Saha raporu – 1 senelik haplanma süreci

Herkese selamlar. 21 mayıs 2018 tarihinde, Kırmızı hapın 50 tonu Bölüm II
Notlarım arasına kayıt ettiğim ilk redpill yazısı olmuş haplanmamın başlangıcı olarak da bu tarihi sayıyorum. Bugün 12 mayıs 2019 kırmızı hapla tanışmamın üzerinden 1 yıl geçti.

Öncelikle bu site 1 senede hayatımı inanılmaz etkiledi bunun için Mahmut Abiye buradan selamlar sevgiler, sağolsun. İlk başlarda 2 hafta gibi bir sürede sabah akşam sitedeki yazıları yorumlar dahil inanılmaz bir istekle okumuştum. Hani işte bu ya diye hayıflanır ya insan kendine adını koyamadığı veya anlamlandıramadığı birşeyi anladığında, her öğrendiğim bir bilgide aynen öyle tepki veriyordum. Benim problemim fap bağımlılığıydı. Zaten bu siteyide neverfap akademi facebook sayfasında paylaşılan -notlarıma ekledigim- bu yazıyla bulmuştum.

Ben haplanmadan önce de dışarıda daygame benzeri deli cesaretiyle yaklaşmıştım bir kac tane kıza ama sıfır oyun bilgisiyle tam bir beta olarak yaklaşıyordum yanlarına. Haplandıktan sonra sahaya hızlıca atılmama bu sebep oldu sanırım. Burada yorum olarak paylaşmaya da başlamıştım hatta açtığım setleri. Mahmut Abi de sağolsun yardımcı oluyor ve eksiklerimi söylüyordu. Haplanmamın üzerinden 2-3 ay geçmişti ve baya set açmaya başlamıştım. Ta ki burada bir saha raporum paylaşılana kadar ( dans yürümesi). O güne kadar acaba oluyor mu becerebilecek miyim diye soru işaretleriyle doluydu kafam ancak burada yazım paylaşıldıktan sonra resmen “oldum ben” havalarına girdim. Bu arada paylaşılan saha raporu da başarısız bir rapordu ama gel gör ki o bile benim kendimi bişey sanmama yetmişti.

Daha sonra ben bu gereksiz özgüvenin de bir getirisi olarak sanırım inanılmaz pozitif ilgi görmeye, sosyal ortamlarda kızları kolayca elde etmeye başladım. Resmen bu güne kadar potansiyelimin farkında değilmişim ve bu işler gerçekten bu kadar basitmiymiş ya falan diye düşünüyordum. Eskiden dışarıda görsem ulan bunları kim beceriyor acaba diye düşündüğüm hb8 lik kızları çok rahat etkiler oldum. Kadınlar hakkında anlayamadığım birşey kalmadı ya diyordum kendi kendime.

Yazın bitmesiyle ve benim okulumun son senesinin başlıyor olmasıyla birlikte. İçimde bir huzursuzluk ve kafamda soru işaretleri oluşmaya başlamıştı ee? kızlarla istediklerin olmaya başladı iyi hoş da bu mu senin istediğin? Sadece kadınları etkileyip onu bunu becermek mi ?
Bu soruların kafamı kurcalamasını susturmak için aldığım karar monk mode a girmekti.

1. Dönem monk mode da o kadar keyifsiz ve acılı geçti ki. Nofap, stajlar, dersler, erken uyanma, kitap okuma, idmanlar derken ite kalka dönemi bitirdim. Yıl içinde aldığım YD leri değerlendirmek bir kenara dursun açıkça yürüyen kızlara bile yüz vermedim. Yani %100 bir monk mode yapamasam da elimden geldiğince uygulamaya çalıştım. Son 6 dönemdir ilk kez bu kadar başarılı sınav sonuçları almıştım. Ve bu dönem için benim adıma en iyi olan şey de fap bağımlılığımı bırakmam oldu resmen enerjimim 2-3 katına çıktığını hissediyorum nofap yaptığım dönemlerde. Eskiden başlayıp bıraksam da nofap bu dönem de baya başarılı geçmişti.

2. Dönem monke mode yapmayacağım yazın yaptığım gibi sahalara ineceğim ortalığı kasıp kavuracağım mantığıyla sömestr tatilim başladı. Tatilde önce şehir sonra ülke değiştirdim ve ortalığı kavurma hayalleriyle monk mode da kendini sıkan ben sorumlulukların üzerimden kalkmasıyla birlikte fap bağımlılığına tekrardan müptela oldum. Hemde öyle kötü bir haldeydim ki bütün enerjim bitmiş. Sahaya inmeyi bırak dışarı çıkma isteğim bile kalmamıştı. Tatili bu şekilde bitirdim. 2. Dönem başladı bu berbat tatil sonrası aldığım diğer kötü kararda monk mode yapmayıp sahalara inmek oldu. Sahalarada indim dediğim öyle bir sürü set falan açmadım sadece tekrardan kızlarla vakit geçirmek istiyorum sağa sola bakıyorum ama öyle çok denemiyorum garip bir hal yani. Vizelerim berbat sonuçlandı çünkü ilgi odağım dağılmıştı. 2. Dönemin ilk 3 ayı yaptığım pozitif tek şey idmanları bırakmamam oldu diyebilirim. Resmen hiç hayal etmediğim kadar yükselmiş ama şimdi yere çakılmıştım.

Şimdilerde biraz daha ayaklarım yere basmaya kendime gelmeye başladım diyebilirim 1 yıllık bir süreç bu şekildeydi. Hatalarımı, yanlışlarımı eleştirip bana tavsiye verirseniz mutlu olurum.

Son olarak da açtığım son 5 seti paylaşmak istiyorum bunlarla ilgilide tavsiye almak isterim. Setleri kampüste açtığım için daygame tarzı değil de Mahmut abinin söylediği lifegame tarzı yapmaya çalıştım. Çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum ve hemen hemen herkes birbirini tanıyor.

Bu arada ben: 23 yaşındayım 3 senedir ağırlık kaldırıyorum boy: 1.80

1-) Yer kütüphanenin bilgisayar salonu, kız Hb6.5
Ben pc de oturuyordum bu da gelip yan masama oturdu. Kyk yurt sonuçlarına bakıyor. (Ben: b , kız: k)

B: Ne bu yurt sonuçları mı? (Ekranı elimle işaret ederek sordum)
K: Evet (bana döndü ve suratında şaşkın bir gülümsemeyle baktı)
B: yurda girmeye mi çalışıyorsun ya ?
K: Evet (gülümseyerek) ama sıra bir türlü gelmiyor. Zaten ek yerleştirmeyle gelmiştim o yüzden baya gerideydim.
B: Beğenmiyor musun kaldığın yeri ?
K: Beğeniyorumda pahalı kaldığım yer.

Falan diye ilerledi muhabbet. Hatta konuşmaya diğer masadaki bir kız arkadaşı da dahil oldu ben zaten daha sonra görürüm diye numara istemeden kalkıp gittim yanından. Kızı 1 ay kadar sonra garson olarak çalıştığı cafe de gördüm orada da aa sen şu kütüphanedeki kız değil miydin falan diye muhabbete girdim. Kız hafızan baya iyiymiş ya falan diye samimi bir şekilde muhabbet etti benimle ama sonra okulda gördüğümde selam vermeden yanımdan geçip gitti (Beni gördüğünü düşünüyorum). Next eyledim.

2-) Yer: kantin, kızımız Hb6 mini bir etek giymiş. Dikkatleri hemen üzerine çeken cinsten süslenmiş. Kantine girerken Yd attı. Oturduğunda 2. Yd yi aldım ve arkadaşları yanından kalkıp gitti. Ve arkadaşları giderken 3. Yd yi aldım. Oturduğu masaya doğru yürüdüm arkasında ki masadan bir sandalye çekip tam yanına oturdum. Yüzüm diğer masalara doğru bakıyor o sağımda duruyor, sadece konuştuğumda ona dönüp bakıyorum sonrasında karşıma bakıyorum.

B: Merhaba
K: Merhaba ?!?!?
B: Sen hangi bölümdesin ya
K: x
B: 1. Sınıf mısın ilk kez gördüm de seni buralarda.
K: yoo 2. Sınıftayım. Sen hangi bölümdesin ki ?

Kız soru sormaya başlamıştı baya iyi ilerliyor bu yürüme diye düşünüyordum ki biraz konuştuktan sonra kız memleketi mi sordu. Çölde kutup ayısı misali kız hemşerim çıktı hemde aynı ilçede yaşıyormuşuz. Ailelerin işin içine girmesi riskini alamadım çünkü bizim ilçede küçük bir ilçe. Çok az daha konuştuktan sonra kızın yanından direk kalkıp gittim kendine iyi bak diyerek 🙂 şaşkın şaşkın baktı arkamdan bu neydi şimdi der gibi.

3-) Yer: Okulun bahçesi kız Hb 6.5 belkide 6
Tam karşımdan yürüyerek bana doğru geliyor. Merhaba dedim önünde sayılabilecek bir açıda durarak. (Suratimda piç gülümsemesi, dik duruyorum, ses tonum daha iyi olabilirdi). Kız ilk başta durmadı ama benim durduğumu görünce şöyle etrafımda dönüp sol arka çaprazıma gelince durup merhaba dedi.

B: ben redist( bana uzak duruyordu elimi uzatmadım. Uzatmam gerekiyor muydu bilemedim)
K: K bende x de ?!?!?!?
B: öyle bir mehaba demek istemiştim.
K: eee? Merhaba ?!?!?
B: hangi bölümdesin sen.
K: x sen ?
B: x mi bende aynı. Kaçıncı sınıfsın?
K: 1 sen ?
B: son
K: ee iyiymiş bitmiş senin.
B: aynen . Sen sevmiyorsun heralde burayı (ses tonundan anladım bitmiş seninki dediğinde)
K: aynen ya alışamadım bir türlü. Özellikle ilk dönem kötüydü.
Alttan dersin varmı ne var falan diye bölüm derslerine girdik ordan memleket falan iyice tanıştık. Bi ara bir sessizlik oluştu ve kız benden uzaklaşarak iyi ben gidiyorum o zaman dedi. Bende iyi madem tanıştığıma memnun oldum dedim o giderken bende dedi ve gitti.
Bu kızı niye nextledigimi 4. Yürüme sonunda yazacağım.

4-) Yer: kampüsün içinde sayılabilecek park gibi bir alan. Kız Hb 6.5 belki 7
Tek başına bir bankta oturuyor arkası yürüme yoluna dönük kulaklıkları takılı. Önüne geçtim.

B: merhaba
K: (kulaklıkları çıkarttı)
B: neden bu kadar keyifsizsin ya ( sadece o an öyle söylemek geldi içimden planlamadan yürümüştüm)
K: ne bileyim öyle güzel havanın tadını çıkartıyorum işte.
B: iyi bende oturayım bari ( yanında çantası hırkası falan vardı ben elimi uzatirken o çekti kendine doğru. )
Burada mı okuyorsun ?
K: evet
B: hangi bölüm ?

Diye muhabbet devam etti 10-15 dk kadar konuştuk. Sonra ben iyi arkadaşlarımın yanına gidiyorum diye ayağa kalktım.
K: Memnun oldum redist elini sıkayım bari ( o elini uzattı ben yeltenmemiştim bile direk gidiyordum)
Bu kızı zaten sonra yine görürüm diye bundanda numara almadan uzaklaştım.

Ama sonradan öğrendim ki 3. saha raporundaki kızla bu ev arkadaşı çıktılar ve elime yüzüme bulaştırırım diye ikisinide next eyledim.

5-) Son açtığım set çok taze henüz bugün oldu. Yer kütüphane, kız hb 7 belki 7.5 ( kız soğuk görünümlü, hani böyle gözlerini kısarak etrafa havalı havalı bakan tipler olur ya öyle bir tipi var)

Bu kızı defalarca okulda gördüm bir sürü Yd aldim ama bildiğimiz üzere her zaman yürüme için uygun olmuyor. Ve samimi olmak gerekirse aklımın bir köşesinde bir süredir bu kıza yürümek vardı ve fırsatı görür görmez gideyim ve aradan çıksın diye düşündüm. Ama öyle hayır desinde gideyim gibi bir ruh halim yoktu satışı olmuş varsayarak gittim yanına.

Kütüphaneye girdim oturacak yer arıyorum. Kızı gördüm henüz o beni görmemişti kafasını masaya koymuş yorulmuş gözüküyordu. Yanından geçerken o bana baktı ama ben ona bakmadan arkasında ki masaya oturdum aramizda 2 kitap rafı vardı ve ben onu görüyordum ama o beni görmüyordu. Ama muhtemelen nereye oturduğumu anlamıştır. Kafamda kurgulamaya çalıştım nasıl giriş yapsam diye. 30 dakika kadar geçtikten sonra, önce tanışıp sonra mola verdim aşağıya inelim biraz diye dışarıya çıkartıp muhabbet açmayı planlıyordum.

Yanına gittim kütüphanede olduğumuz için biraz kısık bir sesle merhaba dedim beni bir süzdü baştan aşağıya ve cevap vermedi. Yanındaki sandalyede çantası vardı kaldırıp masaya bıraktım ve yanına oturdum.
B: ben redist (Tamamen ona dönük bir şekilde) ve elimi ona doğru uzattım tokalaşmak için.

K: (Elime şöyle aşağılar gibi bakıp önüne döndü) Bende x de eeee ?!?!? Gibi sessiz bişey söyledi .
B: (biraz duraksadım arkama yaslandım, olumlu bir tepki beklerken bu tavır beni yıkmıştı ne diyeceğimi bilemeden)
Neden bukadar soğuksun ya ?
K: sizi tanımıyorum çünkü
B: merhaba demek istemiştim
K: bu ne cürret ya ( biraz yükselerek)
Lütfen gider misiniz yanımdan.

Birşey demeden tekrar masama geçtim ders çalışmaya devam ettim 5-10 dakika kadar sonra o kalkıp gitti kütüphaneden. Bu set sonrası oh be denedim diye bir rahatlama geldi içimden ama nerede hata yaptım diye de için burkuldu biraz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Konuk Yazar : Redist

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

123
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
98 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
TunightRommelBarnacleZoldyckKilluaExhausteDaddy Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Merhaba kırmızı haplanmış güzel insanlar, merhaba Mahmut Abi. Kırmızı hapın bana getirilerinden ve kiss close’a giden bir tinder date’inden bahsetmek istiyorum. Saha raporu daha alakalı olur diye buraya yazıyorum. Umarım hem yorumlayıp yanlışlarımı bir kere daha yüzüme vurursunuz hem de yorumları okuyan benim gibi yeni haplanmış arkadaşlar için harekete geçme gücü olur. Öncelikle kendimden bahsedeyim, 21 yaşında 182 boyunda kumral daha önce çok ilişkisi olan ama ilişkiye girince mavi haplı olan bi adamım. Dürüst olmak gerekirse kendime görünüş olarak 10 üzerinden taş çatlasın 7 veririm o da bazı durumlarda. Yani bir Brad Pitt kesinlikle değilim. Tinderda matchleştiğim hatun ile sohbete… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Saçma bir şey yapmadı isen ve bu kadar hızlı unmatch alıyorsan ilk akla gelen hatunun zaten sevgilisinin olduğu ve tek gecelik heyecan aradığıdır. Bu hatunların seni silmesi hızlı olur. Ama birkaç ciddi hata var. Eve gitme olayına sözel girmen saçma, sözel girdikten sonra eve gitmemen hata. 1 – 2 saat mekanda yiyişmek aptalca. Eğer öpüşüp koklaşıyorsan 10 – 15 dak sonra eve götüreceksin, mekanda evi olmayan ergen gibi yiyişmek nedir? Hadi diyelim böyle garip bir zevkin var. Kız muhtemelen lafta eve atıp sonra evi aklında geçiremeyen seni sildiğinde şaşırmayacaksın.

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Ailemle kaldığım için o an eve götürme şansım yoktu abi. Ama anlatmak istediğini anladım yorumun benim için hem değerli hem de önemliydi çok teşekkür ederim.

Mahmut Abi
Admin

Öğrenci evine çıkma zamanın gelmiş.

Çevirmen Hoca
Member

Ev yoksa niye eve gidelim diyorsun? Bir de engel atmadı ise niye next yaptın? Tekrar çağırsana madem önceki buluşma güzel bitmiş. Bu kadar da çabuk elemeye gerek yok.

Mahmut hocam oneitis yapmayın dedik ama bu sefer de ilk falsoda next yapmaya başladılar 😁

Mahmut Abi
Admin
Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Canım hocam amacım next değil ama böyle yapınca nasıl yaklaşmalıyım bilemedim tabi 😀 Ev muhabbetine ailemin işte olduğu saatlerde atma şeklinde yaklaşmıştım ama Mahmut Abinin dediği gibi ayrı eve çıkma vakti gelmiş geçiyor..

Çevirmen Hoca
Member

Son buluşmayı öpüşme ile kapattığın kızı bir daha çağırmaya değer onu söylemek istiyorum. Numaranı silmiş silmemiş takılma bunlara, bir daha oltayı at bakalım ne olacak. Davet edip cevap alamazsan veya engellerse o zaman next dersin.

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Öyle yapacağım sevgili hocam.

Arkantos
Guest
Arkantos

“Daha sonra yine yiyişme faslı 1-2 saat sürdü”

Seninde dediğin gibi abi bence de bu bir hata. Hatunu seks esiginden aşırayım derken olayı bu kadar uzatmak çoğu zaman ac beta görünümüne sebep oluyor. Başıma çok geldi oradan biliyorum. Sürekli yiyismek, öpüşmek karşı tarafa senin ac olduğunu gösteriyor muhtemelen. Hatun ilk geceden eve atılabilecek hatunsa ve seninde imkanın varsa alıp götüreceksin ki tinderdan bulustugun icin denemen gerekirdi.

Ben artık hatunu opusmeden sonra eve götüremeyeceksem yiyisme olayını bu kadar uzatmıyorum. Olayın gidişatına göre götürüp götüremeyeceğim belli oluyor zaten.

Birde abi ilk tanışmada hatunu yanına oturtmak için uğraşmak doğru mu?

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Olabilir Arkantos, ben de acaba çok mu aç göründüm diye düşünmedim değil. Sonuçta istenilirliği yüksek bi kırmızı haplı olarak bu kadar uzun tutmama gerek yoktu. Hele ki Mahmut Abi’nin dediği gibi mekanda bu kadar uzun tutmamak gerekiyormuş. Öğreniyoruz böyle böyle. İmkanım yoktu hiç girmemeliydim ev muhabbetine.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Sen dokununca “prostagma”, ondan bir şey istediğinde “etimos”, sana trip atarken “izvoli!” demiyorsa kızı nextleyip şehir merkezinden yenisini basacaksın.

Babayaga
Guest
Babayaga

Bir kızın babasından çekindiği için yani maskülen bir babaya sahip olduğundan dolayı bizim evimize gelmeye çekinmesini nasıl yorumlamalıyız? Bu iyi bir şey aslında ama nasıl davranilmasi gerektiğini bilmiyorum.

Atahan
Guest
Atahan

İyi Gunler Mahmut abi;
Benim sorum su olacak. Cevaplarsan sevinirim.
Bir aylik iliskim var. Dun tartistik ve bugun ondan sadece gunaydin mesaji aldim. Bende gunaydin dedim. Bugun beni arkadaslariyla tanistiracakti. Onceden kararlastirilmis ama saati belli degildi. Bu saate kadar hic aramadi ve sormadi. Bende “kacta gidiyoruz” diye maj attim.
Arkadaslariyla tanistiracagi icin dun tartismis olsak bile onun bana haber vermesi gerekmez miydi? Benim ona kacta gidiyoruz diye sormamda bi sikinti var mi? Arkadas ortaminda ne yapmam gerekir ne onerirsiniz?

insan
Guest
insan

Bu durumu çok mu buyuttun yoksa bana mı öyle geldi?

Jeremy
Guest
Jeremy

Mahmut Abi ve Çevirmen Hocam, bir konuda fikirlerinizi almaya ihtiyacım var, şu ana kadar 3 ciddi ilişkim oldu ve üçünde de kız arkadaşlarım istisnasız babaları ile ciddi sorunları olan kızlardı, biri babası ve annesi boşanmış olan, biri babası çoğu zaman eve dahi uğramayan, diğeri babası tarafından bazen şiddet gören kızlardı, sormak istediğim neden sürekli bu tarz kızlar tarafından ilgi gördüğüm, ayrıca henüz 20 yaşındayım ve baba figürü ihtiyaçlarını karşılayacak konumda olduğumu da düşünmüyorum.

Mahmut Abi
Admin

İlişkilerde ortak sorun kızlar değil de sen olmayasın? Neden ben uzun süreli ilişki için baba problemi olan kızlara evet diyorum diye sormuyorsun? Bir daha kızın baba problemi varsa ciddi ilişkiye girme ve kendine baba problemi olmayan bir kız bul. Bir özelliğinden dolayı o kızlar sana daha kolaydır ve sen de çoğu erkek gibi umduğuna değil bulduğuna razı oluyorsundur.

Osman
Guest
Osman

Cevirmen hocam, Mahmut abi; Karsilikli olarak ciddi dusundugumuz bir iliskim vardi bugune kadar! ! Kiz benimle dun bir konusma yapti, ailemle ilgili birseyler geveledi, evlenince herkesin mutlu olmadi lazin, ailelerin de anlasmasi tarzi seyler. Bende ben buyum o zaman istedigin gibi birisini bilursun ya da benimle olur ne olacagini gorursun diyerek kalktim gittim. Bugun ayrilik msji geldi. Cevap yazmali miyim? Yani cevap vermezsem mi daha mantikli yoksa tamam sen bilirsin diyip gecmeli mi ya da bende uzun bi cevap yazip sen de kendine iyi bakmi demeliyim. Benim icin onemli yardimci olursaniz sevinirim

Mahmut Abi
Admin

Kıza neden ültimatom verdin, dedikleri seni nedwn böyle sert tepkiye itti? Ailesi senin veya ailenin nesini sevmiyor?

Ayrılık mesajına cevap vermesen de olur tek satır cevap versen de. Uzun uzun yazma da.

Osman
Guest
Osman

3-4 yildir babam ticarette hatalar yapti, bende evin bir bireyi olarak onlara yardim ettim. Bu da onlari biliyor. O da biz ayni catinin altina gircegimiz zaman da boyle olursa ne olacak, baban sorumsuz davrsniyor, aileme nasil aciklarim bu durumu, kizlarinin huzurunu dudunurler vs.. aileme karsi boyle soylemesi cok incitti.. İki gun once cok iyi davranip, dun cok soguk davranmasi ve boyle konusma yapmasi birledince tepkim bu sekilde oldu

Mahmut Abi
Admin

Himm bence saçmalamış. Ayrılık iyi bir karar zaten o seninle ayrılmak için gelmiş sen de o tarafa önden adım atarak iyi etmişsin.

Hiçbir şey yazmaya gerek yok. Evlenseydin ve arıza çıkarsaydı işin zordu, Allah kurtarmış.

Çevirmen Hoca
Member

Önüne bak, boşuna sebep arama derim. Sen güzel bir sorumluluk alıp babanın görevini üstlenmişsin, kız hala dırdır ediyorsa adamdan anlamıyor demektir. Bence de ayrılması hayırlı olmuş.

So Serious
Guest
So Serious

Mahmut abi haftada 3-4 yürüme yeterli mi? Geçen İstanbuldaydım ve bu işe başlıyacam dedim 4 tek 1 grup açılışı yaptım. Açıkçası cesaret konusunda bir sıkıntım olmadığını gördüm. Sonra Bandırmaya geldim ve dün burda 1 yürüme yaptım. Ama burası küçük yer günde 4 yürüme yaparsam beni sınırdışı ederler bir haftaya adım çıkar. Zaten burda benden başka bu işi yapanı görmedim. Haftada 3-4 bazen 2 yürüme yapmayı düşünüyorum, bu beni geliştirir mi?

Daves
Guest
Daves

Mahmut Abi selamlar olsun, Abi ben cidden kafayı sıyırdım sıyırıcam gibi. Siteyi bayadır okuyorum,2 ay olmuştur aşağı yukarı. Yapılması gerekenlerin çoğuna başladım. Ağırlık kaldırıyorum, boksa başladım, MMA’e de başladım, porno gitti, masturbasyon günde 2-3 kereden haftada 2-3 e düştü. Bundan 4-5 sene evvel lifegame yürüme ile tanışmıştım. Yurt dışında yaşarken orada çok yaptım, hatta bir sefer iki tane kıza yürüdüm kızlardan birinin sevgilisi geldi sonra adamla da muhabbet ettik. Türkiye’de ise bunu bir defasında sahilde yapmıştım. Tam muhabbet iyi giderken beach boylardan birisi üzerime yürümüştü. Meğersem beach boyların şefinin manitasımıymış, o bundan mı hoşlanıyımuş bişeymiş, biraz tartışmıştık. Ama tek başına… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hiç aklına geliyor mu bu kadar uzun yazdım bunu kim okuyacak kim yanıtlayacak?

Daves
Guest
Daves

Oha çok pardon. Ben bildiğin dertleşmişim seninle özet geçiyorum hemen.

Daves
Guest
Daves

Mahmut Abi selamlar olsun,

Abi ben cidden kafayı sıyırdım sıyırıcam gibi. Siteyi bayadır okuyorum,2 ay olmuştur aşağı yukarı. Yapılması gerekenlerin çoğuna başladım. Ağırlık kaldırıyorum, boksa başladım, MMA’e de başladım, porno gitti, masturbasyon günde 2-3 kereden haftada 2-3 e düştü

Paradoksal şekilde kendi kendimi yıpratıyorum abi. Bana bir el at. Ne yapmam lazım. Çıkıp yürümem lazım ama korkuyorum, dayak falan yerim diye, tecavücü, tacizci, siktir git lan derler diye. Türkiye beni korkutuyor.
(Korkumla yüzleşmeliyim biliyorum ama nasıl?)

Not:Daha önce yurt dışında rahatça çatur çutur lifegame yürümesi yaptım. Bazen günde 2-3 bazen 2 kıza. Ama işte yurt dışı.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Kardeşim korkularınla ancak kendin yüzleşebilirsin. Senin durum terapilik gibi görünüyor. Korkularınla ilişkili anılarına inmen gerekip onları yeniden programlaman gerekir.

“Evinizdeki Terapist” kitabını öneririm. Etkili ve verimli uygulamalar var.

Eğer savsaklamadan uygularsan olumsuz duygularına neden olan düşüncelerini saptayıp onları alternatifleriyle değiştirebilirsin.

Daves
Guest
Daves

Eğer o upuzun yazıyı okuyup da verdiysen bu cevabı hakikaten helal olsun, eğer özeti okuduysan yazdıysan ben en iyisi cidden bi terapiste gideyim.

Çevirmen Hoca
Member

Yürüme korkusu doğal. Ama tüm korkuların ironisi o korkuyu aşmak için korktuğun şeyi yapmaktır zaten. Dolayısıyla ufaktan yürüme seanslarına başlaman lazım. Öncelikle şu taciz, tecavüz korkularını siktir et. Bugün kızların yüzde 99.9’u eğer seni istemiyorsa görmezden gelerek reddeder, reddini dile bile getirmez. Bahaneyle eker, mesaja dönmez vs oradan anlayıp uzarsın. Kıza fiziki tehdit oluşturmadığın sürece taciz iddiası yok denecek kadar az. Yine de bu ihtimali sıfırlamak için: 1. Açıkça feminist olduğu belli olan kızlara yürüme. 2. İnstagramda sıradışı bir iş yapmadığı halde sırf kendi fotosunu atarak 500’den fazla takipçisi olan kızlara yürüme. 3. Aşırı tenha yerlerde yürüme. 4. Kızın ve… Read more »

Daves
Guest
Daves

Çok sağ ol Çevrimen Hoca. Aslında ne kadar haklı olduğunu o kadar adım gibi biliyorum ki. Ama bugün asansör örneğinde olduğu gibi kapıya yaklaştım ve içine baktım. Parka gittim ve önümden geçen kızlara daygame yapmak için baktım. 2 tanesine gidicektim ki yerime çakıldım. Ama yapıcam. Yarın bahane bulmadan gidicem ve konuşucam.

ExhausteDaddy
Guest
ExhausteDaddy

”5. Tanışmak için yürürken kızlara dokunmamaya dikkat et ve fiziksel özelliklerine direkt değinen, cinsel çağrışımlı laflar söyleme. ” Çevirmen Hoca şu ana kadar 35 tane set açtım ve hepsini dokunarak açtım aynı bu videodaki gibi https://www.youtube.com/watch?v=1eyJHUVbKAM . Sizce dokunarak açmanın ne türlü dezavantajı var ve sizce set nasıl durdurulmalıdır?

Çevirmen Hoca
Member

Exhaustedaddy, ben taciz sanılması ihtimaline karşı dedim. Tabii ki sorun olmadığı durumlar da vardır ama ben şahsen tanımadığım insanın bana dokunmasını sevmediğim için tanımadığım birine dokunmazdım. Riske girmeye gerek yok.

Koz
Guest
Koz

Daves, yazıları tekrar oku: 1- Saha Raporu – Daygame ve Yaklaşma Korkum Bu, Mr.Deer’in saha raporu. İçerisinde işine yaracak şeyler var. 2- Reddedilme korkusunu aşmak 3- Kızlarkonusunda çekingenliği ve utangaçlığı aşmak için ne yapmalı 4- Erkek olmanın zorlu yolu yürüme korkusu nasıl yenilir 5- Jordan Peterson – Reddedilme korkusu nasıl yenilir NOT: İlkin linkleri ile yazdım ama gönderemedim. Bu nedenle yazıların ismini yazdım. Chrome da CTRL + F ile isimleri aratırsan bulursun Bunları bir oku. Durumun daha çok, yanlış bilinçaltı düşüncelerinin bir sonucu gibi görünüyor. Eğer ki yurt dışında yürüyebiliyorsan, ” Yürüyebiliyorsan ” bunu TRde de yapabilirsin. Ayrıca, korkarak ve… Read more »

Daves
Guest
Daves

Koz yorumun için çok sağ ol bro 🙂 Çevirmen Hoca’ya dediğim gibi kapıyı araladım. Bu gece de dediklerini harfi harfine araştırıp izleyip yarın ilk açılış için dışarı çıkıcam. Evet ben daha önce yaptım haklısın ve yine yapabilirim. Yapıcam. İkinize de çok teşekkürler.

Hakan
Guest
Hakan

Çevirmen hocam ve Mahmut abi yanitlarsaniz sevinirim;
İliski devam ederken oneits olmussan kendini bir once toparlayip bunu kurtarma sansin var midir? Yani iliskinin basinda baskin karakter olarak devam ederken sonrasinda kiza gitmenden korkuyorum, seninle konusmaya ihtiyacim var diye bir cumle sarfettim. Kizin tepkisi tabiki sen de cok alingan ve hayalperestsin oldu guler bir sekilde. İliski devam ediyor bu oneitslik durumunu kurtarabilir miyim yoksa hemen next mi yapmaliyim?

Mahmut Abi
Admin

Hemen şu an oneitisi duygu düşünce ve davranışlarını hemen bırak ve hiçbir şey olmamış gibi devam et. kurtulur kurtulmaz orası bilinmez de bırakırsan ihtimali var.

Daves
Guest
Daves

Bu yorum yazıya taşındı Saha Raporu – Oyuna Giriş.

Mahmut Abi
Admin

Bunu konuk yazı yapayım. Kırmızı hapa değil oyuna girdin.

Daves
Guest
Daves

Olur sevinirim abi.
Kırmızı hapa çoktan girdim o zaman? Dün de kırmızı hapın gerekliliklerinden biri olan “oyuna girdim”. Doğru mu düşünüyorum?

insan
Guest
insan

“Bir insan reddedildi diye mutlu olur mu ya?”. Bunu bende yaşadım. Sanırım yapabilmenin vermiş olduğu mutluluk. 🙂

Mahmut Abi
Admin

Reddedildiğin için değil korkuna rağmen hareket edebildiğin için mutlu oluyorsun. Kadınların ezici çoğunluğunun eğer yapışkan bir sünepe değilsen gayet medenice reddettiğini görüp mutlu oluyorsun.

Çevirmen Hoca
Member

Bak ikinci kızda gayet güzel tepki almışsın işte biraz daha sohbet edip istesene numarayı 😁

Daves
Guest
Daves

Hocam heyecandan mı mutluluktan mı artık nedendir bilmiyorum ama ben ne yaptığımı mı biliyordum? 😃 İkinci kıza direk 1 dakika sonra yürüdüm yani o gazla ne yaptığını bilmez kafayla. Ama şuan korkusuz moddayım bugün yine yürümeler yapıcam. Korkulucak birşey yokmuş gerçekten 😃😎

Çevirmen Hoca
Member

Ya korkuyu yen tabii ama çıkan fırsatı da iyi değerlendirmek lazım. Sadece yürüme ile oyun gelişmez, her yürümede hedefi yatağa koyacak planı geliştir ki gelen sonuçlarla özgüvenin daha da artsın.

Daves
Guest
Daves

Tamamdır hocam. Ben dün öyle açıkcası reddedilmek için sadece yaklaşıp korkumu yenmek için yaklaştım. Bugün yürüyünce planlı bir şekilde yürüyücem o zaman. Başarılarım olursa paylaşıcam 😃