Saha Raporu – Hapı Yutmak

Mahmut abi bayadır bunu yazmamı istiyordu benden. Ben hapı nasıl yuttum onu anlatıcam size. Bu aslında biraz da Erkek Adam’ın nasıl doğduğunun da hikayesi.

Hikayeye başlamadan önce, Mahmut Abi ile tanışmadan önce nasıl bir hayatım vardı onu açmam lazım. Mahmut Abi ile tanıştığımızda 20’li yaşların ortalarında, hayatında toplamda 6-7 hatun girmiş bir adamdım. Ortalama bir tipim, fena sayılmayacak bir işim vardı.

Özellikle son 3-4 yılda kadınlarla olan ilişkilerim aşırı dengesizdi. Bazen bir kızı kafaya takıp 6 ay mal gibi peşinde koşuyor, kırk yılda bir de hatun düşürüyordum. Ortam olarak bir sorunum yoktu, çevremde her zaman yazılmaya uygun bir hatun bulunurdu ama bende sonuca gidecek ekipman yoktu. Daha doğrusu yokmuş, sonradan öğrendim.

Bu noktada, dönüp baktığımda yaptığım hataları çok net görebiliyorum. Aşırı alkol tüketimi, düzensiz yaşam, kendine bakmama gibi bir sürü etmen o dönemki başarısızlığımı tetiklemiş. Ama en önemlisi, erkeğin hayatı düzenli olmayınca, psikolojisi de düzenli olamıyor. Düzenli olarak depresif, kaygılı bir ruh hali ile yaşayınca da hatunlar ile ilgili başarılı olma şansı pek olmuyor.

Gelelim asıl hikayeye, Mahmut abi ile tanışmam aslında o dönem Türkiye’den taşınma planları ile başladı. Taşınmayı planladığım ülkeye Mahmut abi’de düzenli olarak seyahat ediyordu, o dönem bana baya bir yardımcı oldu bu konuda.

O dönem gidip gelirken tanıştığı HB7 bir sarışın doğu avrupalı hatun ile tanıştırdı beni. Bir akşam denk getirip bir etkinliğe gittik. Hatun gayet hoş, hatta baya da pas veriyor olmasına rağmen gerizekalı ben hiçbir sinyali alamadım tabi. Kız en sonunda facebook’umu istemese belki de bu hikaye orada son bulacaktı. Ama o gece kızla konuşurken ne kadar tedirgin olduğum hala aklımda.

Neyse ki, kendi adım atmış bir kıza yürümeyecek kadar salak bir adam değildim, kızla bir yemeğe çıktık, gayet de güzel geçti ama tabi o zaman ilk buluşmadan adım atmak falan ne haddime! 2 gün sonra Türkiye’ye geri döndüm ama kızla iletişim devam etti. 2 ay sonra taşınacaktım ve kızı “sıcak” tutmalıydım. Her gün mesajlaşmaya başladık, tabi o zaman oyun falan da yok, mal gibi aklıma ne gelirse yazıyorum falan. 1 ay kadar sonra Mahmut abi ile denk geldiğimizde kızı sordu, “süper gidiyor her gün konuşuyoruz” dedim, “oğlum her gün mesajlaşmak iyi birşey değil kızı soğutursun kendinden” dedi. Hala unutmam içimden “siktir lan ordan sen ne biliyon sanki” dedim. Pişmanım!

Neyse, kızla ilk yemeğe çıktığımızdan 2 ay sonra falan valizimi topladım ve tek yön bilet ile taşıma işlemini gerçekleştirdim. Bu arada muhabbet o kadar ilerlemişti ki kız beni havaalanında karşıladı. Hatta 1 hafta sonraki bir konsere plan yapıp bilet falan da almıştık, hatun cepteydi yani. Daha doğrusu salak ben öyle zannediyordum.

Aslında burası biraz şanssızlık ama kızın çalışma izni ile ilgili bir sorunu oldu ve 3 hafta kadar ülkesine dönmesi gerekti bn taşındıktan 1 hafta sonra. Neyse dedim bekleriz, ne olacak. Kız ülkesindeyken de muhabbet aynen devam etti, ama o zaman beta olan ben, muhabbeti hiçbir zaman tam olarak flört etme kıvamına getiremiyordum. Baya kendi kendimi friendzone’a itiyordum ama farkında bile değildim.

Bu arada taşındıktan sonra Mahmut abi ile fazlaca zaman geçiriyorduk, o ara ara beni eğitme girişimlerinde bulunsa da umursamıyordum, her şey yolundaydı nasılsa. Hatun döndüğünde ben “bir şekilde” bu işi çözecektim. Şimdi dönüp kendime bakınca beni bir gülme alıyor.

Neyse hatun döndü, ilk buluşmayı yanağa güzelce bir öpücük ile kapattım. Ama ikinci buluşmada bir sorun vardı, kızın istediği restaurant’a gidip, onun istediği yerlerde takılmıştık ama kız pek de memnun gözükmüyordu. Hatta kız buluşmanın sonunda açıkca “ben daha dominant, güçlü bir erkek istiyorum” cümlesini açıkca kurdu.

Bu noktada kıza bir parantez açmak lazım, Doğu Avrupa (Rusya ve civarı diyelim genel olarak) kültürü bu konuda baya sert. Erkekler genel olarak aşırı dominant ve mental olarak sağlam. Bizim hatun biraz spirituel ve hafif feminist olmasına rağmen bu kültür ona da net bir şekilde işlemiş durumda. Garip olanı çoğu kadının aksine bu hatun ne istediğini açıkca söyledi. Bunun tam olarak nedenini hala çözebilmiş değilim.

Tahmin edeceğiniz üzere bu buluşma çok daha soğuk bitti ve ben eve kuruldum. Eve gitmeden kıza “ya noldu sorun ne?” gibisinden bir mesaj attım ve konuşmaya başladık. Bu arada eve vardığımda da güzelce içmeye başladım. Kıza gel konuşalım sorun ne diyince, “gel burda konuşalım” dedi, kalktım evine gittim. Kız alkollü olduğumu anlayınca, “eve çıkmayalım arkadaşlarım uyuyor” dedi, apartmanın bahçesinde konuşmaya başladık. Tahmin edeceğiniz üzere kız “bizden sevgili olmaz arkadaş kalalım modunda noktalandırdı konuşmayı. Ben de mal gibi “tabi olur” diyerek kabul ettim bu durumu. Kafada hala bir yerlerde ben bu kızı döndürürüm düşüncesi var tabi.

Kafam allak bullak olmuştu, 3 ay emek verdiğim kız 2 buluşmada kıçıma tekmeyi basmıştı. Birkaç gün sonra Mahmut abi’ye anlattım olayı, adam resmen suratıma kahkaha attı. Sonra biraz neden böyle olduğunu anlatmaya başladı bana, “dur lan bu adam hakatten birşey biliyor galiba” dedim kendi kendime.

Mahmut abi’nin anlattığı şeylerden yola çıkarak aramaya başladım internette, sadece bu adam biliyor olamazdı ya bu işleri. Reddit’te The Red Pill’i bulduğumda altın madeni bulmuşa döndüm resmen. Ben Mahmut abi’ye reddit’i, o da bana eskiden kalma kaynakları göstermeye başladık.

İlişki Sihirbazı kitabının ilk 20 sayfasından sonra kafayı kaldırdıp “hassiktir lan bu adam haklı” dediğim anı unutamam. The Red Pill bugüne kadar ilişkilerimle ve kadın davranışları ile ilgili anlamlandıramadığım her şeyi açıklıyordu. Neden peşinden koştuğum hatunlardan sonuç alamadığımı, neden çok kötü davrandığım hatunların peşimden ayrılmadığını, neden 3 yıllık kız arkadaşımın benden tiksinerek benden ayrıldığını.

İnsan bir konuyu teorik olarak öğrendiğinde o konuyu çok rahat uygulayabileceğini sanıyor. Ben konuyu çözdüğümü düşünüyordum ama asıl sancılı süreç yeni başlıyordu.

Sarışın hatun ile bağımı kopardım, yürüdüğüm hatun ile arkadaş olmanın bir mantığı yoktu. Hayatım çok da dağınık değildi aslında, yakşalık 15 yıldır ailemle yaşamadığım için her işimi kendim görmeye alışmıştım. Kilolu bir adam değildim ama yıllardır bilgisayar başında olmaktan postür konusunda baya bir kötüydüm. Spora başlamam gerektiğini farkettim.

Aslında bu kararları aldıktan sonra, herşey iyileşmeye başladı. Yalan söylemeyeceğim, ilk 3 ay en zor kısmıydı. Hem yıllardır spor yapmamış bir bünyeyi haftada 3 gün ağır spor yapmaya zorluyordum, hem de Tinder, bar v.s. gibi ortamlardan date kovalıyordum. Buluştuğum ilk 10 hatundan falan hiçbir sonuç alamadım. Shit testleri anlamak ve onlara buluşma esnasında modunu düşürmeden cevap verebilmek en zoruydu başlarda.

Zamanla işler güzelleşmeye başladı. Yatağa atabildiğim ilk hatun kendime olan güvenimi baya bir yerine getirdi. Ordan aldığım gazla da devamı geldi. Tabi çok reddedildim, moralimin bozulduğu zamanlar da oldu, ama her kötü giden buluşmadan sonra dönüp nerde yanlış yaptığımı anlayıp kendimi geliştirmeye devam ettim. Bu noktada sağolsun Mahmut abi ile baya bir mesai harcadık. O da konuya yıllardır uzak olduğu için bir anlamda onu da canlandırmış oldum.

Benim için konuyu tam anlamıyla iki şey oldu. Birincisi, tabak çevirmeye başlayınca insanın kafası çok daha rahat oluyor buluşmalarda. Bu olmazsa yarın başkası nasıl olsa olacak düşüncesiyle, erkek çok daha özgüvenli hareket edebiliyor ve bu kadınları çok ciddi anlamda etkiliyor. İkincisi de reddit’de okuduğum “Bir kadın sizinle buluşuyorsa kafasının bir yerinde sizinle yatma fikri vardır. Bu fikri ancak ve ancak sen mahvedebilirsin” lafıydı. Bunu kafama koyduktan sonra herhangi bir kadın karşısında çok daha rahat ve özgüvenli olabilmeye başladım ve başarı oranım inanılmaz arttı.

İşte tam bu sıralarda Mahmut abi 2000’lerin başında erkekadam.com diye bir site olduğundan bahsetti, site falan kalmamış tabi. Farkettik ki bu konu ile ilgili Türkçe çok çok kısıtlı kaynak var, dedik biz neden yapmıyoruz birşeyler, hiç olmazsa çeviri yapar ingilizcesi olmayan erkeklere okuyacak kaynak yaratırız diyerek başladık yaklaşık 3 sene önce. İyi de yapmışız.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, benim açımdan hapı alıp dönüşümümü geçirip sonuç almaya başlamam yaklaşık 2 ayımı aldı. Tabi bu kişiden kişiye farklılık gösterebilecek bir durum. Ben çevremde kadın olmasına alışkın bir adamdım, sadece oyun konusunda beceriksizdim. Oyunumu biraz geliştirdikten sonra ortaya çıkan sonuçları eski saha raporlarımda görebilirsiniz zaten.

Bu arada sarışına ne oldu onu da anlatmadan bitirmeyeyim. Birkaç ay sonra bir mekanda karşılaştık, yanıma geldiğinde ben başka bir hatuna yürüyordum. Sarışın biraz ilgi göstermeye başlayınca diğer hatun ortadan kayboldu, kadınlar sarı saçlı, mavi gözlü ve kendilerinden daha güzel bir kadın ile yarışmaya girmeyi pek sevmezler. O gece dudaktan güzel bir öpücük verip gitti, ama 2 gün sonra hatun “sen beni öptün ben öpmedim, yok ben seni arkadaş olarak görüyorum” deyince, hayatımdan temelli çıkardım gitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

104
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
73 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
anonnyılmazHlnYasinHarry S. Truman Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zio
Guest
Zio

Abi hoşlandığım bi kız var cuma günü çıkışta kızı dışarıya davet ettim cumartesi için planımı söyledim okuldan sonra çıkalım dedim tamam dedi günü kapattık akşam konuşmadık sık mesajlaşmıyoruz zaten. Bugün yani cumartesi kitap fuarı varmış okulca gittik bizim plan suya düştü tabi, arkadaşla gezerken kız da arkadaşıyla geldi yanımıza fuardan sonra çarşıya çıkalım dediler tamam dedik.(bu arada küçük bi hediye olayı oldu kızlara hediye aldık küçük not defteri kız haftaya haftasonu beraber çıkalım ben de sana hediye alıcam dedi buna nasıl bi yorum yapmam gerektiğini bilemedim) Test kitabı almaya gidecektik, yol uzundu baya bi otobüse binelim dedik yok dediler biz… Read more »

yeniciib
Guest
yeniciib

Bana Laf düşmez tabi dostum . Ama buradaki bütün yazıları tekrar oku . Mahmut abi ve diğer üstadların öğretileri altın değerinde . Cevabı blog içinde bulacaksın . Umursama oyunu geliştir kendi işine bak . Ama önce mahmut abi öğretilerini oku .

Mahmut Abi
Admin

Hoşlanmadığın kıza rahat hoşlandığına tutuk olmanın bir numarası yok. Herkes öyle zaten. Düz reddedilme korkusu bu. Buraya gelip kendi durumunu farklı sanan ya da uman her kartanesine verilen cevaplar senin için de geçerli. 2 davet ve eğer olmazsa next. Bir ayağın hep dışarda olmazaa asla rahat olamazsın.

Suat
Guest
Suat

Kız düşürme muhabbetinden ziyade nasıl kendimizi geliştirebilir nasıl en iyi versiyonumuz olabiliriz konusunda daha fazla yazı olsa daha iyi olur bence. Benim haddime değil tabi ama sanki kendimizi geliştirme odaklı yazılar az kalıyor.

Nietzche
Guest
Nietzche

Eskiden de böyleydi 3 yıldır daha da arttı. Sorun duygularımın törpülenmesi. Aşık olmanın ne demek olduğunu unuttum. Dış görünüşünü beğendiğim kızlara yürüyorum. Hep oyunum aynı ve doğuştan gelen dış görünüşümün de ekmeğini yiyerekten verimli setler açıyorum sonra ilerletiyorum. Ancak hiçbirinden hoşlanmıyorum. Bir çeşit oynaması zevkli oyun olarak görüyorum ve kazandığımda başka bir oyuna geçiyorum. Aşık olma eşiğine geldiğimde ise duygularımı tetikleyen şeyleri mantıksal olarak anlamdırıyorum ve aslında mucizevi veya büyüleyici herhangi birşey yaşamıyor olduğumun farkına varıyorum. Bu bakış açısını kazanmamda trpnin de etkisi oldu ama sıkıntılı derecede rasyonel bir insanım bunun teşhisini psikolog koymuştu hala da gidiyorum. Merak ettiğim en… Read more »

MrSmith
Guest
MrSmith

Bence mavi hapli olmadığından dolayı kadına aşırı değer vermiyorsun ,”ulan bu da diğerleri gibi daha iyisini bulsa ona gider” diyorsun bu yüzden duygusallık sana uzak kalıyor.Mavi hapli iken sevgi , aşk ile birnirinize bağlanacağızi düşünüyordun ama şimdi çıkar ilişkisi olarak algıladığıdan böyle düşünüyor olabilirsin.Ben bir süredir bu kafa yapisindayim.Bu siteyi takip ettikten sonra oldu.Etrafimdaki erkekler gayet mavi hap fantezilerini koruyorlar mesela.

Mahmut Abi
Admin

DIsney masalının kendisi olmuşsun maalesef fişi çekmesen çok daha iyiymiş. Masalsız hayatın tadı yok modu. Birçoğu başlarına geleceği sezip siteye tukaka edip gidiyor. Sen devam etmişsin maalesef. Yeniysen geçer diyeceğim ama eğer geçmiyorsa bırak buraları. Keşke, masalsız hayattan yani doğadan zevk alamayacak kadar adamları bu siteden uzak tutabilsek.

Nietzche
Guest
Nietzche

Abi hayatın tadı var ancak yeni yerleri gezerken, para kazanmak için riskli yeni bir işe girişirken, düşünürken, kitap okurken, hobilerimle uğraşırken yeri geldiğinde ilginç bulduğum kadınlarla da hayatın tadı çıkıyor gayet.

Orda mucizevi veya büyüleyici derken anlattığım şey, çoğu insan duyguların sadece insana özgü, sihirli hisler olarak yorumlar ya; ben duyguları materyalist şekilde yorumluyorum. Yani duyguların bile neden olduğunun bir nedeni var. Herhangi büyülü veya sihirli şeylerden dolayı değil.

FeminenYüzlü
Guest
FeminenYüzlü

Mahmut selam. Kırmızıyı yutamıyorum. Yüzüm hb8-9 kızlarla eş değer aşırı feminenvetatlı yüzüm var. Nekadar maskülen olmaya, shit testleri geçmeye çalışsamda (geçtimde) tipim yüzünden gelişme olmuyor. Blue pill, aşırı çabuk sinirlenen, shit testleri geçemeyen bir aptalbile gözümün önünde birsürü kadınla beraber oldu ve ben aylardır 0ım. Gymye giderken insanların bakışları, ben çocukmuşum gibi bakmaları… Hatta bazıları yanağımı felan seviyor. Çok mutsuzum.

BenLark
Guest
BenLark

Doktor eşliğinde testesteron takviyesine başla ve spora her zaman devam et.Yüzün tombikse bişektomi veya jawline yaptır.

Sen herhalinle güzelsin gibi lafları sikleme.Yapabildiğin kadarını yap ama takıntı etme

Sensei
Guest
Sensei

Testosteron takviyeleri, testosteron seviyesi çok düşük erkeklere uygulanıyor. Onun dışındaki testosteron kullanımını sigorta karşılamaz ve kalitelisini kullanmak masraflıdır zaten bunlar steroid sınıfına girer. Sen kendine yargıyı baştan koyduysan kimse sana yardım edemez. Baby Face seven kızlara hitap edersin sende dünyada çeşit çeşit farklı zevkleri olan insanlar var.

Aşırı derecede ciddi kusurları olmayan insanların estetik ameliyatı yaptırması gereksiz, asla altında yatan gerçeği değiştirmez.

Mahmut Abi
Admin

2 – 3 sene daha yaşlanınca geçer. Yaşın kaç ki? Bir de pozitif tarafından bak. Hatunlar seni 30 ve 40larında 20lerinde sanacak.

Kenzou
Guest
Kenzou

haklisin kadinlar konusunda tipsiz olmaktan daha kotu bir durum bu cunku ilk bakista maskulen gozukmedigin icin tercih edilmen zorlasiyor. Tipsiz adamlar bile maskulen davranarak ilk secilimde dikkat cekebilirken sen cekemiyorsun yapsan da komik algiliyorlar 🙂 Burada da olay aslinda red pill in icinde var. Baskalarinin ne dusundugu gec kendine odaklan. Maskulen olmak icin illa sert gorunmene gerek yok bunu farkli sekillerde de yapabilirsin. Sert gorunemiyor olabilirsin ama bu GÜCLÜ gorunmene engel olmaz. Ve kizlarin seni biraz daha fazla taniyabilme imkanlari olmasini sagla. İlk gorunumun az ilerisine gecmeye calis. Yani ortamdaki kizla ilk goz goze gelisinden sonra direk yurumek yerine, bir… Read more »

Sdd
Guest
Sdd

Dayı sert tipli olmaksa eğer mesele yakışıklılığın bi önemi olmaz ozaman. Git dışarı sert tipli kro tipli adam çok.Yakışıklı adamların çoğu zaten sert tipli değil ozaman hiçbiri kız kaldıramazdı.

phanteon
Guest

Abi benim şöyle bi sorunum var şimdi benim yaşım 16 kaç yaşında set açmaya başlamalıyım bilmiyorum şuan siteyi okumayı bıraktım daha çok kendimi geliştirmekle uğraşıyorum kitap okuyorum spor yapıyorum vesayre monk mode a da girdim fakat yani yaşım gereği kızlara ne zaman set açmaya başlamalıyım bilmiyorum benim ne yapmamı önerirsin abi?

Mahmut Abi
Admin

20 22 yaşından itibaren

phanteon
Guest

Abi bi sorum daha olucak sana ben siteyi 20 yaşıma gelinceye kadar okumaya devam etmeyeyim mi yoksa okumaya devam edeyim mi?

Elpremio
Guest
Elpremio

Saha Raporu: Tek Yazı Çift Game, Çift Kiss Close Yazan: Elpremio Merhaba ben Elpremio. ErkekAdamı 2, genel olarak 7 ye yakın yıldır bu işlerle ilgileniyor ve DTM sayfası gibi yerlerde online eğitim veriyorum. Haftanın ortasında wingman’ları eğitirken birazcık enerji kapmak için tatlı bi’ kıza gidip merhaba demek istedim. AVM’de gezerken sağda esmer, tatlı burunlu 10 üzerinden 7’lik bi’ hatun gördüm. Aynı zamanda giyimimden dolayı kesilme olayım, eski giyimime oranla (eski giyim 10 üzerinden 5’ken şu anki 9 denilebilir) %80 artmıştı. Kadın erkek fark etmeden bakılıyor. Hatta gerçekten bi süre sonra bu durumdan hoşnutluğunuz azalıyor. Her neyse karşıdan gelen bi’ kız… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

İtiraf sayfasi takip etmeler, xd diye gülmeler ve kizi ilk bulusmaya playstationa götürmelerinden 7 yillik pua oldugun ve koçluk yaptigin anlasiliyor zaten. Bunlar womanizer tiplemesidir

Sdd
Guest
Sdd

7 Yıllık bir pua öyle giriş yapıyorsa harbiden garip. Şu an aklın karıştı.. Bu kim neden geldi. Arkadaşımla buluşmaya giderken seni gördüm. Tanışmaya değer birine benziyorsun merhaba demek istedim. Dayı bu ne 😀 sen böyle mi giriyorsun cidden. Üstelik 7 yıllık puasın. İbrahım tatlıses dinliyorsun sanırım felan oyş neg mi attın sen diyesim geldi bi an. Baba işsizlerin puayla uğraşması sebebiyle pualıkta yerlerde. Kıza direk merhaba naber diyin. Güleryüzlü bir şekilde afallıyıp soru soracak kimsin,nesin,pardon vesaire bunu her kız soracak.Üstelik sizi tersleyemeyecek asla bunu yapamayacak. Ya troll olduğunuzu düşünüp size troll cevaplar verecek ki buradan sonra rahatlıkla bağlıyorsunuz.Önemli olan rahat… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Girişte bir problem yok. Biz çok fantastik girişler mi yapıyoruz sanıyorsun? Önemli olan söyleyenin nasıl söylediği ve nasıl göründüğü.

Mahmut Abi
Admin

Eleştirmekle yetinmiyorsun ki. Iki eleştiri üstüne tavsiye veriyorsun. Senin tavsiye verecek tecrübede olman mümkün değil. Liseliler doluştu buraya ota boka nane olup 30 yaşında gibi tavsiye kasıyorlar. Ben senin ilk nickini attım bu siteden hala farklı farklı nicklerle siteye giriyorsun. Git abiciğim buradan sınavına çalış. Site sana bir şey katıyorsa oku. Ama sen bir şey katmıyorsun. Yorumlardan çık git.

Mahmut Abi
Admin

Sen hatırladığım kadarıyla 20 yaşında bile değilsin. Ama maşallah kırk yıllık gibi hiç gocunmadan tavsiye veriyorsun.

Sdd
Guest
Sdd

Estağfurullah tavsiye değil. Sahada ki oyuncunun iyi oynadığını bilmek için Messi olmaya gerek yok.

Elpremio
Guest
Elpremio

-Sdd ve Özgür-Dostlar önce bi’ ön yargıyı kenara bırakın buraya en has kişiler fake hesaptan yazsa bile kendi kafanızdakinin ‘B E S T’ olduğunu varsayarak illa bi’ Eleştiri yapacaksınız. Bu piyasayı yıllardır takip ediyorum, içindeyim yaptıklarım veya yapacaklarımı belirtmeme gerek yok bi’ onay peşinde değiliz. Oyun olayına gelirsek HERKESİN OYUN TARZI TEK ve EZBER olacak kafasındasınız. Herkesin oyun tarzı farklıdır. Mahmut Abinin de söylediği gibi önemli olan giriş tarzı vs. Değil o an o denk geldi o söylendi. Başka zaman direkt giriş yapılır başka zaman an’a göre. Şimdi sana bu benim ‘…’ sayıdaki GAME’im deyip de bi’ kategoriye koydurmaya’cağım. Rastgele… Read more »

Pre0
Guest
Pre0

(HOCAM, Reklamlı yerleri sansürledim 🖐️) -Sdd ve Özgür-Dostlar önce bi’ ön yargıyı kenara bırakın buraya en has kişiler fake hesaptan yazsa bile kendi kafanızdakinin ‘B E S T’ olduğunu varsayarak illa bi’ Eleştiri yapacaksınız. Bu piyasayı yıllardır takip ediyorum, içindeyim yaptıklarım veya yapacaklarımı belirtmeme gerek yok bi’ onay peşinde değiliz. Oyun olayına gelirsek HERKESİN OYUN TARZI TEK ve EZBER olacak kafasındasınız. Herkesin oyun tarzı farklıdır. Mahmut Abinin de söylediği gibi önemli olan giriş tarzı vs. Değil o an o denk geldi o söylendi. Başka zaman direkt giriş yapılır başka zaman an’a göre. Şimdi sana bu benim ‘…’ sayıdaki GAME’im deyip… Read more »

BlackLack
Guest
BlackLack

Beyler düşünün hayatınızda hiç bir başarı yok ve Kötü alışkanlıklarınız da var ve o hayattan kurtulmak istiyorsunuz
dersleriniz kötü (tembelsiniz) ve İŞE girmek de istemiyorsunuz
Okumak istiyorsunuz devam ama hiç bir şey yapmıyorsunuz
Ne yaparsınız Ne yapmalıyım?
(Hayatınız resmen DOWN olduğunu düşünün).

Mahmut Abi
Admin

En yapmak istemediğim şeyi. Genelde o şey en yapmam gereken şeydir. Ama bağlam önemli. Yaşın kaç mesela? Dersler neden kötü? Öyle bir lüks yok dünyada sen neden bu lükse daldın?

BlackLack
Guest
BlackLack

20 yaşındayım , Derslerimin kötü olmasının sebebi de tembel olmam ve çalışmamam eskiden beri öyle,
Maddi durumumuz iyi biraz (standartın üstü)
Babam yok Annem Bizimle kalmıyor ama maddi destek veriyor
Ben de çok depresif ve yalnız hissedince Başka yollara sapıyorum bu aralar çok yoğun hatta; fakat Üniversite kazanmak ve hayatıma odaklanmak isterim şahsen hayallerim var yani.
Daha anlatmak istediğim çok şey var ama özelden dinleyip sıkılmak istemiyorsan Burdan Hertürlü Tavsiyeni dinlemek isterim mahmut abi

Mahmut Abi
Admin

Iyi de çalışmadan ve tembellik yaparak derslerin de iyi olmaz ki. Senin yapacağın şey belli zaten. Ders çalışmak. Ders çalışmadan nasıl yaparım diyorsan öyle bir yol yok.

Aile hayatın ve seni çalışmaya itecek bir baban olmamış. Okulda sana baba figürü olabilecek bir öğretmen bulup sorularını ona yönelt.

Thensa
Guest
Thensa

Masturbasyonu bırak ilk olarak, hiçbir şey yapmıyorsan, yapmak istemiyorsan enerjini nereye harcıyorsun?

Low
Guest
Low

Arkadaşlar kırmızıhap karı kızdan fazlasıdır.Mavi hap bi nevi kişilik bozukluğudur. Mavi hapı içselleştirmiş erkekler kendilerini manipüle ederler,narsistlerdir,aşağılık kompleks vardır,özgüven düşüklüğü sayamayacağım bir sürü şey.

Kırmızı hapı alınca ise herşeyin farkına vardığın için artık o kişilik bozukluklarından eser kalmıyor.İstisnalar hariç tabii ki.

El Nino
Guest
El Nino

Hocam şu michael webb in kitabını nasıl bulabiliriz ya da çevirebilir misinizz?? Anladığım kadarıyla okuyan sikinden alfalık damlıyor

El nino
Guest
El nino

Bir önceki mesaj gitmemiş sandım, sorry.

ryu
Guest
ryu

Yeşil çamın en iyi Day Gamelerden birisi https://www.youtube.com/watch?v=A6i4_0TjTXA 😀

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Millet, ara-sıra buralarda bahsettiğimiz Tom Torero’nun kanalı tekrar etkin bilginize. Bugün beni en çok keyiflendiren bu oldu.

Hasan Hasan
Guest
Hasan Hasan

Mahmut Abi bi hatunla ayni ortamda calisiyoruz. Biraz yakinlik kurduk tavla vb. Sonra beni evine davet etti ama ben o aksam dokunmadim. Hatun benle bi daha bulusmadi. Sadece isi dusunce ariyor. Detaylar daha fazla ama genel yorumun nedir bu olaya

Mahmut Abi
Admin

Aynı ortamda çalıştığınız hatunla oynaşmayın.

Hasan Hasan
Guest
Hasan Hasan

Abi haklisin ama neden ? Ek olarak ilgili davrandiğinda ne yapmaliyim

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Öncelikle merhaba, Mahmut abi sitenizi 6 aydan uzun bir süredir takip ediyorum ve yaklaşık 1 aydırda sıkı bir takipçisiyim ve hayat kaliteme oldukça fazla bir etkisi oldu. Sitede bulunan bir çok önemli yazıyı okudum.Ve nofap tan sonra bana can suyu gibi geldi ve uzun bir süredir kendi kişisel gelişim serüvenime odaklanmış vaziyetteyim ve bolca kitap okuyor cidii spor yapıyorum. Her neyse kendimi tanıttıktan sonra artık sorumu sorabilirim umarım cevap verirsiniz. Benim sorum şu sitede bulunan day game başlıklı yazıları okudum ve açıkçası kişisel olarak çok saçma geldi. Tabak çevirme bir nebze’de olsa mantıklı geldi(abartılmadığı sürece). Benim fikrim,tecrübelerimden edindiğim bilgi şu(yaş… Read more »

Harry S. Truman
Guest
Harry S. Truman

Mahmut abi siteyi ilk keşfettiğimden beri kendime birçok şey kattım. Disiplin, pornoyu bırakmak, sorumluluk almak, spor vs niceleri. Eski halimi bilen insanlar bendeki değişimi farkediyorlar. Fakat kendime kattığım bu onca şeye rağmen kadınlar konusunda bir yerlerde takılıyorum. Hayatımda birkaç tane kadınla beraber oldum ama hapı yutma olayını tam olarak yaşayamadım, devamı gelmiyor bir yerlerde tıkanıyor yani. Hank yazısında “Yatağa atabildiğim ilk hatun kendime olan güvenimi baya bir yerine getirdi. Ordan aldığım gazla da devamı geldi.” diyor. Life game de yeterince yürüyen biriyim(bazıları ligimin dışında). Ama senin yazında geçen 30 kişiye yürüme örneği gibi de değil. Tam olarak nereye odaklanmalıyım. Yürüme… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Yürümeyi mi arttırayım yoksa içsel oyuna mı odaklanayım diye bir şey yok. İkisini beraber yapacaksın.

Harry S. Truman
Guest
Harry S. Truman

Tamam abi, ikisine de dikkat edeceğim.

Yasin
Guest
Yasin

Mahmut abi, bu syfadan kitap sipariş ettim. Halen mail adresime gelmedi. Sanırım unuttunuz beni? Yardımcı olabilir misiniz?

Mahmut Abi
Admin

Hangi kitabı hangi mail ile aldığını erkekadamblogu@gmail.com adresine yazar mısın? Bizim sistemde burada kullandığın mail ile bir sipariş görünmüyor.