Kızlarla mesajlaşırken eğlence yaratmak

Çok özet bir şekilde kızlarla mesajlaşırken eğlence yaratma konusu üzerinde duracağım. Kızla mesajlaşırken eğlence yaratmak önemlidir. Özellikle ilk 3-5 mesajında az çok komedi malzemesi içeren, gülümseten bir mesaj yazmanı şiddetle tavsiye ederim. Kızlar seni tanıma aşamasında ne mesajlaşırken ne de buluşmalarda ciddi konular ve felsefe tartışmak istemez, bundan zevk de almazlar. Önemli olan kızı basit bir şekilde güldürebiliyor olup olmadığındır.

Şu benzetme üzerinden gideyim: senin burada sıkıcı bir tarih programı değil, eğlenceli bir talk şov programı olman gerek. Talk şov programında konuklara nasıl davranırlar ? Onlara şaşırtmalı sorular sorarlar, takılırlar, konuğun söylediği bir sözle alakalı komik bir benzetme yaparlar. Herkes güldüğü sürece sorun yoktur ve şov başarılı sayılır. Derinlik ikinci plandadır. Olmasa da olurdur.

Şöyle düşün, kafan dolu ve yorgunsun. Eve geldin. İlk ne yapardın ? Sen de herkes gibi normal bir insansan kafanın dağılması için basit eğlence içeren, kafa dağıtan bir youtube videosu açıp izlemek gibi bir şey yapardın. Kafan tüm gün dolmuşken onu boşaltabileceğin yerde gidip ağır bilgiler içeren bir şeyler izlemek istemezdin. Senin de aynı mantıkla daha kolay tüketilebilir bir muhabbet sunman gerekiyor.

Mesajlaşmadaki mantık da öyle, kimse telefonda seninle saatlerce mesajlaşarak uzun, anlamlı sohbetler yapmak istemiyor. Basitçe gülüp eğlenebilecekleri zekice muhabbetler arıyorlar. Bunu “naber?” deyip ardından birkaç sıkıcı soru daha sorarak yapman çok zordur. Bahsettiğim şeyi yapabilmen için şunlar gerekir;

  • Kıza basit bir şekilde takılman
  • Kızın dediklerini eğlenceli bir şekilde çarpıtman
  • Kelime çağrışımı yaparak, kelime benzerliklerini kullanarak basit espriler üretmen
  • Şakayla karışık laf sokman
  • Şakayla karışık büyüklük taslaman, ukala olman
    Vb…

Mesajlaşmanın başarıya ulaşmasını sağlayan bu konu bazen “ben kızı hep eğlendirmek zorunda mıyım?” denilerek yanlış anlaşılıyor.

Burada eğlenceden kastım, kızın özel soytarısı olmaya adaylığını koyman değil. Eğlenceli olmandır: Kendine karşı, hayata karşı ve dolayısıyla kıza karşı eğlenceli olman. Mesela ben sadece kızlarlayken espri yapmıyorum ki erkek arkadaşlarımla konuşunca da espri yapıyorum. Bunlar benim karakterimi yansıtan şeyler. Ama bunu “beni beğensinler, sıkıcı görünmeyeyim, kızı eğlendireyim” diye yapmıyorum. Arada fark var. Biraz eğlenceli konuşabilme becerisi sana çok şey katar. Yani esprileri aynı zamanda kendin için yapıyorsun.

Kızla konuşurken de onu bu kafada eğlendir. Kızı eğlendirme baskısı altında ezilen ezik erkek olma. Sen zaten kendin için eğlen.

Eğlenme yöntemleri

Genelde erkeklerin attığı mesajlar iyi çocuk mesajlarıdır, kibardır ve çok iltifatvaridir.  Mesajlarınla komik durumlara dikkat çekmelisin. Kıza biraz zor zamanlar yaşatmalı, onu kışkırtmalı ve zorlamalısın. Aşağıda bunu yapabilmek için birkaç ipuçları bulacaksın:

  1. Kıza suç atma yöntemini kullan:

Kıza esprili bir şekilde suç atarsan, kolayca güldürebilirsin. Aşağıda verdiğim örnekler kızın normal bir cümlesini bel altına çekip onu haksız yere suçlama içerir:

  • Edepsiz aklın fikrin nerelerde… 🙂
  • Ben seviyeyi yükselttikçe sen seviyenin altından limbo yapıyorsun 🙂
  • Ben senin bildiğin erkeklerden değilim 🙂
  • Çok hızlısın 🙂
  1. Kızın söylediği belli şeylere çağrışımlı espriler yap:

Eğlence yaratma konusunda şimdi anlatacağım benim çok kullandığım bir yöntem. Bu yöntemi uygularsan senin de işin kolaylaşacaktır. Yöntem basit, bir yerde duyduğun, okuduğun ufak ve komik esprileri unutmuyorsun (Bir yere kaydedebilirsin). Hatta bunların espri bile olmasına gerek yok. Bunların sadece komik bir durumu çağrıştırması yeterlidir. Bir durum karşısında söylenmiş gülümseten, basit laflar olabilir. Böylece ilgili konu açılınca hiç düşünmeden kıza yönelteceğin tonla komik malzemen olmuş oluyor.

Mesela günün birinde bir kız sana “içindeki çocuk” ile ilgili bir cümle kurarsa, onu şöyle diyerek kolayca güldürebilirim “içimdeki çocuğu kürtajla aldılar :)”

Bu benzer diğer örneklerle devam ediyorum. Dediğim gibi bunların hepsi çok komik olmak zorunda değil. İlginç, komik bir duruma gönderme yapması ve kızı tebessüm ettirmesi yeterli:

(Not: Bu örnek cümleleri aynen alın bunları söyleyin diye vermiyorum. Bu örnek cümleleri vermemdeki sebep cümlelerle biraz oynayın, dümdüz konuşmayın, duyduğunuz belli ifadelere komik kalıplar oluşturun konusunu anlatmak içindir. Kelimelerle bu şekilde oynama tarzı hoşuna gitmediyse, kendi tarzınla bunu yapacaksın. Yazıdaki fikir “bunları söyleyin” demek değil, ana fikri kaçırmayınız)

  • Kız kitap okuduğunda ona şöyle demen komik olacaktır (Ya da içinde kitap olan bir gönderi paylaştığında): “Ne okuyorsun Harry Potter mı ? :)” (Harry Potter öyle olmasa bile daha çok çocuk kitabı gibi algılandığı için, ona eğlenceli bir şekilde takılmış olursun)
  • Kediden konu açıldığında: “Kaç tane kedin var ?” diye sor. Kız söyledikten sonra şunu söyle: “Tamam 2 den azsa sorun yok. 3 tane kediden fazlaysa sıkıntı olabilir 🙂 Çünkü evde kaldıkça kedilerin sayısı her sene yükseliyor :)”
  • (Kızın kıyafetleri rengarenk ve abartılıysa) “Bülent Ersoy aradı kıyafetlerini geri istiyormuş :)”
  • (Kız çocukça bir şey söylediğinde) “Sen kaça gidiyorsun bakayım ? :)”
  • (Eğlenceli bir insanım gibi bir şey derse) : “En eğlenceli halin bu mu ? :)”
  • (Sana beyefendi derse) : “Ne adamlığımı gördün ? :)”
  • (Kız kişiliğiyle alakalı bir şey söylediğinde): “Aferin. Güçlü bir kişiliğin var çocukken çok mu dayak yedin ? :)”

Bunun dışında espri ve komedi malzemesi üretmek için bol bol gözlem yap, komik şeylerden kopya çek ve yaratıcılığını kullan. Acayip şeyler bulmak zorunda değilsin. Kendini Cem Yılmaz olmak zorunda hissetme. Konuşmanı diğer erkeklerden sadece %25 daha esprili, ilginç hale getirmen çok büyük bir fark yaratacaktır.

3.Normal cümleleri daha ilginç şekilde söyle:

Espri cümlelerin haricindeki normal cümlelerini de daha ilginç şekilde söylemeye çalış. Mesela “haftaya müsait misin görüşelim” demek yerine “Bu yakışıklıya haftaya programında yer var mı ?“ diyebilirsin (Bunu söylemek için yakışıklı olmana gerek yok, buradaki olay oyuncu şekilde soruyor olmak, çirkin bir adam için bu söz tipiyle tezat oluşturup komik-tipiyle barışık bir hava yaratacağı için daha etkili olur). Bu versiyonu dikkat ettiysen daha flörtöz ve renklidir.  Tabi bunu artık muhabbetin biraz oturmuş ve senin değerini belli ölçüde kabul etmiş bir kıza söylersen daha iyi olur.

Örnek bir muhabbet

Aşağıda yabancı bir kızla Alışveriş merkezinde tanışmam sonrası aynı gün seks yapmakla sonuçlanan bir mesajlaşma örneğimi paylaşacağım. (Tanışma yöntemi olarak +10 senedir kendi geliştirdiğim daygame – gündüz oyunu modelimi uyguluyorum – Nasıl yapıldığını kitabımı okuyarak öğrenebilirsin – Kitaplarıma buradan ulaşabilirsin)

Bu kızla spor salonundan çıktıktan sonra alışveriş merkezinin içinde gezerken tanışmıştım demiştim. Annesi Arap, babası Amerikalı bir kızdı. Muhabbeti son derece keyifli, espri anlayışı olan bir kızdı. Yaptığı espriler beni gerçekten güldürmüştü.

Öncelikle ilk yüz yüze tanıştığımızda bana yarın ülkesine uçacağını söyledi. Bu yüzden hemen 1 saat sonra mesaj attım. Yüz yüze tanıştığımız sırada “haberleşelim aklımda birkaç tane güzel yer var seni oralara götüreyim” demiştim. Bu yüzden mesajda ilk olarak hemen Beşiktaş bölgesinin bir lokasyonunu attım ve istersen buraya gidebiliriz güzel kafeler vs. var dedim.

Dediğim gibi normalde bu kadar hızlı buluşalım vs. demem ama kız İstanbul’dan ülkesine uçacağı için hızlı davranıyorum. O da “güzel yermiş” diye cevap veriyor.

Ardından kız tam 35 dakika bana cevap vermiyor. Normalde burada 1 hafta kıza ikinci bir mesaj atmam. Ancak saat 22:30 ve kız yarın uçacak. Tekrardan şansımı denemem gerekiyor.

Bunu da “neden cevap vermiyorsun” vs. gibi bir sitemle değil. Daha baskın ve sorgular şekilde yapıyorum. “Kafanda ne var ?” diye soruyorum ikinci bir mesaj atarak.

Kızda “kafamda bu var” diyerek çalıştığını gösteren bilgisayar ekranının fotoğrafını gönderiyor.

Şimdi burada fotoğraf atması iyi bir şey. Konuşmaya fazladan bir katkı yapmış oluyor.

Sonrasında kıza takılmaya, onu sözel olarak biraz kaşımaya başlıyorum. Aramızda şöyle eğlenceli bir mesajlaşma geçiyor:

Ben: “Nesin sen, gizli ajan falan mı ?”

Kız: “:) 🙂 Hayırrr. Ya da onun gibi bir şey :)”

Ben: “Tamam o zaman bugün benim korumam(bodyguard) olacaksın”

Kız: “:) 🙂 Ciddi misin ? Ben ancak onlara seni kaçırmaları için yardım edebilirim”

Ben: “Neden ? Benden nefret etmek için çok kısa bir zaman geçirmedik mi 🙂 ?”

Kız: “Nefret değil. Çok uzunsun ve ağırsın seni kurtarmaya gücüm yetmez :)”

Ben: “Merak etme, bugün benden bir şeyler kaçırmaya izin vereceğim tek kişi sensin 🙂 Bu arada ellerin çok yumuşak.”

Kız: “:) Seninkiler de çok soğuktu” (Birkaç saat önce Avm de tanışınca el sıkışmıştık)

Ben: “Soğukkanlı bir erkeğim. Sebebi bu”.

Kız: “Belki de havadandır :)”

Ben: “İpuçlarını toplamaya tekrar başladın bakıyorum. Öyleyse. İşin ne zaman bitiyor ? Ara ver de biraz eğlenelim ?”

Kız: “Nerede yaşıyorsun?”

Ben: “Nerede yaşadığımı söylersem, orasının nerede olduğunu bilebilecek misin ? 🙂 Seninle tanıştığımız yere çok yakın. Sanırım sen otelde kalıyorsun ?

Kız: “:) Ben değil ama Google bilir”

Sonrasında birbirimize konum atıyoruz. Ve biraz daha konuşuyoruz.

Ben: “Orada ne yapıyorsun ?”

Kız: “Uyuşturucu kaçakçısıyım 🙂 :)”  ,”Hilton otelinde kalıyorum”

Ben: “Sen hostes falan olmadığına emin misin ? Ama hostes olmak için biraz kısasın. Uyuşturucu kaçakçısıysan iyi anlaşacağız :)”

(Kızın benimle karşılıklı esprileşmesi harika bir şey, buna ek olarak ne iş yaptığımı sorması da gene istediğim bir sonuç. Ve sonraki mesajda kızın “ne iş yapıyorsun?” sorusuna harika bir yanıt yapıştırıyorum 🙂 )

Kız: “Ne iş yapıyorsun :)?”

Ben: “Senin gibi ateşli turistleri kaçırıyorum :)”

Kız: (Buraya ağlama surat ifadesi ve farklı emojiler koyar)

Ben: “Seni görmek istiyorum…”

Kız: “Biliyor musun ? Benim yanıma geldiğinde adres falan soracaksın sanmıştım. (onunla tanışmak için konuşmaya başladığım zamanı kastediyor)

Ben: “Anlıyorum… Adres sorma hakkımı şimdiye sakladım :)”
(Kızın oteline gitmek için adres sormayı kastettiğim cuk diye yerine oturan bir espri)

Kız: “:)”    (Gülmekten ağlayan surat koyuyor)

Sonrasında biraz daha konuşuyoruz. Ona güzel manzaralı yerleri göstereceğimi ve oralarda fotoğraf çekebileceğini tekrar söylüyorum. “:) Gizli ajanlar fotoğraf çekmez ! :)” Deyip sonra da… “Şaka yapıyorum” diyor.

Bu kızın espri anlayışını gerçekten sevdim. Sonrasında buluşuyoruz.

Tabi eğlence yaratmanın, şakalar yapmanın çok fazla yolu var. Ben doğal olarak bu yazıda az bir kısmına değindim. Her erkeğin espri tarzı da birbirinden çok farklı olacaktır.

Buna ek olarak mesajlaşmalarda normalde ben de bu kadar gülücük ifadelerini kullanmıyorum, gülücük kullanırsam sade bir sırıtmayı tercih ediyorum ancak bu örnekteki gibi eğer konuşmadaki enerji çok yüksekse gülen yüz ifadelerini arttırıp biraz kıza uyum sağlamak gerekir. Aksi taktirde kız sürekli gülerken senin somurtkan kalman gibi uyumsuz bir durum oluşur.

Yazar: Secret

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

133
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
46 Comment threads
87 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
mefistomügenmustafaaBeta bile olamayan adamBko Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Caesar
Guest
Caesar

Muhteşem bir yazı.
Daha fazla yazılarını bekliyoruz hocam..

Smilee
Guest
Smilee

Ornekleme cuk oturmuş.Peki mizah seviyesini nasıl kontrol etmeliyiz? Bazen aşırıya kaçıyor ve biraz cıvık görüntü verebiliyoruz.

Mahmut Abi
Admin

Aşırıya kaçıp cıvık görüntüsü vermiyorsun, aşırıya kaçıp cıvıklaşıyorsun 🙂

Zamanla deneye yanıla kendi kendinizi kalibre etmeniz lazım. Bunu nasıl yapacağınızı biri size anlatamaz. AMA insanların vücut dillerine ve mimiklerine dikkat edip bunları yorumlayabilecek sosyal beceri de çok işinize yarar.

14.Luis
Guest
14.Luis

yazilanlara ek olarak cocky funny davranmak cok etkili ve kisa telefon konusmalari da onemli
bunlari her yaptigimda sanal sekse gitti

Mahmut Abi
Admin

Sanal seks gerçek seks ihtimalini azaltır.

NoName
Guest
NoName

>Sanal seks gerçek seks ihtimalini azaltır.

Yanlış.

>Erkeğin gerçek seks yapabilecek kadar erkek ise “sanal seks” ihtimal azaltma konusun içerisine alınamaz.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ NoName

mrb hocam..
Önceden fiziksellik varsa çok bir sorun olmuyor, hatta açık saçık/erotik ya da cinsel göndermeli konuşmalar renk de katıyor..
Fakat önceden fiziksellik olmadan ben sanal seks işine girdiğimde pek bişey çıkmadı sonradan, hem kayıt falan mı eder diye rahatsız da oldum, hem de mastürbasyon gibi, düşününce yani ne gerek var diyor insan..??

Mahmut Abi
Admin

Yanlış değil burada yorumlarda verdiğim tavsiyeler, kendi tecrübelerim vs. ile gördüğüm kadarıyla durum bu. Olayın olacak mı olmayacak mı cinsel gerilimini azaltıyor, erkeğinsanal seks sırasında aptalca bir şey söyleme ihtimali daha çok. Ayrıca sanal seks hatunu genelde daha fazla tabak çeviriyor ve sadece sanalda tatmine daha yatkın.

marleynn
Guest
marleynn

Bence gerçek erkek sanal sekse bile gerek duymaz derim

Kaptan
Guest
Kaptan

Bir kaç text game bilgisi vereyim, Aç abazan gibi hemen olayı bel altına çekmeyin bu sizi direkt düşük değerli gösterir Soru cevap şeklinde iş görüşmesi gibi ilerlemeyin, mesela okuduğu şehri sorup şehri öğrenince oradan devam edin sürekli soru sormak olayı sıkıcı yapar Kızın sorduğu soruları direkt cevaplamak yerine abartarak cevaplayın ya da mesela yaşınızı soruyorsa ona 3 tahmin hakkı verin Arka arkaya seri mesajlar atmayın Bunları yaparsanız zaten türk erkeğinin %90 nının önüne geçersiniz malûm bizim erkekler ortada bir sıcaklık olmadan ya nude ister ya yarrak fotosu atar, ayrıca secret şu konuştuğun kız gerçekten dolu bir kız belli ben daha… Read more »

Çakmak Tamircisi
Guest
Çakmak Tamircisi

Oldukça eğlenceli Türk kızları var emin ol. Sen kendi en iyi halin olmaya odaklan, ondan sonra kaliteli kız bulamamak gibi şeylere yormayacaksın zaten o güzel kafanı.

Mahmut Abi
Admin

Bu “hiçbir Türk kızı ile bu denli eğlenceli ve kaliteli bir konuşma yapamadım” olayı bana çok garip geliyor. Yabancı kızlarla dilin ne kadar iyi olursa olsun Türk kızlarla arandaki o sadece bir kültürün içindekilerin anlayabileceği konularda konuşamıyorsun. Mesela ne Cem Yılmaz esprisinden anlarlar, ne bizim deyimlerden, ne güncel olaylardan. Ama aynı anlayış yabancı kızların Türk erkeklerin falsoları varsa bunları anlamalarını engelliyor ve erkeğin avantajına ama Türk kızından kaçmıyor.

Jack nicholson
Guest
Jack nicholson

Hocam ben 500 kiza yazmisimdir reelden de yuruduklerim var gunde 1 kisi falan geri donut veriyor onla da olmuyor reddediyor falan.reelde de bakisip bakisip yanina gittigimde sevgilim var, baskasini bekliyoruz dendi 4-5 kere.sizce denemeye devam etmeli miyim napmaliyim abaza gibi sakalar falan yapmiyorum muthis ozguvenli de degilim cok da kasmiyorum ama olmuyor afedersiniz sevismek istiyorum ama sosyal medyadan bile dönen olmuyor 6 aydir gym gidiyorum ama biraz tipsizim agzim burnum kulagim yamuk sanirim kizlar istemiyor

Jack nicholson
Guest
Jack nicholson

Hani desem ki oyunumda ya da mentalitemde bi yanlislik var ama cevap bile veren olmuyor yani istemeden de insan daha yakisikli saglikli genetikli olsam sanirim daha fazla yanit alirdim diye dusunmeden edemiyor 🙂 yine de oturup sizlanmasam da sanirim fazla yapabilecegim bisey kalmamis

Kaptan
Guest
Kaptan

tipsiz bir erkek oyunu hard modda oynar bunu bil, tipsiz bir erkeğin hissettikleri anlayamam ama sana şunu söyleyebilirim BIRAKMA, daygame yapıyorsam zaten oranlar çok düşük çünkü bir çok değişken var işin içinde, oyunun kötü olabilir özgüven sorunun var gibi duruyor bunlar aşman lazım, tipini bilmiyorum ama burun ve kulak için estetik var kendini daha iyi hissedeceksen yaptır param yok diyorsan para kazan bahaneye yer yok

Nofapcı
Guest
Nofapcı

Secret yine muhteşem bir yazı olmuş. Sen bu işi biliyorsun. Biliyorum.:)

Miraç Akdemir
Guest
Miraç Akdemir

adam haklı
konuştuğum bi hatun girdiği mülakatta başarısız olduğundan bahsediyordu. kardeş payı dizisinden aklıma geldi “mülakatta kaydırma mı yaptın” diye sordum. muhabbet bi hayli eğlenceli bir hal aldı ilerledikçe ilerledi 🙂

QWERTY JOHN
Guest
QWERTY JOHN

Bence… Makalenin değinmek istediği konu doğru ama anlatım şekli çok hatalı. Öncelikle bunlar ingilizceden türkçeye dönmüş chatlog lar. Yani bizim toprağın kimyasını andırmıyor. Ki… Örnek muhabbetten önceki örnekler de şahsın kendi tercih edeceği örnekler, genelleşip buradaki okuyuculara malzeme olamaz. Ayrıca bir bireyin bir alandaki yaratıcılık yoksunluğunu daha kötü hale getirmek isterseniz ona verebileceğiniz kadar örnek verin. Hepsinin sonunda da “ibne sırıtışı :)” olması çok rahatsız edici. Ama asıl sorun ne biliyor musunuz? Şu chatlogda atılan emojinin detayına kadar parantez içinde açıklanması. Sanki makalenin amacı size bir örnek vermek değil de sizi hasta gibi o anda yaşatmaya çalışmak. Yani anlamıyorum. Bu… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ QWERTY JOHN

mrb hocam, sana katılmadığım büyük kısım var ama başka bir şey sormak istiyorum;
“…”cringe” etkisi yaptı…” ne demek? Yani belki yaygın kullanılan bir ifadedir ama ben bilmiyorum, google amcaya sordum, bulamadım..
“…İbne sırıtışı…” ne demek? Bunu da anlamadım.. Yani sözcük anlamını anladım tabii ama ne anlamda kullandın, bağlamını anlamadım hocam..
Vaktin olur da iki cümle düşersen sevindirirsin..

Yunan Alfabesinin İlk Harfi
Guest

İster yüz yüze konuşma olsun isterse mesajlaşma olsun, konuşma ve yazışma aralarına espiri ve eğlence katmak ezbere yapılacak bir iş değildir. Bu yüzden sana katılıyorum. Espiri ezberlemek, kalıp ezberlemek, bunu kızla yaşamadan kendi içinde uygulamak vs. gerçekten zarar verici tavsiyelerdir. Bunlar insanın kendisi için değil, karşısındaki kız veya her kimse onu etkileyebilmek adına edinilmiş öğretilerdir. Espiri ve eğlenceli konuşma kişiye göre, yerine göre, muhabbete göre doğaçlama olmalıdır. Ben genelde cinsel gerilim yaratmak adına espirili ve eğlenceli bir dil kullanırım. Önemli olan espirideki CİNSELLİĞİN kör göze parmak şeklinde değil de, subliminal bir mesaj gibi karşıya aktarılması. Ön planda güldürücü olacak ama… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Centilmen Kulübü Hocam çok güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık demeden geçemedim.. Fakat sana çok önemli bir eleştirim var, umarım dikkate alırsın; Bu örneği daha önce şu şekilde aktarmışsın; “…..Birkaç saat sonra mesaj atıp “sen ne iş yapıyorsun anlamadım, yoksa gizli ajan mısın?” diyerek ona takılmaya başladım. “Evet öyle bir şey” dediğinde ise “tamam sen bu gece benim bodyguardım olacaksın o zaman” dedim. “Ciddi misin ben sadece onlara seni soymaları için yardım edebilirim çünkü hayatını kurtarabilmem için fazla uzun ve ağırsın” diyerek güldü. Ben de “merak etme bugün beni soymasına izin verebileceğim tek kişi sensin” dedim ve buluşmayı kopartmıştım……”… Read more »

Yunan Alfabesinin İlk Harfi
Guest

Mahmut Abi öncelikle yazı için teşekkürler. İçinde Clark Kent-Superman, Bruce Wayne-Batman ve Dr. Jekyll-Mr.Hyde örnekleri bulunan bir yazınız vardı. O eski yazıyı(farklılar aşağı yukarı) içinde bulunduğumuz yazıyla bağdaştırmam gerekirse, ben günlük yaşantımda(sosyal çevremde) gerçekten istemsiz olarak dümdüz bir odun gibiyim(yani davranışlarım öyle oluyor, zihnen öyle değil). Beni tanıyan veya dışarıdan gören kişiler, bana sürekli ne kadar iyi, efendi, ağır başlı, marifetli, bununla evlenen kız yaşadı vs. bilimum övgüler takıyorlar. Yalnız şöyle bir durum var, mesajlaşma oyununa, saha oyununa çıktığım veya çekici bir kızla birebir kaldığım zaman o iyi(kötü) övgüleri alan genç adam ortadan yok oluyor, yerine başka biri geliyor. Hatta… Read more »

Name
Guest
Name

“Bu yakışıklıya haftaya programında yer var mı ?“ Biraz ezik bir davet değil mi

Kaptan
Guest
Kaptan

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı sonuçta, demek ki adam o şekilde başarılı

K.A
Guest
K.A

Secret’ı tanırım. Ünlü ve çok zengin olmadığı halde ne kadar çok televizyon ünlüsüyle sevgili olduğunu biliyorum. Isimlerini verse sanırım siteye heykeli dikilir.

Kaptan
Guest
Kaptan

Demek ki bu adam ortalama üstü yakışıklı birisi, yoksa o seviye de kadınlarla birlikte olmaz çok zor mystery gibi bir oyuna sahip olsan bile

K.A
Guest
K.A

Secret karizmatik adamdır. Burada bazen ilişki guruluğu yapan insanlar oluyor. Bu siteyi takip edenlerin bazıları yapılan yorumların kolpa olup olmadığını çok rahat anlayacak tecrübede. Komik olan insanın kendini kandırması sadece. Burada boş muhalefet edenler o yorumları yazınca Secret’ın beraber olduğu mankenlerle beraber olamıyorsunuz. Sitenin admini tecrübeli birisi ki insanlara faydalı olsun diye paylaşıyor.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ K.A mrb hocam, bunu yazsam mı yazmasam mı diye tereddütte kaldım.. Umarım sana şahsi bir saygısızlık olarak algılamazsın.. Burada, verilen fikirler, bunların gerçek yaşamla uyumlulukları, makul sınırlarda test edilebilirlikleri, uyarlanabilirlikleri, şerh düşülecek yanları dışında, kişilerin tanık olmamızın mümkün olmadığı ve kendilerinin de bahsetmedikleri deneyimleri ile ilgili yapılan veya doğrudan o kişileri konu alarak yapılan övgüler ya da yergiler, belki seni değil ama takip ettiğim kadarıyla özellikle genç yaştaki okuyucuları olumsuz etkiliyor.. Bunun örneği olan yorumları sen de farkediyorsundur.. Bu sebeple belki bu tür yorumlar paylaşmamak daha faydalı olabilir.. Bir -iki örneğini daha gördüm ama buraya denk geldi yazdım, dediğim… Read more »

K.A
Guest
K.A

Sitedeki yazılar çok açık anlaşılır bir dille yazılıyor. Hap gibi. Ama heyhat bazı yorumlar…Bu yazıyı yazanın 1000 lerce seti var. 10 yılını bu işlere adamış. Tabi bazılarına davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Gençler yardım mı almak istiyor? Atmaya tutmaya çok müsait olan kadınlar konusunda burada 3-5 kızla belki tanışmış belki tanışmamış kişilerden değil bu işin uzmanından alsınlar isterim. Bizde bu yollardan geçtik. Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince diğerleri de yanlış gider.

Jack nicholson
Guest
Jack nicholson

Secret karizmatik adamsa, karizmaniz yoksa bu tur oyunlara girip heder olmayin.benim yok mesela ve bir kiza kendim icin ” bu yakisikliyi da yanina alsana ” vs tarzi laf ederken bana bile bi huysuzluk gelir.benim elestirdigim nokta eger bu yaziyi paylasan kiza ajan misin vs diyen adamin dis gorunusleri iyiyse bunlarin normal mesajlasmalar olabilecegi cunku gercekten ozguvenli olunca insanin sectigi kelimeler farkli oluyor.anlatabildim mi bilmiyorum ama sanki tek eksik oyunmuş gibi anlatiyorsunuz bazen.halbuki 1.95 motorcu adamla 1.78 culsuz ogrencinin actigi setler alacagi geri donusler tabi ki farkli olacak.bunu itiraf etmek ve kafa karisikligini gidermek cok basitken bahsi gecen 1.95 yakisikli adamin… Read more »

K.A
Guest
K.A

Sen ünlü kısmına takıldıysanda adamın ne demesini bekliyorsun şunlar benim eski sevgilim mi demesini. Ben biliyorum söylese siteye ağacını dikerler. Neyse arkadaş olduğumuz için biliyorum.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ K.A

Hocam, yazdıklarını okuyunca düşünceni anladım, sen benim mesajımı yok say, haklısın, kusura bakma lütfen..

Jack nicholson
Guest
Jack nicholson

Benim de 190 boyum olsa onume gelene yazarim kalibim olsa boyum posum tabiki daha basarili olurum zaten kizlar kendiliginden geliyor ama cpd dusuk olunca oyunmus setmis bilmemne kurtarmiyor

Kaptan
Guest
Kaptan

Secret bunlar bunu anlamıyor işte tek eksikleri tip ve para sanıyor, yakışıklı adama durduğu yerde meme gelecek sanıyorlar tamam 165 tipsiz bir erkek için oyun çok zor olabilir ama hayatta değiştirebileceğimiz şeylere odaklanmalıyız yoksa bu dünya da azap çekeriz, bir de hb7 altı olmaz diyen bir kitle var bunlara her şey müstehak zaten

Anakin
Guest
Anakin

Tipik siyah hap kafası. İşte boyun böyle olsa, çenen şöyle olsa, saçın,gözün,paran.. bakan da diyor ki, el-alem kaynıyor bunların describe ettiği tiplerle. Ben azerbaycanlıyım burda da, İstanbula geldiğimde de gördüm, insanlar daha ter kokuyor, ne 190’ı ? İnsanlar bok gibi giyiyor, erkeklerin 70%+ u şişman, diğerleri de meriç, beyaz şovalye ve ya nice guy. Bak mavi haplı demiyorum, daha da beteri. Ki tipe gelince de evet , ben tipin önemini küçümseyenlerden değil, tam tersine onu yüceltenlerdenim. Tipinin de 80% ni değiştirmek senin elinde. Çenen bok gibiyse, sakalın olsun. Gyme git güzel vücut yap. Zaten her şeyi doğru yaparsan 3-5 yıla… Read more »

Kupa Valesi
Guest
Kupa Valesi

İş yerinde ki kızın iş çıkışı yanına gidip bir süre sohbet ettikten sonra, bir şeyler içmeye davet ettim. Arkadaşlarıyla buluşması gerektiğini söyleyip kibarca reddetti. Sonra whatsapp mesajlaşma oyunu başlattım. Ben yazdığım sürece sohbet keyifli bir şekilde akıyor. Ciddi konulardan bahsetmeden sohbeti ısıtabiliyorum. Ama buluşma talebim üçüncü kez reddedildi. Ve bu sefer bir bahane sürmedi. Sadece meşgul olduğunu söyledi. İş yerinde sıcak, whatsapp ta çok samimi, aynı iş ortamında sürekli yd aldığım kız , bir kahve içmek için bile müsait olmadığını niye söylüyor? Buluşmayı reddettiği gibi müsait olduğu zaman için alternatifte sunmuyor. İlk sırada ki adayı olmadığım için mi? Uydu olarak… Read more »

Kupa Valesi
Guest
Kupa Valesi

Yaklaşık bir aydır birbirimizi tanıyoruz. Whatsapp tan 4 kez sohbet ettik. Bu konuşmaların hepsini ben başlattım. Yukarıda anlattığım ilk buluşmada ki reddedilmemden sonra , whatsapp tan iki kez müsait olmadığı bahanesiyle reddedildim. Birinde arkadaşlarıyla programı olduğunu söyledi. Diğerinde bir bahane bile öne sürme zahmetinde bulunmadı.
Whatsapp tan sohbet başlatmak her seferinde erkeğin görevi midir? Whatsapp içeriğinde yazışma kuranlarını biliyorum. İlgi alaka dengesini kurabiliyorum. Ama sohbet başlatmak nasıl olmalı?

Mahmut Abi
Admin

Yaklaşık bir aydır birbirimizi tanıyoruz. Whatsapp tan 4 kez sohbet ettik. Evet bu da kızın sana ilgisi olmadığının göstergesi. Buluşma reddi ile birleşince kızın sana ilgisi olmadığını anlıyoruz. Sen ulaşınca muhabbet edip kibar davranıyor sadece. Kızın seni uydu yapmak gibi bir derdi yok, seni aramayan kızı sürekli zorlayan sensin. Kızın sana asgari ilgisi olsaydı, arada mesajlaşmayı o başlatırdı. Whatsapp tan sohbet başlatmak her seferinde erkeğin görevi midir? İlk bir maksimum iki mesajlaşmayı sen başlatırsın. Sonra o da mesajlaşma başlatmıyorsa bir iki hafta haftada sadece bir kere mesaj başlatırsın. Yani marşa basarsın. Eğer kız mesajlaşma başlatmıyorsa bırakırsın zira kızın sana ilgisi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ama buluşma talebim üçüncü kez reddedildi. Ve bu sefer bir bahane sürmedi. Sadece meşgul olduğunu söyledi. 2 buluşma teklifin reddedildiyse üçüncüyü teklif etmeyeceksin. Kızın sana ilgisi yok ya da sana ilgisi senin istediğin şeylerin olmasına yeterli olmaktan çok uzak. İş yerinde sıcak, whatsapp ta çok samimi, aynı iş ortamında sürekli yd aldığım kız , bir kahve içmek için bile müsait olmadığını niye söylüyor? Sana ilgisi senin istediğin şeylerin olmasına yeterli olmadığı için. Bu arada mesaj trafiğini dünkü redden sonra kinayeli bir cevapla kestim. Umarım kuyruk acısı sinyallememişsindir. Kız 2 kere buluşmanı reddederse çözüm eskisi kadar sıcak olmak ama kıza ulaşmamaktır.… Read more »

KupaValesi
Guest
KupaValesi

İlk yediğim red, çok spontaneydi. O yüzden red olarak değerlendirmediğim için toplamda üç kez denedim. Peki bu durumdan sonra diyelim ki kız buluşma teklif etti, kabul edersek bu bizi muhtaç konuma sokmaz mı ? Hemen kabul etmeli miyiz?
Bu arada bolluk zihniyeti konusunda ki ısrarını şimdi çok iyi anlıyorum abi. Tek hedefin üzerinde yoğunlaşırken kafa yorma, stalk , negatif tavırları pozitifmiş gibi zoraki yorumlamalar vb. Bir çok beta tavır sergileniyor.

Kaptan
Guest
Kaptan

aynı ortamlar biraz sıkıntılı, sen yd aldım demişsin belki de bu senin hüsnükuruntun ha gerçekten yd almışsın varsayalım demek ki uzaktan alfa görünen ama oyunu kötü olan bir erkeksin, mahmut abi 2 kez davet edin der ama ben 1 kere ederim eğer geçerli bi sebebi yoksa bir daha yazmam orası sana kalmış yalnız 2 red den sonra yazılmaz direkt next

Arda
Guest
Arda

Yatırım tavsiyesidir; asla gülerken gözünden yaş gelen emojiyi kullanan birinin öğütlerini kâle almayınız.

Öğütlere bak, ne kadar beyefendisin diye kıza “ne adamlığımı gördün :D” diyecekmişiz. Bu hatunlar Şehinşah konserinden falan galiba? Yetişkin insanların edeceği muhabbetler değil. Bu yılın başlarına dek Türkiye’de red pill alanında en iyi site olarak burayı düşünürken yazıların seviyesinin gittikçe düştüğünü görmek üzüyor.

Mahmut Abi
Admin

Bu tavsiye beni de kapsıyor zira gülerken gözünden yaş gelen emojiyi arada ben de kullanıyorum. Şimdi siteden çıkabilirsiniz.

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi merhaba bu aralar yüz yüze tanışıp instagramını aldığım çoğu kızdan iş çıkmıyor mesajlaşmalardamı bir hata yapıyorum yoksa yüz yüze tanışırken mi bir hata yapıyorum anlayamıyorum Genelde çok düz konuşuyorum cinsel gerilim hiç katmıyorum sohbetlere acaba ondan sıkıcımı geliyorum kızlara ? Çünkü buluşma teklifi yaptığım zaman saçma bir bahane alıyorum bazılarından bir yerde bir hata yapıyorum ama o hatayı bir türlü bulamıyorum onu nasıl bulabilirim mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

Öncelikle tek bir örnek bile vermeden birinin sana hatan nerede gösterebileceğini sanman ilginç. Mahmut Abi bir hatam var ama ne hatam var.

1) Bahsettiğin hatalar muhtemelen üzerinde çalışman gereken şeyler. Bu işler birebir danışmanlık almıyorsan kendi hatalarını tahmin edip (tamamen kendi yargılarınla) bunları düzelterek olur. Ben böyle ilerlemiştim.

2) Buradan verim alabilenler spesifik örnek üzerinden gidenlerdir. Sen herhangi bir cevap verilemeyecek şekilde oldukça soyut ve havada soru soranlardansın.

Thor
Guest
Thor

Aslında hatam şunlar mahmut abi genelde güzel kızlarla konuşurken cümleleri yanlış bir şekilde kurabiliyorum heyecandan oluyo galiba bide çok fazla tahmin oyunu yapıyorum kızlarda bıkıyo gibi oluyo bide istemedende olsa haykırarak gülüyorum kızların yanında buda itici gelebiliyo şuan gözlemlediğim hatalar bunlar mahmut abi bunları nasıl kontrol edebilirim ve düzeltebilirim acaba ?

Mahmut Abi
Admin

Kisacasi güzel kızları hayallerinde tanrıça yapıp önlerinde eziliyor, gözlerine girmek, onaylarını almak için saçmalıyorsun.

Çirkin kızlarla onları kendinden aşağı görmeden normal muhabbet et. Sonra onlara nasıl davranıyorsan güzel kızlara da öyle davran.

Anlattığın davanışlar ve psikoloji çok büyük bir problem, sana düşün demeden hatamı bulamıyorum demen ilginç. Başka ne özelliğin olsa kurtarmaz.

Thor
Guest
Thor

Genelde konuşurken sürekli bir felsefe edebiyat yapmak istiyorum çünkü düz konuşursam bu sefer sıkıcı olurum diye düşünüyorum ama bu sefer felsefe yapmaya çalışıncada batırıyorum cümleleri ama haklısın abi onay almadan konuşmam gerekiyor

Mahmut Abi
Admin

Genelde konuşurken sürekli bir felsefe edebiyat yapmak istiyorum Kızları eğlendirin, kızdırın, neşelendirin, üzün ama SIKINTIDAN ÖLDÜRMEYİN. Bu şekilde kızları sıkarsan kız o buluşmada nezaketen gülüp sana katılabilir ama sonra neden ortadan kayboldu diye şaşırma.

Neyapsam
Guest
Neyapsam

Ahaha abi on numara yazı da içimdeki çocuğu kürtajla aldırdım esprisi neydi öyle ya bildiğin midem bulandı. Ahaha hatta bak bi kız yapsa bu espriyi bana soğurdum herhalde ekstra güzel değilse

1 2 3 4