Saha Raporu – 4 yıl aradan sonra gündüz oyunu

Mayıs ayıydı sanırım veya nisan sonları, dgo_cr7 ve ben kadıköy starbucks civarlarında charlie chaplin cosplayli dayının yakınlarında -takılanlar bilir- gözlerimize komutları verip aratmalara başladık. yukarıya doğru çıkarken bir 6.5/10 gördük. 3 sn kuralını efsane bir biçimde yok ederken ‘sen mi gidiyorsun ben mi amk?’ tartışmaları yaşarken -göt korkumuzdan gidemiyoruz bu arada :D- ben kayışı kopardım ve yaklaşık 4 sene sonra ilk setime dalış yaptım. 4 sene aradan sonra ancak bu şekilde başlanabilirdi bence. yanına doğru yanaştım, hafifçe omzuna dokundum ve kafenin önünde kıvırcık saçlı eski voleybolcu ve karateci kızımızı durdurdum.

B: baksana, selam, seni şurdan geçerken gördüm de çok güzel bi’ enerjin vardı, yanına gelip selam vermek istedim.

O: ay teşekkür ederim ama benim mi enerjim güzel? çok çöküğüm şu an ama

B: enerjin güzel dedim moralin iyi veya kötü demedim ki

O: evet teşekkür ederim

B: **** ben, tanıştırayım kendimi

O: ben de ****

B: nerden geliyosun böyle ***?

O: dövme yaptırdım da orada geliyorum.

Valla yalan değil hocam ben de dövme üçüncü dövmemi yaptıracağım. 2 aydır falan arıorum ne yapsam diye. O yüzden dövme muhabbeti mükemmel oldu. 5-6 dk konuştuk dövme hakkında, enerjisinin aslında düşük olduğu ve önüne bakarak yürümeleri hakkında vs vs. tam hatırlamıyorum.

Daha sonra ben arkadaşımın yanına gitmeye niyetlendim çünkü beni bekliyordu. Ama kız bana baya into oldu sanırım, kendi açık verdi bana.

B: tamam o zaman *****, zamanın yok sanırım -kuracağım cümleyi sikeyim- ben de arkadaşımın yanı-

O: Yoo var aslında ben de kahve içmeye gidiyordum tam.

4 sene aradan sonra önümegelen set = insta date. böyle şans kimde var? 😀

B: ha tamam o zaman bi’ kahve ısmarla bana hadi.

Boğanın yukarısında tatlı kahveciye gidiyoruz, Ben erkek oğlu erkek sütlü filtre kahvemi içiyorum, kendisi latte içiyor. Konuşuyoruz, gülüyor baya, ben de eğleniyorum her şey çok güzel. Daha sonra numarasını alıp metrobüse salıyorum kendisini. ben de dgo_cr7 yanına gidiyorum. Pazartesi akşamı oluyor, ben kızımıza mesaj atıyorum whatsapptan. ‘eli kırık kız?’ eli kırıkmış voleyboldan dolayı, 5-6 sene önce kırmış ve kalmış öyle. Ben de çok dalgasını geçtim bu ve karatenin. en çok konuştuğum konuyla ilgili de mesaj attım. ‘aa cesur çocuk, evet benim?’ dedi. Tak diye aradım hemen. ‘ya ben senin dün aramanı bekliyodum, neden aramadın?’ dedi. biraz konuştuk, Kız bana çok ilgili. 1-2 dk geçti işim var şimdi ayağına kapattım. 1 saat sonra bu bana kendi mesaj attı napıypsun, nasılsın vs. konuştuk biraz. Öbür gün beni aradı ofisteyken, konuştuk.

Ben yazmıyorum veya aramıyorum beyler. Her şeyi kendi yapıyor. Sonra bana fotoğraflarını attı, ayaklarındaki dövmelerini. Tekrar aradı. Her şey mükemmel. Daha sonra date ayarlamak istedim uzatmadan. bu hafta. çarşamba günü 1 mayıstı sanırım, yanlışım varsa düzeltin. biz o gün tekrar *** ve iki arkadaş ile kanyon, özdilek takıldık. akşamında bununls beşiktaş’ta bir barda buluştuk. daha geldiğinde sarıldı ve öpüştük, her şey normal. Ama bir ibnelik, bir huzursuzluk seziyorum. gelir gelmez patlattı;

O: böyleyken böyle böyleyken böyle -önemli nokta- işte arkadaşlarımla da oraya gidicem burdan sonra

??? yani baya takılmaya gelmiş. benimle buluşmaya geliyor ama benden sonrası için de plan yapmış. herhangi bir şey bekleme davası diye düşündüm ama çok umursamamaya çalıştım. ama beni biraz düşürdü bu durum. daha sonra 1-1.5 saat içtik ve konuştuk baya. daha sonra kalktık hesapları ödedik. yakın olmadığını hissetim tüm gece, o bana into olan kız hiçbir şekilde yok gibiydi. kino vs hiçbir şey de denemedim, üstelemedim bile. en son bana sarıldı ve öptü. görüşürüz diyip ayrıldık. daha sonra sessizlik. mesaj atmadı veya başka bir şry yapmadı. ben de nextledim. anlamadığım şey neden böyle olduğu açıkçası. arkadaşlarına anlattı da onay mı aradı, onayı mı bulamadı? pişman mı oldu? daha sonrasında eski sevgilisiyle barışmış sanırım, instasından gördüm. çok uzun bir süre değildi. belki kafası karışıktı, belki ben düzgün ynamadım. ama 4 sene sonra böyle bir setle karşılaşmak… day game inancı 0 olan beni 100e çıkardı. hala bir takım approach anxiety durumum olsa da zamanla üstesinden gelebileceğime eminin. o yüzden deneyin beyler, bırakın kız sizi reddetsin. kendi kafanızda kendinizi reddetmeyin. şans verin kendinize.

Konuk Yazar : madly

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

61
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
43 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
AnlamayanadamSafferwalk this wayBerkArkantos Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Güzel saha raporu. Giriş ve gelişme çok iyi ama … Ben yazmıyorum veya aramıyorum beyler. Her şeyi kendi yapıyor. Bunu marifet gibi yazmışsın ama bu pasiflikle dominant (lider, yönlendiren) olamazsın, gereğinden az yatırım yaparsan meyve toplayamazsın. Hayatı bir kadın bulup ona ölesiye yatırım yaparak duvara toslamış çocukların kulağına hoş geliyor böyle şeyler ama bu pasifliktir ve çoğunlukla zararını görürsün. Burada da bence görmüşsün. Kızı hiç aramamışsın, kız gibi aranmayı beklemişsin ve gereksiz nextlemişsin. Sen aslında kendi kendini elemişsin, next etsen ne olur, etmesen ne olur. Bir yatırım tavsiyesi olarak kırmızı hap yazısını okuyun. Aşırılıklar kaybettirir. Bir de bu iki gün… Read more »

insan
Guest
insan

Mahmut hocam aşırılık oluyor, engel olmak zor geliyor. Bir yandan uydu olmayacağım kuruntusu diğer yandan az ilgi mi verdim acaba sorusu arasında gidip geliyorum. Orta yol ancak daha fazla tecrübe gerektiriyor sanırım.

Mahmut Abi
Admin

Orta yol tecrübe ister de “kırmızı odin çarpsın hiç aramadım, hep ona arattırdım” gibi bir aşırılığa düşmemek zor değil.

augustus iv
Guest
augustus iv

Hiç mesaj atmamasının yanında kızın kendisinden sonra plan yapmasına bozulması da iyi olmamış. Hemen duygusal yatırım yapmadıysa bunu pek önemsememeliydi. Nasıl olsa kız kendisine adım atıyor, öpüşme falan da gerçekleşmiş. Bırak senden sonra nereye giderse gitsin.

Ama en nihayetinde şu sitede okuduğum en güzel başa hikayelerinden biri. Ben bunu başarı hikayesi olarak alıyorum çünkü kızı uzun süre çerçevesinde tutabilmiş. Hatalarından ders aldığına eminim. Bunlar ufak adımlardı. Yakında koşmaya da başlarsın.

Sir Tristan
Guest
Sir Tristan

Daygame’i en son ne zaman yaptığımı hatırlamam. Bundan 2 hafta önce üni kampüsünde fantezi olsun diye tek bir oyun yaptım ve arkası çorap söküğü gibi geldi. Toplam 7 yürüme (bulunduğum yerde harika sayı) yaptım ve ikisinden numara aldım. Reddedilmek, üzülmek bir kenara dursun, aksine havam daha da yükseldi. Game, hepsinden önce “başardım-etkiledim” den çok, eğlence amaçlıydı. Ve gerçekten sıkıcı bir gününüzü, game ile gayet yüksek modlarda geçirebiliyorsunuz ve kendinize saygınız daha da artıyor. (NOT: Reelde eğlenirken text game de aynısı olmuyor maalesef.) Deneyin, deneyin ve deneyin. Reddedilmenin zevkine varın. Oynadıkça, hayata karışır, pasif izleyenden, kendi başrolünüze geçiverirsiniz. Yamulabilir, sıçızlayabilirsiniz, hiç… Read more »

Koz
Guest
Koz

@Sir Tristan,
Bir süredir ” Hayatı bu güne kadar ‘seyirci’ olarak yaşadım, artık yaşayan olmalıyım ” diye düşünürken, yazı da son kısım iyice ilgimi çekti.
Bu bir işaret olabilir 🙂

Sir-Tristan
Guest
Sir-Tristan

Aksine çoğu adamın dediği gibi, ben mavi haplıyken çok daha aktiftim ve ilginç şekilde daha fazla sonuç alabiliyordum. Oyuna çıkmamak, aslında benimle ilgili. Red Pill oturdukça neyin ne olduğunu anlamaya başladım ama şahsi bazı durumlar nedeniyle sahaya çıkmak şu an için mantıksız geliyor: İş ve para durumu sıkıntıya girdi, gym yok, konum bitik, vs. Anlattığım şeyi de can sıkıntısından yapmıştım, aksine iyi de oldu.

Bir çok konuda gerçekten belli bir yere gelmeden sahaya çıkmayı uygun bulmuyorum. Monk mode denen şey de bu yüzden var zaten.

Mahmut Abi
Admin

Çoğu adamın travma sonrası keşfettikleri kırmızı hap / oyun tutukluğu KH – MH olayından ziyade o geçişe neden olan travmadır. Eskiden trafik kurallarından ve olabilecek kazalardan habersiz uyur gezer (mavi hap) araba sürüp kamyonun altına giren adamın trafik kurallarını ve olabilecek kazaları (kırmızı hap) öğrenmesine rağmen travma etkisiyle bir daha araba kullanamaması gibi.

Kırmızı hapı rutin başarısızlıklar sonucu değil de çok ağır bir kaybediş sonucu keşfettiyseniz bu duruma düşme riskiniz yüksek.

mirafori
Guest
mirafori

Hocam maddi durum bozulunca çapkınlık işi -aslında herşey- sıkıntılı oluyor, bu doğru. Ancak belli bir yerlere gelmeyi beklemek düşüncesi de biraz sıkıntılı. Hele ki bu ekonomik koşullarda çok ciddi bir b planın yoksa bir sene sonra şu anki konumunu özlemen çok olası. Hedefin belli ise ve ne yaptığını biliyorsan ve ayrıca aklın oynaşta kalmıyorsa kendi yolunda yürüyebilirsin o ayrı konu tabi.

Outlaw
Guest
Outlaw

Valla ben sir tristanın söylediği duruma katılıyorum. şuan eve çalışıp para getirdiğim için çoğu zaman cebimde ay sonuna kadar maksiumum 100-200 tl arası bir para oluyor. 100-200 tl para ile zaten rahat rahat gezemiyorsun o yüzde game hiç yaklaşmıyorum. gym gidiyorum keyifli oluyor.

Satori
Guest
Satori

Hocam haftaici ozdilek-kanyon’da, haftasonu da kadikoy charlie chaplin’in oradayim. Nasil karsilasmadik 🙂 mail adresimi asagiya birakiyorum, istanbul daygame grubumuz var. Sen ve sahaya cikan arkadaslarin mail atarsaniz tanisalim, etkinlik yapariz. rasatoripoutine@ gmail.com

Çevirmen Hoca
Member

Harika oyun olmuş sonuna kadar, tebrikler. Ben de nexti çok erken ve gereksiz buldum. Senden sonra madem bir şeyler ayarlamış, o günü orada unutup tekrar bir yere davet ederek yeni bir atak yapabilirdin.

Sağlık olsun en azından güzel pratik olmuş 😁 korkulacak bir şey olmadığını zihninize göstermiş oluyorsunuz.

sanayitipi
Guest
sanayitipi

Bu next olayı ”sıradaki” demek , birinin telefon numarasını silmeyi , birine kötü davranmayı , instagram takipten çıkmayı , gerektirmez. DEVAM EDERSİNİZ O ORADA DURUR.

Bir arabayı otoparka bırakır diğer arabanıza gidersiniz.

Dönersiniz o araba ile bir tur daha atarsınız , baktınız olmuyor böyle satar diğer arabalarınız ile denersiniz.

Ancak rahatsız ederse ve win-win durumu hala yok ise basarsın her yerden engeli.

Bazı zamanlarda tabak kıtlığında eskilere dönüp muhabbet etmek paslanmayı engellemek gerekli bence.

Mikelencelo
Guest
Mikelencelo

Insta değil instant date.

madly
Guest
madly

özür dilerim mikel abi, affet

mirafori
Guest
mirafori

Biraz kabaca olacak ama hasta yatağında sikilir. Tanıştığınız hatunu hele de dövmeli modelden ise mümkünse o gün ayıklayın yoksa araya zaman girdi mi aklı karışır, dikkatini başkası çeker falan filan.

Koz
Guest
Koz

@Mirafori;
” Hasta yatağında sikilir “, bu sözü sevdim 😀
‘Bana göre’ bu tür insanlardan uzun ilişki beklemeyin daha uygun, tamam uzun ilişki için uygun olmayan ve dövmeleri ( Büyük ve vücudun bir çok kısmında olan dövmeler ) olmayan kadınlar da var ama burada bahsettiğin türden kadınlar işi kolaylaştırıp direkt ” Bundan uzun ilişki çıkmaz, veya bu uzun ilişki materyali değil ” diye düşünür.

Yoksa FB’ye alacaksan, yine bana göre dövmeli yaprak kürrekli olması önemli değil. Ben onlar için, ” – Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan çıkar ? + Onu bunu bilmem, ben basar geçerim ” olarak düşünüyorum.

elektrikçi
Guest
elektrikçi

üstadlarım konuşma sırasında göz teması nasıl olmalıdır? benim biraz sıkıntım var bu konuda. konuşurken veya dinlerken gözlerinin içine mi direk bakmalıyız?

Koz
Guest
Koz

@Elektrikçi; Elahtırığhçı gardaş, bakış için bazı genel bilgiler var. Bunları edinmen gerekiyor, direk göz teması kontak, gözlerin ikisine veya herhangi bir tanesi bakman yerine ” İki gözün ortası olan, kaşların arasına bakılması(Hani martı kaş dediğimiz türde olabilecek olan kısım, burnun üst kısmı işte canım.. Kaşın ortası, kıl çıkan yer amk.) ” uygundur. Bu özgüvenini olumlu şekilde etkiler. Direkt gözlerden birisine bakmayı ben “Sürekli olanını” pek tavsiye etmiyorum, çünkü gözlere derin bakmak insanı sihirli bir şekilde etkileyebiliyor. Bu bakış konusu aslında biraz daha kapsamlı. ( Hiç bakmayın demiyorum, ama sürekli olarak gözlerden birine kilitlenip kalmaktan bahsediyorum. ) Örneğin ” Ciddi Bakış… Read more »

sanayitipi
Guest
sanayitipi

Diogonel bakman lazım , yoksa zor. Bu yıllarca pratik ile olan bir şey. Bu zaman zarfında bütün geceler ağlayarak 31 çekmen gerekli.

Bak işte olum dim dik bak . Sürekli gözünün içine sen baksan o kaçıracak neyi hesaplıyorsunuz anlamadım. Ama önce ilk defa bir açılış yap . Yapmadığın açılışın problemlerini hesaplamayı bırak.

BenLark
Guest
BenLark

Konuştuğum hatun ha bire göz temasından kaçıyorsa ben konuşurken başka yerlere kafasını çeviriyorsa muhabbeti de yürümeyi de bırakıyorum

Hareketleri anlamak en iyisi

Mesajlara girmeye bile gerek yok

Funterboy34
Guest
Funterboy34

mahmut abinin dediği gibi güzel saha raporu.ben de game’e çıkmak istiyorum ama giriş cümlelerinde eksiğim biraz, giriş cümleleri çok etkiliyor mu bu işi ? yoksa direkt tipine mi bakıyor hedef ?

Mahmut Abi
Admin

Duruşun, ses tonun, vücut dilin, tipin, giyimin, kokun ve hijyenin giriş cümlesinden daha önemli.

Çevirmen Hoca
Member

Giriş cümlesi için kızın gözlerine bakarak hafif bir gülümsemeyle “seni şuradan gördüm ve tarzın hoşuma gitti, gelip tanışmak istedim” demek yeterli. Sonra da adını söyleyip elini uzatırsın tokalaşmak için. Kız zaten böyle nazikçe bir girişi tersleyemez. İlgilenmiyorum diyerek veya hiçbir şey söylemeden gider en kötü ihtimalle. O yüzden giriş lafına çok kafayı takma.

noName
Guest
noName

Selam her kese, instagramda bir kizla tanistim 3,4 gun once her sey dikkat ediyorum kiz bana hic ben istemeden surekli fotograflarini gonderiyor hafifce bazi cinsel konularda acdi ben abartmadan konusub konuyu kapatdim. benden 2 yas buyuk. gec gec mesaj mesaj atiyorum dun aksam yazdim iwden ciktikdan sonra bana hava atiyordu kusmus gibi neden yazmiyorsun bekar oldugun zaman ilgileniyorsun soyluyor yine konuyu atladim. nasil davranayim wuna bir fikir olan varmi?

Mahmut Abi
Admin

Işin gücün var diye geç cevap yazıyorsan bir şey yapmana gerek yok da taktik olsun diye geç yazıyorsan işe yaramaz zararlı çıkarsın. Erkek adam olmadan taktik kasarak bu işi kotarma olayı 5 6 sene önce bitti.

Daves
Guest
Daves

5-6 sene önce bitti dediğimiz nedir Mahmut Abi? Şuan taktik olayını geçersiz kılan ne vardı 5-6 sene önce?

Lord
Guest
Lord

Abi kız arkadaşınla buluşmak istediğinde bazen o gün gelmek istemediği başka bir gün önerdiği oluyor mu

Mahmut Abi
Admin

Sınıf arkadaşına yürüme.

Berk
Guest
Berk

Mahmut abi, dün akşam ev arkadaşımla eğlenmeye çıktık. Mekanlara girebilmek için dam ararken iki kız grubuyla konuştuk. Muhabbet biraz devam etti sonra bizim gideceğimiz yerden farklı bir yere gittiler. Neyse dedim devam edelim derken kız geri döndü ve özellikle kendini tekrar tanıttı ve bu gece beni yanında istediğini söyledi ve beraber içeri geçtik. Muhabbet güzeldi hem kafam biraz iyiydi hatırlamıyorum hemde çok uzun olmasın. Neyse abi sonra biz devam ediyoruz kadın benden büyük olduğunu ve evli olduğunu söyledi, bende dedim ki;kocan parmağına yüzük takmanı bile başaramıyorsa bu evliliğin çok süreceğini düşünmüyorum dedim. Devam ediyoruz dans bira derken dudaklarıma yapıştı birden… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

1. Kızın 2000. olması ve tipini gözünde gereğinden fazla büyütmüşsün.

2. Bu devirde numara vermeyen hatun ilgisiz demektir.

3. Kızın sınıfta görüşürüz demesine tamam diyerek onun çerçevesini kabul etmişsin.

Ondan iş çıkmaz. Bana asıldı diye sınıfta adını çıkarmasını istemiyorsan NEXT.

Mahmut Abi
Admin

1. Kızın 2000. olması ve tipini gözünde gereğinden fazla büyütmüşsün. Üstüne mavi gözlü, sarışın diye artı büyütmüş.

2. Bu devirde numara vermeyen hatun ilgisiz demektir. Sınıfındaki kızdan numara istemek gereksiz. Kızın vermemesi ilgisizliğe işaret.

3. Kızın sınıfta görüşürüz demesine tamam diyerek onun çerçevesini kabul etmişsin. Doğru. Bunu kaçırmışım. Shit test gibi algılayıp “kısmet” bile desen daha etkili olurdu.

Sınıftan kızlara yürümeyin. 2 – 3 yürüyüp reddedilince adınız çıkar, bir daha inmez.

Çevirmen Hoca
Member

Sınıfta yürümek için bir hakkın var. İlkinde adam hoşlanmış adım atmış derler konu kapanır. İkinci yürümede adın ona buna yazılan abazana çıkar. Öyle sorun görmüyorum demekle olmaz. Acemilik döneminde yaşadık da biliyoruz amk.

Kızın yanına gitmeye de gerek yok. Sen adımı atmışsın, kız numara vermeyerek soğuk davranmış. Kendi gelirse sonra gelir. Başka hedefler bulman (mümkünse en azından fakülte dışında) daha iyi olur.

BenLark
Guest
BenLark

“İkinci yürümede adın ona buna yazılan abazana çıkar”

Kesinlikle…

Sırf bunun için çöpe attığım onca YD var.Ne olacağı belli olmuyor bunların

Dışarda oyunu geliştirip bir süre sonra okula dönmek en iyisi çünkü yürüyeceğin hatun senden daha tecrübelisi muhtemelen ve beginner hell e düşersin

Ama bence yanına git popüler biri olsaydı kötü reddedilirdin

Mahmut Abi
Admin

Yine de sınıfında olan hatunun telefonunu istemene gerek yok. Başından isteme. Telefon genelde bir daha görmeyeceğin kıza ulaşman için var. Gider sınıfta konuşursun sonra bir yere davet edersin. Ben olsam bunu da reddederse telin üstüne ikinci red sayar sessizce nextlerdim.

Mahmut Abi
Admin

Buraya soru sorduğunda, soruyu bana yöneltsen bile, tek ben cevap vereceğim diye bir kural yok.

BenLark
Guest
BenLark

@starker

Seninle polemiğe girmeyeyim diyorum ama sen kaşınıyorsun

Zerre umrumda değilsin birader yok yaz okuluymuş yok 1 aymış banane amk yorum yaptım şimdi yine liseli bebe falan diyor ahahah

senine polemiğe girince ekrandan Nargile kokuları geliyor amk

Senle muhattap olduğum için kendimden utandım

Çevirmen Hoca
Member

Pardon beyim kusura bakma parazit yaptık 😁 Sanki 1 ay değil 1 sene olsa dediğim hatayı yapmayacaksınız.

Oku bakalım benim dediğimin popülerlikle ne alakası var? Sizi parayla mı alıyorlar lan buraya ona buna liseli bebe falan ne biçim ağızlar bunlar?

Aquaman
Guest
Aquaman

Mahmut abi çerçevemi korumam hakkında senden bi şeyler duymam gerek. Kızla 3 aydır falan takiliyorum normalde buluşma davetlerime hevesle gelirdi. Kız 1-2 haftadır staj yapıyor o yüzden çok görüşemiyoruz. Buluştuğumuz zaman ki ilgisi ve fiziksel temas gayet iyi herhangi bir sorun yok. Geçenki buluşmamızda izin gününde bir plan yapabiliriz dedim. O da o gün annemi görmeye gidebilirim ama haberleşiriz yine dedi. Abi ne kadar saçma olsa da sunu sormak istiyorum. Bu durumda kizi arayip gelip gelmeyecegini sorayim mı yoksa haber vermesini mı bekleyeyim. Arayıp sorarsam muhtaç durumuna mı düşüyorum çerçeveyi sarsıyor muyum bilmiyorum. O yüzden tek kelime de olsa bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu kızla ilişkin yok gibi anlatmışsın. 3 4 ay kızla aranızda bir şey olmaması çok uzun bir süre.

Sen muhtaç mısın değil misin ona bak. Muhtaçsan aramazsan bile muhtaçsın. Muhtaç değilsen aramandan zarar gelmez. Olayın çerçeveyle de alakası yok.

Emir
Guest
Emir

Mahmut abi selam ben bu sene üniversite sınavına girdim ancak sınava girmeden önce beklerken maalesef bir kıza çok fena tutuldum konuşmaya da tam fırsatım olmadı sınavdan sonra yaparım dedim olmadı ve diyorum ki fırsatı kaçırdın şurda konuşabilirdin vs çok pişmanlık yaşıyorum
Hala unutamadım onu gittiğim her yerde onu tekrar görür müyüm acaba diyorum sosyal medyadan bakıyorum sürekli her yere baktım ama yok
Fena takıntı yaptım olsa da olmasa da umrumda değil tekrar bir görüşsem görsem çözülecek her şey ama elimden hiç bir şey gelmiyor.
Bilmiyorum şu an düzgün düşünemiyorum ama artık problem haline geldi benim için. Çok canımı sıkıyor.

Psikolog
Guest
Psikolog

Oneitis olmuşsun. Blogda ki oneitis konusuna bak.

Mahmut Abi
Admin

Fena takıntı yaptım olsa da olmasa da umrumda değil Bu ikisi bir arada mümkün değil. Bu kadar oneitis yaptığın kızla çok büyük ihtimalle başarısız olursun ve başarısız olunca daha da takarsın. Bu kadar oneitis olan kızı bırakıp önüne bakmak en iyisi. Eğer üniversiteye gideceksen zaten göremeyeceksin o nedenle boşver.

ki fırsatı kaçırdın şurda konuşabilirdin vs çok pişmanlık yaşıyorum Eee? Fırsat oluşmamış, sonuçta üniversite bir kızdan 10 bin kat önemli bir şey. Sanki başka hatun yok gibi bu kafaya düşersen ne bu kız olur ne de başkası.

Cem
Guest
Cem

Mahmut abi selam, tinderda konuştuğum bir kız vardı 1 ay önce dışarı çağırmıştım ve bugün gelemem tarzında bi cevap almıştım. Uygun olduğun bir gün haber verirsin o zaman demiştim.(biliyorum çerçevesiz bi cevap.) Neyse kızımızla bugün gittigim bi kafede karşılaştım, karşısı sayılabilecek bir masaya oturdum ve beni gördü 2saat boyunca ara ara kesiştik. Yanında erkek olduğundan gidip konuşmadım ve mekandan ayrıldığımda instagramdan istek attım tekrar.Chat şu: -B: Suratım çok mu komik -K: Neden böyle dedin şimdi -B: Bakıp bakıp gülüyodun ondan -K:Sana mı , saçmalama. Yan kafedeki garson arkadaşıma bakıyordum. -B: Arkadaşınız çok ilgi çekici heralde -K: Arkadaşımı çok seviyorum (wtf?)… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

1.B:Hayallerinden mi

Bu cümle pek iyi olmamış
Eğlenceli shit savar üslup daha iyi olabilirdi

2.”Evet sen çok komiksin ama bakıp bakıp gülesim geliyo(Bakışırken arada piç gülüşü yapıyodum ama doğal olarak”

Bence hatunlarla konuşurken “özellikle kendinizle ilgili” konuşurken neden sonuç ilişkisi açıklamayı bırakın ciddiyim.Akla mantığa aykırı bir şey yapmıyorsanız ketum cool olmak daha iyi
Anlatma nedeni göster !

3.”B:Bu arada neden unfollow atıyosun(Mesajlasmadan once takip istedigini kabul eder etmez takibi bıraktı.)”

Kıza bunu sorman hata ilgisizlik işareti aldın mı hemen uzaklaş.
Bir de sormuşsun kıza hatalı yaklaşım.

Sanane demesi de zaten neden anlamadı bu aq demesinden

Cem
Guest
Cem

Cevabın için teşekkürler.
“Eğlenceli shit savar üslup daha iyi olabilirdi”
Buna örnek verebilir misin?

Neden unfollow atıyosun sorusunu sorma amacım şuydu:
İlk olarak kızın davetiye gönderdiğini düşünüyodum. 5-10 saniyelik aralıksız kesişmeler artı bir saat sonra yandaki kafeye geçtiler ben artık görmüyordum ve biz kafeden kalkar kalkmaz bizle aynı anda kalkıp tam çıkışta önümüze çıktılar. Orda yine bi suratına güldüm kendisi de baya bi sırıttı. Aslında o an yüzyüze konuşmam daha iyi olurdu ama arkadaşımla acelem vardı.

Mahmut Abi
Admin

Neden unfollow atıyorsun sorusundaki muhtaçlığı,özellikle hiçbir şeyin olmayan kıza sormanla katlanan muhtaçlığı, hiçbir bahane hafifletemez.

Çevirmen Hoca
Member

Kıza “bana niye güldün?” diye alınganlık dolu bir soru sorman onu gereğinden fazla önemsediğini gösteriyor ki kız daha seninle buluşmamış.

Ama sanane cevabı ve konuşmada kızın genel havasından mahmut abi’nin ÖB (öküz bebek) skalasında üstlere oynayacak bir kız izlenimi sezdim. Bence bundan buluşmaya da gelse bir cacık olmazdı.

Mahmut Abi
Admin

Hahaha ilahi Çevirmen Hoca. Adam her lafında pasif agresif saydırmış, bir ona mı takıldın 😀 Bence kızın öküz bebek olmama ihtimali var zira bu kadar pasif agresif saldırıya o ana kadar iyi dayanmış.

Çevirmen Hoca
Member

Başta zaten alınganlık demiştim ama şimdi sen böyle sayınca hak verdim hocam 😁

Mahmut Abi
Admin

Off bu ne zamandır okuduğum en kötü rapor. Kızı dışarı çıkaralı 1 ay olmuş, ondan sonra bir şey olmaması zaten olmayacağına gösterge. 1 ay neden bekledin bilmem de o bir ay ara çok. Yüzyüze görüp konuşmadığın kıza instagramdan ulaşman korkakça. Mesajlaşmada da makineli tüfek gibi pasif agresif saçmalamışsın. Ben okurken çok utandım : “Suratım çok mu komik”, “bana bakıp gülüyordun”, “arkadaşınız çok ilgi çekici herhalde”, vs … vs … Kadın gibi pasif agresif saydırmışsın ama Allah’tan yılın erkeki gibi “bakışırken arada piç gülüşü yapıyormuşsun ama doğal olarak”, kucağına atlamaması çok garip 😀 Bu kızla zaten olmazmış da, bu kafayla çok… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Bu arada olaydan bağımsız olarak not düşeyim, ben sana haber veririm diyen (veya siz haber ver deyince tamam diyen) ama net zaman vermeyen kızın dönüş yapma ihtimali çok çok düşüktür.
Hatunların klasik dolaylı reddetmelerinden birisi.

Hatta böyle bir şey demeyen ve konuşmayı doğal olarak bitirdiğiniz (görüşürüz vs gibi) kızın pat diye size tekrar gelmesi daha yüksek ihtimal.

Cem
Guest
Cem

Mahmut abi yavaş kafama geldi ahhah. Bir yerlerde yanlış yaptığımı hissettiğim için yazdım zaten bu kadar taşlamana gerek yoktu.
Haklısın dediklerinde ama pasif agresif saydırmam kızın daha ilk mesajdan terslemesiydi.(Üstüne niye alındın sana bakmıyodum tarzında bir mesaji daha vardı ve bana bakıp güldüğü barizdi.)

Bu arada kafede yanında oturan bir kız ve erkekti. Yakın arkadaşlarıydı yüksek ihtimal. Zaten flört ettiği biriyle oturuyo olsa bu tarz olaylara girmezdim.

Mahmut Abi
Admin

Pasif agresif bir erkeği küçültür buna bahane aramayı bırak önce. Bahane ararsan bulursun ve bir daha yapar bir daha kendini küçültürsün. Bu kız seni istememiş ve başkasını istemiş. Bunu kabullenecek ve yoluna bakacak olgunluğu göstermen lazım. Burada asıl olması gereken o insta mesajlarının hiç yazılmamasıydı. Hadi yazdın erkek olarak pasif agresiflik lüksün yok. Hatun şöyle yaptı ondan ben pasif agresif yaptım bahane değil tam tersi çerçevnin hatun tarafından kolayca büküldüğüne işaret.

Ne olursa olsun ara ara başkasının sizin önünüze geçebileceğini, siz reddedilirken başkasının kazanabileceğini kabul ederseniz böyle saçmalamaları 90% azaltırsınız.

augustus iv
Guest
augustus iv

Ben okurken gerildim. Kız için 8/10 gerilim filmi tadında ilerlemiş muhabbet.

walk this way
Guest
walk this way

Piç olmayan bir adam piç gülüşü atsa ne olur atmasa ne olur. Atmasa daha iyi olabilir. En azından kendi stratejini geliştirme şansın olur. Sonra bir bakarsın o gülüş kendiliğinden çıkıverir. Kadınların en büyük pişmanlığı “ben şimdi buna mı verdim”dir. Sahte alfalara karşı doğal dedektörleri var. Çok usta olman lazım yedirmen için ki o ustalığa ulaştığında da birçok şeyi öğrenmiş olursun zaten. Yani kabak gibi ortada yaptığın herşey bir de üzerine piç gülüşü atarsan “abla ben seni beleşe skmek istiyorum çünkü çok kurnazım” gibi bir mesaj verirsin. Ayrıca sonradan piçlik öğrenen çok ama sonradan piçe dönüşeni hiç görmedim.