Evli ve mavi haplı – 2

Youtube’tan ibretlik bir evlilik hikayesi geliyor. Biraz uzun bir video ama vakti olan sonuna kadar izlesin, yalnızlığına şükretsin, bu siteyi kuran Mahmut Abi adına bir türbe kurup çaput bağlasın, adaklar adasın.

Kadının yüzü zaten “benimle evlenme” diye bağırıyor da, evliliğin erkek için nasıl bir ızdırap olduğunu aşağıdaki cümleler özetliyor resmen. Parantez içleri benim yorumlar.

“Rock barda tanıştık, Mustafa  benim sevgilimle olan fotolarımı çekti.” (Meriç detected)

Sunucu: “Hala aşığım diyebiliyor musunuz?” Mustafa: “Evet” Tuğçe: “Hayır” (Tabii devamında gülüyor ama kesin şakaya vurmak için demiştir, kesiiiin)

“Evlenmeden önce 5 sene aynı evde yaşadık” (Tomassi’nin 4 Numaralı Demirden Kanunu: Evli olmadığın ya da 6 ay içinde evlenmeyi planlamadığın bir kadınla ASLA aynı evde yaşama).

“Biz sürekli boşanıyoruz, canım boşanmak istiyor bazen. Birden soğuyorum. Sevgiliyken de kendi kendime ayrılıyordum çoğunlukla.”

Sunucu: “Bu ilişkinin aşık olunan tarafı sen misin?” Tuğçe: “Evet.” (Hadi canım çok şaşırdım!)

“Mustafa yapmak istediği bir şeyi ben de yapmak istersem olur, ben istemezsem burnundan getiririm o yaptığım aktiviteyi.” Sunucu: “Sence de biraz bencil değil misin?” Tuğçe: “Ama ben mutlu olunca o da mutlu oluyor.” (Ya da tartışma çıkmasın diye mutluymuş gibi yapıyor.)

Sunucudan ibretlik tespit: “Ben soruları hep “siz” diye soruyorum ama cevaplar Tuğçe’den ben diye geliyor.” (Hımm niye acaba?)

“Mustafa bu hafta sonu evde temizlik yaptı, yerleri sildi. Silerken de söylendi, ben yere kahve dökmüştüm. Ama olabilir tabii.” Sunucudan bomba yorum: “Mustafa bak kölelik bitti biliyorsun değil mi?” Sunucu: “Peki döktüğün kahveyi sen niye temizlemedin?” Tuğçe: “Çünkü o temizleyecekti nasılsa.” (Aahahahaha)

“Mustafa’nın benimle konsere gelecek parası yoktu, ben de onun arkadaşıyla gittim. İlişkimiz daha yeni başlamıştı, niye bilet alayım? Kendi alsın.” (Tam tersi durumda Mustafa cimri öküzün teki olmayacaksa alma tabii.)

En bomba kısım geliyor:

“Mustafa ile ilk tanıştığımızda buna kim bakar ya dedim? Sonra yazışmaya başladık, birbirimize yürüyoruz. Bir ara Mustafa sessiz kaldı. Bu kim oluyor da bana sessiz kalıyor bana aşık olması lazım dedim. Böyle olunca sinirlendim, dikkatimi çekti.” (Mustafa hayatında ilk ve muhtemelen son kez kırmızı hapı kullanma hakkını orada bitirmiş.)

Sunucu: “Mustafa ile öpüşürken de dominant mısın? Yani şimdi öp, şimdi dur vs diyor musun?” Tuğçe: “Evet.” (Tuvalete de izinle gitmiyordur inşallah)

Mustafa: “Tuğçe’nin sevmediğim pek bir huyu yok. Sadece bazen zorla çamaşır katlatıyor.” (Ya da burada söylersem eve gidince can güvenliğim tehlikede olur.)

“Bazen ben Mustafa’nın ağzına vuruyorum, o da bana vuruyor.” Sunucu: “Bu normal bir tepki değil mi?” Tuğçe: “Olmaz ki ama kadına vurulmaz.” (Ama kadın ağzımıza sıçabilir çünkü o bir kadın.)

Sunucu: “Birbirinizi arzular mısınız?” Tuğçe: “Ne konu bakımından?” (Cevap soruda gizli.) “Ben kimseyi arzulayamıyorum, fotoğraflarda kaslı bir erkek görürsem belki.” (Meali: Adam o kadar beta ki maskülen erkek nedir unuttum amk.)

“Mustafa’ya sırtımı kaşı diyorum ama o arada başka bir şey de yapmaya çalışıyor. Terbiyesizlik.” (Devamında gülerek olayı yumuşatma çabası. Tabi lan insan karısına öyle şeyler düşünür mü terbiyesiz?!!)

Sunucudan son noktayı koyan tespit: “Yalnızlık şu durumdan daha kötü değil.”

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

56
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
29 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
KocheJens LehmanAhmet SeverArkady SvidrigailovSordid Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
y
Guest
y

Konu “amsızlık bundan kötü değildir” konusu bile değil çünkü bu karı bu herife vermiyordur da zaten. Herif bunca dangalaklığa düzenli seks hayatı için de katlanıyor değil yani. İlginç olan, “1o yıl boyunca hep vereceksin, hiçbir şey almayacaksın, bir de aşağılanacaksın, böyle bir işte çalışır mısın?” deseler bunu betanın dibi de olsa hiçbir erkek kabul etmez ancak iş ilişkiye gelince sırıta sırıta kabul ediyorlar.

Driver
Guest
Driver

Erkekler zor durumda. Günümüzde erkekler sürekli kendi ayağına sıkmakla meşgul, bu her konuda böyle. Erkek cinsi olarak neden ve nasıl bu kadar yozlaşabildik, bu kadar zayıf düşürüldük oturup herkesin bir düşünmesi lazım. Doğamız aslanken, artık koyun olmuşuz haberimiz yok.

Adama üzülsem mi yoksa kendi düşen ağlamaz mı desem bilemedim.

y
Guest
y

Yahu peri masalı ya da disneyland vs safsatalarıyla, hb9 falan bir kadına yürüyen atm olan erkeklerin bir yerde kendi içinde tutarlı bir beklentileri var, mavi haplının umut dünyası der geçeriz. Ama bu kadın hem patates çuvalı gibi, hem aptal, hem küstah, hem de herife ev işi falan yaptırıyor, üstelik 10 yıl geçmiş, herifin mavi haplı bile olsa ne gibi bir beklentisi olabilir de hala bu işin içinde ona bir türlü aklım ermedi.

Mahmut Abi
Admin

Bu adamın bulup bulabileceği tek seks bu hatundan geliyor muhtemelen. Böyle hatunlar akıllıdır, adamla stratejik yatarlar.

Driver
Guest
Driver

Am için bu hallere düşmektense erkekler sıvazlayıp geçmeyi öğrenmeli diyorum.

Na:me
Guest
Na:me

Kadın Mesut’a verecekmiş gibi bakmıyor mu ? Yoksa bana mı öyle geliyor ?

mrstark
Guest
mrstark

Mahmut abi merhaba. Sayenizde red pill ile tanıştım ve hem buradaki yazıları hem de Manosphere’de henüz çevrilmemiş bir sürü yazıyı okudum. Benim sorum kızkardeşlerimizi ve kız çocuklarımızı nasıl maskülen zihin yapısına sahip bir şekilde yetiştireceğimizle ilgili. “Ulan önce erkek kardeşini betalıktan kurtar” diyebilirsiniz ama benim erkek kardeşim yok 🙂 Kızkardeşlerimizi maskülen yetiştirmek için neler yapmalıyız sorusuna çok fazla cevap bulamadım. Önce abi ve baba olarak bizim çok maskülen olmamız şart elbette ama başka neler yapılabilir? Mesela maskülen oyun ve oyuncaklara ilgi duymasını sağlamak ya da erkek kardeş olarak onunnla daha fazla vakit geçirmek aklıma gelen ilk çözümler ama yeterli olacağını… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kızkardeşini maskülen yetiştirmek ?!?! Erkek kardeşini feminen yetiştirmek gibi bir şey bu.

mrstark
Guest
mrstark

Biraz daha açayım: Kızkardeşi maskülen yetiştirmek derken demek istediğim fazla feminen olmaması. Yoksa bir erkek kadar maskülen olmasını beklemek fazla beklenti oluyor onu biliyorum.

mrstark
Guest
mrstark

Sence ne yapmalıyım Mahmut abi?

Mahmut Abi
Admin

Kızkardeşini maskülen yetiştirme. Sen ona maskülen erkek örneği ol.

mrstark
Guest
mrstark

Kendi maskülen benliğimi zaten geliştiriyorum Mahmut abi. Çok aşama kat ettim sen ve diğer manosphere blogları sayesinde. Kızkardeşlerimizi ve kızlarımızı(çocuğum yok ve mgtow bana şimdilik mantıklı gözüküyor ama ileride fikrim değişebilir) maskülen yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Eğer red pill’in kadın doğası hakkında dedikleri doğruysa (ki doğru gözüküyor fazla istisna görmedim) çok açıktır ki feminenlik bir hastalık. Red pill okumalarımda sık sık “hayır hayır bu doğru değil benim annem teyzem böyle olamaz” dedim ama anlattıklarınız mantıklı gözüküyor sanırım kadınların çoğu kadın doğasına sahip. Hem kadın doğasını böyle tarif edip hem de bunu hastalık olarak görmemek politik doğruculuk gibime geliyor. Her neyse kızları… Read more »

mrstark
Guest
mrstark

Biraz önce yazmayı unuttum Game of Thrones’daki Arya Stark mükemmel bir örnek. Kız çocukları için iyi bir rol model olabilir.

lyku
Guest
lyku

Bu nasıl bir kadın bu nasıl bir adam bunlar ne yaşıyor? Cidden 10 sene böyle geçer mi arkadaş.

Benim aklıma tek bir soru takıldı; bu mustafanın eşi dostu veya bunu seven birisi de mi yok? niye uyarmıyorlar garibanı?

Eski mahalle kültüründe falan öyle abilerimiz olurdu. Malca bir hareket yaptığımızda kulağımızdan çekerler o öyle değil, bunun doğrusu bu gibi uyarırlardı. Toplum bu kadar mı deforme oldu?

Okd. Ktplr. Paylaşın
Guest
Okd. Ktplr. Paylaşın

Ben neden seninle adaşım dama çıkan mısırkafa?

Archer
Guest
Archer

Eleman aseksuel olabilir

Sordid
Guest
Sordid

Bu arkadaş için bir dakikalık saygı duruşu. Ölmeden mezara girmiş garib.

Arkady Svidrigailov
Guest
Arkady Svidrigailov

Çok eğlenerek izlediğim, öğretici bir video idi. Keşke zamanında indirseydim. Video yayından kalkmış muhtemelen kadın, bu sünepe kocayı boşamıştır. Kocasının yanında “kaslı erkeklerden tahrik oluyorum” diyebilen bir kadın, bu sözleri hazmeden bir erkeği yanında uzun süre tutamazdı zaten.

Ahmet Sever
Guest
Ahmet Sever

Aklıma Can Aktının Yazıp Dunganganın Seslendirdiği Aynalar isimli hikayesi geldi. Blue Pill Almış Birisini Anlatan Bir Korku Hikayesi. Karakterler Mustafa Ve Tuğçeye Aşırı Benziyor. Ama Hikayenin Güzel Yanı Blue Pill`i Çok İyi Bir Şekilde Kişinin Ağzından Anlatması.Tabii Korku Hikayesi Olduğu İçin Absürt Bir Sonu Var Ama Dinlemenizi Tavsiye Ederim.(Reklam Değil Hikaye Aklıma Geldi Bu Yazıyı Okuyunca.Ve Çok Güzel Hikaye).

Jens Lehman
Guest
Jens Lehman

Mahmut abi, buradaki kadın çocuk yapınca beta kocasını tekmelemiş. Videoyu kaldırtmışlar. Videoyu daha önceden seyretmiştim. Bir kadının kocasından bu kadar çok tiksindiği çok az ilişki gördüm. Yanında başka erkekten tahrik olduğunu söylüyor, yuh.

Benim anlam veremediğim kadının evlilik olmadan 5 yıl bu beta ile nasıl yaşamaya katlandığı. Kadın çirkin ve kırmızı alarm dolu, burası doğru. Ama kadın ne kadar kusurlu olursa olsun betalığı böylesine uçlarda yaşayan biriyle 5 yıl bekar yaşaması ilginç geldi.

Mahmut Abi
Admin

İlginç bir şey yok. Hipergami kadının kapasitesi ile sınırlıdır. Bazı kadınların kapasitesi çok sınırlıdır.

Koche
Guest
Koche

Video kaldırılmış. Şaşırdık mı?