Soru Cevap İlişkiler – Ekim 2023 (İnternette Karşıma Çıkan Soruları)

Internette karşıma çıkan sorulara cevaplar verdim.

Arkadaşlar, Youtube kanalına Katıl da ekledim. Oraya video koyuyorum.

Aşağıda yayının Youtube videosu var. Yayına Spotify kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

37
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
24 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MertKamilRoderoMahmut AbiA'kal Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ahmedullahefendi
Guest
ahmedullahefendi

mahmut abi coştu bugün 🙂

TimucinG
Guest
TimucinG

Mahmut Abi, harika bir video. Kız arkadaşımla 4 senelik ilişkimiz 1-2 aydır iyi gitmiyordu. 2 hafta önce uzun ve kendince mantıklı bir şekilde beni ne kadar sevdiğini, sorunun asla benim davranışlarım veya ilişkimiz olmadığı ama psikolojik olarak kendini “ilişikimizi kaldıracak” kadar iyi hissetmediği yönünde bir mesaj attı. Tabii bull shit… 1 hafta cevap vermedim çünkü soru yok; tespit yapmış sadece. Bana “iyi misin, bir şey yazmadın” deyince; ben de tamam, ara verelim dedim. No contact’a girdim – komik olacak ama ne onu ne de başka bir kızı istemiyorum şu anda. Cinsel dürtü desen yok, sadece işlere ve spora verdim kendimi.… Read more »

Robertson
Guest
Robertson

Mahmut abi selam. Abi farklı ortamda görecek olsak tabak çevireceğimiz 3 kızı aynı ortamda görürsek ne yapmalıyız? Ama kızlar da ortamda yeni. Üniversite 1. Sınıf. Yani eskiye dayalı iletişimleri yok.

Beko
Guest
Beko

Ayrılalı 1sene oluyor.Sinavin var o yüzden bekletmek istemiyorum ilerde daha çok baglanicaksin hiç ayrılmak istemiceksin demişti,birde önceden konuştuğum bir kızı (aralarında 1hafta var onla konuşmaya başlamadan önce öbür kızi engelleyeli 1hafta oluyo) bahane ediyordu.Ayrilik konuşmasını yüzyüze çağırıp yaptı ilişki suresinde 1kez 1haftalik ayrıldığımız olup tekrar barismistik.Sorum şu: 1sene olmasına rağmen unutamıyorum ne başka bir kız oldu ne biriyle görüşebiliykrum herhangi bir kızla konussam siması o kıza yansiyo her kızın sesini ona benzetiyorum ayrıldıktan 6ay sonra yazmıştım silsene mesajları dedi neden tutuyosun sana da zarar veriyo bende görmek istemiyorum.Ona verdiğim bi söz vardı 2sene sonra karsilasrisak bidaha deniycez diye söz bu… Read more »

Fuat22
Guest
Fuat22

Mahmut abi selamlar öncelikle yardımcı olursan çok sevinirim :)Okul kulübünden tanıştığım bir kızla dün akşam gece kulübüne girdim saat 9 civarında,Mekana elim kızın omzuna sarılı bir sekilde girdim,ne bu esnada ne de ilk saatlerde kızdan hicbir sekilde negatif tepki almadım.Koltukta biraz oturduktan sonra biraları alıp dans etmeye basladık,bu esnada oradaki diğer arkadaslarla muhabbete girdim,sanırım burada kızı biraz yalnız bırakmak gibi bir hata yaptım ki kız baska kızlarla dans etmeye basladı,gözden de kaybettim kızı 1 2 kez. Gecenin ilerleyen saatlerinde ikimiz de sarhostuk tabiki kız daha da sarhostu,koltukta otururken basını bana yaslamıs vaziyetteyken kızın koluna bir kac kere dokunup kıza sakin… Read more »

Celaleddin Mengüberti
Guest
Celaleddin Mengüberti

Mahmut Abi bu konuyla alakalı yazı ve video bulamadım o yüzden direkt buraya yazıyorum.
Kız arkadaşımla parkta otururken ve güzel güzel öperken 2 tane insel hanzo arabadan “ayıp ayıp” diye bağırdı ve kızın modunu düşürdü.
Ardından kız arkadaşım “ailem görseydi onlar da mı ayıplardı acaba” diye düşünmeye başladı ve bana da söyledi.
Senin dediğin gibi psikolog tarzı kızı dinledim ama ne yapacağımı da tam kestiremedim.
Bu durumda ne yapılır?

Cengiz
Guest
Cengiz

Mahmut Abi selam,

2 hafta önce kız arkadaşımın “ara verelim” diyerek bitirdiği 2.5 senelik bir ilişkim var.

Kıza senin hep önerdiğin gibi, “tamam ara verelim”, deyip no contact ile kendi işime baktım. Kız bu sabah “nasılsın?” yazmış.

Normalde kısa bir “senden haber almak güzel, buluşalım” mesajı atardım ama 2 hafta farklı bir ilde tatil yapıyor olacağım; o da farklı ilde olduğumu biliyordu. Bu noktada kıza nasıl cevap vermeliyim? “İyiyim, sen?” demenin pek bir katkısı yok. Sessiz kalmak da olmaz 2 hafta boyunca, haha. Sen olsan ne yapardın?

DüşünenAdam
Guest
DüşünenAdam

Mahmut abi cevaplarını ve yazılarını dikkatle okuyorum ve bir sorum var: Eğer bir kız “ayrılmak istiyorum” diyorsa “tamam fikrin değişirse konuşalım” deyip sonradan birlikte olmak isterse olunabilir; hatta aynı kıza sadece 2 defa ayrılma şansı verin diyorsun, çok özetle söylüyorum uzatmamak için. Yalnız kız “ara vermek istiyorum” derse de “tamam ara verelim” deyin sonra dönmemek üzere no contact uygulayın; ne mesajlarına cevap verin ne de tekrar birlikte olun diyorsun (duygusal birliktelik yok, cinsel olarak ise kaldırabiliyorsanız yapın). Veya “ben ara vermek değil; ayrılmak istiyorum” deyip geçin. Ben aradaki farkı biraz çelişkili görüyorum. Ayrılmak istiyorum diyen kafada bitirip “hadi elveda ben… Read more »

Saggitarius
Guest
Saggitarius

Mahmut abi selam. Kizlarin beni erkek arkadaşi olarak görmemesinin sebebi nedir? Şuana kadar bir çok kizla flörtleştim bişeyler yaşadim ama sonu ya friendzonla yada kizin ilgisi azalip bağim kesilmesiyle bitiyor. Şuan bile 2 haftadir takildiğim biri var süreci iyi yönettiğimi düşünuyorum hatta dün onun evinde seks yaptik kendisi çağirdi eve ama herkese arkadaş olduğumuzu söylüyor bana da arkadaşimsin diye şaka yapiyor ama bunun altindan gerçeğin kokusunu aliyorum. Bir kereden bişey olmaz derim de ama tüm takildiğim kizlarla ayni durumu yaşayinca kesin benim tarafimdan yapilan bir yanlişlik vardir ki beni erkek arkadaşi olarak görmek istemiyorlar. Sen ne düşünuyorsun? Genel olarak flörtten… Read more »

Joker
Guest
Joker

Abi ilişkiler üzerinde pek etkisi olmasada hayat kalitesini azaltan insanı içten içe sömüren kumar bağımlılığı hakkında da bir yazı paylaşır mısın. Çevremde çok fazla insan var gencecik pırıl pırıl insanlar kumar illetine düşmüş zombi gibi dolanıyorlar. İnstagramda Site adamı olup video çekip özendiren insanlarında çok büyük etkisi var. Gençleri kurtarmak lazım

Nell
Guest
Nell

Merhaba Mahmut abi, İspanya’da erasmus yapıyorum. Türkiye’den birlikte geldiğimiz Pakistan’lı bir arkadaşım vardı. Burada 2-3 defa arkadaş gibi buluşmuştuk, açıkçası çok ilgilenmiyordum, defalarca partilere çağırdı ben gitmedim meşgulüm diyerek asla mesaj atmıyorum sürekli bana yazıyordu. Buluşmalarda da arada temaslarla sınırları zorlayıp yokluyordum hiç rahatsız olmuyordu. (Bende hoşlanıyor mu diye deniyordum yoksa yürüme hamlesi atmadım hiç) Sana yemek yapıcam bana gel falan demesine rağmen gitmedim bile. Sonra bir arkadaş ortamına çağırmak gafletinde bulundum ve Alman yakışıklı arkadaşım kıza baya yürüdü ve yakınlaştılar. Açıkçası kızın dibi düştü çocuğa. Bende acaba kız iyiydi de ben elimden mi kaçırdım diyerek paniğe düştüm. Neyse benden… Read more »

A'kal
Guest
A'kal

Selamlar son 2 yılda makaleleriniz olsun Fişten Çekilme kitabınız olsun her yerden sizi takip ettim nerede ne yapmam gerektiğini neredeyse sizden öğrendim ve bu alanlarda kendimi mümkün olduğunca geliştirmeye çalıştım 6 Aydır bi ilişkim var(1.hatamı siz söylemeden söyleyeyim tabak çevirmedim ve tek kişili bir ilişki yaşıyorum halen)fakat ben 19 yaşındayım o ise 22 yaşında feminen kırmızı bayrakları neredeyse hiç görmediğim zeki bir kız zaman zaman takılmak oldukça keyifli hatta şu an hiçbir problemim yok ancak yaş farkı, ailemin olumsuz bakması beni bayağı etkiliyor. onun dışında daha 1.sınıftayım tabi Üniversite kızlarıda aklımı çeliyor elimde değil 🙂 biraz kısacası karmaşık bir durumdayım… Read more »

Kamil
Guest
Kamil

Mahmut abi 27 yaşındayım dün kız arkadaşımla birlikte olayım dedim sertleşme sorunundan dolayı bir çuval inciri berbat ettim özgüvenimi çok zedeledi durumu nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Günde en az bir paket sigara içiyorum haftada bir de porno izlerdim, hareketsiz yaşam var. Ürolojiye gitmeye utanıyorum sence doğal yollarla kendim toparlamam mümkün mü ?