İlgisi Yetersiz Kız

Bazen bazı kelimeleri kullanırken, aslında anlatmak istediğinizin çok yanlış anlaşıldığını farkedemiyorsunuz. Karşınızdakinin çerçevesi, aynı kelimeleri tamamen farklı anlamasına neden olabiliyor.

Örneğin “bir kadının ilgisi yetersiz … NEXT” derken kastettiğim şey ile anlaşılan şeyin farklı olduğunu yeni farkettim. Youtube’da şu videonun altındaki soru – cevaba bakın :

Varnalı Pua : Buluşmaya gelmeyen kıza cevap olarak ne yazılmalı? Buluşmada 2 normal 1 flörtöz kuralındaki flörtöz kısmında neler denilebilir?(Sevgili pualar video özelinde gereksiz konulara değiniliyor içeriği vasat gibi)

Erkek Adam : Kızın ne yazdığına bakar. Eğer bir şey yazmadıysa NEXTlersin. Eğer bahanesi sudansa veya saygısızsa yine bir şey yazmadan nextlersin ya da dalga geçip nextlersin. Kız eğer makula benzer bir neden belirtiyorsa (belki yalan ama en azından aranızdaki etkileşime saygısı var gibi davranıyor) dert değil ben de zaten bir arkadaşı gördüm ona takıldım gibi bir şey söyler savuşturursun. Nextlemek ya da bir daha denemek sana kalmış. 2 kere eken kızı nextle.

Varnalı Pua : Gelebileceğimi pek düşünmüyorum u nasıl yorumlarsın Mahmut abi ve ne denmeli birde ikinci buluşma kaç gün aradan sonra teklif edilmeli.

Erkek Adam : “Gelebileceğimi pek düşünmüyorum” eğer seninle buluşmayı düşünmüyorum anlamında ise yani “bir planım var o nedenle o gün gelebileceğimi düşünmüyorum” şeklinde bahaneli değilse ikinci buluşmayı teklif etmeye gerek yok. NEXT! Kız seninle ilgilense şansını azaltmamak için bir bahane koyardı, seninle buluşup buluşmamak umrumda değil ve kesine yakın reddetmiş.

Eğer şansını devam ettirmek için bahane üstüne bunu söylüyorsa “yarın bir planım var gelebileceğimi pek düşünmüyorum” diyorsa bir hafta sonra yine teklif et. Yine gelemiyorsa şansını kaybetti.

Burada temel probleminiz kafa yapınız. Kız sizinle şansını arttırmak için hiçbir şey yapmıyorsa illa peşinden koşup kendinizi kıza bedavadan peşkeş çekmeye çalışmayın. Bu kendinizi kendi kafanızda çok ucuz / değersiz gördüğünüze işaret ki sizin bilinçaltınız bunu söylerken size kimse değer vermez. Kendinizi az ya da çok bir ödül olarak görmeniz lazım. O zaman kime ne zaman ne kadar teklif edeceğinizi otomatik ayarlarsınız. Siz ödülsünüz derken kız değersiz demek istemiyorum. Ama bu etkileşimden bir ilişki çıkacaksa o size ne kadar ödülse siz de ona o kadar ödülsünüz. Hatta kadınların verdiği bazı şeyleri piyasadan alabilecekken erkeklerinki satılmadığı için siz bir miktar daha fazla ödülsünüz.

Varnalı Pua : Mahmut abi şunu belirtmedim kıza ilk önce şu zamanda film var ona gidelim dedim o da gideriz dedi fakat o tarihten önce farklı bir yerde buluşma teklifime (Tel nosunu aldığım günün hemen ertesine) bu cevabı bahane belirtmeyerek verdi.

Erkek Adam : Sana ilgisi yok denecek kadar az. Diğer kızlara bak. Çok istiyorsan bir kez daha teklif et ama pek bir dönüş bekleme.

Varnalı Pua : ilgisi az ise ilkini niye kabul etti

Erkek Adam :

Gördüğüm kadarıyla henüz kabul ettiği bir buluşma falan olmamış. İlkinde zaten reddetmiş, ikincisinde gideriz demiş ama yer – gün – saat teklif veya kabul yok. Bir kız için bu kadar akıl yürütmeye değmez. Çok istiyorsan yer – gün – saatli filme çağır, geliyorsa git. Gelmiyorsa nextle. Bir kıza bu kadar kafa yorma.

Kızın neyi neden yaptığı onun problemi. Akıl yürütme ile olmaz. Yer – gün – saat vererek davetine tepkisine göre varsayım yapacaksın. Hepsi bu. Bir kız 2 teklifte bir yere gelmiyorsa ilgisi yetersiz deyip nextleyeceksin.

Sanırım sen ilgisi yetersiz kelimelerini kızı merkeze alıp anlıyorsun. İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum. Kız seni istiyor mu acaba şeklinde ilgiden bahsetmiyorum. NEXT ile bazen aslında size ilgisi olan kız, ilgisini zamanında, yeterince gösteremediği için sizi kaybeder şeklinde bakmanız lazım. Ben 100% elinin altındayım yeterki biraz da olsa ilgisi olsun şeklinde değil.

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Evet, “ilgisi yetersiz … next” (1) kendisini merkeze koyan, (2) satışı oldu kabul eden ve (3) “ben ödülüm” zihin yapısındaki biri için “ilgisi benim ilgimi hakedecek kadar yeterli değil o zaman ben de dikkatimi, ilgimi daha hakedenini aramaya yöneltirim” diye algılanır. Eğer kızı merkeze koyar ve kendinizi ödül saymazsanız “beni (yeterince) istemiyor o zaman ben de mecburen next” olarak algılarsınız.

Tekrar ediyorum : Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

279
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
77 Comment threads
202 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
97 Comment authors
MiracleJon JonesBerkovicAtabeyNegan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Taker
Guest
Taker

Hoşlantısı ilgisi biten kızın (betalıktan ve bunaltmaktan) hoşlantısı ilgisi (farkındalıkla) tekrar canlandırılabilir mi?

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi son 1 aydır basiretim bağlandı bana yardımcı ol. Kızlarla tanışıyorum ortam da dışarıda Day game vs numaralarını alıyorum ilgileri gayet yerinde ama işi bir türlü buluşmaya getiremiyorum yemin ederim anlamıyorum nerde hata yaptım bilmiyorum arkadaşlara bile analiz ettirdim kusursuz hersey işi buluşmaya getiremiyorum bu kızların mesaj arkadaşı da olmuyorum max 2 gün içinde direk buluşmaya çağırıyorum yine olmuyor hep bahane üretiyorlar isim var başkasıyla buluşcam yoğunum bilmem ne. Afedersin en orospusu bile bana gelince bakirelik yemini etmiş gibi davranıyor önceden böyle bir sıkıntım yoktu 1 aydır durum böyle 8 9 kızla aynı durumu yaşadım ve artık hevesim kırılıyor… Read more »

Sntu
Guest
Sntu

Reis büyü var gibi bi şey düşünme ☺️ Dönem dönem böyle olur.sen yoluna devam et

İstanbullu
Guest
İstanbullu

Merhabalar Girdiğim bi ortamda 5-10 luk bi kız vardı normalden kilolu ama onu gözümde 5-10 yapan asıl şey çok zengin olması porschesi var … Bense düzgün fizikli giyimine özen gösteren standart evi arabası olan 26 yaşında birisiyim vs vs .. ama fakir sayılırım yani .. Neyse kızla aynı ortamdaydık .. birlikte bi işimiz vardı ilk günlerde ortamdaki diğer kızlarım ilgisi olduğu gibi(bence) onunda vardı . Benim hakkımda sürekli sorular sormalar şakalaşmalar vs.. Ama bi süre sonra o ilgi azaldı normal sadece iş için oldu .. bi kaç hafta süren ilgi bi anda normal sadece ihtiyaç olursa konuşmaya döndü . Yani… Read more »

Baris
Guest
Baris

Mahmut abi merhaba, geçen hafta tinderden bi kızla eşleştim ve bana en başta ilişki aradığını ve bu yüzden bu uygulamayı kullandığını söyledi, ardından benim ne aradığımı sordu bende sex arıyorum ama sadece sex ilişkisi değil dedim. 1 gün mesajlaştık ve ardından buluşma teklifi yaptım. Kafede buluştuk. Kızın daha ilk anda beni görünce heycanlandığını fark ettim. Bu şekilde 1 saat sohbet ettik ardından kafenin olduğu avm de 1 saat yürüdük. Birlikte bişeyler yeme teklifi yaptım ama aç olmadığını söyledi, bende aç değildim zaten. Sonrasında kızla arabayı park ettiğimiz yere birlikte gittik ve günün sonunda kızı öptüm ardından benim eve geçme teklifinde… Read more »

Ali
Guest
Ali

Yemek teklifinde bulunmayacaktın. Yanlız kalıp dokunabileceğin bir yere gidebilirdin. İlk buluşmada hadi bize gidelim demeyecektin. Kıza direk benim evin adresini biliyorsun dememen gerekirdi. Bugün yeni bir film çıkmış istersen gel izleriz veya beraber yemek yapalım falan bir şeyler uydurman lazımdı. Gözlerinin için baktım falan. Şu yeşilçam filmlerinin etkisinden çıkın artık. Al iki yanağını ellerinin arasına. Bak dudağına ve yumul. Fazla abartma ama. Kız sana hislerim bugün gelmemem gerektiğini falan dediğinde. Sen de şunu diyecektin. Benimde hislerim şu an eve çok güzel bir pizza siparişi vermem gerektiğini söylüyor. İstersen paylaşabilirim seninle hislerimi. Şey yani pizzamı. Ama sadece bir dilim. Hepsini yiyeceksen… Read more »

Şükrü
Guest
Şükrü

Mahmut Abi Selam, Yaklaşık 2 haftadır bir kız ile wp üzerinden konuşuyorum(mektup arkadaşı olmadan) ve 2 kez buluştuk. Kız; Mesaj oyununda konuşma başlatınca konuşan, yaptığım sözlü sataşmalara diğer görüştüğüm kadınların verdiği gibi tepkiler alamadığım, bu tepkiler tersleme gibi de değil. Ek olarak hemen hemen hiç soru sormayan, Yüzyüzeyken konuşkan ve kendinden bahseden kendisine verdiği bilgiler üzerinden sataştığımda cevapsız bırakan/verdiği karşılığı anlamlandıramadığım bir tip. Kızı öpmedim sadece temasta bulundum. Konuştuğu muhabbet ve tavırlarından ilgisi olmadığını düşünüyorum ya da niyetimi anlamamış olacağını düşünüyorum. Son olarak aramızda geçen bir mesajlaşmada, bir falcıya gitmesi ve pek keyifli geçmemesi üzerine, Kız: Çok önemli de değil… Read more »

Valeno
Guest
Valeno

Mesaj oyunuda İki defa görüldü veya iki defa buluşma teklifinden sonra red yedikten sonra next kuralını uyguluyorum umarım doğru anlamışımdır

Versace
Guest
Versace

Mahmut abi bi kızla buluştum iyi geçtiğini düşünüyorum kız iyi ki çıktık dedi teşekkür etti sonra vize arası oldugu için eve gitti 1 hafta. Buluşma bittiğinde evine doğru beraber yürürken geldiğimde şöyle yapalım şuradan tatlı yiyelim şurda yemek yiyelim tarzı konuşuyordu.Ben de buluşmadan sonraki gün mesaj attım en kısa zamanda tekrar yapalım diye olur dedi. Buraya kadar bir sorunum yok fakat kız mesaj atıp konuşmak için hiç adım atmadı arada ben buluşma için atıyordum o kadar. Kızın böyle yapmasında ki sebep ne olabilir?

Bko
Guest
Bko

Mahmut abi selamlar,Kızın daha önce dükkanda görmüşlüğü,müşteri olduğundan dolayı bir göz aşinalığı var bana.Bir süredir gelmiyor 2-3 gündür de instadan konuşuyoruz yeterli sohbet sıcaklığını sağladığımı düşünüp konuyu buluşmaya getirdim ve bu akşam müsait misin diye sordum ve “biraz daha zaman geçmesin mii”dedi.Ben de bi geyikle geçiştirdim fazla uzatmadan.Kız burada sen biraz daha ilgi göster belki belki buluşmayı kaparsın(belki de mesaj arkadaşım olursun)mı diyor nextlemeli miyim?

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Mahmut Abi, öncelikle selamlar. Kız mesajlaşırken kısa yazıyor ve ilgili görünmüyor ama buluşma tekliflerini direkt kabul ediyor. Toplam üç kere buluştuk. Kızın mesajlaşırkenki soğuk tavırları ve hali hazırda yoğun olmam sebebiyle mesajlaşma faslını olması gerekenden de kısa tuttum. Mesajlaşma faslının aksine kız buluşmalarda gayet sevecen ve ilgili, son derece güleryüzlü. Pazartesi yaptığımız son buluşma da kiss close ile bitti zaten. Salı mesajlaşırken saçma bir nedenle biraz tavır yaptı, ben de tiye alarak mesajlaşmayı bitirdim. Bugün yaptığım buluşma teklifini de ilk defa reddetti. Yılbaşına kadar çok ödevi olduğunu ve onları halletmesi gerektiğini söyledi. Sekiz gün boyunca hiç zaman yaratamayacak olması bana… Read more »

Abcdef
Guest
Abcdef

Mahmut abi selam,
5-6 aylık bir ilişkim var. Kız şu sıralar yoğun bir iş temposunda ve bu durumu ben de görebiliyorum ancak bu süre zarfında kıza sürekli ben buluşma teklifinde bulunuyorum onun dışında kız benimle buluşmak istemiyor gibi hissediyorum. Ben de 10 gündür hiç bir şey demedim bu buluşma mevzusun da. Yani yazmasına yazıyor ama seni özledim ya da buluşalım mı gibi bir dönüt alamıyorum sence ilişkiyi bitirmeli miyim ? Ya da çok fazla düşünüyor tam bir soyboy gibi mi davranıyorum kafam çok karıştı gerçekten.

Anonim
Guest
Anonim

Selam Mahmut abi kızla ilk teklifinde olur diyip hastahane işi çıktı dedi ve ekti 1 hafta sonra salı ve perşembe müsaitim aslında carsambada uyar bana ama akşam 9dansonra işim var sana hangisi uyar dedim o da salı olmaz perşembe olabilir ama kütüphaneye gidebilirim arkadaşımla sormam lazım dedi bende net bir şey söylemen lazım ona göre günümü planlayacagim dedim sonra da Çarşamba nasıl diye sordum olabilir çarşamba dedi kız bende çarşambaya anlaştık o zaman diyip anlaştık abi sence bu durumda ne yapayım bu şekilde teklif ettiğim için eker diye düşünüyorum o yüzden kıza bir şeyler diyip buluşmayı iptal edip nextleyeyim mi… Read more »

Semih
Guest
Semih

Mahmut abi merhaba. Doğa yürüyüşünde tanıştığım bir kız vardı. Yürüyüş esnasında baya güldük eğlendik. Numarasını aldım. Akşamına çektiğim fotoğrafları göndererek muhabbet açtım biraz konuştuk. 4 gün sonra tekrar konuştum ve dışarı birşeyler içmeye davet ettim ve müsait olmadığını başka bir zaman olabileceğini söyledi. Ben de birşey yazmadım. 10 gün aradan zaman geçti hiç konuşma olmadı ve yoklama mesajı çektim. 2-3 gün konuştuk ve cuma akşamı 7 için buluşma ayarladım. Buluşmada genellikle kızı konuşturdum. Elimi sık ne kadar güçlüsün diye kıza takıldım ve çeşitli koluna küçük dokunuşlarda bulundum,sesini çıkarmadı.Bir bahaneyle yanına oturdum ve elimi geniş açarak koltuğun üstünde oturmaya çalıştığımda kız… Read more »

Misafir19
Guest
Misafir19

Bu NeXT olayı instagram gibi sosyal mecralarda nasıl yapılır? Kızı instagramdan çıkarmak şeklinde mi, yoksa hikayelerine bakmamak beğeni atmamak gibi yok saymak şeklinde mi?

Cihan
Guest
Cihan

Selamlar mahmut abi,2 haftadır görüştüğüm bir kadın vardı.10-12 saat çalışan bir iş kolik.Eğleniyorduk güzel vakit geçiriyorduk sürekli yemek yapıyordu şarap içip takılıyorduk.2 kere yorgunum diye ekti.Ve telafi etmedi telafi olmadığı durumlarda next kullanılmalı mı?

jvitamini
Guest
jvitamini

Mahmut abi merhaba, bir kızla instagram tanıştım profili fake gibiydi. 100 takipçi en az 80i erkek. Ben 24 yaşındayım kız 20 yaşında sosyal hayatı yok denecek kadar az sadece bir arkadaşı var. Aşırı bir makyaj ve shop var fotoğraflarında. Kısmetse olurdaki kızlar gibi aynı. Buluştuk biner binmez arabayı da baya ilgi çekici buldu. Arabada arkaya geçtik ama sadece öpüştük. Şimdi değil falan ben öyle bir kız mıyım palavraları dinledim. Buluşmayı kendi teklif etmişti. Ertesi gün mesaj attım bir sonraki güne buluşma ayarladım saat kaçta olduğunu sordu ve buluscaz sandım. Sonra izin alamayacağını sonraki iki gün için çıkabileceğini söyledi. O zaman… Read more »