Insel zihin yapısı

Biri redpill=bluepill rumuzu ile şunu yazmış :

Bu çocuğu https://i.hizliresim.com/00kB3Z.jpg sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte birsürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek. Sizin yaptığınız bu çocuğa mavi hap vermektir.

Asıl acı gerçekleri kabul etmeyen sizsiniz.

Şimdi kırmızı hapı oyuna indirgeme basitliğini es geçelim. Oyun paradan önemlidir gibi bir şey yazsak altına çöpten atık toplayan çocuğun fotosunu koyup “nasıl para lazım değil lan” diye itiraz edenler gibi atlamasını da es geçelim (biri buraya gelip “bu yazdıklarını Irak’ta kampta yaşayan çocuk nasıl yapsın, sen boş umut satıyorsun” gibi bir laf etmişti). Zira verdiği örnek ilginç. Kimi örnek verdiğini biliyor mu acaba?

Fotoğraftaki adam St.BlackOps2cel yani İnsellerin En Üst mertebe azizi 😀 Bu fotoyu koymuş bize siz mavi hapsınız diyor 😀

Bu adam insel azizidir, buna kız bulduranı Allah çarpar.

İnsel nedir biliyorsunuz. Burada birkaç yazıda değindik. Bunlar kötü genetik ile sonsuza kadar sekssizliğe mahkum olduklarını düşünen, involuntary celibate elemanlar (zoraki seks yapamayan). Bunlardan biri olan Elliot Roger’ın ruh halini detaylı analiz etmiştik.

Bu çocuğu sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte bir sürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek.

Bu çocuk dediği incel forumlarının en meşhur, insellere göre kızların en korkunç kabuslarındaki öcülerden daha tiksindirici bulacağı adam. Bildiğim kadarıyla Bosnalı bir gamer ve inseller tarafından meşhur edilse de kendisinin insellerle alakası yok. Bu fotoyu avatar yapmış ve olaylar gelişmiş.

Şimdi bu çocuk bu şekilde pat diye sahaya sürülmez. Bu saçla, ölü balık gibi bir surat, gülümseme yok, gym görmemiş, black ops t-shirt sahaya çıksın kızlar bunu döver tabii. Bunu o t-shirtle dövüp giyimine el atmak lazım. Saçları halletmemiz, 6 – 7 ay gyme sokmamız lazım. Gülmesi de lazım. Önden çok işi var ama Allahtan ölümüne obez değil. O tarafın işi daha zor.

Bana inanmayın, oğlumuzun daha iyi saç ve gülüş ile haline bakın (adamın Facebook’undan):

Hala gym şart, full sakal daha iyi gider yani bir 3 – 6 ay ön çalışma lazım ama bunu çevirebilirsin. Bir Amerikan futbol takımı kaptanı tipinde piliç mıknatısı olmaz belki ama şu halinden çok daha fazlası olur.

Ne dersiniz arkadaşlar, kendine el atsa düzelir değil mi?

Bu arada reklam yapayım. Ey ahali. Bu elimde görmüş olduğunuz hap, yukarıdaki gibi bir elemanı şuna çeviriyor. Yanında da bir adet kalem, bir adet çakmak ve bir kutu prezervatif veriyorum. Hepisi sadece 5,000 Lira! Mahmut pazarlama. Bu fırsat kaçmaz.

Bitmedi. 5,000 TL daha verene kırmızı fitil veriyoruz. Şuna döndürüyoruz 😀

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

131
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
98 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
anonFac/AcMahmut AbimalatyalıSinan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
WhoAmİ
Guest
WhoAmİ

Size kendimden örnek vereyim. Vereceğim örneği duygularımı katmadan tamamen mantık çerçevesinde yazacağımdan emin olabilirsiniz. Üniversite okuyorum. Genellikle sabahları saat dokuz gibi evden çıkarım. Apartmanda kendi yaştaşım olan komşu kızları vardır. Her zaman gülümseyerek günaydın derim bazen hiç bir karşılık vermezler bazense yüzlerini ekşiterek belli belirsiz günaydın derler. Fakat apartmanda oturan diğer bazı erkeklere onlar selam vermeden yaklaşma ve muhabbet kurmaya çabalarlar. Daha sonra metrobüs ile okula yol alırken kızlarla bazen istemeden bazense beğendiğim için göz teması kurmaya çalışırım fakat ya rahatsızlıkları belli edercesine tepki verirler ya da genellikle benim bulunduğum yönün tersine dönerler. Üniversite ye gelecek olursak erkek arkadaş çevrem… Read more »

Aftermath
Guest
Aftermath

Vallahi ortalıkta üstüne yüzlerce kız yağan ama bir tanesiyle bile işi bitiremeyen kıvanç tatlıtuğlar da var gargamel burunlu, tırnaklarıyla kazıya kazıya hatunlarla tanışıp numara alıp f-close şöleni yaşayan da. Tipin önemi yok diyen biri kendini kandırmasın hepimiz biliyoruz tipi iyi olan biri 2/3-0 öndedir iyi olmayana göre. Ama asıl game changer erkeklik. Maskülen ol kendine çekidüzen ver bitti olay. Şunu da eklemek isterim ki kaslı fit bir vücuda sahip olup tipsiz ve çirkin denilebilecek adam olmaz. Her türlü ortalamanın birkaç tık üstüne çıkarıyor bu durum. Kendine de alfa diyen ama götü göbeği salmış mastürbatif hayattan östrojen kokan adamlar tipin öneminden… Read more »

kapuska
Guest
kapuska

Boşuna anlatma anlamazlar bu dediklerini Türkiye’de. Ancak sorunun cevabını merak ediyorsan yani neden kızlar seni ignore ediyor yüzünü ekşitiyor vesayre bunun cevabını bilmen için önce kızların içgüdüsel davranışlarını bilmen lazım. Kadınlar içgüdüsel olarak iri cüsseli ve yakışıklı erkeklere yönelirler yani onlara focuslanırlar diğer erkekler background karakterlerdir. Sen orda olsan bile aslında o kızın gözünde orda yoksundur. Daha fazla öğrenmek istiyorsan cinsel seçilim ile ilgili belgeseller izleyebilirsin. Aynı durumları ben de yaşadım seninle ancak bunun için mırın kırın etmek yersiz genetik olarak öyle kodlandıkları için ben kimseyi suçlamıyorum.

BenLark
Guest
BenLark

Tanımlara çok takılıyoruz eskiden tamamen öyleydim

Zeki
Çalışkan
Disiplinli
Başarı
Hırslı
….

Bu kavramlara bakıp işte bu kavramlara sahip olmalıyım
Yada bu olmalıyım diyordum

Halbuki recognition a takılmak saçmalıktan ibaret

“Admitted” kavramlar bunlar

Başlardam tam yıkıktım tavsiye yağmuru altında yolumu kaybetmiştim

O bu şu olma

En iyi versiyonun ol
Acıy toleransını yüksek tut

Yapılacaklar listesine
– disiplinli olmayı gerektirecek şeyler yapmak her gün 5 te kalkmalıyım
gibi şeyler saçmalıktan ibaret

İstiyor musun istemiyor musun

Bu yolda ne yapabilirsin ne yapacaksın?

İşte olay bundan ibaret

Yakışıklı olmalıyım bu kavrama ulaşmalıyım estetik yada zengin olmalıyım para kazanmasam da öyle görüneyim falan

Özü almak lazım kabuk boş iş

BenLark
Guest
BenLark

Teorik dopamin pornosudur

Başarıya giden yol cehennemden geçer

Özgür
Guest
Özgür

Of bu bayağı iyi laf. Cidden sayfayı ilk keșfettiğimde așırı heyecanlanip zevke gelmiștim resmen. Çünkü teorinin kralı yazılar içeriyor sayfa. Uygulamaya geçtim șimdi ve sayfaya o kadar sık uğramaz oldum 🙂 Çünkü sayfayı okuyunca kendimi diğer herkesten farklı, aydınlanmıș hissederken; er meydanında cehennem katlarını yana yana tırmanmaya zorlamak herkesten farklı olmadığımı, herkes gibi çabaladığımı hissettiriyor.

Bilgi güç falan değildir. En azından pratikle desteklenmemiș bilgi.

Femtoo
Guest
Femtoo

Bu Inceller kendi wiki’lerinde ve forumlarında “Scientific Blackpill” diye bir şey çıkarmış. İnceleme fırsatınız oldu mu bilmiyorum. Black pill’i bilimsel olarak kanıtlamak için anketleri ve üniveriste araştırmaları ile desteklemişler.
Aslında bu Incellere baktığımızda gerçekten çirkin değiller, hatta aralarında yakışıklı diyebileceğimiz kişiler bile var. Bunlar sadece kendilerine acı vermeyi seviyorlar.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Şimdi açıkçası benim söylemek istediğim şey tipi olmayan hatun götüremez değil, hatta tipin iyileştirilebilecek birşey de olduğunu düşünüyorum fakat, ciddi bir avantaj sağladığı da gerçek.

Evet Türkiye ortalaması tabiki Kıvanç Tatlıtuğ değil ama, az bulunan bu adamlar da bunun ciddi kaymağını yiyorlar.

Zamanında bir sosyal medya uygulamasına merak edip farklı bir resim koymuştum kendimin olmayan, adam cidden ciddi ciddi yakışıklı, kızlar bildiğin baza erkek gibi yürüyodu.

Üsstteki yorummumla çeliştiğimi düşünenler olabilir. Benimm demek istediğim şey tipin olldukça fazla avantaj sağlladığı yoksa tipi olmayan otursun çaavuşu tokatlaasın değil.

Ertunç
Guest
Ertunç

Hocam şunu üsttekilere de anlatsanız keşke…Biz deyince ergen mavi haplı meriç oluyoruz..

Çevirmen Hoca
Member

Kardeşim o zaman hiçbir şey yapmayın oturun halinize üzülün. Tipim olsa kolay olurdu diye ağlayın. O zaman kesin hatunlar koşar size. Biraz çalışsanız passat alacağınız halde “hiçbir zaman berkecan gibi porsche alamıcam” diye ağlamaya devam.

Çevirmen Hoca
Member

Bunu da niye yapıyorsunuz söyleyeyim. Suçu tipe ve tipin ortalama olmasının getirdiği zorluklara atarak kendinizi rahatlatmak ve performans yükünden sıyrılmak istiyorsunuz. Çünkü “Nasıl olsa kızlar tipim yok diye bakmaz” deyip konfor alanında tembel tembel oturmak, gidip ağırlık kaldırmaktan, işinde yükselip statününü artırmaya çalışmaktan veya kızlara yürüyüp reddedilmekten daha kolay.

Özgür
Guest
Özgür

Tom terero izle.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

SIkı takipçisiyim. Çok şey öğrendim diye bilirim.

WhoAmİ
Guest
WhoAmİ

Duygularıma kapılmayacağım tamamen mantık çerçevesinde yazacağım dedim ama son paragrafta yine duygularımın esiri oldum .
Kusura bakma Mahmut Abi

Metafor
Guest
Metafor

Mahmut abi hipergami kızların kendi cpdler i ile eşit yada yüksek erkeklerle sevgili olma dürtü sü değilmi? Bi akıl karışıklığı yaşıyorum Tip-Para-Statü belirlemiyormu CPD yi? Bir sorum daha olacak Yakışıklı olmak büyük avantaj değilmi şu anlamda bazı diğer bloğa uzun yazı atanlar senide katamam abi ama sende de o şey olduğu için soracağım. Tipi inanılmaz önemsizleştiriyorsunuz yani diyorsunuz ki tipe paraya statüye ihtiyaç yok hb9 kızla yatmak için felan sonra diyosunuz ki ama ben tip önemsiz demedim eger ihtiyaç yoksa önemsiz olmuyor mu? Tipi olan adamlara neden ilgi gösteriyorlar ozaman kızlar bunu sorarım? Tipsiz birine niye ön yargıyla yaklaşıyorlar görmezden… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Abi sizin acilen mantık dersi almanız lazım. Yakışıklı erkeğin çok kolay kız götürmesi, ortalama tipte erkek kız götüremez demek DEĞİLDİR.

Bak Mahmut abi daha önce güzel bir örnekle yazdı bunu: Adam size maaşınızı 3000 TL’den 9000 TL’ye çıkarmayı vadediyor ve böylelikle istediklerini daha rahat yapabilirsin diyor, siz diyorsunuz ki bilmem nerenin CEO’su 50.000 TL alıyor asla o kadar zengin olamam. Tipe bakış açınız ya hep ya hiç anlayışından ibaret.

osman
Guest
osman

Evet çok doğru. Cpd yi etkileyen en önemli 2 şey tip ve maddi güç. Statü zaten bunlar olduktan sonra kendisi gelir. Özgüven içsel oyun bilmem ne bilmem ne. Davranışlar şartlar sonucu oluşur. Yani bi insan görüntü olarak iyi dogmuşsa sürekli kadınlar tarafından daha fazla şans bulur. 10 kızdan 6sını ayarlayabileceğimi bilsem bana yazan kızlar olsa emin olun benim de piç erkek ukala erkek özgüvenli erkek bilmem ne erkek olmam daha kolay olurdu. Burada bile spor yap giyime özen göster derken dış görünüğü olabildiğince iyileştirmek için uğraşıyoruz

lakaka
Guest
lakaka

İnsel sayılıyormu bazıları yakışıklı adam görüyorum çevremde yada işte bu sitede başka sitelerde adamlar sürekli tip çok önemli tip çok önemli diyorlar bunların amaçları ne peki? hadi çirkin olanlar tipin önemli olduğunu söyleyip yırtıyor ya yakışıklı olanlar da tip çok önemlidir diyor 😀 ?

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Baskılı t*shirt hiç giymem ama burada anlatıldığı kadarıyla maskülenliğe dezavantajı nedir?

BenLark
Guest
BenLark

Baskılı tişört

Genelde okunması anlamsız
Reklam içerikli
İnsanı Yürüyen panoya çeviren
Estetikten yoksun tişört çoğu

Kas yapıp üstüne sade giyindin mi en iyi görüntü oluşur zaten

Daves
Guest
Daves

Ulan o kadar kırmızı hapı konuştuk, kafa yapısı, çerçeve, zihin, içsel oyun dedik bu kadar psikoloji ile bağdaştırıp da esas probleme kafayı yormadık. Bir tane insan da çıkıp demedi ki bu iş “Aile de bitiyor” Bu kadar insanın, bu orta doğu ve hindistan taraflarında ya da dünyanın her hangi bir yerinde ama çoğunlukla bizim coğrafyada bu kadar özgüvensiz, bu kadar duygu durum bozukluğu içinde olması, bir türlü yolunu bulamamasının tek sebebi ailesi. Annesi ile babası ile olan ufaklığından beri süre gelen iletişimi. Senin anan baban seni ufaklığından beri dövsün, bağırsın çağırsın, evde anne babadan ye, okulda öğretmenden diğer çocuklardan ye… Read more »

The next
Guest
The next

Kardeşim aynısını ben yaşıyorum

Kaptan
Guest
Kaptan

mahmut abi sitede ki yazıları ve yorumları okudum, tahmin ediyorum ki bu siteyi okuyan bir çok erkek beta değil bildiğin insel çünkü yorumların da bile yenilmişlik psikolojisi var kendini bu denli ezik gören bir adamı tip para bile kurtarmaz, gözler ruhun aynasıdır derler bu adamların gözlerine bile 3sn bakmak ne olduklarını anlamaya yeter, türk erkeği bitik durumda betadan çok insel kafasındalar

stajyeralfa
Guest
stajyeralfa

incel diye tabir edilen dalyarakların anlamadığı şu; kimse 1.90 boyunda,erkek güzeli denebilecek düzeyde yakışıklı bir erkeğin kadınlardaki şansının daha yüksek olduğu gerçeğini inkar etmiyor ama bu diğer erkekler ömür boyu elini sikmeye mahkum olacak demek değil eğer öyle olsaydı sex sadece dünya nüfusunun binde birine tekabül eden sayıda erkeğin hakkı olurdu ve geri kalan ezici çoğunluk birbirini düzerdi
ama tabi bu dallamalar işin kolayına kaçıp olabildiklerinin en iyisi olmak için çabalamak yerine kadınlara lanet okumayı tercih ediyor

liberteryen
Guest
liberteryen

az önce gördüm bu arkadaş büyümüş toparlamış fiziği saçı gayet ortalama bir adam olmuş.

Plk
Guest
Plk

Şık giyim,sakal, bakımlı saçlar..Mesela benim saçlar kıvırcik..Fakat düzleştirdigim ve fön çektiğim vakit ciddi bir şekilde özgüvenin artıyor..Ama Kötü tarafı fön çekmemedigim için evin hemen altındaki kuaförö günlük uğramam gerekiyor..Geçenlerde kıvırcık bırakayim dedim ceza evinden yeni çıkmış torbcilara döndüm.. Kısa yakışıyor fakat burum büyük.
Burun estetiği,saç düzleştirme,gibi faktörler feminenmidir ?

Boy meraak
Guest
Boy meraak

1.79 kısa mıdır?

Selim
Guest
Selim

Japonya’da kral olursun,heykelini yaparlar 🙂

SüleyMAN
Guest

Selamlar Mahmut abi. Mahmut abi günümüzde estetik çok fazla yaygınlaştı zaten kadınların neredeyse hepsi yapıyor. Artık erkeklerin de büyük bir çoğunluğu yapıyor. Çene ameliyatı burun göz elmacık her şeyi baştan inşa edip yükselmeye çalışıyorlar. Estetik yaptıran 4 lük biri bile 9 luk olabilir. Sadece dış görünüşün önemli olduğu bir evreye giriyoruz maalesef. Çirkinliği neredeyse ortalıktan kaldırdılar. Vaov bu ne yakışıklı dediğimiz oyuncular modeller erkek kız neredeyse hepsi estetikli. Dış görünüme odaklanan dünyada içsel yapısını geliştirmenin daha önemli olduğunu düşünüyorum senin bu konu hakkında fikrin nedir ?