Saha raporu – 1 senelik haplanma süreci

Herkese selamlar. 21 mayıs 2018 tarihinde, Kırmızı hapın 50 tonu Bölüm II
Notlarım arasına kayıt ettiğim ilk redpill yazısı olmuş haplanmamın başlangıcı olarak da bu tarihi sayıyorum. Bugün 12 mayıs 2019 kırmızı hapla tanışmamın üzerinden 1 yıl geçti.

Öncelikle bu site 1 senede hayatımı inanılmaz etkiledi bunun için Mahmut Abiye buradan selamlar sevgiler, sağolsun. İlk başlarda 2 hafta gibi bir sürede sabah akşam sitedeki yazıları yorumlar dahil inanılmaz bir istekle okumuştum. Hani işte bu ya diye hayıflanır ya insan kendine adını koyamadığı veya anlamlandıramadığı birşeyi anladığında, her öğrendiğim bir bilgide aynen öyle tepki veriyordum. Benim problemim fap bağımlılığıydı. Zaten bu siteyide neverfap akademi facebook sayfasında paylaşılan -notlarıma ekledigim- bu yazıyla bulmuştum.

Ben haplanmadan önce de dışarıda daygame benzeri deli cesaretiyle yaklaşmıştım bir kac tane kıza ama sıfır oyun bilgisiyle tam bir beta olarak yaklaşıyordum yanlarına. Haplandıktan sonra sahaya hızlıca atılmama bu sebep oldu sanırım. Burada yorum olarak paylaşmaya da başlamıştım hatta açtığım setleri. Mahmut Abi de sağolsun yardımcı oluyor ve eksiklerimi söylüyordu. Haplanmamın üzerinden 2-3 ay geçmişti ve baya set açmaya başlamıştım. Ta ki burada bir saha raporum paylaşılana kadar ( dans yürümesi). O güne kadar acaba oluyor mu becerebilecek miyim diye soru işaretleriyle doluydu kafam ancak burada yazım paylaşıldıktan sonra resmen “oldum ben” havalarına girdim. Bu arada paylaşılan saha raporu da başarısız bir rapordu ama gel gör ki o bile benim kendimi bişey sanmama yetmişti.

Daha sonra ben bu gereksiz özgüvenin de bir getirisi olarak sanırım inanılmaz pozitif ilgi görmeye, sosyal ortamlarda kızları kolayca elde etmeye başladım. Resmen bu güne kadar potansiyelimin farkında değilmişim ve bu işler gerçekten bu kadar basitmiymiş ya falan diye düşünüyordum. Eskiden dışarıda görsem ulan bunları kim beceriyor acaba diye düşündüğüm hb8 lik kızları çok rahat etkiler oldum. Kadınlar hakkında anlayamadığım birşey kalmadı ya diyordum kendi kendime.

Yazın bitmesiyle ve benim okulumun son senesinin başlıyor olmasıyla birlikte. İçimde bir huzursuzluk ve kafamda soru işaretleri oluşmaya başlamıştı ee? kızlarla istediklerin olmaya başladı iyi hoş da bu mu senin istediğin? Sadece kadınları etkileyip onu bunu becermek mi ?
Bu soruların kafamı kurcalamasını susturmak için aldığım karar monk mode a girmekti.

1. Dönem monk mode da o kadar keyifsiz ve acılı geçti ki. Nofap, stajlar, dersler, erken uyanma, kitap okuma, idmanlar derken ite kalka dönemi bitirdim. Yıl içinde aldığım YD leri değerlendirmek bir kenara dursun açıkça yürüyen kızlara bile yüz vermedim. Yani %100 bir monk mode yapamasam da elimden geldiğince uygulamaya çalıştım. Son 6 dönemdir ilk kez bu kadar başarılı sınav sonuçları almıştım. Ve bu dönem için benim adıma en iyi olan şey de fap bağımlılığımı bırakmam oldu resmen enerjimim 2-3 katına çıktığını hissediyorum nofap yaptığım dönemlerde. Eskiden başlayıp bıraksam da nofap bu dönem de baya başarılı geçmişti.

2. Dönem monke mode yapmayacağım yazın yaptığım gibi sahalara ineceğim ortalığı kasıp kavuracağım mantığıyla sömestr tatilim başladı. Tatilde önce şehir sonra ülke değiştirdim ve ortalığı kavurma hayalleriyle monk mode da kendini sıkan ben sorumlulukların üzerimden kalkmasıyla birlikte fap bağımlılığına tekrardan müptela oldum. Hemde öyle kötü bir haldeydim ki bütün enerjim bitmiş. Sahaya inmeyi bırak dışarı çıkma isteğim bile kalmamıştı. Tatili bu şekilde bitirdim. 2. Dönem başladı bu berbat tatil sonrası aldığım diğer kötü kararda monk mode yapmayıp sahalara inmek oldu. Sahalarada indim dediğim öyle bir sürü set falan açmadım sadece tekrardan kızlarla vakit geçirmek istiyorum sağa sola bakıyorum ama öyle çok denemiyorum garip bir hal yani. Vizelerim berbat sonuçlandı çünkü ilgi odağım dağılmıştı. 2. Dönemin ilk 3 ayı yaptığım pozitif tek şey idmanları bırakmamam oldu diyebilirim. Resmen hiç hayal etmediğim kadar yükselmiş ama şimdi yere çakılmıştım.

Şimdilerde biraz daha ayaklarım yere basmaya kendime gelmeye başladım diyebilirim 1 yıllık bir süreç bu şekildeydi. Hatalarımı, yanlışlarımı eleştirip bana tavsiye verirseniz mutlu olurum.

Son olarak da açtığım son 5 seti paylaşmak istiyorum bunlarla ilgilide tavsiye almak isterim. Setleri kampüste açtığım için daygame tarzı değil de Mahmut abinin söylediği lifegame tarzı yapmaya çalıştım. Çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum ve hemen hemen herkes birbirini tanıyor.

Bu arada ben: 23 yaşındayım 3 senedir ağırlık kaldırıyorum boy: 1.80

1-) Yer kütüphanenin bilgisayar salonu, kız Hb6.5
Ben pc de oturuyordum bu da gelip yan masama oturdu. Kyk yurt sonuçlarına bakıyor. (Ben: b , kız: k)

B: Ne bu yurt sonuçları mı? (Ekranı elimle işaret ederek sordum)
K: Evet (bana döndü ve suratında şaşkın bir gülümsemeyle baktı)
B: yurda girmeye mi çalışıyorsun ya ?
K: Evet (gülümseyerek) ama sıra bir türlü gelmiyor. Zaten ek yerleştirmeyle gelmiştim o yüzden baya gerideydim.
B: Beğenmiyor musun kaldığın yeri ?
K: Beğeniyorumda pahalı kaldığım yer.

Falan diye ilerledi muhabbet. Hatta konuşmaya diğer masadaki bir kız arkadaşı da dahil oldu ben zaten daha sonra görürüm diye numara istemeden kalkıp gittim yanından. Kızı 1 ay kadar sonra garson olarak çalıştığı cafe de gördüm orada da aa sen şu kütüphanedeki kız değil miydin falan diye muhabbete girdim. Kız hafızan baya iyiymiş ya falan diye samimi bir şekilde muhabbet etti benimle ama sonra okulda gördüğümde selam vermeden yanımdan geçip gitti (Beni gördüğünü düşünüyorum). Next eyledim.

2-) Yer: kantin, kızımız Hb6 mini bir etek giymiş. Dikkatleri hemen üzerine çeken cinsten süslenmiş. Kantine girerken Yd attı. Oturduğunda 2. Yd yi aldım ve arkadaşları yanından kalkıp gitti. Ve arkadaşları giderken 3. Yd yi aldım. Oturduğu masaya doğru yürüdüm arkasında ki masadan bir sandalye çekip tam yanına oturdum. Yüzüm diğer masalara doğru bakıyor o sağımda duruyor, sadece konuştuğumda ona dönüp bakıyorum sonrasında karşıma bakıyorum.

B: Merhaba
K: Merhaba ?!?!?
B: Sen hangi bölümdesin ya
K: x
B: 1. Sınıf mısın ilk kez gördüm de seni buralarda.
K: yoo 2. Sınıftayım. Sen hangi bölümdesin ki ?

Kız soru sormaya başlamıştı baya iyi ilerliyor bu yürüme diye düşünüyordum ki biraz konuştuktan sonra kız memleketi mi sordu. Çölde kutup ayısı misali kız hemşerim çıktı hemde aynı ilçede yaşıyormuşuz. Ailelerin işin içine girmesi riskini alamadım çünkü bizim ilçede küçük bir ilçe. Çok az daha konuştuktan sonra kızın yanından direk kalkıp gittim kendine iyi bak diyerek 🙂 şaşkın şaşkın baktı arkamdan bu neydi şimdi der gibi.

3-) Yer: Okulun bahçesi kız Hb 6.5 belkide 6
Tam karşımdan yürüyerek bana doğru geliyor. Merhaba dedim önünde sayılabilecek bir açıda durarak. (Suratimda piç gülümsemesi, dik duruyorum, ses tonum daha iyi olabilirdi). Kız ilk başta durmadı ama benim durduğumu görünce şöyle etrafımda dönüp sol arka çaprazıma gelince durup merhaba dedi.

B: ben redist( bana uzak duruyordu elimi uzatmadım. Uzatmam gerekiyor muydu bilemedim)
K: K bende x de ?!?!?!?
B: öyle bir mehaba demek istemiştim.
K: eee? Merhaba ?!?!?
B: hangi bölümdesin sen.
K: x sen ?
B: x mi bende aynı. Kaçıncı sınıfsın?
K: 1 sen ?
B: son
K: ee iyiymiş bitmiş senin.
B: aynen . Sen sevmiyorsun heralde burayı (ses tonundan anladım bitmiş seninki dediğinde)
K: aynen ya alışamadım bir türlü. Özellikle ilk dönem kötüydü.
Alttan dersin varmı ne var falan diye bölüm derslerine girdik ordan memleket falan iyice tanıştık. Bi ara bir sessizlik oluştu ve kız benden uzaklaşarak iyi ben gidiyorum o zaman dedi. Bende iyi madem tanıştığıma memnun oldum dedim o giderken bende dedi ve gitti.
Bu kızı niye nextledigimi 4. Yürüme sonunda yazacağım.

4-) Yer: kampüsün içinde sayılabilecek park gibi bir alan. Kız Hb 6.5 belki 7
Tek başına bir bankta oturuyor arkası yürüme yoluna dönük kulaklıkları takılı. Önüne geçtim.

B: merhaba
K: (kulaklıkları çıkarttı)
B: neden bu kadar keyifsizsin ya ( sadece o an öyle söylemek geldi içimden planlamadan yürümüştüm)
K: ne bileyim öyle güzel havanın tadını çıkartıyorum işte.
B: iyi bende oturayım bari ( yanında çantası hırkası falan vardı ben elimi uzatirken o çekti kendine doğru. )
Burada mı okuyorsun ?
K: evet
B: hangi bölüm ?

Diye muhabbet devam etti 10-15 dk kadar konuştuk. Sonra ben iyi arkadaşlarımın yanına gidiyorum diye ayağa kalktım.
K: Memnun oldum redist elini sıkayım bari ( o elini uzattı ben yeltenmemiştim bile direk gidiyordum)
Bu kızı zaten sonra yine görürüm diye bundanda numara almadan uzaklaştım.

Ama sonradan öğrendim ki 3. saha raporundaki kızla bu ev arkadaşı çıktılar ve elime yüzüme bulaştırırım diye ikisinide next eyledim.

5-) Son açtığım set çok taze henüz bugün oldu. Yer kütüphane, kız hb 7 belki 7.5 ( kız soğuk görünümlü, hani böyle gözlerini kısarak etrafa havalı havalı bakan tipler olur ya öyle bir tipi var)

Bu kızı defalarca okulda gördüm bir sürü Yd aldim ama bildiğimiz üzere her zaman yürüme için uygun olmuyor. Ve samimi olmak gerekirse aklımın bir köşesinde bir süredir bu kıza yürümek vardı ve fırsatı görür görmez gideyim ve aradan çıksın diye düşündüm. Ama öyle hayır desinde gideyim gibi bir ruh halim yoktu satışı olmuş varsayarak gittim yanına.

Kütüphaneye girdim oturacak yer arıyorum. Kızı gördüm henüz o beni görmemişti kafasını masaya koymuş yorulmuş gözüküyordu. Yanından geçerken o bana baktı ama ben ona bakmadan arkasında ki masaya oturdum aramizda 2 kitap rafı vardı ve ben onu görüyordum ama o beni görmüyordu. Ama muhtemelen nereye oturduğumu anlamıştır. Kafamda kurgulamaya çalıştım nasıl giriş yapsam diye. 30 dakika kadar geçtikten sonra, önce tanışıp sonra mola verdim aşağıya inelim biraz diye dışarıya çıkartıp muhabbet açmayı planlıyordum.

Yanına gittim kütüphanede olduğumuz için biraz kısık bir sesle merhaba dedim beni bir süzdü baştan aşağıya ve cevap vermedi. Yanındaki sandalyede çantası vardı kaldırıp masaya bıraktım ve yanına oturdum.
B: ben redist (Tamamen ona dönük bir şekilde) ve elimi ona doğru uzattım tokalaşmak için.

K: (Elime şöyle aşağılar gibi bakıp önüne döndü) Bende x de eeee ?!?!? Gibi sessiz bişey söyledi .
B: (biraz duraksadım arkama yaslandım, olumlu bir tepki beklerken bu tavır beni yıkmıştı ne diyeceğimi bilemeden)
Neden bukadar soğuksun ya ?
K: sizi tanımıyorum çünkü
B: merhaba demek istemiştim
K: bu ne cürret ya ( biraz yükselerek)
Lütfen gider misiniz yanımdan.

Birşey demeden tekrar masama geçtim ders çalışmaya devam ettim 5-10 dakika kadar sonra o kalkıp gitti kütüphaneden. Bu set sonrası oh be denedim diye bir rahatlama geldi içimden ama nerede hata yaptım diye de için burkuldu biraz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Konuk Yazar : Redist

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

123
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
98 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
TunightRommelBarnacleZoldyckKilluaExhausteDaddy Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Oyunun iyi görünüyor. Ama birinci kızı abartı nextlemişsin, kız seni görmemiş olabilir. 3 ve 4te ise daha çok istediğin ve / veya istekli olana yürüyüp diğerini nextleyecektin, ikisini birden nextlemen anlamsız.

5. kızda hatanı anlamamana şaşırdım. Kızın çantasını izinsiz alıp masaya koymuş ve yanına oturmuşsun. Kızın yanına oturacaksan öyle oturulmaz, gider kızla iki dakika muhabbet edersin ve baktın muhabbet iyi gidiyor oturursun.

Redist
Guest
Redist

Anladım Mahmut abi. Çok teşekkür ederim.
Ve şu masaya oturmadan önce 2 dk konuşma meselesiyle ilgili şunu merak ediyorum; eğer oturmayacaksam eğilip konuşmam gerekecek çünkü kütüphane gibi bir alanda veya kantin gibi sesimi çok yükseltemeyeceğim bir mekanda. Resmen kızın üzerine eğilmiş oluyorum 2 dk boyunca, bu bir problem teşkil etmez mi ?

Mahmut Abi
Admin

Kütüphanenin yürümek için uygun bir ortam olmadığını düşünüyorum. Gerçi üniversitede kütüphanede yanıma oturan düzinelerce kıza yürüdüm ama gidip konuşma ortamı değil.

Yine de benim demek istediğim bunu yapmaman gerektiğinden ziyade yapmak zorunda kalırsan gelen tepkiye şaşırma ya da bu yaptığından olduğunu bil.

Aslına bakarsan 10 sene önce olsa “bu ne cüret ya” lafını shit test say ve karşıla derdim ama artık üniversite erkek düşmanı dolu ve alt tarafı tanımadığın kıza yürümeye devam etmek için şikayet edilme riskini almaya değmez.

Javert
Guest
Javert

Ben iyi bir oyun göremedim, hele ki defalarca set açma varsa hala bu şekilde hata ve diyaloglar olmamalı.
Gününde olmayada bağlı, testleri geçememek zaten bitirmiş.

Tavsiyem kendini çok ciddiye almamak nasıl olur, bunu nasıl deneyimlerim, nasıl bu ruh halinde olurum’u öğrenmeye çalış.

Fap’ı aşırı yaptığın zamanlarda testosteron ve dopamin seviyelerin düşer.

Bu zamanlarda sete çıkmanı önermem, bunlar senin özel zamanların, tıpkı kadınların adet öncesi sendromu gibi.

Şöyle ağırlık kaldırıp, bir hafta kadar nofaptan sonraki zihin durumu gayet yürüme için uygundur.

Eğer setlerde başarılı olmak istiyorsan, nofapla testosteronu arttırman, olumlamalar yapman ve kötü hissettiğin günlerde set açmamanı öneririm.

Mahmut Abi
Admin

Setlerinde hata nerde (sonuncu hariç)? Yürümüş, konuşmaya köprüyü koymuş ve bağ kurucu konuşma yapmış. Kampüste ben de olsam tel almazdım buna pek gerek yok. NEXTi hassas sadece. Birinci kızın ilgisi düşük ve bu da normal. Dünyanın en iyi setini açman kızı garantilemen anlamına gelmiyor. Ben hala ayda 2 3 kadınla bu şekilde hayat oyunu ile tanışır konuşurum. 18 yaşından beri yaparım bunu ve 23 24 yaşından itibaren sonraki aşamaya geçirmeyi de öğrendiğimi düşünürsen 14 x 12 X 2/3 = 350 – 500 kadına sırf hayat oyunu ile yürümüşüm (ki daha fazla zira bekarken ayda 15 20 hatuna çıkıyor bu). Lifegam… Read more »

Tunight
Guest
Tunight

Mahmut abi arkadaşın oyunu bence de öyle iyi değil her tanıştığı kıza bölümün ne iyimiş bende psikoloji okuyorum vs gibi giriyor hiç eğlence yok sıfır cinsel gerilim hep monoton vaziyette

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bugünlere bu tarz yazıların çoğalması güzel, umarım daha fazla deneyim paylaşılır.

Oxampyl
Guest

Son set tam bir başyapıt (!) Dostum Mahmut abinin dediği gibi hop diye ne zıplıyorsun o sandalyeye alanına müdahale ediyorsun. Sana gelen yd yoksa orada öyle tepkini alırsın sen güzel düşün ki daha kötü bir olayla sonuçlanmamis. Türkiye burası her gün söylenen yalan iftiralardan, adam öldürülüyor, dövülüyor hem de hiç dinlemeden karşıda ki kişiyi. Tamam olay iyi gidiyor anlıyorum küçük bir şehirde yaşıyorsun setler kısıtlıdır belki de? Daha dikkatli olman lazım son set, gibi setleri açarken. İyi oyunlar.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Aslında 2 dakika sonra çantayı alıp-otursaymış sorun yokmuş, biraz erken davranmış sadece.

Koz
Guest
Koz

Güzel rapor olmuş, 1 sene için gayet güzel etkileri olmuş. Seni tebrik ediyorum kardeşim. Biraz fazla detaya takılmış olacağım ama, 5. raporunda hedef kızı nitelendirirken kullandığın cümle olarak; ” Son açtığım set çok taze henüz bugün oldu. Yer kütüphane, kız hb 7 belki 7.5 ( kız soğuk görünümlü, hani böyle gözlerini kısarak etrafa havalı havalı bakan tipler olur ya öyle bir tipi var)” ve, önemli kısmı: ” ( kız soğuk görünümlü, hani böyle gözlerini kısarak etrafa havalı havalı bakan tipler olur ya öyle bir tipi var) ” Psikolojik bir gerçeklik olarak değil, kişisel yorumum olarak bu tür kızlarla ilgili görüşüm;… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

“Ya maddi ve ailevi bağları çok güçlü bunun bir narsistliğini taşıyor, ya eski ilişkilerinde CPD yüksek kişilerle birlikte oldu ve etraftaki erkeklere baktığında bunları değerli bir erkek olarak görmediği için küçümsüyor” Güzel tespit olmuş, bence ikisi birden 🙂 Ve yine bence bu tip bir kıza yapılacak en uygun yürüme onu onun silahıyla vurmak çoğu zaman. Yani sen de onu küçümsediğinde çok güzel afallatırsın değer ölçüleri karışır. Yani negin dozu biraz arttırılarak da giriş yapılabilir. Bu dediğim gibi hem değer mekanizmasını bozacak kendinden şüphe ettirecek hem de narsisistliğinin etkisiyle bundan tuhaf bir zevk alacak 🙂 Oltaya takılan büyük balık gibi düşün… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Gençler sizin acilen torbacınızı değiştirmeniz lazım zira size sattığı mal çok acayip kafa yapıyor. Adam olayı Hollywood filmi sanıp tek kelime etmeden kızın çantasını alıp masaya koyuyor ve kız buna tepki gösterince yok kızın götünü indireceksin de yok narsist de … Ben size ne olduğunu söyleyeyim. Kız güzel ve tersleyince gururunuz kırılıyor ve duygusal olarak dengeniz sarsılıyor. Kız haklı bile olsa. Bunun nedeni de içinizde güzel kadının önünde secdeye kapanan betanın canlı olması. Öldürün şu betayı ve gülüp geçecek (kıza ya da kendi hatanıza) kadar duygusal güç edinin. Sizinkisi ne hapı bilmem de kırmızı hap olmadığını söyleyebilirim. Not : bu… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

MahmutAbi ben örnekteki kızı suçlamadım, çocuğun yaklaşımı doğru demedim. Diğer arkadaşın yaptığı karakter tahliline yönelik yazdım, olayda bahsi geçen kız için vay kahpe demek böyle davranırsın, ezeceksin bunun gibileri falan demedim ki 😀

Mahmut Abi
Admin

Sen de onu küçümse diyen sensin.

Kenzou
Guest
Kenzou

Böyle bir yaklaşımdan sonra kızın gösterdiği tepki bence gayet doğal. Sende onu küçümse kısmında da sözümün arkasındayım, doğru bir yaklaşımla birlikte daha etkili olacağını düşünüyorum çünkü yukarıdaki arkadaşın dediğine de katılıyorum kız geçmişinde CPD yüksek adamlarla takıldı varsayıyorum ve yüzlerce yürüme tecrübesi olduğundan farklı yaklaşmak bence daha etkili olur. Ama bu da tabi ölçülü olmak zorunda, sonuçta yürüyen tarafsın. Sen beni yanlış anladın MahmutAbi gerkesiz kızdın.

Mahmut Abi
Admin

Bence sen olayı anlamıyorsun. Ama neyse zaten pek anlayan da yok.

Kenzou
Guest
Kenzou

Anlamaya çalışıyoruz, o yüzden buradayız. Sen bizi yazısız bırakma yeter bir gün elbet oturur her şey burada yazdıklarımıza gelip güleriz belki de, anladığımız vakit 🙂

Mahmut Abi
Admin

Anlayamazsınız … Dalgaların yaptığı köpürtü .. 😥

Kenzou
Guest
Kenzou

MahmutAbi herkesin oneitisi olacağına inanırım senin bir yatı bile oneitis yapacağına inanasım gelmiyor 😀

Koz
Guest
Koz

Mahmut abi, ” Redden kız pistir, salaktır, orospudur, kötüdür, öyledir böyledir ” mentalitesine mi kızdın acaba ?

Yazdıklarım ile ilgili olarakta, arkadaşın paylaştığı rapordan biraz daha uzağa alıp ” Soğuk tavırlı, karşısındaki Erkek olarak bizi küçük gören ” kızlar için söyledim. Kadın doğası, hipergami ve genel ilişki mantığı üzerinden giderek, kadına neg ile açılış yapmaktan ve tepkisinin direkt açılışa göre negatif olacağını düşünerek dolaylı bir açılış yapılabileceğini düşündüm. Hem söylediklerimle ilgili, hemde kızdığın noktanın ne olduğunu anlatabilir misin abi ?

Koz
Guest
Koz

Abi ihtimalleri değerlendirmeye çalışıyorum da, kıza neg ile açılış yapmak ile ” Küçümsemek, aşağılamak ” arasında bir dengesizlik mi kurduk ?

Kızın reddetmesi, veya soğuk tavırlı olmasından ötürü olabileceğini varsaydığım analiz benzeri şeyler mi ?
Güçlü bir aile yapısı ve maddi gücün, kişinin narsizm yatkınlığı varsa daha da arttırabileceği, veya geçmişte CPD olarak yüksek heriflerle birlikte olmuş ve bizi çokta değerli olarak görmediği gibi varsayımlar da mı bir hata vardı ?

Veya, reddeden kızın kötü pis olduğuna yönelik bir söylemde mi bulundum ?

Böyle bir cevap verdiysen, bir hata etmişimdir abi de ne olduğunu henüz tam anlayamadım

Kenzou
Guest
Kenzou

Yok o sana kızmadı bana kızdı.. Sen kaç ben oyalarım 🙂

ZoldyckKillua
Guest
ZoldyckKillua

“Ama neyse zaten pek anlayan da yok.” Dinamiklik yitiriliyor Mahmut Abi lol

Satori
Guest
Satori

Oncelikle aksiyon aldigin icin tebrik ederim. Bence basarili gorunuyorsun. Genel olarak bence bir tik daha roportaj modundan cikip tahmin oyunu, satasma seklinde ilerlersen cok daha basarili olursun. http://erkekadam.org/2018/03/08/retired-pua-saha-raporlari/ Bu raporu, alttaki yorumlari ve ozellikle uzun da olsa @Neym ‘in yorumlarini okumani tavsiye ederim. Ayrica, 5.rapordaki negatif geridonusun sebebi senin de soyledigin gibi defalarca gorup, yd alip harekete gecmemen olabilir. “Bu kızı defalarca okulda gördüm bir sürü Yd aldim ama bildiğimiz üzere her zaman yürüme için uygun olmuyor. ” Zira kiz tarafindan maskulenitesi dusuk, yurumeye korkan bir erkek olarak algilanma ihtimalin oldugu gibi (diger raporlardan boyle olmadigin asikar), uzun zamandir bu… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Aynı ilçede olan kızı ben olsam nextlemezdim. Teklif var ısrar yok mantığı ile yürüdüğünüzü belli edip cevap beklediğiniz kızlar genelde ya davete icabet eder, reddedecekse de bunu kibarca yapar kimseye açık etmez merak etmeyin. Saldıray modunda olmadıkça sorun olmaz.

Mahmut Abi
Admin

Insan hemşerisini siker mi? 😀 …. Çok ayıp.

Çevirmen Hoca
Member

Gurbette ikisi de hocam, biliyorsun hemşeri hemşeriyi gurbette… 😁

Sivaslı
Guest
Sivaslı

Sivaslı sivaslıyı gurbette götünden sikermiş

Ecz
Guest
Ecz

Kırmızı hapla tanışmamin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti.Universiteyi kız eline dokunmadan bitiren birisi olarak bir yıldır güzel giden bir ilişkim var.Bu süreç içinde yaptığım tek hata aldatmam oldu sanırım.Ustunden biraz zaman geçti ve yine ilişkimiz kopmadan güzel bir şekilde ilerliyor. Bu bir yıllık süreçte neler yaptığımdan ve kendimden biraz bahsedersem 1.85 boyum var ve 25 yasinda renkli gozluyum.Universite zamanında çok yakışıklısın neden senin sevgilin yok sorularına sürekli maruz kalan birisiydim .Hapla 18 yaşında karşılaşmak çok isterdim ve hapı yuttuktan sonra neden olmadığını bende anladım:) Gelişmelere gelirsek bu bir yıllık süreçte 5×5 ve wendler 5 3 1 programlarını uygulayarak 70… Read more »

Oxampyl
Guest

Hocam ne sorucam sana, bu diş teli mevzusu neden büyütülüyor çevremde kim varsa dış telinden utanıyor?

Ecz
Guest
Ecz

Kişi ergenlik döneminde değilse konuşması bozulmuş olabilir.Tel taktirdiktan sonra pelteklesen bir arkadaşım vardı.Adam konuşurken kizariyordu.

dr faustus
Guest
dr faustus

ben üniversitedeyken diş teli takıyordum, hiçbir sorun da yaşamadım. bu sanırım bir bahane bulmayla ilgili. mahmut abi de diyor ya oyun dış görünüşle çok alakalı değil diye. ben bunu da ona benzettim.

Çevirmen Hoca
Member

Renkli göz kadın ve erkek için Türkiye’de avantaj kesinlikle. Boyun da ortalama türk erkeğine göre uzun sayılır ki zaten sokaktaki kızların yüzde 99.9’u senden kısadır. Ama oyun olmayınca işte bu avantajlar bile tersine dönebiliyor. Oyununu geliştirerek başarılarının devamını diliyorum.

Mahmut Abi
Admin

Uzun sayılır değil adam boylu poslu Maşallah 😃

Ecz
Guest
Ecz

Sağol abi.Sayende diyormusum 😀

Supnibbas
Guest
Supnibbas

Kral neler yapmissin oyle helal olsun sana. 5×5 ile ilgili soru soracak biri lazimdi bana da tam. 1.5 ay uyguladiktan sonra belimi sikip atti bu saheser program. Cok guzeldi. Hizli gelisiyordum ama bu bel problemim yuzunden 2 aydir spora ara vermek zorunda kaldim. Doktor moktor hak getire. Ilaclar, kremler, beli guclendirme egzersizleri falan hicbir isime yaramadi. Belimi isitacak hafif kiloyla veya vucut agirligimla yaptigim egzersiz-isinmalardan sonra agri kayboluyor. Ama bir iki saat sonra cok daha siddetli bir sekilde devam ediyor. Fitik degil dedi gorundugum 2 doktor da. Hic benzer bir agri veya belde kitlenme durumu yasadin mi 1 yil boyunca?… Read more »

Ecz
Guest
Ecz

Bel konusunda hiç ağrı yaşamadım.Cunku hakikaten çok düşük kilolarla çalışmaya başlamıştım ve postur konusuna, egzersizleri doğru teknikle uygulama konusunda baya bir takintiliydim.Squat deadlift gibi hareketleri önce çok iyi öğrenmek gerektiğini düşünüyorum.Belkide hızla gelişerek ve tekniği doğru uygulamayarak beline fazla yük bindirmis olabilirsin.Bir fizik tedavi uzmanından yardım almayı deneyebilirsin

Mahmut Abi
Admin

Sanırım olayın tamamen donanımda (tip, boy, vs …) olduğunu ve donanım varsa yazılımın (oyun) önemsiz olduğunu yazıp ağlayan adamlara çok gülüyorsundur.

Bugün bana biri instadan oneitis ile ilgili yazmış. Çocukta tip Thordan hallice. Muhtemelen dövemem ama elimin altında olsa abi oneitis dedi mi evire çevire döverdim.

Ecz
Guest
Ecz

Abi kesinlikle öyle.Tip, boy, atletik vücut, araba vs. oyun ve o mentalite yoksa hiçbir işe yaramıyor.Ben bunu yaşayarak ve çevremde hala gözlemleyerek görüyorum.Burayi okuyupta ‘ah bende bir BMW olsaydı bütün kizlar yanıma binerdi bende onlara cakardim’ kafasında olanlar varsa çok yanlış düşünüyorlar.O işler öyle olmuyor.

Çevirmen Hoca
Member

Dış görünüşün oyunu olumsuz etkileyeceği tek yer pis olmak ve kötü giyinmek olabilir. Saç sakal ve vücut bakımına dikkat edip size yakışan şekilde giyiniyorsanız ortalama bir tiple zaten oyun hayli hayli işinizi görür.

Oktsy
Guest
Oktsy

Benim çevremde de var yok şu araba olsa tamam 10 tane kız ypk şu araba olsa 100 tane kız deli oluyorum şu lafa

Sir Tristan
Guest

Bunun gayet iyi sattığı yerler de var.

Ecz
Guest
Ecz

Bı konuda goruslerinize ihtiyacim var bu aralar.Ailemle yaşiyorum ancak çalıştığım yere yakın tek başıma eve çıkmayı düşünüyorum.Artisi tek başına özgür yasamak.Eksisi aylık 1000tl biriktirmek yerine kiraya vereceğim.Sizce tek başıma eve çıkmalı miyim? Yaşım 25 bu arada

Mahmut Abi
Admin

Her kuruşuna değer de masraf artışın sadece kira olmayacak. Yemektir bekar yaşamın ekstralarıdır derken sen ona en az 500 800 daha ekle.

Arkantos
Guest
Arkantos

Abi bir tabagin neden yazmıyorsun vs.. sozleri shit test mi yoksa cidden ilgisiz davranildigi için mi? Bir gün önce öpüşen, boynumu ısıran kız, ertesi gun bana neden yazmadin diyerek soğuk yaptı.

Mahmut Abi
Admin

Bazı kadınlar yapar bunu ve ilgisizlik sayıp seni bırakabilir bile. Şaka ile geçiştirebiliyorsan sorun yok ama böyle arızalar çıkarmaya devam ediyorsa düşer zaten.

Ilgisiz görüneceğim diye kasmayın. Birgün yazmayan adam bunu göze alıp yazmaz sonra kız şikayet ederse de oturup düşünmez.

Redist
Guest
Redist

Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim tavsiyeleri kesinlikle dikkate alacağım.

dr faustus
Guest
dr faustus

“Yanından geçerken o bana baktı ama ben ona bakmadan arkasında ki masaya oturdum”

bakmadığın birinin sana baktığını nasıl anladın? gerçekten. swh

kızdan hiçbir yürüme davetiyesi almadan harekete geçmişsin.

bir de kadının gözlerini kısmasını cool olmasına bağlamışsın ama belki sadece miyoptur. swh

Arkantos
Guest
Arkantos

“Ben hala ayda 2 3 kadınla bu şekilde hayat oyunu ile tanışır konuşurum. 18 yaşından beri yaparım bunu ve 23 24 yaşından itibaren sonraki aşamaya geçirmeyi de öğrendiğimi düşünürsen 14 x 12 X 2/3 = 350 – 500 kadına sırf hayat oyunu ile yürümüşüm (ki daha fazla zira bekarken ayda 15 20 hatuna çıkıyor bu). Lifegam kendi başına bir kaynak” Abi sonraki aşamaya geçirmeyi öğrendim dediğin şey, artık çok fazla ekilmedigine mı işaret yoksa oyunla gelen tecrübelerin sayesinde kadınları buluşmaya vs.. daha kolay mı getirebiliyorsun. Çünkü ben şuan 23 yaşından ve tanistigim çoğu hatun benimle buluşmak için can atmıyor, bazıları… Read more »

Mahmut Abi
Admin
Mehm84
Guest
Mehm84

Mahmut abi, ben sanırım black pill alıp odamda kafayı yemeliyim neden mi? Sahaya çıktım, ama saha bile denmez… Neyse özet olarak aktarayım zaten tam bir rezillik oldu. Gittiğim cafede ufak bir şeyler sipariş ettim maksat karnım doysun diye ama oturacak yer bulamadım. Tam o anda içimden çıkıp dışarda yada evde yemek geçerken kendimi durdurdum ve HİÇ DÜŞÜNMEDEN 2 tane kızın masalarına yaklaştım. (Çok güzel değillerdi az buz) Oturabilir miyim? dedim. Ve bunun yanlış olduğunu bile bile bu cümleyi söyledim. Ağzımdan nasıl çıktı bilmiyorum. Oysa otursam sorun olmaz heralde felan demeyi günlerdir planlamış ve kafama koymuştum. Ve ”Oturabilir miyim” bile diyemedim,… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hahahaha. Biz yürümeye başladığımızda kızlar masanın altına girip sakso çekiyorlardı sen neden böyle başarısız olmuşsun acaba? Kırmızı hapın yüz karası seni 😂

Mehm81
Guest
Mehm81

Sen de bullying yap tam olsun valla @Mahmut abi Benim derdim “saha yaptım neden kız düşmedi” değil benim derdim “normal bir oturabilir miyim bile diyememe, karşıdakinin aşağılayıcı ve. Sk.r git artık tavırları” Daha sonra NORMAL GÖRDÜĞÜM kızlarla sohbet etmeye çalıştım bırak yürümeyi normal sohbet 1-2 cümle zor kurdum. Bu haldeki birine “ne ağladın bee” tarzında takılıyorsun ama aynı hayatı sen yaşasan çoktan intihar etmiştin. Al denedim 7 kez biri dışarıdan rastgele gördüğüm diğerleri genelde gördüğüm ama çok az muhabbetimin olduğu yada olmadığı. 1 cümle kuramıyorum, heyecandan bile terliyorum diyorum sen bana ” hap al hap yazıları oku yada ağla bebek”… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Başında aynı hayatı ben de yaşadım başkaları da diyorum, aynı şeyleri hala ara ara yaşıyorum diyorum ama kendinle o kadar meşgulsün ki dinlemiyorsun bile. Bize sanki siktir git tavrı çekilmedi, kırıcı şeyler söylenmedi. Ha ben böyle şeyleri hiç bu kadar takmadım o ayrı konu. Bu iş zor, kolay değil. Öyle olmasa herkes kızlara yürürdü. Çoğu erkek senin gibi bir avuç yürümede pes eder. Ama şunu da söyleyeyim bu alınganlık ve oyundan uzak negatif kafayla 100 kıza yürüsen 100ü de reddedilir. Bu kafayı değiştirmen lazım. Hapın işe yaradığı kişiler, pozitif bir bakışla, sayıların farkında olarak (başında 100 kere yürüsen biri olacak)… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Senin gibilerin olay şuna benziyor : gyme gidin diyoruz ve normalde çoğu erkek için başlangıç ağırlıkları sorun değil. Ama siz o kadar hareketsiz kalmışsınız ki kaslar erimiş, Nazi kampından yeni kurtulmuş Yahudi esir gibi erimişsiniz. 20 kgyi bırak 5 kg taksan kaldıramıyorsunuz yani başlangıç ağırlığı bile sizi eziyor. O zaman ağırlık takmadan sadece barı kaldıracaksın sonra da fiziksel rehabilitasyon yapan insanlar gibi birer ikişer kiloya geçip azar azar arttıracaksınız. Heyecandan kekelediğin için “bana yürüye yürüye bu beta mı yürüyor?” diye hatunun hipergami damarına da bastığından başlarda başına çok gelecek ama bu 10 yıl yapanın da karşılaştığı sıradan reddedilmeler. FAKAT şu… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Bazen ne yaparsan yap, ne kadar özgüvenli olursan ol kız seninle konuşmak istemez. Dediğin kızların belki canı sıkkındı o gün? Belki kimseyle konuşmak istemiyorlardı? Burada sürekli başarınız 10’da 1 olacak diyoruz siz hala yürüdüğüm ilk kız verecek sanıyorsunuz. Boşver onların niye öyle yaptığını, sen yürüyünce karşılık alıyorsan yürü yoksa uza bu kadar basit.

Mahmut Abi
Admin

Hayır belki seni beğenmedi. Bu adam gelmiş buraya aynen şunu diyor : Bugün ilk defa elime gitar aldım ama Rodrigo çalamadım abuk subuk sesler çıktı ve kastım teli kopardım. ühü ühü” Biz elimize gitarı ilk aldığımızda November Rain outrosunu çaldık sanki. Bu duygusal güçle de alakalı. Daha 2 gün önce metroda genç ve güzel bir hatunu süzdüm şöyle belki bir muhabbet de açarım dedim ama hatun süzdüğümü görünce (ki ayı gibi bakmam 2 3 saniye bakıp hatun gözünü kaçırınca bende bakmayı bırakırım) başka kapıya gidip oradan bindi 😀 Kapıdan içeri girdiğimde aklımdan çıkmıştı. Darbe aynı darbe ama bana sinek ısırığı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Aslında yazı ile alakalı olarak fark duygusal güç de değil. Düşünüyorum da kadınların beni fazla erkileyememesinin nedeni sanırım benim özdeğer algımın kadınlara bağlı oranının artık SIFIR olması. Kendi içimden geliyor, işimden ve hayatta yaptıklarımdan geliyor ve hatta belki biraderlerimin gözündeki değerine de bağlı ama artık bir kadına bağlı kısmı yok. O nedenle 1000 kadınla da yatsam yarın kadınlar “herkese am … Şakire pardon Mahmuta bundan sonra am yok” dese özdeğerime artısı veya eksisi sıfır. Bu arkadaş ise yazıda geçen anaokulu evresinde muhtemelen ve bir kadın reddettiğinde bile özdeğerine balyoz iniyor zira özdeğer algısı buna bağlı ya da önemli oranda buna… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Ben de buna benzer şekilde bu hatun işini oyun olarak görmeye başladım. Uzun süreli ilişki yoksa ve bekarsan ara sıra kafa dağıtacak bir oyun gibi oynayıp eğlenmek lazım.

Mahmut Abi
Admin

Ne demek istediğimi tam anlamadın. Uzun süreli ilişkim varsa bile ki şu an var özdeğerimin o kadından gelen bir tarafı yok. Sevgilimi siklemiyorum ya da umursamıyorum demiyorum. Tam tersi ve fikirlerini de önemsiyorum ama özdeğerime bir artısı eksisi yok. Aynı şekilde benden 14 yaş genç ve güzel bir kadının kolumda olmasının da özdeğerime bir artısı yok. Zevkli bir şey tabii ama özdeğer ayrı bir şey.

Yani hatunları önemserim, severim ama özdeğerimle birbağları yok.

Çevirmen Hoca
Member

Anladım, arkadaşın özgüven eksikliği muhtemelen yanında kız olmamasından geldiği için olmadığı zaman oyun gibi yaklaş anlamında söylüyorum. Zaten sallamadığın insanla niye uzun ilişki kurasın? Sadece onun da bir insan olduğunu bilip hayatın için ona bel bağlamamak gerek.

Driver
Guest
Driver

Mahmut abi, gençken yani 20li yaşlarda da disiplinli ve sorumluluk sahibi biri miydin? Yoksa sonradan mı kazandın? İllaki yaş ile bu özelliklerde olumlu gelişme olmuştur. Kendi sürecinden bahseder misin?

Mahmut Abi
Admin

20lerimde değildim ama 15 – 18 yaş arası bir erkek öğretmenimden disiplinli çalışmayı öğrenmiştim ve o temel vardı. Onun sayesinde sınavda derece yapmıştım.

Rommel
Guest
Rommel

şuan lise 3 üm çok iyi bir temelim yok ama kendimi bulunduğum çevreden kurtarmam ve kendimin en iyi haline ulaşmam yolunda üniversite sınavı benim için büyük bir şans. lisede yapmak istediğim herhangi bir olay kalmadı ve kızlardan sosyal medyadan oyunlardan kendimi kopardim. şuan beniim için tek olay disiplinimi oturtmak belki uçuk bir hedef onu bilmiyorum ama derece yapmak ve disiplin konusunda vereceğin her türlü tavsiyeyi bekliyorum abi

Driver
Guest
Driver

Mahmut abi, disiplinli çalışmayı bize de sen öğretsen. Fakülte bitmiyi abi 🙂

Abi inan yarın sınav var ben yatış, resmen kalayım diye elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Bu sorumsuzluk, disiplinsizlik veba veba.

Sorumluluklarımı tam olarak yerine getirsem ve disiplin kazansam inanıyorumki kadınlarla dahi çok daha başarılı olurum ama gel gelelim yılların alışkanlığını söküp atmak zor. Var mı önerin abi?

ZoldyckKillua
Guest
ZoldyckKillua

Ne demek istediğimi tam anlamadın. Uzun süreli ilişkim varsa bile ki şu an var özdeğerimin o kadından gelen bir tarafı yok. Sevgilimi siklemiyorum ya da umursamıyorum demiyorum. Tam tersi ve fikirlerini de önemsiyorum ama özdeğerime bir artısı eksisi yok. Aynı şekilde benden 14 yaş genç ve güzel bir kadının kolumda olmasının da özdeğerime bir artısı yok. Zevkli bir şey tabii ama özdeğer ayrı bir şey.

Yani hatunları önemserim, severim ama özdeğerimle birbağları yok.
Bu harika olmuş yalnız böyle kenarda köşede harcanmasın. Özdeğer konusunda bunu yazıya çevirsen hoş olur Mahmut Abi

Mahmut Abi
Admin

Bazen değil. Soğuk yürüyorsan çoğunlukla kız seninle konuşmak istemez. Sanki bir yerlerde çoğu kızı konuşturan adamlar varmış gibi düşünmeyin. Tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki özellikle hayat oyununda yüksek konuşma oranını rastgele yürüdüğün hatunlarla iletişimi iyi kurmandan daha çok seninle iletişime sıcak bakacak kadını hissedecek bir içgüdü kazanman sağlıyor.

Çevirmen Hoca
Member

Peki hocam bu kızla kesin olur dediğim hatundan iş çıkmazken soğuk nevale diye düşündüğümün güzel noktalara gelmesini nasıl açıklayacağız? Bazen hisler de yanılıyor.

Mahmut Abi
Admin

Cevabı sen verdin. Hisler 100% kesin sonuç vermez. Özellikle tecrübeli değilsen. Bazen belki bir kere daha arasan olacak kızı nextlersin. Bazen de aslında merhaba desen gülüp merhaba diyecek kızı. Hayat bu. Yeterince ekmek yiyorsan her kaçırdığın ekmeği düşünmezsin. Yalnız ben his derken bakıp anlamaktan ziyade önden bir iki yem (bakış veya nötr kısa konuşma) atıp içgüdüsel hareket etmekten de bahsediyorum.

Çevirmen Hoca
Member

Aynen işte bu yem olayını ve yemi nasıl atacağını keşfetmek zaman alıyor. Çoğu erkeğin aslında ufak manevrayı yapıp sonucu bekleyecek sabrı ve özgüveni yok.

Sir Tristan
Guest

Burası belki de en önemli kısmı.

Uy
Guest
Uy

Dostum uzulme. Önce standart insan ilişkilerini nornallestirecek şeyler yap. Bi klübe falan gir. Hatun avı için önce kendine bi süre yatırım yap. Spora falan basla. Kızlar zaten gelir zamanla.

Kenzou
Guest
Kenzou

Sen olayı anlamamışsın ki hap bende işe yaramadı diyorsun? Hap sana diyor ki her ne olursa olsun 1. sıraya kendini koy. Ama yazdıklarına bakılırsa, sen o masada oturan 2 kıza kendinden çok değer veriyorsun. Yanlışın burada… Kaldı ki kızlar oturmana bir şey dememiş, ben masaya oturma denemelerimde çok kez açıkça “hayır”, “arkadaş gelecek” veya arada iğrenen bir ifadeyle “ne alaka?” diyen tiplere denk geldim. Bu beni etkiledi mi? Başlarda evet 🙂 Ama sonra, bu şekilde karşılık verenlere tamam, oldu o zaman deyip yoklarmış gibi başka masaya yöneldim. Ki yakınlarında tek oturan bir erkek varsa, “hocam merhaba, yer bulamadım da yemeğimi… Read more »

neverfuckingloses
Guest
neverfuckingloses

Redist sana ulaşabileceğimiz bir yer varmı ?

Redist
Guest
Redist

Şöyle bir ikincil instagram hesabım var buyur : keffen13

Haci
Guest
Haci

Abi peki kızla taksiye binsildiginde öne mı oturmalı yoksa kızın yanına mı?

Barnacle
Guest
Barnacle

Barney Swarley genelde kızla beraber oturup eve gidene kadar işi pişirir