İlişkilerde kıskançlık nedenleri ve çözümü

Daha kendine güvenli biri olmanın büyük problemleri nasıl çözebileceğine iyi bir örnek kıskançlıktır. Kadınlar erkekleri kıskandırmaya, erkeklerin kadınları kıskandırmaya çalıştığından çok daha fazla çalışırlar. Ama erkeğini kıskandırmaya çalışan kadınların bunu yapma nedeni, çoğunlukla erkeği cezalandırmak değil. Kadınların erkeklerini kıskandırmaya çalışmalarının birinci nedeni, erkeklerinin kendilerini kıskanacak kadar önemseyip önemsemediklerini test etmektir.

Sizin buna verebileceğiniz en güzel tepki ise gülüp geçmek! Ona “çok komik” olduğunu söyleyin. Neden güldüğünüzü sorarsa, onun sizin için deli divane olduğunu bildiğinizi söyleyin. Bu onu sarsacak ve sizin için daha da fazla deli olmasına neden olacak. Ve aynı zamanda bu şekilde sizden bir reaksiyon alamayacağını öğrenecek.

Yukarıdaki şekilde davranmak, bir taşla iki kuş vurur: KENDİNE GÜVENİNİZ sizi onun gözünde daha seksi yapar ve aynı zamanda sizi manipüle edemeyeceğini öğrenir.

Eğer abartı şekilde sizi kıskandırmaya çalışıyorsa, yukarıdaki yaklaşıma ek olarak, siz de onu kıskandırın. Mesela sizi elde etmek isteyen başka bir kızdan bahsedin. Ama bunu daha inanılır kılmak için birkaç gün bekleyin ki kuyruk acısından intikam için söylüyor gibi görünmeyin. Tekrar ediyorum, bunu sadece gerçekten aşırıya kaçarsa kullanın, yoksa boş yere kavga çıkarırsınız.

Bir kadın sizi sürekli kıskandırmaya çalışıyorsa, sebebi ne olursa olsun, O KADINI TERK EDİN. Bu aslında bu tür problemleri önceden tespit etmek için, kadının başlangıçtaki davranışlarını gözlemlemenizin önemine bir örnek.

Unutmayın ki eğer kız güzelse ilişkinin ilk aşamalarında hatuna birçok erkek yürüyor olacak (sizin ERKEK ADAM olduğunuzu anladıklarında kızların sizinle flört etmeye çalışacakları gibi). Mesela diyelim ki bir restorandasınız ve tuvalete gittiniz. Geri geldiğinizde bir erkeğin kızla konuştuğuna şahit oldunuz. UNUTMAYIN, SİZ BİR SÜRÜ KIZI ELDE EDEBİLİRSİNİZ VE O DA BUNU BİLİYOR. Sizi kaybetmemek için aptalca bir şey yapmayacaktır. Hiçbir kadın ERKEK ADAMı kaybetmek istemez.

ERKEK ADAM kendine güvenir ve arzu edilir. Herhangi bir ENDİŞE sinyali vermez zira ENDİŞELİ DEĞİLDİR!

Çoğu erkek bu aşamada sıçar zira kendini yetersiz hissetmeye başlar ve aynı zamanda söz konusu kadının gerçekte olduğundan daha İYİ BİR AV olduğunu düşünmeye başlar.

Kadınlar bu kendine güvensizlik sinyallerini, sizin endişeli davranış ve yüz ifadelerinizden anlar. Bu nedenle bundan sonra, böyle bir şey başınıza geldiğinde yani bir erkek sizin kıza yürürse, şöyle düşünün:
EĞER HATUNUN BENİ DELİ GİBİ İSTEDİĞİNİ VE BAŞKASINI GÖZÜNÜN GÖRMEDİĞİNİ BİLSEM NE YAPARDIM?

Muhtemelen kendi yanlarında kız olmayan ve başkasının yanındaki kızı “kazanmaya çalışan” bu erkeklerin acınası denemelerine bakıp gülerdiniz. Kadın sizin bu kadar kendinden emin olduğunuzu görünce, SİZE DAHA FAZLA ARZU DUYAR!

Ama eğer kız başkalarının ilgisinden BESLENEN tip bir kızsa, KIZI SAKİNCE TERK EDİN. KIZGINLIK GÖSTERMEYİN.

Onu yüzünüzde bir gülümseme ile terk edin. Gülümsemeniz “bir ERKEK ADAM ile şansını kendi ellerinle mahvettin, senin için üzüldüm” mesajı versin.

Böyle bir kadından daha iyisini çok kolay bulursunuz, hiç merak etmeyin.

Komik olan şu ki, böyle bir kızı sakince terk ettiğinizde, bunlar size sürünerek, koşarak vs. geri gelirler. Telefonunuz susmaz, mesaja boğulur, vs.

Ama onun için artık çok geç. Bu kadını geri almayın. NE OLURSA OLSUN BİTTİ.

Size kötü davranan bir kadına geri dönmeyin. ASLA.

Kendi beyninize “ben bundan daha iyisini bulamam” gibi yanlış ve zehirli bir mesaj gönderirsiniz.

BUNDAN DAHA İYİSİNİ BULABİLİRSİNİZ.

Kıskançlık: Kadın ve Erkek Arasındaki Temel Fark

Yol açabileceği problemler nedeniyle, kıskançlık konusuna özel bir kısım ayırdım. Hem kadınlar hem de erkekler kıskançlık gösterirler ama farklı sebeplerle.

İnsan evriminde kadınlar, erkeklerinin kaynaklarını başka bir kadına aktarma ihtimali belirdiğinde kıskançlık hissedecek şekilde adapte oldular. Bu erkeğin başka bir kadınla gerçekten seks yapmasından ziyade böyle bir ihtimalin yarattığı tehditti. Kadınlar, bebeklerinin kendilerinden olup olmadığını 100% bilirler. Bu nedenle seksin kendisinden ziyade erkeklerinin kaynaklarını başka bir kadına yönlendirmesi sorundur.

Erkekler ise kadınlarının başkaları ile seks yapmasından korkarlar zira bu kendi genlerinin geleceğe aktarılmasını riske sokar. Bir erkeğin yakın zamana kadar çocuğunun kendisinden olup olmadığını bilme şansı yoktu. Bu nedenle de erkek kıskançlığı seks aktivitesine odaklanır.

Kıskançlık çirkin yüzünü gösterdiğinde, bunu düşünün.

Ama bir kadın sizi kıskandırmaya çalışıyorsa, amacının muhtemelen sizin onu ne kadar önemsediğinizi görmek olduğunu hatırlayın. Eğer bunun çalışmadığını görürse, bu tekniği kullanmanın hiçbir zevki kalmaz.

Eğer kadının kıskandırma denemesini sizin canınızı acıtmak için yaptığını görüyorsanız, ki bu nadirdir, onu kıskançlıktan deli edecek şeyi düşünün – bir başka kadına duygusal olarak ilgi duymanız, sadece onunla gerçekten seks yapmanız değil.

Eğer siz masumken sizi kıskandırmaya çalışıyorsa, bunun sizi etkilemediğini gösterin ve bir iki denemeden sonra sizi kıskandırmaya çalışmayı bırakacaktır.

Ama eğer kıskançlığı, onun önünde bir kıza bakmak gibi bir olay ile yanlışlıkla ortaya çıkmışsa, aranızdaki sevginin ve bağın ne kadar derin olduğu konusunda ona güven verin. Kadına “sanki seks yapmışım gibi abartma” gibi bir karşılık vermeyin. Ama eğer masumsanız ve kadın sizi test etmek için kıskançlık yapıyorsa, ONA GÜVEN FALAN VERMEYE KALKMAYIN zira hatun size yalakalık yaptırmaya çalışıyor. Kadınlar drama çıkarmaya ve çok üzgünlermiş gibi davranmaya bayılırlar. Ama amaçları genellikle, sizin bu duygusal manipülasyonlar altında ezilip ezilmediğinizi test etmektir. Ve bu tür manipülasyonlara sıklıkla düşerseniz, size olan ilgisini kaybeder.

Kaynak: İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları Kitabı (Bu kitaptan bir bölümdür).

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

435
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
120 Comment threads
315 Thread replies
15 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
145 Comment authors
birtyHelpmeozanErbaimnUygulamacı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
aks
Guest
aks

Kitabı okumamıştım. Bu bölümün sitede olması çok güzel oldu. Teşekkür ederim.

BetaAday
Guest
BetaAday

Peki abi sevgiliye yürüyen erkege ne denmeli yada benim varliğimi bilmesine rağmen kıza yürümüşse ne yapilmalı

Dex
Guest
Dex

Kız arkadaşının bunu düşünüp o herifi başından savması lazım artık rahatsız etmemesi için.

lrksttp
Guest
lrksttp

@BetaAday “Peki abi sevgiliye yürüyen erkege ne denmeli yada benim varliğimi bilmesine rağmen kıza yürümüşse ne yapilmalı” mrb, muhtemelen Mahmut Abi ye hitaben sordun, ben de kendi çapımda iki cümle bırakmak istedim, umarım faydası olur.. Bence bu sorunun yanıtı kızın tavrına, senin neyin olduğuna ve durumdan nasıl haberdar olduğuna göre değişir, en azından değişmeli.. Burada “sevgili” demişsin, oradan devam edelim; Eğer kızımızla ilgili bazı soru işaretlerin olmasına rağmen sevgili gibi uzun süreli ve muhtemelen tek eşli ilişkiye girmişsen, bu durum, kızımızın sevgili olup olmadığına dair harika bir test imkanı verir, bu yürüme apaçık senin gözüne sokulmuyorsa salağa yatarak kızımızın ne… Read more »

Thebig.G
Guest
Thebig.G

burada sana umursama moruq ya xd gibi şeyler diyecekler.Ama senin varlığını bile bile yürüyen bir adam sana saygısızlık yapmıştır.Mesele kızla alakalı değil artık bizzat senle alakalı.Sana yapılan saygısızlık cezasız kalır mı kalmaz mı orasını ben değil sen bilirsin.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Thebig.G mrb hocam, Öncelikle amacım seni eleştirmeye çalışmak değil, pratik ve yararlı bilgiye ulaşmak. Umarım okurken sen de bu bakış açısıyla değerlendirirsin.. Şöyle demişsin: “Ama senin varlığını bile bile yürüyen bir adam sana saygısızlık yapmıştır. Mesele kızla alakalı değil artık bizzat senle alakalı.” Eğer bu erkek senin çevrende değilse, konuyu sana saygısızlık yapan birisi varmış gibi değerlendirmek hem pratik değil hem mantıklı değil. Adam cahil cesareti ile davranıyor olabilir, takıntılı ya da sosyal defolu olabilir. Bu duruma karşı bakış açın ve bu bakış açına dayanarak sergileyeceğin davranışlar açısından, bence yukarıda yazdıklarım daha mantıklı. Şunu da demişsin “Sana yapılan saygısızlık… Read more »

Breaking you Down
Guest
Breaking you Down

Böyle birşey yaklaşık 3 ay önce başıma geldi. Eski hatundan ayrılınca yeni takılmaya başladığım hatunu yakın arkadaş çevremle tanıştırdım. Caddebostan sahilde masaya daire şeklinde oturduk birde çok iyi tanımadığım bir eleman var. Ben hatunun sağında oturuyorum diğer eleman ise solunda. Hatun birden eleman ile ilgilenmeye uzun uzun sohbet etmeye, instagram alıp vermeye falan başladı. Hiçbir tepki vermedim. Ne çocuğa ne hatuna. Diğer arkadaşlarımla normal iletişim kurdum, güldüm, içtim. Duygusal bir tepki vermedim. Gece bittiğinde arabaya bindik, hatun yanıma oturdu, arabayı çalıştırdım ve ilk söylediğim şey ”bir daha seninle görüşmeyeceğim biliyorsun değil mi ?” oldu. Hatunu eve bırakana kadar ağladı, zaten… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

@breaking you down
harika bir hareket olmus

merak ettigim.sey , kiza “bir daha seninle görüşmeyeceğim biliyorsun değil mi” demek yerine hicbir sey demeden tamamen iletisimi koparmak daha dogru degil mi ?

tepki yok , sadece davranis var

hatun , bir hata yaptiginde ve geri donusu olmayan hataysa sadece takilirdim ve isi sadece fizikselde yuruturdum ta ki bikana kadar

veya

tamamen aciklama.yapmadan nextlerdim

sizce yanlis miyim.?.mahmut abi?

femto
Guest
femto

Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım.

Jack nicholson
Guest
Jack nicholson

Eski hatunu birakip yeni hatunu arkadas cevrene sokuyosun, yani helal olsun ne diyim.kiza postayi da sen koymayacaksan kim koyacak reyiz?

Biz daha 1 kizi bulup konusmaya ikna edemiyoruz adam birinden ayriliyor digeirni buluyor ona da posta koyuyor falan

Breaking you Down
Guest
Breaking you Down

@Jack nicholson Aslına bakarsan eski hatun tarafından terkedilmiştim 😀 ben onu değil o beni bıraktı. Sitede yazanları uyguladım bir süre no contact yaptım geri dönmeyince ben de yoluma baktım bu kadar.
İkinci hatuna gelince fazlasıyla hak etmişti. Açıkçası bu hatuna yol vermek bolluk zihniyetimi ve kendime olan güvenimi arttırdı.

Kaptan
Guest
Kaptan

Kadınlar neden bu kadar dramaya aç anlamıyorum, her şey yolunda gitse bile mutlaka bir şeyden mutsuz olup drama çıkarıyorlar

Hayrettinn
Guest
Hayrettinn

“Bir kadın sizi sürekli kıskandırmaya çalışıyorsa, sebebi ne olursa olsun, O KADINI TERK EDİN”

“Ama eğer kız başkalarının ilgisinden BESLENEN tip bir kızsa, KIZI SAKİNCE TERK EDİN”

Gibi net ifadeler var. Sürekli kıskandırmaya çalışan ve başkalarının ilgisinden beslenen kadın bence kırmızı alarm (ve aylardır bu siteden öğrendiğim kadarıyla).
Ama bazen yorumlarda akıl danışanlara eski sevgilisinin dönmesi ile ilgili tavsiye verirken bunlara odaklanılmadığını gördüm.

Ben bu iki kırmızı alarm yüzünden dönmek isteyen eximi kabul etmedim, bunlar ne kadar büyük kırmızı alarmdır, doğru mu yaptım merak ettim.

lrksttp
Guest
lrksttp

Mrb.. Yazıdan sonra kendimle ilgili bir tereddüte düştüm, aşağıda bir olay da aktardım; konuyu bende gereksiz bir hassasiyet olup olmadığı açısından değerlendirerek yorumlarsanız çok faydalı olur benim için, şimdiden teşekkürler.. Geçen yıl, beni evlilik düşüncesi olan bir kızımızla tanıştırdılar.. Kızı beğendim, tanışmada numaralarımızı aldık.. Buluştuk, güzel geçti. Sonraki buluşma f-close oldu ve görüşmeye devam ettik, tadında güzel gidiyor gibiydi, gözüme batan bariz bir sıkıntı olmamıştı bu buluşmalarda. Bir gün dışarıdayken, bir tanıdığımla karşılaştık. Hani biranızı ayakta içtiğiniz tarzda yerlerden birisi. Ayaküstü muhabbet uzadı, hava alalım diye dışarı çıktık. Arkadaş uzun süredir görmediğim ama samimiyetim olan düzgün ve sevdiğim birisi, bu… Read more »

BSS
Guest
BSS

“Geçen yıl, beni evlilik düşüncesi olan bir kızımızla tanıştırdılar..
Kızı beğendim, tanışmada numaralarımızı aldık.. Buluştuk, güzel geçti. Sonraki buluşma f-close oldu” Evlenmeden olmaz ama 🙂

lrksttp
Guest
lrksttp

@ BSS

Hocam, başbaşa ilk buluşmanın daha ilk dakikasında, kızımız mevzuyu kendi açarak aynen söyle dedi : “evlenmeden kesinlikle seks düşünmüyorum, görüştüğüm bir kaç kişiyi de ısrarcılıkları yüzünden gönderdim”, sonrasında niye fikir değiştirdi anlamak mümkün değil tabii, nasıl desem, her şey kendiliğinden gelişti….:)

Kaptan
Guest
Kaptan

Yalnız senin kız bildiğin kaşarmış bu hareketinden sonra ya rütbesini düşürürsün ya da terkedersin zaten

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Kaptan Mrb hocam Sonuç olarak ne yapılması gerektiği konusunda bence de senin dediğin gibi.. Fakat “kaşar” konusunu bilmiyorum, bilmek de bu aşamada mümkün değil. Şimdi bu dediğim sana garip gelecek muhtemelen ama bence çok önemli bir detay var burada, detaydan önce şunu belirteyim: ben kaşar olduğu için değil, beni zor durumlara düşürebilecek, itibarıma zarar verecek yanlış anlaşılmalar konusunda sıkıntılı olduğu için tereddütsüz bıraktım. Kaşar mıydı, belki ama inan bilmiyorum, anlattığım detaylar dışında rahatsız edici başka bir hareketini görmemiştim. Şimdi bahsettiğim detaya geleyim, nedir ve neden önemli? Zihinlerimiz varsayımlarla çalışıyorlar; misal birisi ile ilgili “dürüst” sıfatını kullandığında, zihnimiz bu kişiyi… Read more »

Kaptan
Guest
Kaptan

dediğin doğru olabilir yalnız her insanın kırmızı çizgileri vardır yukarıda anlattığın olay belki başka bir erkek için sarı alarmdır ama benim için direkt kırmızı alarm, benimle birlikte olan kız yanımda otururken aynı masadaki arkadaşımla bu denli samimi davranıyorsa benim için orda biter ha kaşar değildir yetiştirilme tarzı odur orasını bilemem sana da bir tavsiye vereyim daha baştan evlilik amacı ile ilişki kurma kuracaksan bile belli etme çünkü bu durumlarda tüm kızlar kutsal melek rolünü oynuyor hem 1,5 yıl beraber olmadan evlilik yapma

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Kaptan “…..sana da bir tavsiye vereyim daha baştan evlilik amacı ile ilişki kurma kuracaksan bile belli etme……” Genel olarak yürümeler için ben de bu şekilde düşünüyorum. Diğer yandan mantık evliliğine de açığım, bu sebeple tanıştırmalar oluyorlar. Orada saklayacak bir durum yok, zaten ne için tanıştığın ortada..:) “……her insanın kırmızı çizgileri vardır……” Benim söylediğim, kırmızı çizgiler olup olmaması ya da nerede başlayıp nerede bittiklerinden ziyade, insanlara zihnimizde belirlediğimiz sıfatlarla ilgili; “oynak”, “kaşar”, “orospu” vs gibi sıfatları tek bir veriden yola çıkarak yüklemeye alışan zihnimizin, daha sonra “dürüst”, “iyi insan”, “güvenilir” vs gibi sıfatları da tek bir veriden yüklemek gibi bir… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Mahmut Abi

“……Evlilik amacında bile olsan ilişkinin 8 – 9uncu ayına kadar kızı tanımadan evlilik düşünme daha iyi……”

Aynen hocam, hatta ben bunu biraz abartarak, kendi çevremde en az 1 yıl ve mutlaka bir kaç tane baş başa çıkılmış tatil de olsun diye söylüyorum..

Nasıl italik yapıyorsun?? Admin e mi özel..:)

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

@lrksttp Hayır.

14.Luis
Guest
14.Luis

evlenme dusuncesi olanla tanistiginin ertesi gunu f close a gitmek , “lan ne oluyo amk” dusuncesine girmeme sebep olurdu

zaten evlenme dusuncesi oldugunu belli edenden evlilik zor.cikar

lrksttp
Guest
lrksttp

@ 14.Luis

mrb hocam, az yukarıda @ Kaptan ın yorumuna bir cevap yazdım, yayınlanırsa o yoruma göz at lütfen, umarım sana faydası olacaktır.

Mehmet
Guest
Mehmet

Bazen aşırı ileri gidiyorum, kafamda durmadan olur olmadık en abürt olanına kadar senaryo kuruluyor. Bunu nasıl çözerim?
Mesela bazen kız gibi stolklamaya başlıyorum (çok büyük hata) ve kız çok online olunca hemen kızdan soğuyorum.

L1n
Guest
L1n

Kitap herkesin önerdiği çok güzel bir kitapmış.En yakın zamanda okumak lazım. Konuya gelirsek, Kıskançlık, erkeğin fıtratında vardır.Üstelik yüksek testosteron/baskın karakter özelliğidir.Tabii ki muhtaçlık odaklı, defansif kıskançlıktan bahsetmiyorum. Tam tersi ödül mentalitesinde kıskançlıktan bahsediyorum. “Mesela diyelim ki bir restorandasınız ve tuvalete gittiniz. Geri geldiğinizde bir erkeğin kızla konuştuğuna şahit oldunuz.” Arzu edilen bir erkeğin direkt gidip,kızı kenara çekip ben böyle şeyleri sevmiyorum,birdaha yapma diyeceğini akabinde kızın bu hareketlere devam edeceği halinde kızı terkedeceğini düşünüyorum. Kız aslında bu tür durumlarda sınırlarınızı test ediyor,sizin direkt değil de başka türlü verdiğiniz sinyalleri başka yere çekip oyunu uzatabilir.Böylece ayrılığa doğru ilişkiyi sürebilir. Mahmut abi eğer… Read more »

Jim Morrison
Guest
Jim Morrison

“Kadınların erkeklerini kıskandırmaya çalışmalarının birinci nedeni, erkeklerinin kendilerini kıskanacak kadar önemseyip önemsemediklerini test etmektir”

Fazla umursamaz davranılması, sahiplenmeme şeklinde algılanıp tam tersi etki yaratmaz mi diye düşünmeden edemedim. Bu yazıdaki tavsiyeler sanki ilişkinin ilk aylarında takinmamiz gereken tavirlarmis gibi geldi bana. Kırmızı alarmı olmayan ve ilişki materyali olan bir sevgilimiz varsa ve bir süredir ilişki yaşanıyorsa kızın böyle bir davranışı olduğunda duygusal zayıflık göstermeden ve kıza ultimatom vermeden rahatsızlığımızı dile getirmeli miyiz sence?

XxX
Guest
XxX

Çok yararlı bir yazı hapı almadan önce instagramdaki takipcilerinden dolayı kıskanıp ilişkiyi bitirmiştim deli gibi detektiflik yapıyodum profilinde ve işin kötüsü kavga cıkarmıştım sürekli.O zamanlar için kendimden ciddi anlamda utanıyorum.

14.Luis
Guest
14.Luis

zaten kiskandirmak icin soylenenlerde hatun, senin yuzune ve gozlerine bakar tepki yakalamaya calisir eger bunu anlarsan korkmana gerek.yok

Scarface
Guest
Scarface

Yakın zaman önce hoşlandığım bir kız vardı. Ancak tavırlarımla beta sinyalleri verdiğimden (fazla ilgi göstermek, fazla gülümsemek, heyecanlanmak) kız kısa bir süre içinde benden soğudu ve aramızda bir şey yaşanmadı. Bir süre sonra bu kızı, başka bir çocukla baş başa bir kafede gördüm. Kızın yüz ifadesi ve beden dilinden çocuktan hoşlandığı sonucuna ulaştım. Belki de sevgililerdir diye düşünerek kıza ilgi göstermeyi bıraktım. Kendisiyle iletişimi kestim, zorunda kalmadığım müddetçe de konuşmadım. Aramızda bir süre(yaklaşık 1 ay) neredeyse hiç iletişim olmadı. Tesadüfi karşılaşmalarımızda da kısa bir naber nasılsın sohbetinin ardından yolumuza devam ettik. Derken kız, birden bire bana ilgi göstermeye başladı. Whatsapp’tan… Read more »

Kaptan
Guest
Kaptan

kızın tabağıymışsın işte direkt ilişki benim kadınım o moduna girmeseniz eğlenmeye baksanız bu gibi durumları yaşamazsınız

L1n
Guest
L1n

İlişkinin başında takınılması gereken tavır bence.Kıskançlığın dozunada bağlı bir olay. Basit bir olaysa gülüp geçersin.Duruma bağlı ve objektif bir erkek durumun ne derecede olduğunu görebilir diye varsayıyorum. Mahmut abi yaşadın mı böyle bir şey?

My uncles mafya
Guest
My uncles mafya

Aslında kıskanç olmak bana göre çok güzel birsey. Sadece doğru dozda olması gerekiyor.

Tatlı şekilde yapılan kıskançlık bile ilişkiyi alevlendirebilir. (Düşük ihtimal, karşıdaki kisiye bağli.) Şaka ile karışık olması yeterli. Allaha emanet dike mukayet.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ My uncles mafya

Ona küçük sürprizler yapmayı da ihmal etme o zaman..:)

My uncles mafya
Guest
My uncles mafya

Ilişki içinde hersey dozunda yapılmalı tabii ki. Küçük hediyeler hoş şeylerdir. Sana da tavsiye ederim #lrksttp 😉

lrksttp
Guest
lrksttp

@My uncles mafya

Hocam, kıskançlık etmek kadar hediye vermeye de çok karşıyım, hani en az bir yıllık bir ilişki değilse, karşıdakinin yeni işe başlaması, yeni ev/araba alması, seni de davet ettiği doğumgünü partisi, önceden sana verdiği bir hediyeye karşılık vermen gibi durumlardaki sosyal gereklilikler haricinde sıfır hediye olarak bakıyorum. Aksi taktirde tutku/arzu azalır bence.. He, bir yıl civarında ya da daha uzun süreli bir ilişki ise neden olmasın, küçük şeyler alırsın da verirsin de..:)

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Mahmut Abi
@ My uncles mafya

“3 – 4 ay yeterli, abartmadığın sürece 12 ay hediye almamaya kasmak gereksiz.”

Hocam, iyi ki konu açılmış, ben sosyal gereklilikler haricinde hediye vermek konusuna hep karşıydım, bundan sonrasında tavsiyeyi dikkate alıp daha esnek davranmayı denerim🙂

My uncles mafya
Guest
My uncles mafya

Sevgili #lrksttp, buluşma ayarladığım zaman 1 tane Eti Puf (Reklam değil) alıp al sana aldım diyorum. Kızın tepkiside gayet normal. Teşekkür filan ediyor. Ertesi hafta Gratiste indirimde birşey görüyorum (Ucuzsa alıyoz, piyasa kötü, benim ankılların bile işler kesat. Neyse) Alıyorum ve gidip veriyorum. O da mutlu oluyor. Iliskide bu tarz seyler normal bence çok kasma 2-3 ay diye. Tabii kızına da bağlı. Karakterimi doğru yansıtmışsam eğer böyle hareketlere takılmıyor kızlar. Hayatım boyunca 50 ilişki yaşamışımdır belki ama (19) bunun böyle olduğuna inanıyorum. Sevgilerimle…

lrksttp
Guest
lrksttp

@ My uncles mafya

Hocam kızlar buna bilinçli takılmıyorlar fakat orada başka bir mekanizma var zaten; ben senin yaşındayken çikolata falan da alırdım, benim işime yaramazdı, ama bak bir durum tespiti yapalım, şimdi bana söyleme ama kendi kendine dürüstçe cevap ver abim;

1. Bu puf falan gibi şeyler aldığın kadınların kaç tanesi ile f-close yakalayabildin?
2. Yaşadığını söylediğin bu 50 ilişkinin kaçında güzel bir fiziksellik yakalayabildin?

Bu iki soruya kendi kendine vereceğin dürüst yanıt ile doğru yöntemi yakalarsın..

Tabii benim de yanılıyor olma ihtimalim var, dene-düşün, fikrini mesajla, gelişelim, geliştirelim🙂

My uncles mafya
Guest
My uncles mafya

Ben çok cinsel ilişki yaşayan bir insan değilim. Sperm atmak 2 haftada bir gibi bir birşey benim için. Dediklerin doğru olma ihtimali yüksek. Benim takıldıgım kızlar çoğunlukla 18 oluyor. Çoğuda benim gibi çocuk kafasında olduğu için hafif bir pozitiflik yaratıyor. Mesele fak gıloz değil abicim (for mi). Mesele hoş vakit geçirmek, kafama eseni yapmak. Hayat zaten kısa ne istersem o . Diğer arkadaslar yapmasınlar. Benim arkam sağlam o yüzden böyle büyütüluldum. Valla bak. Nikim boşuna my uncles mafya değil.

Izmirdeysen gezebiliriz. Sana petito alırım 🙂

lrksttp
Guest
lrksttp

@ My uncles mafya

“……Mesele hoş vakit geçirmek, kafama eseni yapmak……”
Hocam, çok belli konulara biraz özen gösterirsen sadece hoşça vakit geçirmez, fizikselliğin de tadını çıkartırsın, yaşın buna engel değil.. Ya da özen göstermez 10 yıl sonra da, muhtemelen şimdiki gibi hoş vakit geçirmeye devam ediyor olursun, keyif senin..:)

“…….Izmirdeysen gezebiliriz. Sana petito alırım 🙂……..”
Aboooowww, niyeti bozdu, ben kaçıyorum…:)

My uncles mafya
Guest
My uncles mafya

🙂

Alfie
Guest
Alfie

Mafya bu kadar güzel pasta yapmayı nereden biliyor 🙂

My uncles mafya
Guest
My uncles mafya

#Alfie pasta değilde çok güzel Mantarlı Tavuk Sote yaparım. Hem sağlıklı hemde güzel. Mastırşef’e katılacaktım ama orada bir tane dik dik bakan herif var. Onu döverim diye korkuyorum 🙂

Raging Bull
Guest
Raging Bull

Mahmut abi, kadınların manipülasyon konusunda erkeklerden başarılı olduğu bir gerçek. Burada da yeri geldikçe bahsediyoruz. Peki ortalama bir erkeğin ortalama bir kadının manipülasyonundan korunmasının yolu nedir?
Bu arada kadınların ilişkilerde ve flörtlerde kullandığını fark ettiğiniz manipülasyonlar varsa buraya yazın beyler. Biz de uyanalım. Ben yazayım bir kaçını;drama yapmaları(ağlamak vs) her şeyi abartmaları,masum olduklarına %100 inanmaları,bir konu etrafında tartışırken tamamen haksız bile olsalar sizi sinirlendirip ağzınızdan çıkan her sözcüğü aleyhinize kullanmaları,narin zayıf ve yardıma muhtacı oynamaları.(bunu erkekler genelde gurur yaptıklarından uygulamazlar)

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Raging Bull Hocam sen aslında detaylı bir şablon istemişsin.. Var mı? Var, ben bildiğim kadarını aktarayım, işine yararsa cebine koyarsın, mantıklı bulursan bir de üzerine katkı sağlarsan işte o da süper olur..:) Korunmanın yolu; kendi sorumluluk ve etki alanını bilmekten geçiyor. 1.Daha ortada bir şey yokken, yani yürüyorsun ama buluşma yok ya da bir iki buluşma var ama seks yok, bu seviyede görme ve duyma zaten, bu seviyede bakacağın şeyler seninle buluşuyor mu, ilgi gösteriyor mu, yaklaşımına sıcak mı gibi doğrudan sana karşı olan davranışları olacak. Bu seviyede gözüne soka soka bir şeyler yapmadıkça görmezden gel, eğer abartıp gözüne… Read more »

1 2 3 8