Vaka Çalışması – Her iki yönde değişimi sonuna kadar yaşamak

Selam erkek adam ailesi.

Yaklaşık 2 ay oldu galiba siteyi kesfedeli. Ama geçtiğimiz onca ay ve yıl boyunca neden bize dair bir sitenin Instagram hesabinin olmadığına dair kaygılar yaşamıştım. Sırf bu yüzden alakasız sitelerle ve hesaplarla ilgilenmek durumunda kaldım.neyse ki sitemiz var ve rahatladım.

33 yaşındayım. Hayatımın büyük kısmını mavi hap ve kırmızı hap anlayışları arasında gidip gelerek yaşadığımı anladım.butun bu yazılar, çeviriler benim adıma bunun ispatı niteliğinde. Üniversite de uzun dönemli uzak mesafe ilişkisi yaşadım. Tabiri caizse kaşımı kaldırıp dişi kuşa bakmamaya çalıştım. Ara ara erkek halim yoklayipta neden bakmıyorsun dedikçe kendimi susturmaya, hatta cezalandırmaya çalıştım. Bütün bunlar olurken de yasayamadigimiz cinselliği seksting ya da telefon sexleri ile yaşamaya çalıştık. Tabi bütün bunları yaparken annemizden nasihatlendigimiz en mavi hapli halimizle devam ettik.

Yillar geçer ilişki biter. Birgun bir cafe de bir arkadasimla oturup tavla atarken kızın birinin beni kestiğini fark ederim ve arkadaşımın gazıyla da kalkıp konuşmaya giderim.tabiki içimde reddedilme korkusu, ne derim kaygısı had safhada. Ama sonuç 2 gün sonrasında ateşli bir sevismeyle biter. O an bütün kaygılar tuzla buz olur ve yolumuza devam. Bu arada ruh ikizi sacmaligini tekrardan yaşamak isteyen ben hayatımın kadınını bulmak için her kadınla yatmamaya, her kadını öpmemeye ant içerek devam ediyor. Zaman zaman aksiyon alsak bile yanlış olduğu fikri sürekli zihnimin odağında. Annemizden nasihatliyiz ya. Çünkü o bir kadin, doğrusunu bilir.

Her neyse zaman bu şekilde geçer gider ve daha 5 ay tanıştığım bir kadınla evlenme kararı alırım, evlenirim çocuklarım olur ama içimde hep o dürtü devam edegelmekte. Ve tabi bize hala nefis terbiyesi şeklinde empoze edilen erkeklik duygularının bastırılması telkini alttan alta devam eder.
3 sene yari yarıya mavi-kirmizi renk klasmanlari aralarında yarışarak rekabette. İkisi de tam baskın olamadan.baska kadınlarla flört var ama sex yok. Tabak ceviriyormusum.

Bunun yanlış olduğu fikri beynimde, hani şair der “mıh gibi aklımdasın” hah o misal. Durtulerim sıkıştırıyor ama toplumsal algılar da boş durmuyor.
Evlilikte betalastikca düzen sarsılmaya başladı tabi ki, ev işlerine yardım ediyorum zira hatun çalışıyor. Ve ev işleri artık görevimmis gibi üstüme yapışıyor ama hala bir yanlış olmalı çünkü mutlu değilim. Tatmin olmayan bir kadın. Bu arada yatak odası faslında sıkıntım yok, aksine hafta da 4 ya da 5 bazen de gün içinde 3 kere devam. Ama bir yerden sonra arzumda azalma olmaya başladı.libido da sıkıntı yok, partnerle ilgili problem var. Çözüm bulamıyorum.

Ama sorun libido mu bunu anlamak için başkasını denemem lazım o yüzden tabaklara döndüm. Çok alakasız zamanlarda yazdığım hatunlarla iletişime geçmeye başladım artık. Ve evet ilk deneme tam isabet. Libido canavar gibi ,sorun monotonlasmak ve evlilik içinde ki feminenlesen erkek tepkisi imiş.
Bu aldatma sonucunda evde de durum tamamen ateşlendi benim için sexlerin sayısı ve kalitesi giderek artıyor.

Hala yanlış yaptığımı düşünüyorum ama o dürtü beni asla rahat bırakmıyor. Aynen devam yani. Çalıştığım kurumda hatunlarla beraber olmaya başladım.tercih edilen erkek olmak diğerlerini ateşliyor.rekabet duygusu çok tetikleyici bir etken.

Çalıştığım kurumda 4 tane eli yüzü düzgün hatun vardı 3 u ile beraber oldum, birisi ise uzun süreli ilişkiye dönüştü. İkimiz de evli tabiki, ve tamamen duygularımız isiginda devam eden bir ilişki.o boşandı, ben yine tabak çevirmeye devam ediyorum bu arada tabaklar çarpıştı ve eşim her şeyi öğrendi ardından en ufak kavgada darp edildim diyerek polise şikayet 1 ay uzaklaştırma aldım.

Daha sonra boşanma kararı aldım. Eşimin teklifi: bi bosanmayalim ayrı ayrı yaşayalım ama yine sevişelim benim erkeğim ol bırakma modundaydi. Boşanma günü verildi, o günün gecesi sevişmek için beni eve çağırdı ama gitmedim.sadece öncesinde sevismemizi videoya almıştık o sana yeter dedim izleyerek tatmin olursun.umarim bir yerlerde ifsamizi görmem 🙂
Bosanildi ama her şeyin suçlusu yine benim bunu asla asamayacaksiniz.kotu ve ahlaksız adam. Bütün arkadaşlarım çevrem bundan haberdar oldu kim sayesinde tabibki eski eşim. Yalnız kalmanız onlar için muazzam bir ödül olacak çünkü. Çocuklarım var, nafaka falan devam. Onlara daha rahat para sağlamak için işyeri açtım batti. İsimden istifa ettim yeni bir alanda çalışmaya başladım, yaklaşık 8 aydır da sıkıntı yaşıyorum zaman zaman sinirinizden aglayamyacak hale gelirsiniz, o duvarlar yumruklanir ve boksör kırığı denenseyin ne olduğunu ogrenirsiniz, ailem dediklerinizin yanınızda olmayışı ya da yalnız kalisinizi mükemmel netlikte full HD izlersiniz.

Cevirdigim tabaklardan birisi ile başka bir şehire taşındım aynı evde yaşamaya başladık. Ama beş kuruş parasız bir ton borc ile birlikte. Zamanla işler yoluna girmeyerek daha da sıkıntıya soktu tabi ki, hatun öğretmen maaşı var ama ben tam zil durumdayım. Yavaş yavaş memnuniyetsizlikler başladı tabi ki, kavgalar artıyor, para nerede neden para kazanamiyorsunlar devam ediyor. Bu aşamada denize düşen yılana sarılır anlayışı tam gaz devam olduğu için cercevem bozularak yıkıma sürükleniyor um.farkindayim ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Çaresiz hissederek daha sıkı sarılıyorum, küçücük bir yıkılma anım da hemen elestiriliyorum. Gel zaman git zaman iyi olması gereken her şey daha da kötüleşti bu arada evden ayrıldım, geri geldim olmadı iş yerimde yatmak zorunda kaldım beş parasız ve günlerce aç kalarak.hatunun umurunda bile değildi tabiki.hani kuru ekmek bile yerim diyen var ya o hatun.oyle olmuyor yani.
Siteyle tanıştım, erkek adam olmam gerekli arkadaş neden benim gibi düşünen kimse yok derken denk geldim.mukemmel bir zamanlama ile hayatıma girdi. İlk işim hatunu tamamen terk etmek oldu, kendime ait bir in bulmam gerekiyordu, aslaniz ya insiz olmaz 😂

Ev buldum islerime hala adapte olamıyorum, istediğim gibi randımanlı ilerlemiyor ama in benim, hayat benim, kararlar benim.
Bu arada eski eşim çocuklarımı göstermek istemiyor , yasal hakkımı kullanarak almak durumundayim ama meteliğe kurşun attığım su dönemde icra masraflarini karşılayacak durumda değilim. Bu yüzden daha çok çalışmalı ve daha çok başarılı olmak durumundayim.

Velhasıl, bu sitenin çevirileri ve spesifik başarı öyküleri sayesinde gym e başladım daha 2 hafta oldu şimdiden erkek gibi hissetmeye başladım tekrardan, yeniden. Kendimi serbest biraktikca şunu gördüm, su akar yolunu bulur. Eğer kendinizi engellemekten vazgecerseniz bu adamların dedikleri içsel durtulerinizle ortaya cikacak. Yapılması gereken erkek olmaya karar vermek. Tonlarca yazı hazirlamislar ama hala aynı soruyu soran aveller var. Bu bile mükemmellik algısı yüzünden kaynaklaniyor. Hata yapma şansını tanıyın kendinize.her şey bir kere bile olsa denemeye değer bu dünya icin. Erkek adam diyor ki her şeyden ağzınız yanmasın, uyarı veriyorum başınıza bu gelebilir. Ama siz hala kız ne düşünür, bana yok derse dünyam yıkılır modunda yasiyorsunuz. Gençler bırakın bunları, hayatınızın en fazla bir 50 senesi daha var sonrası kara toprak. Kendinizi ödül mekanizması ile motive edin ve disiplinli olmayı asla elden birakmayin. Kendini seven değerli arkadaşlarım sınırlarımızı üst toplum bilincinde belirlemeye çalışıp , ketledigimiz sürece başarıdan ziyade hayal kırıklığı yakalayacağız. Bunun için büyük ya da küçük ne olursa olsun başarma duygusunu tatmali, hayal kırıklığını tetikleyen duygusal boşlukları ortadan kaldirmaliyiz. Kimse korkmasın , erkekler yalnız ölmez, en azindan gerçek erkekler.

Konuk Yazar : Güney Kanadı

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

90
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
69 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
BollonAlter egoAbdülDeus ExErkek Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Senin evli iken aldatma ile ne kadar yanlış yaptığının farkına varıp varmadığını anlayamadım. Evli iken tabak çevirmeyin diye boşuna demiyoruz. Tabak çevirdiğin için evliliğin bitmiş, çocuklarına babalarını göremeyecekleri bir ortam hazırlamışsın ve şimdi de meteliksizlikten icra ile bile göremiyorsun. Hatunu aldatmışsın ve yine de boşanmak istemediği halde boşanmışsın. O nedenle sana bilenmiş olması anormal değil. Evliliği çocuk için yapıyorsunuz, çocuk için iyi bir ortam yaratıp sürdürmeniz lazım. Ama bunun yerine kendi zevklerin peşinde koşup onları yarı yolda bırakmışsın. Bunun ciddiyetini kavradın mı kavramadın mı anlayamadım. Oldukça sorumsuz, dürtü kontrolsüz ve düşman başına baba figürü gibi davranmışsın. Bunu tersine çevirmeye niyetin… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Adamın bu hale düşmesine hiç şaşırmadım. Sanki yarın yokmuşçasına gününü gün etmiş, bir karar alırken sonuçları ne olur diye düşünmemiş. Burada genç arkadaşlarımız kadınlar tarafından tercih edilen erkeklerin alfa olduklarına inanıyorlar. Öyle olmadığına en güzel örneksin.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Augustus kusura bakma ama sölediğin şey tamamen kelalaka.

Aldatıp, aldatmamak alfalığın bir ölçütü olmadığı gibi, bu adam muhtemelen alfa özelliklerinden dolayı aldatıyor. Bir tek kadınla yetinemiyor.

Dolayısıyla vakayı yazan kardeşimiz basbayağı alfa, hem de en dik alasından ki, Mahmut’Un dediği gibi dürtü kontrolü olmayabilir.

Parantez içinde söyleyeyim, ben de bu konuda çok farklı değilim.

O yüzden bu arkadaşa karşı ilk taşı en günahsız olanımız atsın diyorum.

BenLark
Guest
BenLark

İmkanı olup da aldatmayan erkek gerçek bir Aile babasıdır İmkan derken tipin halen iyi fizik boy pos sağlam,para olacak buna rağmen aldatmayacak Açıkçası böyle erkekler tanıyorum eşleri nispeten daha alt güzellikte ve erkekleri parmağında oynatıyorlar afedersiniz Böyle bir güç gelmesi gerçekten de ilginç sonu kötü bitmiş gerçi Evli kadınlarla uzun süreli ilişki falan Bu aralar yanında sevgilisi,eşi olmasına rağmen bana bakışlarıyla YD atan kadınları gördükçe LTR nin ne denli riskli ve yatırıma değmeyecek bir şey olduğunu anladım İmkanı olan aldatıyor yani olmayan da ben masumum diyor Önemli olan güç elindeyken bunu koruyabilmen Dövüş sanatını sen herkesle kavga et diye değil… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Dürtüsünü kontrol edemeyen adamdan alfa olmaz. Sikine sahip çıkmayan, insanları manipüle edemeyen adam her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Dediğim gibi şaşırmadım, işleri de batırmış. Uzun süre kadın tarafından karnı da doyurulmuş… Toplum tarafından da dışlanmış. Alfalıkla uzaktan yakından alakası yok. İl yerindeki 3-5 kaşar tarafından tercih edilmesi de bu gerçekleri değiştirmiyor.

Şu çok siken alfadır algısını bırakın. Hepimiz bir şeyleri sikmeyi seviyoruz, benzer dürtüler, ama hayatın Amerikan Pastası gibi olmadığının da farkındayız.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Alfa bir ütopya değil, hepsi de düşündüğün gibi erdemli olmak zorunda değil, aksi taktirde keşiş, peygamber falan olurlardı.

Ted bundy mesela, baktığına pislik herifin teki ama buz gibi alfa.Bu konuda sitedeki Alfa buda ile ilgili yazıyı okumanı tavsiye ederim.

Mahmut Abi
Admin

Ted Bundy alfa karakterli bir adam değil. Aşırı ezik biri. Mesela hatunların hepsini çok ani saldırı ile öldürmüş ve çoğunlukla onlarla yüzyüze bile gelmekten çekinen korkak biri, kendisini terk eden eski sevgilisinin hıncına cinayetlere başlamış, ölülere tecavüz eden biri ve aslında tüm o cinayetler aşırı ezik kişiliğinin içine düştüğü hastalıklı dışa vurumu. Tek artısı tipi iyi, o zaman teknoloji kötü ve yüksek zekalı.

BenLark
Guest
BenLark

Arkadaşlar lütfen Ted Bundy gibi oçları burada bahsetmeyin

Ne alfası aq ondan olsa olsa tırşikçi olur

Pozitif Maskülen kişiliğimi geliştirmek ve psikolojik savaşa karşı dirençli olmak

Tek istediğim bunlar

Doğuştan gelen yetenekler olabilir ama şu net ki özgüvensiz ezik adam güç gösterisi yapmaya bayılır

Aslında bu tipler derinlerde çok zavallılar yalnızlar

Üzüntü duymazlar onların tek üzüntüsü ego darbeleri ve istediklerinin olmaması hırs üzüntüsü

Zamanla anlıyorsunuz zaten

Ayrıca bu sitedeki yorumlardan anladığım kadarıyla birkaç kötü niyetli eleman var yorum yapmak istemiyorum

Umarım tez zamanda açtığınız çukura düşersiniz xirremeler sizi

Barbar Teo
Guest
Barbar Teo

Ders alın amk. Işte bu. Yaptığımız bir hatadan ders almak iyidir. Bir daha yapmazsın ama ondan iyisi başkasının yaptığı hatadan ders almaktır. Benim dayım ortanın birazcık üstü hali vakti olan bir adamdı. Arada pavyona giderdi. Bazen de pavyondan kadını alıp eve getirirdi. Önce yengem kıyamet koparır, kadın gönderilir, ertesi gün sarmaş dolaş hayata devam edilirdi. Evini ve cocuklarini asla ihmal etmez, yengem de deli gibi severdi. Maskulen denince aklima ilk gelen kisidir. Kendisi de Yengemi cok sevdigini hep soyler. Dayim artik pavyondan kari getirmiyor. Gerekcesi de cocuklar büyüdü ayip olur. Bu arada yengem de calisan bir kadindi. Inanılmaz değil mi?… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

3) yengen kendisine güveni olmayan biridir. kadınla erkeğin aldatması aynı şeyler değil elbette normal ancak evli-çocuklu bir erkeğin eve pavyondan kadın getirmesinin ve bir kadının bunu sineye çekmesinin hiçbir sağlıklı açıklaması yok. ha, kadının babası da böyledir veya çok ciddi özgüven sorunları vardır, belki. o zaman başka. ancak hiçbir sağlıklı kadın, anne! kocasının çocuklarının uyuduğu eve pavyondan kadın getirmesine izin vermez. ne oldukları belirsiz mikrop yuvası kadınların koynuna girmiş bir adamı öyle rahatlıkla yatağına almaz. Vallahi okurken tiksindim. İnşallah kızları yoktur. 10/10 evlilik önyargısı oluşur bile kızcağızda. Aldatmak kadın için iyi bir boşanma gerekçesidir veya değildir. Herkesin hayata bakış açısı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu adam muhtemelen dışa doğru alfa karakterli. Alfa yazısındaki gibi hoşumuza gitmiyor ve davranışları kendisini aşağı düşürüyor diye bu alfa değil diyemeyiz. Alfa karakterli erkeklerin çoğu dürtü kontrolünden ve etikten yoksun olduklarından hem kendilerine hem de çevrelerine zarardır.

Turkic
Guest
Turkic

Mahmut Abi,Ted bundy ile ilgili psikiyatri raporlarını okumuş,netflix belgeselini yarısına kadar izlemiş,hayatını incelemiş ve röportajlarını analiz etmiş biri olarak yüzde yüzde haklısın derim. Ted Bundy hoş ama akıllıca sorular sorulduğunda karakteri yani dark triad kimliği istemsizce dışarıya vuran bir adam.Ölmeden önceki son röportajında ve hapishanede bayan muhabir ile söyleşisinde kendisine suçları hatırlatıldığında yüzünün aldığı şekli ve ses tonunun değişimini görmek çok basit. Kadın muhabire benim üzerinde yürüyebileceğim doğru bir yol yok demesi,büyükbabasının istismarcı olabilme ihtimali,babasız büyümesi(ki bence rol model eksikliği bu sorunu bende ergenliğimde çok yaşadım)kendisine soru soran pornografi karşıtı doktora ısrarla pornografi yüzünden şiddete meyilli oldum demesi falan bunlar… Read more »

Outlaw
Guest
Outlaw

Charles Manson büyüdüğü şartlara göre daha iyi bir adam diğer suçlulara oranla.

BenLark
Guest
BenLark

Psikopat İnsanların liderlik yeteneği olduğu doğrudur

Güç arzusu onlarda çok şiddetlidir

O belgeseli izledim hatta oradaki izleyiciler mahkemeyi bile yenecek biri olduğunu söylemişti Ted Bundy için

Kimse kabul etmek istemiyor ama dark triad gibi şeyler tepede çok yaygın

Normal insan gibi yaşamak dururken hırsla güçle yanmak normal değil

Fakir
Guest
Fakir

Ben anlamıyorum böyle erkekleri. Ne eksikti hayatında. Para var, çocuk var, yatakta sana kul köle karın var. Yaptıklarına rağmen boşanmak istemiyor ayrıca. Bu nasıl bir kafa yapısı aklım almıyor. Çocuklarınla ilgilenmek erkekliğin den ne kaybettirir. Çocuklarınla ilgilendiğin içinde ev işi yapmazsın olur biter. İlgilenmek istemiyorsan sorun en başından beri sende nasıl uyanamadın. Erkeklik sorumluluk almaktır ve bununla başa çıkmaktır. Her gün bi karının koynunda uyanmak değil.

insan
Guest
insan

Benimde çevremde aldatan ve konuk yazar gibi tabak çeviren arkadaşım var. Aslında erkeklerin çoğu böyle olmaya megilli. Çok az bir kısmı yapabilecekken kendini kontrol altına alabilir. Yani demek istediğim potansiyeli olmadığı için bunu yapamayanlarin “bu kişinin yaptığı yanlis” demesi sahtekarlık tır. “Zararsiz bir erkek iyi bir insan değildir. İyi bir insan olan erkek, tehlikeli tarafını kontrolü altında tutan erkektir”

Mahmut Abi
Admin

Potansiyeli olmayan erkeğin ne dediğinden bağımsız yaptığı yanlış. Bu gördüğün gibi potansiyeli olan bir erkek de söylüyor.

augustus iv
Guest
augustus iv

Şimdiye kadar hiçbir sevgilimi aldatmadım. Aldatmayı düşüneceğim biriyle sevgili de olmadım.
Bu kişinin yaptığı yanlış.

Güney Kanadı
Guest
Güney Kanadı

Aynen kardeşim potansiyeli olmayan adam “yanlış” olduğunu iddia eder (yapılanlar doğrudur demiyorum ) . Potansiyelli adamlar yapıcı olup, herkesin başına gelme ihtimalini göz önünde bulundurur. Bu site bu amaçla var zaten, potansiyel olmayanlara yol göstermek, olup yapamayanları motive etmek, aşırı uçlarda gezenleri erkek düşünceleriyle yavaşlatmak.

augustus iv
Guest
augustus iv

Dayı potansiyelim fazlasıyla var. Bunu özellikle yazıp silmiştim çünkü meselenin potansiyelle alakalı olmadığını düşünüyorum.

Aftermath
Guest
Aftermath

Yazıda herkes beni yalnız bıraktı yüz çevirdi diyor yazar; ne ruhsal ne maddi açıdan hazır olmadan evlenerek, doğmamış çocuklarının hayatlarına darbe indirmiş olduğunu unutarak. Baba olmak kolay iş. “Adam” gibi baba olmak zor işte, baba olmadan babalık yapmayı gerektiriyor.

Mahmut Abi
Admin

Bir iki kişi sana yüz çevirdi mi takmazsın ama herkes yüz çevirirse sende bir sorun olduğunu düşünmeye başlaman lazım.

Aftermath
Guest
Aftermath

Biraz fargo muhabbeti olmuş. “What if they are wrong and you are right?”

Scott
Guest
Scott

Bura site bana çok iyi geliyor

Rexuras
Guest
Rexuras

Devletin silahı alınına dayalıyken çok riskli hareketler.redpill gerçekten boşanmada ve sonrasında kişiyi ve çocukları kurtarıyor.karşındaki dünyanın en rezil kadını dahi olsa çocukları düşünmek lazım.bir an önce işleri yoluna koymaya bak

augustus iv
Guest
augustus iv

İşte devletin silahı bu tarz adamlar için var. Nafakanın eleştirilecek çok yanı var ama bu tür adamlara karşı da çocukları ve yıpratılan tarafı koruduğu bir gerçek.

Deus Ex
Guest
Deus Ex

Yani 1 suçluyu cezalandırmak için 100 masumun hakkı mı yensin? Öyle demek istemediği biliyorum ama hukuk böyle işlememeli. Hatta 100 suçluyu cezalandırmak için bile 1 masumun hakkı yenmez.

Mahmut Abi
Admin

Boşanma günü verildi, o günün gecesi sevişmek için beni eve çağırdı ama gitmedim.

Bunun o zaman farkında mıydın (ya da henüz farkına vardın mı) bilmem de aldatmışsın, boşanıyorsun, darptan uzaklaştırma almızsın ve eğer o gece gitsen bir de kavga çıkarır tecavüzden içeri attırırdı 😃

BenLark
Guest
BenLark

İlginç bir yaz ama ders dolu…

Evlilik ciddi işmiş mahmut abinin uyarılarının ne demek istediğini daha iyi anladım

Çevirmen Hoca
Member

Hocam hatun acemiymiş bence öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Tecavüz iftirası atmak istese önce sana ihtiyacım var diye çağırıp oradan işi sekse bağlar, sonra da duygusal boşluğumu kullandın diye suçlardı 😁 Kadın manipülasyonu için çok basit kalmış doğrudan sevişme isteği.

Mahmut Abi
Admin

Başkalarına uyarı olsun diye yazdım. Boşanma aşamasındaki karısı ile birlikte olup bu tür suçlamalara maruz kalan adamların sayısı az değil. Kadının plan yapmasına bile gerek yok. Bir duygu patlaması yeter.

Daves
Guest
Daves

Çok güzel bir yazı. İçimde aynı o rahatsız edici, yanlış dürtüden vardı ve insanın özgürce, bir erkek gibi hareket etmesini engelliyordu. Bu yazı aynen devam etseymişim başıma neler gelebileceğini gösterdi. İyi ki Erkek Adam ile topluluk ile tanıştım. O düşünceyi söktü aldı beynimden.
Sağ ol ve sağ olun.

Mahmut Abi
Admin

Biz yazıyı yorumlarda yerin dibine soktuk.

Güney Kanadı
Guest
Güney Kanadı

Güzel bir atış poligonu oldu bu yazı sanki.

Mahmut Abi
Admin

sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım oldu.

YORGUN
Guest
YORGUN

Ben hala kırmızı hapı alamadım. Çok zorlanıyorum gerçekten. Çok aşırı da başarısızım.. fiyat/performans açısından çok dipteyim. Ama en mavi haplı Halime bile farkında olduğum bir şey vardı.. Evlenmek: mahkum olmaktır! herkes nasıl böyle deli cesaretiyle karar verip evleniyordu anlamıyordum.. Benden yakışıklı olanlar benden başarılı olanlar ya da tam tersi olanlar herkes evleniyordu… Neyse ki yaptığım tek doğru buydu EVLENMEDİM. SEBEPLER: 1.Çocuk asla istemiyorum. 2.Sevgi ihtiyacı: bir psikoloji kitabında yazıyordu: yetişkin bir insanın sevgi bir ihtiyacı yoktur. Bu da gitti. 3.Seks ihtiyacı: Arada Elime düşük profilli de olsa seks yapacak kızlar düşüyor. Zamanla paralı seks de yapacam:)) 4.Düzen ihtiyacı: hayatım aşırı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Erkek için en güzel yaşlar 27 – 37 arası. Bir yaşıma dönebilme hakkım olsa 27 yaşıma dönerdim. 17 değil. 32 yaşından 10 15 sonrası 42 47. O yaşta hayatın bitecekse yazık sana. Ben o yaşlarda hayatta ve sağlıklı olursam tam gaz yaşamaya devam ederim.

Rexuras
Guest
Rexuras

Kırmızıhapı yeni alan kişilerde mgtow a direk geçiş var.şu düşünceye katılmıyorum: yukarıda arkadaş demiş he amk senin koruyucun olayım…sana atm olayım..neden am için?
Kendi de itiraf ediyor 32 yaşında pes ettiğini..doğaya karşı gelemezsiniz mutsuz olursunuz

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Arkadaşlar burada sizlere tavsiyem yazıyı gömmek yerine bunun risklerini konuşmak. Ayrıca, bu sitede pek çok yertde erkeğin dürtülerinden dolayı suçluluk duymaması tavsiye edilmiyormu? Bu adam yakalanmasa ne olacaktı? Çocuklarına gayet iyi baba olabilirdi. Burada çocuklarını mağdur eden bu adamdan ziyade yanlı yasalar, adamın hatası ise, bu yasaları hesaba katamamak. Adam doğru yapmıştır, yanlış yapmıştır. ilişki iki kişiliktir ve doğru veya yanlış bittiğinde bitmiş demektir. Devlet gönül rızasına dayalı ilişkilere burnunu sokarak, adaletsizliğe yol açıyor. Ha çocuklarım olsa olağanüstü dikkatli olurum ayrı, çünkü onlar kendi rızaları dışında benim marifetimle dünyaya gelmiş olurlardı. Ben de evlenmek üzereyim ama, pembe panjurlu hayallerde yüzmüyorum… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sende ne güzel kadın gibi suçu karşı tarafa atmışsın.

Burada yatıp kalkıp dürtü kontrolünden bahsediyoruz. Dürtülerinin seni nereye götüreceği belli. Burada aynı zamanda dengeden de bahsediyoruz ve denge noktasının en iyi pozisyon olduğunu defalarca söyledik ama kim takar ne dediğimizi? Işine geldiği gibi okumak daha kolay.

Sen onu bunu bırak da kaç aydır berabersin ki evleniyorsun?

Olay hatunu üzmek değil. Abi burada o dürtüleri doludizgin takip edince sonuç ne oluyor diye güzel örnek vermiş aslında.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Suçlamak nerede? ben burada adamı gömen elemanların yaklaşımlarına karşılık dürtülerimizden utanmamamız gerektiğini söyledim.

Alıntı: “Sen onu bunu bırak da kaç aydır berabersin ki evleniyorsun?”

Bu konudaki eleştiriler başım-gözüm üstüne, kendimce birtakım (duygusal olmayan gerekçeler) diyelim. 7-8 ay oldu.

Mahmut Abi
Admin

Gerekçesinden bağımsız bir insanı 8 ayda tanıyamazsın. Kız evlilik için tam senin için biçilmiş kaftan da olabilir senin hayatını karartacak bir hata da. Şu aşamada hayatınla kumar oynuyorsun. Umarım iyi zar gelir ama madem kırmızı hapı uygulamayacaksın ne diye buralarda kalabalık yaparsın?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

İlişkiyi kırmızı hapı uygulayarak yürüttüm, halâ daha da çerçevemden ödün vermiş değilim. Evliliğimi de bu minval de yürüteceğim.

Twitter’ım yok, Bir Twitter edinmek niyetindeyim bugünlerde, bu özel konuyu seninle konuşmak isterim.

Mahmut Abi
Admin

Yanlış ilişkiyi doğru tekniklerle yönetemezsin. İlişkin yanlış demiyorum ama doğru olduğunu anlayacak kadar birlikte olmamışsın.

Kırmızı hapı en tehlikeli şekilde yanlış anlayanlar, bunun garantili ilişki yürütme yöntemi olduğunu sananlar. Yeterince alfa isen en azgın feministi bile ev hanımı yapabileceğini sananlar gibi. Yok böyle bir şey. Yürütme şansın artar ama karşındakini de iyi seçmen lazım. Kırmızı hapla yapılması gereken en temel şey, cicim aylarının bittiği 15 – 18. aya kadar tartmaktır. Evlilik için 7 – 8 ay çok erken.

Bollon
Guest
Bollon

4 sene önce nokta atışı yapmışsın abi. İlk uzun süreli ilişkim 18. ayda patlak verdi, kızın kafasında ayrılık düşünceleri oluşmaya başlamış 18. ayda. Sonrasında zaten soğuk yaptı ve ilişkinin başından beri süregelen şeyleri bahane ederek (senin için değişmiştim, bunları devam ettirmek istemiyorum artık vs diyerek) soğudum dedi ve normalde aşırı sevecen ve ılımlı kız bana buz kesti. 26 yaşındayım ilk kez bir insanın bu kadar fazla değiştiğini gördüm. Cicim ayları bittikten sonra her kadın böyle mi oluyor abi? Bundan sonraki ilişkilerimde her an böyle bir şey olabilir diye tedirgin oluyorum.

Mahmut Abi
Admin

Twitter ya da instagramdan mesajlaşmıyorum maalesef.

Hacı alfa
Guest
Hacı alfa

O zaman neden evleniyorsun? Çocuk yapmana, aile kurmana gerek yok. Çokeşlilikle daha mutlu olacaksan öyle yaşa. Eşin de güdüsel davranıp habire başka adamlarla ilgilenip ihtimalleri tartsa senin düşüncelerine üzülüp üzülmemene değer vermese hoşuna gider miydi?

Güney Kanadı
Guest
Güney Kanadı

Tabi ki arkadaşlar yanlışlarımın farkına vararak yazıyorum bunları. Taşlamışsınız ama zaten öz eleştiri olması adına yazdım. Günah keçisi muamelesi yapmanıza lüzum yok. Kendi iç dinamiklerinin farkına varamayan bir adam ve bunu yanlış zamanda değerlendirmek adına mükemmel bir örnek sadece. Babalık, adamlık muhabbeti yapan arkadaşların ahlak seviyelerinin bir başkasından daha iyi olduğu görecelidir diye düşünüyorum. Aksi takdirde burada yol gösterin diye değil yazdıklarım. Bazen hataları yaşayarak öğreniyoruz ve bu onlardan ibret verici bir örnek. Bu yanlış dolu tercihler yaşandı ve üzerine hakkıyla ders çıkarmaya çalışıyorum. Aynen dürüst olunan bir paylaşım yerin dibine sokulmuş vaziyette. Her ne durumda olursa olsun daha düne… Read more »

Arsogin
Guest
Arsogin

Yazı için teşekkürler. Oldukca bilgilendirici ve öğretici olmuş. Ara ara açıp okunacak cinsten. Bu yerin dibine sokma olaylarının büyük çoğunluğu bence bu yeni öğrenilen önemli bilgilerin heyecanıyla alakalı. “Diğer bir çok insanın bilmediği önemli şeyler biliyorum farklıyım bir fırsat çıksa da farklılığımı ortaya çıkarsam” dürtüsüyle gördükleri ilk yanlışta şımarıkça giydiriyorlar. Bir çeşit acemilik evresi sanıyorum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ben seni anlıyorum arkadaşım, benzer durumları ben de yaşıyorum.

Burada bazı arkadaşlar
malesef, Mahmut’un yaklaşımına göre, hatta onun vermediği tepkileri vererek konum alıyor, çok takma.

Mahmut Abi
Admin

Ne ekersen onu biçersin konulu ibretlik bir hikaye. Hikaye kendi başına mesajı veriyor zaten. Adam sonuçta kendisini ve çevresini daha kötü bir yere çıkarmış.

Benzer durumları sen de yaşıyorsan neden evleniyorsun? Seni evlenip çocuklara travmalar yaşatmaya zorlayan mı var?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

ŞU anda çocuğum yok, olsa da olmasa da vur-kaçtan öteye geçmem Kendi sosyal çevremdeki hatunla zaten işim olmaz. Belki de daha malafingosuna sahip göre mazbut bir evli adam olurum. Geleceği şimdiden bilemem. Henüz evli değilim ve şu anki durumu söylüyorum.

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

@Güney Kanadı
Burayı 1 sene 2 aydan beri takip ediyorum. İlk paylaşımım da bana da böyle yorumlar geldi. Normal karşıla. En azından bir tecrübe edinmişsin. Bizlerle paylaştın. Bizler için de bu durumdan çıkartılacak dersler vardır elbet.
Her iki yönde değişimi sonuna kadar yaşamak
Konunun başlığı bile gelişime açık düşündürücü
Ben de Hayatımın, bu da gelir bu da geçer neler neler geçmedi ki döneminden geçiyorum.
Arkadaşlar
Başkası yapsa yüzüne bakmam dediğimiz şeyleri kendimiz yapıyoruz. Bakın bu ikiyüzlülüktür.

Güney kanadı
Guest
Güney kanadı

Bu ikiyüzlülük oluyor maalesef. Kesinlikle ibret alınması gerekli diyorum bu yüzden paylaştım. Gerçi kızmıyorum daha ergenlik sivilcesi geçmemiş tipler hakaret etmeye çalışıyor. Yapıcı adamlar belli ediyor kendini. Herkes hata yapacak, dönüp hata olduğunu itiraf edebiliyorsak kendimize asıl cesaret bu bence. Olumsuza düşen tiplerin kaçı buraya kendileri ile ilgili yanlışlar yazmışlar acaba? İbret alın kardeşim boklasmayin diye yazdık. Bu arada sağol eskilerdenbiri.

Day 34
Guest
Day 34

Bok sineği gibi fotoğraf koymuşsun bilader.Çocukların babasız kalmış.Karı gibi büyüyecekler.Topluma faydası olmayacak erkek bireyler sebep karı gibi büyümesi.Toplumu maskülen enerji ileriye götürür.Ama 31 çekip boşa atmayacan o enerjiyi.Gelmiş alfa bilmem ne bakın beni tercih ediyorlar ben pişmanlık göremedim aksine övülmek isteyen egosu yara almış birey gördüm.

Mahmut Abi
Admin

Eğer bundan sonra yanlarında olursa çocukların babasız kaldığı yok.

Güney kanadı
Guest
Güney kanadı

Anlatmaya çalıştığımı anlamadan fotoya yorum yapan gerzek, bok senin zihnin bence. Olaya adapte ol, biraz olsun dürüst olun. Yapmam dediğim bir çok şeyi yaptım dusuncesizce. Bunlar 3 sene önce olanlar. İnsanlar vaka yazınca bende yazmak istedim ki bu site böyle örnekler görmeli diye. Ego tamirini yapiyorum kardeşim hem işimle hem de duygusal anlamda. Burada sorun yok. Zaten düşündüğünüz kadar sorumsuz olsaydım bu sitede asla bir yorumumu goremezdiniz ya da yazımı. Yaşamaya devam ederdim, hata olmadığını düşünüp. Sizin kendinize bile itiraf edemediğiniz yanlışları burada paylaşma gereği duydum. Ders alın aq. Çocuklarım babasız değil mal herif hala olmedik.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Aga bırak bunlara cevap vermeye değmez bana da yapıldı aynısı paylaştığım bir saha raporunda Yarı yaşımızdaki adamlar buralarda erdemli alfacılık oynayıp, millete ahlak dersi veriyor. İnsanlar buraya dayanışma ruhuyla doğrularını-yanlışlarını değerlendirmek, kimseyle paylaşamadıklarını paylaşmak, belki ders çıkarmak, belki de sadece paylaşmak istiyor. Bu davarlar da burada yapıcı olup, destek olmak yerine (ki destek olmak sadece onaylamak değil), yıkıcı olup, en alfa benim diye dolaşıyorlar.

Dindar biri değilim ama, kınadığını yaşamadan ölmezsin sözünü çok severim. Bu kadar ahlak timsali gibi dolaşmamak lazım ortalarda, birgün yedirirler adama.

Güney kanadı
Guest
Güney kanadı

Kesinlikle büyük konuşmamak lazım haklısın. Çünkü yapmam dediğim çok şeyi büyük hevesle yaptım. Dediğin gibi yarı yaş adamlar ergen kafasıyla doğruculuk yapıyor. Bu platformu paylaşmak için kullanıyorum, başkasından ders almak kendimden ders almak adına. Kesinlikle dayanışma ruhu ile yazdım. Bunlar gibi davar çok piyasada, cimbizlayarak muamele eden tipler.

augustus iv
Guest
augustus iv

Geçmişinde 10 tane erkekle birlikte olmuş kadının arkasından nasıl ahlakçılık oynayıp “evlenilecek kız değil o” diyorsak benzerinin erkekler için de yapılması çok normal. Senin erdemcilik dediğin şey tam olarak kırmızı hapın allahı oluyor. Her toplumun bir kuralı vardır. Ya buna uyarsın ya da senin yaşantını sorun etmeyecek bir topluma göçersin. Öyle evli kadınlarla düşüp kalkarak omzunun okşanmasını bekleyemezsin. Gerçek hayat Netflix dizisi değil. 20’li yaşlarında gününü gün eden kadınları nasıl ki eleştirip itin götüne sokuyorsak, pek çok hata yapmış bir erkeğe empati yapın diyemeyiz. Ayrıca sana ne oluyor? Adam yaptığı her şeyi iltifat etmiş. İçinde güzel bir şey bile yok.… Read more »

Hank
Guest
Hank

Californication dizisini izle.İşte gerçek baba figürü orada.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Evet Hank dahi sadık bir adam değil fakat, kızına karşı sevgi dolu bir baba.

ÖnemliBirSoru
Guest
ÖnemliBirSoru

Maskülen adam facebook sayfası şunu yazmış: “Kadınlar sana bir yanlış veya ihanet yapabilirler. Ama bunun asla yanlış veya ihanet olduğunu düşünmezler. Solipsist doğaları, bundan asla pişmanlık duymamalarını da sağlar. O yüzden sana yanlış veya ihanet yapan kadına bağırıp çağırma, öfke krizlerine girip kırıp dökme. Sessizce çek git. Yaptığın her fevri hareket, onun tarafında senin duygusal güçsüzlüğüne ve ona muhtaç olduğuna, bu yanlışın sende derin yaralar açtığına işaret eder. Bu onun narsist egosunu daha çok tatmin eder. Hiç bir şey demeden bırakıp git, bir gün sonra hayatında hiç öyle biri yer almamış gibi davran.” Bunun başka bir yolu yok mu? Çekip… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ihanette en verimlisi ve akıllıcası bu. Korkakça değil neden olsun? Yanlış ise çok geniş bir kavram. Benim aldatma için yazdığım şeyi fazla sündürmüş sanki.

ÖnemliBirSoru
Guest
ÖnemliBirSoru

Hocam peki ihanet değil de hatırı sayılır yanlışlar için başka bir yolu yok mu peki önerebileceğiniz?

Mahmut Abi
Admin

Hatırı sayılır yanlış da geniş kavram. Bırakıp gidersin, başka yol ne istiyorsun? Titreteyim önümde diz çöküp af dilesin mi istiyorsun?

Arkadaşlar bekarken ve çocuksuzken böyle çekip gitme gibi lüksleriniz var, neden kullanmakta tereddüt ediyorsunuz? Tepe tepe kullanın sonra çok arayacaksınız 😀

ÖnemliBirSoru
Guest
ÖnemliBirSoru

Hıocam son 1 senaryo daha:
Her yerde sizi kötülüyor, aşağılıyorlarsa, insanları size düşman etmeye çalışıyorlarsa?
Vallahi başıma geldi

Mahmut Abi
Admin

Başına gelince sen ne yaptın? Ne yapılacağı bariz değil mi? Kızı terk ediyorsun ve bir daha sana bulaşmasına izin vermiyorsun.

Kenzou
Guest
Kenzou

Kural 1: iş yerindeki hatunlara yürüme! derdi sevdiğim bir abim 🙂

Arkadaş maaşallah kendi evliliğini yıkmakla kalmamış iş yerindeki hatuna da sebep olmuş. Çok güzel bir kalitesiz alfa örneği bence. Baba olması en sakıncalı tip, çoluğa çocuğa yazık olmuş.

İbretlik olduğunu düşünüyorum, bu sorumluluk seviyesiyle baba adayı gören hatun da gayet başarılıymış adamı suçlamaya gerek yok fazla saldırmayın 🙂

Mahmut Abi
Admin

Iş yerindeki hatunun evliliğinin yıkılma sebebi hatunun kendisi.

Kenzou
Guest
Kenzou

Veya hatunun kocasının alfa olamaması mahmut üstat bu da bir gerekçe olabilir ben burada ilk olarak oku evli bir kadına yürüyüp yatağa atan onla da yetinmeyip üstüne uzun süreli ilişkiye çeviren adamda ararım kadın dediğin malum duygusal durumu dengesiz erkek stabil 🙂

Mahmut Abi
Admin

Kadınların duygularına göre hareket etmeye meyilli olmalarını onların herhangi bir kişisel sorumluluktan veya karar verme yeteneğinden yoksun olduğu gibi radikal uçlara çeken mankafalılık kırmızı hap camiasında yaygın bir hata. Erkeklerin de ne kadar stabil olduğunu, ne kadar mantıklı kararlar verdiğini burada bol bol görüyoruz.

Kenzou
Guest
Kenzou

Ben burada o doğru veya bu doğru demiyorum aslında. Herkeste hata payı var diyorum sen direk kadına yüklüyorsun mahmut üstat. Tıpkı benim direk 3. şahıs adama yüklediğim gibi. Sen de aslında benim yaptığımı yapıyorsun. Bence burada okun ilk çevrilmesi gereken, kadının içinde bulunduğu duygusal boşluktan yararlanan 3. kişidir. Burada hadi olayı sekse bağlar 1 kere olur 2 kere olur 3. de yok artık yapmayacağım dersin amenna ama uzun süreli ilişkiye döndürmek nedir anlayamadığım konu bu. Arkadaş da mı duygusal yokluğa düşmüş yani anlayamadım işin o kısmını. Toplum ve ahlak yargılarına göre ezici coğunluk kadını suçlayacaktır evet. Ama ben bunu reddediyorum… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir insan aldatıyorsa ve evliliği yıkılmış ise o insan o evliliğin kaderinden sorumludur dedim açık açık (evlilik kadının evliliği) yok efendim toplumda zaten kadını suçlarmış da diye alakasız alakasız laf döşemişsin.

Yin
Member

Her şeyin bir bedeli var. Hem ayranım dökülmesin hem götm sikilmesin öyle bir dünya yok.

Güney Kanadı
Guest
Güney Kanadı

Sevgili Atinalılar, kardeşlerim! Acımasızca eleştiri yağmuruna tutmussunuz ama suç bende çünkü yeterli veri yok elinizde. Beni baba olmamakla suçlayan mi dersin, para olmadan evlenmiş bu yüzden olmuş diyen mi dersin daha niceleri arz-ı endam etmis. Lakin sorun şu ki bu arkadaşlar daha elinde diken izi görmemiş kimyası feminizasyonlarla tepkimesiz bırakılmış, iğdiş edilmiş dar kalıp kitlelermis gibi davranıyor. Ama kızmıyorum doğru yerdesiniz, burası erkeğin harmanlandığı yer! Babalık ve eş olma konusuna kısaca değinmek istiyorum. Yapılan hatalar sonucunda gerçekleşen boşanma işlemleri sırasında ailem yeni bir şehre taşınarak orada yaşama kararı alıyor. Bu sebeple onların en güzel yerde en güzel şekilde yaşaması adına… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

Güzel anlatmışsın da ustam bunlar ne yazık ki senin kendi adına ürettiğin bahanelerden öteye geçemiyor hadi bizim için geçti diyelim o 2 tane çocuğun için geçmesi imkansız. Neyse ki sen yaptığın hataların farkına varmışsın bu da iyi bir şey ama anlatım tarzın şunu gösteriyor ki yarın gidip 2. evliliğini yapsan ordan da 2 çocuğun olsa yine aynı şeyleri yaparsın umarım bu hissiyat benim hüsnükuruntumdur 🙂

Fakir
Guest
Fakir

Birisi derki boşanmak okadar paha biçilmezdir ki boşanmada ödenen bedel de bi okadar fazladır. Ama sen baya bedel ödemişsin hocam. Umarım evlenmeyi asla düşünmezsin

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yukarıda da değindiğim Corey Worthington daha doğru bir örnek olabilir söylemek istediğime.