Oyun robotu – Oyunu kadınlara anlatmak (Vaka Çalışması)

Merhaba, 21 yaşındayım ve üniversiteye gidiyorum. Hem okuduğum hem de yarı zamanlı çalıştığım için oldukça yoğunum.

3 aydır bir kız arkadaşım var. Kız benim yaşadığım şehirden 3 saat uzaklıkta başka bir şehirde yani uzak mesafe ilişkisi.  Ama neredeyse her hafta görüşüyoruz. Ama sürekli ben oraya gidiyorum, o ailesiyle yaşadığından buraya gelemiyor zira dönüşü çok geç oluyor. Kız bu arada 18 yaşında ve sınava hazırlanıyor.

Üniversite okuyorsun, yakınında bir sürü kız var muhtemelen ama sen 3 saat uzaklıkta ve sürekli gidip görmen gereken, özgürlüğü oldukça kısıtlı bir kızla çıkmayı tercih ediyorsun. Uzak mesafe tercih edilir bir ilişki şekli değil. Seninkisi bunun da kötü versiyonu yani onun da sana gelmesi lazım ama hep sen oraya gidiyorsun. Git gel 6 saat yol.

Son haftalarda bana daha az mesaj atmaya başladı. İlgisinin düştüğünü hissediyorum. Eskisi gibi muhabbet heveslisi de değil. Bir haftasonu çıkamayacağını zira rahatsız olduğunu söyledi ki bu, benim her hafta yollarımı gözleyen bir kız.

Ben de bunun üzerine ona daha az ulaşmaya ve kendime odaklanmaya karar verdim. Fakat birgün mesajlaşmadıktan sonra bana mesaj atıp bir sorun olup olmadığını sordu.

Bir sorun olmadığını, iyi olduğumu söyledim. Sonra da “dürüst olmam gerekirse, aramızdaki iletişimin azaldığını fark ettim ve ama sorun değil” dedim.

Son kısımda saçmalayana kadar iyiydi. Yani sorun olmasa bunu neden belirteceksin ki? Bariz sorun ediyorsun zira bunu ona söylüyorsun.

“Sana ulaşıp duracağıma senin bana olan ilgin artana kadar kendime odaklandım” diye de ekledim.

Offf daha kötüsü geliyormuş meğerse. Yahu arkadaşlar, oyunu oynayın, kıza anlatmayın. Bu sizin acemiliğinizi gösterir, saçmalamayın. Sizi karizma değil palyaço yapar. Balık nasıl balık avlandığını bilmez, balığa onu nasıl avlayacağınızı anlatmak sizi komik duruma düşürür.

“Senin bana ilgin artana kadar kendimi geri çekiyorum zira Youtube’da Maho Abi öyle dedü”.

Neden bilmem ama kız sinirlendi.

Neden acaba? Allah Allah. Oysa “benim erkekim oyunun taçsız kralı olmuş, çok gururluyum” diye ağlamalıydı.

“Sana olan ilgimde bir azalma yok ama çok çalıştığın için sürekli arayıp rahatsız etmek istemedim” dedi.

Aranızdaki muhabbet azaldığında bundan etkilenmemelisin.  Yapman gereken tek şey, kızın mesajlaşma sıklığına ve uzunluğuna uygun mesajlaşıp kendi hayatına bakmak. Eğer bir iki hafta böyle devam ederse konuşabilirsin ama Allah aşkına “bana ilgin azalmak o zaman ben seni çok aramamak, Oturan Mahmut böyle dedi” diye zırvalama. Sadece nasıl olduğunu, bir sorunu olup olmadığını sorup öğrenebilirsin.

Oyunu söze döküp anlattığında karizma olmuyorsun. Bu senin karizmanı sıfırlıyor. Tam tersi genellikle kuyruk acın olduğunu, üzgün ya da kızgın olduğunu sinyalliyorsun. Kızı pasif agresif bir tavırla cezalandırıyorsun gibi duruyor.

Ona her gün yüz yüze görüşemediğimizi ve telefonda sürekli konuşmamızın bizim beraber geçirdiğimiz zamanın değerini azalttığını söyledim.

Bu konuda bana katılmadığını, böyle bir durumu hiç yaşamadığını söyledi.

Bana çok kastığımı, robot gibi konuştuğumu, daha fazla duygu ifade etmem gerektiğini söyledi.

Senin robot gibi olduğuna inanırım. Yalnız sen şimdi buradan aşırı uca kayarsın. Kız senden duygusal bir kıza dönüşmeni, duygularını üstüne kusmanı istemiyor.  Metaverse tanıtan Mark Suckerberg gibi değil de bir insan gibi davranmanı istiyor.

Arada bir mesaj atıp onu hala önemsediğimi göstermemi istiyor.

Arada bir mesaj at sen de. Yani altın oran 2:3 gibi bir şey ya da ilk ulaşmada 1:3 gibi bir şey. 1:10 ya da 1:5 değil. Altın oranı ve çekimi kıza fazla ulaşarak da bozabilirsiniz, kıza çok az ulaşarak da.

Kızın kendine güven problemi var sanırım.

Belki. Belki de sen gerçekten yetersiz ilgi gösteriyorsun.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

28
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
9 Comment threads
19 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
DarknessMahmut AbiBekirPetechmanMaximus Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
İbrahim
Guest
İbrahim

Peki ya bu kadın kız arkadaşımız değilde değer verdiğimiz biriyse, kuzen, abla, kardeş gibi onlara ileride kendilerine zarar verecek bir sürecin içinde olduğunu nasıl anlatırız?

Böyle
Guest
Böyle

Sadece başını okudum şimdilik, 21 yaşındaki bir çocuğun 18 yaşındaki bir kızla çıkmaması gerekir. 35 yaşındaki birisi 25 le çıkabilir ancak 21 18le çıkamaz.

Ahmet Sever
Guest
Ahmet Sever

legal olduğu sürece sana düşmez

Böyle
Guest
Böyle

Yazının tamamını okudum, arkadaş biraz davar. Kıza ilgin artsin diye kendimi geri çektim denir mi? Bunu herhangi bir insana bile dememen gerekir. Bir kız gelip sana sana küstüm çünkü aşkından ölüp peşimde koşmanın isitoyuem demesi gibi bir şey bu

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Davar filan biraz ayıp oluyor ama. Hıyarlığın lüzumu yok.

Inarius
Guest
Inarius

Mahmut, ben bu tarz sorunların yalnızca tek bir kadına odaklanan erkeklerde çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Elde bir tane olduğu için, sıçıp batırmamak adına kuruyor da kuruyor. İşin garibi kurmadan spontane takılsa, senin muhteşem sıfat tamlamana(Oyun Robotu) nail olmayabilirdi. Hakikaten bilader, Oyun Robotu nedir yahu!? 🤣

Koache
Guest
Koache

”Oyun Robotu” muhtemelen bir isim tamlaması.

Inarius
Guest
Inarius

👏

Koache
Guest
Koache

Üniversite’de kendisine göre bir kız bulamaması, yetersiz bir erkek olduğunu kanıtlar nitelikte. Ya tip anlamında ya karakter anlamında ya da oyun anlamında eksikleri var. Belki de üçü birden… (Statü başlığını konuya eklemedim çünkü üniversite öğrencilerinde pek de statü farkı olmuyor. Eğer bir kulüpte ya da benzeri bir organizasyonda başkan ya da başkan yardımcısı ise iş değişebilir tabi.)

namS
Guest
namS

Bu yazıda bi arkadaş da şöyle demişti kıza;
Arzunun pazarlığı olmaz. Zorla kendimi sevdirtemem vs. Mahmut abi de direkt sitenin linkini verseydin de kızcağız da rahat etseydi demişti ahahahaha. Gençler Mahmut abinin de dediği gibi bunlar sizin uygulamanız gereken şeyler. Dile getirmeniz gereken değil. Adının veya nasil soylendiginin hiçbir önemi yok. Sadece uygulayın, uygulayana kadar yapıyormuş gibi yapın bir zaman sonra beyninizi yeniden kablolayip yeni bir davranış kazanacaksınız.

İlomej
Guest
İlomej

Başlığa kahkaha attım eleman harbiden erkekadam.org yazılımı olmuş yanlışlıkla

Maximus
Guest
Maximus

Abi şuan benimde buna benzer bir durumum var. Bir hafta evvel ilk buluşmada ne yapılıra yazısına yorum atmıştım kıza dokunmadım kız beni beta olarak düşünür mü diye soru sormuştum o eleman benim abi. Mahmut abi 2.5 sene gibi bir zamandır sizi ve sizin gibi yerli yabancı çok fazla Redpill kanalları takip ediyorum düzenli bir şekilde hatta öyle bir noktaya geldimki abartısız 10 kişiye özel redpill konuşmaları yaptım onlara ders bile verdim sizin kitaplarınızı aldım okudum ve okuyorum Hergün yabancı redpill kanalları dinliyorum birkaç arkadaşım bana özelden yazıyor gel buluşalım bize ders anlat diye bildiklerimi anlatıyorum memnun olup gidiyorlar ama abi… Read more »

Petechman
Guest
Petechman

mahmut abi kadın arkadaşlarımız ile iletişimimiz nasıl olmalı pek? 4-5 kız 1 erkek dışarıya çıkılır mı mesela benim tecübelerime göre erkeğe yapılan saygısızlık artıyor böyle bir durumda. Ayrıca feminen arkadaş grubu oluyor vs. Senin fikirlerin neler