Saha Raporu – Bazen Tabak Seni Bulur

Merhaba arkadaşlar, neredeyse 1 senedir yazı yazamamıştım. Belki de sitedeki çoğu kişi beni unutmuştur, doktora vs. işleriyle uğraşırken bir türlü fırsat bulup yazamadım, dolayısıyla yazacak konu da birikti. Buradan ayrıca o doktora denen illeti akademik literatüre sokan kimse onun taa amk. Saçım beyazladı genç yaşta. Sırf kırmızı hapın sürekli kendini geliştir felsefesi hatırına devam ediyorum. Yoksa ben de bilirim maaşımı alıp kahvede okeye dönerken”Tayyip gitse kim gelecek yeğenim, Kılışdarda liderlik vasfı mı var?” demeyi.

Neyse şahsi dertlerimle sizi sıkmak istemem. Malum hem doktora yapıp hem de adı büyükşehir ama potansiyeli ufak şehirde yaşayınca tabak bulmak zorlaşıyor. Benim dertten muzdarip bir arkadaştan bahsedilen ve başlığıyla güldürürken içeriğiyle düşündüren şu yazıyı görünce aklıma bir soru geldi.

Mahmut bana kız bul lan Allahsız

Hep biz mi tabak bulmak zorundayız? Bazen tabak bizi bulamaz mı? Eğer fırsattan istifade gözümüz açık olursak evet.

Ara sıra sıkılınca vize sorunum olmadığı için 3-4 günlüğüne Avrupa’da bir yere kaçarım. Geçenlerde yine kaçtığım yerden dönerken havaalanında müzik dinleyerek uçuş saatimi bekliyordum. Önce üç saat İstanbul, sonra Ankara, oradan da yaşadığım şehre gidecektim, aktarma süresiyle birlikte neredeyse 12 saatlik bir yolculuk beni bekliyordu. Dolayısıyla bezgindim ve ışınlanmayı hala bulamayan bilim adamlarına içimden sövmekle meşguldüm.

Bunları niye anlatıyorum? Böyle olumsuz bir kafa yapısıyla kalabalık yerlerde bulunmayın diye. Zira o vücut dilinize ve belki de size yürüme davetiyesi atacak hatuna yansıyacak. Her zaman hayattan zevk alıyor gibi görünmekte ve davranmakta fayda var, içimiz sıkılsa bile. Unutma, her yer senin için bir tabak sahası. Tabağın nerede geleceği belli olmaz.

Velhasıl kelam, bu duygularla kulağımda kulaklık müzik dinlerken bekleme salonunda hemen sağ tarafımdaki koltukta oturan hatunun beni kestiğini farkettim. Uzun boylu değilim, Aralık ayında zatürre olma pahasına extra small tişört giymemi sağlayacak kaslarım da yok. Bugüne kadar ekmeği tipten değil genelde oyundan yemişiz. Dolayısıyla bu hatunun bana bakması için bir sebebi olmalıydı ve bu sebep ne olursa olsun o anda hiç aklımda olmayan tabak ihtimalini gündeme getirecek, bana yürüme yolu açacaktı.

Hemen o tarafa doğru dönüp hatuna Bağcılar’da kavga çıkarmaya çalışır gibi “Hayırdır birader?” bakışı attım. Yüzü pek güzel olmasa da vücudu gayet sağlam bir hatundu. Anında da deminden beri bana baktığını onaylayacak o soru geldi: “Telefonunuzu kullanabilir miyim?”

Şimdi sahneyi burada durduralım Uğurcum. Normalde tanımadığı kıza iyilik yapmanın meriçliğe giden yolun en temel taşlarından biri olduğunu bilen bir adamım. Geçmişteki acı tecrübelerimle sabit. Yalnız geçmişten bir farkı var bugünün, artık oyunu biliyorum ve bu iyiliği meriçlik yapmadan fırsata çevirebilirim.

Oynatalım Uğurcum.

Hemen suratıma az önceki hayırdır birader bakışından daha sert bir ifade takınıp “Hayır kullanamazsın” dedim. Üç saniyelik düello öncesi kovboy filmi sessizliği, kızın suratında “yuh ayı” bakışı. Ardından hemen gülümsedim ve tabii ki diyerek telefonu uzattım. Kız da doğal olarak az önceki gergin ve ters cevabın aslında güldürmek için söylendiğini anlayıp birden gülümsedi ve bazen bize dünyanın en zor işiymiş gibi gelen tanışma faslını iki kelimeyle pozitife çevirmiştim.

Bundan sonra top kızdaydı. Neden mi? Normalde erkekler olarak hele de kırmızı hap pratiği başlarında kızı ürkütmeden veya sıkmadan konuşma görevinin bizde olduğunu düşünüyoruz. Lakin bu sefer kız benden bir iyilik istemişti ve dolayısıyla da aradaki bağı kurmak, sohbeti ilerletmek onun göreviydi. Bu derdi de tanışma faslı gibi kıza yüklemiştim.

Oradan sonra güzel bir sohbet başladı. Geldiği yerde plaja gitmiş, çantası çalınmış, telefon, pasaport vs. hepsi gitmiş. Hatta Türkiye’ye dönebilmek için konsolosluğa gidip pasaport yerine geçecek bir belge almış. Allah’tan parası cebindeymiş de havaalanına gelebilmiş. O yüzden evini aramak için benim telefona ihtiyaç duymuş falan filan.

15-20 dk süren bu sohbetin ardından karşılıklı gezi deneyimlerimizi paylaşıp uçağa bindik. Benim o anki en büyük derdim kızın benden uzağa oturmasıydı. Çünkü biliyorum ki kız yanımda otursa dayanamayıp sohbet edeceğim ve olay sıradan hale gelecek, kız gizemimi kaybettiğimi düşünecek. Çaktırmadan elindeki biniş kartına bakıp taa uçağın arka tarafına oturduğunu görünce rahatladım. Yerime geçerken iyi yolculuklar diledim, “Türbülans falan korkarsan beni çağır” (yalan amk esas ben altıma sıçıyorum türbülansa girince) diyerek de esprili takılmayı ihmal etmeden kızı yerine gülümsemeyle gönderdim.

Artık geriye sadece numara almak kalmıştı. Uçaktan inerken doğrudan yanına gitmek onu aşırı derecede ve çok erken benimsediğimi gösterecek, dolayısıyla haneme eksi puan olarak yazılacaktı. Dolayısıyla yanına gitmeden pasaport kuyruğunda “tesadüfen” karşılaşmalıydım.

Düşündüğüm gibi de oldu. Havaalanındaki pasaport yerlerini bilirsiniz, tek sıraya kolayca girilsin diye sarmal şeklinde yapılmıştır. Oraya girdiğimizde ben öndeydim, kız da hemen yan tarafımdaki dönemeçte benim gibi ilerlemek için bekliyordu. Bu esnada yine olduğu tarafa doğru bir bakış daha attım.

Tekrar durduralım Uğurcum. Bu bakışı atmamın sebebi, kıza muhtaç görünmeden tekrar yaklaşmak için yeşil ışık almak. Eğer gülümserse çantasını kaybetmesi üzerinden takılacaktım yine.

Oynatalım tekrardan. Kız gülümsedi, ben de sırada tam benim hizama gelip yaklaştığı anda “iyi bari pasaport kuyruğuna kadar kaybolmadan gelmişsin” deyip yine takıldım. Kız yine güldü, bu sefer “senin de diline düştük yani” diyerek. Daha 3 saat önce tanıdığı adamla konuşurken biraz fazla samimi değil mi sizce?

Pasaport işi bitti. Çıkarken valizim de yanımda olduğu için artık hızlıca iç hatlara geçeceğimden numara isteme faslına gelmiştik. Zaten kızın vücut dili de veda etmeye hazırlandığının göstergesiydi. Tanışırken bana çok yardımcı olsa da burada devreye girip numarayı alarak kapanışı yapmak benim görevimdi.

Kıza “Numaranı verir misin?” diye sordum. İki üç saniye kızların tanımadığı adama numara verirse hakkımda ne düşünür endişesinden kaynaklanan o “ne münasebet” bakışına şahit oldum. Bakışma devam ederken acilen bir hamle yapmam lazımdı, ve bu hamle tabii ki daha önceki iki seferde olduğu gibi çantasını kaybetmesi üzerinden yürüyecekti. Hemen gülümseyip “Numarayı kendim için istemiyorum ya, İstanbul’da kaybolursun falan yardıma koşarım yine” diye iğneledim. Burada önemli olan kıza “ya valla ben sapık değilim iyi çocuğum” hissiyatı vermeden tanımadığı adama numara verme endişesini rahatlatacak bir şeyler söylemekti. Ufak takılmalar da çoğu durumda olduğu gibi burada da işe yarıyor.

Tabii o arada unuttuğum bir şey vardı. Kız telefonu kaptırdığı için sim kart da orada gitmişti ve yeni numara almayı düşünüyordu. Bu yüzden instagram hesabıyla yetindik. Açıkçası çok da önemli değil benim için, elimde bir iletişim kanalı olması yeterli. Cevap verecekse her türlü verir.

Şu anda tek sorun İstanbul’da olmamam. İnstagram alma ile buluşma arasındaki boşluğun çok kısa olması gibi fazla olması da olumsuz bir durum, ancak elimde olan bir şey yok. Gittiğimde bir yerlere çağırıp gidişata bakacağım.

Fakat şu kesin ki kızdan iş çıksın ve çıkmasın, her yerde her an yeni tabaklar sizi bulabilir. Yeter ki hazırlıklı olun, mizahı cebinizden eksik etmeyin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

123
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
98 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
Genzoİstekli GençRoderoheroticfaustus md Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Özlenen insan hoş geldin. Bir daha böyle kaybolmazsın umarım. Sana dediğim gibi ofisin en güzel odasını vereceğim ama sen koltuk derdinde değilsin.

Bizim sevdamız koltuk değil sevdamız memleket 😊

Mahmut Abi
Admin

Bu senin hikaye bana 2009da 12 saatlik yolculukta tanıştığım Avustralyalı hatunu hatırlattı. Yanımda oturuyordu ve normalde ben yolculuk boyu aprondan aprona uyumaya niyetliyim. Uçuşun ikinci yarısında Hint Okyanusunun ortasında çığlıklar ve dualar içinde kolumda bir acı ile uyandım. Pis bir havada uçak zangır zangır sallanıyor, bazıları ağlıyor ve bu hatun da benim kolumu sıkıyor ve Incili ezberden okuyor. Kocaman Boeing 747 amk uçak bizi koltuktan koltuğa atacak şekilde sallansa uçağa bir şey olmaz diye anlatmaya çalıştım bırak uyuyayım dedim ama yok. Uyutmadı hatun beni. Öyle tanıştıydık. Uçakta aynı yere aktarma yapıyor olsaydık iyiydi de kısmet. Ayrı kıtaların insanıydık. Biraz mesajlaştık… Read more »

Maybe one day
Guest
Maybe one day

2009/ Avustralya/ oyun. Ben 2009 da adımı söyleyemiyordum herhalde.

İnsan İstemezse Tanrı Ölmezmiş
Guest
İnsan İstemezse Tanrı Ölmezmiş

2009’da yurtdışına gidebiliyosan zaten dan bilzerian gibi bir şey olursun bu ülkede. Bizim gibi fakirler için oyun oldukça lüks. Uçağa binebilip yurtdışına gidebilen insanlar oyuna devam edebilir. Diğerlerinin bir şey yapmasına gerek yok o tabak sizi bulmaz. Zaten böyle yerlerde tabakların neden kolay düştüğünü az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Gelen Saha raporları, Daygameler yurtdışında veya yabancı bir kadınla olunca anlatmaya pek gerek yok bunu eli,kolu tutan az çok kafası çalışan herkes yapabilir. “Üç gün aç kaldıktan sonra vatanseverlik namıma hiçbir şey göremezsin” Biliyorsunuz bu ülkede ekonomik özgürlük kıstası minimum 5-6 bin ile başlıyor. Başlıyor diyorum çünkü ekonomimiz bok gibi hayat pahalı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Fakirlik çıtasını 2009da uçakla yurt dışına koyman abartı. 1999 olsa neyse. Yurt dışında kızları kolay sanmak da ayrı fantazi. Taylandda sana 10 tane saha raporu yazarım ama orada benim gibi çalışan fakat tek bir olayı olmayan 10 tane yabancı sayarım ki bunlar Avrupalı yani benden daha makbul adamlar. Bu elemanın fakir kardeşleri. Fakir kalmak zorunda değilsiniz. Daha zengin olmak için çalışabilirsiniz. Birçoğunuz çalışsa bile fakir kalabilir ama yine bir çoğunuz şu ankinden çok daha fazla zengin olabilir. Bırakın köşede izlemeyi seçenler izlesinler. Ama siz gidin kendinizi aşmayı deneyin. Denemeye cesareti olmayanlar, denediği halde başaramayanların bir çoğu için kendileri gibi birinin… Read more »

sirdragon
Guest
sirdragon

aklıma nedense şu söz geldi ; yengeçler tutuldukları kovadan çıkmaya çalışan diğer yengeçleri geri çekerlermiş. Sırf kendileride çıkamıyor diye sende burdaki kovadan çıkmaya çalışanları tutmaya çalışan yengeçsin dostum. Kendini geliştirmeye olan korkuların seni esir etmiş ve bu hayatı izlemeye mecbursun sen bırakta çıkacak yengeçler çıksın o okyanusun tadına baksın…

Mahmut Abi
Admin
1nsyn
Guest
1nsyn

Yazı için teşekkürler.
Hocam panik atak ve anksiyete ile başetmeye çalıştığımdan uçak korkusundan aşırı muzdaribim. Anksiyete ve panik atak ile ilgili yol gösterici yazı, kitap, tecrübe..( yani ilaç dışında ne olursa) paylaşan olursa çok dua ederim. Saygılar

Mahmut Abi
Admin

Uçakta ilk yemekte 3 birayı yuvarlayınca bebek gibi uyuman lazım.

simeone
Guest
simeone

hocam merhaba. youtube’da izzet güllü hoca var kendisi de bir psikolog ama modern psikolojiye savaş açmış adeta. kesinlikle izlemeni öneririm

Maybe one day
Guest
Maybe one day

Yeşilçam modunda biten Tinder oyunu: Uzun zaman sonra Tinder kurdum. İki, üç güzel fotoğrafı profile koydum ve kaydırdım. Bir gün sonra bir eşleşme geldi . Hb6 bir kız. Fazla bekletmeyip eşleşmenin olduğu gün yazdım B: piercing’i fazla sevmem ama iyi durmuş ( iltifat ederek açılış yaptım kabul ediyorum saçma ama bir an öyle yazdım gitti) K: teşekkür ederim ardından bir sürü tanışma muhabbeti vs … B: şu Tinder’in arayüzünü sevmiyorum WhatsApp’a geçelim K: anlaamadım B: çok mu karmaşık oldu 😀 WhatsApptan devam edelim K: olmazz B: WhatsApptın sahibi mark Zuckerberg engel koymadığına göre olur 😀 K: olmaaaz 😀 ( artık… Read more »

Maybe one day
Guest
Maybe one day

* pekala deyip bitirdim o da teşekkür ederim dedi.

Mahmut Abi
Admin

Klasik sürekli dalgaya alıp sululuk yapmışsın ve tek kelime normal laf edip bağ kurmadan buluşmaya çağırmışsın. oyunun bokunu çıkarmışsın yani. bu gençlerdeki herşey hemen olsun beklentisi büyük zayıflık. biriniz de çıkın 5 dk mihabbet edip bir bağ kurmaya çalışın. Ama yok. kızla eşleştin mi hemen tel hemen buluşacak hemen domalacak. sonra da neden olmuyor Mahmut? Yorumlara yazılan çoğu rapor böyle ve ben artık bunu yazmaktan baydım. bazılarınız üniversite okuyan adamlarsınız. kağıda algoritma gibi iki üç alternatifi ile yazsanız 95 IQ ile bile takip edilbilecek 5 6 adımlık bir şey ama bir türlü yürü / eşleş – 2 normal bir eğlenen… Read more »

Maybe one day
Guest
Maybe one day

Peki Mahmut abi.

Rodero
Guest
Rodero

Mahmut abi nasil etki etmissen adama sesi geldi mesajdan

Daves
Guest
Daves

Mahmut abi yorumuna çok güldüm 😀

“kağıda algoritma gibi iki üç alternatifi ile yazsanız 95 IQ ile bile takip edilbilecek 5 6 adımlık bir şey ama bir türlü yürü / eşleş – 2 normal bir eğlenen usta konuş – kız paslaşıyor ve 5dk muhabbet varsa nosunu al / whataappa geç … diye basit bir seriye bile kafası basan 10 tane adam yok.”

Bunu açıklayıcı bir şekilde tam olarak hangi yazında bulabilirim.

Casanova
Guest
Casanova

Hocam, siteyi takip etmeden tavsiye istiyorsun. Ara bul.

Daves
Guest
Daves

Yoo gayet de takip ediyorum. 2 haftadır falan aralıksız hergün bulduğum her vakitte burayı okuyorum. Bu süreç içerisinde sevgilimi terk ettim, nofap&noporn olayına girdim,spora başladım ve yardırıyorum, diyet programı uygulamaya başladım diyetisyen tarafından, tinderdan hatunlarla eşleştim cevap alamadım, döndüm dolaştım en sonunda “eğlenen ustalık” modunu anladım ve uyguladım şu anda da cevap vermeyen hatunlar bile cevap veriyor. Ben bunu burada okuduklarım doğrultusunda, biraz tecrübe, biraz daha önceki yaşanmışlıkları harmanlayarak yapmaya başladım. Ama redpill öğretisini bu hep aradığım doktrinin yazılı halini bulana kadar tatmin olmamıştım. O yüzden de istediğim gözden kaçırmış olduğum ya da belki de hakkında yazılmamış olan bu konu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Burada cevap olarak çok uzun yazmaya gerek yok. Hatan bariz. Saha raporu etiketli yazıları ve bunlara yazdığım yorumları bir daha oku. Defalarca söyledim ama pek ciddiye alınmıyor. Fakat yine de tekrar söyleyeceğim zira bu söylediğim şey olmazsa bin kere yanaşır, bin kere havanızı alırsınız : Kıza yürüdüğünüzde, başarılı süreç şöyle olur : açılış, 5 – 7 dakika kızın da başında soğuk olsa da zamanla ısındığı ve size karşılığında sorular sorduğu bir muhabbete gir ve sonra kıza “seninle konuşmak güzeldi ama şimdi gitmem lazım” gibi bir şey söyleyip telefonunu iste. Kız açılışa pozitif ya da nötr tepki vermedi mi? Kibarca oradan… Read more »

Daves
Guest
Daves

Kralsın Mahmut Abi!!!

Murtaza
Guest
Murtaza

Eline sağlık çeviri manyağı. Kızın içine düşmek yok, her dediğine onay vermek, gülmek yok. işte bunlar hep eğlenen ustalık. Esprili anlatım, tam benim kafa dengi. … Saha raporu değil, eğlenceli bi anı; Karikaturle biraz haşır neşirim. iki gün önce kahvecide arkadaşlardan biri Hb 6 baldızınıı da getirmiş. benim mesleği öğrenince bir süre ikili konuştuk. Muhabbet nereden açıldıysa kız bana bakarak -ben içmeden de sarhoş olurum biliyo musun ? Dedi. Herkes duydu. Beni bi gülmek tuttu. Hani şu umut Sarıkaya nin bunla alakalı bi karikatürü var ya. Bilmeyen baksın ne demek istediğimi anlar. Tutamıyorum kendimi. En son benim gözlerden yaş gelmeye… Read more »

Pilot Binbaşı Rıza
Guest
Pilot Binbaşı Rıza

Hatun dediğinin biri gider biri gelir ama Umut reyiz gibi bir insanlık değeri bir daha gelmez, kızı kaçırsan da kaçırmasan da en iyisini yapmışsın.

Semihdiyebiri
Guest
Semihdiyebiri

Mahmut abi bi yazıda veya yorumda kıza görüldü atmak feminenliktir demiştin bu hangi durumlarda geçerli mesela tamam yazsada mı görüldü atmayacağız yoksa normal konuşurken migörüldü atma demek istedin? Bu konuyu biraz açabilir misin ?

Mahmut Abi
Admin

Görüldü attı mı ne zamandır gördü mesaj atmadı diye takip etmek feminenliktir. Görüldü atarsın toplantıdaysan oturup kıza mesaj mı yazacaksın? Görüldü atmamın tek problem olduğu yer görüldü ile trip atmaya çalışmak. Mesela kız ekti ama işim çıktı gelemedim dedi. Görüldü atmak hem triptir hem de kız seni duygusal olarak sarstığı için yaparsın bunu.

Mahmut Abi
Admin

Mesaja cevap yazdı mı, görüldü attı mı, 3 saat oldu mesaj yok görüldü atayım görsün bak vs diye takip eden adam kadınların oyuncağı olur. Ya da kadınların oyuncağı olan adamlar bunları takip eder. Hangisi önce bilmem de yapmayın.

ju87
Guest
ju87

son iki yazı ufkumu devrimsel bir şekilde açtı. tipim epey epey kayık olduğu için ona yoğunlaşıp sebebin bu oladuğunu düşünüyordum hep. sitedeki önceki yazıları da okuduktan sonra elimde tipten çok daha güçlü cephaneler olduğunu öğrenmiştim.

bu son iki yazıdan anladığım benim önceden denk gelenlerle bir lokantalık tabağım olurmuş dedim. hatunlar resmen dokunsam gol olacak ortalar açmışlar ben ısrarla taca atıp maçın devamında kırmızı kart yemişim.

şimdilik işten başımı kaldırıp avlanamıyorum ama, en kısa sürede olumlu dönüşlerimi yazmak isterim.

BenLark
Guest
BenLark

Çeviri Manyağı hoşgeldin

Saha Raporu çok hızlı olmuş yetişenedim mevzuya ayrıca yeni çevirilerini merakla bekliyoruz 👍🏻

donjuan
Guest
donjuan

hocam merhabalar benim bir sevgilim var isler su zamana kadar gayet guzel gidiyordu fakat gecen gun.instagram hikayesinde istemedigim sekilde goruntuler paylasmis yuzyuzeyken bunu dile getirdigimde kavga cikartmaya calisti umursamadim sonra feminist agziyla benim ozgurlugumu kisitlayamazsin temali konusmalar yapmaya basladi ben de fikrini degistirirsen haber ver diyip cektim gittim. bu tip bir olay daha once de yasanmisti ve sonradan kizin okulda agladigini ogrendim suanda uzuluyorum haline konusmali miyim sizce

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

1.kadınlar için veya onlar yerine üzülmeyi bırak.

2.Bir kere dahha olmuştu diyorsun, ilk olduğunda bundan hoşlanmadığını net bir şekilde dile getir, ikinci defa tekrarlandığında ayrıl ve namluya mermiyi sür yoluna devam et.

Murtaza
Guest
Murtaza

Anlatım tarzına bakılırsa kızla devam etmeye heveslisin. Madem öyle şuan yapacağın en iyi şey tavrının arkasında durmak. Geri adım atma. Ağlamasına zirlamasina bakma hiç. Çiçek alayım, gönlünü alayım deme sakın.

Hoşlanmadığını belirttiğinde ‘özgürlüğümü kisitlayamazsin’ diye cemkiren kızdan pek sevgili olmaz bence. Yapabiliyorsan rütbe sök.

Daha önce de yaşandı aynı olay diyorsun. Hmm. Ben olsam gelişine çakardım. Nexti

Mahmut Abi
Admin

Benim özgürlüğümü kısıtlayamazsın dedikten sonra bunu kabul etmemeye hakkın var. Ağlaması ise kendi tercihleri sonucu. Ŭzülecek bir şey yok. Konuşmaya da gerek yok.

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Mahmut Abi, toyluğumu ve hapı özümsemeye çalışmamı mazur görmeni umarak şunu sormak istiyorum. Buradaki ‘numaranı verir misin?’ sorusunun ardına atılan neg doğru bi durum mu? Ben hatundan onay beklenmesi yanlış diye şartladım çünkü kendimi.

Betmen
Guest
Betmen

Yazida elestirecegim noktalar.. 1 mecburen mi doktora yapiyorsun, eger istemiyorsan yapma ve baska bir yol seç.kahvede oturup siyaset konusmak daha guzel bir hayat zaten degil ki onu ornek veriyorsun. Doktora bir tercih, baska turlu de gelisebilirsin kariyerini.. şahsen, kendini istemedigin bir şeylere zorlamanin çok da bilincli bir gelisme oldugunu dusunmuyorum.. 2 devamli hayat dolu ve neseli gozukmeye calismak diye bir şey yok. eger yaşadigin hayati kaldiramiyorsan, kaldiramiyorsun demektir, bunu farkedip dogru tercihler yapmak yada sadece fark etmek bile daha onemli bir gelisme.. eger tum bu çaban sana neşe katmiyor ve sadece katlaniyorsan, bence orda cidden bir sorun var.. 3 bu… Read more »

mequhao
Guest
mequhao

Merhaba arkadaşlar bu siteyi haziran 2018 den beri takip ediyorum. Siteyle beraber spora ve müziğe başladım. Kendime 8/10 diyebilirim üstelik iyi özümsediğimi düşünüyorum yazıları fakat hala merak ettiğim yerler tabiki var. Konumuz şu, 2 kez garip sonlanmalarla biten bir kız. Hata bende mi ben mi yeterince düzgün diyaloglara girip başaramıyorum yoksa bu kız ile ilgili bir durum mu. Önce en son konuşmamızı yazayım: she: Senin yüzünden dinleyemiyorum bu şarkıyı ne zamandır Mequhao : Ben sana Spotify albümümü atayım sen bir daha şarkı dinleme o zaman 🙂 She: Ben kendi şarkılarımla mutluyum :)) Mequhao :O zaman niye dinlemek istiyorsun She:hem Bi… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

Bir kaç sorum olacak 🙂 Yersiz dramalar yapan bir kız mı? Çok ateşli sevişiyor mu? Herkese samimi davranıyor mu? Çok sesli gülme huyu var mı? Anlattığına göre bana hafif borderline gibi geldi. Eğer öyleyse aman uzak dur bir anlık ufak bir hatada başına büyük bela sarar, maazallah tacizle bile suçlar acımaz.. Bence tamamen bitir, uzaklaş, acilen sil, hatta mümkünse aynı şehrin sınırları içinde durma şayet kişilik bozukluğu varsa bir incele araştır… Ve son bir şey söylemek isterim, hareketlerini, davranışlarını, cevaplarını vesair sakın düşünüp yorumlamaya çalışma çünkü emin ol hiçbir anlamı yok çünkü kendisi bile farkında değil ne yaptığının sen çözemezsin…… Read more »

mequhao
Guest
mequhao

Şöyle söyleyeyim, bana eski sevgilisinin kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söylemişti ama ben çok fazla ilgilenmemiştim. Çünkü bundan birkaç ay önce ben de eski sevgilim tarafından tecavüz iftirasına maruz kalıp okulda zar zor kendimi akladım(iyi ki her konuşmayı kayıt altına almışım.)
Gerçekten çocuğa iftira atmış da olabilir gerçek de olabilir sonuçta tecavüz diye bir gerçek var.Benim kendisine söylediğim “bana bu konuyu açma olmuştu”.
Zaten benzer bir olaydan hapise girmekten yeni yırtmışım hiç dinleyemem.

35lik
Guest
35lik

Kız seni sürekli dövüyor ve sen kuzu gibi konuşmaya devam ediyorsun.

Ayrıca kırmızı alarmla, alfalık yaptığını zannederek ”çok fazla ilgilenmemişsin”.

100 metreyi 10 sn de koş.

Bu hatunun yarın öbür gün senin için de tecavüzcü demesi ihtimali var. İkinci tecavüz iftirasında kendini zor aklarsın.

Boktan hatunlar içten içe boktan olduklarını bilirler ve bu boktanlıklarına rağmen kendileriyle ilgilenen adamın da aç bir sümsük olduğunu anlarlar.

Yazıları içselleştirdim diyorsun ama kırmızı hapın en önemli kuralını bile uygulamıyorsun; manyak karılardan uzak durun.

mequhao
Guest
mequhao

Ben zaten buraya kızın kişisel bir bozukluğu mu var yoksa ben mi beta gibi davranıyorum diye yazdım. Kişisel bozukluğu var ama ben yine de konuşmak istiyorum taktik verin diye yazmadım. Kızdan kaçmam da pek mümkün olmuyor, aynı fakültedeyiz, küçük bir yerde kaldığımız için çok karşılaşıyoruz ve aynı spor salonunda denk gelmeye başladık. Kendisine okulda bana bakmamasını dahi söylediğimi hatırlıyorum. Kaçmaya çalışıyor buluşmayı erteliyorum yolda görüp 2 dakika konuşalım mı diyor 2 gün sevişiyor 1 gün konuşuyoruz sonra kendi kendine kesiyor. Niye diye sormuyorum bile sonra yine yazıyor. Üç seçeneğim var: 1-ya tam içselleştirememişim yazıları hata yapıyorum 2-ya kızda kişisel bozukluk… Read more »

35lik
Guest
35lik

Üç madde de birden olabilir.

Yazıları içselleştirme meselesi öyle kesin sınırları olan bir şey değil. Herkes her zaman sıçabilir. Yavaş yavaş sıçma sayısını ve şiddetini azaltabiliyor musun bu önemli.

Şimdi önceliğin kendini dengesiz bir kızdan korumak olmalı.

Mahmut Abi
Admin

Hapse girmekten yeni yırtmışsın ama eski sevgilisine iftira atmış olma ihtimali olan bir kızla beraber olup kendini yeniden tehlikeye atmakta problem görmüyorsun?

Kenzou
Guest
Kenzou

Eyvah eyvah. Eyvah ki ne eyvah arkadaş. Tecavüz iddiasını geçtim, eski sevgilim beni zorla elledi demesi bile en büyük kırmızı alarmlardan birisi. Tecrübeyle sabit, yaşadım, ucuz atlattım, kişilik bozukluğu olana bir daha yaklaşmak mı? tövbe dedim… Ciddi anlamda zor bir durum hele ki kız dediğine göre sosyal ortamındaymış (aynı okuldasınız) mahvolursun, hayatın biter abartmıyorum… Beni taciz etti, psikolojim bozuldu travma yaşıyorum der 10 yıl hapsi kitlerler bitersin.. Acilen uzaklaş sana bu tavsiyeyi veren birileri olduğu için gerçekten çok şanslısın 🙂 Uzaklaşmayı da tüm muhabbetini keserek yap, unut kızı varlığını unut hayatından tamamen çıkar. Eğer ki hoşlanma hatasına düştüysen de çok… Read more »

insan
Guest
insan

Şundan uzak dur dostum. Böyle dengesiz olanı görmedim.

Mahmut Abi
Admin

Belli oluyor umrunda olmadığı.

1.5 yıllık sevgilisinden senin kucağına atlamış hatunu sevgili yapmazsın umarım. Yoksa yaptın mı?

Konuşmalarınız hep böyleyse acayip sıkıcı ve anlamsız bu arada. Ara ara yapılması gereken eğlenen ustalık sürekli olursa sululuğa girer.

Henry
Guest
Henry

Bana sanki seni uydusu yapmaya çalışan bunun için arada havuç verip arada sopalayan tipik çevresinde bir dolu uydusu olan seksepalitesi yüksek bir hatun gibi geldi.

Seni koruyan kırmızı hap öğretisi olmuş. Yoksa kızın anaforuna kapılırmışsın.

Ayrıca kızdan çekiniyormuşsun gibi geldi asıl sorun bu. Kız bunu hissediyor, farkında. Yazdıklarından izlenimlerim bunlar. Tamamen yanılmış da olabilirim. Bunu belirteyim.

Mahmut Abi
Admin

Ortalamanın üstü güzel hatunların çoğundan bahsediyorsun … Böyle bir kızın ilk refleksi her zaman seni uydu yapmaya çalışıp erkek misin değil misin görmek olacaktır.

Freud
Guest
Freud

Maalesef çok doğru

Geçenlerfe hb 7 lik bir hatun bizim arkadaşın bir konuda hakkında yaptığı açıklamaya
“Konuşamıyorsun ” diye tepki alay karışımı bir şey etti

Arkadaşlar zaten fzde kız halen görüp selam veriyor bunlara
Sırtına vurup da bro selamını ihmal etmeden.

Şaka gibi

Henry
Guest
Henry

Ben olaya şöyle bakıyorum fikrinizi alayım:bir kız 9 altıysa özgüven problemi vardır. 9 üstü de teorik bir durum gibi… Yani bütün hatunlar da vardır. Bu da bütün hatunları tavlanabilir yapar. Oyun vs.

Bu hatunun aynı anda en az 5 erkekle flörtleştiği belli. Arkadaşın özgüveni hatunun özgüveninden düşük ve öğreti-oyun sayesinde bunu kapatıp başarı sağlamış. Devamı gelmiyor çünkü çaktıktan sonra önüne bakmamış. Muhtaçlık göstermiş

BenLark
Guest
BenLark

Gördüğüm Hb 9 kızların sevgilisi olduğuna daha rastlamadım Birkaç tane denk geldim Ustaca tüm erkekleri fzye atarlar baş kaldıran erkeklerin de çok yanaşmasına izin verilmez Çok güçlü cockblockerları olur genelde Sosyal medya 5-10 puan da kendini yüksek de görmesine sebep olur ilgi ihtiyacını oradan alır Geneli erkek beğenmez ve yalnız takılır ama arkadaşlarıyla. Mesajlaştığı erkekler vardır ama sayısı fazla,hedefi muhtemelen 1-2 Bu hb 9 lar Biraz da boş tipler oluyorlar genelde Eğitimliyse o kadar özgüveni yüksek olmaz Ama tek özelliği güzelliğ/ fiziği ise egosundan kibrinden geçilmez.(iyi eğitimliler ilkelliğini daha iyi bastırmıştır diye düşünüyorum, statü farkı ahlaki uyum daha iyi )… Read more »

faustus md
Guest
faustus md

Muhabbetiniz leş gibi. Okurken lisede olduğunuzu falan umut ettim. İki yetişkinin böyle salak bir diyalog içine girmesi inanılır gibi değil. İyi ki okulda kız senin saçını çekip beni yakalayamaz ki diye kızlar tuvaletine kaçmıyor.

BenLark
Guest
BenLark

@faustus md

Birader ciddi özgüven problemlerin var samimi söylüyorum

Ulan o kadar şey yazıyor millet bir tane yapıcı eleştirin yok amk

Çok biliyorsun madem bu sitede işin ne ?!?

Egolara gel

Profdoktor
Guest
Profdoktor

Sadece Starbuckslar da masama oturan kızlarla olan deneyimlerimden bir erotik-romantik roman çıkar 🙂 Starbucksları sevin kollayın koruyun destekleyin 😀

Murtaza
Guest
Murtaza

Havaalanları ilginç gerçekten. Kolumda ki kıllardan hoşlanan kız çıkmıştı. Beraber foto çekindik. Benim İngilizce tarzanca olduğu için yürüyemedim pek.
i love asya kızları.
Burdan asya macerası yaşayan arkadaşlara selam. imreniyorum lan.
Bu da var yapılacaklar listesinde.

Murtaza
Guest
Murtaza

Lise 2 de yaz tatilinde Alanya da çalışan abimin yanına gitmiştim. Karşı otele tam bin yabancı öğrenci gelmişti. Yarısından fazlası kiz. Kolejliler benim yaştaydı.
O zaman tek meziyetim camış gibi yüzmekti. Gerçi hâlâ öyle. ilk defa ecnebi kızlarla yüz göz oluyordum.
Yerli kız selam vermezken.
Denizde yabancı kızın biri arkadaşlarıyla deve güreşi yapmak için omzuna çıkmıştı. Vay sen misin bakir Murtazanın omzuma çıkan kızıl saçlı yeşil gözlü piliç. Murtaza artık van gölü canavarı olmuştu. Önümüze geleni deviriyoruz. Sonrasında kız beni öpmüştü dudaktan. Üç gün leyla gibi dolaşmıştım ahah.

Beynime hard reset yediydim. Bunlar kızsa bizimkiler ne diye.

Mahmut Abi
Admin

3 ay Türkiyede – bağa güldü demek ki beni seviyor yapışkan askıntıların ülkesinde – yaşasınlar onlar da Türk kadını gibi oluyorlar merak etme. Türkiyede bir kıza yürüyüp merhaba demekten ödü kopan adamlar kadar yürüyüp yapıştı mı kurtulması çok zor olan adamlar da var.