Saha Raporu – Oyuna giriş

Çevirmen Hoca, Koz ve beni hiç sallamayan ama arada yorum yazan Mahmut Abimize selamlar olsun.

12 Haziranda yukarıya çıldırıyorum, yardım edin şeklinde bir mesaj bırakmıştım ve sağ olun yardımcı oldunuz gerçekten.

BEN BUGÜN İLK DEFA DAYGAME YAPARAK (ya da yapmaya çalışarak) 2 TANE HATUNA YÜRÜDÜM. HEM DE 3 DK İÇİNDE.

Şöyle ki; Çevirmen Hocam ve Koz bromuzun bana yazdığı cevaplardan sonra ben bi gaza geldim. O ilk yorumlardan 2 gün sonra dışarı çıktım ve bugün yürüycem dedim.

Gittim sokakta yürüyebilme ihtimalimin ve korkumun daha az olabieceği “SİKTİR LAN PİS SAPIK” denme ihtimalimin az olduğu bir semte. Arabayı çektim sağa. İndim güzelce de giyindim. Az ileride oturmuş elimde telefon geleni geçeni kesiyorum. Kızlar geçiyor ben korkumdan yanaşamıyorum. Derken bir tanesi geçerken bana baktı önüne döndü. Dedim YD mi acaba? Yürü ulan dedim… hooop ayaklarım hemen geri döndüüü..

Reddedilme korkusu-MAVİ HAP

Derken yine kızla geçmeye devam. Ben bakıyorum hangisi daha az korkutucu diye( gözlerim de bozuk 2 numara uzağı göremiyorum ama gözlüğü çıkarmışım janti görünücem diye)

Sonra bir kız daha geçti esmer güzeli. Benim kalbim küt küt atıyor göğsümden fırlayacak. Takıldım peşine…derken bir araç yanaşıp kornaya bastı.. babası sandım.. ama herif ona çalmamış ve benim zaten zar zor bulabildiğim cesaret sıfıra indi.. öyle 1 saat takıldım eve döndüm.

Reddedilme Korkusu-Mavi Hap

Derken bugün. Masturbasyon yapmayalı 1 hafta olmuş. Testosteron 7. Günün zirvesinde. Ağırlıkta kaldırmışım 1 gün öncesinden şiş şiş geziyorum (ya da bana öyle geliyor)

Dedim ki hazır boşum saat 8 de boks var şuan 5 arabayı az ileri götürüp caddeye park edeyim kızlara yürüyecem bugün.

Aynen dediğim gibi saat 7 ye kadar ben bi o tarafa bi bu tarafa yürüyorum, kızlar geçiyor, ben bakıyorum. Yine tam takılıyorum peşlerine gidicem konuşucam, ya telefona bakıyolar, ya kulaklık var, ya karşıya geçiyolar ya da yanlarından yürüyen adamları onlarla sanıyorum olmasa bile konuşsam ve beni terslese sapık dese ne bok yicem diye kafada kurdukça kuruyorum ama hepsi BOŞ BAHANE!! Aslında olan;

Reddedilme korkusu-Mavi Hap

Derken baktım saat 7 olmicak böyle, boks falan da 8 de binip gideyim en iyisi eve. Bindim gidiyorum tam sonra dedim ki “bugün antremanı kaçırıcam belki ama o zaman birşeye deysin, kızlara yürümüş olayım ki kaçırdığım antreama deysin, yoksa eve gidip mal mal 31 çekmek için deymez, Beta olma, sen Beta mısın?! Salak mısın?! Dön geri! Bunların hepsi MATRİX, o seni eve geri yolluyor. Hiç bir zaman kızlarla aran iyi olmicak, sen yapamicaksın sanırım bas eve git..”

Laan dedim eve arabayı sağa çektim,”yürüyecem ulan bugün beeeen!!!” dedim. Sonra 45dk boyunca yine aynı tarane yukarı aşağı yukarı aşağı derken. ”Hadi eve git Daves..”

Ben karşıdan karşıya geçtim arabanın yanına tam arabaya yöneldim ki, sol taraftan deri etekli, dolgun bacaklı bir HB 7-7.5..

Sonra kafamda aynen şunlar çaktı;
“Mahmut abi?! MATRİX! BETA MISIN SEN AMK?! Mahmut abi?! ÇEVİRMEN HOCA?! KOZ! MATRİX ŞUAN KADIN SİLUETİNDE DAVEEEEEESS!!”

Yallah dedim bir yardırdım hatuna, sağından yanaştım kaldı aramızda 1m benim zaten tuvaletim var 2 saattir tutuyorum orada bıraktım bırakacam derken benim elim havaya kalktı bir anda dedim napıyorum ulaan beeen!! Ve ZIBAAAM!!

REDDEDİLME KORKUNLA YÜZLEŞ-KIRMIZI HAP..

Merhaba dedim, kulaklık vardı çıkardı kaşlarını çatarak “ne oluyor yahu?” bakışı ile bana baktı. Gözlerimin bozuk olduğunu söylemiştim. O 19-20 yaşında sandığım HB7 meğersem 30lu yaşlarda çıktı.

Merhaba, az önce şurada dururken (elimle arkayı gösteriyorum-London Daygame) sizi(neden seni demedim bilmiyorum heralde büyük olduğunu görünce) farkettim ve çok hoş görünüyordunuz geliş merhaba demek istedim.

Duruşum, yüzümün şekli, falan tırt..ama ses tonum kalın ve tok bi ses konusunda iyiydim.

Hatunda” ayy sağ olun iyi akşamlar” dedi ve gitti.

Bende kusura bakmayın dedim. Gittim.

Benim ağzım götümde mutluluktan uzaya çıkıp yörüngeye oturucam. Bir insan reddedildi diye mutlu olur mu ya? Bir kızla konuşmuşum ve reddetmiş, ana avrat sövmeyip sapık demedi diye ben baya gaza geldim. Arabaya bindim çalıştırdım tam gidicem, sağdan başka bir HB 6-6,5.
Dedim ulan yürü ve yapıştıııır…
Yine kızın sağından omzuna dokunarak merhaba dedim. Bu sefer “napıyorum lan ben falan olmadı”
Kız korktu irkildi, kulaklık vardı.

D:Daves ,H:Hedef

D: merhaba korktuttum sanırım özür dilerim.
H:.. ay uyy falan filan
D:az önce şurada duruken(elimle gösteriyorum) seni fark ettim çok hoş görünüyorsun ve gelip merhaba demek istedim.
H:merhaba.. :))) (kız şoke olur, deli gibi garip bir gülümseme)
D: böyle birşey başına gelmedi heralde
H: hayır ilk kez oluyor. (Yere bakar, büyük gülümseme devam eder U şeklinde deniliyor buna heralde)
D: hmm.. nereye gidiyosun? (Evet ne diyeceğimi şaşırdım bir an)
H: eve gidiyorum..
D: anladım..peki o zaman sadece çok hoş göründüğünü söylemek istemiştim. İyi akşamlar 🙂
H: iyi akşamlar der U şekilde gülümseme ile ve gider

REDDEDİLME KORKUSU YENİLDİ-KIRMIZI HAPA GİRİŞ

Hepinize selam olsun..

Konuk Yazar : Daves

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

219
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
51 Comment threads
168 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
Davesİçindeki beta seni yok edicekSen böyle değildin AhmetKöprüpavyonuşövalyesiAhmet Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
YıkıklarınLordu
Guest
YıkıklarınLordu

abi sahaya girmekten çok korkuyorum bunun tek çözümü de benim farkındayım… İlk sahamı wing man bulup yapsam sıkıntı olmaz sanırım demi? Sadece beni izlesin yanıma bile gelmese olur ben zaten birazda olsa rahatlarım. Ama aklıma da şu geldi ben wing mana alışırsam hep yanımda wing man isterim …

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Wing man’ınla sevişirsin artık…

insan
Guest
insan

Dün ben yaptim. Gerçi Starbucks taydi. İlk olan şey kontrol sizde olmuyor. 😂 Yani ses tonu, vücut dili ve hatta konusmanizin kontrolunu kaybediyorsun. İki kisiydiler. Tesekkur Edip nazikçe hayır cevabı veriyor. Yani öyle olumsuz asiri bir tepki yok. Bu işin tek olumsuz yani belki de çok yürütmeden sonra hiç evetle karşılaşmamak olabilir.

redpill=bluepill
Guest
redpill=bluepill

Bu çocuğucomment image sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte birsürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek. Sizin yaptığınız bu çocuğa mavi hap vermektir.

Asıl acı gerçekleri kabul etmeyen sizsiniz.

Mahmut Abi
Admin

Hahahahaha! Adam St.BlackOps2cel yani İnsellerin En Üst mertebe azizini koymuş bize siz mavi hapsınız diyor 😀 Bu adam insel azizi birader, buna kız bulduranı Allah çarpar. Arkadaşlar, redpill = bluepill ağlak oğlanımızın bize sunduğu arkadaş insel camiasında St.BlackOps2cel bilinen Bosnalı bir gamer. Bir insel azizidir kendisi. insel memelerinin esas oğlanlarından biri. Bu çocuğu sahaya çıkartıp cidden kadın tavlıycağına inandırıyosunuz ya işte bir sürü girişimden sonra o çocuk çok büyük bir depresifliğe girecek. Bu çocuk bu şekilde pat diye sahaya sürülmez. Bu saçla, ölü balık gibi bir surat, gülümseme yok, gym görmemiş, black ops t*shirt sahaya çıksın kızlar bunu döver tabii.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

BenLark
Guest
BenLark

Tek kelimeyle “efsane” amk

Böyle değişimleri görünce kendim yapmış gibi seviniyorum

Değişim için gereken Taşşak her erkekte mevcut önemli olan bu olaya beyni de dahil etmek

Driver
Guest
Driver

Siteyi 1,5 yıldır takip ettim, birçok yazıyı okudum. Başlangıçta birçok olumlu değişiklikler yaşadığımı düşünüyordum, kadınların da ilgisini çekince bu benim için iyi bir şeydi ve devam ettim. Maskülen davranış biçimini hayatıma yamaladım ama şuanda hala iyi imaj çizerek mi maskulen davranıyorum yoksa artık maskulen biri mi oldum bilmiyorum ama şuanda bu sitede öğrendiklerimin beni büyük bir çöküşe götürdüğünü hissetmeye başladım. Muhtemelen iyi imaj çizerek maskulen davranan biriyim, bu da bir yerde patlar, patlıyor. Nitekim patladı. Dışarıdan pek maskulenim ama içime gelince insanları çok umursuyorum, insanların beni hakkımdaki düşüncelerini çok umursuyorum. Mahmut abi, bir buhrana girdim seninle mail üzerinden veya nereden… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kendinin olabileceğin en iyi versiyonu olmaya çalıştın, yürümekten korkmadım, aylarca gyme gittin, kendini merkeze koydun, erkek olmaktan korkmadın vs … seni çöküşe götürdü? Dibe çökertti?

Yoksa kız ilgisi çekeyim diye imaj çizmek hariç çok fazla şey yapmadın mı?

Dışarıdan pek maskulenim ama içime gelince insanları çok umursuyorum, insanların beni hakkımdaki düşüncelerini çok umursuyorum. Cevabı vermişsin gerçi.

Özel mesajlaşmaya vaktim yok maalesef. Ve bu site erkeklere yardım için var. Ben ilk cümledeki çabamı gösterdim ama çöktüm diyorsan bence siteyi bırak. Ve buna neden olan kişi bensem, ben senin yerinde olsam benimle konuşmazdım.

Namoproblema
Guest
Namoproblema

Sahaya inip dişe dokunur bir başarı elde edemeyen arkadaşlar soluğu burada alıp serzenişte bulunuyor ama sitedeki birçok makaleyi okumuş birisi olarak kırmızı hap olayını şöyle yorumlamak isterim: “Kendine fiziksel anlamda iyi bak (gyme git, ağırlık kaldır; üstüne, başına, giyimine, kuşamına bir imaj getir), kariyer ve mali anlamda da kendini geliştir; gelebileceğin en iyi noktaya gel ve tüm bunları kadınlardan önce kendin için yap! Kadınlar daima 2. plandır…” Hatta şuna birde ben eklemede bulunmak isterim: Insanın kendisine ister edebi, ister sinemasal, isterse diğer hobisel alanlarda olsun; kültürel anlamda da kendisine çok şey katması gerektiğine inanıyorum (elbette öncelikle kendimiz için). Kadınlarla olmuyorsa… Read more »

redpill=bluepill
Guest
redpill=bluepill

GyM YaP düZeLiR, DuŞ aL ,mAsKülEn Ol. Ya qjaksksodıdldkfıfdk gym hakkında hayalsiz yazılar okumak istersen gymcell felan arattır googleye bakalım. (Gerçi kaç yaşına gelmiş adamsın diğerleri yazsın enazından onları kurtaralım.) Bunun hakkında çok güzel bir meme paylaşmışlardı adam kaslanmış fakat arkadaşları “HeLal KaNkA üfF” diyor ama kızlar gram yaklaşmıyordu. Red pill (Blue pill ile eş anlamlı tabi.) şuna benziyor: Tofaş arabayı yıka, modifiye yap güzel şarkılar çaldırt. (Bak şuan işe yaradı mahmut ABİ) Peki birde lamborghiniye bakalım. Millet gözünü üstünden alamaz lan. KaRdŞm KıZ İçiN KıYafEt TarZı DeğişTir Bu AradA kIzlaR keSinLikLe UmrUmda DeĞiL. -Mahmut abi 2019 ünlü red pillci… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sen hala hangi yüzle burdasın ya Allahın troll loseri 😀 Sen gelip insellerin en iflah olmaz adam diye paylaşıp yıllardır internette madara oldukları fotoyu paylaşıp Türkiyede madara oluyorsun işine gelmeyince ehe ehe 😂 Sizin derdiniz bence tip değil IQ. Bu fotonun nasıl dalga konusu olduğunu bile bilmiyor herhalde.

Siteyi götünden okumuşsun zaten git aç kendi siteni yaz insel ağlaklığını uyandır erkekleri 😃

Mal beni evli sanıyor. Troll lan bu.

Tdurden
Guest
Tdurden

Mahmut abi adam bence bilinçli bir şekilde bu adamı linkleyip sana karşı itibar saldırısı yapıyor.Neyse bunu kenara bırakalım adam zaten nick’ten kaybediyor “St.BlackOps2cel” şuna baksana,bildiğin pcye sızan Truva atı virüsü gibi isim amk.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Gülümseme sart mi? Eleman dogustan yakisikli olsa donuk bir ifade cok daha cool durabilirdi

WestKs
Guest
WestKs

Mahmut reyis beni de adama çevir allah için 😁

Mahmut Abi
Admin
Driver
Guest
Driver

Abi o mesaja alıntı yapılamadığından buradan cevap veriyorum. “Kendinin olabileceğin en iyi versiyonu olmaya çalıştın, yürümekten korkmadım, aylarca gyme gittin, kendini merkeze koydun, erkek olmaktan korkmadın vs … seni çöküşe götürdü? Dibe çökertti? Yoksa kız ilgisi çekeyim diye imaj çizmek hariç çok fazla şey yapmadın mı?” Doğru diyorsun abi, kız ilgisi çekeyim diye imaj çizmek hariç pek bir şey yapmadım, sonunda öyle bir patladı ki… Asla da seni suçlamıyorum. Takkeyi külahı önüme alıp düşünmem gerekiyor ama ben şunu düşünüyorum buradaki bilgiler faydalı fakat gerektiği şekilde ve gerektiği kadar uygulanmazsa bir o kadar çok tehlikeli. Aşırıya kaçılırsa veya eksik kalınırsa buradaki… Read more »

Mahmut Abi
Admin

1.5 sene piyano nasıl çalınır kitabına bakıp elini piyanoya sürmeden piyano çalmayı beklersen bunalıma girersin tabii. Orada dursan o da iyi de çıkıp ukala ukala millete başkası olma kendin ol daha iyi diyorsun.

Bin kere dedim bunu. Pratik yapmayacaksanız bu siteyi okumayın. Bu site rating kasmıyor çok okunması umrumda değil. Açık söylüyoum. Uğramayın bakmayın.

Size çabalamadan zihin mastürbasyonu ile “i know kung fu” diyebileceğinizi kim öğretiyor?

Mahmut Abi
Admin

Üzülüyorum çünkü bence kaybettim. Buradan dikkate alacaklara tavsiyem bir kadın veya bir düzine kadın için aslınızı yitirip bambaşka biri olmayın, neyseniz osunuz.

Sorumsuzluğun ve tembelliğin yanında bencil ve kibirlisin. Kibirlisin zira hiçbir şey yapmadan kıçının üstünde oturduğun yerden millete tavsiye veriyorsun. Insan utanır. Bencilsin zlra açık açık ben kaybettim siz deneyip kazanmayın diyorsun.

Kibir ve bencillik ile zor gelişir zor öğrenirsin.

BenLark
Guest
BenLark

Kendileri hakkında değerlendirmeleri NEDEN hep KADINLAR ÜZERİNDEN YAPILIYOR AMK

Sıradan siktiri boktan bir insanın gerçekliği senin gerçekliğin ise kapat dükkanı çek git

High Agreeable Beta Nice Guy belirtlileri bunlar

Zayıf Ego gelişimi yüzünden oluyor bunlar hep

Kadın erkek farketmez
birinin hakareti ,eleştrisi , reddedilişi seni üzüyorsa öfkelendiriyorsa ONLARA SAYGI DUYDUĞUNUN BELİRTİSİDİR

BenLark
Guest
BenLark

Trpnin

Gen , Şans , Doğuştan

Bu kavramlarına takılan insanlar yüzünden bir türlü ilerleme kat edemiyorlar

Türkiye tarihi başta olmak üzere nice loser ailelerden gelip zirveye tırmananlar, güç paraya kavuşanlar , kitleleri peşinden sürükleyenler …

Anlayana sivrisinek saz

Anlamayana orkestra soksan az…

Üstad BenLark

Tunight
Guest
Tunight

Mahmut abi allah icin şu sitede bu elemanın agreeable kelimesini kullanmasını yasakla her yorumunda low agreeable-high agreeable görmekten gına geldi.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Yürümekten korkan dolayısıyla pratik eksiği olan arkadaşlar! Pay attention please! Çoğunuz çevrimiçi oyun oynamıştır. Bu da OYUN işte. Gidin sokakta umarsızca MOB’ları kesin (hb5-6). Kendi CHAR’ınızı kasın işte. Cinsellik, am-göt-meme düşünmeyin. Aklınızdan silin. Gidin adres sorun, mekân sorun, yemek tarifi sorun ve muhabbeti uzatacak 2-3 yalandan söz söyleyip teşekkür edip gidin. Bunu belli aralıklarla yapın sonra zaten ister istemez cinsel imaları yerleştiriceksiniz. İVME’nin gücüne inanın. YARIN ÖLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN LAN! İnsanoğlunu diğer tüm canlılardan ayıran en büyük özellikten biri de; yalnızca düşünerek mutlu-mutsuz, rahat-gergin olabilmesi. Hatuna yaklaşırken, evde senin yarrağını emcüklemek için bekleyen bir manitanın olduğunu düşün veya hesabında 1 milyon… Read more »

Raskolnikov
Guest
Raskolnikov

Önceden enerjik ve atik olduğum zamanları özledim o zamanlar herşey yolundaydı ama şimdi durumlar çok karışık.Zamanında gözümde küçük gördüğüm kişilerin çoğu benden çok daha iyi haldeler bana gelirsek ben hala aynıyım hatta öncekiden dahada gerideyim en azından öyle hissediyoum.Her gün her akşam yatmadan önce kendime söz veriyorum ve kendime her zaman şunu söylüyorum “artık bitti eskisinden çok daha iyi olacağım her zaman her alanda kendimi geliştireceğim” diyorum fakat kendimde o yeniden başlama hevesini veya motivasyonunu kaybettim gün geçtikce her gün kendimden bir bir eksiliyorum kendimi kaybediyorum şöyle anlatayım bir örnekle bir darbe yemişde o darbenin etkisiyle yere düştüğü zaman kendini… Read more »

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Alınganlık yapma.
Ulan bu geri zekalı bile yapmış ben hayli hayli yaparım dediğin hiçbir şeyi yapamazsın.
Devam devam senin de bi yerlerde duvarın vardır. İşte o an götünde yumurtanın beyazını hissedersin ilk temizliğe oradan başlarsın. Ya da yorganının boyutlarına dikkat et. Göt açıkta kalmasın.

Bu gibi durumlar da mütevazilik en iyi ilaçlardandır.
Sen değerlisin ama başkaları da değerli. Kendine hak gördüğün şeyleri ararken başkalarının hakkını da onlara verebilmelisin. vermesen bile onların hak ettikleri senin değildir. Böylece diğerlerinden kurtulursun.

Alp1
Guest
Alp1

Dostum ustalık gerektiren kafaya takmama sanati adlı kitabı okumalısın

Osaba
Guest
Osaba

Abi konu sahadan, utanmadan vs. açılmış yazıyorum. Benim cilt açık renkli olduğundan güneşte çok kolay kızarıyorum. Domates yanaklar çok hoş durmuyor, durması da çok umrumda değil tip olarak ama heyecan yapınca da anlık hemen kızarıyorum. Bi de hedef kızlar olunca oyun yaparken ya da küçük dokunuşlarda hemen kendimi ele veriyorum. Acaba kötü izlenim mi bırakıyorum, acaba tecrübeyle bunu azaltabilir miyim ?

Mahmut Abi
Admin

Akşam namazından sonra avlan. Olayın ismi daygame diye illa gün ışığında yapılır diye anladıysan yılın düz adam ödülünü sana veriyoruz 😄

odysseus
Guest
odysseus

sevgili üstadlar, bu arkadaşı tebrik ediyorum ama bu yaklaşma korkusu hakkında bazı şüphelerim var. Yani saha raporunu yazan arkadaş gibi ben de aynı şeyleri yaşayıp bir kaç kıza yazıldım hatta birinden numarada aldım. (lakin cok spontan gelişmişti yani kafamda daygame yoktu o an lifegame oluyordu herhalde bu durum) Demem o ki abicim bende bu korku yok olmuyor yani dışarı çıktığımda gene o aynı saçma korkuyla yüz yüzeyim, tabiki kendime güvenim işte duruş bakış vücut falan onlar okey ama yaklaşmaya yeltenince bir adrenalin patlaması oluyor ve kendimi fındık taşaklı hissediyorum. Sırf bu iş için dışarı çıktığımda ve yapamayınca otomatik demoralize oluyorum… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Korku yok olmuyor ne demek 1000 açılış yaptın ve hala yok olmadı mı? Yoksa 3.denemende ağlamaya mı başladın? En tecrübeli pualar bile bazen stres oluyor. Hatta ısınmak için önce normal bir şekilde insanlarla konuşup daha sonra oyuna başlıyor. Sen kim köpek korkmayacan

odysseus
Guest
odysseus

doğru dedin bro bak kendime getirdin beni

Daves
Guest
Daves

Pek takılma buna. Sürekli düzenli yürümeler yap. O gerginlik hiç gitmiyor ama azalıyor ve yerini “nerden yürüsem”e bırakıyor sonra da bi bakmışsın gerginlik tatlı gelir olmuş. Acıdan hoşlanmak gibi birşey yani. Zaten açılış yapıp muhabbete başladıktan sonra “oha çok rahatım hiç sıkıntı yok” diyorsun kendi kendine. Ama ara verme her hafta bence en az 1 defa yapılmalı. Kas gibi birşeymiş bu. Kaldırmayınca aynı ağırlık daha da ağır geliyor. Kaldırıyorsun yine tabi ama biraz daha zor geliyor sonra aynı rahatlığa geliyor.

Biraz daha saha yürümesi yapıp işin nerelere nasıl evrildiğini yazmayı düşünüyorum tabi Mahmut Abi uygun görürse paylaşılır.

Epavar Man
Guest
Epavar Man

Harikasın kardeşim gerçekten tebrikler..Burada kıza aslında yüksek bir değer göstermişsin,Fuck close olabilecek bir setmiş aslında,ben öyle hissettim..Tecrübesi olan bir pua bu seti kaçırmazdı gibi düşündürttü bu diyaloglar bana.Ama hedefin belli ki sadece açılış yapıp,yaklaşma korkunu yenmekmiş belli ki.Tebrikler aramıza hoşgeldin 🙂

Daves
Guest
Daves

Sağ ol Epavar Man. Baya oldu aslında bu setleri açalı. Ama aynen dediğin gibi tamamen yaklaşma korkumu yenmek içindi. 😃

Daves
Guest
Daves

Mahmut Abi, bu saha raporunun devamındaki setlerimi yazsam “Oyuna Girş Devamı” gibi paylaşır mıyız? Yalnız hiçbirisinde numara alma da yok zaten toplasan 5-6 tane açmışımdır ama bu aralar baya bi yardırıcam anca müsait olabildim.
Bir de sana bunlara bi eleştiri getirmeni rica etsem bi yorumda bulunur musun?

HiperGami
Guest
HiperGami

Daves duy beni, zamanında aynı dönemde set açmıştık wingman olayını falan konuşmuştuk, bu aralar ben de uygunum bi buluşalım değerlendirelim birbirimizi istersen. Bence duruş yürüyüş falan çok önemli ve kişi kendi farkedemiyor, normalde dik yürürüm ama kızın yanında ne tür malca bişeye dönüşüyor fikrin olmuyor o an:)

Daves
Guest
Daves

HiperGamiiiiiii, şimdi hatırladııııım tamam. 🙂
Daves adına instagram ya da twitter hesabı açıcam hangisini kullanmıyordun sen bi durum vardı.
Yalnız şöyle bir durum var. Ben yalnız set açınca kendimi daha rahat hissettiğimi fark ettim. Öbür türlü geriliyorum. İzlenildiğimi bildiğim için sanırım. ( bi arkadaşımla denedim ve beni videoya çekti)
Ondan ötürü şimdiden söyleyeyim sonra yalan etmiş olmayayım.
Sen bana söyle ama twitter mı instagram mı açayım?

Daves
Guest
Daves

Mahmut Abi, Çevirmen Hoca, Epavar Man özellikle sizden bir iki cümle bir yorum istiyorum. 6.Saha Raporum / Numara Almak Amacı İle Kendimi İlk Zorlayışım Hatun HB 6-6,5 Halk otobüsüne bindim. Kafamda zaten gideceğim yerde set açma fikri var. En son setimi de açalı 3-4 hafta olmuştur. Bu setim ise türkiyede açtığım toplam 6. setim. (Sanırım mahmut abinin yavaş ol dışarı çıkıp günde 10 set açılmaz lafının bokunu çıkarıp hiç açmamak da bu olsa gerek) Yalnız birşeyi fark ettim, bu daygame olayı gerçekten kas gibi imiş ve açmazsan zayıflıyor ama asla yok olmuyor. O ilk açtığındaki gerginliğin geri geliyor evet ama… Read more »

Daves
Guest
Daves

@Mahmut Abi,
yeni saha raporuma bir yorumda bulunsan çok sevinicem.

Mahmut Abi
Admin

Bana yorum bekliyorum diyene yorum yapmıyorum.

Daves
Guest
Daves

O zaman yorum beklemiyorum abi. Zaten yazmiyosun da. Napalım.

HiperGami
Guest
HiperGami

Günümüzde birçok kadın ilişkisi varken de bakış atıyor, bunu başta söylemesi ile iikinizi kıyaslamaya başlaması bence iyi olan kazansın mantığı, yani maymun dal değiştireyim mi diye seni denemiş gibi bence. Sen sevgililerim 1.80 olur diyince konu alakasız bir yere dallanmış ve kız devam ettirememiş, kız 1.80 değil ve bu kıza alttan hakarete giriyor, sen bile shiti yemişsin kızın karşılamasını beklemek yanlış olur. Bi de kendinden uzun kızlarla takılmak biraz eziklik olarak algılanabilir. Ama bunları o an düşünemezsin, kız özgüveni yüksek bi kız değilmiş bence, öyle olsa dalgaya alıp devam ederdi. Seni kendiyle değil başka bir erkekle kıyaslaması da bunu gösteriyor,… Read more »

Daves
Guest
Daves

HiperGami, Söylediklerin sinirlendiğin herşey kadının doğası. O yüzden sinirlenmemelisin. Hatun tabiki shiti çakıcak direk çünkü onunla oyunu başlatmışım 7dk var ve süreç işliyor bakalım ne kadar iyiyim bu 7dk yı devirirsem numara bende değilsem kaldım. Kız sevgilimin boyu demiş evet belki sevgilisi yok ama bunun gerçek olup olmaması onun oyunu ve kendimden uzun kızlar derken sevgilim manasında dedim arkadaş olarak takılmıyorum kızlarla zaten. Ayrıca kendimden uzun bir kızla çıkmam eziklik değil tam tersi hatunlarda “oha çocuk 1.70 kız 1.80 ne var acaba bunda” tarzında bi değer yükseltme olacaktır. Yani bence. Ve de son olarak oyun aslında tam olarak bu; hatuna… Read more »

HiperGami
Guest
HiperGami

Görüştüğün kızların genel olarak uzun boylu olması sendeki bi artıdan kaynaklanabilir veya zevk meselesi ama seni tanımayan bir kadın eziklikten böyle yaptığını düşünür bence, her zaman en kötü ihtimale inanırlar, yani şişko ve kısa kızların yanında uzun boylu ve zayıf erkekler görüyorum çünkü takıntılı oluyorlar. Çirkin erkeklerin yanında güzel kızlar, güzel kızların yanında çirkin erkekler v. b. Mesela güzel kızların erkekte tipe değil karaktere daha çok önem verdiğine şahit oldum, kendi güzelliği kendine yetiyo ve farklı şeyler arıyor. O nedenle zaten savunma değil alaya alma tekniği kullanılıyor. Çünkü kıza sıfır ihtimal bırakıyorsun, olayı çekebileceği bir taraf kalmıyor.

Daves
Guest
Daves

İşte bak kızların ne düşündüğünü takmıyorum. Ben kendime iyi,güzel.hoş geliyorsam o an zaten kız ne düşünürse düşünsün benim umrumda olmuyor. Göbek durumu diyorsan, kilo diyorsan spor salonuna git, bolca kardiyo yap, kadiyo şekillerini araştır, hangi kardiyo sana daha zevkli gelir ve de kalori açığı yaratıyor musun bunları ayarla. Sıkıntın kalmaz. Diğer attığın mesajı görmedim bu arada. İstersen discord grubu var oraya gir.
Ama linkini bulamadım. Orada da adım aynı.

HiperGami
Guest
HiperGami

Daves, tek bi kızın ne düşündüğü önemli değil ama kızların genel düşüncesi önemli pua için. Spor salonuna gidiyorum 6 aydır ama hemen olmuyor, göbek daha çok emek istiyor, salon farelerinin bile göbeği olabiliyo.
Bi de tinderda ne gibi değişikliğe gittin, bence fotolarım ilk %20ye girer ama eşleşmeler çok kötü, çok erkek var tabi normal gibi. Yani artistik poz veren çok, üstsüz kaslı eleman çok, doğal görünen insan epey az, sen bunlardan hangisine girecek tarzda poz verdin. Mahmut abi arabayla falan poz vermeyin yazmıştı, sen arabalı poz koydun mu veya spor salonunda?

Daves
Guest
Daves

@HiperGami,
Hayır. Araba falan yok fotoda. Kaslı da yok. Spor salonunda da yok. Telefonu biraz anlayan birilerine verdim çek bir poz çek bir poz dedim. Çektiler beğendiklerimi koydum, hepsi bu aslında.

Epavar Man
Guest
Epavar Man

-zaten otobüste dönüp dönüp sana bakan bir kıza,Biraz takip edip az önce seni fark ettim de gelip tanışmak istedim demek çok kötü bir açılış.özellikle,Gelip tanışmak istedim dememek lazım hiç bir kıza. -”Sevgilim var”shit test olabilir.Çünkü devamında ki kızın muhabbeti devam ettirmesi bunu gösteriyor. -Üzüldüm demeseydin keşke.Ben olsam”Hayatında ki şanslı erkeğe başarılar dilerim, derdim(alaycı bir dille).Resmen bombardıman gibi yağıyor testler.sen kaldıkça geçebilesin diye ardı ardına sıralanıyor sanki 😀 – e tabi sence benim gibi bir kızı böyle bırakırlar mı? (bence bu da bir shit test) tabi sen üzüldüğünü belirterek tekrar testten kalır gibi olup eğlenceli bir dille senin adına üzüldüme çevirince… Read more »

Daves
Guest
Daves

Ooo yalnız bu cevap çok iyiymiş. 😃Cidden eğlelen ustalık sanatı budur yani hem kendinle dalga geçiyor hem de kızı dalgaya vuruyor oluyorsun süper 🙂

Ben aynen bunları o zaman yazayım teker teker. Gözden geçirip nasıl daha iyi cevaplar verip savuştururum onları düşüneyim. Böyle bloga yazınca siz şöyle böyle söylemek daha güzel olurdu diyince bildiğin “oha lan” oluyorum. Eyvallah Epavar Man.

HiperGami
Guest
HiperGami

Bu arada kısa değilsin Daves, ortalamadasın, en kötü özelliğin bu olsun salla geç, boy her zaman shit testtir. Bi de spor yapıyosun diye hatırlıyorum, çelimsiz biri değilsin yani, bence kas boydan daha önemli, burada önemli olan güçlü görünmen.

Daves
Guest
Daves

Yok ya cidden boyumu takmıyorum 😃 ve harbiden de benim çoğu kız arkadaşım benden uzundu, en son olan 1.80cm idi benden 8cm uzundu.
Açıkcası ilk defa boy shit testi ile karşılaştığım için şaşırdım biraz ama tabi ister istemez altta kalmak istemeyip az da olsa sinirlenip cevap vermek istedim o an. Zaten sinirlendiğim için, duygusallığa kapıldığım için testi geçemedim. Bir sonrakine artık.

HiperGami
Guest
HiperGami

Daves bu arada dun de sana bi Msj gondermiştim başka başlık altında. İkimiz de Anadolu yakasındayız, yaş, iş, spor ve araba konularında benzer özelliklere sahibiz bu nedenle wingman olarak veya en azından bilgi paylaşımı yapmak açısından görüşebiliriz. Uzaktan bakan birinin değerlendirmesi ve cesaret vermek bence önemli. Kızların shit testini şu yüzden takıyorum, 5 yıl önce kızlar bana yürüyordu, aynı ortamdayken gelip adımı soruyodu arkadaşça muhabbet ediyordum çünkü bi kız beni kapmıştı bile ve uzun bir ilişkim oldu:). O süreçte bedeni saldım, 1 senedir spor yapıyorum ama hala göbek gitmedi tam. Yani aradaki ilgi farkı insanın moralini bozuyor alışık değilim. Aldığım… Read more »

Daves
Guest
Daves

Selam Mahmut Abi, Dün ben bir set açtım ve benim şu ana kadar ki 9. yürümem ama bu şekilde diyalog kurabildiğim 2. Setim. En son setimi 23 ağustos gibi açmışım ve dün 3 kasım gününe kadar da arada sadece bir adet fuckbody takılması ile ve Monk Mode ile geçen bir 2.5 ay bırakmışım. Neyse geçiyorum setlere 1 günde 3 kıza yürüyerek kendi adıma bir ilki gerçekleştirdim. İlk ikisinde birşey yok zaten son setim sadece kayda değer. “HB 8-9 yoksa yürümem çirkin kıza” adlı mavi hap düşünce tuzağına düşmemeye çalışıyorum. Set 3/ HB 6.5-7 Saat 22:00- Aynı gün- Hava Karanlık Starbucks… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@Daves “yok hayır malesef.. böyle bir şeyi burada ilk defa yapıyorum o da çok hoşuma gittin gerçekten o yüzden gelip tanışmak istedim.” 1.Çok hoşuma gittin…Off karıya bak ile aynı anlam.Çoğu zaman baştan çıkarmada işlerin istediğin gibi gitmesinin sana bağlı olduğunu hissettirmen lazım.Çok hoşuma gittin diyerek “lütfedip versen sikeceğime” getirmişsin lafı amk.Başı sonu belli konuşma duygusal roller coster olman lazım Ayrıca ofansif olmuş ve ezikçe.İlginç birine benziyorsun tanımak istedim desen daha iyi olurdu. 2.Kızla etkili bir açılıştayken eğer etkilenmişse sen içmiyorken o sigarasını yakamaz.O an heyecan ve dopamin birbirine girer bir de sigara dopaminine ulaşmaz.Erkek belki içer o da artislik olsun… Read more »

Daves
Guest
Daves

@BenLark

Peki bu sıçışlar 9. Yürüme için normal mi? Daha 2-3 tane set açabildim,diyaloğa girebildim.

Eğer oyunu biraz daha bilseydim sence numara alabilir miydim?

BenLark
Guest
BenLark

Kesinlikle normal ve yürümelerin arttıkça başarı artar

Başarılarının devamını dilerim

Daves
Guest
Daves

Teşekkür ederim. Henüz başaramadım ama pes etmemek lazım.

Özgür
Guest
Özgür

Girişte iltifat edilebilir. Ama bu iki uçtan birinde olmalı. Yani ya iltifat çok düşük seviyede ”İlgimi çektin” ”Şık görünüyorsun” gibi ya da baya cesur şekilde ”Bu elbisenin içinde çok seksi duruyorsun. Konuşmak zorundaydım”
Tarzı olmalı. İkincisi yapılacaksa %100 özgüven ile, beden dili çok rahat ve söylediği şeyin bir yabancıyı ürkütme olasılığını düşünmeden, bunu söylemenin son derece normal oldugu kafa yapısıyla söylenmeli. Dürüst olunmalı yani.

BenLark
Guest
BenLark

Bir gece kulübünde/barda Yd aldığın hatuna yürürken bu açılış iyi olabilir ,ortam,alkol vs o tansiyonu düşürebilir biraz.

Durup dururken bunu dersen sıkıntılı

Undefeated
Guest
Undefeated

Lark gerekenleri yazmış ama öbür kızda H ve S bir beraberce: ‘burada’ ilk defa? Başka yerlerde yapıyosun yani? Derler gülerek ve hayret eder gibi. D: evet yaptım ama burada işte seni görünce ilk defa denemem gerektiğini düşündüm.ismin nedir? Burda işi bitirmişsin masadan kalkman daha iyi olurdu. Şhit test olayları bile karıştırılıyor.Evet yaptım dediğin an vay bu çocuk gördüğü her kıza yürüyen alternatifsiz biri herhalde vs vs vs bi sürü şey.. aklından geçmiştir. Orada hemen işi makaraya vurup “klasik olacak ama ben herkese yürümüyorum : )) diyip ve tavırlarınla trollüne dediğini belli edeceksin yada hemen kontraatak sorularla çerçeveye sokacaksın. Örneğin; Tecrübelimi… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Aa bidakika D: yok hayır malesef.. böyle bir şeyi burada ilk defa yapıyorum o da çok hoşuma gittin gerçekten o yüzden gelip tanışmak istedim. Şurayı kaçırmışım sen dediğin için demişler ben onlar durduk yere öyle bişeyle itham ettiler sandım 😀 Ama gene evet yaptım diyerek yanlış yapmışsın.Giriş aslında yanlış ama telafi edilebilir. Orada gene işi makaraya vurup sizin için bi önemi var sanırım : )) diyip açıklama yapmaya zorlaman daha iyi olurdu. Ve çok ofansifsin kız soğuk yaptığında kalk git bak bunların hepsi içsel oyununu bolluk zihniyetini geliştirir kız senin verdiğin enerjiye karşılık vermediği zaman sende ısrar ettiğin zaman kendine… Read more »

Daves
Guest
Daves

Ofansiften kastın, karşıdaki hatunun aslında sıkıldığını görmeme rağmen “sıkıldı sanırım dur belki başka şeyden bahsedersem hoşuna gider” diyerekten habire saldıray modda olmam mı?

Yani diyosun ki baktın, kız sıkıldı falan, hafif sesini de yükseltti, aldığın enerji de pek yanaşmacı değil o zaman NEXT mi? Direk iyi akşamlar diyip kalkıp gitmeli
mi yani?

Ben biraz uygun laflar söylenirde her hatun tavlanır kafasındaydım ama bu yanlış bir düşünde imiş. Ve şuan sanıyorum belki çok güzel bir set açsaydım dahi hatun yine numara vermeyebilirdi. Başka sebeplerden?

BenLark
Guest
BenLark

Game in sadece etkisi yok
Senin beğenmemiş olabilir , ortam şartları uygun değildir vs
Game sadece ufak bir kısım bu konuda.Numata vermeyebilirdi evet

Undefeated
Guest
Undefeated

Dostum olay içsel oyunu güçlendirmek ve ona göre davranmak. Sen kıza eğlenceli bir tavır gösterdin gereken karakteri ortaya koydun ve kızdan karşılığını alamadığın an ordan uza.. O lan kızı elde edebilirdim sanki laan çocuklarımın anası olurdu of be felan filan şu seslerin tellerini kes tellerini… Bolluk zihniyetin gelişir ve içsel oyunun sapa sağlam olur başka bir kızla iletişimine geçtiğinde kız bunu düşünmeye başlar “ulan kaybetmemem lazım bu erkeği” Bu kafaya sokmaya başlarsın kızları herşeyden önemlisi içsel oyun.. Fazla 31’in zararı da içsel oyuna zarar,porno,video oyunları hepsi içsel oyuna zarar .. Orası farklı bi yer orayı beslemen gerekiyor. Ve Kimse görmüyor… Read more »

Daves
Guest
Daves

@undefeated ve @ BenLark Aslında problem biraz da şu oluyor benim için, belki 5 kız sonra 1 kızı etkildim bu sefer diyorum ki neden diğer 4 ü etkilenmedi? Neyi eksik ya da yanlış yaptım? Tip,statü, oyun diyoruz ama en önemlisi oyun diyoruz o varsa hepsi olur gibi. Şimdi BenLark ın dediği gibi belki kız beni beğenmedi ama oyunum iyi olsaydı en başta beğenmese dahi numara verebilir miydi? Diyelim ki biz accayip maskülen, oyunu süper statüsü olan bir adamız, o zaman yine de oran 30 da 1 e düşüyordu diye hatırlıyorum bu nasıl oluyor onu anlamıyorum. Burada aslında birazda kız isterse… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Her kadını etkileyebilecek alfa erkek, hiç alfa erkek olmamış beta erkek fantezisidir. Masal niye gerçek değil diye hayıflanıyorsun üstelik bu hayıflanman senin başarı oranını daha da düşürüyor.

Daves
Guest
Daves

@Mahmut Abi, Abi o zaman olay tamamen sayı oyunundan, sürekli denemekten ve eğer çok kadım istiyorsa sniper değil pompalı tüfek yöntemi kullanmaya dönüyor. Ben çok alfa yapıda olmayan bir adam olarak (daha çok gamma görüyorum kendimi) bir şekilde sekse bir yerlerde ulaştım. Burada hayat kadınlarından bahsetmiyorum ve de hep sniper denedim olmadıysa 1 ay durdum sniper denedim olmadıysa 3 ay durdum bi daha sniper denedim sevgili oldum 2 sene seks. Arada kendimi gerçtekten alfa hissettiğim bi 6 ay oldu sadece onda da 2 tabak vardı ama önüme gelene taktikleri bilmeden daygame yapıyodum ama hiç bişey çıkmıyordu. Yani çok fazla hedef… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@Daves

Keşke yurtdışında yaşasaydım da hatunsuzluktan sir tristan gibi black pill omega mgtow olurdum da üzülmezdim.

Undefeated
Guest
Undefeated

Kızlara açılış yaptığında o 5 dakikalık anlık reddediliyorsun. Kız sana hayır demiyor,seni bilmiyor. İşin içine bir sürü etken giriyor,ama daha önemlisi bu işe nasıl baktığın. Düzgün hayat akışı olmayan adamlar genelde böyle olur. Şuan da bu yazdıklarından sadece daygame’ye çıkıp seks arayan ortalama bir erkek gözümde canlanıyor… Evet daygame yapabilirsiniz karışamam ama reddedilenler daha büyük çöküntü’ye giriyor çünkü kıza yürümek için çıktı,öyle umutlandı vesaire… Ama bide senaryo’yu şöyle düşün; Arkadaşlarınlasın ,eğlenceli bir hayatın var,spor’a gidiyorsun,ciddi anlamda disiplinlisin.Random bir yere gittin ve ordan tatlı bi kız sana yd attı ve sende gittin konuştun. Emin ol daygamede ki üzüntünü yaşamazsın ve bukadar… Read more »

Daves
Guest
Daves

@ BenLark

Eğer yurt dışında -avrupa ya da amerika- gibi bir kıtada yaşanıp blackpillci hatunsuzluk oluyursa bu iş gerçtekten kafada bitiyor o zaman. Yani avrupada yaşarken kafa yapım ‘bu kızlar daha rahat, bu kızlar daha açık bu konulara, bu kızlarda benim onları istediğim kadar istiyor’ kafasında idim ve oluyordu. Burada bunu hiç diyemedim. Olay o zaman aslında önce kafada bitiyor.

Mahmut Abi
Admin

Batı Avrupalı olup, Tayland’da yaşayıp da tek bir hatunla birlikte olamayan o kadar çok adam gördüm ki! Orada samimim olduğum biri ile ilk tanıştığımda “lan bu herifteki tip bende olacak bu memlekette sikişmekten çüküm düşer” demiştim. 1.85 boy, hollywood gym body, yakışıklı, maaş 6000 USD civarı, İngiliz vs … Adamla 10 ay falan kaldı tek bir şey yapamadan döndü.

Daves
Guest
Daves

@Undefeated Hay aklını öpeyim diyorum şuan. Geçmişime baktığımda senin de söylediğin gibi beraber olduğum kadınların hepsi bi şekilde yd attılar ve ben şansımı denedim ve tuttu. Hatta redpill ve PUA dan haberim bile yok iken hoşuma giden hatunlara yürüyordum ve evet dediğin gibi duygusal gücüm çok yüksekti. Hatta ne kadar inanılır bilmiyorum ama ilk daygame imi 13 yaşında iken bi tatil beldesinde havuzda tanımadığım bir kıza yapmıştım. O zamanki o küçük adam şuanki benden daha erkekadammış. Ne olabilir ki ulan bile dememiş, etrafta kim var kim yok dememiş. Burada anlıyorum ki gerçekten çevrenin bize dayattıklarından, feminist akımlardan, kadınlar tarafından kritize… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Satışta çok bilinen bir şeydir : Her satış kanalı herkes için çalışmaz. Her satış kanalı her yerde aynı çalışmaz. Çalışanları bulup, çalışmayanlarda zaman kaybetmemek kişinin kendi işi.

Bu tabii senin için Tinder çalışmıyorsa senin için çalışmıyor anlamına gelir. “Tindera girmeyin birader Tinderdan bir bok çıkmaz” demek saçmadır. Ben Tinder’ı İstanbul’da ilk denediğimde her akşam bir kızla buluşmuştum. Ama başkasına sıfır eşleşme çıkıyor. Fakat mesela bana da instagramdan hiç gelmez, o adama gelir.

Daves
Guest
Daves

Anladım abi, her yolu deneyip deneyip çalışanları geliştirmek lazım o zaman. Tinder 8-10 like oluyor tıkanıyorsa fotoğrafları düzenlemek,daygame için oyununu geliştirmek. Gece hayatı ve instagrama bende de olmadı o yüzden zaman kaybetmemeli.

Daves
Guest
Daves

Bu sondakiler baya iyiymiş ve anlıyorum ki aslında shit test savuşturmak için rahat bir modda olup birazcık pratik zeka kullanmak gerekiyormuş.

B
Guest
B

Sorguya çeker gibi boğmuşsun kızı.
Yok sigarayı tutuş şekline yeni mi başladın diye atlamalar yok ben stalka alışığım lafına daha önce oldu mu böyle bir şey diye ısrarla darlamalar
Eğlenen ustalık yerine sıkıcı sorular,
değer göstergesi yok muhtaçlık seziliyo

Sdd
Guest
Sdd

Mahmut abi bi kızla muhabbetim var enteresan bir muhabbet buraya atmak istedim yorumlarsan sevinirim

Kızla çok iyi konuştuktan sonra sosyal medya üzerinden kız

K: Bul beni

B: Saklandın yani 🙂

K: Evet hadiii

B: Üşenirim ben 🙂

K: Üşenirsen elenirsin.

Daha yazmadım etmedim de enteresan geldi 😀

Mahmut Abi
Admin

Shit test atmış, gereksiz alınganlık yapıp (zayıflıktır) shit testten kalmışsın. Kız için hayırlı olmuş.