Ortalamayı görmezden gelmek

Uzun süredir siteyi takip edenler, benim cinsel pazardaki birçok şeyi çan eğrisine koyduğumu bilirler. Bunun anlamı şudur ki piyasada 10ların ve 0ların sayısı yok denecek kadar azdır, 5 ve 6lar oldukça fazladır ve diğerleri de bu ikisi arasında bir yerdedir. Bu örneği verdim zira cinsel pazar alanında istisnalara sanki bir durumun en tepesine ve dibine örnekmiş gibi bakmak çok yaygın.

Babaanneniz gibi iffetli, geleneksel, feminenlik, iffet ve zerafet sembolü kız en tepedir mesela. Dipte ise 4 haneli rakamlarda tarrağa atlamış, 8 kere boşanmış, 88 kere tecavüz iftirası atmış, iştirak nafakası ödemelerinden bir hedge fund yöneten kafadan kontak piliç vardır. Ana babasının evinde bir odada yaşayan, 150 kiloluk, gününü porno ve esrar içmekle geçiren, eline kadın eli değmemiş, abur cubur manyağı eleman ile 9 kız arkadaşı, ferrarisi ve milyar doları olan 19 yaşındaki genç gibi.

Bunlar, dikkatimizi daha çok tartışmamız gerekenden, yani gerçek olandan ve gerçekçi bir tartışmadan kaçıran uç örnekler. Ortalamanın biraz altınd bir erkeğin 4’ten 6’ya çıkması için neler yapılması gerektiğini konuşmak yerine, zirvedeki mükemmel alfa olmak hakkında konuşuyoruz. Ortalama bir kadının nasıl ortalama olduğunu konuşmak yerine sanki tüm kadınlar şu iki pozisyondan birindeymiş gibi konuşuyoruz :

a) tüm kadınlar mis gibi kokan tanrıçalardır.

b) tüm kadınlar penisinin üzerinden kalbini ve cüzdanını yakıp gitme peşinde koşan dişi iblislerdir.

Bir açıdan bakarsanız uç örnekler yararlıdır zira zaman zaman bunlara doğada rastlamanız mümkündür. Uçlar varolsa da insanların çoğu inanılmaz derecede ortalama etrafında toplanırlar. Bizim bu ortalama hakkında şu an olduğundan çok daha fazla konuşmamız lazım.

Troy Francis zamanında “ortalama erkek sadece hergün 9 – 5 çalışmamak, yeterince seks yapmak ve zamanı üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak istiyor. Ortalama bir erkeğin ferrari kullanayım ya da süper modellerle yatayım gibi bir derdi ve ihtiyacı yok” demişti. Tam bu kelimelerle değil ama bu anlamda.

Grubun En Kötüleri

Daha önce kaleme aldığım ve Axis – 2 kişilik bozukluklarını ele alan”deli orospu” serisi, karşılaşabileceğiniz en kötü ve yıkıcı kadın tiplerini konu ediyordu : psikopatlar, histerikler, narsisistler ve sınırda kişilik bozukluğu – borderline personality disorder hastaları. Bu tip kadınlar, kadın nüfusunun 5%’ini oluştururlar yani eğer 20 kızla çıkarsanız, böyle bir ya da iki kadınlar karşılaşırsınız. Bu kadınların negatif özellikleri zaman içinde pozitif özelliklerini bastıracaktır.

Bu kadınlar, kırmızı hap camiasında yazanların sosyal medyada hikaye paylaşırken ya da tweet atarken ele aldıkları kadınlar olma eğilimindedir :

  • 10 yıllık kocasını 13 yaşındaki öğrencisi ile aldatan kadın öğretmen
  • 11 adamdan yaptığı 13 çocuk ile iştirak nafakası fonu yöneten kadın
  • Velayeti kocasına kaybedecek diye çocuklarını öldüren kadın
  • 30una gelmeden 8 kere boşanmış kadın
  • 150 kiloluk, eğitimsiz, gelirsiz ama “eğer 183 değilsen, karın kasların ve 6 haneli maaşın yoksa bana bakma” diyen bekar anne

Bunlar, MGTOW ve benzeri grupların “vajinaya el sürmek yok” pozisyonlarını savunurken sıklıkla kullandıkları kadın tipleri. Tamam, bunlardan biri ile bile ilişkiye girmenin adamın hayatını paramparça edebileceğini biliyorum. Neyse ki bu kadınlar, bulunduğunuz yere göre değişen oranlarda azınlıktadırlar. Bu kadınların toplam kadın nüfusuna oranının 2.5% – 15% arasında olduğunu iddia edeceğim.

Grubun En İyileri

Dağılımın diğer ucunda da, kadın milletinin sunabileceği en iyi örnekleri varlar. Bunlar erkeğini kendisini geliştirmesi için destekleyen, feminen, ayakları yere basan, psikolojik sorunları olmayan, kendine güvenen, … kadınlardır. Güzellik hariç kendilerine değer katan şeylere yatırım yapmışlardır ama aynı zamanda da HB8 – 10 arası güzelliktelerdir. Bu kadınların pozitif özellikleri, negatif özelliklerinin çok ötesindedir.

Bu kadınlar, mavi haplı ya da mor haplı erkeklerin cinsel pazar değeri hakkında kendi perspektiflerini anlatırken kullandıkları kadınlardır.

  • Hayatını kocasına, çocuklarına ve torunlarına adamış büyükanne
  • Yemek yapan, her zaman sanki biraz önce yıkanmış gibi güzel kokan, dindar, bakire ve geleneksel kız
  • Hem kariyer hem spor yaparken ailesini de ihmal etmeyen kadın
  • Her zaman iffetli, kurallara uyan biri gibi gözüken manken / oyuncu

Bu kadınlar, gelenekçi ve benzeri grupların “evlenin, meyveler verin ve toplumunuzu kurtarın” diye tavsiye verirken sanki ortalama çoğunlukmuş gibi pazarladıkları kadınlardır. Böyle bir kadın gerçekten de hayatınıza zenginlik katabilir ama az önce bahsettiğimiz uçtakiler kadar azınlıktadırlar. Kadın nüfusunun 2.5% – 15%si gibi. Daha da kötüsü çoğu, genç yaşta kapılmışlardır ve 25 yaş üstünde boşta olanı çok azdır.

Grubun Ortalama Çoğunluğu

Bu kadınlar, kırmızı – mavi hap çizgisinin iki tarafınca da ihmal edilen kadınlardır. Fakat bu kadınlar, erkeklerin gerçek hayatta en çok karşılaştıkları tiplerdirler. Kötü ve iyi özellikler açısından ortalamadırlar.

  • Feminen ve kendine bakan ama yemek yapamayan
  • Hayatı kontrol altında ama fazla yatırım gerektiren
  • Kibar ve sevecen fakat adet günlerinde cadıya dönen

Bunlar kadın nüfusunun 60 – 70%sini oluşturan ve HB skalasında genellikle 5 – 7 arasında bulunan kadınlardır.  Bu kadınlar ihmal edilirler zira zıt kutuplarda alınan pozisyonlar açısında bir faydaları yoktur. Bu kadınlar hayatınıza bir pozitif bir negatif olabilirler ama çoğu zaman hayatınıza etkileri nötrdür.

Zıt Kutuplarda Bulunan Radikal Örnekler

Bu camiada yapılan tartışmalar ile ilgili temel problemlerimden biri, insanların ne konuştuğunu anlamakta zorluk çekmem. Aslına bakarsanız, insanlar birbirleri yokmuş gibi mi davranıyorlar, birbirlerini özellikle anlamazlıktan mı geliyorlar, birbirleri ile güç oyunu mu oynuyorlar ya da kendi inançlarına o kadar gömülmüşler ki karşı tarafı duyamıyorlar mı anlamakta zorluk çekiyorum.Ya da ego – yatırımları ölümüne savunma pozisyonunda zira herhangi bir karşıt fikir ile kağıttan kaleleri yıkılacak gibi.

Bir konuyu sağduyu ile tartışmaya her çalıştığımda, ad hominem saldırı ve parmak göstermeler, abuk argümanlar bombardımanı, karmakarışık sözlerle ispat çabaları ve laf salatası ile karşılaşıyorum.Konuya odaklanmak, iyi niyet ve mantık ile tartışmak, kaynak göstermek yerine çoğu zaman konuşulan birinin karakterine saldırı, kuyuyu zehirleme gibi kimseye yararı olmayan şeylere evriliyor.

Bu tartışma biçimi çoğu zaman kimsenin fikrini değiştirmiyır, konuya hiçbir ek açıklık getirmiyor, yeni bilgi üretmiyor ve işin içindekilerin ciddi miktarda zamanını israf ediyor. Sonuçta bu alana gelen çoğu insanın, burada ortaya konulan bilgiye ve komunitenin kendisine oldukça ikili / zıt kutuplar ekseninden baktığını düşünüyorum.

Yüksek-T ya da Soya oğlan

Alfa ya da Beta

Çatışma – arayan ya da Çatışmadan – kaçan

Savaş Lordu ya da Savaş Gelini

Hipergami ya da İffet abisesi

AWALT ya da NAWALT

Bizden veya Onlardan

Bir noktada “Evet ya da Hayır” cevapları şeklinde konuşmayı bırakıp Likert ölçeği üzerinden konuşmaya başlamalıyız.

“Tüm kadınlar hipergamik mi?” Evet … ama bu, kız arkadaşınızın nezle olup yatağa düştüğünüzde gidip tüm arkadaşlarınızla Goriller gibi sikişeceği anlamına gelmiyor.

Tüm kadınlar öyle mi?” Evet … ama bu hepsinin aynı derecede öyle olduğu anlamına gelmiyor. Borderline Personality Disorder hatununun çevresinde sayısız uydu dönerken “normal” bir kadının belki bir iki tane dönecektir.

Katı bir zıt – kutuplar bakışını ve bunu bir sıfır toplamlar oyunu görmeyi bırakıp yolumuza devam ettiğimizde, sağlam bir öğreti içinde yolumuza devam ederiz. Sonuçta ben bu aşırı uçlarda düşünmenin bir nedeni olduğuna inanıyorum : yeni uyanmaya başlayan mavi haplı (ve kırmızı hapı almış birçok erkek), AWALT kesin, 100% derecesinde anlatılmazsa, gidip o “özel” kızı / tek boynuzlu atı “bulup”, sonrada onun az rastlanır bir NAWALT  olduğuna inanmak için bin türlü zihinsel jimnastik yapacaktır. Yüksek T (testosteron) alfa erkek arketipi de aynı nedenle var : buraya gelen erkeklerin çoğu zararsız / efendi erkek davranışları sergilemekte sorun yaşamıyorlar ve eğer “alfa” davranışlarda bir miktar aşırıya kaçsalar bile, birer savaş makinesine dönüşmeyecekler.

Özet ve Sonuç

Bence kırmızı hap camiasının erkeklere verdiği iki zarar şekli var :

A) Aşırı miktarda bloatware ve İşletim Sistemi güncellemesi yapması

B) Bir şey aslında A’dan B’ye iken bunu X ya da Z diye göstermesi

Benim sürekli okurlarım, CPD konusunda çan eğrisini kullanmayı sevdiğimi bilirler. Bunun nedeni, genetiğin çan eğrisini takip etmesidir : boy ve zeka, penis boyu vs …. ama nüfusun çoğunun yolun ortasında yürümesidir. Bazı pozitif azınlıklara piyango vurur, bazıları aşırı çalışır ve yine bazıları hem şanslıdır hem de çok çalışırlar.  Bazı negatif azınlıklara hayat tokat atar, bazıları kendi kendilerini darmadağın ederler ve yine bazıları hem şanssızdır hem de kendi kendilerini darmadağın ederler. Fakat çoğu insan için olay biraz A, biraz da Bdir.

Piyasada dönen sikişin 80%ini yapan 20% azınlık erkekler arasına girmenizi teşvik ediyorum. “Sikiş” dememin bir nedeni var. PUAlar kelimeyi kendi tekellerine almak istiyorlar, gelenekçiler etrafına firewall inşaa etmek istiyorlar ve büyük şirkerler ise size ihtiyacınız olmayan bir sürü ıvır zıvır satmak için kullanmak istiyorlar. Ben “sikiş” kelimesini matematiksel amaçlarla kullanıyorum.Eğer “erkeklerin 80%i, kadınların 20%si ile yatıyor” dese idim olay şöyle olurdu :

Her 1000 erkekten 200 tanesi kızları kapardı, 800 tanesi avucuna abanırdı.

Sikiş dediğimde ise olay şu :

Her 1000 sikişten 800 tanesini tepe 20% yapıyorken, 200 tanesini ise diğer 80% yapıyor.

Farkı görebiliyorsunuz değil mi?

AWALT çok acı ve sert görünebilir ama bir silah ile uğraşırken sürekli doluymuş gibi dikkatli davranmak akıllıcadır. AWALTın dediği tek şey tüm kadınların, büyük bir yelpazede bulunan ve erkeğin hayatında negatif etkilere yol açabilecek davranışları yapma kapasiteleri vardır. Bunların farkında olmak sizin risk yönetiminizin daha etkin olmasını sağlar.

Dediğimiz çoğu şeyin negatif ve karanlık göründüğünü biliyorum ama hayatını bir rüya aleminde yaşayan erkeğin gerçek hayat kabusa dönecektir. Ama bunlar deterministik şeyler değiller : kaderiniz, kız arkadaşınızın / karınızın  sizi eninde sonunda (daha iyisi için) terk etmesi değil. Ama 1. Kuralı çiğner, şişman bir koltuk patatesine dönüşür, eğlenen ustalık göstermez, ilişkiyi onun yönetmesine izin verir ve arada kıçını şaplaklamazsanız sizi terk edebilir. Ve 2. Kuralı çiğneyerek duygusal, ağlak, sürekli şikayet eden ve seks dilenen bir oğlan çocuğuna dönüşürseniz, hayatınızı cehenneme çevirip kıçınıza tekmeyi basacaktır. Böyle yaparsa suç onda mı? Sonuçta kız arkadaşınız / karınız lezbiyen değil, neden bir başka “kadınla” birlikte olmaya devam etsin?

Bir keresinde, “keşke dünyadaki tüm erkekler mor haplı olsalar” demiştim. Bu bile doğru yönde atılan bir adımdır. 35% yağ oranından 25% yağ oranına gitmek, doğru yönde atılan bir adımdır. 100 Bin Lira borçtan 50 bin Lira borca inmek, doğru yönde atılan bir adımdır.Hiç seks yapmamaktan (sık sık reddedilsen de) seks yapmaya başlamak, doğru yönde atılan bir adımdır.

Başka insanların nerede olduğuna odaklanmayın. Siz ne yöne gidiyorsunuz, ona odaklanın.

Çeviri : Neglecting the mean

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

174
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
147 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
SüleyMANBen bilmem alfa beta omegaAlfayolcusu00Alfayolcusu00Padfoot Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bu makale bana verilmişti, şu sıralar düğün mevzularında olduğum için işler umulduğu gibi gitmedi ve geç kaldı.

Dolayısıyla Mahmut bey başta olmak üzere burada tüm dostlara özrü bir borç bilirim.

En kısa zamanda yerine çevireceğim makalelerle telafi edeceğim.

Saygıyla.

The next
Guest
The next

Teşekkürler açıklayıcı oldu

Samurai
Guest
Samurai

Kesinlikle. Tyler (Owen) bir seminerinde “Ben bu işi ilk öğrenmeye başladığımda bir kadına sokakta selam versem ve o da bana gülümseyerek baksa bu beni tüm gün mutlu ediyordu. Ama şimdi şirketler öyle hayaller pazarlamış ki eğitiminin başında numara alabilen bir adam asık suratla bana “flake oldu” diyebiliyor. Kişisel gelişim şirketleri insanlarda beklentileri yükseltecek yalan pazarlama yapıyorlar.” diyordu. Türkiye’de erkeklerin çoğunun oyunda ustalaşmak 500 kızla yatmak milyoner olmak gibi şeylerden önce bir düzgün giyinip parfüm sıkmayı, insan içine çıkıp göz teması kurarak sosyalleşmeyi öğrenmesi gerekiyor. En temel şeylerde eksikler çok ama bakıyorsun bir çoğu hemen uzaya çıkmak istiyorlar. Aynı kadınlardaki hipergami… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Katılıyorum. Özellikle gözlemlediğim şeylerden biri de kızı öpüyor,yiyor herşeyi yapıyor ama geçiremediği için kendini kasıyor,üzüyor. Üstelik 3 buluşma kuralı olayında da gözlemlediğim bu NEXT olayında da gözlemlediğim bu çoğu kişi de okuyan UÇ noktalara gidiyor.

The next
Guest
The next

Abi şunu çok merak ediyorum. Muhafazakar olup Hb 7-8 civarı olan kızlar nasıl oluyor da beta bir oğlanımiz ile uzun süre evlilik yürütüyor, hipergamiyi ayakları altına mı alıyorlar ?

Özgür
Guest
Özgür

Muhafazakar olduklarındandır belki? Ayrıca ilişkiyi yürüttüklerini nerden biliyorsun? Yan dairede yaşıyorlar sanırım? Her gece çığlık sesleri falan mı duyuyorsun? Yoksa ayda 1 kez sevişiyorlar ve sen evliliği yürüttüklerini mi sanıyorsun

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Sana muhafazakar gibi görünen bu kızların bir ağbisi ya da ailesi olduğunu söylesem.
Ya da şöyle desem.
Abisi olan kızların, çoğunlukla güzel olmaları 
“Cesaretin var mı aşka, çarpıyor abim bir başka” 

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

Mahmut abinin mevzu olduğunda sık sık dile getirdiği; ailenin büyük, görmüş geçirmiş kadınlarının nasihatlerini dinliyor onlar. Feminist devrim onlara henüz tam ulaşmadı. Yetiştirilirken kafasında bir erkek profili oluşuyor ve kendine eş olarak münasip görülen erkek bu profile üç aşağı beş yukarı uyuyor. Bu kızlar ortalamadan daha feminen ve itaatkâr. Hani derler ya gözü açılmamış. Erkeklerde sandığın kadar beta değil. Hem erkek hem kadın için anlamı olan değerler ve kaideler var. Ha hiç mi sorun olmuyor. Hipergami hiç mi devreye girmiyor? Elbette oluyor. Fakat hem kızın kendi iç dünyası hem de büyük ölçekli aile yapısı ( hef iki taraftan aile büyükleri… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Şaşırılacak birşey yok dostum.

Evlilik kırmızı hapa aykırı birşey değil hatta, bilakis bir aile kurup çoluk-çocuk sahibi olmak gayet uygundur. Önemli olan mavi hap hayallerine dalmamak, bir erkek olduğunu unutmamak.

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

“bazıları hem şanssızdır hem de kendi kendilerini darmadağın ederler.”

Şu grup ölmeli mi.

sezer
Guest
sezer

bilimsel olarak penis boyunun bir önemi olmadığı kanıtlanmış bir gerçek olsa da değişmeyen ve bitmek bilmeyen bi algı var porno endüstrisi yüzünden benim canımı sıkan tek konu bu açıkçası kendimde beğenmediğim vb

augustus iv
Guest
augustus iv

bilimsel olarak bakacak olursan parmakla bile bir kadını orgazm edebilirsin. penis boyu önemlidir ancak bir kadının ilk beşinde değildir. o yüzden çok takmanıza gerek yok. el sikini görmeyen kendininkini taramaları sanarmış. eski nesilde bu yüzden ayrı bir özgüven vardı. pornoyla büyüyenler 1-0 özgüvensiz başlıyor elin zencisinin sikini görerek. çok kafaya takmadan eğlencenize bakın.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Her zaman senden daha iyi özelliklere sahip birileri olacaktır. Var olan özelliklerini değerlendir, önce hatunu bul malafingoyu sonra dert edersin.

Boyu da-işlevi de önemli diyen makaleyi oku buradaki, kendini kandırma ama, şunu bil, var olanla da çok şey yapabilirsin.

Mesela, benim de görme engelim var (şu engel kelimesini itici bulsam da), Sen bi kızı uzaktan kesersin, ben kesemem ama, mutlaka farklı yollardan iletişim kurarım. Sen de bunun gibi düşüneceksin. Mutlaka farklı özelliklerin var onları keşfet ve maksimize et.

BenLark
Guest
BenLark

Hayatımızdaki hatayı ararken sürekli kişiliğimizde yada daha spiritüel bir sorundan kaynaklandığını empoze edildiğini fark ettim.Sen başarısızsın şöylesin böylesin çünkü sorun zihniyetinde kişiliğinde falan.

Mevzunun icraat kısmı hep es geçilmişti aslında.Olayın somut tarafıyla yüzleşmek daha yorucu ve işin kolayına kaçanlar bu kişisel gelişimi dopamin pornosuna çevirmeye başladı.

Reelde icraat olmayınca ortalamayı görmezden gelirler tabi çünkü hayallerde herkes kral amk…

Güzel yazı sakin kafayla okuyunca net anlaşılıyor

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

NANKÖR!

Bu kelime kendisine verileni değerlendirmeyip, eline geçeni tepen, kadir kıymet bilmeyenler için kullanılır. Bana denildiği gibi!
Nankörlerin alacağı en büyük ceza, nimetin ulaştığı kapının kapanmasıdır!.. Kapıyı kapatan da o nimeti veren değil; o nimeti önemsememesi, değerli bulmaması sebebiyle kendisidir!
Kendinin nankörü olabildiğin gibi, başkasına da nankör olabilirsin.

Nankör, kendine eder!

iflas bey
Guest
iflas bey

Bu yazdıklarınızı okuya okuya artık insanlıktan soğudum ve yoruldum..

Seksi geç, elimi sikmez oldum inan. Casper vari bir oluşumdan ibaretim.

Alfayolcusu00
Guest
Alfayolcusu00

Abi benim gıcık almam normal mi birazda sinirliyim :/ .

Alfayolcusu00
Guest
Alfayolcusu00

17 yaşındayım kafamdaki aşk vb şeyleri değiştirdim ve açık söylemek gerekirse çok can sıkıcı bir durum oldu :/ hiç aşık olmadım ama yinede canımı sıktı bu yazıyı da okuyunca iyice gitti ne yapmam gerek ?

SüleyMAN
Guest

Euthanise nin çocukça yorumlarını okudum ve sanki sonum onun gibi olacak gibi geliyor. Kendimden bahsedeyim boyum 197 kilom neredeyse 80 tipim iyi çoğu zaman ortamda ki en yakışıklı kişi olmama rağmen lanet büyüklükte bir burnum var ve kendimi hep başkalarıyla kıyaslıyorum. Son olarak eski sevgiliden sonra kendime gelemedim 1 ayda sadece 2 randevum oldu daygame yapamıyorum. Bana güzel 1 reçete sunarsan sevinirim. Sınava 1 ay kalmis ama hedefime göre çalışmadığım için kesin olarak mezun olucam