Saha Raporu – Feminist Kız’a İnstagram Close

Tramvayda sevimli bir kızın yanında oturdum gidiyordum. Kız elinde bir dergiye göz atıyordu. Dikkatlice baktım ve ne göreyim feminist dergisi! 😀 😀
“Dur şu feministle bir kafa bulayım.” dedim ve sohbete başladım
S:Samurai
F:Female (şaka şaka feminist kız :D)

S:Dergiyi baya baya okuyorum yanından ama rahatsız olmadın umarım 😀 (sakin ses tonu ve 7saniyeden uzun lazer göz teması (Rsd Julien)

F:Hahaha hayır okuyabilirsin tam tersine hoşuma gitti. ( dergiyi elime verir) Al hatta oku biraz.

S:(Dergiyi inceler) Hmm bu dergi feminizmle alakalı bir şeye benziyor. Feminizm nedir?

F:(Yemi yuttu ve uzun uzun anlattı. Karşıyı konuşturmak social hook pointe girmek için etkilidir)

S:?Hmm sen bir feminist misin? Adın ne? 😀

F:(Bir an duraksadı) Ben Femininur :DD Evet ama yani (Açıklama yapacaktı +1 puan)

S:(Açıklamasını keserek) Harika! çak bakalım (çakarız ve elini elimin üstünde bir kaç saniye tutar. İLİ) Ben de Samurai.

F:Hehehe. Memnun oldummmm :)) (yavru köpek gülüşü)

S:Feminizm erkek haklarını da koruyor değil mi? Mesela bir Kuzey Avrupa ülkesinde bir kadın kocasını aldatıp başkasından çocuk yapmış. Bunun üstüne de yüzsüzce mahkemede “Çocuğun babası biyolojik olmak zorunda değildir. Bir aile olduğumuz için sosyal babası konumunda olarak çocuğa ve bana para göndermek zorundadır” diye iddiada bulunmuş ve adamdan yüklüce nafaka almış. Adam sonrasında intihar etmiş. Bu gibi durumlar hakkında ne düşünüyorsun? (Piç sırıtışı)

F:(Tam bu noktada benim onunla uğraşan bir tatlı serseri olduğumu fark etti ve gözlerindeki parıldamayla ve 6 yaşındaki kızların munzur gülüşlerini suratına takmasıyla bana bunu belli etti. Biz flört ediyorduk. Flörtün böyle bir şey olduğunu anlamak yüzlerce hatamın sonucuydu. Onu azdırdığımı fark ediyordum onun beden dilinden)

Heheheheehe tabi ki Samurai’cığım… böyle şeyleri yanlış buluyorummmm hihihihihihi 😀

Tüm vücudunu bana döner bileklerini aşağı çevirerek kolunun içini bana gösterir ve gülümseyerek göz teması kurar.

-Burada önemli bir not geçmek istiyorum. Bu kız dişil enerjiye sahipti ve sevimliydi. Neden feminist olsundu ki?
2 sebep vardı bildiğim.
1- Çok şişman çirkin olur erkeklerden rağbet görmezsin
2-Ağır bir travma yaşarsın (tecavüz vb) ve psikolojin bozulur erkeklere karşı cephe almaya başlarsın.

İkincisi kesinlikle değildi. Çünkü travmatik bir kadın yeni tanıştığı biriyle böyle güzel sohbet etmezdi. Bu kız DHVsi yüksek erkeklerden ilgi görmüyordu!!! Ama nasıl! Çok sevimli! Nofapin mi etkisi yoksa derken… sonra instagramına göz atmamla sebebini anlayacaktım…

S:Femininur ben bir sonraki durakta ineceğim. Seninle bir ara kahve içelim.

F:Olurr 😀

S:(Telefonu çıkarırım. İnstagram açar eline veririm. O da kendini arayıp takip eder.Sormaktansa bu hamleyi yapmak her zaman daha etkili oluyor.Numarada da bunu uyguluyorum. Özellikle İnstagram almanın sebebi DHV dolu video ve foto oluyor bu yüzden genelde İnstagram tercih ediyorum. RSD Max “İnstagramın senin ekürindir.” der.

S:Bir sonraki durakta iniyorum. Çok memnun oldum enerjin güzel. (Kısaca ve düşük temasla sarılırım o da karşılık verir sarılır) görüşürüzzz 🙂

Tramvaydan inince salonda İnstagram fotoğraflarına baktım. Bu kızın doğuştan yüksek dişil enerji ve anaçlık potansiyeli olmasına rağmen lise çağına kadar erkek gibi yetişmiş. Metal müzik dinlemeler (5 sene elektro gitar çaldım Dream Theaterdan tut Slayer’a Kadar solosuyla çalarım size ama kardeşlerim metal erkek müziğidir. Kız arkadaşımın dinlemesini asla istemem. Eskisen böyle düşünmezdim ama metalci kardeşlerim beni linç etmeden önce bunun bir tecrübe sonucu olduğunu bilin :).
Kız evde tek kız çocuğu bir sürü erkek kardeşi var. Okulda da erkek kankaları olmuş hep. Falan ama yüksek dhvli sevgilisi hiç olmamış belli çünkü böyle makyajına dikkat eden, güzel hanım hanımlık giyinen davranan bir moda üniversitede anca girmiş. 2015’de gotfather gibi dizini bacaklarının üstüne atıp arkasına yaslandığı fotoğrafı var hahahaha 😀

Ertesi gün: merhaba Feministnur. Bugün sana bir kahve ısmarlayım bir 20 dakika Pablo’da oturalım.

10 dakika sonda cevap:
F:Selammm 🙂 Bugün HD’de hödö projesi var müsait olmicam ama yarın zaman ayırabilirim 🙂

(bu güzel bir cevaptı bence. Kızın ilgisini buluşma soruma verdiği cevaptan anlıyorum genelde. Reddettiklerinde Yüzde 80 “O gün doluyum” diye cevap veriyorlar. Ama eğer “O gün doluyum ama şu gün boşum” diyorsa bu 3 ilgi işareti değerinde bir İLİdir bana göre.

S: Ama ben yarın taşınıyorum 🙂 (Cidden taşınıyordum hahaha şu an bu postu uçağı beklerken bavullarımın yanında yazıyorum. Kız feminist olduğu için koz arkadaş materyaline çok sokmamıştım ama bir deneyim olarak yürümüştüm. İyi kızmış ama sohbeti güzeldi.)

Konuk Yazar : Samurai

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

23
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
15 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
YozgatliGoosemanErkekkkkheroticİnsan İstemezse Tanrı Ölmezmiş Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Hem hayat oyununa (kıza direkt day game yürümek yerine fırsatları değerlendirmek ve bu fırsatları yaratmak – örneğin 10 saat bilgisayar oynayacağına 10 saat dışarda takılmak gibi) iyi bir örnek hem de yürümede telefon istemeden önce bağ kurucu ve yüksek değer yansıtıcı bir muhabbete girmenin önemine iyi bir muhabbet. Kıza yürüdünüz, böyle bir muhabbet kurmaya yanaşmadı, telefon istemeyin. Ya da daha kötüsü yürüdüğünüzde, bu muhabbeti hiç beklemeden telefon istemeyin.

Bir de gerçekten feminist ile sözde feministleri ayırmak lazım. Benim hatunda sorsan feminist ve arada feminist şeyler paylaşıyor 🙂

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

“Bir de gerçekten feminist ile sözde feministleri ayırmak lazım.”

Bu önemli. Ciddi ciddi feminist felsefeyi uygulayan kadınlarla özenti olanları ayırt etmek gerek. Burada söylediklerinden çok yaptıklarına bakmak lazım.

Lakin şuna katılmıyorum:

“Neden feminist olsundu ki?
2 sebep vardı bildiğim.
1- Çok şişman çirkin olur erkeklerden rağbet görmezsin
2-Ağır bir travma yaşarsın (tecavüz vb) ve psikolojin bozulur erkeklere karşı cephe almaya başlarsın.”

Olaya böyle yaklaştınız mı ciddi bir analiz hatası yaparsınız. İlla çirkin olmak/travma yaşamak şart değil. Güzel, feminen, hayatındaki herşey yolunda giden kadınlar içinde de feminizmle ilgilenen çok. Sonuçta kendilerine avantaj sağlayan bir şey.

Çevirmen Hoca
Member

Daha önce de yoruma yazmıştım, on numara yürüme olmuş tebrik ederim. Kızla sohbet açacak ortamı bul, sohbeti aç, arada ufak ufak takıl, sohbet güzel giderse bir iletişim aracı alıp uza. Tereyağından kıl çeker gibi. Olay bu kadar basit, ne diyeceğim diye çok düşünmeye gerek yok.

Onda da yazmıştım, tek yapman gereken feminizm muhabbetini bir daha açıp kızın damarını kabartma 😁 en fazla espri yapmak için kullanabilirsin, sakın ciddi tartışmaya girme. Hikayenin devamını bekliyorum. Mutlaka davet et bir yere bakalım ne diyecek.

Boi
Guest
Boi

Rdsnin 7 saniyelik göz temasi ve instagram konusunu biraz açar misin?

Mahmut Abi
Admin

RSD’yi yakip etmiyorum.

Sir Tristan
Guest

Feminist hatunları ayıklamak, klasik pelinsu’ları ayıklamaktan daha kolay. Daha iyi vücutlu hatunlara nazaran da cinsel etkileşimleri çok çok daha iyi.

Çevirmen Hoca
Member

Ee tabi duvardan duvara vurularak becerilmeyi isteyip ortamlarda prim yapmak için feminist takılmak kolay değil, yatağa girince o birikmiş enerji atom bombası gibi patlıyor.

BenLark
Guest
BenLark

Üstad sesli güldüm dalağımı kaybettim eyv 😂😂😂🤪🤪🤪

Gooseman
Guest
Gooseman

arada raporları okumaya geliyorum ve şu yorumu her gördüğümde katula katula gülüyorum hocam xD

Sebastie
Guest
Sebastie

Pablo,tramvay=izmir

İnsan İstemezse Tanrı Ölmezmiş
Guest
İnsan İstemezse Tanrı Ölmezmiş

TRP ile tanışmadan önce çeşmeye gitmiştim tatile. İzmir easy matchup.

anakonda ziya
Guest
anakonda ziya

Uzun zamandır yayınlanan en iyi rapor herhalde. Daha nicesine, yardır dayı!

NormalTürkErkeği
Guest
NormalTürkErkeği

Bi önceki yürüme başlığından bin kat daha iyiydi.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Harika bir yürüme bu

Samurai
Guest
Samurai

Yorumlar icin tesekkurler. Disarida yeni tecrubeler yasadikca paylasmaya calisirim sizlerle 🙂

Diş Hekimi
Guest
Diş Hekimi

Metal müzik hakkında dediklerin doğru. Yapılan araştırmaya göre metal ve benzeri müzik dinleyenlerin testosteron seviyeleri daha yüksek çıkmış.

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/testesteron-seviyesi-muzik-tercihlerini-belirliyor/

Hazır konusu açılmışken, dinleyince kanınızdaki testosteron miktarını arttıracak bir şarkı bırakayım:

https://www.youtube.com/watch?v=HbgmivJulxs

SpookyScary
Guest
SpookyScary

abi bu araştırma erkek kadın ayrılmış mı?çünkü genelde erkek dinler,daha da gidersek dinleyenler için teste yüksek diyebiliriz.Ama bu demek değil ki metal dinlemeyenlerde testo yüksek ya da her metal dinleyenin testosu yüksek

Erkek Evladı
Guest
Erkek Evladı

Bu sitede yazılmış en güzel saha raporlarından birisi eleman anladığım kadar RSD tayfayı dinliyor. RSD Tyler’ın game 3.0 dediği olayı uygulamış, instayı DHV olarak kullanmış ki çok mantıklı. Gördüğüm güzel saha raporu yazılarından birisi olmuş bu tüm samimiyetimle arkadaşı tebrik ettim.

SpookyScary
Guest
SpookyScary

kız arkadaşımın en büyük hayali benle pentagram konserine gitmek ,endişelenmeli miyim?Kıza arada metal müzik genelde de rock dinletiyorum kendimde gitar çalıyorum fazlasıyla hoşuna gidiyor.Neden metal seven kızdan uzak duralım?hali hazırda sevmeye başlayan birine ne yapalım?

herotic
Guest
herotic

Metal müzik konusunda yanılmışsın bana kalırsa. Bir erkeğin metal müzik konserine gidip game açıp ekmeksiz çıkması pek olası değil bence.
19 haziran 2012 megadeth ve 2010 sonisphere ne günlerdi 😀

Erkekkkk
Guest
Erkekkkk

Sınıfta bakıştığım kızın adını sınıf yoklama listesinden bulup instadan takip isteği attım. Güya ders bahanesi ile sohbet açıcaktım.
Ama kız isteği ne reddetti nede kabul etti. 2 saattir içimi bi huzursuzluk kapladı. Sizleri seviyorum bu arada erkek adam ailesi 😂

Erkekkkk
Guest
Erkekkkk

Ha eklemeden edemeyeceğim kıza günde çok takip isteği geldiğine eminim. Benim Adımıda bilmiyordur muhtemelen . Sadece bakıyodu ama ilgiliydi sanki . Hareketlerimi taklit ediyordu bakıyordu . Bu siteyi okuyan ve kadınları çok az tanıyan birisi net bi şekilde hamle yap derdi

Yozgatli
Guest
Yozgatli

Mahmut abi bu kadın cinayetleri hakkında ne düşünüyorsun feminizm katil biriyle sevgili olup sonra ölen kadını bilemeyebilirdi diye haklı çıkarıyor biz ne yaparsak yapalım onlsr gibi düşünemeyiz zaten ama bile bile aranan bi kizin ölmesi kendi sonunu hazırlamasidir bence benim fikrim bu konulara tepkisiz mi kalmalıyız