Saha Raporu – Renkli Ayakkabılar

Selam millet, hemen konuya gireyim. 1 aydır görüşemediğim bir arkadaşla buluşmak ve bir kaç set açmak için bir AVM’de buluştuk. Ortalıkta HB-6 yukarısı olmadığı için 30luk ablaları açtım lakin beni bir sinek gibi savuşturdular, bir iki daha böyle olması ve etrafta set olmaması ile, yakındaki bir AVM ye transfer olduk.

Girdiğimiz gibi arkadaşa “şu hatunu açsana ayakkabılardan iyi neg atarsin” dedim.

– Hayır, istiyorsan sen aç (bu kelimeler beni harekete geçirir).
+Bla bla..

+ Ben – Hatun

+Hey(omzuna dokunur,önüne geçerim), merhaba arkadaşımla ayakkabılarının ne kadar dikkat çekici olduğu hakkında konuşuyorduk ve dedim ki “acaba ayakkabıları gibi pozitif mıdır” ve işte (3 numaralı gülüş)

-ahh merhaba, teşekkür ederimm.

+Tahmin edeyim moda tasarımı okuyorsun.

-hahaha hayır, annem moda tasarımcısı.

+Bunu biliyordum, elini uzatsana birşeye bakmaliyim..

-(uzatır, erken teslim oldu)

+Düz tut, hayır birleşik. Bunun ne demek olduğunu biliyor musun ? Hiç birşey hahaha. Şaka yapıyorum, dinle(parmak rutini)

-(gözleri parildiyor, dinliyor)

+Seninle 20 yıl sonra evleneceğim, o zamanlarda iyi bir anne bulacağımı pek sanmıyorum.

-hahahaha. Şu an YouTube için video falan yapmıyorsun değil mi?

+MMM, sanmıyorum(çevreye bakarım) sanırım şu kız benim için çalışıyor.

Hatuna dönüp bakarız ve

+Hayir, degilmiş.

TAKUR TUKUR

Birkaç şey daha, özgüven, insanlar ve çevredeki karakterler…….

TAKUR TUKUR

Birkaç şey daha, özgüven, insanlar ve çevredeki karakterler…….

+Adın ne?

-Hatun (sonradan unutuyorum)

+Hatun mu? Bisküvi ismi gibi.

-Nasil ya böyle bisküvi ismi mi olur?

+Sen ne diyorsun, eskiden bunlar Bim ve Şok da satiliyordu, dandik ve yan marka bilirsin;)

– ya tam bir saçmalık böyle bisküvi mi olurmuş(Neg yerine oturdu), bu arada nerede oturuyorsun?

+Bla bla.

-Uzakmışşş

+Bu bana gelemeyeceğin anlamına geliyor

-ahh, evet bu çok kötü(küçük kız hareketleri)

+Merak etme seni alırım..

TAKUR TUKUR..

+Bak ne diyeceğim, seninle sohbet güzeldi, buna devam etmeliyiz(telefon çıkar).

– O zaman burda tekrar karsilasiriz tekrar devam ederiz.

+Buraya yolumun düşeceğini sanmıyorum hem bu an bir daha hangi insanın başına gelir, bak reddetmek bir seçenek ama önemli olan doğru bir adım atabilmek.

Numara alınır ama devam edilmelidir

Biraz sohbetin ardından,

+Hafta sonu ne yapiyorsun?

-Aslında boşum ama sınav olabilir takvime bir bakayım.

+Ooo randevu ile çalışıyoruz.

-hahaha. Hayır sınav şeysi(kolay kız olmak istemiyor).

Bla bla takur tukur..

-Cumartesi muhtemel.

+Çok karamsar, karamsar insanları hiç sevmem.

-bla bla.

Velhasıl kelam Cumartesi için sözleştik. Olur olmaz sorun değil, bu cümleler 5 dakikalık kısım, 10-15 dakika konuştuk. Bu set aslında biraz sancılı idi, çünkü 20 gündür set açmıyordum ve hızlı konuşuyordum, tabii tonlamalar hariç. Beden dili iyiydi, ses tonu iyi olmasa da doğru yerde doğru tonlamalar seti kurtardı.

Yazıyı şu efsane söz ile bitireyim;
Ne dediğin dediğin değil nasıl dediğin olay.

Konuk Yazar : Casanova

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

105
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
78 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
3n1gm4t1cRoderoDriverBurakGözleri Açık Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
KKEG
Guest
KKEG

Saha Raporu:Yardım Dayağı Yıl 2012. Aylardan Ocak. Otobüste ayakta giderken yanımda bir kız ve bir çocuk var. Otobüs hızlı kalktığı için kız düşecekti kolundan tuttum düşmesin diye. Teşekkür etti, yanındaki eleman da eyvallah dedi falan, ordan bir sohbet başladı. Konu Linux işletim sistemleri ve ben Linux’u ezbere biliyorum. Otobüste konuştuk, ben evimin durağında indim ve bir daha da kızı görmedim. Olay Salı günü oldu ve Cuma günü dayağını yedim. Her zaman aynı durak, aynı saat, aynı otobüs olduğu için takip edilip uygun bir yerde kıstırılıp bir temiz dayak yedim. Kız da karşımda bacak bacak üstüne atmış bir şekilde oturuyordu. Eleman… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sen bunu daha önce yazdıydın. Niye yine yazdın?

Ben bırakıyorum pat diye düşüyorlar. 2 sene önce yanımda bir hatun bayıldı böyle benim üzerime doğru ani bir hareketle kaçındım oturan teyzenin kucağından yere düştü.

Mahkeme etmen iyi olmuş sen bakma ceza almadıklarına. Bir götleri dört atmıştır iki bir daha böyle bir halt yiyemez o hatun zira yine mahkemeye geldiği an bu sefer anlayacaklar arıza hatunda ve o zaman da cezasız zor kurtulur. Yani peşine düşüp bunlara iyi ders vermişsin üstüne başkalarını kurtarmışın.

Şevket Rıfkı
Guest

Bu yorumcu aynı kişi mi yoksa serin hikaye mi?
Daha önce Kerem Tuna adlı biri yazmıştı bu siteye.

Çevirmen Hoca
Member

Feministler erkek şiddeti diyedursun, kadınlar da en azından erkekler kadar şiddete meyillidir. Tek farkları bunu yaptıracak bir meriç bulmaları. Kız muhtemelen sevgilisine açıklama yapamadığı için seni harcama yoluna gitmiş. Böyle hastalıklı tiplere bakıp kadınlardan soğumak saçma. Toplasan 100 kişide 5 tane zor çıkar, hatta tipinden anlarsınız zaten arıza çıkaracak kızı.

Lord Man
Guest
Lord Man

Abi okuya okuya bir sürü tabak yaptım ama şimdi yaptığım tabakları eleyemiyorum. Şimdiki aklım olsa birine yazar olmassa diğerine yazardım çünkü işin sonunda içlerinden birini seçmek zorunda kaldım.Vakit ve maddiyat el vermiyor. Ve birkaç tabak mutluluk bir yana kesinlikle büyük stress ve baş ağrısı veriyor. Birde işin vicdani boyutu var birlikte vakit geçirdik ve umut verdim gibi çünkü. Oneitis hali değil ama insan üzülüyor karşıdaki için.

Heisenberg
Guest
Heisenberg

Friendzone ye girdiğimi farkettikten sonra iletişimi kestiğim kız, gelip bana niye trip atıyorsun diye soruyor, muhabbet etmeye falan çalışıyor. Her seferinde geçiştiriyorum.

Niye trip atıyorsun deyip sitem etmesini İLİ olarak alabilir miyim? Şuan görmezden geliyorum. Bir de arkadaşı ile sebebinin ne olabileceğini tartıştığını duydum
Bu kızı tabak olarak 2.plana atabilir miyim, yoksa NEXT mi?

Mağara adamı
Guest
Mağara adamı

Konuyla alakası yok ama yazmak istedim. Ben bir yıldır bu siteyi takip edip eksikliklerimi gidermeye çalıştık. Bakın Mahmut abi gerçekten bizi bizden daha çok düşünüyor. Bakın çok ciddiyim. Oda sırf kendi kullanabilirdi yada parayla satabilirdi. Ama adam gerçekten buna vicdanı el vermemiş. Herkesin hayran olduğu ünlüler vardır ama benim unutmayacağım kişi Mahmut abidir.Burda yazan tüm yazılar öyle kafadan uydurma değil. Kesinlikle deneyim. İnanmayan zaten başına gelince anlar . Zaten buraya gelenler başına kötü şeyler gelenlerden oluşuyor . Arkadaşlar şuan hayatım çok daha iyi. Bırakın kızları diğer anlarda da eskisinden çok daha iyiyim. Benim tek nacizane tavsiyem duygusal bataklığa düşmeyin. Ve… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Beyler size bir sorum olacak sevgilim son zamanlarda seksi erteliyor buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyoruz ama eve davet ettiğimde başka zaman gelsem olmaz mı ? Vs diyor yarın sınavı var ve çıkışta bana gel dedim 1 kaç gün sonra geleyim sınav temposu çok yordu dinleneyim dedi bende olur dinlen canım dedim bu durumda ne öneriyorsunuz ?

Lord Man
Guest
Lord Man

Birde ilişkileri bitirmek için veya tabaklarla iletişimi kesmek için ne yapmalıyız zararsız bir şekilde ?

Mahmut Abi
Admin

Bir kadınla görüşmeyi kesecek kadar cesaretin mi yok? Zararsız ne demek?

Ferhat
Guest
Ferhat

Mahmut abi selamlar
Arada instagramdan görüyordum ama pek inanmazdım da yalnız kızlar paylaşınca foto falan inandım, bunlar işte sevgililerine ” aşkom sana bir kere makyoj yapim mi ?” diye ikna edip ciddi ciddi heriflere makyaj yapıyorlar 😃. Bu konuyu Trp açısından nasıl değerlendirirsiniz …

Mahmut Abi
Admin

Kız arkadaşlarının pembe pijamalarını giyenler gibi … ona twitterda değinmiştik. Erkeklerin 90%i beta ve çoğu kız yalnız kalacağına bunlarla beraberler. Bu adamcağızlar da kız arkadaşım olsun diye her şeyi yapmaya hazırlar.

Mahmut Abi
Admin

Kızım 3 yaşında sana makyaj yapacağım diye tutturmuştu benim hatun da bırak yapsın erkekliğin mi eksilie falan diye klasik feminist boka sarmıştı. Lan dedim sen misin bunu diyen. Evde kuyruğunda plastik tüy olan bir oyuncak var. Dedim gel kızım hadi babayı boyayalım. Hatun sandı ki makyaj yapacağız. Ufaklığa dedim ki erkekler makyaj yapmaz savaş boyası sürerler. Aldık sulu boyayı internetten de şahane bir kızılderili erkeklerinyaptığı savaş makyajı bulduk boyadı suratımı. Tüyü de taktım mis gibi.

Kızı kendisine makyaj yapmak isteyen babalara tavsiye ederim. Iyi bir kadın erkek ayrımı dersine çevirebilirsiniz.

Rodero
Guest
Rodero

heil Mahmut sensei

Gözleri Açık
Guest
Gözleri Açık

siteyi yeni öğrendim ve şu ana kadar gerçek sorunların ne olduğunu görmemi sağladı bu yüzden öncelikle teşekkürler. sormak istediğim bir husus var aslında, belki de benim okuyamamdan kaynaklı olarak hep betaymışım gibi hissediyorum. şöyle ki; tüm sinyal ve seks sinyalleri alınıp eve götürülen kıza hamle yapıldığında birden ters tepmesi ve “ne yapıyorsun” tavrı. gerçekten sinir bozucu bir durum. tabii bunda hatam ise mavi haplı şekilde davranıp “arkadaş olup sonra yürümek” taktiği yüzünden olabilir ancak eve gelen yatağına giren kıza hamle yapıldığında ters tepmesinin asıl sebebi ya da amacı nedir? Bu olaydan sonra gerçekten bazı konularda alfa gibi korkusuz olsam da… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Son ana kadar tek bir pozitif cinsel gerilim yaratmayıp son anda yumulmaya çalışmak büyük hata. Bunu gün boyu azar azar yapman lazım.

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba; Birsey sormak istiyorum. Cevaplarsan sevinirim. Bir kizla cikmaya baslayali 10 gun oldu. Bu sure zarfinda ben gunde bir defa ariyorum ve en fazla 3-4 dakika konusup telefonu kapatiyorum. Kizda bana gunde bir msj atiyor oyle en fazla 5 dakka msjlasiyoruz. Yani gunluk sesli aramayi ben gunluk whatsaapta msji o baslatiyor. Bu 10 gun icinde yarin 4.bulusmamiz olacak. 1- Artik ilk sesli aramayi kesiyim mi yani bu sefer onun beni ilk olarak aramasi icin hicbir tepki vermeden gunde bir sefer arayarak gosterdigim ilgiyi hicbirsey soylemeden geri cekip anlamasini saglayabilir miyim? 2- 10 gun icinde 4.bulusma gereginden fazla mi?… Read more »

Mahmut Abi
Admin

1. Böyle ilk kim aradı yok kim kapadı muhabbetine gerekyok.
2. 10 günde dört buluşma çok özellikle de senin bir öpücük bile almadan yapıyorsan (bunu dedim diye pazara klza yumulmaya kasma)
3. Bir hata yaptığında ve sen kendin farkına vardığında en iyi strateji o hatayı hemen kesmek ve /veya yapmamış gibi davranmaktır etmektir. Toparlamaya çalışırsan batarsın.

Kızla eğer fiziksel düşünüyorsan gece buluşmalısın kahvaltı gibi evcil evcil buluşmamalısın.

Kızın sana ilgisi nedir? Fiziksel ilgi gösterecek gibi mi? Sen yürüyorsun o mu engelliyor yoksa sende hamle mi yok?

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi; 1-İkinci bulusmada istesem opucukten oteye giderdim. Kiz benim telde soyledigim seyi yanlis anladi. Ben de ona simdiden boyle olmaz sonra konusuruz dedim. O da dur gonlunu almaya geliyorum diyerek evinden 30 km uzakliktan ofisime kadar geldi. Bende dur yukari cikma ben asagiya iniyorum diyerek disarda kahve ictik. Yani yukari davet etsem ederdim ama etmedim. ( kiz cekicilik ve guzellik bakimindan ortalama ustu fakat ben uzun suredir 4-5 aydir canim cinsellik cekmiyor. Bu konuda konusmak istiyorum ayrica 2- ucuncu bulusmada sinemaya gittik elini tutmadim istesem tutardim. Yukarda soyledigim gibi canim cekmiyor. Bu arada kizdan hoslaniyorum o ayri mesele. 3-… Read more »

Burak
Guest
Burak

Bu arada ben 34, kiz 32 yasinda. Cinsellikten daha ote baska ciddi amacla gorustugum bir kiz. O da ayni sekilde bu dusuncelerle geliyor.malum anladiginiz gibi evlilik yoluna girme hazirliklari. Bu kiza kadar cok eleme yaptim ve bununla gorusmeye basladim

Mahmut Abi
Admin

Daha kızla aranızda bir şey yok. Henüz çıkmaya başlamamışsın bile. Evlilik düşünecek yaştasın ama bu geçiş daha çıkmaya bile başlamadığın kızla evlilik düşünmeye başlamandan ziyade artık ilişkilerimde uzun süreli ilişkiye geçeceğim ve kızı uzun süreli ilişki ve evlilik için test edeceğim olmalı. Yoksa fazla duygusal yatırıma girer. Zaten yaş olarak büyük bir kız o nedenle seni de hızlı davranmaya zorlayacak haliyle. Daha 12 ay çıkmadan bu kızla evleneceğim deme.

Çevirmen Hoca
Member

Bence 32 yaşında bir kızla evlenen erkek en azindan 40 civarı olmalı. Senin 25-26 yaşında biriyle evlenmen lazım. Kız gereğinden fazla tecrübeli, bu hem alfa dul riskini artırır, hem de evlilik düşüncesi kafasında belirdi ise senin oyununa tepkisini ölçmen çok zor olur. Daha doğrusu kız seni sevdiği için mi yoksa evliliğe kadar suyu bulandırmamak için mi öyle davranıyor bilemezsin. Tecrübeyle sabit. Ben sana yaşı bu kadar yakın kadınla evlilik düşünme derim.

Mahmut Abi
Admin

Genel popülasyonda alfa dul riski olabilir ama spesifik bir kızın neden 32 yaşına kadar evlenmediği kızdan kıza değişir. Ama yaş yakınlığı konusunda sana katılıyorum. Minimum 6 yaş daha iyisi 8 yaş fark koymanız sizin için çok daha iyi. 32 yaş hatun 38 – 42 erkek için ideal. Kızın seni bebe yapmak için mi yoksa senden etkilendiğinden mi istediğini bilemezsin, kızın bebe için hızlı davranma stresi sana da dert olur, vs.

BenLark
Guest
BenLark

Mahmut Abi ve Çevirmem Hoca

Merak ettiğim bir konu var

Hb 7-8 lik bazı kızlar maskülen tavırlı oluyorlar .Erkek düşmanlığı da yapan fikirleri var.Az biraz da feminist ayakları yani

Ayrıca kız seksiliğinin farkında zaten sosyal medyayı da bu şekilde kullanıyor

Bu tipleri genellemek doğru olmaz ama alfa dul sinyali mi sizce bu ?

Tekme yiyince 180 derece değişen biri gibi geldi

Ya çıtayı arşa çıkarıp diğer erkekler gebersin kafasında bu kız

Yada benim yanlış gözlemim

Mahmut Abi
Admin

Merak ettiğim bir konu var … Hb 7-8 lik bazı kızlar maskülen tavırlı oluyorlar .Erkek düşmanlığı da yapan fikirleri var.Az biraz da feminist ayakları yani Bana da sorduğun için cevaplauyayım : Ben şahsen ne merak ediyorum ne de üstünde düşünüyorum. Maskülen davranan kız iticidir, hedefim dışındadır ve benimle beraber olamaz, bana ne neyi neden yaptığından? Sen hiç “yakışıklı ama feminen erkekler neden feminen davranıyor” diye merak eden bir HB8 – 9 gördün mü? Bu kızlar bu erkekler sanki yoklarmış gibi davranırlar zira onlar için bu erkekler gerçekten yoklardır. Aynı hesap bu kızlar da benim için yoklar. Çevirmen Hoca’da muhtemelen aynı… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

@Benlark kadınların değişim sebepleriyle ilgilenmek beta zihniyetidir. Umursamayın. Çünkü sebep ne kadar saçma olursa olsun kadın ona kılıf bulur. Erkeğin görevi bu sebep işine yarıyorsa kullanmak, yoksa da nextlemek.

Mahmut Abi
Admin

Bir daha boyle mavi hapli durumu yapmiyim tamam ama bi kere bu oldu artik. Kiz kendisi icin planini degistirfigimi biliyor. Bulusup bi kahve icip kalksam sonra genis zamanda yapalim desem kibarca dediginiz gibi batar miyim? Ben size bir şeyi yapmayı kesin dediğimde bunu hemen “kıza yaptığını gösternmeyi kes” anlıyorsunuz (bkz. imajı çizmek) ama siz yapmayı kesin diyorum. Konuyu kapat, geride bırak, düşünme diyorum. Hala kafana takmış vaziyettesin. Unut, geride bırak, sen de düşünme. Sen böyle kendini betalaştırırken kıza belli etmişsin ne olur etmemişsin ne olur? Kırmızı haplı davranmayı takıntı haline getirirseniz kırmızı hap mankafalılığı (redpill meathead) denilen bir duruma düşersiniz.… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Benlark, bunun sebebini bilemeyiz. Kız kucaktan kucağa gezip 30unda kimse kendini almayınca da erkek düşmanı olabilir, sevdiği ilk adamdan yüz bulamayınca da olabilir veya aşırı sert tavırları nedeniyle etrafındaki daha feminen kadınlar gibi ilgi göremeyince de olabilir. Ama bizi sebep pek ilgilendirmiyor. Erkek düşmanlığı alenen belli olan kadına karşı yapmanız gereken tek şey, bunun bir kuyruk acısı mı yoksa feminizm modasından geri kalmamak için yapılan bir şey mi (ki kadınlar kitlelere kendini kabul ettirmek için onlar gibi düşünüyor görünmeye bayılır) olduğunu anlamak. Bunu da ancak kıza yürüyerek yapabiliriz. Benim tecrübem, kadınların çoğu feminizm modasından geri kalmamak ve hemcinsi arasında kabul… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@çevirmen hoca

Hocam kesinlikle katılıyorum kuyruk acısındansa diğer ihtimal yani moda olarak feminizme ilgi duymak daha yaygın

Ama bahsettiğim kız geçen yıl feminen ;uzun saçlı tatlı biriyken bu sene tam bir cadıya dönüştü
Saçlarını kestirdi
Erkeklerle tartışmaya başladı falan

Sanırım kuyruk acısından oldu bu kızda.Alfa dul oldu maalesef
Geçen sene baya Yd atıyordu üzüldüm

Sosyal hayattan da eledim kızı görünce selam bile vermiyorum

Çevirmen Hoca
Member

Hocam genelde etrafımda gözlemlediğim (özellikle akademik ortamda) bir kız eli yüzü düzgün (en azından hb6-7 civarı) ve 32 yaşıma kadar evlenmedi ise mutlaka CPDsini olduğundan yüksek gören bir kız çıkıyor. Çıta da yüksek olunca aslında hoşlansa bile betalaştırma çabasıyla kimseyi yaklaştırmamış oluyorlar. Arkadaşa demek istediğim buydu. Kız sırf evlilik için kuzu taklidi yapabilir, kırmızı hapa olumlu tepki verebilir ama yüzük takınca içinden “ben kendi ayağının üstünde duran kadınım” canavarı çıkma ve erkeği ne pahasına olursa olsun betalaştırma ihtimali yüksek.

Mahmut Abi
Admin

Yok yüzükte azan hatun hatunların aptalı ya da erkek evlilikle aşırı betalaşıncs dayanamayanı. Akıllısı genelde birinci ya da ikinci bebeden sonra azıyor.

Çevirmen Hoca
Member

O daha fena desene, çocuk artı beta bir kafa yapısı. Moskova soğuğunda kuşatmayı bitiremeyen ama geri de dönemeyen nazi askeri gibi kalırsın amk.

BenLark
Guest
BenLark

Mahmut Abi selam maile baktınız mı çeviriyi yolladım

Çevirmen Hoca
Member

@Benlark kadınların değişim sebepleriyle ilgilenmek beta zihniyetidir. Umursamayın. Çünkü sebep ne kadar saçma olursa olsun kadın ona kılıf bulur. Erkeğin görevi bu sebep işine yarıyorsa kullanmak, yoksa da nextlemek.

Mahmut Abi
Admin

Çevirmen Hoca ile aynı fikirdeyim.

Mahmut Abi
Admin

Daha bakamadım.

Driver
Guest
Driver

Mahmut abi ne diyorsun? Bana kalırsa bizim temel problemimiz disiplinsizlik. Kadınlarla olan problemlerimiz de hayatımızda yanlış giden silsilelerin sadece bir sonucu. Amaçsızlık, disiplinsizlik ve tembellik bana kalırsa sadece bunlar bir erkeği beta yapan davranışlar. Disiplinli, hayatta amaçları olan ve çalışkan bir erkek bana kalırsa kırmızı haptan bir haber dahi olsa ne ayak paspası olur ne de kadınlarla başarısız.

Ülke olarak ve nesil olarak da fabrika çıkış disiplinsiz ve tembel çıkmamızın pek muhtemel olduğunu düşünüyorum ama elbette sorumluluk bizde.

Bu konudaki görüşlerini alabilir miyim?

Driver
Guest
Driver

Ve Mahmut abi, şuanda kadınların birçoğunun erkeklerden daha disiplinli ve sorumluluk sahibi olduğunu düşünüyorum. Aslında olması gereken tam tersi fakat bunun hakkında da görüşlerini almak isterim.

3n1gm4t1c
Guest
3n1gm4t1c

Şu yaptığı el meselesini ben de birine yaptım. Öncesinde DARK dizisiyle ilgili konuştuk sonra 40-50 saniye geçti, Ben: Bir sihir biliyorum ver elini. Kız: Ne sihiri? (Elini uzattı) Elini avucumun içine iyice aldım (falcı gibiyim amk:D) ve sonrası: Ben: Elinde üç karakter (salladım) çıkarsa hayatta başarılı biri olabileceksin demektir. Kız: *Ne yapacağımı anlayamamış halde bakıyor* Ben: Fakat onların ortaya çıkabilmesi için bi şeyler yapmam lazım dediğim an, bileklerinin yan kısımlarını işaret parmağımla okşamaya başladım gezdirdim, sonra da avucunun kaba et yerlerini hafif sıktım ve işaret parmağımı da üzerinde dokundurarak gezdirdim, bunu 20 saniye falan yaptım. Ben: Aha göründüler. Kız: Kaç… Read more »