Sor sor ki öğrenesin #1

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sorularınızdan beğendiklerimi yorumlardan yazıya çıkaracağım.

NOT : Yazı sorulara kapanmıştır. Henüz yanıtlanmamışlar yavaş yavaş yanıtlanacak.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Redpillcireis
Guest
Redpillcireis

Selam abi, 1 yıldır haplıyım. En baştan beri bi hata yaptım ve redpill sayesinde takıldığım , kapattığım kızlardan arkadaş çevremde bahsettim . Hatta yakın çevrem de farkındalık yaşasın diye red pillden bu siteden falan da bahsettim. 1 yılın ardından biraz damgalı bi piç oldum ve bu hoşuma gitmemeye başladı. Yakınımdaki insanlar beni sevse de kızları kullandığımı düşünüyor. Bu algıyı nasıl değiştirebilirim.

Redpillcireis
Guest
Redpillcireis

Yaş 22 yer üniversite arkadaş ortamı kız erkek karışık (piç damgası)

Yeniciib
Guest
Yeniciib

Selam Mahmut abi . 27 yaşında olmama rağmen namı değer yüzüklerin efendisi minyonlarındanım. Yaş 27 olmasına rağmen karşımdaki tabaklar beni 19 20 katogarisine alıyorlar . fit bir
görünüm düzgün bir yüzüm var . Bu daha nekadar handikap olacak bana bilemiyorum . Açılıştan önca görüntüye not veren tabaklar hep mi boy post ararlar nedir ?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Dostum benim bir kuzen var, minyon fazla kalıp falan yok ama, ağzı iyi laf yapar, gerçi şimdi evlendi ama fırlamadır, arkadaş çevresi falan çok iyidir, kızlarla falan da arası iyi.

Kendinde ki iyi özelliği geliştir, sosyal yönlerine yönel vs. Statünün artması ise çok önemli olabilir.

Mağara Adamı
Guest
Mağara Adamı

Merhaba Mahmut Abi. Bulunduğum bir ortama sürekli yabancı model kızlar geliyor, bana ilgisi olanlar da oluyor ancak ben ev konusunda sıkıntım olduğu için cesaret edip yürüyemiyorum. Maddi durumumdan ötürü köhne denebilecek bir yerde kalıyorum. Seks olmayacak diye açılış yapmıyorum. Bu kızlar yurt gibi bir yerde kalıyorlar yani onlara gidemem. Sence benimki kuruntu mu? Bu arada hep aynı kızlar yok sürekli değişiyor yani birine kafayı takmış değilim.

RedPill Sindiren Genç
Guest
RedPill Sindiren Genç

Abi şöyle bir durumla karşı karsiyayim normal kütüphanede denk geldigim ve ingilizce kursunda aynı sınıfta olduğum aşırı muhafazakar bir kız var ve muhabbeti hoş falan flört değil ama o da benim bir “erkek” olduğumu biliyor. Konuya geçeyim abi bir tane çocuk var dün laf altından kıza yaklaşma falan dedi ama şöyle bir durum var kızın kuzeniylr aynı yurta kalıyor sence abi kızla direk muhabbeti kesmeli miyim yoksa kıza durumu anlatmali miyim veya abi senin ek bir tercihin var mı

Cucaracha
Guest
Cucaracha

Redpill’i ağzına atmış ve yutabilmeyi bekleyen biri ilk cinsel deneyimini nasıl yaşasın? Escort ile mi yoksa yürüdüğü kızlardan biriyle mi? Yoksa bakir adamdan redpill olmaz, var git yoluna mı dersiniz?

Yaske
Guest
Yaske

Michael Webb’in The Dating Wizard kitabını öneriyor musunuz ? Okudum ve cok etkili bir kitap olduğunu farkettim. Sizin düsünceleriniz nedir ?

Joko Willink
Guest
Joko Willink

abi saygılar öncelikle hem soru niteliğinde hem çıkarılacak dersler olduğu için detaylı yazıyorum. 1.5 yıllık ilişki. Sürekli tartışıyorduk ve sürekli benden ayrılıyordu ben özür diliyip barışmak istiyordum sonra barışıyorduk. Geçen ay ki kavgamızda ben yine kısmen haklı olsam da 1 hafta ayrılığın ardından özür dileyip barışalım seni çok seviyorum gibi mesajlar attım her mesajıma olumsuz yanıtlar verdi ben de 2 saat sonra başka bir kız arkadaşla dışarı çıktım. Sonrasında arkadaşları beni kızla görmüşler. Ben kızla otururken mesajlar yağdı hatundan allah belanı versin bilmem ne. Sonra her yerden engelledim. En son banka hesabıma para gönderip küfür etmişti o kadar yani 😀… Read more »

Joko Willink
Guest
Joko Willink

abi cevap yazmadın. Bu gece çiçek alıp gitmeyi düşünüyorum evine ne diyorsun ?

Kenzou
Guest
Kenzou

Bir kız başkalarıyla yattığını sana neden alenen ima etmeye çalışır, gözünün önünde başkalarıyla flörtleşir? Umursamadığında trip atar, sinirlenir? Hani diyeceksin ki senden duygusal beklentisi var belki ama bu durumda güven vermesi gerekmiyor mu güven kırmak yerine?

Kenzou
Guest
Kenzou

flörtü oluyorum belki de tabağı bilemem artık

Furyan
Guest
Furyan

Herkese Selamlar, Bu şekilde bir başlık açılması gercekten güzel oldu, yetkililere ve Mahmut Hocaya teşekkürlerimi iletiyorum. Üniversite biteli 1 sene oluyor ve İşim gereği kadınların olmadığı bir ortamda çalışıyorum. Yaklaşık 1 senedir, internet ortamında kadınlara yürüyor ve oradan etkileşim başlatıyorum. Sosyal çevrem üniversitenin bitmesi ile nerdeyse dağıldı ve hayatım rutine bağladı. Son LTR ilişkim, Oneitisim, 4 ay önce bitti ve sonraki 3 kadınlada yollarımı ayırdım. Haftanın 6 günü çalışıyor, 2 gün akşamları sertifika eğitimine gidiyor arada ise Ales sınavına hazırlanıyorum. Sorun şu ki “Codependency” hastalığına sahibim ve uzun süredir kurtulmaya ve tedavi etmeye çalışıyorum. Bir kadın olmadan neşemin, mutluluğun eksik… Read more »

Shine
Guest
Shine

Mahmut abi hayattan eskisi kadar zevk alamıyorum. Bunun sebebi olarak ise insanların ne düşündüğünü fazlaca takıyorum gibime geliyor. Mesela arkadaşlarımın yanına gittiğimde onlardan beklediğim ilgiyi ve tepkiyi göremeyince mutsuz oluyorum ve gereksiz savunma geliştiriyorum mesela en ufak lafa alınıyorum ve kendimi savunmam gerektiğini hissediyorum. Demek istediğim kendimi değersiz hissediyorum. Büyük ihtimalle benim hapı aldıktan sonra farkettiğim doğal alfa olan bi çocuk vardı onun yüzünden. mesela o eğlenirken ben sanki ciddi olmalıymışım gibi geliyor eğer eğlenirsem insanlar bana gülmeyecek ortamdan dışlanacam gibi geliyor. Ve çocuğa gereksiz bir sallama etrafa saldırganlaşma eğilimi gösteriyorum hır çıkaran kız gibi.Yani ona salıyorum burada yapmam gereken… Read more »

Hector
Guest
Hector

Bu kadinlarla ilgili redpillin vesilesiyle yakalanan eskiye oranla göreceli basarinin bagimliliga(daha fazla kadin ve capkinlik) dönüsme riskine nasil bakiyorsun? Bildigin örnekler vardir belki?

Peder Ozonyo
Guest
Peder Ozonyo

Mahmut bek selamlar, malum konu üzerinden giricem mevzuya. Kırmızı hap mevzusundan anladığım kadarıyla bir taktkik bir strateji bir uğraş bir paronaya bir pişkinlik kısacası olduğun gibi değil de rol yaparak taktik yaparak karşı cinse karşı başarılı oluyorsun. Bu bana pek sıcak gelmiyor ikiyüzlülük ya da olduğun gibi gözükmüyosun. Bu benim şuanlık şahsi düşüncem ileride değişebilir tabi. İlk bakışta aslında kulağa makul geliyor sonuçta karşı bilgisayarın programlama dilini çözüyosun ona göre bir network yada connect kuruyosun….Bu gayet doğal. Fakat ben bu özellikleri kısmen sahip olduğum halde yansıtmak istemiyorum, istiyorum ki olduğum gibi karşı taraf beni kabul etsin beni ben olduğum için… Read more »

Dildobratör Kayışı
Guest
Dildobratör Kayışı

puhahhaha bu kadar şeyi boşa yazmışsın adam sana inci sözlük ergeni gibi cevap vermiş 🙂

soruna gelirsek evett ticarette üründen çok kendini pazarlarsın kırmızı değil de grip hapta bu şekilde oluyor bu işler

Fullmesai
Guest
Fullmesai

Abi benim birkaç yıldır beraber olduğum sevgilim var. Haftanın her günü sevişiyoruz ama hatun daha fazlasını istiyor e haliyle kalkmıyor ve bu konuyla ilgili shit test atıyor . Seksten zevk almaz oldum . Rica etsen bir tavsiye verir misin ?

Daves
Guest
Daves

Abi arkadaşlık bağları üzerine, arkadaşlık nasıl olmalıdır, nasıl olmamalıdır, gerçek dostumuzu nasıl anlarız ve ya yeni arkadaşlıklar dostluklar nasıl kurarız? Bunlar hakkında bi yazı ya da yönlendirme yapabilir misin? Jordan Peterson vidyolarında açıklıyor aslında ama 29-30 yaşında dostunun dost olmadığını anlamak insanı üzüyor ve yeni bir dostluk arkadaşlık nasıl kurulur inan bilemiyorum şuan. Bu konular hakkında bi tavsiyen olabilir mi?

Loading...
Guest
Loading...

Mahmut abi sandığım kadarıyla bilgisayar mühendisisin.
3.sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Vaktimi alanımda kendimi geliştirmeye harcıyorum lakin nereye yöneleceğimi tam bilmediğimden alanlar arasında çok fazla araştırma yapıyorum.Mobil uygulama geliştirmek biraz daha cazip geliyor.Ben kod yazmayı algoritma üretmeyi seven biriyim.(data kısmına yahut machine learning kısmına yönelirsem daha az kod yazabilecekmişim gibi daha az algoritma üretebilecekmişim gibi geldiğinden zamanımın çoğunu yapay zeka tarafına da ayıramıyorum)Bana bi kaç tüyo ve tavsiye verir misin?