İlgisi Yetersiz Kız

Bazen bazı kelimeleri kullanırken, aslında anlatmak istediğinizin çok yanlış anlaşıldığını farkedemiyorsunuz. Karşınızdakinin çerçevesi, aynı kelimeleri tamamen farklı anlamasına neden olabiliyor.

Örneğin “bir kadının ilgisi yetersiz … NEXT” derken kastettiğim şey ile anlaşılan şeyin farklı olduğunu yeni farkettim. Youtube’da şu videonun altındaki soru – cevaba bakın :

Varnalı Pua : Buluşmaya gelmeyen kıza cevap olarak ne yazılmalı? Buluşmada 2 normal 1 flörtöz kuralındaki flörtöz kısmında neler denilebilir?(Sevgili pualar video özelinde gereksiz konulara değiniliyor içeriği vasat gibi)

Erkek Adam : Kızın ne yazdığına bakar. Eğer bir şey yazmadıysa NEXTlersin. Eğer bahanesi sudansa veya saygısızsa yine bir şey yazmadan nextlersin ya da dalga geçip nextlersin. Kız eğer makula benzer bir neden belirtiyorsa (belki yalan ama en azından aranızdaki etkileşime saygısı var gibi davranıyor) dert değil ben de zaten bir arkadaşı gördüm ona takıldım gibi bir şey söyler savuşturursun. Nextlemek ya da bir daha denemek sana kalmış. 2 kere eken kızı nextle.

Varnalı Pua : Gelebileceğimi pek düşünmüyorum u nasıl yorumlarsın Mahmut abi ve ne denmeli birde ikinci buluşma kaç gün aradan sonra teklif edilmeli.

Erkek Adam : “Gelebileceğimi pek düşünmüyorum” eğer seninle buluşmayı düşünmüyorum anlamında ise yani “bir planım var o nedenle o gün gelebileceğimi düşünmüyorum” şeklinde bahaneli değilse ikinci buluşmayı teklif etmeye gerek yok. NEXT! Kız seninle ilgilense şansını azaltmamak için bir bahane koyardı, seninle buluşup buluşmamak umrumda değil ve kesine yakın reddetmiş.

Eğer şansını devam ettirmek için bahane üstüne bunu söylüyorsa “yarın bir planım var gelebileceğimi pek düşünmüyorum” diyorsa bir hafta sonra yine teklif et. Yine gelemiyorsa şansını kaybetti.

Burada temel probleminiz kafa yapınız. Kız sizinle şansını arttırmak için hiçbir şey yapmıyorsa illa peşinden koşup kendinizi kıza bedavadan peşkeş çekmeye çalışmayın. Bu kendinizi kendi kafanızda çok ucuz / değersiz gördüğünüze işaret ki sizin bilinçaltınız bunu söylerken size kimse değer vermez. Kendinizi az ya da çok bir ödül olarak görmeniz lazım. O zaman kime ne zaman ne kadar teklif edeceğinizi otomatik ayarlarsınız. Siz ödülsünüz derken kız değersiz demek istemiyorum. Ama bu etkileşimden bir ilişki çıkacaksa o size ne kadar ödülse siz de ona o kadar ödülsünüz. Hatta kadınların verdiği bazı şeyleri piyasadan alabilecekken erkeklerinki satılmadığı için siz bir miktar daha fazla ödülsünüz.

Varnalı Pua : Mahmut abi şunu belirtmedim kıza ilk önce şu zamanda film var ona gidelim dedim o da gideriz dedi fakat o tarihten önce farklı bir yerde buluşma teklifime (Tel nosunu aldığım günün hemen ertesine) bu cevabı bahane belirtmeyerek verdi.

Erkek Adam : Sana ilgisi yok denecek kadar az. Diğer kızlara bak. Çok istiyorsan bir kez daha teklif et ama pek bir dönüş bekleme.

Varnalı Pua : ilgisi az ise ilkini niye kabul etti

Erkek Adam :

Gördüğüm kadarıyla henüz kabul ettiği bir buluşma falan olmamış. İlkinde zaten reddetmiş, ikincisinde gideriz demiş ama yer – gün – saat teklif veya kabul yok. Bir kız için bu kadar akıl yürütmeye değmez. Çok istiyorsan yer – gün – saatli filme çağır, geliyorsa git. Gelmiyorsa nextle. Bir kıza bu kadar kafa yorma.

Kızın neyi neden yaptığı onun problemi. Akıl yürütme ile olmaz. Yer – gün – saat vererek davetine tepkisine göre varsayım yapacaksın. Hepsi bu. Bir kız 2 teklifte bir yere gelmiyorsa ilgisi yetersiz deyip nextleyeceksin.

Sanırım sen ilgisi yetersiz kelimelerini kızı merkeze alıp anlıyorsun. İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum. Kız seni istiyor mu acaba şeklinde ilgiden bahsetmiyorum. NEXT ile bazen aslında size ilgisi olan kız, ilgisini zamanında, yeterince gösteremediği için sizi kaybeder şeklinde bakmanız lazım. Ben 100% elinin altındayım yeterki biraz da olsa ilgisi olsun şeklinde değil.

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Evet, “ilgisi yetersiz … next” (1) kendisini merkeze koyan, (2) satışı oldu kabul eden ve (3) “ben ödülüm” zihin yapısındaki biri için “ilgisi benim ilgimi hakedecek kadar yeterli değil o zaman ben de dikkatimi, ilgimi daha hakedenini aramaya yöneltirim” diye algılanır. Eğer kızı merkeze koyar ve kendinizi ödül saymazsanız “beni (yeterince) istemiyor o zaman ben de mecburen next” olarak algılarsınız.

Tekrar ediyorum : Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

279
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
77 Comment threads
202 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
97 Comment authors
MiracleJon JonesBerkovicAtabeyNegan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Semih88
Guest
Semih88

Merhaba Mahmut abi. Doğa yürüyüşünde bir kızla tanıştım ve çektiğim fotoğrafları ona gönderiririm bahanesiyle numarasını aldım. İlk akşam muhabbeti ilgisi gayet yerindeydi. 2 gün muhabbet edip buluşmaya çağırdım ama işinin olduğunu başka zaman görüşelim, tarih belirtmeden kapattı. Aradan 1 hafta geçtikten sonra tekrar muhabbet açtım ve buluşma ayarladım. Buluşmada kızı konuşturdum ve oturuşum her zaman dik geriye yaslanarak oturdum. Bi bahaneyle yanına geçtim ve elimi koltuğun üstünde açarak oturmaya çalıştığımda elimi çekmemi istedi. 2-3 kere eline ve koluna dokunduğumda sesini çıkarmamıştı. Biraz daha muhabbet ettik ama devamlı göz temasını korudum ama fiziksele yürümedim. Toplamda o akşam 2 saat konuştuk .… Read more »

Lazarus
Guest
Lazarus

Mahmut abi ilk buluşma akşam olmuştu 2 gün sonra akşam yazdım hatuna yoklama mesajı gibi bi mesaj attım aslında 2 gün için yoklama mesajı ne kadar doğru oldu bilmiyorum o an napıyorsun gibi bir şey yazmak istemedim yanlış bir şey galiba ama neyse. Hatunu 3 4 mesaj sonrasında buluşmaya davet ettim ama 3-4 gün sonrası için. İlk buluşma evime yakındı ikincisini ortak yere ayarladım evi uzak harbiden. Ha bir de perşembe buluşmuştuk perşembe keyifliydi dedim o da benim için de öyleydi dedi sonra buluşma teklif ettim yer zaman mekan vererek çarşambaya söz vermeyeyim dedi. Bu durumda ne yapmalıyım, 4-5 ggün… Read more »

cipca
Guest
cipca

abi kızla 1.buluşmam güzel geçmişti öpüşme fln olmuştu , ondan 1 gün sonra yazıp yeni bir buluşma ayarladım kabul etti , buluşcağımız gün buluşmaya 10dk kala ben sana birazdan haber versem olur mu dedi , tamam dedim , yaklaşık 40dk sonra yazıp bugün buluşmayalım hastayım ben biraz dedi ben de arkadaşımın yanındayım zaten sıkıntı yok yazıp kızı nextledim ne düşünüyorsun

Fevzi
Guest
Fevzi

Mahmut abi iyi akşamlar burda yeniyim ne kadar geç farketmişim bir kızla görüşüyorum 3-4 kez çıktık benim sorunum şu kız aradım mı açıyor ama kendi 2 hafta hiç aramıyor sadece 2 kez beni aradı hemen hemen hep benden bekliyor çağırınca geliyor ama hep buluşmayı ben teklif ediyorum o hiç etmiyor, konuşmalarımız kısa çok doygun değil diyorum istemiyor mu bir iki kez içten ben sendeki cevheri gördüm, hoşlanmazsam buluşmam vs. gibi iltifatlarda bulundu . Lakin ilgi az sonuçta bir cafeye gitmek istedim gezerken benim orda sevmediğim biri var filan dedi kurcalamadım gitmeyiz o zaman dedim ne yapmam gerekiyor şimdi aramaları en… Read more »

Fevzi
Guest
Fevzi

Mahmut abi iyi akşamlar verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler. Şimdi ilgisi az olan hatta çok az olduğunu varsaydığım bir kız var. Hep benden fazla bekledi aramaları mesaj buluşma teklifi. Bende bokunu çıkartmadım ama bir iki tık ondan fazla düştüm üstüne, neyseki farkettim hatamı çok sıçmadan çektim kendimi. Buluşmaya geliyor bende açıkcası bir kere tadına bakmak istiyorum. Amacım sadece sex olması gerektiği gibi😀 Benim için sadece cinsel değeri olan bu kızı tadına bakmayı bir kere olsun denemeden nextlemek istemiyorum bunun için son kez ben mi çağırayım. Amacıma ulaşma şansım böyle mi çok olur. Yoksa hiç iletişim kurmayayım onun buluşma teklifini mi… Read more »

Frost
Guest
Frost

Mahmut abi merhaba arkadaşlık sitesinden bir kızla konuşmaya başladım 1.5 2 aydır kız başka bir şehirde bu arada ben genelde umursamaz esprili şekilde konuşuyordum kız kıskanıyor flört ediyor mesajlarda neyse iki defa numara istedim bir defa instagram istedim vermedi en son instagram istediğim de tartıştık bir kız bana takip isteği attı o sitede bende kabul ettim geri takip ettim sen onla konuşuyorsun kesin falan kıskançlık yapmaya başladı gel diyorum numaranı ver bu siteden gidelim madem kıskanıyorsun diyorum gelmiyor ben kapatacagim zaman söz haber vercem diyor çözemedim ben bunu spora giderim kıskanır kızlar vardır gitme der iş numaraya gelince vermiyor. Sana… Read more »

Burhan
Guest
Burhan

Mahmut abi selam. Bundan 3 ay önce okuldan bir kızla konuşmaya başladık sevgilisi vardı fakat ayrılmıştı. Herşey baya samimi gidiyordu. Konuşmalar şakalaşmalar sana büyü yapıcamlar vs. Aramızda resmi bir ilişki olmadan cinsellik, yiyişme gibi şeyler de oldu. Aramızda hiçbir sorun yoktu gerçekten. Sadece benim kafamda ilişki olabilir oraya ilerlerse gibi bir fikir vardı ama direkt söylemedim. Bir gece o sarhoşken telefonda konuştuk bana sen kafamı çok karıştırıyorsun hayatımda nesin anlayamıyorum ne istiyoruz neyiz gibi bir şey söyledi. Bende ciddi ilişkiye yönelik neden olmasın tarzı birşey söyledim ben şuan iyi düşünemiyorum tekrar konuşalım dedi. Bende tamam fikrini söylersin dedim kapattım. Ve… Read more »

tonya
Guest
tonya

Mahmut abi merhaba. Daygame’de numarasını aldığım kızı 2 gün sonra buluşmaya çağırdım.Kabul etti buluştuk ama ben lojistik olarak hazır değildim.Bir şeyler içelim diye çıktık. Gastro-pub tarzı bir yere gittik ve ben bira içerken o limonata tarzı bir şey içiyordu. Sohbet bir yere kadar güzeldi ama bir süre sonra onun çerçevesine girdiğimi hissettim ve panikledim. Buradan nereye gidiyoruz tarzı bir soru sordu ama aklımda bir şey yoktu. Henüz saat 9 olmasına rağmen kız geç olmuş kalkalım diyince saate bakıp evet ya geç olmuş gidelim dedim. Böyle olunca hevesim kaçtı ve biraz soğuk yaptım. Çıkışta beline elimi attığımda kendini geri çekti bende… Read more »

Alpay
Guest
Alpay

Mahmut abi selamlar. 30 yas benle ayni yasta bana ilgisi olup olmadigini anlamadigim biri var. Kahveye cagirdim 4 gun once geldi oturduk sohbet falan. Sonra gec oldu kalkalim dedim. O aksamdan sonra 1 gun hic yazmadim. 2 gun sonra aradim direk. Yemege davet ettim. Kabul etti. İs cikisi onu alip guzel bir yerde yemek yedik sonrada yuruduk. Ufak ufak dokunuslarda yapiyodum koluna falan ozellikle. Sonra biraktim eve. Yine bir sonraki gun hic birsey yazmadim aramadim. Bugun 2. gun oluyur yine arayip bulusma ayarlicam. Fakat hep ben bulusma ayarlama cabasi icerisindeyim. O yuzden hevesim kirildi

xanax
Guest
xanax

Mahmut abi selam, 2 yıldır birlikte olduğum bir kyız var evlenmeyi düşünüyoruz ve son 3 aydır birlikte yaşıyoruz. normalde kız arkadaşımın bazı -direkt red flag olmasa da- davranışları çok hoşuma gitmese de sonuçta herkesin kusuru vardır diye takılmıyordum. Sorunlu davranışları ile ilgili konuşup bunların hoşuma gitmediğini kendisine belirttim ve bir ölçüde düzeltmeye çalıştığını gördüm. ağır bir soğuk algınlığı geçirdiğim için iş yeri hekimi beni eve gönderip 3 gün rapor verdi ve bir dolu ilaç. ailemden kimse bulunduğum şehirde olmadığından kız arkadaşımın benimle ilgileneceğini düşünmüştüm ama yanılmışım. Kendisinin çok daha önceden aldığı bir konser bileti vardı ve O bana akşam o… Read more »

Attila Murat
Guest
Attila Murat

İlgisi yüksek kızı (mesajlara hızlı dönmesi ilk adımları onun atmış olması ,ilk bıluşmayı onun ayarlamış olması vs)ardından istenilen buluşma teklifine bahane göstermesine rağmen (çağıran benim ama uyduları olan bi tip olduğu için öylesine takılmak için çağırdım)nextlediysek(kız uyduları olan ilgi bağımlısı bir tip bu nedenle o buluşmak istediğinde üzgünüm diyerek nextlediysek (tekrara düştüm reyiz kusura bakma),tabak çevirme stratejisi açısından hatalı mıyız? Biz de onu yedekte mi tutmalıyız sadece ilgisini almak için?Uyducu kızları türksat gibi işe mi almalıyız?

kerem
Guest
kerem

Yeni tanıştığım ilgisi yüksek kıza karşı çok uzun mesajlaşmak ve mesaj oyununda da gerekli piçlikte davranmamak gibi iki kritik hata yaptım. Daha önce bu kadar sıçıp batırmamıştım, sanırım kız fazla ilgimi çektiği için öğretileri düzgün uygulayamadım. Kızın mesajlaşmada ilgisinin azaldığı belli ve tekliflerime de olumlu cevap vermiyor. Kızla fazla ortak arkadaşımız var. Bugün ortak arkadaşımız olan en yakın arkadaşı kız da ortamdayken bizi alenen yakıştırdı ve imalarda bulundu. Kızların yakın arkadaşlarıyla bu tarz şeyleri fazlasıyla paylaştığını biliyorum, hatta danışıklı dövüş bile olabilir diye düşünüyorum. Normalde nexti koyardım ya da en kötü ortadan kaybolurdum ancak bu hareketin ardından farklı bir davranışta… Read more »

pony
Guest
pony

Abi merhaba 4 aydır devam eden bir ilişkim var. Okula gittiğim için uzaktan devam ediyordu. Kız problem çıkarmıyor bana ilgisi de güzel. Sınavlardan sonra ailemi ziyaret etmeye dinlenmeye kızı görmeye şehrime geldim. Bir kere buluştuk, kızı yazın çalıştığı yerden çağırdılar. O da okuyor aynı zamanda. İşe girdiğinden beri doğru düzgün konuşamaz olduk 5-6 saatte anca yazıyor. Benim kısa bir süre sonra döneceğimi de biliyor. Sürekli konusma derdinde değilim sadece arada nasıl oldugunu nerede oldugunu söylese yeterli kafasındayım. Bu böyle devam ederse ilgisi yetersiz diye yorumlayacağım. Ne önerirsin?

Atabey
Guest
Atabey

Bir kız var instagramdan tanıştık uzakta oturuyor 2.5 haftadır güzel konusuyoruz görüntülü konusuyoruz ben mesaj attığımda yazıyor kendisi arada sırada arıyor ben sen niye yazmıyorsun dediğimde sen yaz diyor. Şimdi konuşlamarımız biraz daha azaldı görüşme teklif ettim gelicem yanına dedim şimdi değil diyor anlam veremedim. Şu sıralar yazmayı kestim o da yazmıyor

Berkovic
Guest

Mahmut abi bu tarz durumlarda nextlemek istiyorum fakat hani giderkende illa zekice bir laf sokmam lazım. Rahat edemiyorum söyleyecek çok şeyim varda söylmek mantıklı olur mu veya bu durumu nasıl giderebilirim. Canımı sıkan birisiyle bağlarımı koparacaksam laf sokup piskolojik işkence yapmak istiyorum (kadınlar için), ağzını yüzünü kırasım geliyor (erkekler için)