Saha Raporu – Oyuna giriş

Çevirmen Hoca, Koz ve beni hiç sallamayan ama arada yorum yazan Mahmut Abimize selamlar olsun.

12 Haziranda yukarıya çıldırıyorum, yardım edin şeklinde bir mesaj bırakmıştım ve sağ olun yardımcı oldunuz gerçekten.

BEN BUGÜN İLK DEFA DAYGAME YAPARAK (ya da yapmaya çalışarak) 2 TANE HATUNA YÜRÜDÜM. HEM DE 3 DK İÇİNDE.

Şöyle ki; Çevirmen Hocam ve Koz bromuzun bana yazdığı cevaplardan sonra ben bi gaza geldim. O ilk yorumlardan 2 gün sonra dışarı çıktım ve bugün yürüycem dedim.

Gittim sokakta yürüyebilme ihtimalimin ve korkumun daha az olabieceği “SİKTİR LAN PİS SAPIK” denme ihtimalimin az olduğu bir semte. Arabayı çektim sağa. İndim güzelce de giyindim. Az ileride oturmuş elimde telefon geleni geçeni kesiyorum. Kızlar geçiyor ben korkumdan yanaşamıyorum. Derken bir tanesi geçerken bana baktı önüne döndü. Dedim YD mi acaba? Yürü ulan dedim… hooop ayaklarım hemen geri döndüüü..

Reddedilme korkusu-MAVİ HAP

Derken yine kızla geçmeye devam. Ben bakıyorum hangisi daha az korkutucu diye( gözlerim de bozuk 2 numara uzağı göremiyorum ama gözlüğü çıkarmışım janti görünücem diye)

Sonra bir kız daha geçti esmer güzeli. Benim kalbim küt küt atıyor göğsümden fırlayacak. Takıldım peşine…derken bir araç yanaşıp kornaya bastı.. babası sandım.. ama herif ona çalmamış ve benim zaten zar zor bulabildiğim cesaret sıfıra indi.. öyle 1 saat takıldım eve döndüm.

Reddedilme Korkusu-Mavi Hap

Derken bugün. Masturbasyon yapmayalı 1 hafta olmuş. Testosteron 7. Günün zirvesinde. Ağırlıkta kaldırmışım 1 gün öncesinden şiş şiş geziyorum (ya da bana öyle geliyor)

Dedim ki hazır boşum saat 8 de boks var şuan 5 arabayı az ileri götürüp caddeye park edeyim kızlara yürüyecem bugün.

Aynen dediğim gibi saat 7 ye kadar ben bi o tarafa bi bu tarafa yürüyorum, kızlar geçiyor, ben bakıyorum. Yine tam takılıyorum peşlerine gidicem konuşucam, ya telefona bakıyolar, ya kulaklık var, ya karşıya geçiyolar ya da yanlarından yürüyen adamları onlarla sanıyorum olmasa bile konuşsam ve beni terslese sapık dese ne bok yicem diye kafada kurdukça kuruyorum ama hepsi BOŞ BAHANE!! Aslında olan;

Reddedilme korkusu-Mavi Hap

Derken baktım saat 7 olmicak böyle, boks falan da 8 de binip gideyim en iyisi eve. Bindim gidiyorum tam sonra dedim ki “bugün antremanı kaçırıcam belki ama o zaman birşeye deysin, kızlara yürümüş olayım ki kaçırdığım antreama deysin, yoksa eve gidip mal mal 31 çekmek için deymez, Beta olma, sen Beta mısın?! Salak mısın?! Dön geri! Bunların hepsi MATRİX, o seni eve geri yolluyor. Hiç bir zaman kızlarla aran iyi olmicak, sen yapamicaksın sanırım bas eve git..”

Laan dedim eve arabayı sağa çektim,”yürüyecem ulan bugün beeeen!!!” dedim. Sonra 45dk boyunca yine aynı tarane yukarı aşağı yukarı aşağı derken. ”Hadi eve git Daves..”

Ben karşıdan karşıya geçtim arabanın yanına tam arabaya yöneldim ki, sol taraftan deri etekli, dolgun bacaklı bir HB 7-7.5..

Sonra kafamda aynen şunlar çaktı;
“Mahmut abi?! MATRİX! BETA MISIN SEN AMK?! Mahmut abi?! ÇEVİRMEN HOCA?! KOZ! MATRİX ŞUAN KADIN SİLUETİNDE DAVEEEEEESS!!”

Yallah dedim bir yardırdım hatuna, sağından yanaştım kaldı aramızda 1m benim zaten tuvaletim var 2 saattir tutuyorum orada bıraktım bırakacam derken benim elim havaya kalktı bir anda dedim napıyorum ulaan beeen!! Ve ZIBAAAM!!

REDDEDİLME KORKUNLA YÜZLEŞ-KIRMIZI HAP..

Merhaba dedim, kulaklık vardı çıkardı kaşlarını çatarak “ne oluyor yahu?” bakışı ile bana baktı. Gözlerimin bozuk olduğunu söylemiştim. O 19-20 yaşında sandığım HB7 meğersem 30lu yaşlarda çıktı.

Merhaba, az önce şurada dururken (elimle arkayı gösteriyorum-London Daygame) sizi(neden seni demedim bilmiyorum heralde büyük olduğunu görünce) farkettim ve çok hoş görünüyordunuz geliş merhaba demek istedim.

Duruşum, yüzümün şekli, falan tırt..ama ses tonum kalın ve tok bi ses konusunda iyiydim.

Hatunda” ayy sağ olun iyi akşamlar” dedi ve gitti.

Bende kusura bakmayın dedim. Gittim.

Benim ağzım götümde mutluluktan uzaya çıkıp yörüngeye oturucam. Bir insan reddedildi diye mutlu olur mu ya? Bir kızla konuşmuşum ve reddetmiş, ana avrat sövmeyip sapık demedi diye ben baya gaza geldim. Arabaya bindim çalıştırdım tam gidicem, sağdan başka bir HB 6-6,5.
Dedim ulan yürü ve yapıştıııır…
Yine kızın sağından omzuna dokunarak merhaba dedim. Bu sefer “napıyorum lan ben falan olmadı”
Kız korktu irkildi, kulaklık vardı.

D:Daves ,H:Hedef

D: merhaba korktuttum sanırım özür dilerim.
H:.. ay uyy falan filan
D:az önce şurada duruken(elimle gösteriyorum) seni fark ettim çok hoş görünüyorsun ve gelip merhaba demek istedim.
H:merhaba.. :))) (kız şoke olur, deli gibi garip bir gülümseme)
D: böyle birşey başına gelmedi heralde
H: hayır ilk kez oluyor. (Yere bakar, büyük gülümseme devam eder U şeklinde deniliyor buna heralde)
D: hmm.. nereye gidiyosun? (Evet ne diyeceğimi şaşırdım bir an)
H: eve gidiyorum..
D: anladım..peki o zaman sadece çok hoş göründüğünü söylemek istemiştim. İyi akşamlar 🙂
H: iyi akşamlar der U şekilde gülümseme ile ve gider

REDDEDİLME KORKUSU YENİLDİ-KIRMIZI HAPA GİRİŞ

Hepinize selam olsun..

Konuk Yazar : Daves

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

219
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
51 Comment threads
168 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
Davesİçindeki beta seni yok edicekSen böyle değildin AhmetKöprüpavyonuşövalyesiAhmet Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sage dayı
Guest
Sage dayı

Mahmut Abi ve arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Ben sahaya inmeyi düşünüyorum hayatımda ilk kez. Ancak şu ana kadar hiç bir kızla ilişkim olmadı. Bir kız nereye götürülür, ne konuşulur hiçbir şey bilmiyorum. Bu konuda neleri bilmem gerekiyor? ne yapmam gerekiyor? yaş 21 bu arada

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Merhaba.

Kızları kahve, bira içmeye falan götürebilirsin. Yeni tanıştığın kızla yemeğe gitmeni önermem. Sahilde yürüyüşe çıkarabilirsin.

Kızlarla futbol, siyaset, eski ilişkiler, entel konular (felsefe falan) konuşma. İlk tanıştığın kızlarla mesela onun hakkında konuşabilirsin esprili bir şekilde. Hakkında tahmin uydurup o şekilde konu başlatabilirsin.

Bunlar olurken flörtü ve cinsel çekimi asla bırakmamalısın. Ona bol bol takılmalısın. Tabii ki dalga geçtiğin konu aşırı abartı olmamalı.

Sahaya inince de karşısına çık ve selam seni gördüm ve konuşmak istedim diyerek gir. Hakkında bir tahmin uydur. Daha önce hiç bir erkek seni böyle durdurmuş muydu falan de. Bunun gibi şeylerle 4 5 dk konuş ve numarasını isteyip toz ol.

DonJuan00
Guest
DonJuan00

Mahmut abi kırmızı hapı yeni keşfetmiş 27 yaşında bi erkeğim. Sitedeki tüm kitapları aldım ve okudum bi kez daha da okuyacağım.Sitedeki iceriklere de kısmen hakimim tabi ki daha çok yolum var. Bunları pratiğe dökmek istiyorum. Sıfırdan Hanky moodla başlama düşüncesindeyim ama paralel olarak sahaya da inebilir miyim yani yavaştan numara alma sokaktaki kızlarla tanışma gibi yoksa hanky mood da bi süre kalıp kendime yatırım yaptıktan sonra mı sahaya inmek doğru olur? Yorumlarsan sevinirim..

Mahmut Abi
Admin

İkisini paralel yapabilirsin. Tavsiyem 3 ay kendini geliştir ve 4 aydan sonra tam olmayı beklemeden sahaya in. Zira saha zaten adamı pişiren bir şey. Saha ve kendini geliştirme birbirlerini beslese daha hızlı yol alırsın.

Neo
Guest
Neo

Pookun dediyi gibi,pratik antrenmandir,bu site ise proteindir.sadece proteinle is bitmez. Pratik yap,yolunda gitmeyen bir sey olsa gel burdan oyren.

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba starbucksta oturuyordum bugün bir kız geldi içecek aldı ve önümden geçerken durdurdum “bu avm deki spor salonunamı geliyordun sanki seni oradan hatırlıyorum “ dedim maksat açılış olsun diye kızda hayır dedi bende sporla ilgili konu açtım fakat kızın beden dilinden gitmek istediği anlaşılıyordu bende zorlamadım en son peki iyi akşamlar dedim ama şunu sorucam kız içecek alırken bana bayaa bakıyordu acaba benim açılış cümlesindemi hata var mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

“bu avm deki spor salonunamı geliyordun sanki seni oradan hatırlıyorum “ dedim Ben arıza bir stalker vatandaşım deseydin.

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba bu kız işlerinde başarılı olan insanlarla konuştuğumda sadece doğal olucan içinden geldiği gibi kızlarla konuşucaksın diyorlar sence bu doğrumu mahmut abi çünkü doğalda olsa biraz taktik yapmak ve cümleleri değiştirmek gerekli değil mi hoşlandığımız kızlara karşı ?

Mahmut Abi
Admin

“Doğal” halinin ne olduğuna bakar. Senin doğal halin ile onun doğal hali bir olmayabilir. “Doğal” halin sıfır çekiyorsa, doğal halini başarılı doğal yapacaksın.

Bu işler tekrarla doğal halin haline geldiğinde, bir taktiğe, cümle oyunlarına ihtiyacın olmaz. O dediğin adamlar, artık hatırlamadıkları kadar eski bir tarihte “doğallaşmışlar” sadece.

Ahmet
Guest
Ahmet

Babalar, daves gibi hadi bana da yardımcı olun fişekleyin fitilleyin kızın önüne doğru itin beni bişeyler yapalım, zira ayaklarım gitmiyor her seferinde bi dahakine demekten gına geldi ne yapsam ne etsem yapamıyorum. 123 diyip LAPPPP atılmam lazım ama…

Köprüpavyonuşövalyesi
Guest
Köprüpavyonuşövalyesi

Bilmiyorum bir yerlerde çalışıyor musun? Gençsen ünili vb. Bir kaç ay garsonluk yaparsan misal bana çok iyi gelmişti ondan sonra epey açıldım

Sen böyle değildin Ahmet
Guest
Sen böyle değildin Ahmet

O bana da iyi geldi(müşteri ilişkili işlerde iyi bi vakit çalıştım) fakat biraz açılmış halim bu. Biraz daha açılmam lazım daha rahat olmak istiyorum bu beni rahatsız ediyor

Daves
Guest
Daves

Hadi ittim seni kızın önüne farzet..

İçindeki beta seni yok edicek
Guest
İçindeki beta seni yok edicek

Millet 13 gün önce bende feryat ederken bugün ilk açılışımı yaptım hemde kendimden beklemediğim kadar rahat ve iyidi. Bi otobüs durağında oldu kalabalık olmasına rağmen kendime o kadar şiddetli bir söz verdim ki ayaklarım gitmemesine rağmen kendimi zar zor hatunun karşısına diktim. Ve Zıbammmm!
Basit bir merhabayla girip muhabbeti ilerlettim ki şansımdan mıdır anlamadım kızın halası denk geldi. Kız halasının yanına gitti başladılar konuşmaya ve ayrılamadı sanırım yanından, 1 dk falan geçti bende halasına da selam verip kıza: tanıştığıma memnun oldum diyip uzadım.(Halasının bakışları uzaylı görmüş gibi ilginç ve rahatsız ediciydi uzadım hemen) İlk açılışta böyle bi şans nedir yahu 😀