Saha Raporu – Oyuna giriş

Çevirmen Hoca, Koz ve beni hiç sallamayan ama arada yorum yazan Mahmut Abimize selamlar olsun.

12 Haziranda yukarıya çıldırıyorum, yardım edin şeklinde bir mesaj bırakmıştım ve sağ olun yardımcı oldunuz gerçekten.

BEN BUGÜN İLK DEFA DAYGAME YAPARAK (ya da yapmaya çalışarak) 2 TANE HATUNA YÜRÜDÜM. HEM DE 3 DK İÇİNDE.

Şöyle ki; Çevirmen Hocam ve Koz bromuzun bana yazdığı cevaplardan sonra ben bi gaza geldim. O ilk yorumlardan 2 gün sonra dışarı çıktım ve bugün yürüycem dedim.

Gittim sokakta yürüyebilme ihtimalimin ve korkumun daha az olabieceği “SİKTİR LAN PİS SAPIK” denme ihtimalimin az olduğu bir semte. Arabayı çektim sağa. İndim güzelce de giyindim. Az ileride oturmuş elimde telefon geleni geçeni kesiyorum. Kızlar geçiyor ben korkumdan yanaşamıyorum. Derken bir tanesi geçerken bana baktı önüne döndü. Dedim YD mi acaba? Yürü ulan dedim… hooop ayaklarım hemen geri döndüüü..

Reddedilme korkusu-MAVİ HAP

Derken yine kızla geçmeye devam. Ben bakıyorum hangisi daha az korkutucu diye( gözlerim de bozuk 2 numara uzağı göremiyorum ama gözlüğü çıkarmışım janti görünücem diye)

Sonra bir kız daha geçti esmer güzeli. Benim kalbim küt küt atıyor göğsümden fırlayacak. Takıldım peşine…derken bir araç yanaşıp kornaya bastı.. babası sandım.. ama herif ona çalmamış ve benim zaten zar zor bulabildiğim cesaret sıfıra indi.. öyle 1 saat takıldım eve döndüm.

Reddedilme Korkusu-Mavi Hap

Derken bugün. Masturbasyon yapmayalı 1 hafta olmuş. Testosteron 7. Günün zirvesinde. Ağırlıkta kaldırmışım 1 gün öncesinden şiş şiş geziyorum (ya da bana öyle geliyor)

Dedim ki hazır boşum saat 8 de boks var şuan 5 arabayı az ileri götürüp caddeye park edeyim kızlara yürüyecem bugün.

Aynen dediğim gibi saat 7 ye kadar ben bi o tarafa bi bu tarafa yürüyorum, kızlar geçiyor, ben bakıyorum. Yine tam takılıyorum peşlerine gidicem konuşucam, ya telefona bakıyolar, ya kulaklık var, ya karşıya geçiyolar ya da yanlarından yürüyen adamları onlarla sanıyorum olmasa bile konuşsam ve beni terslese sapık dese ne bok yicem diye kafada kurdukça kuruyorum ama hepsi BOŞ BAHANE!! Aslında olan;

Reddedilme korkusu-Mavi Hap

Derken baktım saat 7 olmicak böyle, boks falan da 8 de binip gideyim en iyisi eve. Bindim gidiyorum tam sonra dedim ki “bugün antremanı kaçırıcam belki ama o zaman birşeye deysin, kızlara yürümüş olayım ki kaçırdığım antreama deysin, yoksa eve gidip mal mal 31 çekmek için deymez, Beta olma, sen Beta mısın?! Salak mısın?! Dön geri! Bunların hepsi MATRİX, o seni eve geri yolluyor. Hiç bir zaman kızlarla aran iyi olmicak, sen yapamicaksın sanırım bas eve git..”

Laan dedim eve arabayı sağa çektim,”yürüyecem ulan bugün beeeen!!!” dedim. Sonra 45dk boyunca yine aynı tarane yukarı aşağı yukarı aşağı derken. ”Hadi eve git Daves..”

Ben karşıdan karşıya geçtim arabanın yanına tam arabaya yöneldim ki, sol taraftan deri etekli, dolgun bacaklı bir HB 7-7.5..

Sonra kafamda aynen şunlar çaktı;
“Mahmut abi?! MATRİX! BETA MISIN SEN AMK?! Mahmut abi?! ÇEVİRMEN HOCA?! KOZ! MATRİX ŞUAN KADIN SİLUETİNDE DAVEEEEEESS!!”

Yallah dedim bir yardırdım hatuna, sağından yanaştım kaldı aramızda 1m benim zaten tuvaletim var 2 saattir tutuyorum orada bıraktım bırakacam derken benim elim havaya kalktı bir anda dedim napıyorum ulaan beeen!! Ve ZIBAAAM!!

REDDEDİLME KORKUNLA YÜZLEŞ-KIRMIZI HAP..

Merhaba dedim, kulaklık vardı çıkardı kaşlarını çatarak “ne oluyor yahu?” bakışı ile bana baktı. Gözlerimin bozuk olduğunu söylemiştim. O 19-20 yaşında sandığım HB7 meğersem 30lu yaşlarda çıktı.

Merhaba, az önce şurada dururken (elimle arkayı gösteriyorum-London Daygame) sizi(neden seni demedim bilmiyorum heralde büyük olduğunu görünce) farkettim ve çok hoş görünüyordunuz geliş merhaba demek istedim.

Duruşum, yüzümün şekli, falan tırt..ama ses tonum kalın ve tok bi ses konusunda iyiydim.

Hatunda” ayy sağ olun iyi akşamlar” dedi ve gitti.

Bende kusura bakmayın dedim. Gittim.

Benim ağzım götümde mutluluktan uzaya çıkıp yörüngeye oturucam. Bir insan reddedildi diye mutlu olur mu ya? Bir kızla konuşmuşum ve reddetmiş, ana avrat sövmeyip sapık demedi diye ben baya gaza geldim. Arabaya bindim çalıştırdım tam gidicem, sağdan başka bir HB 6-6,5.
Dedim ulan yürü ve yapıştıııır…
Yine kızın sağından omzuna dokunarak merhaba dedim. Bu sefer “napıyorum lan ben falan olmadı”
Kız korktu irkildi, kulaklık vardı.

D:Daves ,H:Hedef

D: merhaba korktuttum sanırım özür dilerim.
H:.. ay uyy falan filan
D:az önce şurada duruken(elimle gösteriyorum) seni fark ettim çok hoş görünüyorsun ve gelip merhaba demek istedim.
H:merhaba.. :))) (kız şoke olur, deli gibi garip bir gülümseme)
D: böyle birşey başına gelmedi heralde
H: hayır ilk kez oluyor. (Yere bakar, büyük gülümseme devam eder U şeklinde deniliyor buna heralde)
D: hmm.. nereye gidiyosun? (Evet ne diyeceğimi şaşırdım bir an)
H: eve gidiyorum..
D: anladım..peki o zaman sadece çok hoş göründüğünü söylemek istemiştim. İyi akşamlar 🙂
H: iyi akşamlar der U şekilde gülümseme ile ve gider

REDDEDİLME KORKUSU YENİLDİ-KIRMIZI HAPA GİRİŞ

Hepinize selam olsun..

Konuk Yazar : Daves

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

219
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
51 Comment threads
168 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
Davesİçindeki beta seni yok edicekSen böyle değildin AhmetKöprüpavyonuşövalyesiAhmet Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
turgut yöntem
Guest
turgut yöntem

@Mahmut Abi. Hocam, bugün kursa başladım ve oradaki kızla çıkışta muhabbet ettim. ** bankası mı diye sordum, “yok, *** bankası” diyerek cevap verdi(ilk derste kendimizi tanıtırken bankacı olduğunu söylemişti). O da bana sordu, memnun musun tarzı ilgi gösteren bir konuşmaydı. Aşağı indiğimizde kahve içmeye davet ettim, arkadaşımla buluşucam *** mekanında dedi. Ben de “hay aksi” tarzı bir yüz ifadesi takındım. Sonra telefonunu ver dedim, yazarım sana dedim. Telefonunu söyledi, elimde bardak vardı, yazarken zorlanıyordum, elimden bardağı alıp tuttu yardımcı oldu telefonunu yazmam için. Sonrasında da ismini söyledi (ismini sormamıştım). İsim sormak aklıma gelmedi. Kurs haftada bir kez ve kısa süreli.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

imajı mı çizsem Imajı çiz. Tam bizim tarzımız hareket. Aman imajı çiz.

Eskinin 2 gün bekle olayı bence eskidi. Kızdan sık yazmadığın sürece hemen ertesi günü at.

turgut yöntem
Guest
turgut yöntem

Teşekkür ederim Mahmut Abi. “Görünmek, imajı çizmek” yazınızı hatırladım. Bir daha gözden geçirmem şart, unutuyorum genel kuralları. Mesajdan ziyade asıl problemim çerçevemin sağlam olmayışı. Sporum, işim, uğraşım var ama kızları da düşünmeden edemiyorum. Yılların betalığı var, atlatması zor oluyor.

Çevirmen Hoca
Member

Soruyu okur okumaz şimdi mahmut hoca imaj linki atacak demiştim, not disappointed 😀
Her kız yeni bir sayfa. Eski hatalardan ders al, ama onlara takılıp bugünkü oyununu bozma. Eğer kızı tekrar görme ihtimalin varsa ben haftaya tekrar sohbet açıp kızın sıcaklığı devam ediyor mu onu ölçerdim, olumlu sinyal alırsam yüz yüze bir yere davet ederdim.

turgut yöntem
Guest
turgut yöntem

Mahmut Hocam merhaba. Mesajın ardından gelişmeden haberdar etmek istedim. Bolluk zihniyeti işe yaradı, adadan geçen bir haftada bir çok kızla konuştum, fotoğraflar çekildim, gerçi yürümedim ama sahada aktif şekilde muhabbet ettim. Cuma akşamı (aradan geçen 6 gün boyunca hiç mesaj atmadım, aramadım) bu kurstaki kıza yazma fikri aklıma geldi, mesajı attım. “kimsiniz?” diye sordu, kendimi tanıttıktan sonra whatsapp’da profil fotoğrafı görünür oldu, “evet kaydetti beni”, sıcak bir muhabbetten sonra “iyi geceler” dedim. Dün kursta kapıdaydım, yanıma geldi elini uzattı ayak üstü muhabbet ettik, aralarda konuştuk..vs. Dün gece 23:30 civarları ilk mesajı o attı, kurstaki bir konuşmamla ilgili bir soru sordu… Read more »

HiperGami
Guest
HiperGami

Çok umutlanma derim, kızlar kibarlıktan da bu tür davranışlar sergileyebiliyor, sonra hayal kırıklığına uğrama.

Betmen
Guest
Betmen

Yav beyler.. Kirmizi hap a daha fazla yogunlasmis biriyim ben. Ama bu arada disarda kadinlarla full kesişiyorum.. Ama bir turlu gidip, bibahane bulup konusmuyorum.. Belki de tarzimi bulamadim.. Sadece bir kere bir kiza acilis yaptim, onu da siktim. Dusun yani acilis yapsam affetmiycem:D hepsini sikcem.. Şaka şaka, ama icim gidiyo lan ne diycem gidip.. Bahane mi bulsam, dolayli yoldan mi girsem, direkt mi dalsam iltifat falan.. Lan noluyo.. Benle beraber acilis yapcak olan var mi istanbul da şu korkumu atmam icin

Mahmut Abi
Admin

Kanatlarla kol kola girip kızlar kızlar gelem mi, yananızdan öpem mi diye hoplaya hoplaya yürüyüp açılış yapsanız süper eğlenceli olur.

HiperGami
Guest
HiperGami

Yaşın kaç? Yaşımız yakınsa Dave ve benim yanıma gel 3 kişi sırayla aynı kişiye açılış yapalım bakalım kimi beğenecek:). En azından dayak yeme korkun varsa yenmiş olursun. Ama reddedilmemiş adamı almıyoruz biz, önce 1 defa reddedilmen lazım.

Daves
Guest
Daves

Yaş 28. 3 kişi aynı kıza açılış yapınca, 4. ye kız açılış yapıyomuş artık. Dayak yeme korkum var dediysem gidip de zorla beni dövün diye aranıyorum demedim. :))
Senin yaş kaç?

Daves
Guest
Daves

Bana yazdın sandım 😀

kemal
Guest
kemal

beyler bende istanbuldayım size katılmak isterim.

HiperGami
Guest
HiperGami

Mahmut abi instagram acayım belki bi ise yarar dedim, oncesinde rakiplerimi merak ettim ve tinder actim kadın profiliyle, fotograf da koymadım, 3 saniye icinde 100 like geldi onu geciyorum da, erkeklerin hepsi yakışıklı karizmatik deli gibi kaslı ki baklava hal etmis yanında, BMWsi olanı dovuyolar cunku hepsi spor araba veya asiri luks araclarla, bunlar gunluk hayatta nerde ya biz niye goremiyoruz, bunları gorse Behlül meslegi bırakır, kızların bize bocek gibi bakması gerekir. Bu elemanlardan birinden de ilk 5dk icinde superlike aldım:), o tip ve parayla harcanıyorlar. Profil fotoları sahte degildi ve kucuk bir yarıcapta onlarca boyle hesap gordum. Bize yine… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Tinder da fake gold account mı açtın?

Mahmut Abi
Admin

Tinderdan ekmek çıkaramayan var çıkaran var. Ben arabasız kaslı fotosuz çok ekmeğini yedim. Bunun bir nedeni muhtemelen kızların 60%sini sola atmam ve böylece elo puanımı önüme gelen kızın oylamasına sunmamam.

HiperGami
Guest
HiperGami

Yok ücretsiz hesap sadece kadın diye seçtim amacım instagram açsam ne tür tiplerle kiyaslanacagimdi, ciddi rekabet var sanalda, adam gerçek hayatta fos belki ama kasmis kendine sanal hayat kurmuş.

Mahmut Abi
Admin

Hahahaha … Erkeklerin hepsi yakışıklı karizmatik deli gibi kaslı ki baklava ise demek ki sen hep böyle erkekleri like etmişsin 😄 Tinderda like ancak sen de like ettiğinde görülüyor biliyorsun değil mi?

HiperGami
Guest
HiperGami

Yok Mahmut abi ben like atmadım, 100+ like bana ilk 3 saniyede geldi. Bu bahsettiğim elemanlar bakıp sola kaydirdiklarim:). Bişey unutmuşum bi de renkli gözlüler. Sen de adam gömmek için firsat gozluyosun he… Bunlar sağda solda ezik ezik dolaşan tipler normalde muhtemelen ama sanal yaramış adamlara, ne duruşun ne davranışın gorunmedigi için sanalda erkek adam olmak çok avantaj sağlamaz bence.

Mahmut Abi
Admin

İyi de sen de tam gelişine vurulacak top çıkarıyorsun. Sen böyle tipleri beğenmişsin ki eşleşmişsiniz 😀 Tinder’ın değil senin tercihin.

HiperGami
Guest
HiperGami

Sen like atmasan da kabaca kaç like geldiği görülüyor ondan bahsediyorum, ama kimden geldiği görülmüyor.

HiperGami
Guest
HiperGami

Eşleştik demedim ki like ve superlike geldi, yoksa superlike senden de spuperlikelarini bitirdim diye mi bana bu garezin:). Yeni başlayanlar için nerde açılış tavsiye edersin? AVMlerde rahta olamıyorum, kitapçılar da çok sıkışık ve kalabalık, lifegame yapacak yerim yok, işten eve arabayla git gel yani. Lifegame olsun isterdim, gidip kursa da yazılmak istemiyorum ezik gibi 2 kişiyle karşılaşacam diye. İstanbulda nerde yapılmasını tavsiye edersin başlangıç seviyesi için?

Mahmut Abi
Admin

eşleşmeden seni like edenin profilini göremezsin. gold almadıysan görmen için senin de like etmen lazım. hala ne eşleşmedim diyorsun bilemedim.

Çevirmen Hoca
Member

HiperGami, hocam koskoca İstanbul’da nasıl yer bulamıyorsunuz yahu? Kocaman şehir, kimse kimseyi tanımıyor bile, yürüdüğün kız seni terslese bile bir daha karşılaşma ihtimalin milyonda bir, daygame yaparken tanıdığın kişilere denk geleceğim desen başka ilçeye gider oradan yürürsün. Esas orada rahat olmanız lazım. Benim gibi tek avmsi olan, kursların haremlik selamlık olduğu, doğru düzgün gidilecek etkinliğin olmadığı yerlerde yaşayanlar ne yapsın 😀 Lifegame herkese zor zaten, bu devirde sosyal ortamlarda iki kişiye yürüsen adın çıkar. Artı aday sayısı kısıtlı. Ben ekmeğin büyüğünü esas İstanbul’da yedim bugüne kadar. Armudun sapı üzümün çöpü diye bahane bulursan ömür öyle geçer.

Arkantos
Guest
Arkantos

Bu siteden sonra oyunum inanılmaz derecede gelişti. Ben hep eğlenen ustaydım aslında ama kafa yapım çok farklıymış. Yeni ögrendigim bir şey var ki o da artık her kızla çok rahat bir şekilde eğlenerek muhabbet edebiliyorum. Kızların beni değerlendirmeye aldığını ve belki olabilir dediğini hissediyorum. Fakat dediğim gibi ögrendigim en güzel şey şu; kızlar için “belki olabilirim”, eglenceliyim onlara takılmaktan korkmuyorum ,muhabbetin bokunu çıkarmıyorum falan. Fakat, “artik bende kızları belki bölgesine atabiliyorum.” Hatta çoğu kızı ilk yarim saatte isim olmaz kategorisine koyuyorum ve şunu ogrendim siz kızlar konusunda ne kadar seçici davranırsanız onlar size karşı o kadar az seçici davranıyor. Oyunda… Read more »

insan
Guest
insan

Burada herkese özellikle de Mahmut a sormak istediğim birşey daha var. Belki olabilir bölgesine atılmak çok rastlanan bir durum mu acaba? Bu bir kuruntu değil. Sanki belki bölgesinde olunca olacakmış ama becerememişim hissi ile karşılaşıyorum. (Umursamamak gerekir biliyorum, ama sanki başka birine yürürkende aynı şeylerin meydana gelip kızın benden uzaklaşmasına neden olabilirim düşüncesi oluşuyor) Yoksa red edenler ya da uydu yapmaya çalışanlar kendini gerçekten belli ediyor. Evetçilerde açık.

Mahmut Abi
Admin

Belki bölgesine atılmak sık rastlanan bir durum. Oradayken olmazsa genelde evet erkeğin eksikliği ya da beceriksizliği. Ve evet belkiden redde düşebilirsin.

uydu yapmaya çalışanlar … bu uydu olma konusunu paranoya edenler var. 2 kere davet sonra next ve 3 buluşma kuralını uygulayın kimseye uydu olmazsınız. En fazla kızın etrafında fazladan 1 – 2 tur atarsınız. Öyle zaman kayıpları da işin doğasında var.

HiperGami
Guest
HiperGami

Instagram yürümesi konusunda ne düşünüyorsunuz, iş var mı sizce hala?

Holter
Guest
Holter

Son zamanlarda inanılmaz bir tansiyon yüksekliği vardı sebebi sağlığımla ilgili kendi psikolojik kuruntularım .7 24 gün güm eden kalple geziyordum.kafamın içindeki her yerimdeki damarlardan hissediyordum kalbin pompalamasını .inanılmaz bir basınç.bu halde davetiye atan kıza yürüdüm.yürümez olaydım o tansiyonla dilim dolandı bir süre konuşamadım.sonra ses tonu normal ama saçmaladım kısaca.lakin kız direk reddetmesi lazımdı reddetmedi belki davetiye atan o olduğu için tam tiksinemedi daha:).yakın çevremde sayılmazdı hatun.buralardayım sonra olabilir gibisinden konuşuldu.ama bu süreçte benden inanılmaz soğuyacaktı.daha sonra yine karşılaştık.(tansiyonumun yersiz bir sağlık şüphesi nedeniyle olduğunu öğrendim check upla iş halledilmişti)sakin güzelce konuşmama rağmen yok olmaz dedi pek beni sallamıyordu.hal ve tavırlarıyla.davetiye… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

@Holter

Yazdıklarını okurken benim kalbim ağrımaya başladı. Kızın sana soğuk davranması çok normal.

Holter
Guest
Holter

Önemli olan sağlık hatunlar gelip geçer.çok çirkin bir kızın bile yazılımı var.zamanı gelir ondan bile trip yiyebiliriz

Elits
Guest
Elits

Mahmut abi instagramla ilgili yazıcam da bir kız istek attı Hb7 bende döndüm neyse şöyle bir yazış gerçekleşti yorumlar mısın? ve kızı çıkıyımmı takipten? Ben: Sen hangi okuldaydın? Kız:X okuldaydım neden ki? Ben: Ha biriyle karıştırdım ozaman Kız: Yanii olabilir Ben: O okul nasıl iyimi nasıl oralar 🙂 Kız: Yani evet iyi sayılır Ben: Çok tandık var orda ya son sene gelecektim oraya Kız: Şuan nerdesin ki Ben : Mezunum Kız: Anladım Ben: Okul dedik özledim şimdi bak Kız: doğru özleyebiliyoruz. Etrafım kalabalıktı ses mes odaklanamadım pek oyuna Ben: Numaranı versene ordan konuşalım. Kız: Tanımadığım birine neden numaramı vereyim ne… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Karşılıklı bağ kurmadan ya da bağ kurulup kurulmadığını görmeden telefon isteme hatasını yapmışsın. Burada bin kere işlendi bu. Bu şekilde 1000 telefon iste, abazan bir hatuna düşmediğin sürece 1000 kere o telefonu alamazsın.

Elits
Guest
Elits

Haklısın Mahmut abi hata yaptığımı bildiğim için attım tipime güvendim ki zaten isteği atan kızdı zaman kaybetmeden işi halledeyim dedim olmadı çok beğendiğim bişey değildi zaten ekstra tabak olsun diye şey yapmıştım

Mahmut Abi
Admin

zaman kaybetmeden işi halledeyim diye bir şey yok. bir kızla öylesine mesajlaşıp olursa ekstra tabak olur diyen adam mı gelip bunu burda soruyor? Çelişkili.

Elits
Guest
Elits

Abi yok durum şu HB8 HB9 kızlarla yatınca felan insanın artık daha alt seviyelerdeki kızların tavırlarına tahammülü olmuyor yani benim için öyle 2 tane esas kız var onlara yürüyorum fakat arkada kafa dağıtabilecek bir tabak arıyordum ondan bi yazayım dedim kızın kendi istek atınca

Elits
Guest
Elits

Mahmut abi benim sana bir sorum daha oalacak benim bi arkadaşım vardı adam bildiğin ful yalancı ve benim takıldığım insanlar genelde benden 3 4 yaş büyük oluyorlar ve ben rahat rahat sözüm geçiyor yani neyse konuya geliyim. Şimdi bu çocuk çok yalan söylüyor mesela örnek vereyim “Kanka şu kızla buluşmaya gidiyorum ben.” bana yalan söylüyor halbuki kızla buluşmuyor sürekli bişeyler ispatlamaya çalışıyor bana karşı ve tipim gerçekten iyi olduğu için bi ara yüzümü yakıyordu yanlışlıkla niyetine felan. Neyse ben hal böyle olunca bi bundan kurtulayım dedim aramı açtım böyle soğuk oldum felan filan ya çocuk yüzsüz ya abi bak aramıyorum… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

“doğru özleyebiliyoruz”

Burada kız kendi dilinde “sohbet için tırmalıyorsun” demiş resmen, ses tonundaki ilgisizliği okurken duydum 😁 next maalesef.

Mahmut Abi
Admin

Bir de konuşma çok düz. Soru – cevapta hiçbir bağ kurulmamış, kıza takılılmamış, konuşma sorgulama gibi … ve pat diye telefon. Olur, öyle kolaydı.

Bir kere instagramda yürüyorsan orada gördüklerinden eğlenceli bir konu açacaksın ve onu geliştireceksin.

cyprusmustfa
Guest
cyprusmustfa

selamlar mahmut abieee ,
senin başına geldi mi bilmiyorum ama hikayen varsa duymak isterim.eğer en yakın arkadaşlarından biri yakın olmasa da çevrendeki birisi sürekli görüşmek zorunda olduğun senin baktığın kıza bakıyorsa nasıl reaksiyon göstermeliyiz ? belki mavi hap diyceksin ama onun hareketleri kıza karşı bir şekilde herkesi rahatsız eder bundan dolayı da insanın kafası bozuluyor ne diyosun abi şimdiden teşekkürler

Mahmut Abi
Admin

Ben dar alanda kısa paslaşmalara girmiyorum. Kendi çevresine hapsolmuş erkek sorunu bunlar. Bir kere başıma geldi, ikimiz de denedik, ikimizi de reddettiydi. Şimdi olsa ben kendiliğimden çekilirdim, bana kız mı yok yakın arkadaşımla aynı kıza yürüyeceğiz.

MİT
Guest
MİT

mahmut abi sokucam ya biriyle sevgili oluyoruz yatıyoruz sonra bütün şehir o kızı tanıyor anasını satıyım ya resmen önceden yattığım bütün kızlardan dolayı yürüyemiyorum herkes beni tanıyor anasını satıyım o o nun arkadaşı o bunun arkadaşı sokucam böyle işe

YORGUN
Guest
YORGUN

Bende de benzer durum var 🙂 bazen kösün 500 arkadaşı oluyor instagramda. 500 kişilik portföy Yok oluyor :()

Daves
Guest
Daves

Beyler selamlar tekrar, hemen bir güncelleme getiriyorum: Şuanda o ilk günden sonra sadece 1 kıza yürüdüm. Ama birden fazlasına yürüsem mi diye düşünüp vazgeçtim. 1 haftadır günde 4 saat uyuyorum zorunluluktan. Uykunuzu iyi alın ve öyle yürüyün yüzünüz bombok görünüyor sonra. Bi de korku meselesi ile söyleyebileceğim şey şu; şuan hiç korkmadan çatur çutur yürüyebilme özgüveni geldi. Hatta o ilk yürüme gününden sonra etrafımdaki bütün insanlarla konuşurken bir özgüven geldi. Hatta yürüdüğüm tek kız da HB8-9 luktu sonradan Türk olmadığını söyledi ama isteksiz olduğu için direk next. Hatta kız arkadaşlarımın hepsi ile flirtleşerek konuşuyorum, eğlenen ustalığı kullanarak, arada çok sık… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sen ultimatomun acizlik olduğunu okumamışsın galiba. Nasıl konuşursan konuş işini bilmemektir. Kırmızı hapı ancak beceremediğin zaman konuşursun ki o da ekstra becerisizliktir.

Daves
Guest
Daves

Hımm.. ultimatom vermek gibi söylemedim aslında abi ya. -Kızın soruduğu mesela bir kızı ne kadar beklersindi? -Dedim dışarı 1 davet ederim 2 ederim istemiyorsa salarım nextlerim. -Nasıl yakınlaşırsın diye sordu mesela? -Temas kurmaya çalışır bi kaç defa (3 defa) şansımı denerim. Elini tutarım mesela (o anda kızın elini tuttum gerçekten güldü çeker gibi oldu bi sonra çekmedi) Dediğim gibi Kırmızı Hap’ın K’sını anmadım. Sadece kurallarını hatırlayıp ona göre cevaplar verdim.İlişkiler şu dinamikler üzerinde olmalı gibi. Ama senin dediğin, ilişki nasıl olmalı sorusuna bunu açıklama gereği hissetmek, kırmızı hapı anlatmak, kadınların nelerden(statü,özgüven,oyuna sahip erkek) erkeklerin nelerden hoşlandını anlatmak(dış görünüş) ve bunu… Read more »

Daves
Guest
Daves

“Kızla temas kurmak için 3 defa denerim. Baktım olmuyor, yanaşmıyor, byebye next” dedim aslında. Yani kırmızı hapın öğütlerini söyledim aslında.

Daves
Guest
Daves

Mahmut abiiii?

Yani kıza Kırmızı Haptan bahsetmek, acizlik midir?

Mahmut Abi
Admin

Şu yoksahoşçakal ultmatom değil de ne? Bir kız seninle neden kız muhabbeti yapyor. Konu buraya geliyorsa senin konuya hakimiyetin sıfır zaten. Hatun seni kız muhabbetine çekmiş sonra istediğin kadar horozlan. Bu muhabbete giriyorsanız kızla kız oluyorsunuz demektir.

Daves
Guest
Daves

Mahmut abi?

Yani soru şu. Kız dinamiklerle ilgili soru sorduğunda susup oturmak mı lazım yoksa bir alfa erkek nasıl davranır onu anlatmak mı lazım?

Mahmut Abi
Admin

Kız seninle neden kız muhabbeti yapıyor kendine bir sor.

Daves
Guest
Daves

Anlaşılmıştır abi. Önce feminen kafadan kurtulmaya bakıyorum.

Daves
Guest
Daves

Düzeltiyorum;
Korku tamamen gitmiyor halen ufakta olsa geriliyorum ama ilk seferdeki gibi kalbim beynimden patlayacakcasına değil. Gidip konuşmaya başlayınca rahatlıyorsunuz.

Korku ilerleyen zamanlarda tamamen gider mi? Bilmiyorum ama bu konu hakkında fikri olan varsa fikirlerini beklerim.

Rind
Guest
Rind

Farklı konularda umutsuzluğa, korkuya kapılıp diğer başlıklarda da karamsarca yazan arkadaşlar; Öğrenmeye devam eden birisi olarak, kırmızı hapla ilgili sağlam bir iskelet oluşturmak için aşağıdaki linkten @yin in özellikle pua ve red pill başlıklarında yazdığı tüm yazıları okumanızı tavsiye ederim. Özellikle de red pill başlığı altındaki “Kendine bir bak…” yazısını birkaç ay arayla okuyun derim. https://eksisozluk.com/biri/yin Bu sitedeki Rollo Tomassi Türkçe çeviri serisindeki tüm yazılar kendi kendinizi feminen programlama kısır döngüsünden kurtarmanıza yardımcı olur. Disiplin başlığı altındaki tüm yazıları okumanızın da size epey katkısı olur. Özellikle de her sabah 04:30 civarı kalkan, disiplinin vücut bulmuş hali Jocko Willink yazılarını. Kendisini… Read more »

Daves
Guest
Daves

Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Monk mode yazılarını okumuştum. Tekrar okuyacağım ve rollo tomassinin yazılarını da bütünüyle okumaya başlıyorum.

Vivaldi
Guest
Vivaldi

Bu arkadaşın yaklaşma korkusu (AA) deneyimi ile Matrix filmindeki Neo’nun karşıya atla(ya)ma(ma) sahnesi aklıma geldi ve Red Pill teriminin filmden ne kadar da ince bir nüansla seçildiğini düşündüm. Filmde bir çok şey Red Pill felsefesiyle gayet güzel örtüşüyor.

Son olarak da Cyper’ın sözünü hatırlayalım: “Herkes ilk seferde düşer.”