Sor sor ki öğrenesin #2

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi sorular sormayın.

Bunu geçen sene de yapmıştık.

SORU ALIMI BİTTİ.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Ferit Yılmaz
Guest
Ferit Yılmaz

Evliyim ama çok monoton olduğu için sevgili yapmak istiyorum ne yol önerirsin

Beta aday
Guest
Beta aday

No fap ve porno bağımlılığı hakkında ne düşünüyorsunuz

Çetin Özdemir
Guest
Çetin Özdemir

Artık feminist sayısı günden güne artıyor. Buan çok güzel kızlar da dahil olmaya başladı. Feminist bir kız arkadaşının olmasının zararları nelerdir? Örneğin bir kızı beğeniriz, gerçekten hb 8 dir. Fakat sonrasında hastalıklı feminist olduğunu anlarız. Bu zaten zarar verecek, bu kızı değiştirmek mi yoksa salmak? salmak kolay fakat yine de yorumunu merak ettim Mahmut Abi, saygılar…

Öyle
Guest
Öyle

Akşama doğru insanın disiplini, iradesi düşüyor ertelemeye daha meyilli oluyor. Buna var mı bir taktiğin Mahmut abi?

kaptan
Guest
kaptan

Mahmut abi, siteye gelenlere onerin fake it until make it mantigi. Taklit ede ede kirmizi hapi icsellestirmeye calisiyoruz ama icsellestirmeyi basaran sayisi cok dusuk. (Herkesin basarmasi da beklenemez tabii ki.) Bu surec uzun mu suruyor yoksa bazi seyleri yanlis mi yapiyoruz? Deneyimlerine gore ne tavsiye verirsin?

Ted
Guest
Ted

hocam selamlar. bir konu hakkında fikrini almam lazım. uzatmadan özetin özetini söylemek gerekirse sevgilisi olduğunu bildiğim bir kızla yakınlaştık. mesafeyi delip yaklaşan o(fiziksel anlamda) çocuk başka bir şehirde. yazı beraber geçirdik son 1 aydır sevgilisiyle araları düzeldi sanırım bana soğuk yapıyor ve bunu yaparken de benim hatalarım varmış gibi yapıyor. ufacık meseleleri büyütüp kalbimi kırdın diyip uzaklaştırdı beni. yani sevgilisiyle arası bozukken ben doldurdum o boşluğu şimdi düzeldiler uzaklaştırıyor. özetle böyle. doğum günü için çok önceden hediye almıştım. ucuz amam epey anlamlı bir şey. neyse benim bunları bildiğimi bilmiyor ama ben salağa yatarak birlikte oldum sadece. yani aldattı sevgilisini. şimdi… Read more »

Çetin Özdemir
Guest
Çetin Özdemir

tek başına gezen, tozan, başkalarına ihtiyaç duymayan adamlar için set açmayı önerir misin? yoksa sosyal ortam şart mı?

Birey
Guest
Birey

Twiter’da sözlü rıza konusunda olmaması gerektiğine yönelik bir yazı yazmıştın Mahmut abi. Sözlü rıza günümüzde çok revaçta bir şey. Sözlü rıza hiçbir şartta alınmamalı mı? Rıza konusunda özellikle Türkiye şartlarında nasıl davranmalıyız?

BSS
Guest
BSS

Daygame de biri ile tanışıyorsun. Tel no alıyor fakat kararsız olduğunu dile getirerek buluşmuyor ve arada bir engelliyor. Burada, örn, 2 kere denedikten sonra kendi haline bırakmak ve bunun nedenini bizi ilgilendirmediği için sorgulamamak gerekir tabiki. Mahmut abicimmmm , tecrübelerine dayanarak burada ne olabilir?

aynen oyle kardesim benim
Guest
aynen oyle kardesim benim

“Kızların dertlerini dinleme” hatasına düştüğüm oluyor. Önceki yazılarda “o ortamdan sıvışın” denmişti ama sosyal medyada bu pek öyle olmuyor. Sen işim var yazana kadar kız düzinelerce paragrafı döşemiş oluyor. Bu ve bu tür durumlarda nasıl bir yol izlemeliyiz?

Dave
Guest
Dave

Tip, para, statü, oyun becerisi ‘ni önem sırasına göre sıralasanız nasıl olurdu ?

Çağatay Yüksel
Guest
Çağatay Yüksel

Erkekadam.orgtaki tavsiyeleri uzun ilişkiye nasıl uyarlayabilirim?

Nanza
Guest
Nanza

Abi selam, 26 yaşında iki yakın ev arkadaşıyız. Hatunlar konusunda deneme yanılma ile (blogun etkisi de çok yüksek) bir yılda çok yol kat ettik. Fake it till u make it mantığı ile çok yol kat ettik. Katkılarından dolayı teşekkürler. Sorumuz ise şu, ikimize de çok ilgili, felaket yatırım yapan birer hatun var. İkisi de kariyerli ve zeki kadınlar. İlginin her türlüsü hat safhada, (hizmet, yemek, mesajlama ve görüşme isteği, ama bunlar bunaltmadan yapılıyor). Bahsettiğin üzre bir şey demeden davranış düzeltme ve çeki düzen verme olayı da kendiliğinden oldu. Yaklaşık 4 haftadır görüşüyor ve iletişim kuruyoruz. Seks zaten var dememe gerek… Read more »

Adanalı Alfa
Guest
Adanalı Alfa

Mahmut abi bana aldatmanın psikolojisi ile ilgili kitap/lar önerebilir misin ? Sperm savaşlarını ve sitedeki bu konuyla ilgili yazıları okudum. Unfaithful ve last night filmlerini izledim

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi Moonlighting dizi önerin çok işime yaradı, eğlenen ustalık nedir tam olarak gördüm. Beğendiğin başka dizi film varsa söyleyebilir misin? Ya da bununla alakalı bir yazı gelecek mi?

1 2 3 5