Kırmızı Hap Kimliği

Şu pandemi süreci en çok hangi sektörü vurdu, diye sorsalar, hiç duraksamadan ” hatunculuk sektörünü” cevabını verirdim. Evde kaldığım süreçte sitedeki derslerin üzerinden tek tek geçtim. Okumadığım yazıları okudum. Hatunlarla online konuşmalar yaptım ama buluşma olayına pek girmek istemedim. Bununla birlikte, burada sayamayacağım birçok şeyle uğraştım.

Pook’un Kitabını okuduktan sonra fark ettiğim şey, kırmızı haplı zannettiğim ama aslında mavi haplı olan birçok davranışımın olduğuydu. Örnek verecek olursam, maskülenlik göstergesi olan bazı davranışları göze parmak sokar gibi yapmam, kadınların yüzlerine karşı onları eleştirmem, bunu yaparken de ” aa ne güzel, demek ki meriç değilmiş bu! ” gibisinden takdirle karşılanacağımı düşünmemdi fakat anladım ki hatuna karşı kendimi ispatlama derdine düşmem bile mavi hapın daniskasıymış. Sonra ” ulan, peki nedir bu kırmızı hap? ” diye sordum kendime. Fikir mi? İnanç mı? Paradigma mı? Ütopya mı? Hayır. Hiçbiri değil. Sonra Pook’un şu sözü geldi aklıma: Kırmızı hap’ın amacı üzerinize kadın yağmasını sağlamak değildir. Böyle bir beklentiniz varsa daha çok beklersiniz. Kırmızı hap’ın amacı, size ilgisi olan kadına ilgi duymanızı sağlamak, size soğuk olan kadınla ise bağları koparmaktır. Yani kişinin sağlıklı bir ilişki kurmasını sağlamaktır. Kulağa gayet basit geliyor değil mi? Feminen tahakkümün hayatımızda söz sahibi olduğu bu dönemde bir erkeğin kendi iç sesini dinleyip doğru olanı bulması, Mars’a koloni kurmak kadar zor bir şey.

Belki binlerce defa yazılmıştır ama ben bir kez daha yazmak istiyorum. Red pill’in erkeğe kazandırmaya çalıştığı şey, bir kimliktir. Değer gören, saygı duyulan erkek kimliği… Yalnız, bu kimlik kolay kolay kazanılmaz. Her şeyden önce uzuuun bir tecrübe sürecinden geçmek gerekir. Bu süreçte erkeğin anlaması gereken şey, değer yaratması gerektiği ve bu değer sayesinde diğer erkeklerin önüne geçeceğidir. Peki, nedir bu değer? Öncelikle zihniyetin değişmesi gerekli. Kıtlık zihniyetinden çıkıp öğrenilmiş çaresizliği köşeye atmak ve bolluk zihniyetini içselleştirmekten bahsediyorum. Bence erkeklerin en büyük sorunu, kendilerini ezmeye yer aramaları.

Türkiye’deki gelir dağılımını incelediğimde kendimize ciddi anlamda haksızlık ettiğimizi anladım. Ortalama gelirin biraz üzerinde kazanan, eğitimli, kadınlar konusunda tecrübeli, kırmızı haplı erkeklerin, her zaman arzulanan %20’lik dilimde olduğunu görmek beni şaşırttı. Mali durum, eğitim, kariyer gibi önemli maskülen unsurlar kadar özgüvenin de önemli olduğunu anladım. Özgüvenden kastım, ilgi duyduğu kadının gönlünü çelebilen, ilgisi olmayan kadını da kolayca nextleyebilen, alternatifi bol tutan erkek modeli. Bu tip bir erkek zaten ister istemez kadınları kendisine çekecek.

Kadın- erkek mevzularını fazla dillendirmeyen, kadının beğenilerine hitap etmek için çabalamayan, kendi beğenilerine hitap eden kadınlara yürüyen, istenmediğini anladığında nazikçe kadının hayatından çıkan o elit erkek olmaktı red pill. Sempati kazanmak için kedilere sarılıp fotoğraf çektiren tüysüz tiplere gülerek bakmaktı. Şüphesiz, öfke fazını aşıp sükunetin en büyük saldırı olduğunu anlayabilenler, söylediklerimi haklı bulacaklardır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Sonsuzluk ve Bir Gün

Sonsuzluk ve Bir gün, Türkçe kırmızı hap camiasının en bilinen ve takip edilen yazarlarından biri. Kendisini buradan olduğu gibi twitter hesabından (@sonsuzluk_vbg) ve Ekşi Sözlükten (@sonsuzluk ve bir gun) takip edebilirsiniz.

75
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
47 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
JuniormahmutHOPETonymontanaOrviJavert Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
random
Guest
random

Cidden yazının başında bi gülümse geldi ama sonra üzüldüm. Covid den dolayı hatunculuk mevzusu çok pis suya düşmüş durumda. İnsanlarla nasıl date’e çıkıyosunuz covid varken?

Mahmut Abi
Admin

Covidden korkmayıp kovidden korkmayan çoğunluktan bir kız bulursan gayet güzel çıkılıyor aslında.

14.Luis
Guest
14.Luis

8-9 ayda 1 milyondan fazla insan oldurmus bir hastaligi ciddiye almamak nasil bir sey tam anlamiyorum

Mahmut Abi
Admin

Bir şeyi ciddiye almanın ondan korkmanı gerektirmediğini anlayamıyorsun.

Random
Guest
Random

Aslında korkmakta fayda var gibi. Bi kere covid olduktan sonra ciğer kapasitesi inanılmaz düşebiliyor. Ben risk almamayı tercih ediyorum ama risk alanlara da bi şey diyemem.

Mahmut Abi
Admin

Ciğer kapasitesindeki düşüş solunum yolu hastalıklarının genelinde olan bir yan etki. Ciddi hastalık geçirenlerin oran olarak 1%inin altında bir grupta görülüyor. Bu tip yan etkileri sanki 10% – 20% görülüyor gibi pazarlayanlara değil araştırmaların dipnotlarına bakın. En son biri iktidarsızlık yapıyor diye paylaşmıştı, araştırmayı açtım 6 tane kovidden vefat etmiş 65 yaş üstü ve 4 tanesi çok ciddi başka hastalığa sahip erkeğin otopsisinden çıkan sonuçtan bahsediyor (adamlar zaten hastalar ve ölecek kadar ciddi hastalanmışlar) ama paylaşırken covid kaptın mı çok büyük ihtimalle başına gelir gibi paylaşıyordu. Bir kere kovid olduktan sonra ciğer kapasitesi ciddi düşüyor demek bir kere 90 km… Read more »

Muck
Guest
Muck

Öldürücülüğü %2.5 gerçekten yüksek bir değer. Gençlerde oran çok daha düşük lakin görüştüğümüz ailemiz vs var onları korumak için kendimizi korumalıyız. Bu covid damarları da tutan bir şey geçen bi doktor koronayı atlattıktan birkaç ay sonra beynindeki damarın tıkanması sonucu felç geçirdi. Sekeller bırakabiliyor ardında.

Mahmut Abi
Admin

Kovidin enfeksiyon oldurme orani 0.2%. Bahsettigin felc gibi yan etkiler ise cok kucuk bir oran. Kovidden ilgi ve para devsiren korku pornosu basini sanki cok buyuk oranda oluyormus gibi piyasayi korkuya bogsa da.

Muck
Guest
Muck

Gençlerde oranı binde 3 dediğin gibi ama genel popülasyonda %2.5 olarak geçiyor. Türkiye’ye baktığımızda 2 milyon vaka 20 bin ölü var %1. Bilgi kirliliği çok fazla ama asıl tehlike şu hastaneler dolarsa o zaman ölüm oranı artar işte.

Mahmut Abi
Admin

Hayır vaka ölüm oranı yani case fatality rate 2.5%. Yani testi pozitif çıkanlar arasındaki ölüm oranı. Virüs bulaşanlar arasında ölüm oranı yani infection fatality rate ise 0.2%. Gençlerde bundan da düşük. Aralarındaki farkın nedeni ise her virüs bulaşana test yapılamaması ve bu bulaşanların çoğunun hasta olmaması. Hastaneler dolarsa ölüm oranı artabilir evet. Türkiye’nin nüfus yaş ortalaması 30 civarı. O nedenle CFR 2.5%nin altında olması çok anormal değil. İtalya’nınki 47 mesela ya da ABD’de obezite yüksek o nedenle onlarda daha yüksek. Bir kesimin insanları ne kadar korkutursak hastaneleri o kadar boş tutarız mantığı belki çalışır bir şey ama bunun kendilerine (şimdilik)… Read more »

Muck
Guest
Muck

Abi texbooklara daha bilgi girmedi bakalım nasıl yazıcaklar ama dediğin gibi test yapılmayanlarda var

karanlikruya
Guest

İlla bir virüsten korkacaksan HPV, Molluskum Kontagiosum, Herpes’den kork. Bir kadınla birlikte olduğunuzda bu virüslerin bulaşma ihtimali Covid’den onlarca kat fazla ve bunların da aşısı yok. (Bunlar en masumları)

İşin komik tarafı tanışamdığınız kadınlar için Covid’i öne sürüyorsunuz. Oysaki tanıştıktan sonra bu virüslerin bulaşma ihtimali kondoma rağmen bile yüksek.

Yani demem o ki Covid’den çekinmene gerek yok, tedbirini al tabii ama daha Covid’e yakalanmadan diğerleri seni bulacak. Tabii 3-5 kadınla flört etmeyi başarırsan.

Muck
Guest
Muck

Hpv erkeğe pek bir şey yapmaz genital siğil yapar onun tedavisi falan var ama bazı suşları(tip16,18,31,33…) serviks(rahim ağzı) kanserine yol açabiliyor.

Bak bu iyi
Guest
Bak bu iyi

1- “mavi boncuk dağıtanları sevmem ” kızına karşı ne önerirsiniz.(Yaşim 19 kızların da öyle yani duvar görünmüyor bile)
2- Kickboksa giden bir hatun gördüm ama yürümekte tereddüt etim.Nasıl anlatabilirim…Feminen kişiliği diğerleri gibi bariz değildi desem anlarsınız sanırım. Böyle tabir-i caizse “erkeksi” kızlara karşı normallerinden farklı olarak napmalı?

Mahmut Abi
Admin

mavi boncuk dağıtanları sevmem Mavi boncuk dağıtanlar şu an ağlıyor biliyor musun? (Hafif dalga geçerek).

Böyle tabir-i caizse “erkeksi” kızlara karşı normallerinden farklı olarak napmalı? Kickboxa gitmesi erkeksi olduğunu göstermez. Farklı bir durum da yok.

Roadrunner
Guest
Roadrunner

Abi peki pek çok açıdan diğer mızmız kızlara benzemeyen, duygusal davranışlardan sürekli kaçınan kızlara ne yapmalı? Sayıları çok az bunların pek insan karşılaşmamıştır bile belki. Ama ortalamadan da çok sapan tipler. Onlara da herkes gibi davranmak mantıklı mı?

Mahmut Abi
Admin

Onlara da normal yürüyeceksin, herkes gibi davranmayıp ne yapacaksın, unicorn mu yapacaksın?

ROLLY
Guest
ROLLY

derdimi aklı kıt bir iki arkadaşıma açtım herifler zaten beta. kadın gel beni did deyince anlıcak adamlar bana uydurma diyolar. bende mahmut abi ne demek istediğimi anlar belki de eskiden yaşamıştır diye buraya yazıyorum. Girdiğim her dükkandaki kızların nabzını ölçme takıntısı edindim. ama bakışlarımdam ama,iç güdülerinden benim ilgimi anlıyolar diye düşünüyorum. fakat kızlara yürümüyorum konuşmuyorum. rahip moda başladım neyse. sonra-sonra tekrar girdiğimde bu dükkanlara (fırın bim vs) kızların beden dili kabalaşıyor. aradaki hoşlantı ihtimalini (dikkat et sadece ihtimal dedim çünkü konuşma- asılma yok fakat güzel bakıyorum) konuşmadan anladığım gibi gerginliğide anlıyorum mesela suratta ciddi umursamaz ifadeler ,hızlı aceleci gergin davranışlar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bence sen sanırım hatunlara dik dik bakan arızalar gibi davranıyorsun farkında değilsin.

ben sadece kadınların doğasında bunların ne anlama geldiğini bilmek istiyorum. Öğrenirsen bize de anlat diyeceğim de ne gereği var. Kadınları anlamadan da onlarla yatıp beraber olabildiğini gördükten sonra öyle abazan felsefelere düşmüyorsun.

redcast
Guest
redcast

Hocam, şimdi ben the red pill ile canı yanarak tanışanlardanım. Hatta kurtulmak istediğim asıl şey dramdı. Ta en başından oneitis bokuna battığım zaman bile meselenin rasyonel olmadığının farkına varıp bende bir yanlışlık var diyip çözüm yolu aramıştım. Nihayet buldum. Bir seneye yakın süredir fişten çekilmeye çalışıyorum. Melankolik müzikleri bıraktım. Alkol ile bağlantım cok aza indi. Romantik klişeleri bir kenara bıraktım. Kilo verdim,spora gittim. İki tane yeni dilim var. Az çok vizyon kazandım. Tanıştığım için oneitisime teşekkür edecek kadar isleri yoluna koydum. Yalnız iki problem var. Kadınlar ile ilgili sürekli yapmam gerekeni yapmaya çalışmaktan yorgun düşüyorum. Bir kadın hayatıma girince aklımı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kadınlar ile ilgili sürekli yapmam gerekeni yapmaya çalışmaktan yorgun düşüyorum. Bir kadın hayatıma girince aklımı savaş planları işgal ediyor. Eskisi gibi olmamak için hediyelerden iltifatları vazgeçiyorum. Sik sık kendime sen ödülün diye hatırlatıyorum. Fakat uzun süredir hala tanışmış olup, harfiyen hapın izinden gitmeme rağmen hala istediğim saygıyı alamıyorum. Çok fazla kasıyorsun. Daha önce de belirttik, mavi haplı olmamalıyım korkusu ile davrandığında da korku ile davranmış oluyorsun ve kırmızı hapı harfiyen mavi haplı (korku temelli) uyguluyorsun. Motivasyonu korku olan davranış betadır, cesaret olan davranış alfa. Sen beta davranıyorsun muhtemelen. Korkudan dolayı. Sonuçlar istediğim gibi değil. Tek tek yürümelerin incelenmediği sürece bu… Read more »

Murat
Guest
Murat

Beni reddeden kıza(aynı zamanda bana fazla iyi olduğumu söyleyen,aslında bu fazla iyi lafına sinirim bozuldu) bir öfke duyuyorum,efendi erkek olduğumu anladıktan sonra değişmeye karar verdim.Ona bu lafını yedirmek ,bana yalvarmasını görmek istiyorum(kafamda asla birlikte olma isteği yok).Bu zihin yapısı hala mavi haplı erkek zihniyetine mi aittir?

Mahmut Abi
Admin

Evet mavi haplının veya efendi çocuğun dışarı iyi görünmek için kasarkan içerde kurduğu fantazisidir.

Ama öfken kıza değil. Kızcağız sadece sana ayna tutmuş. Seni reddetmesini hakettin ve sana iyi çocuk derken gördüğünü söylüyordu. Kızgın olduğun aynada gördüğün kendin ama kabul edemiyorsun. Bunu kabul edip ilerlemen kırmızı hzplı olman için çok önemli. Eğer öfkeni kızlara yansıtırsan (projeksiyon), aynadan yansıyanı değiştirmezsin ve her kızla aynı duruma düşersin.

Değismiş Genç
Guest
Değismiş Genç

Mahmut Abi selamlar. İleride yapacağım meslek halk içinde kabul görmüş, iyi de kazanan bir meslek olursa (avukatlık gibi) kadınlar sahasında sağladığı avantajlar da olur mu ?

Mahmut Abi
Admin

Olur.

Osmoz
Guest
Osmoz

Mahmut abi. Bize kaynak önerisi yapabilir misin acaba? Sonuç olarak bazı kitaplar falan gerçekten yazılmış olmak için yazılıyor çok boş. Senden kaynak tavsiyesi almak çok güzel olur. Sanırım sitede böyle bir kaynak önerisi yapılan makale yok. Hatta direk makalellik bir konu gibi. Sana öğrendikleirni öğreten siteler, kitaplar vs. Bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz

Yusuftrgay
Guest
Yusuftrgay

İyi günler Mahmut abi,ailevi sebepler ötürü ve birtakım kişisel sorunlar yüzünden boşlukta olduğum dönemde üniversite tercihi yaptım iyi bir öğrenci olmama rağmen ortalama bir puan alıp yanlış tercihlerde bulundum,şimdi aldığım bu karardan pişmanım Aralık 15 de 19 uma giricem problemlerin bitmeye yakın olması bir tık da farkındalık ile önümüzde ki sene tekrar hazırlanıp geçerli bir bölüm kazanıp meslek sahibi olmak istiyorum fakat 20 yaşında üniversitede olacağım 24-25 li yaşlar sizce hayata atılmak için geç mi ne yapmalıyım ?
Aynı zamanda bölümüm yönetim bilişim sistemleri Aksaray Üniversitesinde.Simdiden teşekkürler

Dex
Guest
Dex

Ben üniversite sınavında hem mezun senesine kalıp hem de yaptığım tercihten ikinci sınıfta pişman olup yatay geçişle bölüm değiştirmiştim. Bunun bana dönüşü iki senelik kayıp oldu. Genelde klasik bir üniversite öğrencisi mezun senesine kalmazsa, hazırlık okumazsa ve derslerini aksatmadan verirse 22-23 yaşında en geç mezun olmuş olur. Bunun istisnası tıp fakültesi öğrencileridir. Ben 25 yaşımda mezun oldum ve mezun olmamdan yaklaşık bir ay sonra işe başladım. İş hayatına 25 yaşında atıldım anlayacağın. Bu arada işe girdiğim zaman pandemi dönemiydi öyle söyliyim. İTÜ Gemi Makineleri İşletme Müh. mezunuyum ve şu an Türkiye’nin en büyük şirketinin petrol ve kimyasal tanker gemilerinde uzakyol… Read more »

Yusuftrgay
Guest
Yusuftrgay

Hikayeni anlatıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim, dediklerini anlattıklarını dikkate alıp ona göre hareket edeceğim yardımın için sağ ol

Javert
Guest
Javert

Mahmut Abi, Ekşi’de şöyle bir başlık gördüm ilgimi çekti:
https://eksisozluk.com/rahatlayamazsa-bir-daha-gorusmek-istemeyen-erkek–6889714?a=popular

30-40 yaşlarında erkeklerin 3-4. buluşmada seks istediğini, vermezse nextlendiği konusunda ağlamış ablamız.

Örnek erkek olarakta şöyle bir betayı örnek vermiş:
https://eksisozluk.com/entry/122149591

Orvi
Guest
Orvi

Mahmut abi bir ara tony stark karakteri için alfa ama mavi haplı demiştin bir yayında bununla neyi kastettin?

Tonymontana
Guest
Tonymontana

Arkadaşlar REDPİLL için fazlaca kasmamalıyız. Redditten beridir redpille uğraşıyorum içinize öküz oturtmanın en iyi yolu diyebilirim.Oldukça faydalı bir oluşum ama hayata karşı yoğrulması gereken bir oluşum. Genç bir insanın bunu öğrenmesi ve hayatına entegre etmesi depresyon olarak dönmekten başka bir şeye yaramaz. Çünkü genç bir insan, tabii ki de içeçek, arkadaşlarıyla eğlenecek, oyun oynayacak, fast food yiyecek(Fazla olmaması kaydıyla) Redpill insanları gelişim aşamasına sokuyor bu oldukça güzel bir kültür amma velakin, bunu takıntı derecesine getirdiği de bir gerçek. Huzur kişisel gelişim ve kadınlardan gelmeyecek. Redpill beni belki de sosyal dahi derecesine kadar getirdi. Bu benim yadsınamadığım bir gerçeğim. Nankörlük etmem.… Read more »

HOPE
Guest
HOPE

Abi pook’un kitabını aldım 3-4 gün geçti ama gelmedi. Bi de özel görüşmeleri bitirdin mi abi ? Şuan çok ciddi bi konuşma sürecine ihtiyacım var patlicam abi 🙂 Siteyi deli benimsedim ama keşke benim de derdim diğerleri gibi yok düzenli ilişki yok ilişki içerisi falan kalsa. Müthiş bi enerji var abi maskülen ama bi o kadar tam tersi var. Şuan çok boktan ve zor bi yerdeyim ama bişeyler çıkıcak gibi. Yoğun araştırmalarla bir takım şeylere ulaştım (alman askerlerine savaşta verilen metadol mudur nedir savaş sonrası agresyonunu bilirsin sanırım) seninle konuşmak isterim abi 2-3 saat falan yapabiliyo muyuz ? Kızlarla tanışmanın… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Abi pook’un kitabını aldım 3-4 gün geçti ama gelmedi. Tüm kitaplar birkaç saat içinde gönderiliyor. Ya spama gitmiştir ya da emailde bir problem vardır. erkekadamblogu@gmail.com adresine mail atar mısın? Gönderilmeyen kitap yok çünkü.

Bi de özel görüşmeleri bitirdin mi abi ? Şuan çok ciddi bi konuşma sürecine ihtiyacım var patlicam abi 🙂 Özel görüşmeler devam ediyor.

2-3 saat falan yapabiliyo muyuz ? Zor, haftasonu belki.

Juniormahmut
Guest
Juniormahmut

Mahmut abi . Boy 173 kzın 177 . Kız bana tutuldu , ben istimiyorum yediremiyorum kendime kız 8.5. Kızı sebebini çaktırmıyo ama anladı. Red verirsem ezik ve özgüvensizmiyim , yoksa çizgilerimiz mi var ? Abi tamam eyvallahta, kızı dudağından öperken kafa kaldırmak delikanlıya koyar be abi. Empati kursan ? Vur geçe eyvallah ama pek öyle değil ..

Mahmut Abi
Admin

İstemiyorsan hayır de.