Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? – İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)

115 Sayfa | Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
(E-Kitap)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Sevgilinizden/eşinizden ayrıldınız daha doğrusu terk edildiniz. Sizden önce sayısız insanın deneyimlediği bir şeyi yaşıyorsunuz ve hissettiği şeyi hissediyorsunuz.

Eski sevgiliniz size nasıl geri dönecek? Bu kitapta size bunun garantili yolunu yani yalan vaadetmiyoruz ama sayısız kere denenmiş ve başarıya ulaşmış bir yöntemi (İletişimi Kes Kuralı – No Contact Rule) kullanmayı öğretiyoruz.

Bu kitapta eski sevgilinizin ayrılık sonrasında sizi özlemesi ve daha sonra sizi araması için neler yapacağınızı, o aradıktan sonra nasıl buluşacağınızı ve buluşmada aranızdaki ilişkiyi yeniden alevlemek için neler yapacağınızı anlatıyoruz. Ama bunlar bu sürecin temel problemleri değiller.

Biz problemin kökenine ineceğiz. Ayrılığınız muhtemelen bir hastalık belirtisi idi, hastalığın kendisi değil. Hastalığın belirtisini değil kendisini iyileştirmeye odaklanarak hem eski sevgilinizin size dönme ihtimalini en üst seviyeye çıkaracağız hem de yeniden başlayan ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayacağız.

Bu kitapta öğrenecekleriniz cinsiyetinizden ve cinsel eğiliminizden bağımsız olarak işinize yarar. Yani eski kız arkadaş için de çalışır, eski erkek arkadaş için de. Heteroseksüel ilişki için de çalışır, homoseksüel ilişki için de. Ve yine bu kitapta öğrenecekleriniz eski sevgiliniz, eski nişanlınız ya da eski karınız için de çalışır.

Not: Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz.

Kitabın içeriği ile ilgili fikir edinmek istiyorsanız şu videolara ve yazılara bakabilirsiniz:

Eski Sevgili podcast serisi (Youtube)

Eski sevgili nasıl geri döner?

Beni engelledi ne yapmalıyım?

No Contact Kuralı Başarı Yüzdesi

Eski sevgili nasıl pişman edilir?

Bu öğrenecekleriniz uygulaması zor şeyler. Sabır ve disiplin kadar duygusal olarak güçlü olmanızı da gerektiriyor. Fakat bir kez neden böyle davranmanız gerektiğini anlarsanız, size gerekli olan sabır ve disiplin için gerekli motivasyonu da kazanacaksınız.

Hadi, daha fazla vakit kaybetmeden, siz daha fazla yanlış adım atmadan başlayalım ve çok geç olmadan eski sevgilinizi size döndürebilecek bu sürece başlayalım.

Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
kitabını satın almak için tıklayın.

Kitabı Türkiye dışından satın almak için tıklayınız.

Kitabın içindekiler bölümü (pdf)

İçindekiler:

Terk edildim nasıl davranmalıyım?
İletişimi Kes Kuralı
Ayrılık Acısı Nasıl Atlatılır?
Ayrılık Süreci
Eski Sevgilim Mesajlarıma Cevap Vermiyor
Eski Sevgilim Beni Engelledi
Zihin Okuma (Eski Sevgilim Ne Düşünüyor?)
Gizli Ajan (Eski Sevgiliyi Stalklamak)
Eski Sevgili ile Arkadaş Kalmak
Eski Sevgili ve Özel Günler
Eski Sevgili ile Aynı Yerde Çalışmak
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner?
Eski Sevgilinizi Sonsuza Kadar Kaybetmenize Neden Olacak Hatalar
İletişimi Kes Süreci
Eski Sevgilinin Geçtiği Aşamalar
Yüceltmek
Eski Sevgilim Beni Düşünüyor mu?
Eski Sevgilim Beni Arayacak mı?
Eski Sevgilim Yeni Limanlara Yelken Açar Mı?
Eski Sevgilinin Yeni Sevgili Yapması
Rebound İlişki, Kıskandırma İlişkisi, Daldan Dala Atlayan Maymun İlişkisi
Eski Sevgilinin Araması
Eski Sevgilinin Aramasına / Mesajına Cevap Vermemek
İletişimi Kes Sürecinde İlk Arama / Mesajlaşma
Buluşma Teklifinizin Reddedilmesi
Eski Sevgili İle Buluşma
Eski Sevgili ile Yeniden … Peki Şimdi Ne Yapacağım?

How to get your ex back? – No Contact Rule

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

1782
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
428 Comment threads
1354 Thread replies
105 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
469 Comment authors
Mahmut AbiKayiiioSekiroMisafirBetaliktan kurtulmaya adanan ömür Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
dame
Guest
dame

mahmut abi 70 gündür bozmadan no contact uyguladığım kız arkadaşımın da bulunduğu,sınavlar için yardımlaşılan 7-8 kişilik kızlı erkekli whatsapp grubuna ortak arkadaşlar sınav için yardımlaşmaya,gruba soru atılmasına devam etmeye karar verdiklerini söylediler(herhalde emrivakiye getirmek için en son bana söylendi),muhabbet edilen bir grup değil.bu aşamada hiçbir şey yokmuş gibi bu grupta bulunmam no contacti bozmak mıdır,eğer öyleyse bile gruptan çıkacak olmam kuyruk acısı göstermez mi,arada sıkıntılı bir durum geçmemişken benim bu kızla kontağım yok diye grubu terk etmek nasıl karşılanır,sence nasıl hareket etmeliyim ?

ivan
Guest
ivan

Abi No Contact uyguladığım eski sevgilim 1.5 ay sonra ulaştı arayarak ama aradığında telefon yanımda değildi kaçırdım, geri aramalı mıyım yoksa tekrar ulaşmasını mı beklemeliyim?

Mahmut Abi
Admin

Aramana gerek yok. Telini kacirdim selam ne haber? gibi bir sey yazabilirsin.

Naval Engineer
Guest
Naval Engineer

Mahmut Abi merhaba. İlgili kitabı birkaç kez okudum, bundan yaklaşık 3 yada 4 ay önce de sizinle görüşmemiz olmuştu. Yeni gelişen bir konu hakkında görüşünüzü merak ediyorum. 8 ay önce ”Seni sevmiyorum, yeni biriyle yeni şeyler yaşamak istiyorum” gibi ağır sözler söylenerek terk edildim.4 yıllık bir ilişkiydi. Şunu söylemeliyim;kendisini hiçbir şekilde geri istemiyorum,bu sözler bir erkeğin affedebileceği sözler kesinlikle değil. 8 aylık ayrılık sürecinde hiçbir şekilde iletişime geçmedim ve numarasını sildim. Bu zaman zarfında birçok kadınla birlikte oldum, muhtemelen iki basamaklı sayılardadır. Son iki aydır ise avukat bir kadınla beraberim. Olaylar bu kadınla birlikte olmaya başladıktan sonra gelişti. Aylar sonra… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ayrilirken yarana bıçak sokup ”seni sevmiyorum, yeni biriyle yeni şeyler yaşamak istiyorum” diyen kızın psikolojisi ve karakteri bozuk olmayabilir mi sence?

sena
Guest
sena

yeni sevgilini hesabını adını falan nereden öğrendi sen mi söyledin cevap vererek bence hata yapmışsın o kız senin cevabını bile haketmiyorrrrrrrrrr

Rumuz Yok
Guest
Rumuz Yok

Eski sevgilim ayrılmadan önce başkalarının sevgililerini örnek tutup böyle hediye alıyorlar, şöyle evlenme teklifi almış sen yapmazsın sen etmezsin, felen filan gibi fasa fiso şeyler söylemişti. Bende daha önceden yaptığım şeyleri anlatıp neden yapmayım deyip geçmiştim şaşırmıştım açıkcası, 3 sene olmuştu tanışalı, bu tarz şeyleri son dönem sürekli sürekli söyleyip ayrılmadan bide adam olsaydın da üzmeseydin, ağlatmasaydın gibi şeyler demişti. Mahmut abi kafamı karıştıran durum bu oldu kız 24 yaşında ama dediğini düşünürsek kafasındaki adamlık sağlayıcı yani betalık mevzularıyla mı tanımlanabilir ? yoksa tamamen manipulasyon durumu mu? Ve saçma sapan bir şekilde daha fazla yatırım istiyordu adeta aldığın bir hediyeye… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Eski sevgilim ayrılmadan önce başkalarının sevgililerini örnek tutup böyle hediye alıyorlar, şöyle evlenme teklifi almış sen yapmazsın sen etmezsin, felen filan gibi fasa fiso şeyler söylemişti. Eski sevgilin olması iyi olmuş. ayrılmadan bide adam olsaydın da üzmeseydin, ağlatmasaydın gibi şeyler demişti. Manipülasyon. Bir kadın size adam ol diyorsa o size genelde bana hizmet et diyor zaten. Bırakın ve bir daha da dönmeyin. 24 yaşında ama dediğini düşünürsek kafasındaki adamlık sağlayıcı yani betalık mevzularıyla mı tanımlanabilir ? yoksa tamamen manipulasyon durumu mu? İkisi de. Ayrıca senden en azından son dönemde pek hoşlanmadığına işaret. Ve saçma sapan bir şekilde daha fazla yatırım… Read more »

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi bundan 2 ay önce. Nişanlım beni terk etti düğüne 1 ay kala. Sebebi ise benim işsiz kalmam param olmaması ve ondan borç istemem di. Daha önceleri ben iddaa oynuyordum be çok pra kaybetmiştim. Ama 1 yıldır oynamıtorudm benden sürekli şüpheleniyordu. Ayrılmadan önce bi arkadaşıyla görüştü öğlen akşamında da ayrıldı benden arkadaşına da bıktım artık sürekli pra istiyor benden feln demiş. Durum böyle yani abi ama ben hatalarımı geçte olsa anladım. 2 aydır kafayı yemek üzereyim abi intihar etmeyi bile düşünüyorum her geçen gün daha kötü oluyorum eriyorum bitiyorum resmen. Hiç konuşmuyorum aramıyorım sormuyorum. Ama o baya mutlu geziyor… Read more »

Mahmut Abi
Admin

2 aydır kafayı yemek üzereyim abi intihar etmeyi bile düşünüyorum her geçen gün daha kötü oluyorum eriyorum bitiyorum resmen. İntihar etmeyi düşünüyorum dediğiniz anda benim size tavsiye vermem mümkün ve etik değil. En hızlı şekilde bir psikolog ile görüşmeni şiddetle tavsiye ederim.

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Mahmut bey benim durduğum yer ile gençlerin bulunduğu yer arasında çok fark var. Ben genç nesli anlamakta zorlanabilirim belki. Sen daha ortada bir yerdesin yaş olark, daha anlıyorsun. Fakat acıya dayanıksız bir nesil var. Bu kafaya psikolog şiddetle önerilir önerilmesinede bu kafa psikokologdan çıkamaz. Benim gibi düşünen insanlara bazıları kıl kapıyor. Normal karşılıyorum. Hayat tecrübesi ile kendimde uyguladığım ve bir çok gence tavsiye ettiğim bu durumlar için düşünce ve davranış yapısı geliştirilebilinir. Yüzme bilmeyen bir insanı derin sulara attığınızda veya düştüğünde yüzme bilmediği için tutunacak bir dal, basacak sağlam bir zemin arar. Buna çırpınma denir. Kurtarmaya giden olursa sabırsızlığından onuda… Read more »

Burak
Guest
Burak

Abi yorumlarım neden siliniyor

Mahmut Abi
Admin

Yorumun silinmedi.

Computerce
Guest
Computerce

Soru cevap 5 kısmına yazmıştım. Sağolun siz de cevap vermiştiniz ve de bana birkaç soru sormuşsunuz Mahmut Abi. Reply iconu aktif değil sizin yorumunuzun altında bu nedenle bu topic uygun olduğu için sorularınıza burdan cevap vereyim. Aramızda cinsellik var, ki aslında temel görüşme sebebimiz de bu. 6 yıllık bir ilişki geçmişimiz vardı. Bu süre boyunca bana hep dürüst oldu (nerden biliyorsun diye sorarsanız birçok kez çaktırmadan testlere tabi tutmuştum). Ama geçen gözümün içine baka baka yalan söylemesi beni içten içe kızdırdı. Yalan söylediği halde onla cinsellik için görüşmek ne derece doğrudur? Ya da cezalandırmak için tamamen ileşimi kesmek mi mantıklı?

Mahmut Abi
Admin

Ayrılalı çok olmuş ve sadece seks ilişkiniz varken sen kendini hala erkek arkadaş sanıyorsun galiba. Kız senin bir şeyin değil. Normalde bu kadar süre sonra kızı bu şekilde sahiplenmemen yani ben cinselliği yaşarım başkalarıyla ne halt yerse yesin modunda olman gerekiyordu. Yeni başlayan taze buluşmalar ile ilişkiye gidebilecek kız değil sonuçta. Neden ona asla ulaşmayacaksın? Ben sana tahminimi söyleyeyim. İlginç bir şey söyledin. “Ayrı olsak bile” yazdın. Siz ayrıldınız, bitti. Geçici bir ayrılıkmış gibi ayrı olsak da diyorsun, ayrılsak da değil. Sen hala birgün yeniden başlayacak sanıyorsun sanırım. Ve dediğim gibi, sende his var ama onda muhtemelen sendeki kadar yok.… Read more »

Computerce
Guest
Computerce

Açıklamalar için teşekkürler abi. Dün akşam buluştuk. Tavrımın net olması için tekrardan kız arkadaşım olmanı istiyorum dedim. Geçmişte benle yaşadığı üzüntüler olsun, iletişimde olduğu adama karşı birşey hissetme de bu muhabbetin onu mutlu ettiğini, bu yaptıklarından dolayı kendisini de tanımayamadığını (ben böyle biri değildim vs. demesi) şuan için net bir cevap veremeyeceğini, düşünmesi gerektiğini söyledi. Çoğunlukla son 6 ayda kopuk iletişimimizin kendisini bu noktalara getirdiğini vs söyledi. Bir yandan beni tamamen kaybetme ve şuanki yaşantısı arasında seçim yapmak zorunda kaldığını söyledi. Genelde o konuştu ben dinledim. İletişimde olduğu adam ay sonuna yurtdışından gelecekmiş, onla görüşmeyi planladığını da söyledi. Vereceğin karar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Arkamı dönüp tamamen gideyim mi? Bir erkek asla bir kızın kendisini başka bir adamla karşılaştırmasına izin vermemeli. Eğer bir kız seninle bir adam arasında seçim yapacakmış gibi duruyorsa, seni seçmesine izin verme. Arkanı dönüp gitmen en iyisi.

Someone
Guest
Someone

Kız o adam gelince görüşecek sonra hanginiz iyiyse kendisine göre, o kişiyi seçecek. Sana da böyle ortalama cevaplar veriyor ki kenarda durup bekleyesin diye. Bide onunla görüşeyim ona göre karar veririm diyor. Ama bence kızın kafası pek çalışmıyor yoksa o adamdan haberin dahi olmazdı 😀

Computerce
Guest
Computerce

bugün tamı tamına 18 gün oldu. İçimde bir umut vardı ki benle iletişime geçsin de pişman olduğunu belirtsin diye. Ama hiçbir şekilde ses-seda yok. İnstagram’da hem onu takip etmekten hem de beni takip etmesini kaldırayım mı artık? Bir de telefon numarasını da artık sileyim mi?

Mahmut Abi
Admin

Sen onu takipten çoktan çıkmalıydın zaten. Onun seni takip etmesini sen kaldırma.

Selim
Guest
Selim

Mahmut abi onun seni takip etmesini kaldırma diyorsun eski sevgilimi her yerden takipten çıkmama rağmen o 2 aydır hiçbir yerden çıkmadı. Bu bir anlama mı geliyor?

Mahmut Abi
Admin

Sana ulaşmadıysa senin umduğun anlama gelmiyor maalesef.

Computerce
Guest
Computerce

Takipten çıktım bu yorumunu görenden sonra. Hatta telefon numarasını da sildim. O da beni takipten çıkmış ve de numaramı silmiş (Kafamda bitirdiğim için bu stalk açıkçası bana zarar vermedi). Ayrılalı 2 ay geçmişti ki 18 Eylül günü terzi de denk geldik. Beni görünce “hello hello” dedi. Ben de sadece “merhaba” dedim. Sonrasında suratına bile bakmadım. Ama gözlerimin yan açılarından farkettim ki yüzüme bakıyordu. Neyse onun işi bitmişti ben de yeni ölçü vericektim. Terzi de işim bitti dışarı çıktım bunun arabası az ilerde çalışır vaziyette bekliyor. Benim o yönde yürüyeceğimi bildiği için bekliyor olabilir diye düşündüm. Yürümeye başlamadım bir sigara yaktım.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ben takipten çıkın tavsiyesi veriyorum, telini silin tavsiyesi vermiyorum. Telini silmen seni yeniden arama ihtimalini azaltır ama artık yeniden ekleme.

Beni görünce “hello hello” dedi. Ben de sadece “merhaba” dedim. Sonrasında suratına bile bakmadım. Bu yalanı nedir bilmem ama bu kızla bir daha bir şeyler yaşayacaksan, böyle kuyruk acısı sinyalleri ile olmaz. Bu hareketi cool sanıyorsan da yanılıyorsun. Negatif ve daha kötüsü zayıf davranışlarla güçlü pozitif cinsel gerilim yaratamazsın, olanı da yıkarsın.

Computerce
Guest
Computerce

O an söylediklerini de düşünmedim değil. Bu kişi ile ciddi bir birliktelik düşünmüyorum artık. Araya 3. kişi(ler) girdi. yani bana göre aldatma var. O nedenle de suratına bakmadım zaten. Yani bakmaya değecek kişi kategorisine koymamak için. Ha gün gelir benle iletişime geçerse de cevap vermeyeceğim

Hppp
Guest
Hppp

2018 ortasında başlayan ilişki 2020 sonunda bitti. Aradan 8 ay gecti ve biz tekrar görüşmeye başladık . Benden ayrılmasının sebebinin çok büyük bir kadın hastalığına yakalanmasi( doğurganlıkla ilgili) ve benim ilgisiz davranmam olduğunu söyledi . hastalığını bana yeni söyledi bilmiyordum yani. Bana sürekli ” bundan sonra hayatına girecek kadın çok şanslı ” diyip duruyor. Sürekli mesaj atan ve arayn kendisi , ben çok nadir arıyorum. En son dün yine yeni bir kadın ile hayatında çok mutlu olacaksın biz arkadaşız tarzı bir şey söyledi ve bende”hayatıma yeni bir kadın girerse zaten sen olmazsın arkadaş olarak bile hem de ” dedim .… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bana sürekli ” bundan sonra hayatına girecek kadın çok şanslı ” diyip duruyor. Bu genellikle o kadın ben olmayacağım demektir. ben de ”hayatıma yeni bir kadın girerse zaten sen olmazsın arkadaş olarak bile hem de ” dedim. Doğru demişsin ama o hayatında olduğu sürece başka kadın girme ihtimalini de azaltıyorsun. O nedenle bir an önce başından savmaya bak. Yani bir anda sevgili moduna geçti. Biraz kırıntı atmış sana. Kısa sürede birlikte olmaya geçecek mi ona bakacaksın. hastaneye falan götürdüm ama gerçekten ne yapmak istiyor ne amaçlıyor bilmiyorum. (1) Türk filmi mi lan bu diyeceğim ama belki doğurganlığı yok eden bir… Read more »

hppp
Guest
hppp

Sen iki yürürsün, 3-4 buluşmada bir şey çıkmıyor kafandan atarsın. 3-4 buluşma şans vermişim sana, amacın birliktelikse ve kullanmadıysan kaybettin diyebilecek adamlar olun Bu dediğinizi geçen hafta yaptım.Ben daha fazla katlanamayacağım sana sorunlarını hallettikten sonra eğer uygun olursak ikimizde normal bir şekilde ilişki içerisinde devam ederiz ve ben bir daha bu dediğim şeyler olana kadar seninle görüşmek istemiyorum kendini toplayıp gelirsen ancak olur dedim.Sonra tabi yalvar yakar tekrar görüşmek istediğini söyledi.Hayır iyi davranınca direk geçmişi açıp beni suçluyor senin yüzünden kadınlara olan düşkünlüğün yüzünden ilişkimiz bitti diyor ama ben biraz sert yapınca tekrar yumuşuyor.Sanırım dediğiniz gibi duygusal yastığım ben şu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hayır iyi davranınca direk geçmişi açıp beni suçluyor senin yüzünden kadınlara olan düşkünlüğün yüzünden ilişkimiz bitti diyor Senin önce amacın ne ona karar vermen lazım. Amacın kızla birlikte olmaksa ve “geçmiş ile ilgili dedikleri doğru ise git sorunlarını hallet” gel demezsin, “geçmişte hatalar yapıldı ama şimdi olmayacak yeniden başlamak istersen senin yanında olmaya hazırım ama arkadaş olarak başlamam mümkün değil, beraber olduğum kızın yanında olabilirim” ancak diyeceksin. Ayrıca sen de aynısın. Bir yumuşuyor bir sertleşiyorsun. Kız gelince yumuşuyor, istediğin olmayınca sertleşiyorsun ama olayı kesin bir sona götürmüyorsun. “o zaman git diyorum hayatımdan ama gitmiyor da” Bir erkek bu kadar pasif… Read more »

SimonAdams
Guest
SimonAdams

Hastalık falan hariç benzer şeyler yaşadım. Arkadaşlıktan vazgeçip ilişkiyi başlatmak için geri gelse bile kabul etmeni tavsiye etmem. Gerçekten bir şeyleri düzeltmek, yeniden beraber olmak için gelen insan bu derece dengesiz olmaz.

berk
Guest
berk

Merhabalar ben kız arkadaşımdan kötü ayrıldım beni engelledi ve 1 aydır iletişime geçmek için çaba sarfetmiyorum bu işin sonu ne olabilir öngörünüzü merak ediyorum her şey güzeldi ama tersine döndü işler

Mahmut Abi
Admin

Kim kimi terk etti?

berk
Guest
berk

kız arkadaşım beni terk etti ,kitabınızın tümünü de okudum çok güzeldi.kuralı bozan bir harekette bulunmadım.

berk
Guest
berk

benim için bir yorumunuz veya öneriniz var mı

Mahmut Abi
Admin

Kötü ayrılık ve engelleme bu işin yeniden olma ihtimalini azaltır. Kaç aylık ilişki, genelde nasıldı, daha önce ayrılık oldu mu, senin betalaşmanla mı ayrıldınız, neden engellendin (peşinden koşup engellendinse mesela ihtimaller çok azalır) gibi faktörler de geri dönüşü etkilerler. Kız seni aramadan asla arama ve bu eğer hiç aramazsa bir daha hayat boyu görüşmeyeceksiniz anlamına geldiği için bu işin tamamen bittiğini varsayıp kendi hayatına odaklan.

No contact telefon bekleyerek yapılmaz. Sen %100 bitti varsayarsın, eğer ararsa o zaman kitabı uygularsın.

berk
Guest
berk

5 aylık bir ilişkimiz oldu ayrı şehirlerdeydik ama 5 ayda rahat 6 7 kere yaşadığım şehre geldi2 kere de ben gittim. Hiç kavga etmezdik sorunumuz yoktu ya da bana öyle geliyordu. Bir iki kıskançlık mevzusu oldu hem onun tarafından hem de benim. Aramıza 3.kişi kız arkadaşı ilişkimize müdahale etmeye başlayınca iş bozuldu. Sonrasında da sadece peşinden koştum başka yaptığım kötülük yok ona bu ona ağır geldi engelledi.

Mahmut Abi
Admin

Sonrasında da sadece peşinden koştum başka yaptığım kötülük yok ona bu ona ağır geldi engelledi. Bu öyle hafif bir hata değil. İstediğin kadar “iyi” ol, peşinden fazla koşacak kadar zayıf biriysen iticisindir. İtici biriyle insan birlikte olmak istemez. Daha önce isteği varsa o da gider.

Tarık Burak
Guest
Tarık Burak

Merhaba, 2 buçuk sene süren ve son 1 .5 senesi uzak mesafe ilişkim sona erdi. Ocak ayında sevgilimle instagram yüzünden tartıştık ve ayrıldık. Mart ayına kadar yazmadım ancak twitter üzerinden imalı paylaşımlar yapınca yazdım ve barıştık. Mayıs ayına kadar ilişkimiz güzel bir şekilde devam etti ancak son 1 hafta bana geç yazması saatlerce çevrimiçi olması ve görüldü bile atmaması nedenini defalarca sormama rağmen arkadaşı ile konuştuğunu veya müsait olmadığını söyleyip durdu ve sonunda dayanamadım patladım ilişkide güven problemi olduğunu söyledi ve ayrıldı. Bu zamana kadar geçen süre zarfında hiç yazmadım ancak sürekli stalklıyordum 1 ay sonra duygusal,ayrılık acısı içeren şeyler… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Oldukça küçük ve aşağılık bir duruma düştüm baya hırslandım ve nefret doldum. Kız seni artık istemiyor ki bu da normal. Kızgınlığın kendine. Hırs dediğin de takıntı. Takıntılıyım diyemediğinden daha karizma olduğundan hırslandım diyorsun. Hırs mırs değil bu. No concact yapmaya karar verdim Senin no contact’ı anladığından emin değilim. Kızı aramayacaksın. Stalklamayacaksın. Hayatına devam edeceksin. Bu üçünü bir arada gerekirse hayat boyu yapman lazım ki zaten bu içi hırs dediğin takıntıyı, nefret doldum dediğin ezikliği aylar içinde bitirmenin tek yolu. gururum çok incindi No contact yapmadığından, seni istemeyen birini arayıp sormayı bırakmamandan. Profiline bakmamaya çalışıyorum ama ne kadar dayansam günün sonunda… Read more »

Don Draper
Guest
Don Draper

bu kitap friend zone için de işe yarar mı, uyarlayabileceğimiz tavsiyeler var mı?
friend zone için ayrıca ürün çıkaracak mısınız?

Homun culus
Guest
Homun culus

Mahmut bey siteyi yeni kesfettim. Red pill hakkinda da bilgim yok acikcasi ama yazilari okudum ve bi sorumu sormak istiyorum. Ben is yerimde son 4 ayim ve ayni is yerinden bir kizla konusuyorum. Yaklasik 1.5 ay oldu goruseli. Baslangicta bir sey hissetmiyordum sonradan ilgim ve duygularim artti. Kizi is yerindeki bi kac erkek konusunda kisitlamistim ve kiz beni dinlemisti. İlgisi yuksekti ama bazen düştüğü de oluyordu. Hoslanmadigim seyleri soyluyordum o da ona gore davraniyordu. Sonra is yerine baska biri daha geldi , ki bu cocuk kizla meslektas ve ise basladi. Ben bu çocuğun bakislarindan niyetini anladim ve kizi uyardim. Kiz… Read more »

Mahmut Abi
Admin

is yerinden bir kizla konusuyorum. Yaklasik 1.5 ay oldu goruseli. Bu kızın eski sevgilin olmadığının farkındasın umarım yoksa sağlam hayal dünyasında yaşıyorsun. 1.5 ay konuşmayla sevgili olunmuyor. Siz ikiniz öyle sansanız bile. Kiz bu davranisimdan rahatsiz oldugunu soyledi Haklı 4-5 kisilik masada kiza “uzatma” dedim. Fazla karistim uzerine cok gittim. Zayıflık gösterisi. Evinin oraya gittim konusmak icin cok sinirliyim simdi konusmayalim dedi. Cok kisa bi tartismada orada yasadik. Aradim kapatalim dedi. Peşinde koşuyorsun o da ayrı zayıflık. Aksam yazdim sinirin gectiyse konusalim diye. İstemiyorum. Mesaj atmanida istemiyorum dedi. Hala peşindesin. Yokuş aşağı. Bu saatten sonra yuz yuze mi goruseyim yoksa… Read more »

Homun culus
Guest
Homun culus

Evet sevgilisi değilim farkindayim. Yukarida “ben hala görüşmek istiyorum fikrin değişirse yaz” kismi benim için gecerli degil galiba. Cunku ben zaten konusmaya calistim. O yazmayana kadar yazmayacam peki calistigimiz yerde tek basima odamda mi takilayim. Yoksa onu umursamadan onun oldugu ortamlara da gireyim mi ? Bir de sizce bi kiz bu sebeplerden oturu terkeder mi yoksa daha once benim farkedemedigim seyler mi olmustur. Yani simdi terkeden o hata yapan ben ama hatanin buyuklugu terk etmeyi gerektiriyor mu? Cunku eger kacirdigim bir seyler varsa kiz zaten istememis veya arada kalmis bu da onun icin gerekce olmustur ama diger turlu ben yaptigim… Read more »

Homun culus
Guest
Homun culus

Bir de selamlasma kismi vardi. Gunaydin demeli miyim . Bu asamada genelde insanlar yuzunu cevirip geciyor. Yuz yuze gelmek istemiyorlar. Surekli gunaydin diyen taraf olmak kotu olmaz mi ? Tamamen yüz mu cevirmeliyim.
Teşekkürler simdiden

Mahmut Abi
Admin

İlk sen demeyebilirsin.

Şunu yapmalı mıyım diye sorma, bir şey yapmak zorunda değilsin. Muhtaç şeyler yapma yeter.

Homun culus
Guest
Homun culus

Abi arkadasimla bulustum bana kizin tweetlerini okuyacakti izin vermedim. Kiz adim bekliyor dedi. Arkadasima ondan haber almak istemedigimi soyledim ve haber alma kanallarini kapattim.
Daha sonra tek basima yemek yerken kiz karsima oturdu. Gulup ,, Afiyet olsun dedi. Disarda otururkende yine karsima oturdu ama konusma olmadı. Bundan sonra bir sey yapabilir miyim yoksa beklemeye devam mi. O otururken ilgi gostermedim sicak veya soguk yapmadim. Konusmayi baslatmamak hatamiy di?

Mahmut Abi
Admin

“Aksam yazdim sinirin gectiyse konusalim diye. İstemiyorum. Mesaj atmanida istemiyorum dedi.” yazmıştın. Bu kızla mı konuşma başlatmaman hata?

Bu arada bu site yerine gidip peşinde koşsan bu kızla devam edebilirsin. Bu site abi illa bu kızla oldurun sitesi değil. Uyarayım.

Homun culus
Guest
Homun culus

Yorumlariniz biraz sert ama ben yine de gelisme gosterdigimi düşünüyorum ve paylasmak istiyorum. Yorum yaparsaniz sevinirim. Anlattığım flort iliskisinde ben baskici, kisitlayici, kiskanc ve evhamli davranmistim. Her zaman kiza muhtac konumdaydim. Karsidakini cok bunalttim.Bu konulari degistirecegimi soyledim kiza. Kiz ise net bir sey soylemedi , bana inandigini ve biraz düşünmek istedigini soyledi.Bi kac gun boyunca bu hislerimle ,kaybetme korkumla, kaygilarimla bas etmeye çalıştım bu sirada kiza olan ilgim yari yariya azaldi. 3 günden sonra farkettim ki bu degisimi kiz icin yapmıyorum artik, belki basta onu kaybetmekten korktugum icin degismek istemisdim ama su an oyle hissetmiyorum zayifligimdan kurtulmak icin degismeye çalışıyorum.… Read more »

Göko
Guest
Göko

Lan birlikte değilsiniz hala terkeder mi diyon kendine güvenin sıfır masada sevgilin bile olmayan kıza sus diyosun lafla üstün gelip kontrol etmeye calısıyosun rahat bırak kızıda onun hayatı bari kararmasın

djluis
Guest
djluis

abi selamlar.doğru yeremi yazdım bilmiyorum ama yardımcı olursan sevinirim. 3 aylık ilişkide son 1 hafta kızın ilgisi azalmıştı.bir gün gece iş çıkışı aradım eve geçince haberleşelim dedi.bende eve gittim onun aramasını beklerken uyumuşum.rüyamda kaza yaptık onunla.rüyanın etkisiyle kalktım aradım açmadı , 10 dk sonra aradım meşgule aldı ( saat gece 2 ) sonra wp den msj attı.evde olduğunu annesiyle konuştuğunu söyledi.bende neden eve gidince haber vermediğini sordum(trip attım kabul ediyorum).2 defa insan haber eder gibisinden .ben yatıyom dedim oda defol git konuşma arama da yazmada dedi.o gece yazmadım yattım.ertesi gün 1 defa aradım açmadı sonra msj attım hatalı olduğumu yapmamam… Read more »

Mahmut Abi
Admin

oda defol git konuşma arama da yazmada dedi Trip atman hata ama eğer harbi harbi boğmadıysan bu da çok şüpheli bir saldırganlık. ertesi gün 1 defa aradım açmadı Sana gece defol git arama yazma diyen kızı arıyorsun, peşinden koşuyorsun? msj attım hatalı olduğumu yapmamam gereken şekilde davrandığımı söyledim Sana gece defol git arama yazma diyen kızdan özür diliyorsun? Bu eziklik neden? 2 gün sonra 2 defa aradım Oha. Hocam en istekli kızı bile soğutacak bir zayıflık ve kendine saygısız muhtaç erkek davranışı bu. soğuk bi şekilde bende ister istemez pek neşeli konuşamadım ama olayı anlattım rüyamda gördüm meraklandım ondan öyle… Read more »

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi acı ama bazılarının böyle betona çarpması lazım nasıl derler darbe yemeleri için

Benn
Guest
Benn

Hatırladım şefkat tokadı deniyordu ona. O tarz birşeyler yemeli sanki.

djluis
Guest
djluis

Abi aslında ben no contack yapacaktım o geceki mesajının ardından ama discordda sordum orada erkek adam sorun çözer sorun yaratmaz dediler diye o şekilde mesaj atıp aradım keşke ilk sana yazsaymışsım.neyse artık olan oldu.no contack o zaman.çok sağol abi görüşlerin için.dediğin gibi ilk başlarda ağırdan alıyordum. İlişki geçince betalaştık iyice.zaten son 10 gündür de belli ediyordu ilgisi baya azalmıştı.buda bence bahanesi oldu.neyse sağlık olsun teşekkürler abi

Mahmut Abi
Admin

Erkek adam sorun çözer ama gördüğün gibi sorun peşinden koşarak çözülmüyor. Mesela saygısız kızı hayatından atarak sorunu çözebilirdin, yerini bildirerek sorunu çözebilirdin.

neyse sağlık olsun teşekkürler abi Her şey bitmedi. Betalaştığın ve sana karşı saygısızlaşan kızı hayatından at şimdi. Kendi gelse bile alma. Bunu başarırsan bu olaydan ciddi bir kazanım elde edersin. İlla bu kıza kendimi kakalayacağım amacına takarsan sağlık olsun dersin.

Zagoran
Guest
Zagoran

Mahmut abi, 20 yaşındayken buna benzer bir şey yaşamıştım, kızin kabalasmasi dışında neredeyse aynıydı, şimdi bakınca ne kadar aptalmisim diyorum ve utanıyorum 20 yaşında bunları mı yaptım diye (arkadaş yanlış anlamasın kendisine bir şey dediğim yok, kendime ozelestiri) demek istediğim 20 yaşında bunları yaşamak normal mi yoksa yetiştirilme tarzım çok mu betaymis ve çok geç mi akillanmisim? yaş 26 ve bu site sayesinde bazı şeyleri fark ediyorum, geç kalmışlık var mı?

Mahmut Abi
Admin

Bu kadar düşmek normal değil, anormal bir durum ama geri dönüşsüz değil. Geç kalmışım saçma bir soru. Geç kaldın desem ne yapacaksın, 26 yaşında benden olmaz deyip rahip mi olacaksın? Ne zaman öğrendiysen o zaman uygulayıp sonuç alacaksın. Ayrıca 30 yaş altı birinin geç mi kaldım diye sorması onun zihin yaşı ile ilgili pek iç açıcı olmayan ipuçları veriyor.

djluis
Guest
djluis

Abi yorumların için sağol.özellikle herşeyi açık açık söyleyip insanın aklına başına getiriyorsun.senin yorumların olmasa ben halen pembe düşlerde no kontak sonrası dönmesini bekleyen hayallerdeydim.artık dönsede olmayacak.senin bi sözün vardı artık o istese bile sizi kaybedeceği insan olun diye bende öyle olacam.siteyi okumak yetmiyor bu yorumları çok okudum ama insanın başına gelmeden bazı şeylerin farkına varmıyor.bu zamana kadar teorik kh lıydım.bu olaylada mideye gitti artık.

djluis
Guest
djluis

Abi bi gelişme oldu.senin mesajından sonra kızın numara dahil ne varsa sildim ve no kontak yaptım.doğum günündede bişe yapmadım.aynı gece mesaj attı. Aynen böyle olması iyi olmuş herşey için teşekkürler diye.tek tek mesajları yazmıyacam uzamasın diye ama sonuç olarak yarım saat mesajlaştım.yaptığı saygısızlığı söyledim beni istemeyenin bende peşinden koşmam falan tarzı konuştum mesajlaştık.sormak istediğim soru da ben ilişkide baya feminenleşip muhtaç lık göstermiştim.sence tekrardan kendimi toplayıp ilişkiyi domine etme ihtimalim olurmu bundan sonra?zamana bırakıp emin adımlarla çerçeveyi salmadan bi şans daha versemmi?en son mesajı uzatmadım işlerim var müsait olduğunda yüz yüze konuşalım dedim bitirdim mesajlaşmayı.

djluis
Guest
djluis

Bu olay benim açımdan iyi oldu çünkü yaptığım muhtaçlıkların ve hataların farkına vardım.aynı hataları tekrar yapmam en azından bi şans daha vermeye değermi abi ?

Erkan ERTEN
Guest
Erkan ERTEN

Peki 36 yas 🙂

Mahmut Abi
Admin

Yavaş yavaş geç kalıyorsun ama ben 36 yaşında dul ve çocuklu bir adam olarak kalmıştım, sıfırdan yine başladım. Gerçi geçmişim vardı ama yine de oluyor yani.

Niyazi
Guest
Niyazi

Büyük tartıştıktan sonra her yerden engelleyen eski sevgiliye karşı tutumumuz nasıl olmalı? (Eski sevgili dememin sebebi o bana mesajla ulaştı fakat konu kısa sürede döndü dolaştı eski muhabbetlere geldi ve büyük tartışma sonucu her yerden engellemesiyle sonuçlandı)

Mahmut Abi
Admin

konu kısa sürede döndü dolaştı eski muhabbetlere geldi Bu senin konuyu yönetebilecek liderlikten yoksun olduğunu gösterir. Eğer konuyu sen açtıysan kafanın pek çalışmadığını ya da duygularına hakim olamadığını gösterir. büyük tartışma sonucu Kliplerde aşkın bir parçası diye seyrettiğiniz büyük tartışmalar, ilişki bitirici saçmalıklardır. Hele artık kız arkadaşın olmayan kızla tartışmaya girmen liderlikten yoksun olduğunu gösterir. Olayı sen büyüttüysen ya da büyümesine katkı yaptıysan kafanın pek çalışmadığını ya da duygularına hakim olamadığını gösterir. Kız sana ulaşmış ve bu ulaşma sonucu berbat bir kavga ve engel. Senin özel bir durumun yok, engelleyene ne yapılırsa onu yapacaksın. Ha özel durumun şu ki, kız… Read more »

Niyazi
Guest
Niyazi

Kız aradığında pozitif bir cinsel gerilimi nasıl sağlayabilirdim? Ne yapmalıydım? (Daha sonraki kızlarda aynı hatayı yapmamak için soruyorum)

Mahmut Abi
Admin

Eğlenen ustalık

Cemss
Guest
Cemss

Mahmut abi selam,bu siteyle tanışmam maalesef geç oldu ama şimdi kısaca durumumdan bahsedeyim eski sevgilim ile iyi bir ilişikimiz vardı ve bitti bitme sebebi olarak bana, ben benden daha baskın , yöneten birini istiyorum daha olgun birini istiyorum dedi seninle olamayız denedim olmadı dedi ve gerçekten baskın olan taraf oydu ve bana arkadaş kalmak istediğini söyledi, sosyal medyadan çıkarma gibi bir durum söz konusu olmadı şimdi ben burdan tecrübe edindim daha baskın daha olgun biri olmam konusunda eski sevgilim ilerde geri döner dönmez bilmiyorum ne yapmalıyım bu baskınlık olgunluk konusunda arkadaş çevremde çok olgun biri olduğumu söylerler ama ilişki kısmında… Read more »

Mahmut Abi
Admin

İlişki kısmında çocuksu olma. Bundan ağzın yanmış, yeterince iyi bir motivasyon değil mi?

Cemss
Guest
Cemss

Haklısın abi ama bunu nasıl yansıtırım aynı yerde yaşıyoruz aynı üniversitede okuyoruz(şehir dışı) ben açıkçası beni çocuksu bilsin istemiyorum bunu nasıl gösteririm

Cemss
Guest
Cemss

Bunu sadece eski sevgilimde değil diğer flörtlerimde de hissediyorum , önce daha ilgili olan onlarken sonradan durum benim daha çok ilgi gösterdiğim ve sonunda çocukça şeylere takıldığım bir durum ortaya çıkıyor bu da ne yazık ki terk edilmeme sebep oluyor bu durumu değiştirmem için ne gerekli sizce

1 8 9 10 11 12 29