İlgisi Yetersiz Kız

Bazen bazı kelimeleri kullanırken, aslında anlatmak istediğinizin çok yanlış anlaşıldığını farkedemiyorsunuz. Karşınızdakinin çerçevesi, aynı kelimeleri tamamen farklı anlamasına neden olabiliyor.

Örneğin “bir kadının ilgisi yetersiz … NEXT” derken kastettiğim şey ile anlaşılan şeyin farklı olduğunu yeni farkettim. Youtube’da şu videonun altındaki soru – cevaba bakın :

Varnalı Pua : Buluşmaya gelmeyen kıza cevap olarak ne yazılmalı? Buluşmada 2 normal 1 flörtöz kuralındaki flörtöz kısmında neler denilebilir?(Sevgili pualar video özelinde gereksiz konulara değiniliyor içeriği vasat gibi)

Erkek Adam : Kızın ne yazdığına bakar. Eğer bir şey yazmadıysa NEXTlersin. Eğer bahanesi sudansa veya saygısızsa yine bir şey yazmadan nextlersin ya da dalga geçip nextlersin. Kız eğer makula benzer bir neden belirtiyorsa (belki yalan ama en azından aranızdaki etkileşime saygısı var gibi davranıyor) dert değil ben de zaten bir arkadaşı gördüm ona takıldım gibi bir şey söyler savuşturursun. Nextlemek ya da bir daha denemek sana kalmış. 2 kere eken kızı nextle.

Varnalı Pua : Gelebileceğimi pek düşünmüyorum u nasıl yorumlarsın Mahmut abi ve ne denmeli birde ikinci buluşma kaç gün aradan sonra teklif edilmeli.

Erkek Adam : “Gelebileceğimi pek düşünmüyorum” eğer seninle buluşmayı düşünmüyorum anlamında ise yani “bir planım var o nedenle o gün gelebileceğimi düşünmüyorum” şeklinde bahaneli değilse ikinci buluşmayı teklif etmeye gerek yok. NEXT! Kız seninle ilgilense şansını azaltmamak için bir bahane koyardı, seninle buluşup buluşmamak umrumda değil ve kesine yakın reddetmiş.

Eğer şansını devam ettirmek için bahane üstüne bunu söylüyorsa “yarın bir planım var gelebileceğimi pek düşünmüyorum” diyorsa bir hafta sonra yine teklif et. Yine gelemiyorsa şansını kaybetti.

Burada temel probleminiz kafa yapınız. Kız sizinle şansını arttırmak için hiçbir şey yapmıyorsa illa peşinden koşup kendinizi kıza bedavadan peşkeş çekmeye çalışmayın. Bu kendinizi kendi kafanızda çok ucuz / değersiz gördüğünüze işaret ki sizin bilinçaltınız bunu söylerken size kimse değer vermez. Kendinizi az ya da çok bir ödül olarak görmeniz lazım. O zaman kime ne zaman ne kadar teklif edeceğinizi otomatik ayarlarsınız. Siz ödülsünüz derken kız değersiz demek istemiyorum. Ama bu etkileşimden bir ilişki çıkacaksa o size ne kadar ödülse siz de ona o kadar ödülsünüz. Hatta kadınların verdiği bazı şeyleri piyasadan alabilecekken erkeklerinki satılmadığı için siz bir miktar daha fazla ödülsünüz.

Varnalı Pua : Mahmut abi şunu belirtmedim kıza ilk önce şu zamanda film var ona gidelim dedim o da gideriz dedi fakat o tarihten önce farklı bir yerde buluşma teklifime (Tel nosunu aldığım günün hemen ertesine) bu cevabı bahane belirtmeyerek verdi.

Erkek Adam : Sana ilgisi yok denecek kadar az. Diğer kızlara bak. Çok istiyorsan bir kez daha teklif et ama pek bir dönüş bekleme.

Varnalı Pua : ilgisi az ise ilkini niye kabul etti

Erkek Adam :

Gördüğüm kadarıyla henüz kabul ettiği bir buluşma falan olmamış. İlkinde zaten reddetmiş, ikincisinde gideriz demiş ama yer – gün – saat teklif veya kabul yok. Bir kız için bu kadar akıl yürütmeye değmez. Çok istiyorsan yer – gün – saatli filme çağır, geliyorsa git. Gelmiyorsa nextle. Bir kıza bu kadar kafa yorma.

Kızın neyi neden yaptığı onun problemi. Akıl yürütme ile olmaz. Yer – gün – saat vererek davetine tepkisine göre varsayım yapacaksın. Hepsi bu. Bir kız 2 teklifte bir yere gelmiyorsa ilgisi yetersiz deyip nextleyeceksin.

Sanırım sen ilgisi yetersiz kelimelerini kızı merkeze alıp anlıyorsun. İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum. Kız seni istiyor mu acaba şeklinde ilgiden bahsetmiyorum. NEXT ile bazen aslında size ilgisi olan kız, ilgisini zamanında, yeterince gösteremediği için sizi kaybeder şeklinde bakmanız lazım. Ben 100% elinin altındayım yeterki biraz da olsa ilgisi olsun şeklinde değil.

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Evet, “ilgisi yetersiz … next” (1) kendisini merkeze koyan, (2) satışı oldu kabul eden ve (3) “ben ödülüm” zihin yapısındaki biri için “ilgisi benim ilgimi hakedecek kadar yeterli değil o zaman ben de dikkatimi, ilgimi daha hakedenini aramaya yöneltirim” diye algılanır. Eğer kızı merkeze koyar ve kendinizi ödül saymazsanız “beni (yeterince) istemiyor o zaman ben de mecburen next” olarak algılarsınız.

Tekrar ediyorum : Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

279
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
77 Comment threads
202 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
97 Comment authors
MiracleJon JonesBerkovicAtabeyNegan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
çift maske
Guest
çift maske

abi selamlar, bundan yaklaşık 2 ay önce daha önceden tanışıklığım da olan fakat çok yakın olmadığım bir kıza instagram yoluyla yürüdüm. kız konuşmanın en başından beridir benimle gayet ilgilendi, konuşmaları hiç tıkamadı. buluşmaya çağırdığımda da beraberken ben neredeyse hiç konuşmadım hep o konuştu. kızın bana olan ilgisinden emindim fakat ilk buluşma olması nedeniyle bir adım atmamın (ayrılırken öpmek ya da kızın elini tutmak gibi) yanlış olacağını düşündüğümden bunu yapmadım. ilk buluşmadan 2 hafta sonra ikinci bir buluşmaya daha çıktık, bu 2 haftalık süreçte sosyal medyadan da konuşmaya devam ettik (arada 1 saat 1.30 saat gibi uzun aralıklarla). sohbetin gidişatı iç… Read more »

zion williamsson
Guest
zion williamsson

saydıklarının hiçbirini yapma

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba starbucksta dün bir kızla tanıştım muhabbet ettim sonra instagramını aldım ve bugün mesaj attım buluşmak için yarın şu saatte şurada bir şeyler içelim dedim oda iş yerinde bayaa yoğunum vaktim olmayabilir yazdı tekrar başka gün için teklif yapıyimmi sence ?

Dex
Guest
Dex

Çok saldıray davranmışsın. Kızla en azından biraz mesajlaş ve mesajlarına istekli dönüyorsa, seni sık mesajlıyorsa teklif edersin.

Tony Soprano
Guest
Tony Soprano

İlgisi yeterli, hatta fazla diyebilecegim bir hatun var. Starbucksta beni defalarca kesti, ben de her bakistigimizda gözlerimi kaçırmadım, daha sonra bir bahaneyle tanıştık, instant bir date yaptık. İlk buluşmada kiss close oldu, ikinci bulusmada da evime geldi. Bakire olduğunu ve bazı şeyleri ilk defa yaşadığını söyledi, performansına baktığımda sözlerine inandım açıkçası. Şimdi bu kız ben mesajlasma baslatmadikca kendisi mesaj atmiyor. Mesaj attigimda ise oldukca ilgili. Mesajlasma hakkinda dusunduklerini biliyorum ama en azından su asamada tabak olarak cevirmek istedigim biri olduğu için irtibatta kalmak istiyorum. Nasıl bir yol izlememi önerirsin?

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba avm de tanıştığım bir kızla geçen haftasonu buluştum her şey iyiydi buluşmada 3 gün sonra tekrar mesaj attım ikinci buluşma teklifini yaptım fakat kız sınavlar falan var bu aralar gelemem yazdı bende peki ozaman sınavların bittiğinde uygun olursan haber verirsin yazdım oda olur konuşuruz yazdı şimdi baktım spora gitmiş hikaye atmış instagrama acaba ilgisi yetersizmi bana ?

Kadir
Guest
Kadir

Mahmut abi internetten tanıştığım bir flörtüm oldu . 6 ay kesintisiz konuştuk ikimizde ayrı şehirde yaşıyoruz baya iyi anlışıyorduk buluşma kararı aldık ve onun şehrine gittim buluştuk , gezdik .Kızdan hoşlandığımı sevdiğimi daha önce söylemiştim biliyordu kendisi .Kızın benden önce 1 yıllık sevgilisi tarafından terk edildiğini biliyordum. o yüzden şuan pek ilişki yönüne bakmıyorum ama seninle olmak isterdim demişti. kızla buluştuktan sonra ertesi gün başkası ile buluşup ilişkiye başlamış biriyle ve bu nedenle kızla aramız bozuldu 2 ay konuşmadık . kız 2 ay sonra tekrar konuşmak için mesaj yolladı nasılsın tekrar bulaşalım deprasyona girdim gibi şeyler söyleme başladı. tekrar konuşmaya… Read more »

Dynamo
Guest
Dynamo

Mahmut Abi, daha önceden de sana yazmıştım. Tabaklarımdan biri ile gayet güzel geçen 2 buluşma geçirdim. Bununla beraber senin tavsiyen üzerine, hatun bulunduğum şehrin dışında olduğu için 2 hafta içinde en fazla 2-3 defadır mesajlaşma/arama başlattım. Bu mesajlaşma ve aramalar sıcak ve hatunun ilgisini hissettiğim şekilde geçti. hatta hatundan da mesaj vs aldım. Esas sorum şu: Ben kendi işlerimle ilgileniyorum ve artan kalan bu zamanda da nadiren hatuna mesaj yazıyorum ya da arıyorum ancak hatun son zamanlarda kendisi yazmıyor ya da dönmüyor fakat ben yazıp aradığımda gayet sıcak konuşuyoruz ve geçiştirme vs olmuyor. Bu durumda ne yapmak lazım ? Ps:… Read more »

Ruzgar
Guest
Ruzgar

Mahmut abi merhaba. 2 hafta önce bir kadın arkadaşım beni bir arkadaşıyla tanıştırdı. İlk buluşmada ben arkadaşım ve kız vardı. İlk görüşme yarım saat kadar sürdü birer kahve içtik ve kızın kalkmadı gerekti. Ardından arkadaşıma kız ile konuşmak ve birbirimizi daha çok tanımak adına instagramını istedim ve arkadaşım da bana kızla konuştuğunu ve instagramdan yazabileceğini iletti ve instagram adresini aldım. Ekledim fakat birkaç saat sonra kabul etti. Ertesi gün kıza mesaj attım fakat çok aktif bir iletişimimiz olmadı. Akşam bizi tanıştıran arkadaşımla oturacağımızı, dilerse onu da davet edebileceğimizi söyledim. O da kendi arkadaşları ile sinemaya gideceklerini, film öncesi kahve içebileceğimizi… Read more »

Flamier
Guest
Flamier

Mahmut abi siteyi 4 senedir okuyorum tek anlamadığım ve bu zamana kadar üstüne düşmediğim konu burası. Zaten bir kız biz masküleniz diye bize ilgi duymaz mı? İlgisi yetersizden kasıt nedir? Daygame-lifegame-sosyal oyun herhangi biri fark etmez. Hayatımızın merkezine kendimizi koyduysak, kıza flörtöz yaklaşıyorsak kızın ilgisizliği nerden geliyordur? Alfa erkek mantalitesine sahip birinin başarı oranı bile 4/10 bazen 2/10 olabiliyor ama ilgisizliğin sebebini çözemedim. Mesela erkeklere 20 tane hb8.5-9 gösterseler 20si ile de olur derler ama kıza 20 tane alfa mentalitesine sahip adam yaklaşsa muhtemelen çoğunu reddedecektir. Saçma gelen kısım da burası.

AcemiWomanizer
Guest
AcemiWomanizer

Merhaba Mahmut Abi. Ben bir ecnebi ülkesinde yaşamaktayım. Burada 2 aydır görüştüğüm bir kız var. Haftada bir ya da iki kez sekse giden buluşmalar, ara ara dışarıda takılmalarımız var. Ama ilişki bahsini ne ben açtım ne de o açtı. Her şey iyiyse bunu açması gerekmez miydi? Çünkü bazen yazmadığım zaman ne yazmıyorsun, aramıyorsun diye trip atıyor. Ben de işlerim var deyip geçiştiriyorum, tabaklara da devam ediyorum. Ama bazen bu konuyu düşünmüyor değilim. Bir de doğum gününde çalışacak, yalnız olacak diye istersen gel bana diye 2-3 kez çağırmıştım. Her seferinde belki kız arkadaşlarım gelir, akşama kadar çalışacağım vesaire dedi. Normalde her… Read more »

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba 1 ay önce cafe de bir kızla tanıştım daha sonra 6 defa buluştuk aramızda öpüşme oldu hep fakat bu kız her buluşmadan sonra bir programı olduğunu söyleyip gitti ben evde film izleyelim teklifi yapmama rağmen kız hep kaytardı bende zorlamadım geçen hafta covid geçirdi ve iyileşti bende 4 gün önce iyileştiğin zaman bir kahve içelim dedim ve hala cevap yazmamış fakat arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmış instagramdan hikaye atmış sence bu kıza tekrar bir şey yazıymmi mahmut abi ?yoksa nextlesem dahamı iyi ?

The Real Man's Way
Guest
The Real Man's Way

Mahmut Abi merhaba, üniversiteden alt dönemlerden tanıştığım bir kız var. 1. buluşma çok iyi değildi ama ilk elin günahı olmaz diyerek 2. buluşmaya çağırdım. Lakin 2. buluşmada da herhangi bir ilerleme olmadı fiziksele gidemedim. Buluşmalara geliyor, muhabbet fena değil ama mesela ben yazmadıkça kız yazmıyor, bundan sonra izlemem gereken yol nedir?

Prote
Guest
Prote

İlgisi bariz biçimde yetersiz olan sevdiğim bir kız var. Mesajlarımı cevapsız bırakıyor, aramalarıma dönmüyor vs. Ben de bu durumdan rahatsız olup yazmayı kestim. Bir müddet sonra durduk yere kendisi yazdı. Birkaç gün sonra da buluşma teklifime olur dedi. Ama sonrasında mesaj ve aramalarıma yine dönmüyor, kısa cevaplar veriyor. Ben yazmadıkça kendisi bir şey yazmıyor. Bu kızın bana ilgisi yoksa niçin köprüleri tamamen atmıyor? Yedeğe mi attı beni acaba? “Daha iyisini bulamazsam bunu düşünürüm, kenarda dursun” kafasında mı takılıyor?

j.f. kennedy
Guest
j.f. kennedy

ben 21, kız 17 yaşında. spor salonunda tanıştım kızla. sadece salonda karşılaşınca konuşuyoruz. birkaç günlük konuşmadan sonra dışarıda buluşmayı teklif ettim fakat sıcak bakmadı. numarasını da istemedim, çünkü buluşmaya gelmeyen numarasını da vermez diye düşündüm. bundan sonraki karşılaşmalarımızda kız bana daha sıcak davranmaya başladı, antrenman yaparken yardım istedi, hal hatır sorar oldu vs.
bu durumda nasıl davranılmalı?

Heartless
Guest
Heartless

Mahmut abi okulda bir kıza yürüdüm, Instagramını aldım ama yanlış almışım kız daha sonra okulda karşılaşınca hala istek atmadın dedi, bir daha aldım 😀 bu kızla 1-2 gün mesajlaştım ama toplasam 20 mesaj yoktur sevmiyorum mesajlaşmayı, okulda da karşılaştıkça ayak üstü ufak 1-2 sohbetimiz oldu. Okul çıkışı beraber yürümeyi teklif ettim, konuşurken kabul etti ardından mesaj atıp işim çıktı gelemiyorum dedi, haftasonu akşam dışarıya çağırdım mesajıma dönmedi, ben de bir daha yazmadım. 6 gün sonra Instagram hikayeme yanıt verip kalpli emoji attı, bir şey yazmadım. Next yapmalı mıyım ? Eğer yapmamalıysam şimdi nasıl davranmam ve ne cevap vermem lazım ?

Baris
Guest
Baris

Mahmut Abi merhaba yurt dışında yaşıyorum ve internetten ukraynalı çok güzel bi kızla tanıştım. Kız 22 yaşında ve ukraynadayken tv sunuculuğu yapıyormuş, instagramında da mesleğine dair videoları da var yani basit ukraynalılardan değil. Kız benden 60 km uzakta oturuyordu. Biraz mesajlaştıktan sonra buluşmak istediğimi söyledim ve saatinde geç olduğunu isterse eğer bu gün bende kalabileceğini belirttim. Kız yarın erkenden eve dönmem gerekiyor, çok önemli bir görüşmem var dedi ancak yine de gelebileceğini söyledi ve arabasının olmadığını da ayrıca belirtti. 60 km uzaklıktaki kızı aldım ve benim bulunduğum şehre getirdim. Önce eve geçtik sonra kızı dışarı çıkardım ve deniz kenarına götürdüm,… Read more »