İlgisi Yetersiz Kız

Bazen bazı kelimeleri kullanırken, aslında anlatmak istediğinizin çok yanlış anlaşıldığını farkedemiyorsunuz. Karşınızdakinin çerçevesi, aynı kelimeleri tamamen farklı anlamasına neden olabiliyor.

Örneğin “bir kadının ilgisi yetersiz … NEXT” derken kastettiğim şey ile anlaşılan şeyin farklı olduğunu yeni farkettim. Youtube’da şu videonun altındaki soru – cevaba bakın :

Varnalı Pua : Buluşmaya gelmeyen kıza cevap olarak ne yazılmalı? Buluşmada 2 normal 1 flörtöz kuralındaki flörtöz kısmında neler denilebilir?(Sevgili pualar video özelinde gereksiz konulara değiniliyor içeriği vasat gibi)

Erkek Adam : Kızın ne yazdığına bakar. Eğer bir şey yazmadıysa NEXTlersin. Eğer bahanesi sudansa veya saygısızsa yine bir şey yazmadan nextlersin ya da dalga geçip nextlersin. Kız eğer makula benzer bir neden belirtiyorsa (belki yalan ama en azından aranızdaki etkileşime saygısı var gibi davranıyor) dert değil ben de zaten bir arkadaşı gördüm ona takıldım gibi bir şey söyler savuşturursun. Nextlemek ya da bir daha denemek sana kalmış. 2 kere eken kızı nextle.

Varnalı Pua : Gelebileceğimi pek düşünmüyorum u nasıl yorumlarsın Mahmut abi ve ne denmeli birde ikinci buluşma kaç gün aradan sonra teklif edilmeli.

Erkek Adam : “Gelebileceğimi pek düşünmüyorum” eğer seninle buluşmayı düşünmüyorum anlamında ise yani “bir planım var o nedenle o gün gelebileceğimi düşünmüyorum” şeklinde bahaneli değilse ikinci buluşmayı teklif etmeye gerek yok. NEXT! Kız seninle ilgilense şansını azaltmamak için bir bahane koyardı, seninle buluşup buluşmamak umrumda değil ve kesine yakın reddetmiş.

Eğer şansını devam ettirmek için bahane üstüne bunu söylüyorsa “yarın bir planım var gelebileceğimi pek düşünmüyorum” diyorsa bir hafta sonra yine teklif et. Yine gelemiyorsa şansını kaybetti.

Burada temel probleminiz kafa yapınız. Kız sizinle şansını arttırmak için hiçbir şey yapmıyorsa illa peşinden koşup kendinizi kıza bedavadan peşkeş çekmeye çalışmayın. Bu kendinizi kendi kafanızda çok ucuz / değersiz gördüğünüze işaret ki sizin bilinçaltınız bunu söylerken size kimse değer vermez. Kendinizi az ya da çok bir ödül olarak görmeniz lazım. O zaman kime ne zaman ne kadar teklif edeceğinizi otomatik ayarlarsınız. Siz ödülsünüz derken kız değersiz demek istemiyorum. Ama bu etkileşimden bir ilişki çıkacaksa o size ne kadar ödülse siz de ona o kadar ödülsünüz. Hatta kadınların verdiği bazı şeyleri piyasadan alabilecekken erkeklerinki satılmadığı için siz bir miktar daha fazla ödülsünüz.

Varnalı Pua : Mahmut abi şunu belirtmedim kıza ilk önce şu zamanda film var ona gidelim dedim o da gideriz dedi fakat o tarihten önce farklı bir yerde buluşma teklifime (Tel nosunu aldığım günün hemen ertesine) bu cevabı bahane belirtmeyerek verdi.

Erkek Adam : Sana ilgisi yok denecek kadar az. Diğer kızlara bak. Çok istiyorsan bir kez daha teklif et ama pek bir dönüş bekleme.

Varnalı Pua : ilgisi az ise ilkini niye kabul etti

Erkek Adam :

Gördüğüm kadarıyla henüz kabul ettiği bir buluşma falan olmamış. İlkinde zaten reddetmiş, ikincisinde gideriz demiş ama yer – gün – saat teklif veya kabul yok. Bir kız için bu kadar akıl yürütmeye değmez. Çok istiyorsan yer – gün – saatli filme çağır, geliyorsa git. Gelmiyorsa nextle. Bir kıza bu kadar kafa yorma.

Kızın neyi neden yaptığı onun problemi. Akıl yürütme ile olmaz. Yer – gün – saat vererek davetine tepkisine göre varsayım yapacaksın. Hepsi bu. Bir kız 2 teklifte bir yere gelmiyorsa ilgisi yetersiz deyip nextleyeceksin.

Sanırım sen ilgisi yetersiz kelimelerini kızı merkeze alıp anlıyorsun. İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum. Kız seni istiyor mu acaba şeklinde ilgiden bahsetmiyorum. NEXT ile bazen aslında size ilgisi olan kız, ilgisini zamanında, yeterince gösteremediği için sizi kaybeder şeklinde bakmanız lazım. Ben 100% elinin altındayım yeterki biraz da olsa ilgisi olsun şeklinde değil.

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Evet, “ilgisi yetersiz … next” (1) kendisini merkeze koyan, (2) satışı oldu kabul eden ve (3) “ben ödülüm” zihin yapısındaki biri için “ilgisi benim ilgimi hakedecek kadar yeterli değil o zaman ben de dikkatimi, ilgimi daha hakedenini aramaya yöneltirim” diye algılanır. Eğer kızı merkeze koyar ve kendinizi ödül saymazsanız “beni (yeterince) istemiyor o zaman ben de mecburen next” olarak algılarsınız.

Tekrar ediyorum : Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

279
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
77 Comment threads
202 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
97 Comment authors
MiracleJon JonesBerkovicAtabeyNegan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
İnsan
Guest
İnsan

“İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede”. Çok güzel bir cümle. Bu işlerin temelinde bolluk zihniyeti var.
Mahmut’un bir yorumu vardi. Tabaklarimdan biri çok israr etti sevgili olduk diye. Kafa yapısı böyle olmalı diye dusunuyorum.
Güzel bir yazı. Teşekkürler.

birbey
Guest
birbey

Abi bu konularda yeniyim gerçekten birçok terimi anlamadım. Kızla bakışmalarımız falan vardı. Utanıyordu, gözlerini kaçırıyordu arada uzun bakıyordu. Kalktım mesaj attım. Dönmedi.

Blurry
Guest
Blurry

Bende kızla sınıfta hep bakıştım. Sevdiğini düşünüp açıldım ama bir şey demedi. Bari hayır dese anlardım ne demek istediğini.

Özgür
Guest
Özgür

25 yașinda kuzenim sevdiği kiz evet ya da hayir demeyip onunla (oyun) oynadigi icin depresyona girdi. İntihari falan dusundu. Harbi acinasi geliyor kirmizi hapi alinca bu tarz olaylar. Ayrica tam olarak empati yapinca kiz olsam bende evet ya da hayir demezdim kimseye. Evet ya da hayir demeyince oldugumdan daha güçlü olurdum çünkü. Herkes gücü kovalar

Undefeated
Guest
Undefeated

Çok sağlam yazı ellerine sağlık Mahmut abi.

Bence tek daveti’ye yeterli ikinciyi yaptığınız da kötü duruyor 1 kez davet edin gelmediyse bitmiştir. Hayır bide düşünmek garip. Sonuca bakmak en iyisi gelmediyse gelmedi bitti hoşlanıyor olabilir vs… o kızın kendi sorunu. Aksine o buluşmayı ektiği için mahçup olmalı,radara geri alınması için çabalamalı. İkinci kere davet edince onunla buluşmak için can atan bir erkek profili çiziyorsunuz. Ha zaten olaya rasyonel bakan bir erkek kızın buluşma’ya gerçekten gelmek isteyip istemediğini yada bahane sunduğunu anlar.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

“kadınların verdiği bazı şeyleri piyasadan alabilecekken erkeklerinki satılmadığı için siz bir miktar daha fazla ödülsünüz.”

Kilit nokta.

Bunu tam anlamıyla idrak eden erkek özgürleşir ve durmadan çabalar.

Çünkü kadınlar çaresiz. Piyasada ADAM yoksa, onlar için yapacak bir şey de yok. Günümüzde sıkıntılı, tripli ve en ufak bir zorlukta vahşileşen kadınların gittikçe çoğalmasının en büyük nedeni bu. Onları dizginleyecek ADAM yok.

Erkeklerin ise önü açık. Ne kadar çok hata yapıp kendini geliştirirsen pastada o kadar paya sahip olursun. Kontrolün büyük çoğunluğu bizde.

Kadınlar ise kaderlerine boyun eğip o ADAM ile karşılaşmayı beklemek ZORUNDA.

HknClk2
Guest
HknClk2

Sevgili Mahmut abi,
Ben bunu yaptığım da sen bana yanlış yapmışsın demiştin.Ben bir kıza yanlış yürüdüm kız da yd atmıştı ama telefon numaramı almadı bende nextledim.Ayrıca yanına gittiğimde küçümser davranışlar sergiledi.Bende kızı tamamen sildim.Daha sonra tekrar fırsat yaratmaya çalıştı.Bende tam ilgilenmedim.

Felix
Guest
Felix

Herşeyi unutun bu yeterli bence;
“Kızın aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.”

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Yazi icin tesekkurler Mahmut abi. Soyle bi sorum var ; kiza mesaj attigimda ilgili bi sekilde mesajlasiyorsa ama ertesi gunlerde kendisi bir konusmayi baslatmiyorsa icten ice next durtusunu hissediyorum next eylemeyince de bi tik kendi cercevemden cikmis hissediyorum. Bu durumda kirmizi cizgi nerededir , hangi noktada nextlenmelidir abi

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yahu ben buna benzer bir konuda iki arkadaşıma o kadar uğraştım laf anlatamadım.

Geçen bizim bir arkadaş mesaj oyununda oldukça iyi iletişimi olan bi kızdan numara istedi, vermemiş, kız numarayı , yazma birşey dedim. Günler sonra bizim arkadaş yine yazmış buna dedim niye yazdın, o kadar emek verdim ben ona illa iş çıkarcam diyo, belki de dediği doğru numarayı alacak ama, ne zamana değer, ne de uğraşmaya.

Dolayısıyla, zaman çok pahalı, Mahmut beyin dediği doğru, kızın gösterdiği yaklaşım burada alınacak temel pparite, bir de sırf emek verdim diye ölü yatırımı tırmalamamak lazım.

marthez
Guest
marthez

Sağlam yazı olmuş. “Kendini ödül olarak görme” kavramını icselleştirdiginizde olaylara cok farklı açılardan bakıyorsunuz.Her erkeğin bu zihniyette olması gerekiyor ama gunluk hayatta o kadar rezalet adamlar var ki kadınların kuklası olmuş vaziyette.Ödül zihniyetinin tırnağı dahi yok. Kadınları tanrıça mertebesine koyup kendini aciz kul sıfatına koyan tipler varken kendimizi ödül olarak gördüğümüzde kadınlar/kızlar tarafindan ‘egolu’ olarak görülüyoruz.Bir nevi onların bizi kucuk dusurme silahlarindan birine denk geliyoruz. 🙂 Uzun zamandir bu dusunce yapisini benimseyip oyle acılıslar yapıp oyun kuruyorum. Gerek lifegame gerek text game de kendimi ödül olarak gordugumde kizlarin tepkisi bir acayiplesiyor.Özellikle de instagramda vs.Alıskın olmadiklarindan midir nedir egolu olarak görüp… Read more »

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Bu yorumu yazan mahrthez midir nedir sende büyük bir they call me alpha kompleksi seziyorum. Saçma sapan kendini üstün görerek davranmak kh değil khyi sindirememektir.

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Bilmece gibi kızları çözeceğinize kendinize odaklanın biraz, siz bilmece olun. Avuçta hissettirmeyin yeter. İlgisi olan kız kucağında zıplayacağı günü kendisi yaratır zaten.

iflas bey
Guest
iflas bey

Bir kadın veya kızın buluşmaya haber vermeden gelmemesi diye bir opsiyon bu devirde yok. Erkek için de öyle. Bu düpedüz saygısızlıktır, götüne tekmeyi çok sert vururum.

Gelmekten vaz geçtim de ama beni orada 2 saat bekletme sikerim belanı yavrum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bela sikme, sadece sallama yeter.

KKEG
Guest
KKEG

Ümit Besen’in Nikah Masası şarkısında Bu adam kim diye soran olursa eski bir tanıdık dersin sevgilim sözünü geçen Twitter’da Bu adam kim diye soran olursa eski bir yedeğim dersin sevgilim diye yazmıştım ve bu söze kadınlar favori atıp, süper vs. yorum atmışlardı. Bu yazı ile alakasına gelince kadınlar erkekler kadar düşünmüyor bu olayları. Doğaları gereği en iyisini bulmak için gerekirse 100 adamla görüşüyorlar. Gerekirse aşkım, sevgilim, hayatım da diyorlar. Erkekler tarafında ise etrafta 100 kız olsa da erkek gidip zihnini bir kız ile meşgul ediyor. Benim açımdan sohbeti başlatan ya da bitiren olmamın pek bir önemi yok. Mesajlaşmanın içeriği önemli.… Read more »

Murtaza
Guest
Murtaza

Bu next olayının iyi derecede kendimi sınama imkanı verdigini farkettim. ilgisi az bir kaç kızı nextlediğimde şöyle bir oturup kendimi yokladım. içimde en ufak buruk bi his yoktu.

Güzel geçen ilk buluşmanın ardından eken kızı nextlediğimde ise baktım umurumda olmuyor.

Bu çok iyi bir his. Eskiden canım sıkılır, kafa yorardım, birazda kızardım. Şimdi kızgınlık yok.

Hatta bir kızla ilişkim ilerlediğinde kendi kendime ‘bu kızı bırakabilir misin?’ diyorum. Bu da içimde ki eski bir hastalık olan onetis olayını denemek için güzel olmuştu.
Agzın bal yesin Mahmut Agabey

Özgür
Guest
Özgür

Kendini geliştirmek için kendine bilerek verdiğin acı konulu bir yazısı var Mahmut abinin. Bunu ben ilk okuduğumda next meselesine uyguladım. Kızla gayet iyi giderken yaptığı ufacık hatada nextliyordum. Normalde red pillde nextlemenin gerekmeyeceği durumlarda falan. İnanılmaz yararı oluyor oneitise karşı. Bazen ufakta olsa bağlandığımı, oneitise yaklaştırdığımı hissettiğim kızlar oluyordu. Artık olmuyor.
Ha bide ufacık hatalarında nextlediğim kızlardan ağlayıp yalvarmayan olmadı. Psikoloji çok ilginç bir şey

fleur-de-lis
Guest
fleur-de-lis

selam. yaklaşık 6-7 aydır trp ile tanışığım ve hayatımda büyük farkındalıklar yarattığını söyleyebilirim, öncelikle bunun için çok teşekkür ediyorum. geçmişte yaptığım ahmaklıklara baktığımda da aslında keşke daha önce tanışsaydım diyorum (gerçi hala tonlarca eksiğim var elbet görüyorum ve biliyorum ama zamanla oturtacağıma inanıyorum). benim bir sorum var aklıma takılan,biliyorum yanlış böyle şunu yaptı bunu yaptı acaba sebebi nedir diye düşünüp gereksiz vakit harcamak ama yine de sadece gerçekten merak ediyorum, uzun süredir bir kızla konuşuyorum. liseden tanıyorduk ama muhabbetimiz yoktu, mezuniyetten sonra üniversite zamanında bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık sonra da instagram vs. derken konuşmaya başladık. aslında her şey yolunda gibi… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Harbi dostum allahtan belanı mı istiyon daha? Sık mesaj atıp kafa açmayan kız, ayrıca sevişmişssin. Ulan hayalleri yaşıyosun namussuz burayı terket!

Donatee
Guest
Donatee

Mahmut abi , benim bir konuda yardıma ihtiyacım var bir kızlar flortlesiyorum ama kızın ilgisi yetersiz benimle birşeyler yapmak yerine sürekli arkadaslariyla birşeyler yapmayı tercih ediyor konuşmak istiyorum bu konuyu onunla , konuşmalı mıyım?

Donatee
Guest
Donatee

İlgisinin yetersiz olduğunu düşünüyorum ben bir şeyler yapalım desem reddedebiliyor arkadaşları birşey dediğinde gidiyor

Gladyatör
Guest
Gladyatör

Bir kıza yanlış yürüyüp telefon numaramı vermek istemiştim kızda Yok teşekkürler diyerek almamıştı.Kızın bana ilgisi vardı defalarca fırsat yarattı ama ben yürümedim o zamanlar ailevi sorunların vardı ilişkiye hazır değildim.ben yürümeyince kız da başka bir oğlanla flört etti Ancak bana karşı ilgisi devam etti.Şimdi bu kız bana gelip tanışmak istediğini söylerse tavrım Ne olmalı ?Next mi Yoksa bir fırsat mı?

Başlamamış bir ilişkiden söz ediyorum.çocuk ile kızın arası limoni arkadaşım onların arkadaşı o bana söyledi.yani ne yapmalıyım tabağım yok şuan?

1 2 3 6