Erkek Adam Türkçe Podcast – Secret ile gündüz oyunu (daygame) nasıl yapılır?

Gündüz oyunu yapmak isteyen ama nasıl yapılacağını, nereden başlanacağını bilemeyenler için yaptığımız bu yayın, doğaçlama oldu ama umarız bu konuda çekinceleri olanlara, bilgi edinmek isteyenlere faydalı olur.

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Centilmen Kulübü Çekici Erkek Eğitim Seti burada.

Aşağıda Youtube linki var. Youtube kanalımıza henüz üye değilseniz, kayıt olmayı ve uyarıları (çan işareti) açmayı unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

33
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
16 Comment threads
17 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
MematiMentionedmügenHüseyinGreen Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Öğrenci
Guest
Öğrenci

Selamlar, Mahmut abi gündüzleri park gibi ortamlarda kadınlarla tanışıp konuştuğumda bazen şöyle bir durum oluyor(bu daha çok sosyal ortam ve hayat oyunu gibi ortamlar bahsettiğim gündüz oyunu gibi kısa değiller) kadının karşımda ilk başta kollar bağlı iletişime kapalı pozisyon aldığını görüyorum ancak çenem biraz laf yapar, buna çok aldırış etmeden sohbetime devam ediyorum ve mümkün oldukça tabi eğlenceli konuştukça bu kapalı beden dili bir yerde çok sürmeden açılıyor ve kadının kollar yanlara serbest ve vücut usul usul tam önden karşıma gelcek şekli alıyor ideal olması gereken rahat beden dili geliyor bu başta olabilecek bir direnç midir burda bu direnç kırılmış… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kırılmış gibi oluyor ama bu “ye beni” demek değil de daha çok “konuşalım” demek.

Cozy-Glow
Guest
Cozy-Glow

Selamlar Mahmut Abi. Benim “daygame” hakkında bir sorunum ve bir de sorum var. Ben 21 yaşındayım ve fizik olarak zayıf biriyim (175 boy 60 kilo). Haliyle bu zayıflığımı çok kafaya takıyorum. Örnek: Güzel ve iyi fizikli bir kız görünce onla tanışmak istiyorum ama bu takıntı durumum yüzünden aklımdan “senin fiziğin onun için yeterli değil ” gibi bi duygu geliyor ve ben de vazgeçiyorum. Üniversite sınavlarım olduğu için spora sınavlarım bittikten sonra gitmek istiyorum. Gitsem bile bu işler 1-2 ay içinde başarılan şeyler olmadığı için belli bir süre zarfında yine zayıf görünümde olmam kaçınılmaz olacak. Sorum da şu ki: İyi bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Örnek: Güzel ve iyi fizikli bir kız görünce onla tanışmak istiyorum ama bu takıntı durumum yüzünden aklımdan “senin fiziğin onun için yeterli değil ” gibi bi duygu geliyor ve ben de vazgeçiyorum. Sen çok efendi bir çocuksun ve efendi çocuklara öğretildiği gibi kendi kendini eleyerek kadın öncelikli sisteme hizmet ediyorsun. Aferin.

Üniversite sınavlarım olduğu için spora sınavlarım bittikten sonra gitmek istiyorum. O zaman şu an kızlara yürümeyi de unut. Sınava kadar bu konudan bağımsız olarak kızlardan uzak dur.

İnsta alamayan motorcu :)
Guest
İnsta alamayan motorcu :)

Selam Mahmut abi,daygame i genelde motosikletle bir yerlere giderken yapıyorum ve bugün iki açılış yaptım fakat bir sorunu bir türlü çözemedim 1.Kız- Bankta oturmuş kızıl saçlı güzel bir kız elinde kağıtlar falan bir şeyler yapıyordu, motorla yanında durdum ve “Kargo sana mıydı ? ” dedim hafif gülümseyerek , hayır deyince “Bana kızıl saçlı birine teslim edeceksin dediler emin misin sana olmadığına ” dedim tekrar güldü hayır gerçekten bana değil deyince “İçinde ne var diye sorsaydın belki değerli bir şeydir ” dedim kızda “Keşke sorsaydım ama geçti artık herhalde ” deyince muhabbet oradan yürüdü fakat insta vs istemeye gelince bir türlü… Read more »

The
Guest
The

Yaklaşık 1 aydır dışarı çıkıyorum ama 1 set bile açamadım.Daha önce hiç set açmadım ilk defa açacağım.Bu normal midir? Set açmaya çalıştığım kızlar ya hızlıca yanımdan geçip gidiyor ya da beni görmüyor bile.Gören de 2 saniye bakıyor hani öylesine görüp geçmiş gibi.1 Tabağım bile yok.Dediğim gibi set açmak istiyorum ama henüz skorum 0.Ayrıca birşeye daha değinmek istiyorum.Dışarıda gördüğüm kızların yanında hep birileri oluyor.Yalnız birini bulmak imkansız gibi birşey.Çok merak ediyor ve istiyorum set açmayı.

Mahmut Abi
Admin

Yaklaşık 1 aydır dışarı çıkıyorum ama 1 set bile açamadım.Daha önce hiç set açmadım ilk defa açacağım.Bu normal midir? Normalden uzun ama beklenir bir şey.

Age26
Guest
Age26

Hocam selam. 1 yil once ciddi bir ilishkimi bitirdim. Ve o gunden shimdiye kadar hic kimse ile ilishkiye giremedim sadece 2-3 kez redd edildim ve yeni tanishikliklara ilgim itdi. Benim problemim nedir abim coze bilirmiyiz? Onceden teshekkur ederim 🙏🏼

Mahmut Abi
Admin

2-3 kez redd edildim ve yeni tanishikliklara ilgim itdi. Benim problemim nedir abim coze bilirmiyiz Bir yılda sadece 2-3 kez reddedilecek kadar az kıza yürümen büyük problem.

Age26
Guest
Age26

Tamam abi amma sosyal medyadan da cok kadin follow-mu onaylamadi. Onlar da redd etdi yani. Ishte bu yuzdende ilgim kayb oluyor ve ne yapacagimi nasil yapacagimi bilmiyorum.

Mahmut Abi
Admin

Yürüyüp reddedildim dediğin de sosyal medyadan 2-3 kıza takip göndermekse sen 1 yıldır kimseye yürümemişsin bile. Sende ilgi kaybı falan yok, bildiğin yürüme korkusuna yenilme var. Yürümezsen daha yıllarca yalnız kalırsın.

Kızlara nasıl yürüyeceğinle ilgili burada yüzlerce makale ve birkaç tane de sağlam kitap var. Nasıl yapacağını bilmiyorsan, onları okuyabilirsin.

Matt
Guest
Matt

Merhaba.Daygame den bir kızla tanıştım.İnstagramını aldım.Karşılıklı takipleştik.Daha sonra mesaj yazdım ama hiç bir cevap yazmadı.3-4 gün sonra story sine eğlenceli bir yorum yaptım.Kısa bir cevap yazdı ve sonra mesajlaşmayı devam ettirmedi ama story lerime sürekli olarak bakıyor.Bu kızı next lemeliyim?

Mahmut Abi
Admin

Evet.

köprü pavyonu şövalyesi
Guest
köprü pavyonu şövalyesi

Açılan setlerde sevgilim var tepkisi shit test midir? Sevgilim var dendiği halde devam etmek gerekir mi? Bana göre shit test olanları da vardır ancak büyük oranda ya gerçekten vardır ya da beni beğenmemiştir diye yorumluyorum. Senin düşünceni merak ediyorum Mahmut Abi

ÖğrenenAdam
Guest
ÖğrenenAdam

Selamlar, Daygame hangi video veya post okuduysam veya yorumda secret ve mahmut abi yalnız yürüyen kızlara yürüyün çünkü grup halindeki kızlara yüründüğünde diğer kız işi bozuyor deniliyor ama dışarıya set açmak için çıktığımda(yeni başlıyorum) kalabalık ve uğrak bir caddede yalnız gezen kız yok aynı şekilde avm starbucks aynı durumda genelde 2 veya 3 lü halde hareket ediyorlar bu yüzden yürümüyorum gereksiz yere başarısız olmamak için ama daygame yapmayı istiyorum seti beraber açıcağım bir ekürim yok tek olan kızlara nerede rastlıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz

Mahmut Abi
Admin

AVM’de, sokakta, vs. Yaşın kaç, ergen kızlara yürüyecek yaştaysan onlar hep toplu halde gezerler ve zaten o yaşlarda yürüme yapmayın, bunlar 20 yaş altı erkeklere yazılmıyorlar.

ÖğrenenAdam
Guest
ÖğrenenAdam

23 yaşındayım 2 haftadır dışarı yürümek için çıkıyorum çalıştığım için cuma akşam 9 gibi hafta sonu ise cumartesi pazar tüm gün izinliyim öğlen 3-6 arası bakınıyorum sadece dışarı bunun için çıkmıyorum kalabalık bir cadde rotası çizip sonrasında bir starbucks veya vb. Bir kafeye oturuyorum yürüme için çıkmadığım zamanlar da da durum aynı 2 haftadır avm olsun starbucks olsun ne zaman yürümek için çıksam veya çıkmasam yaş aralığı farketmeksizin yürüyeceğim kızlar minumum 2 kişi. yürümeye çalıştığım konumları mı değiştirmeliyim

Mahmut Abi
Admin

Bence bir değiştir zira ben dışarıda bir sürü tek kız görüyorum.

Capital
Guest
Capital

Yürümek için çıkmak yerine çıktığında denk gelince yürürsen bir sürü görüyorsun.

ÖğrenenAdam
Guest
ÖğrenenAdam

Merhaba
Gündüz oyunu akşam ışıklı ortamlarda örneğin avm, metro gibi yerler de yapılır mı?

ÖğrenenAdam
Guest
ÖğrenenAdam

Merhaba,
Kızların gözünün için bakıp gülümserken 32 dişimi gözükmeli mi
Ufak bir sırıtış(dişler gözükmeden) yeterli mi?

Mahmut Abi
Admin
Alihan
Guest
Alihan

Hocam her dışarı çıktığımda alakasız yer de olsa day game yapasım geliyor bunu nasıl çözebilirim ara sıra yapıyorum

Green
Guest
Green

İlgimi çeken bi kızla tanıştım genelde belirli saatlerde aynı kafede ders çalışıyor. Bir gün gittim tanıştım ve gayet güzel geçti konuşma. İnstagramdan ekledim geri takip etti vs. Fakat 1 aya yakındır bir daha kafeye gidemedim yoğunluktan, hazır kızı bi daha görebilecekken yazmayı da açıkçası çok düşünmedim. Kız aynı mekandayken gidip muhabbet kurup numarasını alma ve buluşma teklifi mi daha mantıklı yoksa mesaj göndermek mi . Bu durumlarda (aranın soğuduğu durumlarda) sence nasıl hareket etmek lazım?

Mahmut Abi
Admin

Dükkanda yürümek çok tekin değil.

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Hocam soğuk havalarda kış aylarında dayegame yapılır mı

mügen
Guest
mügen

mahmut abi kütüphanede bankta yanıma kız oturdu tecrübe olması için ve az olan sosyal fobimi yenmek için konuşayım dedim. 20 dk konuştuk kızın kişiliği midir yoksa o anki ruh hali midir pek hevesli değildi, ilk defa konuşulan birisiyle tanışma heyecanı yoktu. beni beğenmedi diyeceğim ama başından sonuna avlama gibi bir amacım yoktu o da anlamıştır zaten. neyse %50 %50 sohbet döndü güldü ve sohbete katılıyordu soru falan soruyordu. her neyse ders çalışayım deyip kalktı ismimi aldı tanıştık. ben numarasını istemedim kızın. sence aptallık mıydı? kızın benden hoşlanmadığı aşikardı ama numara alışımdan sonra belki yatarız diye veya sadece tecrübe için bile… Read more »

Mahmut Abi
Admin

ben numarasını istemedim kızın. sence aptallık mıydı? Sana ilgisi olmayan kızın numarasını istemeye gerek yok. Kampüste tanıştığın kızın numarasını istemeye de gerek yok. Bir daha karşılaşırsan bir daha konuşursun ve eğer o zaman sıcaksa belki 2 veya 3 karşılaşmada istersin.

Mentioned
Guest
Mentioned

Mahmut abi son 1 haftadır sanki sürecin en başına dönmüş gibiyim.Hazır boş vaktim var giyinip dışarı çıkıp biraz açılış yapayım diyorum ama tek bir kelime dahi olmadı resmen kilitlenmiş gibiydim.Daha öncesinde 8-10 açılış yaptım fakat şimdi süreç ilerlemiyor bununla ilgili bir tavsiyen var mıdır ?

Mahmut Abi
Admin

Secret cevaplasın.