Ortalamayı görmezden gelmek

Uzun süredir siteyi takip edenler, benim cinsel pazardaki birçok şeyi çan eğrisine koyduğumu bilirler. Bunun anlamı şudur ki piyasada 10ların ve 0ların sayısı yok denecek kadar azdır, 5 ve 6lar oldukça fazladır ve diğerleri de bu ikisi arasında bir yerdedir. Bu örneği verdim zira cinsel pazar alanında istisnalara sanki bir durumun en tepesine ve dibine örnekmiş gibi bakmak çok yaygın.

Babaanneniz gibi iffetli, geleneksel, feminenlik, iffet ve zerafet sembolü kız en tepedir mesela. Dipte ise 4 haneli rakamlarda tarrağa atlamış, 8 kere boşanmış, 88 kere tecavüz iftirası atmış, iştirak nafakası ödemelerinden bir hedge fund yöneten kafadan kontak piliç vardır. Ana babasının evinde bir odada yaşayan, 150 kiloluk, gününü porno ve esrar içmekle geçiren, eline kadın eli değmemiş, abur cubur manyağı eleman ile 9 kız arkadaşı, ferrarisi ve milyar doları olan 19 yaşındaki genç gibi.

Bunlar, dikkatimizi daha çok tartışmamız gerekenden, yani gerçek olandan ve gerçekçi bir tartışmadan kaçıran uç örnekler. Ortalamanın biraz altınd bir erkeğin 4’ten 6’ya çıkması için neler yapılması gerektiğini konuşmak yerine, zirvedeki mükemmel alfa olmak hakkında konuşuyoruz. Ortalama bir kadının nasıl ortalama olduğunu konuşmak yerine sanki tüm kadınlar şu iki pozisyondan birindeymiş gibi konuşuyoruz :

a) tüm kadınlar mis gibi kokan tanrıçalardır.

b) tüm kadınlar penisinin üzerinden kalbini ve cüzdanını yakıp gitme peşinde koşan dişi iblislerdir.

Bir açıdan bakarsanız uç örnekler yararlıdır zira zaman zaman bunlara doğada rastlamanız mümkündür. Uçlar varolsa da insanların çoğu inanılmaz derecede ortalama etrafında toplanırlar. Bizim bu ortalama hakkında şu an olduğundan çok daha fazla konuşmamız lazım.

Troy Francis zamanında “ortalama erkek sadece hergün 9 – 5 çalışmamak, yeterince seks yapmak ve zamanı üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak istiyor. Ortalama bir erkeğin ferrari kullanayım ya da süper modellerle yatayım gibi bir derdi ve ihtiyacı yok” demişti. Tam bu kelimelerle değil ama bu anlamda.

Grubun En Kötüleri

Daha önce kaleme aldığım ve Axis – 2 kişilik bozukluklarını ele alan”deli orospu” serisi, karşılaşabileceğiniz en kötü ve yıkıcı kadın tiplerini konu ediyordu : psikopatlar, histerikler, narsisistler ve sınırda kişilik bozukluğu – borderline personality disorder hastaları. Bu tip kadınlar, kadın nüfusunun 5%’ini oluştururlar yani eğer 20 kızla çıkarsanız, böyle bir ya da iki kadınlar karşılaşırsınız. Bu kadınların negatif özellikleri zaman içinde pozitif özelliklerini bastıracaktır.

Bu kadınlar, kırmızı hap camiasında yazanların sosyal medyada hikaye paylaşırken ya da tweet atarken ele aldıkları kadınlar olma eğilimindedir :

  • 10 yıllık kocasını 13 yaşındaki öğrencisi ile aldatan kadın öğretmen
  • 11 adamdan yaptığı 13 çocuk ile iştirak nafakası fonu yöneten kadın
  • Velayeti kocasına kaybedecek diye çocuklarını öldüren kadın
  • 30una gelmeden 8 kere boşanmış kadın
  • 150 kiloluk, eğitimsiz, gelirsiz ama “eğer 183 değilsen, karın kasların ve 6 haneli maaşın yoksa bana bakma” diyen bekar anne

Bunlar, MGTOW ve benzeri grupların “vajinaya el sürmek yok” pozisyonlarını savunurken sıklıkla kullandıkları kadın tipleri. Tamam, bunlardan biri ile bile ilişkiye girmenin adamın hayatını paramparça edebileceğini biliyorum. Neyse ki bu kadınlar, bulunduğunuz yere göre değişen oranlarda azınlıktadırlar. Bu kadınların toplam kadın nüfusuna oranının 2.5% – 15% arasında olduğunu iddia edeceğim.

Grubun En İyileri

Dağılımın diğer ucunda da, kadın milletinin sunabileceği en iyi örnekleri varlar. Bunlar erkeğini kendisini geliştirmesi için destekleyen, feminen, ayakları yere basan, psikolojik sorunları olmayan, kendine güvenen, … kadınlardır. Güzellik hariç kendilerine değer katan şeylere yatırım yapmışlardır ama aynı zamanda da HB8 – 10 arası güzelliktelerdir. Bu kadınların pozitif özellikleri, negatif özelliklerinin çok ötesindedir.

Bu kadınlar, mavi haplı ya da mor haplı erkeklerin cinsel pazar değeri hakkında kendi perspektiflerini anlatırken kullandıkları kadınlardır.

  • Hayatını kocasına, çocuklarına ve torunlarına adamış büyükanne
  • Yemek yapan, her zaman sanki biraz önce yıkanmış gibi güzel kokan, dindar, bakire ve geleneksel kız
  • Hem kariyer hem spor yaparken ailesini de ihmal etmeyen kadın
  • Her zaman iffetli, kurallara uyan biri gibi gözüken manken / oyuncu

Bu kadınlar, gelenekçi ve benzeri grupların “evlenin, meyveler verin ve toplumunuzu kurtarın” diye tavsiye verirken sanki ortalama çoğunlukmuş gibi pazarladıkları kadınlardır. Böyle bir kadın gerçekten de hayatınıza zenginlik katabilir ama az önce bahsettiğimiz uçtakiler kadar azınlıktadırlar. Kadın nüfusunun 2.5% – 15%si gibi. Daha da kötüsü çoğu, genç yaşta kapılmışlardır ve 25 yaş üstünde boşta olanı çok azdır.

Grubun Ortalama Çoğunluğu

Bu kadınlar, kırmızı – mavi hap çizgisinin iki tarafınca da ihmal edilen kadınlardır. Fakat bu kadınlar, erkeklerin gerçek hayatta en çok karşılaştıkları tiplerdirler. Kötü ve iyi özellikler açısından ortalamadırlar.

  • Feminen ve kendine bakan ama yemek yapamayan
  • Hayatı kontrol altında ama fazla yatırım gerektiren
  • Kibar ve sevecen fakat adet günlerinde cadıya dönen

Bunlar kadın nüfusunun 60 – 70%sini oluşturan ve HB skalasında genellikle 5 – 7 arasında bulunan kadınlardır.  Bu kadınlar ihmal edilirler zira zıt kutuplarda alınan pozisyonlar açısında bir faydaları yoktur. Bu kadınlar hayatınıza bir pozitif bir negatif olabilirler ama çoğu zaman hayatınıza etkileri nötrdür.

Zıt Kutuplarda Bulunan Radikal Örnekler

Bu camiada yapılan tartışmalar ile ilgili temel problemlerimden biri, insanların ne konuştuğunu anlamakta zorluk çekmem. Aslına bakarsanız, insanlar birbirleri yokmuş gibi mi davranıyorlar, birbirlerini özellikle anlamazlıktan mı geliyorlar, birbirleri ile güç oyunu mu oynuyorlar ya da kendi inançlarına o kadar gömülmüşler ki karşı tarafı duyamıyorlar mı anlamakta zorluk çekiyorum.Ya da ego – yatırımları ölümüne savunma pozisyonunda zira herhangi bir karşıt fikir ile kağıttan kaleleri yıkılacak gibi.

Bir konuyu sağduyu ile tartışmaya her çalıştığımda, ad hominem saldırı ve parmak göstermeler, abuk argümanlar bombardımanı, karmakarışık sözlerle ispat çabaları ve laf salatası ile karşılaşıyorum.Konuya odaklanmak, iyi niyet ve mantık ile tartışmak, kaynak göstermek yerine çoğu zaman konuşulan birinin karakterine saldırı, kuyuyu zehirleme gibi kimseye yararı olmayan şeylere evriliyor.

Bu tartışma biçimi çoğu zaman kimsenin fikrini değiştirmiyır, konuya hiçbir ek açıklık getirmiyor, yeni bilgi üretmiyor ve işin içindekilerin ciddi miktarda zamanını israf ediyor. Sonuçta bu alana gelen çoğu insanın, burada ortaya konulan bilgiye ve komunitenin kendisine oldukça ikili / zıt kutuplar ekseninden baktığını düşünüyorum.

Yüksek-T ya da Soya oğlan

Alfa ya da Beta

Çatışma – arayan ya da Çatışmadan – kaçan

Savaş Lordu ya da Savaş Gelini

Hipergami ya da İffet abisesi

AWALT ya da NAWALT

Bizden veya Onlardan

Bir noktada “Evet ya da Hayır” cevapları şeklinde konuşmayı bırakıp Likert ölçeği (5 veya 7 puanlık bir ölçek kullanan, bazen memnun ölçeği olarak da adlandırılan, bir aşırı tutumdan diğerine seçenekler sunan bir soru türü) üzerinden konuşmaya başlamalıyız.

“Tüm kadınlar hipergamik mi?” Evet … ama bu, kız arkadaşınızın nezle olup yatağa düştüğünüzde gidip tüm arkadaşlarınızla Goriller gibi sikişeceği anlamına gelmiyor.

Tüm kadınlar öyle mi?” Evet … ama bu hepsinin aynı derecede öyle olduğu anlamına gelmiyor. Borderline Personality Disorder hatununun çevresinde sayısız uydu dönerken “normal” bir kadının belki bir iki tane dönecektir.

Katı bir zıt – kutuplar bakışını ve bunu bir sıfır toplamlar oyunu görmeyi bırakıp yolumuza devam ettiğimizde, sağlam bir öğreti içinde yolumuza devam ederiz. Sonuçta ben bu aşırı uçlarda düşünmenin bir nedeni olduğuna inanıyorum : yeni uyanmaya başlayan mavi haplı (ve kırmızı hapı almış birçok erkek), AWALT kesin, 100% derecesinde anlatılmazsa, gidip o “özel” kızı / tek boynuzlu atı “bulup”, sonrada onun az rastlanır bir NAWALT  olduğuna inanmak için bin türlü zihinsel jimnastik yapacaktır. Yüksek T (testosteron) alfa erkek arketipi de aynı nedenle var : buraya gelen erkeklerin çoğu zararsız / efendi erkek davranışları sergilemekte sorun yaşamıyorlar ve eğer “alfa” davranışlarda bir miktar aşırıya kaçsalar bile, birer savaş makinesine dönüşmeyecekler.

Özet ve Sonuç

Bence kırmızı hap camiasının erkeklere verdiği iki zarar şekli var :

A) Aşırı miktarda bloatware (cihazınızı yavaşlatan ve sizin tarafınızdan yüklenmemiş, istenmeyen uygulamalara verilen genel bir isim) ve İşletim Sistemi güncellemesi yapması

B) Bir şey aslında A’dan B’ye iken bunu X ya da Z diye göstermesi

Benim sürekli okurlarım, CPD konusunda çan eğrisini kullanmayı sevdiğimi bilirler. Bunun nedeni, genetiğin çan eğrisini takip etmesidir : boy ve zeka, penis boyu vs …. ama nüfusun çoğunun yolun ortasında yürümesidir. Bazı pozitif azınlıklara piyango vurur, bazıları aşırı çalışır ve yine bazıları hem şanslıdır hem de çok çalışırlar.  Bazı negatif azınlıklara hayat tokat atar, bazıları kendi kendilerini darmadağın ederler ve yine bazıları hem şanssızdır hem de kendi kendilerini darmadağın ederler. Fakat çoğu insan için olay biraz A, biraz da Bdir.

Piyasada dönen sikişin 80%ini yapan 20% azınlık erkekler arasına girmenizi teşvik ediyorum. “Sikiş” dememin bir nedeni var. PUAlar kelimeyi kendi tekellerine almak istiyorlar, gelenekçiler etrafına firewall inşaa etmek istiyorlar ve büyük şirkerler ise size ihtiyacınız olmayan bir sürü ıvır zıvır satmak için kullanmak istiyorlar. Ben “sikiş” kelimesini matematiksel amaçlarla kullanıyorum.Eğer “erkeklerin 80%i, kadınların 20%si ile yatıyor” dese idim olay şöyle olurdu :

Her 1000 erkekten 200 tanesi kızları kapardı, 800 tanesi avucuna abanırdı.

Sikiş dediğimde ise olay şu :

Her 1000 sikişten 800 tanesini tepe 20% yapıyorken, 200 tanesini ise diğer 80% yapıyor.

Farkı görebiliyorsunuz değil mi?

AWALT çok acı ve sert görünebilir ama bir silah ile uğraşırken sürekli doluymuş gibi dikkatli davranmak akıllıcadır. AWALTın dediği tek şey tüm kadınların, büyük bir yelpazede bulunan ve erkeğin hayatında negatif etkilere yol açabilecek davranışları yapma kapasiteleri vardır. Bunların farkında olmak sizin risk yönetiminizin daha etkin olmasını sağlar.

Dediğimiz çoğu şeyin negatif ve karanlık göründüğünü biliyorum ama hayatını bir rüya aleminde yaşayan erkeğin gerçek hayat kabusa dönecektir. Ama bunlar deterministik şeyler değiller : kaderiniz, kız arkadaşınızın / karınızın  sizi eninde sonunda (daha iyisi için) terk etmesi değil. Ama 1. Kuralı çiğner, şişman bir koltuk patatesine dönüşür, eğlenen ustalık göstermez, ilişkiyi onun yönetmesine izin verir ve arada kıçını şaplaklamazsanız sizi terk edebilir. Ve 2. Kuralı çiğneyerek duygusal, ağlak, sürekli şikayet eden ve seks dilenen bir oğlan çocuğuna dönüşürseniz, hayatınızı cehenneme çevirip kıçınıza tekmeyi basacaktır. Böyle yaparsa suç onda mı? Sonuçta kız arkadaşınız / karınız lezbiyen değil, neden bir başka “kadınla” birlikte olmaya devam etsin?

Bir keresinde, “keşke dünyadaki tüm erkekler mor haplı olsalar” demiştim. Bu bile doğru yönde atılan bir adımdır. 35% yağ oranından 25% yağ oranına gitmek, doğru yönde atılan bir adımdır. 100 Bin Lira borçtan 50 bin Lira borca inmek, doğru yönde atılan bir adımdır.Hiç seks yapmamaktan (sık sık reddedilsen de) seks yapmaya başlamak, doğru yönde atılan bir adımdır.

Başka insanların nerede olduğuna odaklanmayın. Siz ne yöne gidiyorsunuz, ona odaklanın.

Çeviri : Neglecting the mean

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

176
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
148 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
1980SüleyMANBen bilmem alfa beta omegaAlfayolcusu00Alfayolcusu00 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Htere
Guest
Htere

Öncelikle biraz uzun bir yazı olacak ama genç bir kardeşiniz olarak bu yazıdaki hususla alakalı bazı şeylerin dengesini kurmakta zorlandığımı fark ettim.Burada biraz yardıma ihtiyaç duyuyorum. Bazen sadece seks odaklı düşünüyorum daldan dala atlamak tabak çevirmek her gece başka birisiyle yatıp kalkmaya dayalı bir gelecek çizesim geliyor. Ancak bazı zamanlarda da bu yazıda belirtilen grafikteki o en üst kısımdaki kızlardan biriyle ilişki yaşamak cazip geliyor. Hayatının merkezine beni koyan bir kız.. Bu gitgeller psikolojik olarak beni yıpratmakla ve gelecekte ne yapacağımı bilememenin verdiği huzursuzlukla başbaşa bırakmakta. Bu yolda sizce nasıl bir düşünce tarzına sahip olmalı?

augustus iv
Guest
augustus iv

Bir kızın seni el üstünde tutacağını düşünmek bile seni karşına çıkacak ortalama üstü ilk kız karşı oneitis yapar.

Benim tavsiyem farklı kadınlarla birlikte olup içlerinden yukarıdaki yazıya en yakın olanıyla yoluna devam etmen.

Adam uzun uzun mükemmel kadın azınlıktadır yazmış. Sen hala öyle bir kadın bulup kendimi hayatının merkezine oturtsam mı diye soruyorsun. Kendinize yapmayın bunu.

sirdragon
Guest
sirdragon

Eline sağlık abi

Tom Hardy
Guest
Tom Hardy

“Daha önce kaleme aldığım ve Axis – 2 kişilik bozukluklarını ele alan”deli orospu” serisi, karşılaşabileceğiniz en kötü ve yıkıcı kadın tiplerini konu ediyordu : psikopatlar, histerikler, narsisistler ve sınırda kişilik bozukluğu – borderline personality disorder hastaları.”

Bahsedilen yazı nerede ?

Sensei
Guest
Sensei

Seks için yalvarmak kısmını tam anlamadım birini, örneğin kız arkadaşımızı film ya da dizi izlemek için çağırmak mı yalvarmak oluyor ? Biraz örneklendirebilirsen sevinirim abi.

AtheistJesus
Guest
AtheistJesus

O değil ,kız seks verir diye sana dayattığı ama senin yapmak istemediğin şeyleri sırf sonunda seks olur diye yapman seks için alternatifsiz ,aç olduğun anlamına gelir.Kızın Donuna girmek için ona yardım etmen gibi.Eve gel film izleriz demek sorun değil zaten herkesin yaptığı bu şekil bir davet oluyor genelde.

Sensei
Guest
Sensei

Açıklamalar için teşekkürler.

Hipergamik erkek
Guest
Hipergamik erkek

Bence filme vb. Çağırmak değil kız istemediği halde diretmek yoksa nolur benimle at diye demezler yani

Daves
Guest
Daves

Benim anlamadığım olay şu, 1) Red Pill bize bütün kadınlar aynı değildir der iken aynı zamanda da bütün kadınlar aynı imiş gibi gidip kocasına sakso çekmeyen ama ondan önce 4 erkekle gruba girmiş kadının örneğini veriyor ve “bakın kadın, hipergami böyle birşey” diyerek bilinçaltımıza bütün kadınlar orospudur diyor. Bunun feministlerin yaptığı “bütün erkekler kadın tecavüzcüsüdür, kadın dövücüdür” den hiç bir farkı kalmıyor. 2) Yazıda 25 yaş altında çoktan kapılmış olduğu iddia edilen az sayıda HB 8-10 olup kendine, ailesine fiziğine, iş hayatına zaman ayırmış, kendini geliştirmiş herkesin isteyeceği “ O KADININ” varlığından bahsediliyor. Ama aynı zamanda Red Pill diyor ki… Read more »

Sensei
Guest
Sensei

Eline sağlık, güzel yorum. Gelecek yorumları merak ediyorum.

Özgür
Guest
Özgür

Dostum yazının olayı uç örneklere bağlanmamanız üzereyken senin gidip hb 8-10 arası kadını hb 10 olarak anlaman tam bir andavallık değil mi?

Daves
Guest
Daves

Sen önce yazdığımı bir doğru oku ondan sonra ok andaval bilmem ne diye hayıflanmaya çalış.

augustus iv
Guest
augustus iv

1) sakso örneğinde anlatılmak istenen hipergami. Yoksa sakso çekmeyen kadınlar ve evlendikten sonra kocasının anal queen’i olan kadınlar vardır. Bütün kadınlar aynı değildir. Kırmızı Hap’ın bir takım Emirler’i var. Museviliğin 10 emiri gibi. Ağırlık kaldır, kendini geliştir vesaire gibi geri kalan her şey sünnet. Yapıp yapmamak sana kalmış. 2) aklınız hemen güzelliğe gitmiş. Yazıda HB 8-10 demiyor kıstas olarak. Evlenilecek kadının eli yüzü düzgün olmalı ama HB 6 bile olabilir yukarıda bahsedilen kadın. Ben bu siteyi takip edenler de dahil çoğu erkeğin 35-45 yaş arasında bir şeye benzeyeceğini düşünmüyorum. Ağırlık kaldırmak yok, iş alanında kendini geliştirmek yok, sokağa çıkıp yeni… Read more »

Daves
Guest
Daves

@augustus iv Anlatmak istediğini anladım. HB10’a vurgu yapmamın sebebi Mahmut Abinin sonradan açıklık getirdiği gibi kimine göre var kimine göre yok olması durumundan ve de HB 8-10 seviyesindeki hatunun yeni haplanmış kafası karışık bir adama tanrıça görünümünde olacağından idi. O zaman Rep Pill aslında uçlarda yaşamak değil. Hatunun kölesi ol zaten demiyor ama hatuna hep kötü ol, hep sikleme hep bi düşün diyor. Ya açıkcası evet o 10 emiri uygulayınca ağırlıktır, masturbasyondur, insalarla diyalog ve bazen de olmak istediğin gibi davranınca içinden geliyor herşey zaten istemesen de o güçlü maskülen karakterdeki adam oluyorsun. Benim bu 35-40 olayını sormamın sebebi de… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@Daves

“zamanında gerçek bir “klinik” narsist ile 10 ay arkadaşlık yapıp 2 ay aynı evde kalmak zorunda olmuş ve hayatına sıçılmış”

Nasıl oldu ? Anlatır mısın ? Gözlemlerin nelerdi ?

Daves
Guest
Daves

@BenLark, Sana bunu sadece yüz yüze anlatabilirim. Kendisinin burayı takip ediyor olması muhtemel. Zaten bana PUA ları ilk o göstermişti ama Kırmızı Hap felsefesinden hiç bahsetmemişti. Eğer burayı takip ediyor ise anlatacağım şeylerden illaki kimliğimi ortaya çıkarabilecek niteliklerde birisi olduğundan burada bunu yazamam. Kendisinden başlarda baya korkmuştum yani ifşa ettikten sonra ki başlarda sosyopat olduğunu düşünmüş daha sonraki araştırmalarım sonucunda narsist olduğunu anlamıştım. Hangi ildesin sen? Ve de neden bu kadar yazılanın sadece bu kısmı ile ilgilendin? Dark Triad kavramından ötürü ise evet canlı canlı yaşadım ve üzerimde denendi. Sonra ben de bir süre kızlara denedim işe yarıyor gibiydi sonra… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@Daves

“Kendisinden başlarda baya korkmuştum yani ifşa ettikten sonra ki başlarda sosyopat olduğunu düşünmüş daha sonraki araştırmalarım sonucunda narsist olduğunu anlamıştım.”

Narsistik Taciz istismar diye araştırmalar videolar var internette.

Ben de böyle birini tanımıştım
zamanında herif güç oyunları,manipülasyon hepsini doğuştan biliyor gibiydi.Genç yaşlardan itibaren bir sürü hatunu baştan çıkarmıştı.Psikopat olduğunu düşünmüştüm herifin.
Beni hiç sevmezdi birkaç defa kavga etmiştim en sonunda pes etmişti.Şaka gibi insanlar…
Keşke bu konuda da yazılar yazılsa.

Daves
Guest
Daves

@BenLark,

Aynen dediklerinin hepsi mevcuttu. Manipülasyonlar, akıl oyunları, ayna psikolojisi ve en berbat olanı da Gaz Lambası etkisi ya da oyunu diye bir olay var. Bütün olan bitenin farkına vardığımda hayatımın en büyük dehşetini yaşamıştım. Psikolojik şiddeti gerçekten iliklerime kadar yaşamıştım ve eğer erken uyanmasaydım başta şaka ile başlayan fiziksel şiddet dozunu yükseltip gerçek şiddete dönmeye başlayacaktı. Gerçekten kabustu. Belki de ondan biraz da insanlara karşı öfke var.
Hangi ildesin sen?

BenLark
Guest
BenLark

@Daves

Bence sen olayı başlarda hafiften anladın ama içindeki iyi insan iyi arkadaş olma arzusu ağır bastı ve olaylar gelişti.Nice Guy Sendromu olabilir

“Her zaman iyi olmaya çalışan bir insan iyi olmayan çok sayıda insanın arasında bir yıkıntı haline gelecektir”

Nichollo Machiavelli – Prens

Daves
Guest
Daves

@BenLark, Psikopat kelimesinin önüne gelene saldıran hede hödö yapan arka mahalle abileri olduğunu sanardım. O yüzden ne olduğunu bilemedim. Ama en ilk ilkden bahsediyorsak evet. Tanıştıktan 2 dk sonra yanımdaki başka bir arkadaşıma “ben bu çocuğu döverim. Bu nasıl bir mal lan?” Demiştim. Ters ters cevaplar falan vermişti. Dediğin gibi Nice Guy sendromu da olabilir. Prens-Hükümdar kitabı da bana ne amaçla okuduğumu asla anlamadığım zorlayarak okuttuğu ilk kitaptı. Sonra da sürekli felsefe kitapları. Yalnız narsistim erkekti kadın değil. Arkadaş olarak başlayıp daha sonra çıkar ilişkisine dönmeye başlamış kukla olmaya başlamışlık vardı. Ama halen söylmedin. Hangi ildesin? Ve bu konularla neden… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@Daves

Mr.Deer hakkında konuşmak istemiyorum kendi çapında takılıyor her ne kadar takip etmesem de.
Dark Triad uygulanmaz aslında bu bir kişilik temelli olgu.Kişilik gelişiminde yeri olan ahlak empati vicdan gibi öğrenimler kimilerinde eksik.Yetiştiriliiş tarzı yüzünden yada genetik olarak böyle.Aslında kendini baskılayarak sen de öyle davranabilirsin ama belirli bir süre sonra “alışmadık don g*tte durmadığı” için kendini rahatsız hissedebilirsin.
Ne zaman alışırsın bilmem.

Daves
Guest
Daves

@BenLark Aslına bakarsan bunu denedim. Kendimi baskılayarak Dark Triad ı denedim ve sonuçları inanılmazdı. Çevremdeki herkes benim acayip zeki biri olduğumu falan düşünmeye başlamıştı, eski arkadaşlarım ise delirdiğimi. Ama dediğin gibi alışmadık g*tte don durmadı ve bir yerde patladı. Bildiğin acı çektiriyordu. Bence bunun sebebi de, dışa verdiğim izlenim ile içimdeki gerçek kişi aynı değildi. Dışarı verdiğim aşırı özgüvenli idi ama içimde esasında kırılması çok kolay o zaman özgüven olduğunu sandığım ama sonradan kibir olduğunu anladığım o dıygu vardı. Neyse olay şu ki, zorlayarak olabiliyorsun. Nereye kadae bilmiyorum ama bende patladı. Şuan olsam yine olurum diyorum, ama “ulan kim uğraşıcak,… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

@Daves

Bu tür bilgiler senin daha huzurlu daha iyi bir hayat yaşamanda fayda sağlar.
Hayatına yanlış kişiyi almamak büyük yıkımları önler.Sınırda kişilik bozukluğuna meyilli hatunların yaşattığı duygu fırtınası ve orantısız seksle karşılaşan biri bu hatundan LTR çıkmayacağını bilmesi lazım.Gidip de evlenirse sıçtı demektir.En iyisi mental orjini kendin yapıp yola devam etmek

Jonyy
Guest
Jonyy

Abi cok kizla birlikte oldugumuz zaman o kizlardaki guzel ozellikleri yeni kizlarda aramamiz normal mi

augustus iv
Guest
augustus iv

Sana talep olduğu sürece normal. Ama bir erkeğin birinci amacı boşalmaktır. Nereye boşaldığı çok önemli değil. Yani elimde onlarca kız varken içlerinde en güzelini ararım. Ama elimde bir kız varsa o an ona yumulurum. Bu demek değil ki her seviştiğimizle sevgili olmak zorundayız. Hayır.

Çevirmen Hoca
Member

Anlatılan ABD gibi kadın adamın altında inlerken yakalansa gene de erkeği suçlu çıkaracak kadar feminist yasalara sahip bir ülke olduğu için size biraz korkutucu gelebilir. Ama yazıda bahsedilen nafaka avcısı, bir sefer yatıp tekrar yüzüne bakmayan erkeğe tecavüz iftirası atan tipler bizde muhtemelen daha az, çünkü toplum ve din baskısı hala kadınların bu olaylardan rahatça çıkmasını engelliyor. Hiçbir şey olmasa bile kadına “Sen şöyle yapmasan adam da cesaret edemezdi” sorusu soruluyor. Dolayısıyla orada bile ortalamanın diğer ucu olduğu tahmin edilen bir sayı, bizde daha da düşüktür. Gene de temkini elden bırakmayın ama bu sinyalleri açıkça görmeden de her kızı yaftalayıp… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Dikkatli olmakta fayda var ama dediğin gibi biz gene de çok şanslıyız. Anadolu “babam ne der?” korkusuyla hareketlerine dikkat eden kızlarla dolu. Bence evlilik yatırımı yapılacak kız Amerika’ya göre daha fazla bizde.

MerMi
Guest
MerMi

Evet çoğu insan ortalamadadır.Fakat sahip olamadığımız ve iyi özellik olarak gördüğümüz şeyleri çoğunluk ortalama diye algılıyoruz ve buna takınca özgüven , sosyal zayıflık gibi sorunlar yaşıyoruz.
Mesela 1.70-1.80 boyundaki adamın 180-190 boyu olan adamları sanki çoğunluktaymış gibi görmesi ve kendine bakıp üzülmesi olayı.
Mesela tavlayabileceği ve seks yapabileceği hb6 lık bi kadın varken ilgi göstermeyen hb8 liğe kafayı takıp hb8 i ortalama çoğunluk olarak görmesi ve çevresine hakim olamaması olayı.

BlackLack
Guest
BlackLack

Mahmut abi yazı için teşekkür ediyorum gerçekten çok başarılı olmuş.

El nino
Guest
El nino

Şu sitedekiler azıcık spor yapsa, işine gücüne odaklansa ve sosyal ortamlara dahil olsa buranın aktifliği %90 azalır amk.

BenLark
Guest
BenLark

Azalmış zaten farkında değil misin?

Deus Ex Machina
Guest
Deus Ex Machina

Hasiktir lan çok iyi yazı. Adamsın Mahmut abi süper çeviri.

Orhun
Guest
Orhun

Yazi guzel. Tesekkurler

Undefeated
Guest
Undefeated

hB6 felan genellikle eğer CPD 8 ise gene bi nebze kolay zaten 10 sevgiliden 1-2 tanesi hb8 ve üstü olur. Hb8 kızları elde etmek zor değil aslında 6 ‘ya göre aynı ama mevzu şu hb8 kızın seçeneği çok ve sadece tek bir kategoride iyi olman yetmiyor hepsinde iyi olman gerekiyor. Mesela çok yakışıklı,çok zengin,statülü bir adam nasıl kız ister? Hb8- 9 böyle kızlara yürürken bunlarla rekabet ediyorsun o yüzden sıkıntı oluyor. Oyunun çok iyidir evet güzel ama kızın seçenekleri arasında hem oyunu çok iyi, hem yakışıklı adam varsa onu seçer. Yada çok yakışıklısındır ve oyunun çok iyidir belki kızın elinde… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Sadece hb6 ‘lara yürüyün dediğini de söylemedim bu arada. Üstte gene çekip yapıştırırsın diye abi 😀

Özgür
Guest
Özgür

Harbiden spor yazısını da yazan sendin sanırım. Testesteron üretiminin bașladığı yaștan itibaren gyme gidiyor olsan bile bayağı tecrübesiz kalıyosun. Ne diye yazdın öyle bir șey 🙂

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut Abi’den gaz alıp boş boş yorumlar yazmayalım. Bilginin yaşı yoktur. Fitness konusunda kendimi fazlasından iyi görüyorum,tecrübeliyim görmüş geçirmişim etrafımda ki herkes sporcu… Okuduğum,gördüğüm,izlediğim herşeyi aktarmaya çalıştım. Mahmut abiler uygun gördüler paylaştılar. Sağolsun sitede ki çoğu kişi de beğendi ve yararının dokunduğunu söyledi senin de beğendiğini sanıyordum eleştiri yapabilirsin o Post’un altına.

Undefeated
Guest
Undefeated

Daha aktaracağım çok şey var Spor konusunda yazı yetmedi isterseler seve seve yazarım 2-3 kişi faydalansa ne mutlu bana.

Özgür
Guest
Özgür

Yaptım zaten bayağı yazım var. Google arama motoruna fitness yeni başlayanlara tavsiyeler yazınca çıkan ilk linke tıkladığında verdiğin bilgiler var zaten. Ekstra bir şey anlatmış gibi konuşuyorsun 🙂 Bilginin yaşı tabiki vardır kardeşim olmaz olur mu? Tecrübe her şeydir. Vücudun testesteron üretimine yeni başlamış. Etrafından ne görürsen gör kendi üzerinde ne kadarını deneyebildin. 40 yaşında okulunu okumuş bu işten para kazanan Savaş Cebeci denen adam bile bazen saçma sapan yanlış bilgiler veriyor. Ama kendi bildiklerini yaz zaten yazında çok fazla yanlış da yoktu (Çok fazla bilgi de yoktu zira. Google arama motoru meselesi) Ama yukarıda ”Mahmut abi gene yanlış anladın”… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Trp ile ilgili başta anlatılan alfa oldum moruq,bench presste kaç basıyon len kafasında trol ergen işte amk.Onca blog site var burada dağı taşı siktim diye laf kesiyor vay aq 👍🏻👍🏻

Undefeated
Guest
Undefeated

Bak kardeşim bilip,bilmeden götünden uydurmuşsun. Benim googleye girip yeni başlayanlara tavsiye yazıp ve daha sonra site’ye yazdığımı iddia etmişsin iddia da etmemişsin üstelik iftira atmışsın. Ben bilgilerimin,fikirlerimin arkasındayım. Orada yazdım yazacağımı ve yazı yetmedi daha da yazarım.Mahmut abiler uygun gördüler paylaştılar? Site de beğenen de çok yararlanan da Fitness konusu olunca böyle olacağını biliyordum zaten :)) doğru evet savaş cebeci bile yanlış bilgiler verebiliyor evet haklısın bu spor’a senin gibi herkesin yorumu var maşallah 🙂 Spor salonlarında yeni gelenler üzerinden ego mastürbasyonu yapan barzo tiplere benziyorsunuz öyle : ) Amk Fitness konusu olunca herkes sporcu kesiliyor 😀 adama bak adam… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

” Ben Lark” “BenLark” Daha önce de söyledim benimle ilgili durduk yere yersiz bilip,bilmeden eleştirilerin olmasına rağmen ama sen kaşınıyorsun 🙂 “Trp ile ilgili başta anlatılan alfa oldum moruq,bench presste kaç basıyon len kafasında trol ergen işte amk.Onca blog site var burada dağı taşı siktim diye laf kesiyor vay aq” Yazdığım hiçbir yorumda öyle bişey yok öyle bişey olsa Mahmut abiden tavsiye almam :)) hadi diyelim var argüman sunmadan yazmışsın mesela ben sana burda sen amipsin desem (ki öylesin) nolur? bilemedin doğru yapmış olurum :)) Hergün sitede boş boş gezen,millet’e işsiz gibi bulaşan adamsın(pardon) Oğlum varsa bir marifet’in çık konuş.… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Özgür

İyi niyetli olsan Savaş cebeci bile yanlış bilgi veriyor(sana göre). Undefeated’te verebilir ne var diyebilirsin gene sana göre yanlış bilgi tabi..

Kim verecek olum tavsiye’yi? Ronnie coleman’ımı getirecez olum gece gece güldüm ya

BenLark
Guest
BenLark

Hey çocuk adam sakin ol.Bu ne öfke kendine gel .Yetersiz mamayla mı besleniyorsunuz amk :)) Neyse konuşup da siteden ban yemeyelim şimdi.İyi günler 😀

Buka
Guest
Buka

Mahmut abi 3 aylık kız arkadasimla ayrılalı bir ay oluyor ve bir şekilde tekrar iletişimimiz oldu. Ben tekrar deneyelim dedim. Simdi sorun su: iliski bittikten sonra kız iki hafta birisi ile konuşmuş ve yürümemiş. Kendisi ile iletişime geçen eski erkek arkadaşına da özledim demiş. Simdi ise ben geri dönmüş olabilirim ama kendisi tekrar bir şeyler için benimle istekli bunu anlıyorum. Bu bir aylık süreç içerisinde söylediklerim next mi diyor