Sor sor ki öğrenesin #2

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi sorular sormayın.

Bunu geçen sene de yapmıştık.

SORU ALIMI BİTTİ.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Peki
Guest
Peki

2 yıllık bir iliskim var ama dini gerekcelerle aramizda hic cinsel yakinlasma olmadi elini dahi tutmadim bulusup karsilikli oturuyoruz ve telefonda wp de konusuyoruz yaptigimiz bu. Aramiz cogunlukla iyi. vakit gectikce de az uz olan sorunlarimiz da azaliyor. Daha once de sormustum üni bitince evlilik icin adim atmayi dusunuyoruz diye ama sen erken enazindan 26 ya kadar bekle demistin. Sorun şu ki nadir de olsa sıkılma hissediyorum. Sebebini de biliyorum yakınlaşma olmaması. Ve ne kadsr aramiz iyi de olsa 4 5 yil daha boyle gidecegini sanmiyorum o yuzden bu sene okulu bitirip işimi de elime aldinktan sonra evlenmeyi dusunuyorum o… Read more »

LEARN14
Guest
LEARN14

Mahmut Abi iş yaşamında ve iş hiyerarşisinde nasıl ilerleyebiliriz. iş yaşamı ile ilgili verebileceğin her türlü tüyoya açığım abi. ilk başladığımız bir işte ya da stajda ne yaparak öne geçebilirz. iş yaşamında da lafa beta kavramları çerçevei korumak aynı şekilde mi işliyOr , iş için network kurarken nelere dikkat etmeliyiz.

Salça
Guest
Salça

Sorunsuz bir cinsel hayatım varken son takıldığım kadında tüm cinsel hayatım kabusa döndü. Ön sevişme olmadan gel gir diyen bir kadınla seks yapmak gerçekten çok zormuş. Sertleşmiyor diye yediğim azarların sonuna bir de erken boşalma eklenince ne biçim erkeksin sen lafıyla birlikte artık cinsel hayat diye bir şey kalmadı. Hiç bir kadında sertleşemiyorum ve sertleştikten kısa süre sonra boşalıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Nereye gitmemi tavsiye edersin?

Alen
Guest
Alen

Yeni nesilde İnsel nüfusu çok fazla bu çocuklar büyüdükçe düzelir mi, kırmızı hap son zamanlarda daha çok yaygınlaştı gibi buna katılıyor musun

Smilee
Guest
Smilee

Denizde balıkların (kadınların) bol olduğu yerleri nasıl keşfedebiliriz ?

Liner
Guest
Liner

Hukuk fakültesi 3. Sınıfım, özel sektör kendimizi geliştirmek için daha avantajlı ancak Türkiye’de özel sektör çalışanı sömürme üzerine kurulu, kamu bizi kişisel gelişim bir nebze kısıtlıyor ancak düzenli maaş daha rahat iş ortamı gibi avantajları var, ailemizden kalan bir şey yoksa özel sektör yerine maaşın düzenli ama sabit olduğu kamu da çalışmak daha mantıklı değil mi

CaferCan
Guest

1)Mahmut abi sence ilişkilerde ayrılık zamanlarinda kızlarin tavirlarindaki değisimi, senden alacaklari bir sey kalmayinca senin uzulmeni hic umursamayişlarini falan gormek zamanla erkeği kendi kendine kırmızı haplı yapmiyor mu ? Ben boyle şeyleri test ede ede kızlarla evlilik konusunda bunlara zerre guvenmemeye başladim cunki bugun boyleler yarin oyleler. Ruzgara gore değisiyorlar.

2)Bu ulkede erkek olmak mi zor kadin olmak mi ? Bence ortalama vasatliktan kurtulmak istiyorsan erkek olmak olumcu derecede daha zor. Bizim guzel havali kizlarin cogu bu vizyonsuz kafayla erkek olsalardi abaza kalarak mezara giderlerdi bence.

Andreas
Guest
Andreas

Trump bu seçimi kazanırsa sjw’ler güç kaybeder mi, Trump biden çekişmesinde hangisini avantajlı görüyorsun

Skyhun
Guest
Skyhun

Seni Youtube’da “beyaz tahta” önünde ders anlatırken görebilecek miyiz? Ya da Görsel yayınlar yapmaya ne zaman hazır olacaksın? 2021’e kendimizi hazırlayalım mı ? 🙂

Hüsnü Alper Çopur
Guest
Hüsnü Alper Çopur

Abi gündüz oyununda nasıl söze girilebilir hangi kelimeler seçilebilir.Giriş ile alakalı ipuçları verebilir misin çoğu zaman aklıma birşey gelmiyor.

Aykut
Guest
Aykut

Mahmut abi shit testlere eglenceli bir şekilde onayla abart yaparak cevap veriyoruz ya, peki ya kız bundan dolayı sınırını aşacak bir söz söyler bir davranışta bulunursa nasıl tepki vermeliyiz?

Skyhun
Guest
Skyhun

Kadınların,anne karnında maruz kaldığı Tes. nedeniyle; el parmak uzunları arasında bir bağlantı olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında bir fikrin var mı? Bize dönersek, yüksek T’li kadınlardan uzak durmak faydalı mı?!

1 3 4 5