Sor sor ki öğrenesin #1

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sorularınızdan beğendiklerimi yorumlardan yazıya çıkaracağım.

NOT : Yazı sorulara kapanmıştır. Henüz yanıtlanmamışlar yavaş yavaş yanıtlanacak.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Hinter
Guest
Hinter

kiz benim bulundugum sehirde uni yazdi yerlesti ben de nerdeyse hergun evine gidiyorum kaliyorum faturalara, yemek giderlerine ortak mi olayim, komple mi odeyeyim, hic karismayayim mi

metin
Guest
metin

Evlenme niyetinde oldugum kiz evlenelim ama ayni mahallede farkli evlerde yasayalim ben kendime ait kucuk bir evim olsun falan diyor kendine ait alana ihtiyac duyuyormus, iliskimiz daha saglikli olurmus, siyir babanne donunu seksi yerine daha heyecanli, ozenli cinsel hayatimiz olurmus olurmus da olurmus fazil sayla karisini ornek gosterdi evli olmalarina ragmen onlar da ayni mahallede farkli evlerde yasiyormus cok saygili guzel bir iliskileri varmis ne dusunuyorsun bu konuda

Cocuksuz
Guest
Cocuksuz

Yeni evliyiz karim 27 yasinda Cocuk yapma fikrini istiyor ama olesiye korkuyor hayatimizi ona adiycaz birbirimizi kaybediceziliskimiz bozulacak vucudum bozulacak gibi gibi beni de korkutmaya basladi ne onerirsin

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut aga bi soru da benden gelsin.

Hangi yazılım dillerini biliyor ve en çok hangisine başvuruyorsun? Hani Tabii yazılımcı o an en çok işine yarayanı kullanır da, senin daha yatkın olduğuın ve sevdiğin hangisi?

Bir de kendi işini mi yapıyorsun yoksa, bir şirket bünyesindemisin?

Son, Asyada yaşıyormusun yoksa Türkiyeden git-gel mi yapıyorsun?

Yarı Kırmızı
Guest
Yarı Kırmızı

Abi zamanında(2 gün önce) yd’yi görüp yemediği için konuşmadığım biriyle konuşmalı mıyım?(aynı fakültedeyiz görüyorum arada) Yoksa next mi benim çözümüm?
Bu arada tabak çeviriyorum tek kız yok sadece hb’si yüksek bi kız diğerlerine göre. Şimdi düşündüm de oneitis olmuşum ya da oluyorum haberim yok.

AlpErTunga
Guest
AlpErTunga

Abi hatırlamadığım bir yerde boy
Kadınların bir çoğu için çok önemlidir
Kadınların bir çoğu için önemlidir ama aşılabilir bir handikap demiştin
Benim boy 1,68
Doğal olarak havuzum daha dar
Peki bununla ilgili bir istatistik var mı mesela ne kadar dar? Kellik için böyle bir istatistik vermiştin onun gibi.

İsimyok
Guest
İsimyok

Yazmıştım ama belki arada kaynamıstır diye tekrar atıyorum. Abi selamlar, bikaç sorum olacak eğer daha önce cevaplandıysa veya gereksizse affola. 1-Yorumlarda %75 i kız olan bölümler tercih etmeyin demişsiniz abi ama bölümü tercih ettik bile ve sanırım sadece bu sebepten değiştirmek gerekmez. Sorum şu ki ister istemez gruplarda veya teke tek kızlarla arkadaşça muhabbet etmemiz gerekiyo ve muhabbetleride boktan oldugu için genelde bu beni rahatısız ediyo çoğunlukla sessiz kalıyorum arada hafif dalga geçer modda takılıyorum bu seferde ordan hafif flörte geçirme isteği uyanıyor (tabi cokky nin ayarını kaçırıp kasıntılaşmazsak arada oluyo) , e tabi hatunlarda güzel. Sadece eğlenen ustalıkla flörtif… Read more »

Mezun
Guest
Mezun

https://www.youtube.com/channel/UC8PICQUP0a_HsrA9S4IIgWw
şu kanalda harika motivasyon konuşmaları var. Fakat çoğunda Türkçe alt yazı eklenmemiş. Elin Vietnamlısı, Arap’ı alt yazı eklemiş ama bizim Türklerden alt yazı ekleyen yok. Bu forumda bir çok kişi İngilizce biliyor. Arada boş zamanlarında çeviriler yaparsanız harika olur.
”Git İngilizce öğren kardeşim” Dediğinizi duyar gibiyim. İngilizce hazırlık okuyup öğreneceğim. Şuan vaktim yok sınava hazırlanıyorum. Teşekkürler. Konumuzla alakasız ama belki biri yardım çığlıklarımı burdan işitir. Teşekkürler.

Özgür
Guest
Özgür

Motivasyon konusmalari masturbasyondan farksiz

trillix
Guest
trillix

uzunsüreliilişkide dişim bana çevresindeki erkeklerle olan muhabbetlerini (arkadaşça mevzular) anlatıyor bu bir red flag midir?

Emre
Guest
Emre

Bu sitede ki her şey de ilerleme kaydettim abi sayende, oyun, disiplin vs.
Artık boşta geçirdiğim 5 dk bile bana huzursuzluk veriyor. Bunun için teşekkür etmek istedim sadece.
Onun dışında zayıf noktam açılışlarda çok çekici bulduğum kızlara açılamıyorum. (Her ne kadar güzelliklerini görmezden gelmeye çalışsam da) ama deneye deneye olacak biliyorum :))
Varol Mahmut Abi.

Tharethiel
Guest
Tharethiel

Selamlar Mahmut Abi.16 yaşlarındayım lise 2’ye gidiyorum ve sitenizi yeni gördüm.Bana genel olarak ne tavsiyeler verebilirsin bi yazınızda okumuştum 15 yaşında her ay 1 kıza yürümeye başlasanız 23 yaşına kadar 84 kıza yürümüş olursunuz ve bu büyük tecrübe olur diye.Okuldan her ay bir kıza yürümem sakat diye düşünüyorum.Fen lisesindeyim bir de ortam biraz ondan kötü.Ben bu olaya başlamak istiyorum ama nasıl halletmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum.Rica etsem yardımcı olur musun?Vücut dilimi,ses tonumu,kendimi nasıl geliştirebilirim,özgüvenimi nasıl arttırabilirim? Son olarak da life game nedir tam olarak abi?

theman
Guest
theman

Selamlar,
Benim sorum mesajlaşma sıklığı ile ilgili. Buluşmalarda her şey gayet güzel gidiyor, kız(lar)ın etkilendiğini görüyorum ancak sırf kızın ilgisi devam etsin diye düşünerek mesajlaşmayı sevmiyorum. Duygusuz bi ortam, kendini yüzyüze gibi ifade edemiyorsun vs.. Hiç yazmasan olmuyor (ki bana kalsa gerçekten çok nadir yazarım), hep yazsan bu sefer de sen üstüne düşmüş oluyorsun. İçinden çıkamadığım bi ikilem var..

Joker
Guest
Joker

Geçen gün yazdığınız tavsiye üzerine kızla bugün dışarıya çıktım.kendini tutamayıp dokunup elini geri çektiğini farkedince koluna girdim güzel bir gün geçirdik lakin şunu farkettim ben kıza yazınca kız yazıyor haftasonu yanlışlıkla aradım telefon meşgule düştü bugün arayabilirsin sorun değil dedi gayet sevecen bir şekilde ama kendi o adımı atmıyor hep benden bekliyor bu normal mi ?

esmeramazenci
Guest
esmeramazenci

Kırmızı hap, pua kapmasında teknik bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum.
Kendimi spor, duruş, ses tonu,ingilizce, vücut dili olarak sürekli geliştiriyorum.
Bunlarla birlikte egolu birisi olduğumu söylemeliyim. Belki bu yüzden aksiyon alma konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Şuana kadar çokca ilişkiye girdim; çok kız arkadaşımda oldu. Fakat çoğu zaman bolluk mentalitesine giremedim. Sebebi belki ,bu zamana kadar çok set açmadım, egomun bir kız tarafından ezilmesini göze alamamamdır.
Bu kadar bilgimin olması ve aksiyon alamamam beni psikolojik bir yetersizliğe sokuyor. Senin tavsiyen nedir bu konuda Mahmut abi? Daha fazla pua üzerine mi yoğunlaşmalıyım?

Femtoo
Guest
Femtoo

2 soru soracağım mahmut abi. Kızlar Red Pill bilgilerinden rahatsız olabilirler mi?
Pek umrumda değil ama merak etmiyor da değilim.
Birde şiddete eğilimli ve aşırı kavgacı biriyim. (Yaşım 17 bu arada) bu zararlı özelliğimi nasıl dizginliyebilirim?