Sor sor ki öğrenesin #1

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sorularınızdan beğendiklerimi yorumlardan yazıya çıkaracağım.

NOT : Yazı sorulara kapanmıştır. Henüz yanıtlanmamışlar yavaş yavaş yanıtlanacak.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Leonquell
Guest
Leonquell

Motivasyon kaypaktır, disiplin süreklilik gerektirir. Buraya kadar herşey tamam diyebilirim.

Red Pill felsefesi ile tanıştığımdan beri, iş ve kişisel gelişim dallarında büyük gelişme sağladım.

Uzun zamandır da red pill içeriklerini takip edemez oldum. Aileme, kendime ve işime zaman ayırıyorum.

Ancak bir kadın ile iletişimim yok. Çoğunlukla bir kadına ihtiyacım olduğunu hülyasından da uzağım. Ancak biraz tatlı yememin, beni daha iyi hissettirebileceğini düşünüyorum.

Sokak oyunu yapmak da istemiyorum. Izmire yeni taşındım, yaklaşık 1 ay oldu.

1. Kadınların bulunduğu ortamlara nasıl erişim sağlayabilirim?

2. Tavsiyelerin ve beni gereksiz hatalarımsan kurtarabilecek eleştirilerin var mı?

Varnalı
Guest
Varnalı

Kardeşim sokakta hepsi geziyor.Çık şöyle bir karşıyaka çarşıya ne bileyim alsancağa falan gözün gönlün açılsın

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Arena’da sık sık festivaller oluyor. Hem eğlenir hem de lifegame icin acik kapilar bulabilirsin. Izmir de wingman ariyordum bir suredir. Ilgilenirsen iletisime gecelim.

Yunus
Guest
Yunus

Mahmut abi herkes kızları siktiğinden bahsediyor yada sikemediğinden benim dikkatımi çeken bekaret konusu bir kızı yatağa düşürdükten sonra ya da düşürmeden önce açık kapı değilse üstüne kalma ihtimali var bunun için ses kaydı falan eyvallah mahkemeden yırttın desek bile aileler evlenmeni falan isterse diye düşünerek biraz çekiniyorum seks yapmaya şuan bir tane tabağım birtanede bana iş atan kız var sınava hazırlanıyorum falan bu tarz durumlara nasıl düşülmez ya da düşülürse ne yapmalı?

Paşa Keyfim
Guest
Paşa Keyfim

Mahmut abi selamlar; Üniversitede ortak ders aldığım bir kız Instagram’dan bana takip isteği attı. Bu kız bana göre biraz daha ortam görmüş, çevresi geniş, eğlenceli bir kız. Şimdi ben kendimi her zaman ağırdan satan biriyim(Soğuk davranmak, geç cevap vermek veya umursamamak gibi) ama bazen o ayarı öyle kaçırıyorum ki kız elden kaçıyor. Şimdi madem bu bana bir adım attı ben de buna bir adım atayım diyorum ama ben ilk konuşmalarda kendini çok kasan ve sıkıcı biriyim. Şimdi ben bu kıza nasıl yaklaşmalıyım ? Varsa güzel bir önerini almak isterim. Not: Siteyi 1-2 haftadır takip ediyorum. Sayende çok şey öğrendim. Yavaş… Read more »

Bir Garip Yolcu
Guest
Bir Garip Yolcu

Mahmut abi bende aşağılık kompleksi var sokağa yanlız çıkınca bile kendimi kötülüyorum. Sürekli aşağılandığımı hissediyorum sanki herkes bakıp bana sövüyor gibi hissediyorum. Kurtulamıyorum.

Yaş 30 oldu ,hala bu durumdayım bu yaştan sonra bunca yıl üstüne bu his değişir mi bilmiyorum.yol bulamıyorum tüm ilişkilerini baltalıyor. Sarhoşluk gibi şeylerle düşünmekten kurtulabiliyorum.

Erkeklerle muhabbet edemiyorum kaldı ki kadınlar bana baksın. Buna ihtimal bile vermiyorum. İlişki kurmayan soğuk tiplerden gibi görünüp saklanıyorum. Beni böyle kabul ediyorlar ama ben bu değilim bunu biliyorum. Rol yapıyorum.

Kafamdaki ses beni bitirdi. Aşağılıksın…
Değiştiremiyorum.susturamıyorum. tat almıyorum hayattan.

Niye yaşayayım.İntihar etmek istiyorum. Artık dayanamıyorum.

Sensei
Guest
Sensei

Abi genel olarak konuşkan, insanlarla hızlı bir şekilde kaynaşabilen ve hobileri olan bir insanım. Fakat son 2 aydır bilgisayar oyunlarına lise zamanlarımdan daha aşırı bir şekilde sardım. (yaşım 21)
Özellikle lol denen illete fazla tutuldum, bu tarz bilgisayar oyunu bağımlılıklarından kurtulmak için ne önerebilirsin?

Karhan
Guest
Karhan

Kendinden yaşça büyük bir bayanla evlenmek iyi bir davranış olarak algılanmıyor. Peki bekar bir erkek boşanmış bir bayanla evlenirse kadının gözünde yine ezik olarak algılanır mı?

YORGUN
Guest
YORGUN

Üstad;
Az önce ilk buluşmada kızla yakınlaştık arabada…
İlk buluşmada yakınlaştığım kızlarda bir türlü ilerleme sağlayamıyorum… sayısız örnek var bununla ilgili…
Biliyorum bu da bitecek ben “kızı eve yatağa atamadan” bitecek…

Sizce bunun sebebi ne olabilir? Güvensizlik mi?
İticilik mi?
Valla Artık ilk buluşmada öpüşmekten fln korkuyorum:)

Küçük Erkek
Guest
Küçük Erkek

Abi seneye üni sınavıma gireceğim.(Lise 3) Güzel bir çalışma temposu yakaladım daha da artacak durumum da iyi fakat bir yandan da sporuma devam etmek istiyorum. Ama maalesef ki bu tempoyla spora zor zaman ayiracagim gibi duruyor. Zaten haftada 2 boş günüm var bir yerlere bir şekilde sikistirabilsem de dersleri etkiler düşüncesindeyim. Nasıl bir yol izlememi önerirsin? 18’den sonra başlamak nasıl olur spora ?

Özgür
Guest
Özgür

Haftada 3 gün 40 dakka antrenmanla bile kas gelistirebilirsin. Gym uzaksa her gun evde 15 dk da formunu korursun. Boș yapma vaktin var

MaksimBurki
Guest
MaksimBurki

Mahmut abi evlilik sözleşmesi nasıl hazırlanmalıdır? İnternette Türkiye’de evlilik sözleşmesinin geçerli olmadığına dair bazı yazılar var. Bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatır mısın?

maymun
Guest
maymun

abi biliyorum çok çok salakça bir soru ve sorduğum için özür diliyorum ama

yanlış anlamadıysam mastürbasyon yaparken , porno izlemenin zararı sanki o kadını elde etmiş gibi olup aslında etmediğimiz için beynimizi , duygularımızı bozuyor olması.

ama örneğin eski sevgilimizin görüntülerine bakarak işimizi halletsek de bu yine zararlı mıdır ?

Burak
Guest
Burak

Kızlı bir ortamım yok iş yerinde yada herhangi bir yerde etrafımda hiçbir kız yok ve olsada instagramdan yazarak düşürmeye çalışıyorum onlarlada muhabbet yürümüyor yürüsede arkadaş oluyoruz yada buluşamıyoruz kırk yılın başı manita düşürüyorum anca ne yapabilirim?

skunkcf
Guest
skunkcf

Mahmut abim merhaba, Bundan 1,5 sene once agir depresyon ve sosyalfobi rahatsizligina sahiptim. Nasil oldugunu uzatmamak icin bakkaldan bir sey alirken bile heyecanlandigim oluyordu diyim. 23 yasindayim, nasil bu hale geldigimi falan anlatip uzatmayacagim ama hala bakireyim ve bu 1.5 sene onceki duruma gore bu siteninde destegiyle cok yol aldim. Her gun intihar etmeyi dusunen ve insanlarla konusamayan ben suan kadinlar haric kimseyle cekinmeden konusuyorum 2 tane kadina da sakso cektirdim. Benim icin 0 dan 100 e yani mesele. Sorum su: 1 sene sonra hem benim kariyerimde cok onemli hem de benim kendimi kanitlamam icin cok onemli bir sinavim var… Read more »

Rubin Kazan
Guest
Rubin Kazan

Mahmut abi araba olmadan kızlarla şansımız ne kadar?

reformed
Guest
reformed

Sınıftakilere yürünmemesi gerektiğini öğrendim. Fakat yüz yüze çok denk gelmediğimiz aynı fakülteden başka bölümlerdeki kızlara yürümek hakkında ne düşünüyorsun abi? Tabakların sayıları artınca sıkıntı olur mu ?

Neyapcaginibilmeyenmorhapli
Guest
Neyapcaginibilmeyenmorhapli

Mahmut abi kizlar mesaj atinca istemem yan cebime koy mentalitesine giriyorum ilgim varken de sakliyorum.kiz gibi “hemen msj atmayim mesgul sansin” diye dusunurken buluyorum kendimi ve iletisime cumlelerime asiri dikkat ediyorum.bazen o kadar rahat hissediyorum ki dusunmeden konusuyorum bazen de 5 dk ne yazsam diye dusunuyorum.ben bu kizla iliski mi yoksa bulusup cakisma mi istiyorum diye soruyorum cevabini bulamiyorum Bikac gundur stresle bogusuyorum acaba ondan mi bir kiz mesaj atinca mala bagliyorum ve yuruyemiyorum kafamda surekli once guvenini kazanayim yavsamayim diyorum kizdan isik gorunce de direk imaji degistirip yurumeye basliyorum ama bu fazla needy yani muhtac gozukuyor.kizlara ilgim oldugu halde… Read more »

1 11 12 13 14 15 17