Sor sor ki öğrenesin #5

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Muhammed
Guest
Muhammed

Abi dominantlığı nasıl kalıcı olmasını sağlayabiliriz? Çoğu zaman kendimi insanlar yokken salmış olarak buluyorum ve insanlar varkende içımden dominant olmam gerektiğini telkinledigimi farkediyorum. Yani dominantlığı içerden böyle telkinlemek dogru mu yada bir yerlerde yanlış mı var?

Hugo
Guest
Hugo

Esther Vilar’ın “The Manipulated Man” kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ben korkunç buldum… Ve şuan da kadınlardan tiksiniyorum.

Bro
Guest
Bro

Bro eger erkekleride anlatan bir kitap olsa muhtemelen onlardan bizden tiksinirdi 😀
Onun yerine avantajinin farkina varip kendi adina sevinmen daha dogru olur bence.

Hugo
Guest
Hugo

Kitap erkekleri de anlatıyor. İngilizce bilmiyorsan” Kölenin mutluluğu” kitabın türkçesi. Pdf ‘i internette var sanırsam.

UncleRodger
Guest
UncleRodger

selam mahmut abi benim konfor alanımdan çıkmak ile ilgili sıkıntım var.Yks(uni sınavı) var diye sadece postları okuyordum ama yksden sonra da sporumu yapıp eglenmeme baksam da set açma konusunda çabaya girmedigimi farkettim.Ve bunu tek basıma yapmaya çekiniyorum anlaşılan.Bu durumda ne yapılmalı wingman ile game mantıklı mıdır? ve wingman nasıl bulurum?

Gregorsamsa
Guest
Gregorsamsa

Sevgilim bana whatsaptan grup mesajına bakmak için telimi aldığında diğer mesaj atanlara bakim mi dediğinde içim rahat olduğu için bak dedim, sonra aç wp yi bende Bakim dedim ben kimseye göstermem bu benim prensibim ve bunu asla değiştirmem bu çok güzel bi şey bence demişti, ve evlensem bile eşimin teline bakarım ben güven problemim var dediğinde ozaman eşinde bakar dedim öyle bi dünya yok bakamaz dedi. Teli hep sessizde ve telini göster dediğimde son zamanlarda elinden ekran resmini bile zor gösteriyordu, kardeşinin wp mesajından bir resim gösterdi hmm diğer resimlere bi bakim dediğimde sinirlendi yüz şekli değişti ve teli elimden… Read more »

Mermaid
Guest
Mermaid

Abi fazlaca soru yanıtladığını görüyorum. Sitede genellikle toplumun yüzde 80’i beta diyor. Fakat ben bunun daha da fazla olduğunu düşünüyorum. Senin toplumdaki beta oranı tahminin nedir? Ayrıca genel olarak türk erkeklerini globaldekilere göre nasıl buluyorsun?

İbrahim
Guest
İbrahim

abi sanalda kızla relax muhabbet edip henüz somut olarak yürümemişken vazgeçtiğimiz zaman kızın arkadaşlarına yavşama olarak anlatıp üstümüzden prim kasılarak çevresindeki başka hatunlarda negatif ön yargı oluşmasına sebebiyet verdiğinde yapabileceklerimiz nelerdir?
zira böyle durumlarda potansiyel tabakların sayısı azalıp az da olsa kötü şöhret kazanmış oluyoruz

Barbaros
Guest
Barbaros

Mahmut abi ben lojistikle ilgili bir şey soracağım. Üniversitede okuyan ve yurtta kalan arkadaşlar için arkadaş evi veya airbnb öneriyorsun fakat kızı oralara ikna etmek pek kolay değil abi. Kendi evin olsa bir kahve yapma bahanesiyle felan günün sonunda spontane götürürsün ama airbnb’ye spontane bir şekilde nasıl götürecez? Tamam ilk seferde yalan söylersin belki evim felan diye ama ikincide anlar yalan olduğunu. Arkadaş evinde de aynı problem var, ilk sefer de tamam da ikincisi olmaz bu işin. Arabada desem her taraf bekçi, polis kaynıyor, tenha yerleri çözmüşler zaten hemen tıklatıyorlar camı. Cezası da az değil. Bu şekilde olan gençler için… Read more »

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Çok basit, kız buluşmaya geliyorsa, buluşma yerini bu tuttuğun eve ya çok yakın, ya da yürüme mesafesinde uzak olmayan bir yerde tutmalısın. Böylelikle mekandayken daha sonra rotayı eve yönlendirirsin. Burada herhangi bir ikna durumu yok, kızla sohbet ve cinsel gerilim iyi gidiyorsa, hadi yalnız olabileceğimiz bi yere gidelim deyip kalkıp, yoldayken kız sorarsa da, “çok güzel içeceğim var, tadına bakalım” dersin. Muhtemelen gelir. Bir diğer yol, ilk buluşmada çekim yaratıldıysa, ikinci buluşma direkt ev olarak teklif edilebilir, şarap içelim, yemek yiyelim vb. Sondaki dediğin gibi cinsel bir gerilim olmadan böyle bir şey ters teper. Hele ki, iyi bir kızsa otel… Read more »

Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

mahmut abi bir kızla tanıştık 3 hafta önce internetten, ilk buluşma teklif ettiğimde kabul etmişti. ama sınavım geçsin sonra dedi. her seferinde yeni bir tarih vererek 4 kez erteledi ama attığı fotolardan da belli geziyor yani.

4.ye ertelemeye çalışınca bugün kabul etmedim ve benle taşak mı geçiyorsun dedim. o yükseldi ben yükseldim olay çirkinleşti. karşımızdaki kız bu şekilde salak yerine koymaya çalışınca yapılacak en akıllıca şey hiçbir şey demeden ve zaman kaybetmeden dönüp gitmek dedin biliyorum.

ama iki çift laf da etmeyelim mi anlamadım?

Deus Ex Machina
Guest
Deus Ex Machina

Abi selam, arkadaş grubu içinde olgun davranmayan arkadaşlara tavrımız nasıl olmalı? Örneğin, arkadaşlarla alelade bir yerde takılırken, arkadaşlarımdan biri ortamda ya bir kız (ortamdan kimsenin sevgilisi vs. olmayan) bulunduğunda ya da sonradan ortama dahil olduğunda, kıza muamele çekmek için gruptaki diğer erkeklerle taşşak geçmeye ya da kendini yükseltmeye çalıştığında gerçekten üzülüyorum. Çünkü değer verdiğim insanlar hepsi. Yani bu şekilde hareket etmelerini çerçeveyi elden bırakmak olarak yorumluyorum ama gidip de kimseye red pill dersi de verecek halim yok. (ki o ayarda da değilim) Benim mantığımda ortamdaki kankalardan daha kayda değer bi kız/erkek olamaz, ki grubun geneli de bu mantalitede. Ancak böyle… Read more »

Cowboy
Guest
Cowboy

İlişkide kız arkadaşımın uydu erkeği olan bir çocuk var kız arkadaşımı uyarmama rağmen bu çocukla fiziksel temasa geçiyorlar(elini tutma, güven testi amaçlı kendini kollarına bırakma vb) bu hiç hoşuma gitmiyor. Kızla aramızda ilişkinin başından beri sorun oluyor bu çocuk hatta bi keresinde kız “kendi seviyen olmayan kişileri kıskanmayı bırak” demişti. Bu konuda haklı mı yoksa tipik bir kadın manipülasyonu mu olduğunu çözemedim ne önerirsin bana Mahmut abi?

Emre Kaya
Guest

Mahmut abi sosyal fobim var bu rahatsızlık iş hayatı , flört , okul hayatı , dostluk yani kısaca sosyalleşme olan her alanda fırsatları kaçırmama neden oluyor.. Biliyorum psikolog’luk bi sorun fakat sen ne tavsiye edersin bu konuda?

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Abi selamlar, ben genelde YD bekliyorum. Bikac kez bakistiktan sonra kafamda senaryoyu yaziyorum. Ama direkt begendim kizin yanina gitmeyi riskli buluyorum.

Mesela o an sevgilisini bekliyor olabilir, evli olabilir. Gerci evli olup bakan da var ama… Sence de boyle olmasi gerekmiyor mu ?

heyyow
Guest
heyyow

Acıyı , korkuyu , stresi kabul etme ve ne olursa olsun harekete geçmek her durum için geçerli mi? Örnek olarak: Kızlarla konuşmaktan çekiniyorum o zaman sokağa çıkıp set açmalıyım. Topluluk onunde konuşmaktan çekiniyorum o zaman hocanın haftaya birisi şu makaleyi alıp bize sunsun dediği zaman korkumuzun üzerine gidip istemesek bile gönüllü olup haftaya bütün amfinin onunde sunumu gerçekleştirmek gibi mi? Çekindiğimiz korktuğumuz bütün durumlarda daha iyi olabilmek için ona atılmak mi gerekiyor?