Erkek Adam Türkçe Podcast – Hank ve Mahmut Abi ile soru cevap

Eski kayıtlardan birini daha ilk defa yayınlıyoruz. 2020 Kasım ayından.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sorular ve dakikaları da videonun altında.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

75
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
26 Comment threads
49 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
MrDoctorKaraKaraAevBlack _Eagle Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ave
Guest
Ave

Hocam iyi gunler . Sana ilgisi olmayan bir kiza yurumek dogrumudur? Yani yolda uzaktan gordun xoshuna gitdi amma onun sana bakishi, ilgisi 0 yani yok. Yurumek lazimmi o kadina? Yoxsa saba davetiye artmasi shartmi. ? Teshekkur ederim

BSS
Guest
BSS

Beğendiğin zaman yürümelisin, davetiye bekleme. Hem neden beklemelisin ki? Beğendiysen yürümelisin, red yersen erkek gibi arkanı dönüp başkalarına yürümeyi düşündüğünde o hissettiğin şey çok güzel. Yürüdün, red yedin ve yenisine geçtin. (iş yerinde ya da aynı sınıfta vs. olmazsa çok daha iyi olur)

thecat
Guest
thecat

iyi gunler hocam.Benim bir kiz arkadasim var sevgilisi de arkadasim olur.Kiz,arkadasim(sevgilisiyle) beraberken yuzume bile bakmiyor konusmuyor ama o yokken surekli temasta bulunuyor,yakin ve sicak davraniyor.boyle davrandiktan sonra yine sevgilisinden bahsetmeye calisiyor ama ben izin vermeden konuyu degistiriyorum.acikcasi kullanilmis hissediyorum aklima surekli takiliyor.Sorum su,bu kizla arama mesafe koyup bagimi kesmeli miyim? yoksa bu iliskiyi devam ettirip yoluma mi bakmaliyim?(kiz ayrica yanimdayken de surekli baska erkekleri kesiyor,sevgilisi hipergami olarak bakarsak 8/10, ben 6/10
ama kiz doyumsuz cok belli ediyor seviyorum ama karsilikli tatmin edip onu birakacagim tarzi konusuyor)yardimci olursan sevinirim.

Ave
Guest
Ave

Hocam iyi gunler. Shimdi benim durum shoyle: kirmizi hapli bir erkeyim ve bir kizla tanishdim ama ilishkimiz 2 yila
Kadar ciddi shekilde surdu. Ilishki zamani ise betalashdigimi fark etdim bir 6 ay oncesi ayrildik. Bu 6 ayda ise kendimi beta olaraq hiss ediyorum ve kizlara yuruyemiyorum . Psikolojimde yeniden kirmizi hap yutamiyacagimi dushunuyorum. Benim problemim nedir abi?

Ave
Guest
Ave

Kirmizi hapli olmak icin de harekete gecmek , kendini gelishtirmek ve yurumek lazim. Dogru mu?

Ave
Guest
Ave

Hocam selam. Sanal gorushme istiyordum odeme yapdikdan sonra ne zaman konusha biliriz ?

Immobile
Guest
Immobile

Hocam selamlar. Kız arkadaşımla geçen gün eski sevgili muhabbetleri açılınca bana eski erkek arkadaşının hesabını atmasını istedim merak ettiğimden. Bana anlattığına göre kötü ayrılmışlardı. Ancak hesabı atınca farkettim ki, bu kişiyle daha 6-7 ay önceye kadar takipleşmekteydiler ve bu eleman fotoğraflarını falan beğeniyordu. 2 yıldır sevgiliyiz bu kızla. Kendisine, “bu kişiyi hatırlıyorum daha yakın zamana kadar takipleşiyordunuz” dediğimde, bana önce “hayır yanlış hatırlıyorsun” dedi. Ardından “sanırım 2-3 kere istek yolladı, ilkte reddettim sonra kabul ettim ama içimde hiç kötü niyet yoktu” gibisinden konuştu bana. Benimle sevgiliyken bir de o kadar zaman olmuşken, takipleşmesi olayını sonradan öğrenince açıkçası sinirlenmedim ama hayal… Read more »

Demir kalp
Guest
Demir kalp

Öncelikle yazıları yazan herkese teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oluyorsunuz. Sorum şu: Üniversite öğrencisiyim ve benim ve arkadaşımın başına gelen bi durum var. Konu cinselliğe geldiğinde kızlar benim yaşadığım travmalarım var diyerek onlardan cinsellik beklememiz gerektiğini ima ediyorlar. Tabii ki bizde anlayışla karşılayıp onları dinledik ama elbette beklentilerimizi de karşıladık.
Kızlar bu travmanın altına saklanıp bizi test mi ediyor? Bu bir comfort test mi yoksa baya umursamamız gereken bir şey mi?

REDBULL_BOY
Guest
REDBULL_BOY

Merhabalar Mahmut abi bir konuda düşünceni öğrenmek istiyorum abi 3 gün önce kafede garson olarak çalışan bir kızla tanıştık İlk gün ismini falan sordum havadan sudan bayağı bi muhabbet ettik ertesi gün gittiğimde kız bana şaka yoluyla takılıyor saçlarıma dokunuyor ve kafama Tokat atıyordu bende Numarasını istedim bana oda bana 2/3 yıl önce vefat eden babasının numarasını vermiş 😅 Ama numarasını istedikten sonra biraz mesafe koydu soğuk yapmaya başladı Bende bugün öğlen saatlerinde kafeye oturmaya gitmiştim ve kızı çağırıp sana Bir sürprizim var senin emaneti ölumsuzlestirdim deyip kaydettiğim numarayı gösterdim numarayı da kızın adı+ babası diye kaydetmiştim bunu gören kız… Read more »

Ave
Guest
Ave

Hocam iyi gunler. Redd edimle
Korkusuni azaltmak icin ve ya bir kach psikolojik problemle ilgili sizinle sanal gorush yapa bilirmiyiz? Teshekkurler.

Ave
Guest
Ave

Hocam selam. Butun shit testlere cevap vermek zorundamiyiz? Mesela ish hayatinda cokda samimi olmayan kizlardan shit test gelirse sadece susub gulmek ve kecmek gibi bir cevab vere bilirmiyiz ? Yoksa susmak ishe yaramiyor bu durumda . Tehsekkurler. bu soru birden aklima
Geldi de sorayim dedim)

Ave
Guest
Ave

Hocam selam. Evli amma boshanma esnasinda olan bir kadinla ilishki kurmak, cinsellik kurmak yanlishmi? 6-7 ay olmush ayrilali lakin daha mahkeme suresi geciyor, resmi olarak boshanmasi 2-3 ay daha alicak. O kadinla ilishki kurmak yalnishmi? Teshekkurler.

Gezgi_in
Guest
Gezgi_in

Mahmut abi yanımda başka erkeğe iltifat eden bir kıza ne yapmalıyım ne demeliyim bir kaç gün önce flortum beraber gittiğimiz mekândaki çocuğun ayakkabılarına iltifat etti bu gibi durumlarda ne söylemeliyim ne yapılmalı

Ave
Guest
Ave

Selam hocam. Yolda kiz 5-6 saniyelik goz temasi kurmushsa ” bu neden bana bakiyo” kafasinda ola bilirmi? Yoksa ilgilendiyi ve seni beyendiyi icin bakmishmi. Uzun bir goz temasindan bahs ediyorum. Teshekkurler onceden abi.

Dünyazad
Guest
Dünyazad

Merhabalar, benim ufak bir sorum olacaktı (umarım doğru yere yazıyorumdur, soru sorma kısmıdır). 1 yıllık evliyim ve eşimle birliteliğimizin 4.yılı. Öncesinde kendisi yurtdışında yaşadığından dolayı çok az görüşebiliyorduk. Artık ben de yurtdışına taşındığımdan yanındayım,birlikte yaşıyoruz. Fakat gün içerisinde kendisini çok özlüyorum. Özlediğim için de ne zaman geleceğini sormak için arıyorum. Fakat kendisi beni yanlış anlıyor, onu kontrol etmek istediğimi düşünüyor ve benimle kavga ediyor bunun için. Eve geldiğinde de ailesiyle telefonda saatlerce konuşuyor, neredeyse yemek yerken bile oturup konuşamıyoruz. Bir araya geldiğimiz vakit ancak uyuduğumuz yatak. Bunu kendisine belirttiğimde toplama kampında mıyım diyerek azarlıyor. Ben de duygularımı kendime saklamaya çalışıyorum… Read more »

Ayberk
Guest
Ayberk

Mahmut abi bundan 2 sene önce bu tip maklelere ihtiyaç duymayacak kadar kendimin farkındaydım fakat bacağım kırıldı 2 sene civarı sahadan uzak kaldım neyse 1 hafta önce yeni bir kızla tanıştım istisnasız her gün kendisi buluşmak istiyor işim var gelemem dediğimde ya sen olmadan çok sıkılıyorum gibi şeyler söylüyor ilgisi var bana beraber gayette eğleniyoruz iltifatları yürümeleri de dozajında tutmaya çalışıyorum fakat tanıştığımız günden bir sonraki gün başka bir çoçukla date’e çıkıyorlar ve çocuk kızı engelliyor bizim yakınlaşmamız da hemen sonra bu olayları konuşarak başlıyor ve pozitif cinsel gerilim yarattığımda yaratmaya çalıştığımda konu değişiyor sahadan uzak kaldığımdan dolayı mı bilmiyorum… Read more »