Vaka Çalışması – Her iki yönde değişimi sonuna kadar yaşamak

Selam erkek adam ailesi.

Yaklaşık 2 ay oldu galiba siteyi kesfedeli. Ama geçtiğimiz onca ay ve yıl boyunca neden bize dair bir sitenin Instagram hesabinin olmadığına dair kaygılar yaşamıştım. Sırf bu yüzden alakasız sitelerle ve hesaplarla ilgilenmek durumunda kaldım.neyse ki sitemiz var ve rahatladım.

33 yaşındayım. Hayatımın büyük kısmını mavi hap ve kırmızı hap anlayışları arasında gidip gelerek yaşadığımı anladım.butun bu yazılar, çeviriler benim adıma bunun ispatı niteliğinde. Üniversite de uzun dönemli uzak mesafe ilişkisi yaşadım. Tabiri caizse kaşımı kaldırıp dişi kuşa bakmamaya çalıştım. Ara ara erkek halim yoklayipta neden bakmıyorsun dedikçe kendimi susturmaya, hatta cezalandırmaya çalıştım. Bütün bunlar olurken de yasayamadigimiz cinselliği seksting ya da telefon sexleri ile yaşamaya çalıştık. Tabi bütün bunları yaparken annemizden nasihatlendigimiz en mavi hapli halimizle devam ettik.

Yillar geçer ilişki biter. Birgun bir cafe de bir arkadasimla oturup tavla atarken kızın birinin beni kestiğini fark ederim ve arkadaşımın gazıyla da kalkıp konuşmaya giderim.tabiki içimde reddedilme korkusu, ne derim kaygısı had safhada. Ama sonuç 2 gün sonrasında ateşli bir sevismeyle biter. O an bütün kaygılar tuzla buz olur ve yolumuza devam. Bu arada ruh ikizi sacmaligini tekrardan yaşamak isteyen ben hayatımın kadınını bulmak için her kadınla yatmamaya, her kadını öpmemeye ant içerek devam ediyor. Zaman zaman aksiyon alsak bile yanlış olduğu fikri sürekli zihnimin odağında. Annemizden nasihatliyiz ya. Çünkü o bir kadin, doğrusunu bilir.

Her neyse zaman bu şekilde geçer gider ve daha 5 ay tanıştığım bir kadınla evlenme kararı alırım, evlenirim çocuklarım olur ama içimde hep o dürtü devam edegelmekte. Ve tabi bize hala nefis terbiyesi şeklinde empoze edilen erkeklik duygularının bastırılması telkini alttan alta devam eder.
3 sene yari yarıya mavi-kirmizi renk klasmanlari aralarında yarışarak rekabette. İkisi de tam baskın olamadan.baska kadınlarla flört var ama sex yok. Tabak ceviriyormusum.

Bunun yanlış olduğu fikri beynimde, hani şair der “mıh gibi aklımdasın” hah o misal. Durtulerim sıkıştırıyor ama toplumsal algılar da boş durmuyor.
Evlilikte betalastikca düzen sarsılmaya başladı tabi ki, ev işlerine yardım ediyorum zira hatun çalışıyor. Ve ev işleri artık görevimmis gibi üstüme yapışıyor ama hala bir yanlış olmalı çünkü mutlu değilim. Tatmin olmayan bir kadın. Bu arada yatak odası faslında sıkıntım yok, aksine hafta da 4 ya da 5 bazen de gün içinde 3 kere devam. Ama bir yerden sonra arzumda azalma olmaya başladı.libido da sıkıntı yok, partnerle ilgili problem var. Çözüm bulamıyorum.

Ama sorun libido mu bunu anlamak için başkasını denemem lazım o yüzden tabaklara döndüm. Çok alakasız zamanlarda yazdığım hatunlarla iletişime geçmeye başladım artık. Ve evet ilk deneme tam isabet. Libido canavar gibi ,sorun monotonlasmak ve evlilik içinde ki feminenlesen erkek tepkisi imiş.
Bu aldatma sonucunda evde de durum tamamen ateşlendi benim için sexlerin sayısı ve kalitesi giderek artıyor.

Hala yanlış yaptığımı düşünüyorum ama o dürtü beni asla rahat bırakmıyor. Aynen devam yani. Çalıştığım kurumda hatunlarla beraber olmaya başladım.tercih edilen erkek olmak diğerlerini ateşliyor.rekabet duygusu çok tetikleyici bir etken.

Çalıştığım kurumda 4 tane eli yüzü düzgün hatun vardı 3 u ile beraber oldum, birisi ise uzun süreli ilişkiye dönüştü. İkimiz de evli tabiki, ve tamamen duygularımız isiginda devam eden bir ilişki.o boşandı, ben yine tabak çevirmeye devam ediyorum bu arada tabaklar çarpıştı ve eşim her şeyi öğrendi ardından en ufak kavgada darp edildim diyerek polise şikayet 1 ay uzaklaştırma aldım.

Daha sonra boşanma kararı aldım. Eşimin teklifi: bi bosanmayalim ayrı ayrı yaşayalım ama yine sevişelim benim erkeğim ol bırakma modundaydi. Boşanma günü verildi, o günün gecesi sevişmek için beni eve çağırdı ama gitmedim.sadece öncesinde sevismemizi videoya almıştık o sana yeter dedim izleyerek tatmin olursun.umarim bir yerlerde ifsamizi görmem 🙂
Bosanildi ama her şeyin suçlusu yine benim bunu asla asamayacaksiniz.kotu ve ahlaksız adam. Bütün arkadaşlarım çevrem bundan haberdar oldu kim sayesinde tabibki eski eşim. Yalnız kalmanız onlar için muazzam bir ödül olacak çünkü. Çocuklarım var, nafaka falan devam. Onlara daha rahat para sağlamak için işyeri açtım batti. İsimden istifa ettim yeni bir alanda çalışmaya başladım, yaklaşık 8 aydır da sıkıntı yaşıyorum zaman zaman sinirinizden aglayamyacak hale gelirsiniz, o duvarlar yumruklanir ve boksör kırığı denenseyin ne olduğunu ogrenirsiniz, ailem dediklerinizin yanınızda olmayışı ya da yalnız kalisinizi mükemmel netlikte full HD izlersiniz.

Cevirdigim tabaklardan birisi ile başka bir şehire taşındım aynı evde yaşamaya başladık. Ama beş kuruş parasız bir ton borc ile birlikte. Zamanla işler yoluna girmeyerek daha da sıkıntıya soktu tabi ki, hatun öğretmen maaşı var ama ben tam zil durumdayım. Yavaş yavaş memnuniyetsizlikler başladı tabi ki, kavgalar artıyor, para nerede neden para kazanamiyorsunlar devam ediyor. Bu aşamada denize düşen yılana sarılır anlayışı tam gaz devam olduğu için cercevem bozularak yıkıma sürükleniyor um.farkindayim ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Çaresiz hissederek daha sıkı sarılıyorum, küçücük bir yıkılma anım da hemen elestiriliyorum. Gel zaman git zaman iyi olması gereken her şey daha da kötüleşti bu arada evden ayrıldım, geri geldim olmadı iş yerimde yatmak zorunda kaldım beş parasız ve günlerce aç kalarak.hatunun umurunda bile değildi tabiki.hani kuru ekmek bile yerim diyen var ya o hatun.oyle olmuyor yani.
Siteyle tanıştım, erkek adam olmam gerekli arkadaş neden benim gibi düşünen kimse yok derken denk geldim.mukemmel bir zamanlama ile hayatıma girdi. İlk işim hatunu tamamen terk etmek oldu, kendime ait bir in bulmam gerekiyordu, aslaniz ya insiz olmaz 😂

Ev buldum islerime hala adapte olamıyorum, istediğim gibi randımanlı ilerlemiyor ama in benim, hayat benim, kararlar benim.
Bu arada eski eşim çocuklarımı göstermek istemiyor , yasal hakkımı kullanarak almak durumundayim ama meteliğe kurşun attığım su dönemde icra masraflarini karşılayacak durumda değilim. Bu yüzden daha çok çalışmalı ve daha çok başarılı olmak durumundayim.

Velhasıl, bu sitenin çevirileri ve spesifik başarı öyküleri sayesinde gym e başladım daha 2 hafta oldu şimdiden erkek gibi hissetmeye başladım tekrardan, yeniden. Kendimi serbest biraktikca şunu gördüm, su akar yolunu bulur. Eğer kendinizi engellemekten vazgecerseniz bu adamların dedikleri içsel durtulerinizle ortaya cikacak. Yapılması gereken erkek olmaya karar vermek. Tonlarca yazı hazirlamislar ama hala aynı soruyu soran aveller var. Bu bile mükemmellik algısı yüzünden kaynaklaniyor. Hata yapma şansını tanıyın kendinize.her şey bir kere bile olsa denemeye değer bu dünya icin. Erkek adam diyor ki her şeyden ağzınız yanmasın, uyarı veriyorum başınıza bu gelebilir. Ama siz hala kız ne düşünür, bana yok derse dünyam yıkılır modunda yasiyorsunuz. Gençler bırakın bunları, hayatınızın en fazla bir 50 senesi daha var sonrası kara toprak. Kendinizi ödül mekanizması ile motive edin ve disiplinli olmayı asla elden birakmayin. Kendini seven değerli arkadaşlarım sınırlarımızı üst toplum bilincinde belirlemeye çalışıp , ketledigimiz sürece başarıdan ziyade hayal kırıklığı yakalayacağız. Bunun için büyük ya da küçük ne olursa olsun başarma duygusunu tatmali, hayal kırıklığını tetikleyen duygusal boşlukları ortadan kaldirmaliyiz. Kimse korkmasın , erkekler yalnız ölmez, en azindan gerçek erkekler.

Konuk Yazar : Güney Kanadı

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

90
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
69 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
BollonAlter egoAbdülDeus ExErkek Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
AlphaGun
Guest
AlphaGun

Adaletten yoksun biçimde eleştirenler, kınayanlar; kendileri benzer süreç içerisine girdiğinde neler yapacaklar bakalım.

Adam anlatmış ki ders çıkarın da bunlar yaşanmasın diye, adamı linç edin diye değil amk.

Gamma doldu burası iyicene. Zaten piyasasa eli sikinde konuşan bir bok yaşamamış bir ton tip var, burada barınmayın bari.

FuckYouDude
Guest
FuckYouDude

“Tonlarca yazı hazirlamislar ama hala aynı soruyu soran aveller var” Biz bunu söyleyince Suçlu oluyoruz amk Avelleri.

Türkhack
Guest
Türkhack

Bi başlığı yaşayan kişi Alfa karekterli ama eğitilmemiş Alfa. Kumaşı var ama terzilik yok. Hataları saymakla bitmez. – 6 ayda evlilik kararı alması. – Eşini aldatması. – Kendi çevresinden (iş) birileri ile aldatmak. – Evli kadınlar ile aldatmak. – Aldattığını gizleyememek. – Birden çok kişiyle aldatıp dile düşmesi. – Aldattıklarına evli olduğunu söylemesi. – Eşiyle yanlış zamanda ve yanlış şekilde boşanması. (Bir Alfa savaşın yerini ve zamanını bile belirleyen komutan gibidir. Ve barışı da bilir. Mağlubiyette kaçacağı deliği de.) – Devlet karşısında bu kadar eli kolu bağlı iken bizim yontulmamış Alfamız, ille boşanma diye tutturmuş. Karısı ona bir şans vermiş… Read more »

Fakir
Guest
Fakir

Düşman başına bir karım var. Mahmut beyle çoğu kez yazışmışızdır çokta badireler geçirdim. Ama 2 çocuğum var onlar gözlerime bakıp baba dedikçe dünyalar benim olur. Evet yaptığım hatalar çok fazla. Trp yi ilk tanıdığım aylarda bende oyuna dahil oldum setler açtım. Sonu güzel bitenlerde oldu. Ama içinizdeki şefkat ölmemişse o masumlara kıyamıyorsunuz. Evet savaş esiri gibi kullanıyor anneleri. Ama sırf benim gibi hayatları olmasın diye yetiştirmek için herşeye sabrediyorum. Sanılmasın ki trp öğretilerini boşluyorum. Asla. Spor, kendini geliştirmek ne gerekiyorsa da devam ediyorum. Zaten öyle değil midir? Birşeyler öğretmek için onu içselleştirmek aslolan.Bi oğlum bi kızım var. Evliliğiniz karınızın suçu… Read more »

Maskulinityerlerde
Guest
Maskulinityerlerde

Aynısı benim başımda kardeşim benimki hem feministligi baskın hemde bildigin deli yani 2 cocukta bende var ama çocuklarımın iyiligi için bitirmek zorundayım çünki zalime boyun egersen elbet göklerin kahrı üstüne olcak derler yani evlenme yaşına gelince bile sesini çıkaramayacaksın köşene çekilip hüzünlü bakıcaksın farkında olmadan oğlun feminen erkek kızın feminist olcak lider baba olmadıgı için benim yaşım daha genç hedeflerimi başardıktan sonra çocukların babaya daha yakın olacagı düşüncesindeyim

Erkek
Guest
Erkek

Mahmut abi böyle yorumlar çok gelmeye başladı. Bu durum çok yaşanıyor, evliliği çok kötü ilerliyor 2 çocuğu var boşanmayı düşünüyor. Bu adamlara yazı yazılmalı, çoğu boşanmayı doğru yol olarak görüyor. Boşanmayı düşünmeden önce trp’nin gösterdiği yoldan 1 sene yürüyüp, pratik yapıp kendinizi düzeltmeyi denediniz mi? Siz düzeldiğiniz zaman evlilik hayatınızda düzelecektir.

Çocuk yokken böyle kadınlarla evli kalmayın zaten ama iki çocuk varken ayrılmak o çocukların hayatını çoğu zaman çok kötü etkileyecektir. Bu durumda olanlara yol haritası çizilmeli, doğru kararlar veremiyorlar. Abi ben yazacaktım ama sen evlilik yapmış ve çocuğun varken senin yazman daha doğru olacaktır o yüzden yazmıyorum.

Mahmut Abi
Admin

Bir yıl deneme taraftarıyım bu sitedeki korku oyununun 12seviyesi yazısındaki planla. Fakat siz düzeldiniz mi evlilik düzelir diye bir olay yok. Bazı hatunlar erkek düşmanıdır. Ezebileceğine terrör estirir ezemediğine nefret kusar. 1 sene düzeltmiyorsa boşanmak lazım. Evde babaya karşı sıfır saygılı ve evi terörize eden bir anne görerek büyümenin tahribatı boşanmanın tahtibatından çok ama çok daha fazla. Ama çocuk varsa o 12 16 aylık programı sırf onlar için deneme sorumluluğu var.

Abdül
Guest
Abdül

abi sana ne desem bilemedim alfasın tamamda insanın bir çizgisi olur evli kadınla yatmak ne , yani senden her şey beklenir :/ merak etme dersi de çıkardım .

Alter ego
Guest
Alter ego

Mahmut abey ocağına düştüm yardım et , siteyi keşfettim erkek adam olmak için acı çektim 40 kg verdim reddedildim tavladım filan bir hatunu tanıyım diyip takılı kaldım bir ay sonra sevgili olduk ama sevgili olduğumuz zamanlar hem mutlu (tercih edilen erkeğim ya) hem korkuluydum sanki hapsolmuş gibi hissetmiştim ve hissettiğim duygular yoğun olduğu için evlenirim diye korkuyordum (korktuğuma göre bir yandan böyle bir isteğim vardı) , bu yüzden sevgililiğimiz kesinleştik bir gün sonra gece barda muhabbet ettiğim bir hatundan ufak bir buse almıştım ve sonra pişman olmuştum ama hatuna söyleyecek taşşağı koyamamıştım bir kaç ay sonra ayrıldık hatunun arkadaşı bu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kızdan ayrılmışsın, yorgan gitmiş kavga bitmiş. Senin sanırım hatunla hala bir isteğin var ve içindeki beta bunu bahane ederek seni hatuna yalvarmaya itiyor.

Kızla bir daha görüşme, kızdan haber alma ve kızdan tamamen uzak dur.

Alter ego
Guest
Alter ego

Yardımcı olduğun için teşekkürler mahmut abi , o içimdeki betayı acılı yola katlanarak tamamen yok edeceğim