını büyütmek değil Mahmut abi
Sadece basit bir mantık düşündüm Adam Beta ve kadınlar Beta erkekler ile birlikte olmak istemez
Neden ilişkinin çoğu ilişkiden uzun sürdüğünü ve bitmediğini merak ettim.
(Kırmızı Hapı kurallar olarak idrak edenim.)

Mahmut Abi
Admin

Basit mantık : Kız güzel değil ve erkek fatma. Erkekler güzel veya feminen olmayan kadınlarla beraber olmak istemez. Ama meden ilişkinin çoğu ilişkiden uzun sürdüğünü ve bitmediğini muhtemelen kafan alıyordur. Zira Mustafanın kapasitesi o. Adamın kapasitesinin sınırlı olabileceğini kafamız alıyorsa kadının kapasitesinin sınırlı olacağını da kafamızın alması lazım. Erkeklerin 90%ı beta, o zaman kadınlarım 90%ı ne yapsın? Ya yalnız kalacak ya da hipergamisini dizginleyecek. Hipergamiyi yanlış anlıyorsunuz : Bir kadının hipergamisi o kadının kapasitesi ile sınırlıdır. Bir erkekle birlikte olmak çoğu kadın için yalnız kalmaktan iyidir (medyada pompalanan kapasitesine göre bir erkekle beraber olmaktansa yalnızlığı seçen özgür ve cesur kız… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir de spesifik kadinlari anlamaya çalışmayın. Bazı erkekler de en az 150 kilo kadın sever, yine bazıları taşaklarını topukluyla ezen dominatrix ister, vs … Yani spesifik bir kadından da bu tür norm dışı davranışlar beklenebilir. Önemli olan toplam nüfusun eğilimidir.

Orhan
Guest
Orhan

Çevirmen hoca ve Mahmut bey haklı. Bu tür kadınlarda her ne kadar sözleri farklı söyleyebilse de evin ve erkeğin tüm kontrolünü ele alma arzusu, kendini narsist düzeyde herkesten ve her şeyden üstün görme duygusu oluyor. Maskülen bir erkek ilk hatasında yol vereceğinden beta harici bir erkekle zaten uzun süreli ilişkisi olmaz. Narsistliği, erkek adam arayışından fazlaysa belki aldatmaz bile ama adama da yarı açık ceza evi hayatı yaşatır. Kadının annesini de görme şansı olsa büyük ihtimalle aynı davranışlara sahiptir ve annesini taklit ediyordur. Bir kadınla evlenmeden önce evlerinde kimin sözünün geçtiğine bakın. Eğer annesinin sözü geçiyorsa büyük ihtimalle o da… Read more »

Crixus
Guest
Crixus

Uzun süredir takip ediyorum burayı. Kırmızı Hap’ı önce Ekşi Sözlük’ten Yin ile keifettim, sonra erkekadam.org’u buldum. 5 aylık bir ilişkim var ve 3’üncü ayından itibaren kendimde değişimler var, öfke ve güvensizlik, bunu kız arladaşımda farkında ama uzun süreli ilişkiye uygun olduğunu hep düşünüyordum, burayla beraber daha da güçlendi bu fikrim. Ve galiba bu kız benim ONEtisim olma yolunda ilerliyordu, maddi ve manevi çok yatırımlar yapmışım. Bunları azalıyorum. Bu sebeple yine teşekkürler Erkekadam.org ailesine. Sitenizi okumaya başladığımda, iki hafta sonra fitness başladım ve kararlı şekilde devam ediyorum. Ve günümün %15’i kırmızı hap ve geçmişte yaptığım betalıkları düşünerek geçiyor. Çok utanarak ve… Read more »

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Yalniz su var, her erkek maskülen ve dominant olacak diye bir kaide yok. Bu videodaki adam bu siteyi kesfetse gene umrunda olmayacaktir, gayet memnun görünüyor. Herkesten bunu beklemeyelim

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

olsalar iyi olur, amsızlık bundan kötü değildir keza.

Ciddî ciddi adam adına ben utandım lan, hayret.

bir de kh ile kazandığım vbir alışkanlık, gördüğüm pek çok çifti kh açısından değerlendiriyorum, görseniz ne Alpha görünümlü betalar var ve kadınlar açık açıkl doğru tehşisi bilinçsizce de olsa dillendirebiliyorlar.

Şevket Rıfkı
Guest

Çeviri Manyağı’nın özlediğimiz yazılarına tekrar kavuştuk, sağol. Bir kaç gündür yorumlarda ismini görüyordum fakat rumuz değiştirdiğinin farkında değildim.

MforMan
Guest
MforMan

Insan bu sitedeki bilgiler ışığında kırmızı hapı alınca ilişkileri yorumlama biçimi değişiyor. Heralde önceden bu videoyu izleseydim sıradan tatlı bir çift deyip geçerdim. Şimdi videodaki erkeğin, Mustafanın, yanına gidip kulağını çekmek istiyorum.
Zihinlerimize kazınan bu feminen bakış açısından kurtulmamızı sağlayan Mahmut abiye sonsuz teşekkürler…

Mahmut Abi
Admin

Birinin bu siteyi hiç görmese bile buna sıradan tatlı bir şey demesi çok anormal!

Şevket Rıfkı
Guest

Karı tip olarak 5/10. Mizaç olarak tipik bir narsist, her yönden kırmızı alarm.
Yanındaki meriç kocası da süs köpeği gibi yanında oturuyor. Her an ‘koş oğlum şu halkayı getir’ dense koşacal gibi. Erkekliğin yüz karası. Eğer ayda bir seks yapıyorlarsa ben bi bok bilmiyorum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Sevgilisiyle fotosunu çekip, sonra evine karı yapmış, ya ne olacaaadı?

Mağara adamı
Guest
Mağara adamı

Mahmut abi o kadının yerine beni koy işte en son ilişkim böyle bitti. Kız en son bana para harcamaya başladı ev tutup sevisiyorduk haftada 3 kez 4 kez ve o giderleri karşılıyordu. Ama gerçekten maddi olarak biraz sıkıntı yasiyordum.Ama kızda öyle burdaki Mustafa değil yani bayağı güzeldi ve cin gibiydi ama bende afalladi çok bağlandı . Ve en son lan ben ne yapıyorum ben ki bu tipimle her erkeği tavlarim diye düşündü ve bir gün gelip bana artık sana ilgi göstermiycem dedi kabul mü bende ok dedim ve bir ara ben buna seninle bir süre sevişmek istemiyorum demiştim kız kafayı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kadının yerine seni koy, kız burdaki mustafa idi ?!?!?! Malı kimden alıyorsun kardeş iyi kafa yapmış.

Meskalin
Guest
Meskalin

Sitedeki eski yazıları okuyordum 3 4 saattir. (arada canım sıkılınca yaparım) dur bir yeni yazılara göz atayım dedim. Mesut Süre vardı güldük eğlendik de o olmasa yarısında kapatırdım çok rahatsız edici. Allah kahretsin ki 4 5 sene önce bu fino köpeğinden halliceydim ben de, hatun manyağın tekiydi. tam bir borderlinedı. ağzıma sıçmıştı. toparlama evrem 2 3 senemi aldı siz hesap edin. Kadının suratına tükürmezsin ama Mustafa farkında değil muhtemelen farkında da olamayacak. Ah Mustafa ah, Mustafaya üzülürken kendi eski halime üzülüyorum aslında. Şimdi 3 4 tabağım var, kadınlar geliyor geçiyor, kazasız belasız yolumuza bakıyoruz da, ya farkında olmasaydık arkadaşlar, ya… Read more »

Satori
Guest
Satori

Uzun zamandir aktif olan grubumuzda bu ve bunun gibi her yeni yaziyi tartismaya aciyoruz. Aktif sekilde katilmak, fikirlerini paylasmak isteyenler icin discord grubumuz :
https://discord.gg/srHzvG