Başkası için terk eden sevgilinin geri dönmesi

Bu podcast yayınında, bir izleyicimizin 5 yıllık ilişkisinin, eski kız arkadaşının başka bir erkek için terk etmesi ile başlayan bitiş hikayesini konuştuk. Başkası için terk eden, aldatarak terk eden, daldan dala atlayan eski sevgili neden geri alınmamalı üzerine bir hikaye. Aslında ilişki de toksik ilişki ama bu bölümde o kısmı çok konuşamadık. Bunun yanında 5 seneden sonra sudan çıkmış balığa dönen bir genç erkeğin, üniversite ortamında kızlara nasıl yürüyebileceğini de konuştuk.

Bu duruma düşmemek için tabii bizim siteyi okumanızı, yayınları izlemenizi ve uzun süreli ilişkiler rehberine bakmanızı tavsiye ederim.

Yayının Youtube videosu aşağıda. Youtube’da izlerseniz, kanalımızın fazla sayıda insana ulaşması için beğenirseniz videoyu beğenmeyi, kanalı izlemeye almayı ve çan işareti ile uyarıları açmayı unutmayın. Tabii daha da iyisi, bir sorunuz ve yorumunuz olursa video altına yorum bırakmayı unutmayın.

Bu içeriğe Spotify ve Odysee kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

27
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
19 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
javaMistik BilgeCrasyuscenknamS Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Berkay
Guest
Berkay

Kanka kafam çorba oldu naptın sen

Kenan
Guest
Kenan

İnan bende bilmiyorum

Öyle işte
Guest
Öyle işte

Abi üni sınavı için kızlarla konuşmayı bıraktım andak 3 ay sonra biticek. Bıraktığım kızlara mi donmeliyim yoksa yeni yerlere yelken mi acmaliyim. Bir tanesiyle üstü kapalı anlaşmıştık, sınava kadar ilişki yok sonra sevgili olacağız diye ama unutmuş olabilir. Unutmamistir bence ama.

namS
Guest
namS

Sınavdan sonra sevgili olucaz ne ya? Sevr anlaşması mi bu? Gerçi akademik kariyer açısından mantıklı bir karar vermişsiniz. Ama yine de böyle şeyler garip.

Gjijbvc
Guest
Gjijbvc

Abi oneitis olduğum kız bana karşı adım atmaya başladı. Buluştuk oneitisligim yine azdı olmadı. Saldım iki ay sonra yine yazdı. Bir iki hoş sohbet sonra odunluk ettim bir iki, geri saldı. Abi ben bu kıza geçmişte harbi oneitistim ben etkilenme ihtimali yok. Saçmaladım yani baya. Ama yazmasıni çözemedim.

Ahmet
Guest
Ahmet

Merhabalar Mahmut abi, Yaşım 26. Aslında konu biraz uzun ancak kısaca özetlenmesi gerektiği için kısaltıyorum. 19 yaşımdan beri sevgili olduğum kız ile toksik bir ilişkim vardı o zamanlar farketmediğim. Sürekli ara vermeler, zaman istemeler, ayrılmalar… en sonunda benim kpss’den 2 gün sonra beni terketti ve 1 ay sonra başkasıyla gördüm. Benimle instagrama fotoğraf bile atmayan kız onunla profil resmi yapmış ve beni engellemişti. Daha sonra ben de sevgili yapınca bunu öğrendi ve bana geri dönmek istedi çok pişmanım dedi bir daha asla başkası olmayacak dedi. Olursa zaten kabul etmem dedim. Ben bunun için o anki sevgilimden ayrıldım (büyük hata) ve… Read more »

Burhan
Guest
Burhan

Mahmut abi ben 34 yaşındayim. Ankara’da yaşıyorum bı sevgilim var oda benle yaşıt 8 aydır birlikteyiz iliskiye başladığımızda cinsel birliktelik ve buluslamalar genelde sevgilim tarafından talep ediliyordu. İlk başlarda bensiz duramıyor haftada iki üç kere buluşmak için sürekli fırsatlar yaratıyordu. Bende klasik beta erkeğin yapip yapacağı bütün hataları yaptım shit testlerden kaldım. Klasik belli bı dönem bayanlarin yaptığı ilgisini geri çekme olayında çok üzerine gittim. Her olayda duygusal tepkiler verdim. Taki erkek adam sitesiyle ve blogla tanışana kadar. Kızın bana mesajlaslarinin ilgisinin ve cinselliğinin azaldığı bı dönemde no conteck kuralını okudum ve uyguladım. Sonuçlar güzeldi kız tekrar bana ulaşana kadar… Read more »

cenk
Guest
cenk

Mahmut abi selam , yaşım 29, 2 yıllık evlilik yolundaki ilişkimde askerde terkedildim, çok acılar çektim , izin alıp yanına gitmiştim gözümün yaşına bakmamıştı , gittiğim gibi geri döndüm:).Kız arkadaşım bayağı güzel ve bende herkesin manken ol dediği bir tipe sahibim. Fakat kız arkadaşım gösterişi seven , kısmetse olur izleyen , bilgi birikimi hiç olmayan bir insandı. sağlam bir işim ve beklentilerini karşılayamıcak olmam en büyük etkendi gitmesinde.(malum ülke şartları 18 bin kazansakta ev değil araba bile alamıyoruz) askerdeyken ve sonrasındada barışmak istedim ama beni istemediğini her defasında sert bir şekilde söyledi ve bana bir hiçmişim gibi davrandı. ayrıldıktan 8… Read more »

Crasyus
Guest
Crasyus

Yorumlara da baktım da ortak noktaları hep aynı. Tolere edip geçmişi yeniden yazıyorlar. Kız gelip iki gülücük dağıttığında yaşadıkları sanki hiç yaşanmamış ve yaşanmayacak gibi davranıyorlar(genelde kızlar yapar). Azıcık dikkatli bakarsanız o yazıların sonunda kız şöyle böyle AMA… var.
Kırmızı hapı ucundan bilen adamların bu hareketleri yapmaya lüksü yok
Kırmızı Hapı da geçtim kendisine birazcık saygısı olan adamların yapmayacağı hatalar bunlar.

java
Guest
java

ayrıldı. 3 ay kadar görüşmedik sonra geri geldi. Kabul ettim ama eskisi gibi hislerim yoktu. Şu son günlerde galerisinden fotoğraflar gösteriyor yazın çekildiği, çok açık kıyafetler ve gece ortamı. O an bir şey demedim ama içime oturdu. Neden barıştımki diye düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım şimdi, içimde sıkıntılar oluştu.