Saha Raporu ve İncelemesi (İnfield Video)

Merhaba Mahmut Abi ve Değerli Blog sakinleri, Ben Mr. Deer. Yeni bir Pick-Up (Pua) İnfield videosu ile karşınızdayım. Mart aylarının başında İstanbul’da kanat arkadaşım (Puya) ile birlikte yolda gördüğümüz iki kızı durdurup eğlenceli bir sohbet başlatıp (set açmak) sonrasında hedefimdeki hatunla aramdaki fiziksel yakınlığı artırmam ile alakalı olayın video kaydını sizlere sunuyorum. Video da sadece hatunlar ile aramızda olanları izlemeyeceksiniz yanı sıra o an kullandığımız her türlü beden dilinden tutunda konuştuğumuz konuları dinleyip mantığını öğreneceksiniz.

Bu video ile inanıyorum ki ”bu iş Avrupa da kolay, bizim ülkede ki hatunlar kezban” vs gibi kısıtlı inançlarımızı beraber yıkmış olacağız. Önemli olan iletişimde altyapıyı kurabilmek sonrasında Özgüven ve Cesareti birleştirerek yeni tanıştığımız Hatunlar ile ”Flört” (ki bu kelime bende kusma istediğimi uyandırır) dönemi yaşamadan istediğimiz yakınlığı herhangi bir yerde ve anda kurmamızı sağlayabiliriz. Biliyorum bu video yayınlandığı günlerde dünyayı saran bir salgın hastalık  (COVID-19) ile karşı karşıyayız ve yeni insanlarla tanışmaya fırsatımız yok ve olsa dahi (alışveriş yaparken vs) dikkatli olmamız gerektiğini unutmayalım. İyi seyirler ve iyi oyunlar.

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
VergiliusC1 atlasErkomanMahmut AbiBlanc Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
furkaeo
Guest
furkaeo

Mahmut Abi selam, genetik olarakta çevre olarakta Betacan olan kişinin (ya da öyle olduğunu düşünen) tam manasıyla erkek adam olması mümkün müdür? (kendimden bahsetmiyorum 😀 merak)

Sensei
Guest
Sensei

Betalığın bir demografi değil bir kafa yapısı olduğuna dair bir yazısı var Mahmut abinin. Alfalık-Betalık belirli davranış gruplarına takılmış bir isimdir. Yani genel olarak bir erkeğin genetik olarak betalığa yatkın olması pek muhtemel değil gibi.

mekanizepiyade
Guest
mekanizepiyade

Her erkek kendini düzeltebilir

MonkMode
Guest
MonkMode

Teoride ne kadar iyi olursanız olun işler pratikte çok farklı olacaktır.İçeriden alfalar özellikle bu videoyu izlesin 🙂

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba birkaç defa yasadigim bir sorunu sorucam bana surekli bakan kizlara set açtigimda soguk cevaplar veriyolar Yada numarasini aldigimda yazdigim zaman cevap atmiyolar ilgisiz bir sekilde ve icimden diyorumki madem isteksiz ve ilgisizsin Neden numarani veriyosun veya soguk konusuyosun ozaman neden bakiyosun surekli ? Bunun sebebi nedir mahmut abi? Bu soylediklerim her kizda olmuyo tabi örnek veriym set actigim 10 kizdan 6 sinda falan oluyo

KH237
Guest
KH237

“yazdigim zaman cevap atmiyolar ilgisiz bir sekilde ve icimden diyorumki madem isteksiz ve ilgisizsin Neden numarani veriyosun veya soguk konusuyosun ozaman neden bakiyosun surekli ?”

kadın merkezli düşünce gibi bu. Senin yapman gereken, diğerlerine bakman.

Çevirmen Hoca
Member

Gündüz oyununda 10’da 4 normal hatta iyi bir oran. Çoğu kız o anda uğraşmamak için numara veriyor seninle alakası yok.

Yaşotuzbeş
Guest
Yaşotuzbeş

Reddedilmeyle ilgili bir yazı var sitede onu okumanı öneririm. Soruna cevap olacaktır.. Bu arada 10-4 iyi bir oran 😉

Blanc
Guest

Mahmut abi alakasız yorum atmak istemiyorum ama 1 aydir teredutteyim lutfen yardim et doktor bana OKB ve dikkat bozuklugu teshisi koydu ama sadece dikkat ilacini kullaniyorum antidepresanı redediyorum.Sınav senemdeyim 100 gun var antidepresan sınavımı etkiler mi ? OKB’den kafamdaki takıntilar beni mahvediyor.

Mahmut Abi
Admin

Bu soruyu ancak doktor yanitlayabilir.

Erkoman
Guest
Erkoman

Antidepresan birazcık uyku yapabilir ama genel anlamıyla odaklanmanı artırır. 1 hafta kullan rahatlatmazsa doktorunla konuş, zaten burda amaç seni rahatsız eden sıkıntılarını azaltmak, hastalığından kurtulacaksın diye anksiyete problemleri yaşaman değil.

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Dostum merhabalar. Doktor olarak fikrimi belirtebilirim ancak yapabilecegin en mantikli sey kendi doktorunla gerekli iletisimi kurman. OKB ve dikkat bozuklugu tanilarini birlikte aldiysan ve yalnizca dikkat bozuklugu icin verilen ilaci(metilfenidat) kullaniyorsan bu OKB semptomlarini arttirabilir. Birlikte recete edildiyse birlikte kullanmalisin. Antidepresan bakis acini degistirmez aksine OKB sende minimal bile olsa mood dusuklugu yapiyorsa bu perdeyi kaldirmana yardimci olup daha net bakmani saglayabilir bu durumda da sinavlarina da daha iyi calisabilirsin. Dedigim gibi yapman gereken doktorunla acik iletisim kurup aklindakileri sorman.

Vergilius
Guest
Vergilius

Bu konuda çoook uzun yazabilirim ama şimdilik şöyle özetleyeyim; DEHB zannettiğin kadar kötü bir şey değil sadece buna uygun bir hayat tarzı belirlemen gerekir.
İkinci olarak ise kronik rahatsızlıklar konusunda doktorlara pek güvenme ve antidepresan kullanma. ( Ciddi psikolojik sorunlar hariç)
Ne testosteron bırakır ne uyku ne iştah vs.
Üçüncü olarak böyle sorunların çoğu beslenmeden kaynaklanır diyetini düzenle ve spor yap.
Yine de herkesin dikkat aralığı farklıdır ve çevrendeki arkadaşlarına göre kıyas yapma.