Kırmızı Hap Kimliği

Şu pandemi süreci en çok hangi sektörü vurdu, diye sorsalar, hiç duraksamadan ” hatunculuk sektörünü” cevabını verirdim. Evde kaldığım süreçte sitedeki derslerin üzerinden tek tek geçtim. Okumadığım yazıları okudum. Hatunlarla online konuşmalar yaptım ama buluşma olayına pek girmek istemedim. Bununla birlikte, burada sayamayacağım birçok şeyle uğraştım.

Pook’un Kitabını okuduktan sonra fark ettiğim şey, kırmızı haplı zannettiğim ama aslında mavi haplı olan birçok davranışımın olduğuydu. Örnek verecek olursam, maskülenlik göstergesi olan bazı davranışları göze parmak sokar gibi yapmam, kadınların yüzlerine karşı onları eleştirmem, bunu yaparken de ” aa ne güzel, demek ki meriç değilmiş bu! ” gibisinden takdirle karşılanacağımı düşünmemdi fakat anladım ki hatuna karşı kendimi ispatlama derdine düşmem bile mavi hapın daniskasıymış. Sonra ” ulan, peki nedir bu kırmızı hap? ” diye sordum kendime. Fikir mi? İnanç mı? Paradigma mı? Ütopya mı? Hayır. Hiçbiri değil. Sonra Pook’un şu sözü geldi aklıma: Kırmızı hap’ın amacı üzerinize kadın yağmasını sağlamak değildir. Böyle bir beklentiniz varsa daha çok beklersiniz. Kırmızı hap’ın amacı, size ilgisi olan kadına ilgi duymanızı sağlamak, size soğuk olan kadınla ise bağları koparmaktır. Yani kişinin sağlıklı bir ilişki kurmasını sağlamaktır. Kulağa gayet basit geliyor değil mi? Feminen tahakkümün hayatımızda söz sahibi olduğu bu dönemde bir erkeğin kendi iç sesini dinleyip doğru olanı bulması, Mars’a koloni kurmak kadar zor bir şey.

Belki binlerce defa yazılmıştır ama ben bir kez daha yazmak istiyorum. Red pill’in erkeğe kazandırmaya çalıştığı şey, bir kimliktir. Değer gören, saygı duyulan erkek kimliği… Yalnız, bu kimlik kolay kolay kazanılmaz. Her şeyden önce uzuuun bir tecrübe sürecinden geçmek gerekir. Bu süreçte erkeğin anlaması gereken şey, değer yaratması gerektiği ve bu değer sayesinde diğer erkeklerin önüne geçeceğidir. Peki, nedir bu değer? Öncelikle zihniyetin değişmesi gerekli. Kıtlık zihniyetinden çıkıp öğrenilmiş çaresizliği köşeye atmak ve bolluk zihniyetini içselleştirmekten bahsediyorum. Bence erkeklerin en büyük sorunu, kendilerini ezmeye yer aramaları.

Türkiye’deki gelir dağılımını incelediğimde kendimize ciddi anlamda haksızlık ettiğimizi anladım. Ortalama gelirin biraz üzerinde kazanan, eğitimli, kadınlar konusunda tecrübeli, kırmızı haplı erkeklerin, her zaman arzulanan %20’lik dilimde olduğunu görmek beni şaşırttı. Mali durum, eğitim, kariyer gibi önemli maskülen unsurlar kadar özgüvenin de önemli olduğunu anladım. Özgüvenden kastım, ilgi duyduğu kadının gönlünü çelebilen, ilgisi olmayan kadını da kolayca nextleyebilen, alternatifi bol tutan erkek modeli. Bu tip bir erkek zaten ister istemez kadınları kendisine çekecek.

Kadın- erkek mevzularını fazla dillendirmeyen, kadının beğenilerine hitap etmek için çabalamayan, kendi beğenilerine hitap eden kadınlara yürüyen, istenmediğini anladığında nazikçe kadının hayatından çıkan o elit erkek olmaktı red pill. Sempati kazanmak için kedilere sarılıp fotoğraf çektiren tüysüz tiplere gülerek bakmaktı. Şüphesiz, öfke fazını aşıp sükunetin en büyük saldırı olduğunu anlayabilenler, söylediklerimi haklı bulacaklardır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Sonsuzluk ve Bir Gün

Sonsuzluk ve Bir gün, Türkçe kırmızı hap camiasının en bilinen ve takip edilen yazarlarından biri. Kendisini buradan olduğu gibi twitter hesabından (@sonsuzluk_vbg) ve Ekşi Sözlükten (@sonsuzluk ve bir gun) takip edebilirsiniz.

75
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
47 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
JuniormahmutHOPETonymontanaOrviJavert Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zelda
Guest
Zelda

Bolluğa sahip olmadan nasıl bolluk zihniyetinde davranabiliriz?

Fırat
Guest
Fırat

Yapana kadar öyleymiş gibi yapmak. Bunun için de duygusal güç geliştirmek, atağa geçmek.

Cem
Guest
Cem

Bolluk zihniyeti demek ille de 3-5 kız arkadaşın ya da sevgilin olsun demek değildir. Dışarıda tanışabileceğin binlerce kız olduğunun farkında olman demektir. Yani toplumdan izole yaşamıyorsan çevrende ki kızların bolluğunun farkında olmak demektir…

14.Luis
Guest
14.Luis

amused mastery….

Noname
Guest
Noname

Bu ikisi alakasiz iki kavram. Amused mastery bir iletisim aracidir, bolluk da getirebilir ama ikamesi degildir. Bolluk zihniyetini bolluga sahip olarak gelistirirsin. Cogu zaman bir isi yapmanin en kolay yolu o isi yapmaktir. Hayirli forumlar.

Aba
Guest
Aba

Elde edeceksin ki o bolluk zihniyetine sahip olasin. Hiçbir kızla bir şey yaşamadan o zihniyete sahip.olamazsin. birkaç kez tecrübe ettikten sonra kendiliginden olusuyor zaten. Elindeki kiza bu giderse gitsin birkaç gün ya da istediğim zaman baska biriyle bir şeyler yasayabilirim hissi. Yani illa elinde onlarca kiz olmasina gerek yok. Yeter ki ben buna muhtaç degilim istedigim.an başkasıyla da bir şeyler yasayabilirim inancini icselestirmen gerek. O da basta dedigim gibi birkaç kızla bir şeyler yasayarak olur.

Raging bull
Guest
Raging bull

Benim merak ettiğim,kırmızı hapı nasıl içselleştiririm dediğimizde cevap olarak kızlara yürü,ilk 50 yürümede bir şey çıkmaz,reddedilmeye devam et vs deniyor. Kızlara yürümek,day game,bu kadar önemli mi? Benim tarzıma uygun değil mesela. Bir kaç kez yaptım. Bazen çalıştığı da oldu ama amacı tek gecelik ya da böyle kısa süreli seks olmayan hayatını düzene koymayı kadınlarla iyi anlaşmayı ve başarılı maskülen bir erkek olmayı hedefleyen birisi kırmızı hapı içselleştirme olayını kızlara yürümeden nasıl yapabilir?(life game dedikleri şeyi yapma taraftarıyım bu arada. Daha çok day gamei kendme uygun bulmuyorum)

Mahmut Abi
Admin

Benim merak ettiğim,kırmızı hapı nasıl içselleştiririm dediğimizde cevap olarak kızlara yürü,ilk 50 yürümede bir şey çıkmaz,reddedilmeye devam et vs deniyor. O kırmızı hapı içselleştirmek değil kızlara yürüme işinde ve oyunda başarı. Kavramları karıştırıyorsun.

Daygame, online, lifegame ne şekilde olursa olsun oyunda pratik yapmazsan oyunda başarılı olman zor.

dribblingmaster
Guest
dribblingmaster

Hocam YD onay yada muhtaçlık sayılır mı? Bu kadının bize ilgisi var anlamında ve aynı zamanda red olasılığını düşürüyo ama doğal alfalara dikkat ediyorum adamlar YD falan aramıyolar direkt beğendiğine sıfırdan yürüyolar tabi o kadar next ve red arasında zamanlarını efektif kullanmış oluyolar mı buda ayrı bi konu ama onay arayışları ve red korkuları yok. Sanırım istatistik olarak hakkını veren bir KHlı yada PUAcı birisi doğal alfadan zaman, kazanç ve bolluk olarak daha efektik hale gelebiliyo(şuan evli olan doğal alfa yakın arkadaşlarımın gençken verimli oldukları dönemleri hatun sayısı olarak geçtim, beni taktir edip erkek adam yoldaşlığı yapmak yerine bana kız… Read more »

Mahmut Abi
Admin

O doğal alfa dediğiniz adamların çoğu siz daha kısa pantolon ile lastik top peşinde koşarken bu işe başlamış adamlar. Bu doğal alfa lafı için bkz. Alfanın kökeni.

Doğal alfa diye bir şey yoktur, bu tür şeylere yatkınlık vardır.

Mahmut Abi
Admin

Bir kıza yürümen için YD almana gerek yok ama YD ihtimali arttırır. Her kıza yürümekten tınmıyorsan yürü.

Skor konusunda ise sebep ile sonucu karıştırıyorsun. Erkek adam olmanız skoru arttırabilir, skor sonuçtur neden değil.

Dribblingmaster
Guest
Dribblingmaster

Hocam Day game yakın zamamda bi kere yaptım ve numara aldım. 2. Day game denemesi için kişisel beğeni, yd ve uygun koşul aradım açıkçası sadece beğendiğim birisine henüz yürümedim. Day game için tinderımın banlanması ve mr. Deerin kanalını izlemem motive etti diyebilirim.

Aba
Guest
Aba

Mahmut Abi kız arkadaşımla (sevgilim) konuşurken bazen erkek adam şöyle olmalı vs. Diyorum. Mesela Instagram’da cok az takip ediyor onlarda liseden veya üniden erkek arkadaşları. Böyle hikaye atacakken akrabalarima gizleyeyim dedi ben de bu kim şu kim diye sorarken bir elemana gizledi. Dedim bu kim? Arkadaşım, lise zamaninda soru cozduruyormus benim.kiz da istanbulda üni kazaninca ona ulaşımı vs. Sormus. Sonra da onunla bir kez bas basa bir kez de lisedeki diğer kızlarla beraber bulusmus. tabi benden önce. Neyse sonra soyle dedi. “Şimdi bizi görse bana neden anlatmadin, ben sana her seyimi anlatıyorum” diyerek başımı sisirecek dedi. Ona akşam anlatırım dedi.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Erkek adam şudur budur, meriç vs … anlatarak ne kadar ilişkilerden anlamaz toy ve muhtemelen normalde tercih edilmeyen biri olduğunu ilan ediyorsun bir bilsen.

Gallardo
Guest
Gallardo

Kırmızı hap’ın amacı, size ilgisi olan kadına ilgi duymanızı sağlamak, size soğuk olan kadınla ise bağları koparmaktır.

Mahmut Abi
Admin

Hayır. Uygun olan kadınlarla birlikte olmak, uygun olmayan / birlikte olmak istemeyen / zehirli kadınları hemen belirleyip elemektir.

Gallardo
Guest
Gallardo

Konudan alıntı yapmıştım. Benim iki yorumdan da çıkardığım anlam aynı. Tabi senin yorumun daha net. Sonuçta her zaman ilgi duyan = uygun diyemeyiz.

bursa16
Guest
bursa16

yukarıda yazıldığı gibi bu pandemi döneminin day game başarı yüzdelerini düşürdüğüne inanıyorum, bir çok kişi de benim gibi düşünüyordur.

Mahmut Abi
Admin

Suratında maske daygame yapabilen var mı ki?

Sedat
Guest
Sedat

Suratında maskesi takılı olan kıza yürümek sizce açlık mı? Bence öyle suratında maskesi takılı olmayanlara yürüyorum tabii öncekine göre çok daha az

Sinan
Guest
Sinan

Ohooo olmaz mı.. Zaten beş dakika sonra herkesin maskesi iniyor her anlamda 😬

Kupa Valesi
Guest
Kupa Valesi

Ben maskemi çıkarıp bir kaç açılış yaptım bu ay. Ama yaptığım açılışların hepsinde kız yürüyordu. Durduramıyorum ve beraber yürüyorum. Durdurulması gerektiğini bilmeme rağmen henüz bunu başaramadım. Açılış korkumu yenmeye başladığımı hissediyorum ama heyecanımı yenemedim. Bunun bir diğer sebebi de 3 saniye kuralına uymamam. Uzun bir bekleyiş ve zaman geçtikçe artan stres. Açılışlarım bir kaç cümlede tıkandı. Bazen sadece bir el hareketiyle red yedim. Bu yüzden saha raporu veremiyorum.Kimi acelesi olduğunu söyledi kimi hiç bi şey söylemeden yoluna devam etti. Sanırım mekanı da değiştirmem gerekiyor. Bu denemelerim metroda gerçekleşti. Biraz da starbucks ya da avm yürümelerine geçmem gerekiyor diye düşünüyorum.

Storm
Guest
Storm

Çok şey yazıp sildim buraya açıkçası ama net bir şeyler söylemek zor. Birçok konuyla ilgili kendimi çok daha iyi hisseden bir erkek oldum. Oyun bu işin sadece bir dalı ve diğer her şey gibi pratik yapıp bunlardan ders alarak geliştirilebilir. Daha önemlisi spor yapmak, kitap okumak, alanında yetkin biri olmak için çaba göstermek vs. bunlara kağıttan kaplan olmamak için başlamıştım ama şimdi bunlar benim kişiliğimi oluşturuyor. Aradan geçen zamanda eski arkadaşlarımla görüştüğümde kendimi çok değiştirdiğimi söylüyorlar. Tabi onların gördüğü şey genel anlamıyla kas kütlesi ama içeride değişen çok fazla şey oldu Kırmızı Haptan sonra. Her şeyden önemlisi kendine değer veren,… Read more »

AlternatifTıp
Guest
AlternatifTıp

18 yaşında birisi olarak yazıyorum. Kırmızı hapı geçen yıl keşfettim. Amacım kırmızı hap kimliğini kazanmak. Bunu yaparken de üniversite sınavında derece yapmak. Geçen yıl eşit ağırlık 20kdan mezuna bıraktım. Bu sene hem ders çalışıp, hem spor yapıp hem de kırmızı hap kimliğini kazanmak çok mu ütopik ve zor bir program olur. eğer yapılabilirse nasıl bir yol izleyeyim
Tavsiyeleriniz nelerdir?

Mahmut Abi
Admin

Önce üniversite sınavında derece yap, kırmızı hap kimliğiyle falan sonra uğraşırsın.

AlternatifTıp
Guest
AlternatifTıp

mahmut abi böyle bir yanıt bekliyordum. Ders dışında bunları okumanın zararı olur mu bilmiyorum fakat bu sınav sürecinde kendimi de geliştirmek istiyorum. Kırmızı hap kimliği haricinde ne yapabilirim kendimi geliştirmek için sınav sürecinde sence?

Mahmut Abi
Admin

Sınava çalış, kendini başka alanda geliştirmene şu an gerek yok. Stres aldığı için spora gitmen yeterli.

AlternatifTıp
Guest
AlternatifTıp

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Darkdark
Guest
Darkdark

KH 1 senedir okuyorum elimden geldiğince uyguluyorum bana kız konusu hariç her şey kattı iş konusunda sosyalleşme adına çok güzel adımlar attım. Sınırlarımı zorlayıp daha neler yapabildiğimin farkına vardım. Kız konusunda da tabiki de beğenilen çekici erkek olduğumu hissetim ama bir yere kadar yani kızla aramdaki ilişki uzadıkça sıvıp suvazlıyordum bende pandemi döneminde tekrar okudum ve yanlışımı buldum. Kızlara karşılık hissi veriyormuşum. Yani bir şey yapıyorsam ondanda bir şey bekliyorum, kolay kolay iyilik yapmam yapsamda gözüne gözüne sokuyordum Buda tüm çekiciliğimi ölsürüyor ee haliyle şimdi Çalışıyorum üniversitesi felan da kapalı açılsın daha güzel dönüş yapacağım

Aykut
Guest
Aykut

Yazıyı büyük ilgiyle ve hak vererek okudum. Ama kedilere laf söyletmem, kedi kırmızı çizgimiz 🙂

Osuran Boğa
Guest
Osuran Boğa

Peki saygı nedir, erkekler arasında ve karşı cinse karşı nasıl saygı duyulası bir kimlik inşa edilir?

Çakmak Tamircisi
Guest
Çakmak Tamircisi

Nickini osuran boğa yapmamakla başlayabilirsin.

Sedat
Guest
Sedat

KIRMIZI HAP NEDİR? Kırmızı Hap; temelinde evrimsel psikoloji, biyoloji, sosyoloji, felsefe ve istatistik gibi bilimlerin yattığı, bu bilimler ışığında kadın-erkek dinamiğini neden-sonuç ilişkisi ile açıklayan sistematik düşünceler bütünüdür. Kırmızı hap, insan mutluluğunun temeli olan insan ilişkileri hakkında en önemli sırları açıklaklamakla kalmaz, erkeklerin aklında olan çoğu sorunun cevabını da bize verir, örneğin kadınlar neden bazı erkeklerin peşinde koşarken bazı erkeklerden tiksinir? Kadınlar neden aldatır? Erkek olmak nedir? Kırmızı hap, hayatı tüm gerçekliğiyle ele alır ve gerçekler acıdır! Nedir bu gerçekler? Bu gerçek, aileniz dışında hiç kimsenin sizi gerçekten siz olduğunuz için sevmeyecek olması gerçeği. Aslında bütün ilişkilerin bir çıkar ilişkisi… Read more »

Misafir35
Guest
Misafir35

Bir çok kişiyle tanışıyorum, haliyle sosyal medyada son takipçiler hep kız. Muhabbet ilerledikçe bir kaç tanesinden şöyle bir soru aldım: ” neden son takipçilerin hep kız?” Sizce bu durumu nasıl savuşturabiliriz?

Mahmut Abi
Admin

Kızlar beni takip etmeyi seviyor nedense de geç. Daha fazlasını bilecek statüsü yok daha. Israr ederse elersin.

F30
Guest
F30

Buluşmalara başlanmalı mı ? Yoksa virüsün tamamen geçmesi mi beklenmeli insan rahat edemiyor buluşunca.

Mahmut Abi
Admin

O senin risk toleransına bağlı. Başlayan çoktan başladı zaten sen geç kalmışsın.

Adanalı Alfa
Guest
Adanalı Alfa

Mahmut abi sence erkekler evde kaldıkça feminenleşiyor mu ? ( Evde vakit geçirdikçe ) Bunu eşi emekli olan birçok kadından duydum ( kadın işlerine karışma, dedikodu yapma gibi )

Mahmut Abi
Admin

Fiziksel aktivite yetersizliği, başka erkeklerle vakit geçirmenin azalması vs. erkeği feminenleştiren bir şey.