Sor sor ki öğrenesin #2

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi sorular sormayın.

Bunu geçen sene de yapmıştık.

SORU ALIMI BİTTİ.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Berkan
Guest

Üniversitedeyim ve Ankara’dayım. Tinder pek bana göre değil. Daygame yapılır mı burada, veya hiç denedin mi? Ayrıca aileyle yaşıyorum. Sekse nasıl ulaşabilirim? Otel veya kızın evi mi? Ayrıca kaç yaş seks için geçtir? Çok sağol.

Magon
Guest
Magon

Sınava hazırlanıyorum ve netler istediğim gibi gelmiyor daha çok ve verimli çalışmak için özellikle çevirdiğiniz nöroplastite ile ilgili yazılar ufuk açıcı cinstendi bunun için tekrardan teşekkür ediyorum.Soruma gelecek olursak normal şartlar altında hedefledigim netlere gelmem gerçekten olağanüstü olur çünkü berbat geçen bir lise dönemim var ancak pes etmiyorum ama beni diğerlerinden daha ileriye götürecek neler önerirsiniz ( Özellikle o son yazılarınız gibi).Mahmut abi çok yalnız ve yorgunum ve bunu iliklerime kadar hissediyorum ama umutluyum çünkü b planım yok.Ve son olarak bu zamanlarda dershanede defalarca yd almama rağmen hiçbirisine geri dönüş yapmıyorum dikkatimi dağıtır diye(ki bunu geçen sene yaşamıştım) sizce kendimi… Read more »

Suleym4n
Guest
Suleym4n

18 yaşında olup üniversite okumayanlara nr tavsiye edersin ?

Akinci
Guest
Akinci

Son zamanlarda the red pillin bir amaci olmadigini hem ideolojik fikirsel olarak bir hedef idea pesinden kosmadigini soyluyorlar .Haklilar mi ?

Keiran
Guest
Keiran

Rollo Tomassi neden 21 studiostan kovuldu ?

dopamineoutput
Guest
dopamineoutput

Benim hiç kız arkadaşım olmamıştı internetten bir kız ile tanıştım uzak mesafe ama yakın sayılır 2 senedir tanışıyoruz buluşmalarda oldu kızın Daddy İssuesi var ve beni babasına benzetiyor ben de ona cidden yakın bir bağ duyuyorum aramız da güzel bir bağ var son buluşmadan sonra kavga ettik ve ağır şeyler söyledim ona haklı olarak ayrıldı ben de özür diledim tekrar konuşmaya başladık ama buluşma istediğimi söyleyince güvenemediğini söylüyor nasıl çözebilirim bu durumu.

Mete
Guest
Mete

Bilgisayar mühendisliği istiyorum ama matematigim ve fiziğim berbat ve sınava hazırlanıyorum kodlama ile ilgili olsamda bu ikisi önümde çok büyük engel ve iyi bir yer istiyorsam bunlarda fulle yakın yapmam lazım nasıl bir strateji izlemem lazım

Erkoman
Guest
Erkoman

Mahmut abi, karşılıklı ilgi oluştuktan sonra komfor alanına nasıl kızı çekebilirim?

Killgravebr
Guest
Killgravebr

Abi bir iki kere birlikte olduğumuz, her gün konuştuğumuz aslında sevgili olmak isteyebileceğimiz ama bize yeterince ilgili davranmayan, kariyer olarak bizden altta olmasına rağmen bizi yeterince iyi görmediğini ve fiziken de ortalamanın biraz üstünde gördüğünü düşündüğümüz kıza karşı tavrımız ne olmalı?

Donjuannn
Guest
Donjuannn

mahmut abi kızın başkalarına da ilgili olduğunu düşünüyorum bir süredir Oneitis gibi hissetmeye başladım rahatsız ediyor kızla bu konuyu konuştuk aradı ve böyle bir şey olmadığını tek beni sevdiğini vs söyledi fakat o hisler gitmedi hala yakısıklı cocuklarla takiplesmeler devam ediyor bu durumda sen ne yapardın ?

Skyhun
Guest
Skyhun

Merak ettiğim: TANER TOLGA TARLACI kadınlara karşı davranışı-umursamazlığı-hardcore konuşması vs. Hangi profile sığdırabiliriz. Doğal bir Alfa mı yoksa alkolun etkisi ile hareket eden biri midir? İki durumda da davranışını (bildiğin kadar ile) yorumlarsan sevinirim.

Rafael
Guest

Mahmut abi geçen sene bu zamanlarda trp ile tanışmıştım ve o zamandan beri fitness’a devam ediyorum. Hem mental hem de fizilsel olarak bana çok katkısı oldu. Kısa süreli aralar verdiğim oldu ama bir şekilde devam ettim. Eğer siteyi okumuyor olsaydım kesinlikle devamlılık sağlayamazdım. Erkek adam olma yolunda sporun faydalarını gördüğüm için ölene kadar haftada birkaç gün de olsa devam etmeyi ve powerlifting crossfit gibi ağırlık çalışması içeren sporları tecrübe etmeyi planlıyorum. Soruma geleyim; evet trp dünya görüşümü değiştirdi, bana sporu sevdirdi, mental açıdan gelişmemi sağladı, 30lu yaşlarıma daha umutla bakmamı, kızlar konusunda fazla düşünmeyerek kendi yoluma odaklanmamı sağladı. Fakat ben… Read more »

Troy
Guest
Troy

Mahmut abi bi kızın ayrıldıktan sonra arkadaşının hesabınından yem olarak story atması neyi ifade eder ?

Maluk
Guest
Maluk

Erkekadam sitesinde yasadigin en ilginc olay neydi ve hmm bu da varmis dedigin bir sey oldu mu ? ayrica bu siteye soran kadinlar ne soruyor sana ?

Camis
Guest
Camis

Skepticodan haberiniz var mi ?