Erkek Adam Türkçe Podcast – 2022 yılbaşı programında cevaplanmayan sorular

2 Ocak 2022’de yaptığımız yayında, zaman kalmadığı için cevaplayamadığım soruları cevapladım.

Yayınları spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sorular ve dakikaları da videonun altında.

00:30 Kadınlar neden çevrelerindeki yüksek değerli erkekler yerine beta uydu erkekleri seçerler?

02:20 İlişki sohbetleri kanalı senin mi? Kadınlar tavsiye için seni arıyorlar mı?

03:40 Büyüklerimiz keşke daha önce evlenseydim diyorlar. Bu konuda ne düşünüyorsun?

07:10 Üniversitede aileden finansal bağımsızlık nasıl olur?

09:11 Sigara sosyalleşmek için iyi değil mi? İçmeyen iyi çocuk görünmüyor mu?

11:00 Modern dünya neden erkeklerdeki masküleniteyi baskılamaya çalışıyor?

17:23 Fight Club’da “kendini geliştirmek mas***dur” diyor. Sen ne düşünüyorsun?

20:13 Yürüyorum sorun yok ama buluşmaya gidemiyorum. Sence sorun ne?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

57
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
36 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
DominantJnrdrBerkHaroldMertay Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Merto
Guest
Merto

Mahmut abi davranışsal gelişim açısından bir sorum var, bugün bir mekanın önünde durup arkadaşıma bak burası da güzel mekan diye gösterip muhabbetini yaparken arkadaşım, bu senin yakın zamanda flört ettiğin kız değil mi dedi döndüm baktım o kız harbi dedim(şansa bala önüme çıkıyor kız daha öncede denk geldi selam vereyim diye gözüne fokuslandım kız tribe girmişti bana kafa bile çevirmeyerek selamlaşmadan geçip gitti) bir adam ile oturuyordu bizim ortak çevremizden tanıdığımız yaş olarak min 35 falan biri ancak bu adam ile dost mu manitacılık mı bilgimiz yok adam daha önce kız arkadaşım diye bahsetmiş o kadar bizde peşine düşmedik spesifik… Read more »

Mertay
Guest
Mertay

Merhaba Mahmut abi , bir kızla 1 aydır konuşuyordum ve baş başa buluşup cinsel gerilim de yaratıyordum ama bir türlü sonu bağlanmıyordu. Bende kıza açıldım ve kızın eski sevgilisinden dolayı güven problemlerini bahane ederek düşünmem lazım dedi. Bir süre hiç konuşmadık bende artık konuşmadığımızı düşündüm saldım ama sonrasında kendisi yeniden buluşmak istediğini söyledi ve bir süre flört olarak geçirdik ama kız şu sıralar soğuk yapmaya başladı ve yine işin sonu bağlanmadı ne yapmam gerek ?

Harold
Guest
Harold

Mahmut abi yeni tanıştığımız kızdan telefon numarası yerine sosyal medya hesabını(instagram) istemek yanlış bir tercih mi olur?

Berk
Guest
Berk

Mahmut abi yaş 22 uzun süredir seni takip ediyorum. Öğrencilerin takıldığı yiyişmeli barlara arkadaş ortamından yolumuz düştü. Gidince fark ettim ki sarhoş kızlarla ne kadar güzel olursa olsun sarmaş dolaş takılmak yiyişmek ilgimi hiç çekmiyor. Başarı oranı onun yanında çok daha düşük olsa da kafe bar tarzı yerlerde set açmak daha eğlenceli. Öpüştük ee ne oldu yani kafasında hissettiğim kendimi. Bu tarz ortamlardan kaçmak konfor alanına dönmek olur mu her ortamda bulunmak mı gerekir cevabını merak ediyorum.

Jnrdr
Guest
Jnrdr

Mahmut abi selamlar,
Bu feminist kökenli beyin yıkama propogandaları malum medyada çok yoğun; Acaba bu konuda siz ve diğer öncü arkadaşlar sitedeki red pill temalı veya ona atıfta bulunan film veya dizileri öneri listesi halinde bizlerle paylaşabilir misiniz?(çünkü izlenecek bir şey bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum)

Dominant
Guest
Dominant

Two Man Half Man dizisi iyidir

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Mahmut abi merhaba. Dışarıdan arkadaş gibi göründüğümüz ama aramızda başka bir çekim olduğunu düşündüğüm bir kız var. Geçen ilk kez buluştuk. Bana buluşmadan 1 gün sonra WhatsApptan “seni arkadaş olarak görüyorum ama buluştuğumuzda bi ara seni çok öpmek istedim eski sevgilimi bile öpmek istememistim” falan dedi. Ne düşünüyorsun bu ne anlama gelir? Ben de az dalga geçince merak etme peşinden koşmam öyle biri değilim falan dedi.