Saha Raporu – Oyuna giriş

Çevirmen Hoca, Koz ve beni hiç sallamayan ama arada yorum yazan Mahmut Abimize selamlar olsun.

12 Haziranda yukarıya çıldırıyorum, yardım edin şeklinde bir mesaj bırakmıştım ve sağ olun yardımcı oldunuz gerçekten.

BEN BUGÜN İLK DEFA DAYGAME YAPARAK (ya da yapmaya çalışarak) 2 TANE HATUNA YÜRÜDÜM. HEM DE 3 DK İÇİNDE.

Şöyle ki; Çevirmen Hocam ve Koz bromuzun bana yazdığı cevaplardan sonra ben bi gaza geldim. O ilk yorumlardan 2 gün sonra dışarı çıktım ve bugün yürüycem dedim.

Gittim sokakta yürüyebilme ihtimalimin ve korkumun daha az olabieceği “SİKTİR LAN PİS SAPIK” denme ihtimalimin az olduğu bir semte. Arabayı çektim sağa. İndim güzelce de giyindim. Az ileride oturmuş elimde telefon geleni geçeni kesiyorum. Kızlar geçiyor ben korkumdan yanaşamıyorum. Derken bir tanesi geçerken bana baktı önüne döndü. Dedim YD mi acaba? Yürü ulan dedim… hooop ayaklarım hemen geri döndüüü..

Reddedilme korkusu-MAVİ HAP

Derken yine kızla geçmeye devam. Ben bakıyorum hangisi daha az korkutucu diye( gözlerim de bozuk 2 numara uzağı göremiyorum ama gözlüğü çıkarmışım janti görünücem diye)

Sonra bir kız daha geçti esmer güzeli. Benim kalbim küt küt atıyor göğsümden fırlayacak. Takıldım peşine…derken bir araç yanaşıp kornaya bastı.. babası sandım.. ama herif ona çalmamış ve benim zaten zar zor bulabildiğim cesaret sıfıra indi.. öyle 1 saat takıldım eve döndüm.

Reddedilme Korkusu-Mavi Hap

Derken bugün. Masturbasyon yapmayalı 1 hafta olmuş. Testosteron 7. Günün zirvesinde. Ağırlıkta kaldırmışım 1 gün öncesinden şiş şiş geziyorum (ya da bana öyle geliyor)

Dedim ki hazır boşum saat 8 de boks var şuan 5 arabayı az ileri götürüp caddeye park edeyim kızlara yürüyecem bugün.

Aynen dediğim gibi saat 7 ye kadar ben bi o tarafa bi bu tarafa yürüyorum, kızlar geçiyor, ben bakıyorum. Yine tam takılıyorum peşlerine gidicem konuşucam, ya telefona bakıyolar, ya kulaklık var, ya karşıya geçiyolar ya da yanlarından yürüyen adamları onlarla sanıyorum olmasa bile konuşsam ve beni terslese sapık dese ne bok yicem diye kafada kurdukça kuruyorum ama hepsi BOŞ BAHANE!! Aslında olan;

Reddedilme korkusu-Mavi Hap

Derken baktım saat 7 olmicak böyle, boks falan da 8 de binip gideyim en iyisi eve. Bindim gidiyorum tam sonra dedim ki “bugün antremanı kaçırıcam belki ama o zaman birşeye deysin, kızlara yürümüş olayım ki kaçırdığım antreama deysin, yoksa eve gidip mal mal 31 çekmek için deymez, Beta olma, sen Beta mısın?! Salak mısın?! Dön geri! Bunların hepsi MATRİX, o seni eve geri yolluyor. Hiç bir zaman kızlarla aran iyi olmicak, sen yapamicaksın sanırım bas eve git..”

Laan dedim eve arabayı sağa çektim,”yürüyecem ulan bugün beeeen!!!” dedim. Sonra 45dk boyunca yine aynı tarane yukarı aşağı yukarı aşağı derken. ”Hadi eve git Daves..”

Ben karşıdan karşıya geçtim arabanın yanına tam arabaya yöneldim ki, sol taraftan deri etekli, dolgun bacaklı bir HB 7-7.5..

Sonra kafamda aynen şunlar çaktı;
“Mahmut abi?! MATRİX! BETA MISIN SEN AMK?! Mahmut abi?! ÇEVİRMEN HOCA?! KOZ! MATRİX ŞUAN KADIN SİLUETİNDE DAVEEEEEESS!!”

Yallah dedim bir yardırdım hatuna, sağından yanaştım kaldı aramızda 1m benim zaten tuvaletim var 2 saattir tutuyorum orada bıraktım bırakacam derken benim elim havaya kalktı bir anda dedim napıyorum ulaan beeen!! Ve ZIBAAAM!!

REDDEDİLME KORKUNLA YÜZLEŞ-KIRMIZI HAP..

Merhaba dedim, kulaklık vardı çıkardı kaşlarını çatarak “ne oluyor yahu?” bakışı ile bana baktı. Gözlerimin bozuk olduğunu söylemiştim. O 19-20 yaşında sandığım HB7 meğersem 30lu yaşlarda çıktı.

Merhaba, az önce şurada dururken (elimle arkayı gösteriyorum-London Daygame) sizi(neden seni demedim bilmiyorum heralde büyük olduğunu görünce) farkettim ve çok hoş görünüyordunuz geliş merhaba demek istedim.

Duruşum, yüzümün şekli, falan tırt..ama ses tonum kalın ve tok bi ses konusunda iyiydim.

Hatunda” ayy sağ olun iyi akşamlar” dedi ve gitti.

Bende kusura bakmayın dedim. Gittim.

Benim ağzım götümde mutluluktan uzaya çıkıp yörüngeye oturucam. Bir insan reddedildi diye mutlu olur mu ya? Bir kızla konuşmuşum ve reddetmiş, ana avrat sövmeyip sapık demedi diye ben baya gaza geldim. Arabaya bindim çalıştırdım tam gidicem, sağdan başka bir HB 6-6,5.
Dedim ulan yürü ve yapıştıııır…
Yine kızın sağından omzuna dokunarak merhaba dedim. Bu sefer “napıyorum lan ben falan olmadı”
Kız korktu irkildi, kulaklık vardı.

D:Daves ,H:Hedef

D: merhaba korktuttum sanırım özür dilerim.
H:.. ay uyy falan filan
D:az önce şurada duruken(elimle gösteriyorum) seni fark ettim çok hoş görünüyorsun ve gelip merhaba demek istedim.
H:merhaba.. :))) (kız şoke olur, deli gibi garip bir gülümseme)
D: böyle birşey başına gelmedi heralde
H: hayır ilk kez oluyor. (Yere bakar, büyük gülümseme devam eder U şeklinde deniliyor buna heralde)
D: hmm.. nereye gidiyosun? (Evet ne diyeceğimi şaşırdım bir an)
H: eve gidiyorum..
D: anladım..peki o zaman sadece çok hoş göründüğünü söylemek istemiştim. İyi akşamlar 🙂
H: iyi akşamlar der U şekilde gülümseme ile ve gider

REDDEDİLME KORKUSU YENİLDİ-KIRMIZI HAPA GİRİŞ

Hepinize selam olsun..

Konuk Yazar : Daves

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

219
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
51 Comment threads
168 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
Davesİçindeki beta seni yok edicekSen böyle değildin AhmetKöprüpavyonuşövalyesiAhmet Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
hateful
Guest
hateful

hayırlı olsun… mast. boksu olumsuz etkilemiyor mu?

BenLark
Guest
BenLark

Mastürbasyon ve Porno lanet bir şey
Erkeğin doğasına net aykırı
Beta alameti
Bugün günde 3 defa mast yapıp epididimit olan mal arkadaşımın 3,2 lik agnoyu 2.01 e indirdiğini öğrendim vay amk

Dolu tabanca gezmek iyidir

BenLark
Guest
BenLark

Hipergaminin sert ve acı tokadını en iyi Daygame atar

Sonra erkeğin kendisiyle yüzleşmesi değişmesi falan

Daygame …

Daves
Guest
Daves

3,2 lik agnoyu 2.01 e indirmek nedir anlamadım BenLark. Agno ne oluyor?

Şahbaz
Guest
Şahbaz

Üniversitede ağırlıklı not ortalaması oluyor..

Daves
Guest
Daves

Açıkcası 4 gün bodybuilding 1 gün boks 1 gün de MMA yapıyorum ve masturbasyon performansı etkiliyor evet. O yüzden Nofap’e başladım zaten ama 1-2 hafta geçiyor bozuyorum. Partnerim de olmayınca tabi ama haftada 1 gün yapıyorsam yapıyorum 2-3 defa. Ertesi gün bok gibi oluyorum orası ayrı. Şuan yine sekizinci gündeyim. Testosteron her 7 günde bir tavan yapıp düşüyor erkekde. Yalnız şuan bunu yapmaya cesaret edemiyorum çünkü mast. yapmayınca bir bütün hissediyorum kendimi. Daha önce günde 2-3 defa yapıyordum bu arada. Şuan haftada 1 gün 2-3.

Cihan Gül
Guest
Cihan Gül

Daves, sana benden bir tavsiye sakın korkma adamım. Kızla konuşurken ben çoğunlukla şu yolu izlerim :

Merhaba hanımefendi sokaktan geçerken sizi gördüm ve gelip tanışmak istedim. Ben Asisıtayla. Kızda gülümseyip adını söyler ve bir yere birşeyler içmeye davet ederim. Aklımda kız ile sevişmek yok. Akşama kadar eğlenirim. Sonrasında kanımız birbirimize ısınırsa gerisi her türlü geliyor zaten.

İçinden ne geliyor ise söyle. Veya uydur. Ama KORKMA!

HiperGami
Guest
HiperGami

Konuşmaya başlamayla davet etmen arası kaç dk sürüyor? Bir de bu giriş tarzıyla güler yüzle karşılanma / resting bitch face ile shit yeme oranın nedir?

Cihan Gül
Guest
Cihan Gül

Aslında bu süre çok kısa. Ortalalama 2-3 dakika içinde yan yana yürümeye başlıyoruz. Bunu iyi fiziğime, diksiyonuma ve özgüvenime bağlıyorum. Kız tavlama işi basit. İnancın olsun kızın yanında ne kadar saçma hareket varsa yapıyorum fakat bu kızı benden uzaklaştırmıyor. Çünkü gerektiğinde ipleri elime almam gerektiğini biliyorum.

Başarı oranım %20 civarlarında.

Başarısız olduğum zamanlarda mutlu oluyorum çünkü o insan bana uygun olmadığını hızlıca söyledi ve benim ZAMANIMI çalmadı. Unutmayın, en değerli hazine sağlık ve zamandır.

Mahmut Abi
Admin

En az 5 – 6 dakika köprü kurup kızın paslaşmaya geçip geçmediğini görmeniz en iyi taktik. Paslaşma, kızın da size soru sorması.

İçindeki beta seni yok edicek
Guest
İçindeki beta seni yok edicek

Abi bunu ilk açılışımda(bugün) kız bana 1-2 dakika içinde yaptı sanki konuşma sırasında konuyu devam ettiriyormuş gibi ben birşey dediğimde onun hakkında birşeyler sormaya başlıyor ve bunu ilk 2 dk içinde yaptı(normalde bunu ben kıza yapmayı düşünüyordum :d) burada kızın bana ilgili olduğunu tahmin ettim ki çokça gülüyordu arada şaka ve takılmalar yapıyordum sesli sesli gülüyordu burada yoğun bi şekilde ilgi hissettim ve ilk setime rağmen rahat bi şekilde devam ettirdim

Daves
Guest
Daves

Senin ki de güzelmiş ama bütün olay aslında evet korkmamakmış. İlk yaklaşmada hakikaten hayvan gibi korkuyosun ama sonrasında o korku azalıyor evet hiç gitmiyor az da olsa kalıyor (daha önceki deneyimlerim sonucu) ama hiç yokmuş gibi oluyor bi saatten sonra. Bundan sonra hoşuma gidene yürüyücem zaten 😃

Çevirmen Hoca
Member

Aslında korktuğunuz reddedilme değil egonuzun darbe alması. Çünkü çoğu erkeğin egosu kadından aldığı ilgiyle şişiyor veya sönüyor. Dolayısıyla kız ters cevap verince değersiz olduğumuz hissine kapılıyoruz.

Yoksa dışarıda yürüyecek aynı güzellikte binlerce kız varken bir kızın reddetmesi erkeğe ne kaybettirir?

Daves
Guest
Daves

Aslında benim merak ettiğim Mahmut Abi’nin hiç reddedlince egosunda bir kırılma bir güvensizlik kendimi kötü hissetme oluyor mu? İşte şimdi şunu düşünüyorum ben de; bizim egomuzu yerlere indiriren aslında oneitis yaptığımız ya da yapmaya niyetlendiğimiz hatunlar. Dışarıda çok az yürüyüp sonra ben oldum diyip birisine oneitis yapınca ve kız reddedince “boom” aslında olmamış oluyoruz. Kırmızı hapı yeterince kavrayamamış, ve bir kadına sebepsiz değer yüklemiş olup sonra sönüyoruz. Sanırım bu da bolluk zihniyeti içerisinde olunca yok olabilecek birşey. Yani sonuçta gözümüzle beğeniyoruz ve bolluk içerisinde iken o hatunlardan birisi ya da bir kaçı artık HB 8-9 ise, diğer oneitis yaptığımız hatunlar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ya olmuyor. Tanımadığım veya hayatımda olmayan birinin benim hakkındaki yargılarını ciddiye almayı beceremiyorum. İkincisi olaya satış mantığıyla bakıyorum ve size de böyle bakmanızı tavsiye ederim. Zira olay aynı. Diyelim 1 milyon lira satış kotam var. 3.5 milyon alım yapabilecek potansiyel müşteri yığını lazım. Sene sonunda 1 milyon sattıktan sonra bonusumu alır keyfime bakarım. Almayı reddeden 2.5X müşteri adayı niye almadı diye aptal aptal düşünmem. İşin doğası bu. Benimle bir alakası yok, bana özel bir durum yok. Kırmızı hapı yeterince kavrayamamış, ve bir kadına sebepsiz değer yüklemiş olup sonra sönüyoruz. Sebepsiz yere değer yüklemiyorsunuz, hayatınızda büyük bir boşluk var ve onu… Read more »

Daves
Guest
Daves

Eyvallah Mahmut Abim!! 🙂

Daves
Guest
Daves

Peki tanıdığın çevrende olan ve yürümek istediğin, yürüdüğün kadınlardan red yedin mi? Yediysen nasıl bir tepki ile karşılık verdin?

Mahmut Abi
Admin

Son 15 yıldır tanıdığım çevreden kimseye yürümedim, yürünmesini de tavsiye etmem. Daha öncesinde mavi haplıydım zaten, reddedildiğimde çok üzülürdüm ama bu beni hırslandırırdı ve derse, gyme, kod yazmaya, o zaman hobim neyse ona falan verirdim kendimi. 1 – 2 haftaya geçerdi.

Yürüdüğüm, çevremde olan ve beni reddeden 3 – 4 kadın olmuştur, hiçbirine ters tepki vermedim ve genellikle karşılıklı hiçbir şey olmamış gibi davrandım ama sadece beraber geçirdiğim zaman azaldı tabii.

Daves
Guest
Daves

Çok sağol Mahmut Abim 🙂 Tecrübeden bunları duymak umutlandırıyor beni.

BenLark
Guest
BenLark

Yakın çevreden hatunlara yürüme cesareti olmadığı için sürekli kızın etrafında pervane olan uydular aklıma geldi

Kız Hb8-9 şimdi bu eleman yürümek istiyor hatuna ama yürüyemiyor

Ortamı terk edip testesteronunu içine mi gömsün yoksa kıza kendini kullandırarak arkadaşlık etmeye mi başlasın akşamları onu düşünüp mastürbasyon yaparak ?

Zaten uydu bolluğu hb kalitesiyle doğru orantılı

Arabalar tatiller yemekler içmeler hepsi uydudan

Kendine saygısı olmayan ezik dick sürüleri yahu !

Çevirmen Hoca
Member

Oyunun ve bol yürümenin faydalarından biri de artık hangi hatundan iş çıkar kestirebiliyorsunuz. Mesela ben şu anda yeni tanıştığım bir kızla ne noktaya gelirim 10-15 dk konuşma sonrasında az çok anlarım. Bu da tecrübe artırıp başarı oranınızı yükseltecek hatunlara yönelmenizi sağlıyor.

Çevirmen Hoca
Member

Bir de tanıdığınız çevreden eğer hatun size açık zarf atmıyorsa yürümek için bir hakkınız var diye düşünüyorum. İkincisinde adınız direkt ona buna asılan abazana çıkar. O yüzden ufak şehirde yaşayanların işi maalesef daha zor.

Ha şu da var, diyelim yürüdünüz ve kız karşılık verdi. Bittiği zaman yine sıkıntı, her gün yüz yüze bakmanın pek güzel bir deneyim olmadığını gördüm maalesef.

urascimenlii
Guest
urascimenlii

siz ?? deme sen hitabi kullan .

lotus
Guest
lotus

Öncelikle tebrikler dostum 🙂

Bu siteyi 1-2 ay civarı okuyorum. Üniversite öğrencisiyim, eğitim hayatım iyi,para sıkıntım yok,kızlarla konuşamama ya da çekinme gibi problemlerim yok. Ama şu life game beni ürkütüyor. Sebebininde dış görünüşüm olduğunu düşünüyorum. Zayıf bir vücudum var , yakışıklı bir adam değilim lakin diksiyonum ve ses tonum iyidir(Çevremin bana söylediği). Ama bu day game ürkütüyor beni nasıl üstesinden gelebilirim ?
Not : yaş 21

Nightvision
Guest
Nightvision

Zayif olman seni alikoymasin ama ayni zamanda vakit kaybemedem kilo almaya bak dostum mutlaka. Cok sey degisir. Ama dedigim gibi fiziksel kusurun bahanesine siginip yurumekden cekinme.

Daves
Guest
Daves

Yazının başında “12 haziranda yukarıya çıldırıyorum” yazan kısmı tıkla. Oradan seni benim yaptığım bir yoruma ve ardından gelen cevap niteliğindeki yorumları görüceksin. Çevirmen hoca ve Koz un yaptığı uzun uzun yorumlar var onları oku gerekirse Screenshot yap arada oku. Ben yaptım. Özellike yaklaşma günümde telkin niyetine kendi kendime okuyup tekrar ettim. Ve orada Koz’un tavsiye ettiği saha raporları var onları bul ve oku. Bir de Koz tavsiye etmişmiydi hatırlamıyorum ama London daygeme yazısı var onu bul ve oku. Dış görünüşünün çok büyük bir önemi yok. Zayıf olman şişman olmandan daha iyi bunun farkında ol bence. Sana yakışan bir kombin giy… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Önemli olan duruşun ve duygusal gücün. Tabii gelirine göre en iyi şekilde giyinmen, temiz olman ve kokmaman da lazım.

Herhangi bir korkunu o korkuya kendini aşamalı olarak maruz bırakmadan yenemezsin.

meydanokuyan
Guest
meydanokuyan

lotus, bro ben de tıpa tıp aynı durumdayım. yaş 21, üni öğrencisiyim ve açılıştan ürküyorum. konferansta yandaki kızlar veya sırada önümde bekleyenler vb açabiliyorum ama sıfırdan yaklaşamıyorum. ama yanımda tecrübesiz bile olsa bir ateşleyici olursa bunun üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. eğer istanbuldaysan birlikte çabalayabiliriz.

HiperGami
Guest
HiperGami

Adama gülen kız denk gelmiş çekmiş gitmiş ya ne diyeyim, korkutma sonrası özür dileyince kız şaşırmış ve güven puanın birden artmış bence, yani korkutmadan selam vermene nazaran daha iyi bir etki bırakmış. Bu arada İstanbuldaysan belki beraber set açabiliriz, beraber reddediliriz biz bu yollarda. İkinci kızın özellikleri nasıldı? Birincide ben olsam birine benzettim der döner giderdim:).

Daves
Guest
Daves

İkinci kız gayet hoş görünüyordu. Sarışın,buğday tenli. Siyahlar içinde 24-25 civarı idi. Boyu 1.65-1.68 civarı idi ama boyda sıkıntı yok bir önceki sevgilim 1.80 di ben 1.72yim. Şuan yolda boyuna bakmadan yürüyesim geliyor, boy korkusu olmasın kimsede.

İstanbuldayım aynen açabilirz beraber.

Daves
Guest
Daves

He unuttum yazmayı. İlk defa set açmanın verdiği gerginlik ile, Mahmut Abinin bir yerlerde söylediği şey oldu. O korku ile panik ve heyecanla (çoğunlukla korku) ne yapacağımı bilemeden gitmek istedim, istemsizce yani. Evet belki geri teptim bu şansı. Ama sıkıntı yok deneyim oldu ve buna hazırlıklıydım.

HiperGami
Guest
HiperGami

Ben anadoluda oturuyorum Avrupa yakasinda çalışıyorum sende durum nedir? Mesai arasında veya sonrasında set açmak mantıklı olur gibi.

Daves
Guest
Daves

Ben Anadolu tarafındayım. Avrupaya nadir geçiyorum. Mesai sonrasında uyar bana da.
O değil de nasıl haberleşicez? 😃

HiperGami
Guest
HiperGami

Birimiz mail adresini yazacak ve digeri mail atacak, kullanmadıgın bilinmeyen bi mail adresin varsa yaz buraya.

Mahmut Abi
Admin

Bu aslında aşamalı maruz kalmanın iyi bir basamağı. Özellikle Londra Gündüz Oyununda asıl setlere başlamadan ısınma olarak yapılması tavsiye edilir. Ben sizin yerinizde olsam böyle 5 kadar set yapıp kendime güven kazandıktan sonra asıl oyuna geçerdim. Bu arada bu alıştırma lan gül gibi kız kaçtı diye hayıflanan tarafınıza iyi bir orta parmaktır, bolluk zihniyeti alıştırmasıdır.

Koz
Guest
Koz

Gülümseyerek ve keyifle okuduğum bir rapor daha. Tebrik ederim Daves, hem kendini gerçekleştirebilmek için bir adım atmandan dolayı, hem de burayı görüp yürüme konusunda kendisine ” Neler yaşanabilir acaba ? ” korkusu yaşayabilecek olan arkadaşlara ufakta olsa bir ” Korkulacak bir şey yok, en fazla bunlar olacak ve bunlar normal ” mesajı verdiğini düşünüyorum.

Devamını da bekliyorum..

Koz
Guest
Koz

Ve de, kafanda ki bu mücadele acemiliğin bitişine kadar ilk denemelerinde yüksek olup zamanla azalıp sona erecek o konuda rahat olabilirsin.

İlk denemelerinde kafanın içinde, vücudunla ilgili ve yaptığınla ilgili ciddi bir pazarlığa girmen muhtemel. ” Kötü giderse, öyle olursa, böyle olursa… ” gibi, ve bir de ” Yaparsın, olur, olmaması için bir neden yok, yaparsın lan ” gibi iki sesin kavgasını duyacaksın. Olumlu olanlara yapış, olumsuzu sikdir etmeye, duymamaya çalış. Bu sana yardımcı olacaktır.

Daves
Guest
Daves

Teşekkür ederim Koz. İlgilenmeniz sayesinde yürümemem gerekliliğiniz sana ve Çevirmen hoca ya artık borç bildim ve yürüdüm😃

Umarım diğer arkadaşlara da biraz da olsa ilk yürümede neler olabileceği konusunda yardımcı olur.

Rodero
Guest
Rodero

Aynen oyle pek bir sey olmuyor eger kibar bir sekilde yaklasir ve ezik davranmazsan. Bugun starbucksta 3 kiz oturuyordu karsi masada. Iclerinde bir tane esmer afet hb 8 bir hatun durup durup benim tarafa bakiyordu. Baya bir kesistik ama kiz grubuna yuruyecek cesaret hala olmadigi icin bir an kolluyorum ki geldi. diger iki kiz lavaboya gitti bu da tek kaldi ama telefonla konusuyor. Kalktim bir seyler almaya gittim. Bu arada telefonla konusurken almanca bir seyler soyledigini duydum en azindan ben oyle sandim ama almanca oldugu konusunda israrciyim 🙂 geri dondugumde hala tek ve teldeydi. Entschuldigung dedim yaklastim telefonu kulagindan cekti… Read more »

Daves
Guest
Daves

Birdeee; günde ya da haftada kaç kıza yürümeli sence? Bu zaman dilimini nasıl kısaltırım. Tamamen korkusuz olacağımı bilmiyorsum hep oralarda bir yerlerde ufak da olsa kalır diye düşünmüştüm.

Mahmut Abi
Admin

“Oyunu şöyle sanıyorlar : Çık dışarı, 100 tane kıza yaz, şansın yaver giderse biri sana yüz verir ve birlikte olursunuz. Ben de diyorum ki Oyun sayı oyunu değil azim / kararlılık oyunudur, devamlılık oyunudur. Her hafta sadece 1 kere yürüseniz, yılda 52 kere yürürsünüz. Buna kararlılık denir. Bu aynı zamanda ortalama bir erkeğin hayat boyu yürüdüğü kızdan daha fazlasına yürümüş olursunuz. Oyun bu kararlılık ve hatalarından ders çıkarma ile ilgilidir. Olay makineli tüfek gibi yürü .. yürü … yürü .. değil. Biliyorum bazı PUAlar var “çık dışarı makineli tüfek gibi ol” diyorlar. Bundan hiçbir şey öğrenemezsin. İki çeşit öğrenme vardır… Read more »

Daves
Guest
Daves

Aynen işte bu yazından dolayı sormuştum bunu Mahmut Abi. Ama arada günde 10 tane set açan insanlar yorum yazıyor kafam karışıyor. Peki ben her defasınsa hatalarımı gözden geçirip düzelte düzelte 1 gün içerisinde 10 kıza yürüsem? Bu sence oyunun kuralına uyar mı?

Mahmut Abi
Admin

Bu konuda Rollo’ya katılıyorum, en iyisi nasıl olur konusunda benden alabileceğin cevabın da yukarda.

Daves
Guest
Daves

Mahmut abi “kırmızı hapa girmedin oyuna girdin” demiştin. Oyuna girmek de kırmızı hapın şartlarından birisi değil mi? Yani kırmızı hapa giriş olmuyor mu bu?

Mahmut Abi
Admin

Kırmızı hap ve oyun birbirini tamamlayan ama farklı şeyler. Kırmızı haplı olmayan ama tekniği ve başarı oranı iyi bir sürü PUA var. Kırmızı haplı olup oyunu iyi olmayan erkekler olduğu gibi.

NameLeSS
Guest
NameLeSS

Daves Bende yaklaşık 4 5 ay önce daygameye başlamış biriyim ve şimdi yaklaşık olarak 100 kıza yürüdüm sokakta kafede ve uygun gördüğüm herhangi bir yerde. Benim avantajım başlarda mrdeer ile kanatlık yapmam idi bana bu konuda yardımcı oldu. Bende senin gibi büyük tepkiler alacağımı düşünürdüm ve bi anda kız bağıracak böyle bir durumda ne yaparım gibisinden düşünmekteydim. Bu iş nasıl bir iş biliyor musun önce sokakta yürümek istiyorsun kızın ters tepki vereceğini düşünüyorsun. Sokakta yürüyorsun tertemiz. Duraktaki kıza yürürsem etraftakiler ne der ne yaparım diye düşünüyorsun ve duraktaki kıza yürüyorsun aslında kimse seni izlemiyor kimsenin sikinde değilsin bunu anlamış oluyorsun.… Read more »

Daves
Guest
Daves

Aynen çok haklısın dediklerini düşünüyordum ve ilk yürümeden sonra deli bir rahatlama geldi. Bir de üzerine hemen ikinci yürümeyi yapıp gülümsemeyi kapınca dedim “oha süper birşeymiş” Bir de şu vardı beni korkutan belki bir çoğumuzu da farkında olmadan korkutuyordu. Kadınlara bakıyoruz ve yüzlerindeki ifadeden korkuyoruz. Tek başlarına yürüyorlar yolda doğal olarak suratları ifadesiz, yorgun ya da bir ihtimal birşeye kızmıştır. Tek başına yürüyen bir hatun telefonda değilse ya da çok ufak bir ihtimal aklına komik birşey gelmemişse gülümseyerek yürümüyor. Hangimiz yolda gülümseyerek yürüyoruz ki? Göz göze gelince insanlarla o suratımızdaki ifadeden direk gözlerimizi kaçıyoruz. İşte bu korku bence biraz da… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Ya zaten kadın size en kötü ne diyebilir ki? Benim aklıma şu geliyor “siktir git gerizekalı seninle mi uğraşıcam” şahsen böyle bir cevap alsam mesela baya gülerdim ve anlatacak iyi bir anı olurdu 😁 bu tarz ters tepki veren kızlara takılmayın, karakteri böyleymiş deyip başlamadan bittiği için şükredin.

Kızların hem gerçek hayat hem de sosyal medyada en yaygın red biçimi görmezden gelmektir. Sözlü olarak bile red yemezsiniz çoğu zaman. Bunu bilirseniz korku falan kalmaz.

Liberten
Guest
Liberten

Güzel rapor bir şeyler katıyor. Fakat arabadan inip bir kadınla tanışmak için beklemek bana kırmızı haplı bir davranış olarak gelmiyor. Sonuçta boşa geçen bir zaman dilimi sadece ve sadece kadınlarla tanışmaya ayrılmış bunun yerine hayatımıza bu mantığı (oyun) entegre etmek daha iyi bir davranış şekli gibi.

Daves
Guest
Daves

Sana birşey diyim kardeş, sen de ilk yürümeni kafanda deli sorular ve toplum korkusuna rağmen yapıp ve ardından hiç birşey olmadığını görsen aynısını yapardın. Üzerinden 1000ton kalkıyor gibi hissediyorsun 1 dakika önce yürümüşsün ve nazikce reddedilmişsin ve hiç tanımadığın hayatında ilk belki de son defa göreceğin bir kadın tarafından. O an diyorsun ki “oha bu süper birşeymiş!! Dedikleri kadar kolaymış! Çok zevkli bir daha yapmalıyım bunu!” O anda da ilk yaklaşımdan önce olsa korkudan asla yürüyemeyeceğim (etrafında bir dolu amca yeğen teyze olduğunu düşünebileceğim insan vardı ama hiç birisini takmadım- ki değillermiş zaten) bir HB6-6,5 geçiyor. Bırak arabayı, uzak mekiğinde… Read more »

Jeagerjaquez
Guest
Jeagerjaquez

Punchlar atılmaya başlamış 🙂

Daves
Guest
Daves

Evet 100 Punch a 1 tane K.O. gelicek gibi düşünsek gayet realistik bir metafor yaparız 😃😂

Javert
Guest
Javert

Yendin demek korkunu, Allah Allah eheheh :))

Daves
Guest
Daves

Yendim aynen. Sürecimi takip ediyormuşsun gibi konuşmuşsun 😃

HiperGami
Guest
HiperGami

Açıkçası benim de tüm sıkıntım ego ve gurur kırılması, değerimi kadınlara göre ayarlamiyorum ama benden alt seviyede birinin beni suratsızca reddetmesi günlük hayatta yapamayacağı bişey olduğu için ağır geliyor. Kendimde bi eksiklik görmüyorum ama kadınların tipe önem vermediğini çok iyi biliyorum, yani tipinin önemi yok, giyimin iyiyse pek hakaret yemezsin, ama suratsız davranmalarına alışmam lazım. Açıkçası kendi enerjim de yok is ve hayat sıkıcı olabiliyor, az olan enerjimle bir de bu suratsizlari mutlu etmeye çalışmak zor geliyor:), en büyük engel bu benim acimdan. Arabayla giderken birini görünce kenara çekip açılış yapaniniz oldu mu? Bazen yapasım geliyor.

Daves
Guest
Daves

Yani benim de aklımdan geçmiyor değil. Hatta kızı baya güldürebilir diye düşünüyorum “ arabayla geçerken seni fark ettim de gelip konuşmak istedim” kız bi afallayıp,şaşırıp, hoşuna gidebilir gibi geliyor. Ama Mahmut abi bunu görse büyük ihtimalle “Mavi haplı beta mısınız lan siz? Arabanın benzinine yazık” diyebilir. Ama değişik bir açılış olur.

BenLark
Guest
BenLark

Çevrene çık bak Trpnin olmanı önerdiği erkek tipinden uzak binlerce milyonlarca erkek var ve bu erkeklerin testesteronu var gidip hatunlara yazıyorlar reddediliyorlar Sosyal medyanın da etkisiyle bazı kitleler etki alanını genişletip daha fazla hatun götürüyor Pareto eğrisi gittikçe uç noktalar kayıyor Hep en iyisini istiyor kadın mesela önceleri kilolu olmak zayıf olmak kötü giyinmek kusurlu olmak çok önemsenmezdi belki ama şimdi hep daha iyisini hak ettiğini düşünenler ile çıta arşa çıkıyor geri kalanlar görünmez oluyor Sadece sigara içerek video çeken 10-20-30 k takipçisi olan tipler var ulan sigara Sigara sikik bir kötü alışkanlık.Bu instada ne haldeler sence bu gevşekler ?… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@HiperGami

Sana yazdim ustteki yaziyi

Serefless
Guest
Serefless

“Bir yazıda görmüştüm güzel kadınlarla konuşmak testesteron arttırıyor, gelip bir merhaba demek istedim. Merhaba”

BenLark
Guest
BenLark

“Merhaba umarım arkamdan açılışım çok iyiydi close ile bitirdim demezsin
Al sene 3 tana ili sen de bana oradan 5 tane acısız Neg”

Amk

HiperGami
Guest
HiperGami

Tipten kastın yuz ise inan bana yakışıklı olmak gereksiz bir kendini begenmislik verdiği icin kotu bile. Ama beden ve durus cok onemli, unlulerin %95 ortalama altı bir yuze sahip ama insanlar onları yakışıklı zannediyor, psikolojik bir durum bu, markaşı urunun gozune guzel gelmesi gibi. Bir de daygame ile KH arasında bence hicbir baglantı yok. Ben bulunduğum ortamda sadece durusumla bile bircok bakıs alabiliyorum ama daygamede tecrübesiz oldugum icin baslarda cok kaybedicem ve bunu kabullenmek zor oluyor. Bulunduğum ortamlarda kız yogunlugu dusuk tek mesele bu. Bir de her yerde yurumemek lazım, size olmuyo mu bilmiyorum ama birini goruyorum ve buna acılıs… Read more »

Daves
Guest
Daves

Sana şöyle birşey söyleyeyim. 3-4 sene önce sahilde bir hb7-8 açmıştım. Yurt dışında yaşıyor olmanın orada kızlara daygame yapmanın rahatlığı ile. Kız başta hiç oralı değildi. Muhabbet bile etmek istemedi. Sonra havadan sudan sorular sora sora kızı kendime doğru döndürüp muhabbet etmeye başladık. Derken beach boylardan birisi geldi ve bana lütfen oradan kalkar mısınız beyefendi bilmem ne cart curt birşeyler dedi. Elemanla medenice tartıştım. Kız beach boyların şefinin ya kız arkadaşı ya da oneitisi çıktı. O günden sonra bir daha türkiyede daygame yapmadım. Ta ki 2 gün öncesine kadar. Tamamen korkumdan yapmadım ama bunları düşünme. Evliyse, nişanlıysa sevgilisi varsa özür… Read more »

HiperGami
Guest
HiperGami

Ben instagram açamıyorum kabul etmiyor, yeni mail alıyorum yine olmuyor, şu sebeple diye bir uyarı da vermiyor.
Yeni bir e-mail alıp buraya yazarım sen ona mail atarsın, ben de senin o mailine normal mail adresimden yazarım, biraz dolambaçlı ama yapacak bişey yok:)

Daves
Guest
Daves

Tamam haberleşiriz. Yalnız bu aralar için, bi 3-4 hafta baya zor olur. Ben de biraz tek başıma açarım buralarda sonrasında 2-3 kişi buluşur set açarız.

e
Guest
e

Merhaba Daves, 2018 eylülden beri siteyi takip ediyorum. Yürüme korkumu yendim ve 2 kişiye başarısız da olsa yürüme gerçekleştirdim. Şu anki haplanma sürecndeki aşamamız birbirine yakın gibi geliyor. Birlikte yapalım mı? Mail adresim erkkadmm [et] gmail

Serefless
Guest
Serefless

İlk reddedilmekten mutlu olur mu dendiği anda bilgisayar karşısında alkışladım, ağlamıyorum gözüme çocukluğum kaçtı. Bende ilk başladığımda adres soruyordum 15-16 yaşlarındayken.

Daves
Guest
Daves

😂😂 teşekkür ederim alkışlar için

Sirius
Guest
Sirius

Daves hem boksu hem de sporu birlikte nasıl gütürüyorsun?

Daves
Guest
Daves

Başlarda zor oluyordu ama alışınca oluyor. Perşembe-Cuma boks, 4 gün ağırlık antremanı, 1 gün dinlenme. Bazen kaçırdığım oluyor tabi antremanları ama minimum haftada 4 gün bunlardan birini ya da karışık yapıyorum.

Daves
Guest
Daves

He bir de sigara içiyorsan sigarayı bırak. Ben bıraktım 6 aydır uçuyorum.

Elansar
Guest
Elansar

Beyler konuyla alakasız ama bu youtube’ta The33Secrets kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? TRP ile alakalı belirlediği konu başlıkları altında video çekiyor böyle arabasının içinde falan bana gayet samimi geldi. Anlattığı olaylar da red pill çerçevesinden farklı değil. Ayrıca ingilizcesi de gayet anlaşılır

Meskalin
Guest
Meskalin

Ben arada izliyorum. Arkada horlayan bir köpek var hatta arada sesi geliyor.
Çoğunluk bildiğimiz şeyler ama dinlenilir yani.
Richard Cooper, rollo, Red Man group, rian stone ve tom torero ile arada karışık yapıyorum iyi oluyor. Bunları da takip edebilirsin.

1 2 3 4