Sor sor ki öğrenesin #2

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi sorular sormayın.

Bunu geçen sene de yapmıştık.

SORU ALIMI BİTTİ.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Tıbbiyeli
Guest
Tıbbiyeli

Mahmut abi sence 19 yaşına kadar sosyalleşme açısından kendisine pek bir şey katmamış, ortamlarda hep suskun olan birisi gelişmekte çok geç mi kalmıştır? Değilse kendisini nasıl geliştirebilir?

GokhanAy
Guest
GokhanAy

Kız arkadaşım beni kaybetmek istemiyor ama aynı zamanda kendi çerçevesine zorluyor. Örnek buluşma planını ben yaparsam bütün hayatım senden ibaret değil diyor ondan haber gelince buluşuyoruz. Nereye gider bu ilişki

Tandaki
Guest
Tandaki

instagram kullanmıyorum, çok özel bir sebebi yok, konsept olarak fotoğraf paylaşıp başkalarının fotoğrafını beğenmeyi sevmiyorum, sizce kullanmam gerekli mi? set açınca da Instagram yerine telefon numarası istiyorum. paylaşımlarınız ve cevabınız için teşekkür ederim.

eray
Guest
eray

18 yaşındayım üniversite okumuyorum, bir işte usta olup o işi yapmak istiyorum ama kimse iş vermiyor. Ne yapabilirim?
Üniversite için de ilgimi çeken bir bölüm yok.
Nasıl bir yol izlemeliyim?

Ottoman
Guest
Ottoman

Abi 22 yaşındayım 1.5 yıllık ilişkim var başka cinsellik var ama sex olmadı bu süre zarfında muhafakar bir aile yapısı var biraz da sıkıldım ilişkiden ama kız bana çok iyi davranıyor bi şey yapicam ben istemeden yapıyor ediyor hediyeler alıyor vs. Bu yüzden ayrılmak konusunda kararsizim da. Bu arada üni öğrencisiyim pandemi şartlarında ek gelir için neler olabilir?

Victor
Guest
Victor

Merhabalar,
Kızla konuşurken çoğunlukla aklıma sohbet edecek veya yazacak bir şey gelmiyor o yüzden sıkılıp kısa kesip bitiriyorum ne önerirsiniz?

İlk buluşmada nasıl eğlence yaratabilir ve neler üzerine konuşmalı ve konuşulmamalıyım?

Bir kıza iltifat etmekte sıkıntı yok demiştiniz peki bunun belli bir sınırı olmalı mı?

Bir kızın daha sevgili olmadan sizi kıskanması kırmızı alarm demiştiniz, bu tek başına ilişkiyi bitirmek için yeterli bir sebep mi?

marsupilami
Guest
marsupilami

nasıl varoluşsal sancıların önüne geçebiliriz ? etkilerinden nasıl kurtulabiliriz ?

casanv
Guest
casanv

Kız arkadaşım bir sürü erkekle takipleşiyor bu durum rahatsızlık veriyor söyledim çıkarttı fakat sadece en yakışıklı badboy olanlar kalmış 😀 ne yapmalıyım ?

eray
Guest
eray

Kırmızı hap ve maskülenite ile ilgili Türkçe dizi/film tavsiyesi? yanlız Mahmut Abi’nin kişisel fikri olmalı. 🙂

Lhn
Guest
Lhn

Selamlar. Lise zamanlarında hoşlanıp aşık olduğum kızla yollarımız tekrar kesişti. Henüz muhabbet etmedik ama bugün yarın denk geliriz. İlk izlenimim; hala lise yıllarında tanıdığım o tatlı ve iyi kız olduğu yönünde.

O zamanlar kızın ailesi ile ilgili problemlerinden ötürü bir ilişki yaşayamamıştık. Öyle uzaktan sürdürüp, şuan düşününce bile utandığım aşırı looser davranışlarda bulunduğum bir hatun olarak kalmıştı hatırada.

Aradan yıllar geçti, üniversite, iş hayatı derken çok güzel kazanımlar elde ettim. O da gördüğüm kadarıyla güzel şeyler başarmış. Ve ikimizde o zamanki insanlar değiliz.

Bu yeni tanışıklık, yeni bir tanışma olarak başlar mı? Yoksa o zamanlardan hatırlayacağı ezik çocuk olarak kalmışmıyımdır aklında?

Sevgiler.

hueber
Guest
hueber

20 yaşındayım üniversiteye başladım, kendimi geliştirmek için birçok planım var. Ve bunları hayatımı stabilize edip, düzene koyup yapma ihtiyacı duyuyorum. Halihazırda kızarkadaşım da var ve kendimi stabilize ettiğimde ilişkimde sorunlar çıkmaya başlıyor. Örneğin ben sosyal medya kullanmazken o aktif olunca bile rahatsızlık hissediyorum. Küçüklükten beri mükemmeliyetçiyim. Nasıl yol izlemeliyim?

14.Luis
Guest
14.Luis

1.Ceviri yapilacak yazilar varsa alabilirim

2.Yurtdisina gitmek sart mi oldu acaba gencler icin ?

3.Almanyaya goc edilir mi ?

4.Siteye forum gelecek mi ?

5.Siteyi.kapatmayi dusunuyor musunuz ?

6.Yeni yazar alimi yapilacak mi ?

7.Noroplastite Yeni yazisi ne zaman gelecek?

8.Virus asisi olacak misin ?

9.Mrdeer sence basarili bir PUA mi ? tabi PUAysa 🙂

Xen
Guest
Xen

Set açarken tanışmak isteyen taraf biz olduğumuz için çoğunlukla soruları soran taraf da biz oluyoruz. Genelde kız soru sormuyor hatta hiç sormuyor. Kızın bize soru sormaması bir şeyleri yanlış yaptığımızı gösterir mi önemli bir detay mıdır?

14.Luis
Guest
14.Luis

1.Ilk bulusmada aniden el ele tutusmak mantikli mi ?

2.The Red Pill bulusmalari veya egitim olacak mi ?

3.Dante neden siteden ayrildi ?

4.Discord disinda siteden canli yayin acacak misiniz ?

5.Ingilizce disinda dil biliyor musunuz ?

6.Bilgisayar muhendisligi 40-50 li yaslarda artik geri kalip yapilamaz mi ?

7.Erkekadam seruveni boyunca ogrendigin dersler ve seni sasirtan olaylar hikayeler oldu mu . olduysa neler ?

Acil
Guest
Acil

Engelliyim koronadan dolayı dışarı çıkamıyorum görüntülü sohbet yapmak istediğim kız atlatıyor bir bahane bulup Mesajlasirken güzel bir gerilim oldu atlatınca ilgimi çektim nasılsın diye sormuş bundan sonra nasıl davranacam pozitif cinsel gerilimi daha fazla ilerletemiyorum