Sor sor ki öğrenesin #1

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sorularınızdan beğendiklerimi yorumlardan yazıya çıkaracağım.

NOT : Yazı sorulara kapanmıştır. Henüz yanıtlanmamışlar yavaş yavaş yanıtlanacak.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
iamsadd
Guest
iamsadd

Mahmut abi selam.26 yaşındayım iki üniversite bitirdim ve çalışıyorum şuanda… Kırmızı hap muhabbetlerini öğreneli çok olmadı.Daha henüz “ne nedir?” Kısmındayım.Bu yaşa kadar sevgilimde olmadı,bir kızla cinsellikte yaşamadim.Blogda çok adı geçen “Oyun”kitabını aldım okuyorum,buna benzer Türkçe (çeviride olur) önerebilecegin kitaplar var mıdır.İngilizcem kitap okumaya yetecek düzeyde değil maalesef.Simdiden teşekkür ederim.

Özgür
Guest
Özgür

Çap yapip ingilizce ogrenmemek senin fikrinmiydi?

Animal Mother
Guest
Animal Mother

Ön not: Kırmızı hapı sindirme süreci şu ana kadar gayet başarılı gidiyor,yavaş ama sürat isteyen kim değil mi ? O yüzden sorum redpill ile dolaylı olarak alakalı değil 🙂

Sorum ise şu; James Bond serisinde en maskülen bulduğun Bond hangisiydi ?

cortez
Guest
cortez

Merhaba
Aile ve ailenin yozlaşması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Önümüzdeki bir kaç 10 yılda aile kurumu yokolabilirmi?

Koz
Guest
Koz

Soru:

Abi bazı arkadaşların profil fotoğrafları var blogta, bu nasıl oluyor yahu ?
Mesela Kenzou da var bu ?

Ben nasıl yapabilirim acaba ?

Jack
Guest
Jack

Bir kızla konuşurken dikkat ediyorum burda konuşanları uyguluyorum fakat yani ters bir durum olunca ister istemez kafaya takabiliyorum morelim bozulabiliyor kız cevrimiciyken yazmayınca yada bütün gün konusmayınca bu tür şeylerde kafaya takıyorum ne kadar engel olmaya çalışsamda bundan nasıl kurtulabilirim?

Jesse
Guest
Jesse

Abi red pill veya pickup ile ilgili kitap, set listesi yapabilir misin? Türkçe veya ingilizce olabilir.

Colton
Guest
Colton

Kırmızı hapla tanışmadan önce kadınların yüzüne bakarak konuşma kadınlarla konuşurken heycanlan ma gibi şeyler yaşıyordum çok şükür burası sayesinde bunları çözdüm sporada gidiyorum bu senem sınav senesi malum sınava hazırlanıyorum bi kadına baglanmadan sadece cinsel olarak takılmak istiyorum ama normalde ısınamadığım insanlara karşı çok sessizim çevremde sakin biliniyorum tek sıkıntım kızlarla nasıl muhabbet edeceğimi bilmemem yani sohbet ilerletme gerçi kızlara yazmıyorum sosyal medyadan yada başak bi yerden 😀 abi bunun için bir yazı var mıydı gözümden kaçırmış olabilirim teşşekkürler.

Ertunç
Guest
Ertunç

1-)Mahmut Abi 18-20’li yaşlarındayken, sen de bizim gibi-farkında olmadan-betalık uyduluk yaptın mı?(Yoksa doğuştan KH’lı mısın?)

2-)Bekarete önem vermek yanlış bir şey midir?

3-)Günümüzde her sevgili çift sevişir mi?

4-)Pua Cemiyeti denen oluşumun Erkekadam’dan farkı nedir? (Yani Pua Cemiyeti kh’dan mı doğdu yoksa alakaları yok mu?)

sikici
Guest
sikici

aga 15 tane kizla birlikte oldum yas 26 ama kalkmiyor. urolojiye gittim kan testi yapti hormon seviyen normal dedi. basina geldi mi hic boyle bir durum ? bi kizi da kaldiramadigim icin elimden kacirdim tas gibi iri memeliydi uzuluyorum yaa. napmam lazim eski abaza beni ozluyorum su kalkma konusunda..

RedKit
Guest
RedKit

Sürekli beni kesen bir kız var ama genelde arkadaş grubuyla takılıyorlar. Grupla beraberken mi gidip tanışmak gerekir yoksa tek mi yakalamalıyım?

TopToplayici
Guest
TopToplayici

Abi merhaba, ben bu siteyi çok uzun zaman olmasada kirmizi hap olayini bellirli bir süredir fark etmiş durumdayım.Mantigini,isleyisini, oyunun kurallarini falan gayet olumlu karsilayip kendime adapte ettim.İş uygulamaya gelince şuan için ileri gitmedim yapmadim.İcimden ugrasmak emek harcamak gelmiyor.Boyle birgun uyanip bir iliskinin icinde olsam diyorum hani 1. veya 2. gunu bile olur.o flort evreleri tanisma olaylari falan cok sıkıyor beni.Bunu nasil asabilirim ve kendimde enerji bulamıyorum yasam enerjimi kaybetmis gibiyim.Eskiden hoslandigim sevdigim hobilerim falan ne olursa olsun eski tadi alamıyorum formaliteden yapıyorum hep.Boyle hayatın içinde kaybolup gitmiş gibi yasamam gerekenleri yaşıyorum sadece ve koca bir monotonlugun içindeyim.Eskisi gibi yeni birsey… Read more »

AtheistJesus
Guest
AtheistJesus

1.Büyük boy prezervatifi nereden bulabilirim.İnternette ya da eczanede bulamadım(olanın üretimi durmuş).Bide prezervatif yanlış takmadığım halde neden iş üstündeyken çıkar(Dar olduğundandır diyen var).Varsa bilgin aydınlatır mısın?

Kirito
Guest
Kirito

Mahmut abi merhaba , red pill ile tanışmadan önce uzun mesafe ilişkim oldu ara sıra beta davranışlar yapmış olsamda ilk buluşmada kızın aşırı cinsel isteği olduğunu gördüm sürekli öpmeye yanaşmalar ve sinemada sürtüşmeler vs oldu daha sonra ben yaşadığım şehire döndüm . 1 aylık süre zarfında kıskançlık krizlerim yüzünden bi kaç büyük kavgadan sonra sürekli alttan alıp tam bir beta gibi kaybetme korkumu ve muhtaçlığımı belli ettim . Çünkü kızı oneitis yapmıştım . Nitekim 1 ay sonunda tekrar buluştuğumuzda o ilk buluşmadaki kız gitmiş başkası gelmişti bana karşı arzusu gitmişti resmen hal böyle olunca bişey yaşayamadık ve dönüncede ayrılmak istedi… Read more »

KronosPaşa
Guest
KronosPaşa

Selam abi. Ben 19 yaşındayım ve hazırlık sınıfına yeni başladım. Kırmızı hapla tanışalı çok fazla olmadı ve iki hafta önce otobüste ilk kez bir kıza az çok oyun bilerek yaklaştıp kızı sevgilim yaptım. Sorun şu ki kızın evi bana çok yakın (bir otobüs durağı mesafe var aramızda) ve sürekli bende kalmaya çalışıyor ya da sen bende kal diyip ısrar ediyor. Bir nevi aynı evde yaşar gibi olmaya başladık. Tomassi’ye sadık kalmaya çalışıyorum ama işin ucunda seks var diye ya ben kıza gidiyorum ya da kız bana geliyor. Bir yandan bu her gece seks olayı hoşuma gitse de bu durumdan kurtulmam… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

1.İş yerinde , okulda vs dark triad insanlarla nasıl baş ediyorsun hocam?
Zaman içinde kendi yöntemlerim oluştu ama bu konudaki fikrini merak ediyorum

2.Bazı insanlar neden daha rekabetçidir ? Rekabetçi olmak anlam itibariyle negatif bencillik mi içerir ?
Başarı için önemli midir ?

3.En büyük rakibin kendinsin sözü hakkında ne düşünüyorsunuz ? Prosocial amaçlı bir sakinleştirici mi?

4. Kitap listesi yayınlayacak mısınız ?