Goldmund’un günümüz ilişki piyasasına dair bir değerlendirmesi

Aslında Goldmund bunu Amerikan toplumu için yazmış ama yazıda Amerikan yerine Türk kelimesini koyunca pek bir şey değişmediğini görüyorsunuz. O yüzden buraya taşımak istedim.

Son on yılda Amerikan ilişki piyasasını keşfetmeye oldukça fazla zihinsel enerji ve zaman harcadım. Ortam tam anlamıyla darmadağın ve derinlerinde o kadar çok çarpıklık var ki çoğu insana artık yardım etmek pek mümkün değil. Hem kadın hem de erkek tarafı hasar görmüş durumda ve eleştiriyi hak ediyor. Benim tespitlerim kısaca şöyle:

Ortalama bir şehirli Amerikan kadını, hak sanısıyla hareket eder ve kibirlidir. Hayatının en güzel yıllarını partilerden partilere koşarak, kaşar gibi davranarak ve erkekleri sıraya dizerek basitçe harcadığı halde HALA tüm arkadaşlarının kıskanabileceği üst düzey bir erkeği hak ettiğini düşünür.

Ortalama bir Amerikan erkeği ise kadınların gerçek yüzünü göremiyor ve onları kafasında yüce bir konuma yerleştiriyor, kadınla seks yapma fırsatı sağlayacağını düşündüğü her şeyi yapıyor ve söylüyor. Karakter olarak zayıf, doğruları ve omurgası yok, egosu da yaptığı hataları görmesini engelliyor.

İşte bu iki insanı ortaya attığınız zaman da sonuç pek şaşırtıcı değil: İnsanlar eskiye göre daha az seks yapıyor ve ilişki piyasasındaki bekâr insanlar öfkeyle dolmuş durumda. İşin özü şu:

KADINLAR ERKEK GİBİ, ERKEKLER DE KADIN GİBİ DAVRANIYOR.

Dolayısıyla “cinsiyetsiz toplum” propagandasının bu kadar yükselişte olması sürpriz değil. Bu düşünce işe yarıyor çünkü insanların çoğunun iç dünyası çok karışık ve gerçek kimlikleriyle özdeşleşemiyorlar. Bu da onları çift cinsiyetliliğe sürüklüyor.

10 sene önce ben de öfkeliydim ve temel problemim kadınları yüceltmekti. Ama egoma yenilmeden araştırma yapmaya başladım. PUA taktikleri gözüme çok garip ve sahte göründü, kırmızı hap desen daha tam oturmuş değildi. Bu sırada manosphere kişisel gelişim toplulukları ile tanıştım. Verdikleri temel mesaj “erkekliğini yeniden canlandır”dı.

Ben de tam anlamıyla bunu yaptım ve 180 derece değiştim. Olduğum yerde doğruldum, kendi benliğimle barıştım, ne yapmak istiyorsam onun peşinden gittim. Sonuç olarak, bugüne kadar ilişkim olan kadınların sayısını tutmayı bıraktım.

Bu sırada tabii ki elimden geldiğinde keyif almaya baktım ve ne tür kadınların ilgimi çektiğini tam olarak keşfettim. Bu kadınlar kendi kadınsı tarafıyla tamamen barışık olanlardı. Hatta böyle bir kadınla ciddi bir ilişkiye de girdim.

İşte bu noktada hayatın sırrını da keşfettim. O benim sürekli yanan tarafıma denge getiren sakinleştirici taraftı, yin ve yang gibi. Sağlıklı bir ilişki sırasında kendini keşfetmek gerçek gücü getiriyor ve insanın farkındalığını artırmasına inanılmaz ölçüde yardımcı oluyor.

Hikaye mutlu sonla bitti mi derseniz, hayır bitmedi. Gelişimimi henüz tamamlamamıştım ve dahası o gelişimime engel oluyordu. Ben de hayatımda ilk kez iki yıl boyunca gerçek, dürüst aşkı yaşadıktan sonra ondan ayrıldım. Eminim çok iyi bir eş olurdu, zaten çoğu erkeğin de böyle birini aradığına inanıyorum.

Peki sonuç ne? Amerikan ilişki piyasasındaki temel problem erkeklerin ve kadınların kendi doğalarını reddediyor (maskülen ve feminen güç) ve bu yüzden de kendilerini mutluluktan mahrum bırakıyorlar. Bir kez bu gerçeğin farkına varınca bunun HER YERDE yaşandığına şahit oluyorsunuz. Maalesef ruhsal bir hastalık gibi.

Peki çözüm ne? Erkekler, maskülen enerjinizle barışın.

Çeviri:https://twitter.com/GoldmundUnleash/status/1131555735370969089 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

130
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
109 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
ErtuğrulddledzeppellinciCallypsoAkagami Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Elansar
Guest
Elansar

Haklısın abi genel anlamda Türk kadınını da özetler nitelikte. Fakat Türk kadınından bahsederken birde yanına psikolojik problemlerin yoğunluğunu eklemeliyiz gibi geliyor. Daha önce hiç amerikalı bir kadınla tanışmadım ama kişisel tespitime göre (filmler, diziler, youtube içerikleri vs.) gibi amerikalı kadınlar bizimkilere göre kendileriyle daha barışık ve mutlu görünüyorlar. Nasıl olsa bir köşede beta sağlayıcım beni bekliyor deyip sporu bakımı aksatmıyorlar. İlişkilerde acındırma- kışkırtma shit testleri belkide tüm dünya kadınlarında var bilemiyorum ama bizimkiler her fırsatta mutsuzluklarını, hayal dünyalarını, acılarını karşısındaki erkeğe sunup egolarının okşanmasından daha fazla zevk alıyor gibiler. Tabi burada bu tip kadınların egolarını okşayan erkekler de büyük sopa… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Amerikan kadını dediğin 60% aşırı kilolu ve antidepresanı şeker gibi tüketen bir hatun kitlesi. Obezite salgını yüzünden güzel kadın oranı o kadar az ki kalanı ilgiden şımarıyor. Bence size uzaktan öyle görünüyor.

KKEG
Guest
KKEG

Toplumumuzda herkes -mış gibi davrandığı için kimse özünde ne olduğuna dair bir fikir bile edinemeden orta yaşlarına gelmiş oluyor. Toplum nazarında sevginin cinsellikle bağdaştırılamaması da ayrı bir sorun. Kadın da erkek de içleri ne kadar yanarsa yansın sevginin beraberinde getirdiği cinselliği tabu haline getirmiş durumda. Bu noktada aslında sevdiği kadınla beraber olmak için tutuşan Türk erkeği bir maske takıp dolaşıyor, kız da bu ilgiyi görmek istemesine rağmen hipergamisinin peşinden gidip olur olmaz adamlara bedenini, zamanını, ruhunu, maddi ve manevi neyi varsa onu sunuyor. Daha dün bir kızla buluştum, kız 24 yaşında ve 7 sene benliğini bulamamış birisi ile ilişki yaşamış.… Read more »

Koz
Guest
Koz

@KKEG Bilader ego böyle bir şey işte, (benlik algısı) ” Karşısında ne istediğini bilen, hayattan beklentileri olan, görüşü olan biri için kızlar hala duvara toslama yaşını beklemekteler. ” ve ” kız da bu ilgiyi görmek istemesine rağmen hipergamisinin peşinden gidip olur olmaz adamlara bedenini, zamanını, ruhunu, maddi ve manevi neyi varsa onu sunuyor. ” He onlar olur olmaz adam, sen: Karşısından ne istediğini bilen, hayattan beklentileri olan, görüşü olan adamsın öyle mi ? Yok ya, vay amk. ” Bu noktada aslında sevdiği kadınla beraber olmak için tutuşan Türk erkeği bir maske takıp dolaşıyor ” Erkek, kendi cinselliği yaşamak istiyor ama… Read more »

Cihan Gül
Guest
Cihan Gül

Sayın @koz, @kkeg isimli arkadaş kendi kriterlerini belirtmiş. Şahsen bende aynı fikirde sayılabilirim. Hayatında sadece makyaj yapıp, vücudunu göstermekten başka bir amacı olan kızlardan bende uzak duruyorum. Bu ego falan değil. Sadece seçim. Nasıl ki kadın bizi seçiyor ve eliyor. Bizde seçer ve eleriz. Seni bilmem ama gerçek bolluk zihniyeti budur. Saygılarımla.

Koz
Guest
Koz

@Cihan Gül- Elbette, dediğin kısımda haklısın benim buna bir sözüm yok. Benim bahsi ettiğim nokta, arkadaşın “Anlam arama” arayışı. Yazı belirtilen kısımları özetle yazayım; – Bu noktada aslında sevdiği kadınla beraber olmak için tutuşan Türk erkeği bir maske takıp dolaşıyor, kız da bu ilgiyi görmek istemesine rağmen hipergamisinin peşinden gidip olur olmaz adamlara bedenini, zamanını, ruhunu, maddi ve manevi neyi varsa onu sunuyor. – Daha dün bir kızla buluştum, kız 24 yaşında ve 7 sene benliğini bulamamış birisi ile ilişki yaşamış – İşte burada kendini bilmeyen kızlar, kendini bilmeyen erkekler birbirini bulup arkalarında enkaz bırakıyorlar. – Şu siteyi okuduğum günden… Read more »

Cihan Gül
Guest
Cihan Gül

Sevgili arkadaşım @koz, karşı çıktığın konuları detaylandırarak yazdığın teşekkür ederim. @Kkeg isimli arkadaşın genelleme yaptığı doğru. Hatta biraz hızlı nitelendirmiş insanları.

Yazıyı tekrardan okuduğumda @kkeg isimli arkadaşın kelimelerini isyan eder biçimde yazdığı gözüme takıldı. Umarım @kkeg bizimle düşüncelerini paylaşır. Beni aydınlattığın için tekrar teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Küçükken kulağıma çalınan bir cümle aklıma geldi;

“İnsan sevdiği kızı siker mi bee”

Göt kadar aklımla bile saçma gelirdi. Sen kıyamam diye bakarsan, “kıyan” biri çıkar.

Erkeksiliğinizi parlatın ve durup, etrafınızda dolanan güveleri görün.

ustura
Guest
ustura

Ulan cidden ne hastalıklı insanlarmışız. Nasıl boktan bir sistem elinde büyümüşüz şimdi daha iyi anlıyorum. Ama insan kendini gerçekleştirmeli. TRP’yi öğretisi rol-model olan bir erkek eksikliğinde büyüyen erkeklere bir yol gösterici olarak yorumluyorum. Bu yolda tüm dostlarıma başarılar diliyorum.:)

Koz
Guest
Koz

10 – 12 yaşlarımda, o zamanlar tek ve en yakın arkadaşımla gecenin bir körü okulun bahçesinde sigara içerken bunu tartıştığımızı hatırlıyorum.
Arkadaşım: ” Ya insan sevdiğini siker mi ya, eğer bir sevgilim falan olursa onunla mutlu olacam ama seks isteğim olursa gider başka kızlarla sikişirim ”
gibi bir şey duymuştum aklıma o geldi Puahaha

ustura
Guest
ustura

Hahaha KKEG dostum doğru söylemiş. Bi “Masum Aşk” silsilesi almış başını gidiyor. Sevgilisi olduğu halde sevişmeyen ne kadar arkadaşım var tahmin edemezsiniz. Tam bir rezalet. Tabi bunu sadece erkeklerde aramak gerekmiyor. Kadınlarda kendi benliklerini tanımıyor ve dişiliklerinin farkında değiller. İnsanların kafası pembe masallarla o kadar dolmuş ki kimse aslında ne olduğunu değil , masallarda nasıl olunması gerektiğini düşünüyor. Zaten kendimi geliştiren bir birey olduğum için TRP perspektifiyle paralel birçok fikre sahiptim. TRP ile tanışmam puzzle parçalarını tek tek yerine oturttu. 🙂

q
Guest
q

Sevgili ile seks gibi pis kaka bir şey yapılmaz komedisi medeni ülkelerde anlaşılamaz bile, seks kadının değerini düşüren bir şeydir, seks kadının çok istemediği, çok zevk almadığı sadece katlandığı veya araç olarak kullandığı bir şeydir gibi düşüncelerin yaygınlığı ve seks yapan kadınları hem hemcinslerinin hem de erkeklerin orospu diye damgalayıp yerin dibine sokmasından kaynaklanıyor. Sonra neden bizim gençliğimiz yıllarımız 31’lerle, oneitislerle geçiyor. Önüne gelen yatan kadına laf edilir elbet ama sevgiliyle seks yapmamak gerçekten zırvalık. Sevgilisiyle seks yapan kıza orospu gözüyle bakacağımıza yapmayana manyak gözüyle baksak herkes için daha sağlıklı olur.

Sì or Oui
Guest
Sì or Oui

Mahmut abi, bu sitede öğrendiklerim ve kendimi geliştirmemle birçok şeyi yaptım, her zaman yorum yapıp bilmediklerimi sordum ve bildiklerimi anlatmaya çalıştım. Başlıkla da alakalı senden bir durum hakkında fikir isteyeceğim. Çok fazla uzatmayayım. İki hafta önce internetten tanıştığım bir kız konu, baya güzel başladı. Kız benle sevgili olmayı birçok kez ima etti ona çerçeveyi baştan çizmiştim. Sevgili olduk yani. Geceleri telefonda konuşuyorduk gündüz çok mesajlaşmıyorduk. Ben olduysa dün oldu. Aramızda mesafe var ve genel olarak iki haftadır, yanına beller gimı söyledim ve hiçbir zaman kem kum hayır vs demedi. Gel dedi şunları yaparız diye bile konuştuk. Neyse dün gece telefonda… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Neden böyle bir şey yaptığı onun problemi senin değil. Bu siteden biraz bir şey öğrendi isen henüz kim bilir en fazla kaç kere gördüğün kızın mesajlarının yolunu gözleyip neden böyle yaptı diye sormazsın. Sahi sen bu kızla kaç kere görüştün? Bana bu soruyu soracağına kendine şunu sorsana : ruhen eğer tel başında mesaj bekleyen ergen kız değil de 2 tane daha tabağı olan erkek olsaydım nasıl davranırdım? O zaman bu kız aklıma gelir miydi? Yarın ararsa ergen kız gibi trip mi atardım yoksa tabak numero 3un yattığı yatağımdan kalkıp dışarı çıkar ve lan bunu da gelmişken yerim diye hiç sorun… Read more »

Sì or Oui
Guest
Sì or Oui

Hepsinde haklısın. Koşullarım farklı olsa da bu gercegi değiştirmiyor. Bir yerde tıkalı kalıyorum. Guzel bir muhabbetin aniden kesilmesi tıkalı kaldığım yerlerden. Daha çok çalışmalı, okumalı ve pratiğe dökmeliyim. Teoriyi daha çok pratiğe dökmem gerekiyor.

insan
Guest
insan

Bu yazıdan anladığım kadarıyla birçok kişi kendine güvenmiyor. Yani kendi oyununu yetersiz görüyor ki böyle düşünceler içinde olsun. Eğer ben oyunumun iyi olduğunu düşünüyorsam o zaman isterse hatun 2. gün siktirip gitsin umrumda olmaz. Sorunun benle alakalı olmadığını anlarım. Tabi oyunu iyi hale getirip kendimize güven sağlamak zor bir iş.

Sì or Oui
Guest
Sì or Oui

Yorumlarınız icin teşekkür ederim elbette zor bir iş. Karakterin atıldığı yaşlardan beri erkeklere dayatılan bir durum var burada, yanlış yetiştirilme tarzı var. Bunu çözmek de kolay iş eğil. Birbirimize erkekler olup destek olacağız.

Bu kızla ise arkadaş olarak kalacağım, yanı ilgilenmeyeceğim artık.

Mahmut Abi
Admin

O kadar zor bir iş değil. Hani pratiğinde zorlanırsın belki ama teorisi bu sitede defalarca yazdı. Bunu anlamak zor değil. Şimdi de bu moda oldu. Yıllardır maruz kaldığımız mavi hap bahanemiz var yavaş yavaş olacak vs … bırakın bu birbirimize destek olup başaracağız laflarını. brolove forever. kalkın ayağa. bahane yaratnayın. ilişkiler de kız tarafı olmayı bırakın. Bir de hayal dünyasında yaşamayın. Sevgilim dediğin kızı yüzyüze kaç kere gördün sen? Hiç görmedim desen şaşırmayacağım.

Sì or Oui
Guest
Sì or Oui

Bahane yarattığım yok abi dediklerini çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Kendim icin de uğraşıyorum ama bir anda ben yazıyı okudum hemen ayağa kalktım ve her şey çok güzel oldu olmaz herhalde. Eksiklerimiz oluyor, zihnimize yerleştirmemiz kabullenmemiz zaman alıyor ama bu zaman yıllardan bahsetmiyorum tabiki. Kızla da konuştum aradım. Evet tabağım yok ve evet tabağım olmadığı icin mecburen düşünüyorum ben de ikinci mesajı atmak yerine direkt arayayım dedim. Tahmin ettiğim gibi bizim hakkımızda falan düşünmüş. Şimdi sevgili olmayı götüremiyorum dedi sınavlar falan var arkadaş kalalım ilerde olursa falan. Ben de anladım tabi tamam dedim kapattım. Yani lütfen kal demedim, yalvarmadım,… Read more »

ju87
Guest
ju87

yorumlara binaen bir yorumda bulunmak istiyorum.
şimdi erkek milletinin genel düşünce yapısında bir mantık hatası var. aslında çok basit bir şey ve bunu kabul edince çoğu sorun düzelecek.

http://erkekadam.org/2017/09/05/arzunun-dinamigi/

onun dışında, erkek adam mantıklı düşünür ve bu o kadar kolay bir şey değil.

Rexuras
Guest
Rexuras

Now, I know what you’re thinking, “Pook, I can’t act like a Prince Charming or The Great Catch. I DON’T have tons of women after me.” This is reversing CAUSE and EFFECT. ASSUME you are the Great Catch, THINK that you are, and as you think you shall become. It becomes a self-fullfilling prophecy. Treat your hobbies as if they have more value then the women do (or treat your hobbies as if they WERE other women). When you think you are the Great Catch, you will act like it and the women will KNOW that you are. —Pook 2000

Arkantos
Guest
Arkantos

Bir kızın size ne kadar sürede yazıp yazmadığını nasıl düşünüyorsunuz aklım almıyor. Hani şaka değil gerçekten soruyorum, nasil aklınıza geliyor 2 saat 3 saat size geç yazdığı? Ben bazen arayı soğutmamak için mesaj attigim kızın mesajını elime telefon almadığım için 4-5 saat sonra görüyorum ve kıza mesaj attığımi o zaman hatırlıyorum. Kız mesajınıza cevap bile vermese başka bir gün sen yazarsın yine cevap vermezse unutur gidersin. Hiç mi işiniz gücünüz ne bileyim bi sıkıntınız yok. Her şeyiniz tas tamam da hayatınızda sadece kız mı eksik acaba? Böyle bir hayatınız varsa çok şanslısınız gerçekten.

augustus iv
Guest
augustus iv

doğru olan seninki.

Joker
Guest
Joker

Uzun zamandır kendimi gözlemliyorum ilişkilerde nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum laf olsun diye söylemiyorum gerçekten bilmiyorum hayatıma girmek için niyetlenen 3 insan oldu 3 ü de ayağının tabanını götüne vura vura kaçmıştır benden kimsenin saglayıcısı olmadım , ama düşünce yapım sorunlu en temelden kendimi değiştirmek istiyorum sitenin en başından sindire sindire okumam yeterli mi Mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

Okuyup pratik etmen lazım. Denemeden olmaz. Öncelikle kendi kelimelerinle senin neyi bilmediğini yazman lazım. Kızlar senden neden kaçıyor?

augustus iv
Guest
augustus iv

ailenle aran nasıl? ebeveynlerle problem varsa ikili ilişkilerde sorunlar çıkabiliyor.

Selim
Guest
Selim

“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti.” (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22)
hadislerle buralardaki konuların bir çoğunun paralel seyrettiğini görüyorum.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Senin peygamber güya kadinlasan erkeklere lanet ediyor ama onlari kadinsi yaratan, kadinlastiran Hak Teala Hazretlerinin kendisi. Haşa ve kella Hak Tealaya mi lanet ediyor?

Mahmut Abi
Admin

Nasıl Allah’ın Aslanı leyn bu? Tövbe estağfurullah. Sitede din savaşı patlatmayın lütfen.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Tabii patlatmayiz :DD

augustus iv
Guest
augustus iv

çünkü sevgi dini olmak bunu gerektirir…

Wolfinthehill
Guest
Wolfinthehill

Yaşım 20 ve benim de ciddi ilişkide olduğum bir partnerim var ve yazarla aynı duygular içindeyim açıkçası. Kendi gelişimimi tamamlamadığımın da farkındayım. Peki beni bazı konularda engelliyor mu? Çok anlayışlı bir kız olmasına rağmen ve biliyorum alacağım kararları da destekler ama ona karşı belli bir sorumluluk hissettiğim için ben yapmıyorum. O dengeyi korumak pek de kolay değilmiş. Bunu olabildiğince her konuda kendimi geliştiriyorken bile diyorum. Uzun süreli bir ilişkide olmak insanı kesinlikle sınırlıyor.

BenLark
Guest
BenLark

Kesinlikle

Böyle bir sevgilim vardı benim de

İlişkinin ilk 2 ayının sonunda kendi işlerime odaklanmak için ayrıldım.Pişman değildim “millet hatunsuzluktan kıvranırken naısl böyle bir şey yaparsın” diyenleri de anlamadım.Sen iyi olduktan sonra yeni bir hatunla tanışmak 5 dk
Kadınlar başarının önündeki engel-belirli bir dönem için de geçerli.

Porno izleyip mastürbasyon yapmak da aynı
Yada sevgiliyle çok takılıp gelişimini durdurmak da

Ayrıca Gary Keller in bir kitabını okudum “bir tek şey” muhteşem bir kitap

O kitaptan çeviriler keşke yapılsa

UndefeatedGaul
Guest
UndefeatedGaul

Hocam benim bazı soru işaretlerim var açıklarsan çok sevinirim. Şimdi sitede kız seni 1000 şekilde reddeder kişisel algılayamazsın işte boyun kısadır uzundur vs vs… Diye bazı şeyler sıralandığını gördüm. Lakin bazı yerlerde de alfa olmak önemli maskülen olmak önemli bunlar önemli değil diye şeyler gördüm. Ha onlarda önemli bu önemli değil diyorsak eğer ama o yüzden reddedilmiş oluyoruz yani aslında onlarda oyun kadar önemli? Örneğin zayıf olmak erkekliğin ölümcül günahı özellikle fiziksel olarak tıfıl zayıf ama yüzü tipli birinin taş gibi hatun kaldırdığını gördüm. Yani bunlar yuvarlak şeyler net kesin bişey olduğunu pek sanmıyorum. Mesela durum şu dominantlık disiplinden gelir.… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

“Ben ortamlarda ki dominant erkeklerin disiplinli olduklarını pek görmedim. ” İlginç Aslında değer katacak işler yapmayan bir ortamda bulununca daha bencil daha disagreeable birinin baskınlık kurduğu görebilirsin Benliğiyle üstünlük kurma çabaları vs. Türkiye Plastik Cerrahları Derneğinin bir kongresine gidince ortamda en ilgi çekici en saygın doktorun en başarılı>>> en disiplinli >>> en saygın >>> en domine edici >> insan olduğunu anlarsın Arkadaş ortamındaki saygınlığa takılma mesela benden daha alt seviyede statüsü olan bir arkadaşımla yıllar sonra arkadaşlığıma zarar gelmez.Halen samimi olurum ve saygı gösteririm kişi olarak Saygı Dominasyon gibi konular daha geniş çaplı konular mesela yaptığın iş / proje/ statü… Read more »

UndefeatedGaul
Guest
UndefeatedGaul

Dikkate alacağım,teşekkürler seviyeli eleştirileriniz için

Thealp
Guest
Thealp

Arkadaşın dedikleri şu sanırım hani abi kanka dedi yada ne biliyim hoşlandığı kızla arkadaş olan adamlara bu bilgileri yüklemek saçma yargısını cıkardım ve bence de mantıklı zaten mahmut abi bir yazısında kafa yapısını değiştirmek yerine yeni güçlü insanlar çıkarmak daha mantıklı demişti ama tespitler ucu acık argümanlar cevaplandırılabilir nitelikte kırmızı hapta çelişki yoktur.
Büyük güç büyük sorumluluk getirir daha hiç ama hiçbişey yaşamayan adamın bu siteyi okumasına bencede gerek yok zaten okusa bile reddedilecek darbe yiyecek çok şey yaşayacak yani.

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Aynen kanka. Herkes zihnen anasının karnından alfa doğuyor veya öyle doğmasa bile çevresi alfa olduğu için öğreniyor alfalığı. Alfa, erkek adam vs. dediğiniz insanların %99’u zaten hayatının belirli kısımlarında betalığın dibine vurmuş insanlar. Yaşadıklarıyla, lan böyle olmuyorlarla, tecrübelerlerle ve o gerçekliğin arayışıyla içlerindeki alfayı ortaya çıkarmış, zihinsel bir dönüşüm geçirmiş insanlar.

Aynen kafa yapısını değiştirmeyelim insanların, böyle gelmiş böyle gider, mutlu azınlığa!

YORGUN
Guest
YORGUN

Ulan elde kız olunca 3-4 tane oluyor olmayınca hiç olmuyor 🙂 var mı bunun bir açıklaması ?

Ayrıca bi espri vardı:
“Senin sikmemle neticelenecek bir sürecin başındayız”
diye

Ben yüzden fazla kızla tanıştım ana hala bir kızla tanışınca o esprinin tersi bir ruh hali içinde oluyorum:
“Bana tekmeyi basmanla neticelenecek bir sürecin başındayız” diye hissediyorum maalesef.

Bu öğrenilmiş çaresizliği bu psikolojiyi aşmamı sağlayacak bir Önerisi olan var mı? Bana sihirli hap verin demiyorum ama…
Bi Öner’i Bi bakış açısı sunarsanız işime yarayabilir.. bekliyorum Tşkrler

augustus iv
Guest
augustus iv

https://www.youtube.com/watch?v=0XwIaKLMLq4 videodaki kadın 13 yıl sonra sırf babası istediği için çok doğurmuş. 37 yaşında. babası doğurmasını isterken “doğur da kimden doğurursan doğur,” demiş. kadın daha sonra kocası iş gezisindeyken “gelince birlikte gideriz,” demesine rağmen biri 10 öbürü 5 yaşındaki iki çocuğunu halalarına bırakıp kız arkadaşlarıyla tatile çıkmış. Daha sonra adam hesap sorunca da tekme tokat kavga etmişler. Önce adam vurmaya yeltenmiş ama kadın da üstüne sürahi, kül tablası fırlatmış. Şiddeti de sevmiyorum diye ekliyor. Sırf kocasından boşanmak istediği için boşandıktan sonra anladığım kadarıyla çocuklarını babalarına hiç göstermemiş. Nafaka almamış ama hali vakti yerinde olan kocasının çocuklarına neden yardım etmediğini de… Read more »