Oneitis kadınınız başka bir içsel yoksunluğa işaret

Bu siteye birkaç kez makale yazmak istesem de genel manada sizlere sunacak kadar değerli birşey yazmamıştım. Ancak felsefeye ve psikolojiye eğilimimden olsa gerek; kendi oneitis hastalığımı çözümledim ve size kendimden yola çıkarak birşeyleri daha iyi hale getirmenize yardımcı olmak istedim.

İlk etapta aile açısından manevi boşluğa sahip büyüdüm diyebilirim. Narsist bir anne diyemem ama beni törpüleme usulleri babam hapisteyken biraz kendimi ifade etme yeteneğinden yoksun büyümeme sebep oldu. Tabi ki red pill ile tanışmamdan beri(2 yıl) aile ilişkilerimi ve aile içi huzuru hatırı sayılır derecede arttırdım ve aynı zamanda bu “alfa” olayının yalnızca bir kadına gereceğiniz kolkanat değil de bağlı olduğunuz herkes için sağlam bir kaya olmak demek olduğunu idrak ettim. Ayrılmaya karar veren ebeveynlerimin yarattığı evdeki suskun kaosu dirayetli hamleler ve ağırbaşlı bir iletişimle bertaraf edip anlaşmalarını sağladım. Konumuzda çok sapmayalım..

2.5 sene önce babam hapisteyken üniverstemi bırakıp memlekete döndüm ve aileme bakmak için garsonluk yapmaya başladım. O esnada hapın h sini bilmiyorum ve kadınlar konusunda umutsuzum. Umutsuzluğum sadece kadın yönünden değil, kazandığım para faturalara, pazar alışverişine, kardeşimin harçlığına gidiyordu. Sarma tütün alıyordum ve kimi zaman yemeğimi bile evden getiriyordum.

Buraya kadar totalde;
1 – okulu bırakmış ve geleceğini baltalamış olma hissi
2 – eğlence veya insanlara vakit harcayamama
3 – babanın birini öldürmesi üzerine hapse girmesi
4 – yeni ortaya çıkan astım hastalığım

Bu etkenler altında gayet gama/omega kırması ilerliyorken üstüme başıma hiç dikkat etmediğim bir gün filtre kahve çekti canım ve falanca kahvecisine oturdum. Kendi halimde müzik dinlerken langırt oynayan insanlara gözüm takıldı, bir el oynayayım dedim. Yetenek farkından dolayı çok tatlı bir oyun olmadı, çocuklar benim kadar langırt delisi değilmiş (2k 1e) ben de yarısında bıraktım, keyfinize bakın deyip geri oturdum ve mesai saatim gelince de işe gittim. Gecesine(Galaxy ace var instaya bilgisayardan giriyorum) eve gidince instagramdan takip ve mesaj gelmiş, langırttaki kızlardan biri tanışmak istiyor.

Orada olduğuna bile dikkat etmemiş olduğum bu güzel kızımızla tanışma, takılma, güzel 4 ay geçirdik. Ve ben aileme sorumluluk sahibi olduğumdan kızı aşırı ilgiye boğamadım ve sanırım başta bu yüzden birşeyler güzel gitti 🙂 ama duruma alıştım ve zamanla daha çok bağlandım, kız benim bir parçam oldu ve vaktimizi hep birlikte geçirmeye başladık. Şansa bak ki Freud okuyan ve müzik arşivi olan bir kız benim gibi bir gama için oneitisin babası… Kıza çok alışıp herseyim yapınca zamanla uzaklaştık. Kavgalar, ayrılıp gitmeler 1 hafta sonra tekrar gelmeler ama ben feleğimi şaşırmışım, her gece iş yerindeki dostum benim derdimi dinliyor ve ben de maddi durum farkına yoruyorum durumu. Ona gelecekte babası gibi konfor sağlayamam falan diyordum. Hatta iyi bir gelirim olmadığı için dünya üzerinde bir değer teşkil etmiyorum diye düşünüp neredeyse intihara meyilli bir durumdaydım.

8 ayın sonunda bir arkadaşım gelip bana; “Kanka erkekadam.org diye bi site var süper karı düşürüyorsun” dedi. Tabii cahilliği kendisinin 🙂 ben siteye girip bakınca, makaleleri okumaya başlayınca aydınlanma evresine girdim. Burada okuduğum şeyler boğazımdan tatlı bir rahatsızlık gibi geçiyordu. Kız da benden yine ayrılmıştı ve 1 haftadır yazmıyordu. Ben bu site sayesinde ilk haftadan kendime değer vermem gerektiğini anladım ve 15 günün sonunda “özledin mi beni” diye dönen kıza “hayır, bundan sonra görüşmeyelim” diyebildim ama ellerim titreyerek tuttum kendimi. Daha sonra kıymete bindim ama yine de artık kafamda “daygame” denemek vardı, bir silkelenmiştim kısaca. Zaten 1 ay sonra babamın eski bir dostu hapsi para cezasına çevirdi ve ödedi, babam dışarı çıktı ve kardeşim staja başlayıp üç beş kuruş kazanmaya başladı. Kısacası zor günler geride kaldı ve ben kendime daha çok zaman ayırabildim. Yine de bu kızın etkisi bende 6 ay kaldı diyebilirim.

Ama gerçekte olay kızda ya da benim cinsel isteklerimde değildi. Hayatımı dayanılmaz görüyordum ve o kız es kaza benim kurtulma isteğimin imgesi oldu zihnimde. Sonradan düşündükçe zamanla farkettim ki hayatımdan o imgeye kaçmak istiyordum. Yaşadığım aile boşluğunu bir kadında aradım. Ne o çok kötü biriydi, ne de ben eziğin tekiydim. Hayatımı daha güzel bir noktaya getirmek için sıktım yumruğumu. Okulu dondurmuştum zaten, geri döndüm. Üstüme başıma dikkat etmeye, her zaman “bir yolu bulunur”, “bekleyip görelim” gibi basit ifadeleri kullanmaya başladım kendimce. İlişkinin sonunda yaşadığım en garip iletişim de kızın annesinin bana gelip “senden iyisini bulamayız” demesiydi. Kadın kocasından ayrı ve 45 yaşında olduğundan belki beni çok güzel bir beta adayı olarak gördü 🙂

Sonuç olarak bu depresif durumdan çıktım; ancak önce oneitis kızımızın aslında gerçekten o kız olmadığını anladım, onu suçlamayı bıraktım ve kendi iç dünyamdaki meselelere odaklandım. Umarım bu yazıyı okuyan “yıkık” kardeşlerimiz de durumlarını farkedip kendi iç dünyalarına odaklanırlar…

Konuk Yazar : Undead

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

153
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
30 Comment threads
123 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
MomMustafa patronSeizeP.eYakara Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

“Kanka erkekadam.org diye bi site var süper karı düşürüyorsun” 😀 Sanki siteden karı düşüyor gibi …

Myth
Guest
Myth

Bende siteyi önerirken buna benzer bir şey diyorum başka türlü dikkatlerini çekmiyor kişisel gelişim vs desen zaten ayağa düşmüş bir kavram ilgilenmez kimse

Hattorihanzo
Guest
Hattorihanzo

Bunca zamandır boşuna mı çöpçatan güncellemesinin gelmesini bekliyorum yani 🙁

Mahmut Abi
Admin

Yok ben direkt eskort servisi ile pezevenkliğe başlayacağım. O iş daha karlı. Siz istiyor karı verecek 50 Dolar.

hattorihanzo
Guest
hattorihanzo

Dünya Piyasalarını hala takip ediyorsun 🙂 🙂

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Güldürdün beni millet yanımda bu adam kendi kendine gülüyor, deli mi ne diye bana bakıyor şu an.
Süleyman Demirel Azerbaycan da büyük pezevenk diye karşılanmış, ilk etap ta anlamamış ama altta kalırmı. siz de az pezevenk değilsiniz hani. Diyerek gelişine çakmış.

Dikkat et sonrasında kıyakçılık (harbici) istemesinler. İsterlermi isterler.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Mahmut Abi pezevenkliği internetten yapacaksan -belki görmüşsündür- o fikir daha önceden düşünülüp çizgi roman yapıldı bile: https://www.okubi.com/tesebbus

Mahmut Abi
Admin

İlişkinin sonunda yaşadığım en garip iletişim de kızın annesinin bana gelip “senden iyisini bulamayız” demesiydi. Kadın kocasından ayrı ve 45 yaşında olduğundan belki beni çok güzel bir beta adayı olarak gördü 🙂 Bu konuyu çok yanlış anlıyorsunuz. Bir kadın bir erkekle uzun süreli ilişki istiyorsa o erkeği beta öder görüyor sanıyorsunuz. Bunun gerçekle alakası yok. Bir kadın için ideali alfa ve aynı zamanda güvenlik – kaynak sağlayan, uzun süreli ilişki isteyen bir erkek bulmaktır ve böyle bir adam en idealidir. Bir kadının çiftleşme stratejisi iki amaca sahiptir. Birincisi, kendisine ve çocuklarına bakılmasıdır, ikincisi de iyi genetik materyale sahip çocuklar yapmaktır.… Read more »

Adsız
Guest
Adsız

Abi o zamn ya seks yapilan kisiyiz yada saglayici ortasi yok bunun

Mahmut Abi
Admin

Şu yazdığımdan bu kadar aptalca bir sonuç çıkarmayı nasıl becerdin?

Rexuras
Guest
Rexuras

Hahaha
çok iyi

Adsız
Guest
Adsız

Abi ne bilim iki ozelligi barindiran erkekgi aradiklarini ve bulamadiklarini soyleyince bende onlarin gozunde bu iki erkekten biriyiz diye dusundum ama salakca olmus kabul ediyorum

arple
Guest
arple

Sitede kaç defa sarkaç prensibinden bahsedildi. Olaylara siyah beyaz bakmayın denildi. Onları biraz daha oku istersen

Daves
Guest
Daves

Abi kaynak sağlayan efendi çocuk, kız arkadaşları ile içten içe seks yapmak isteyen sinsi beta değil miydi? Böyle dememiş miydik ben yanlış mı hatırlıyorum? Tamam alfa ile düzüşmek istiyorlar doğru, sonrasında alfayla ilişki istiyorlar bu da doğru ama parası olmayan, kaynak sağlayamayan, çocuklarına bakamayacak bir alfa yerine, parası olan kaynak ve güvenlik sağlayabilecek bir beta erkek tercih etmiyorlar mı? Yoksa aslında 3 temel materyal; Oyun, Tip ve Para üçlüsünden birisini gerçekleştirebilmiş bir adam zaten alfadır mı diyoruz. Sonuçta belirli bir miktarın üzerinde kazanıyorsa çoğu insandan zaten daha fazla kazanıyordur, o zaman adamın ister istemez psikolojik olarak düşünceleri, yapısı ve tavrı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Her örneği en uç halleriyle düşünüp (hiçbir boku olmayan alfa) saçma sapan akıl yürütmeleri yapmanız çok ama çok sıktı artık. Size zaten bir yararı yok ve vakit kaybından başka bir halt değil.

Koz
Guest
Koz

Uç noktalar ve ‘saçma sapan’ akıl yürütmeler konusunda bir yazı yaz o halde abi ?
ve
Ortasını bulmak konusunda ?

Sadece yorumlar ile yazarsan, yeni gelen veya o yorumu okumamamış adamlar bunu bilemezler VE “En son yorumlar sayfası ” da, bu yorumu 15 – 20 gün sonra yok eder.( geride bırakır, o sayfada görünmez. )

Mahmut Abi
Admin

Var zaten. Daha yeni yazıldı. Uçlarda düşünmek kolay ve düşük seviyeli bir düşünce şekli. Bonus olarak da sanki büyük ve marjinal şeylere kafa basıyormuş imajı çiziyor. Ondan herkes kolayca yapıyor. Asıl iş ortalamada ya da dengede düşünmek.

BenLark
Guest
BenLark

Mahmut Abi

Trp sayesinde uçlara giden çoğu fikri dizginlemeyi başardık aslında.Mesela ahlaklı prosocial maskülen erkek olmak sadece maskülen olmaktan daha zor.Çevrede maskülen denebilecek erkeklerin büyük kısmı piçlerin elinde olduğundan bir şeyleri her anlamıyla tam yapmak daha zor.

Daves
Guest
Daves

Abi şu sitenin başına; “uçlara gidersen sivrilirsin seni köreltir hayat, orta-dengede kalırsan güzelleşirsin,güzelleşir hayat” ya da “Aşağıdaki yazıları Ying-Yanga göre okuyun ulan!!!” ya da en basit şekilde her yazının başına “Kural: Bu ve bunun dışındaki yazılar bir bütündür asla ‘tek başına’ içselleştirlip, uç noktalara çekilmemelidir” gibi birşey yazsak ne dersin? Benim kastettiğim olay aslında şu idi; Teorik kısmı bir yana, Pratikte bir adam paraya sahip olmaya başladıysa ister istemez özgüveni artıp, daha bi diğer insanlara ihtiyaç duymama durumuna bürünüyor. Bunu zamanında bir yerlerde okumuştum. Bu bir gerçek yani. Ve bu durum ister istemez,”pratikte” şu zincir reaksiyonuna sebep olmaz mı? Para–>Özgüven–>Maskülen… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ve bu durum ister istemez,”pratikte” şu zincir reaksiyonuna sebep olmaz mı?
Para–>Özgüven–>Maskülen Tavırlar–> Oyuna sahip olma
Olmaz. Orada mekanizma farklı. Para kimsenin başına gökten yağmaz. Binde 0.01 yağanı konuşacaksanız da onunla benim vaktimi harcamayın. Adamın para kazanmasına neden olan disiplin, cesaret, risk alma, hırs, vs … maskülenitesine etki ediyor. Burada neredeyse hemen herkes para birden kendiliğinden adamın kucağında bitmeye başlıyormuş gibi konuşuyor. Muhtemelen çoğunuz para ya da iyi para kazanmadığınızdan.

Daves
Guest
Daves

Abim aynı şeyden bahsediyoruz işte kastettiğim şey de bu. Bir adamın iyi para kazanması için zaten pratikte birçok şeyi iyi yapıyor olması gerekiyor. Dediğin gibi, disiplin,risk,cesaret vs. gibi faktöler. Yoksa başına gökten yağanlardan bahsetmiyorum.
Neyse kavga gürültü sonunda vardık varacağımız yere 🙂

Mahmut Abi
Admin

O zaman olayın başı para değil. Para adama özgürlük ve alternatif getirir ama parayı getiren şey önemli. Bir de ben genelde insanların 10,000 TL üstü aldığı bir alanda çalışıyorum ama çalıştığım adamlar fabrikada asgari ücretle çalışanlardan daha maskülen değiller ya da kadınlar konusunda kendi çöplüklerinde o adamların kendi çöplüklerinde olduklarından daha başarılı değiller. Paradan kasıt zengin ise doğru ve zengin de genellikle yolsuzluk yapmış olsa bile risk almış, pişmiş oluyor.

Daves
Guest
Daves

Abim yorumuna %100 katılıyorum bunu ben de fark ettim ve bu bence;
1) Kadının gelir düzeyi arttıkça kendine güveni de arttığından kendi statü seviyesinden daha üst seviyeye gözünü dikiyor.

2) Fabrikadaki adam kafayı yormaktan çok bedeni yoruyor bu da ister istemez hormonları etkiliyor, vücut çalışıyor, kas çalışıyor, testosteron patlıyor.
Ama buna tabiki sosyolojik açıdan eğer kendini ezdirise başına gelebilecekleri ya bildiğinden ya da yaşadığından artık izin vermiyor.

Derdim.

hattorihanzo
Guest
hattorihanzo

Para ile ilgili tarafta benimde anlatacaklarım var. , Para,tip ,oyun herşeyim yerinde yada gelişmekte diye düşünüyorum ama bu dolambaçlı yolda kadınlar için yeterli zaman ve ilgim kalmadığını hissediyorum. Aylık 10k üzeri kazanıyorum, fakat sorumluluğum 27 yaşındaki bir çok yaşıtımdan fazla , daha az olduğu zamanıda, iş ,güç, para hırsı derken yediğimi düşünüyorum. Ve benim hissettiğim genelde fazla abarttığımı düşündüğüm bir durumda şu . 20-25 yaş arası kadınlar ile arama giren maddi bariyer oldukça yüksek . Bir çok kız hala ailesinden aldığı 30 40 tl harçlık ile idare ediyor çünkü. 30 40 tl harçlık ile idare eden bir kız cocuğu ile… Read more »

Mahmut Abi
Admin

20-25 yaş arası kadınlar ile arama giren maddi bariyer oldukça yüksek . Bir çok kız hala ailesinden aldığı 30 40 tl harçlık ile idare ediyor çünkü. 30 40 tl harçlık ile idare eden bir kız cocuğu ile ben zaman geçiremiyorum. Çünkü kendime göre harçama şeklim mevcut ve çoğu bunu görünce etkilensede tırsıyor yetersizlik hissine bürünüyor. (200tl lik hesapta bile gözleri dönüyor) Kadınlarla bu deneyimin nedeni senin davranışların olabilir. Ben senden çok daha fazla kazanıyorum ve kazanan adamlarla çevriliyim. 20 25 arası hatunlar gelip hayatımızda bize katılıyorlar ve hayatlarından da gayet memnunlar. Sen parayı bölüşmeyen hatunu golddigger farzedip Nusrete bile gitsen… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Hatto güzel noktalara değişmişsin mahmut abinin fikrini merak ediyorum

Castle
Guest
Castle

Mahmutcum
Seninde yorumlarda onu bunu azarlaman sıktı artık.

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmutçum felan filan hayırdır? Nankör olmayın saygı duyun biraz Mahmut abinin yerinde olsam çoktan siteyi kapatmıştım sorulara bak amk

Mahmut Abi
Admin

Bu atarlının bir sorusuna cevap vermiştim zamanında. Dokundu mu nedir 2dir bu tarz yorum yazıyor.

Yaşça küçük adamların ciğim demesi çok zavallıca. Ablalık/abilik tasladıklarını sanıyorlar ama cıvımaktan öte bir anlamı olmuyor.

Click
Guest
Click

Abi sokakta kızlara yürüyorum ve daygame yapmaya çalışıyorum, 10 kişinin yanına gittim birisiyle bile sohbet edemedim. Neden böyle oluyo anlamadım. Normal mi?

Mahmut Abi
Admin

İlk 10 – 20 ise normal.

Undefeated
Guest
Undefeated

Dostum normal o duygu herkeste oluyor önemli olan cesaretli olmak.Tam kıza yürürken iç sesinde “olum sen alfasın hadi” felan tarzında konuş ve öyle dene farkı göreceksin. Açılışı yaptıktan sonra o duygu durumunda hemen vücut dilini kontrol etmeye çalış(yapana kadar yapıyormuş gibi yap) Konu açamıyorsan rahat değilsin demektir bu yüzden de sessizlik oluştuğunda kızın gözlerine bak hafif gül gözlerine bak öyle devam et. Yani aslında kızın yanındayken mola ver. Benim taktiğim böyle gidiyorum eğer durum sıkıntılıysa enteresan şeyler yapıyorum ve sanki kız istediğim için sustuğumu sanıyor cinsel gerilim oluşuyor hatta sırf bu yüzden artık isteyerek böyle yapıyorum. Son olarak benim bir… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

karı düşürme muhabbeti etkili reklammış yalnız, tuttum bunu 🙂

Bu arada hep düşündüğüm şey hapın keşfinden beri, bolluk varsa oneitis yok, yokluk varsa oneitis çok.

BenLark
Guest
BenLark

Oneitise kapılmamak için Reelde çok arzulanan , saygı gören , elinin altında mutfak takımı gibi tabakları dizmiş biriyse kişi, o özgüveni her türlü yakalar.
Aslında kişisel gelişimin bu konuda etkisi büyük.Bolluk zihniyetini hissediyorsun her daim.Her konuda.Umutsuzluğa kapılmak imkansız.Para,kadınlar, çevre hiç fark etmez.Çölde bir kum tanesi olduğumuzu fark edince ve sağlık da yerindeyse korku anlamsız.

Leonquell
Guest
Leonquell

Oneitise yakalanmamak için bolluk şarttır önergesi yanlış. Geeçek bir erkek bolluk içerisinde olmasa dahi, bir kadını vazgeçilmez konumuna getirmez.

Atalarımız kıtlık zihniyetiyle hayat mücadelesi vermiş olsalar da bir kadının One Iti olmadılar.

İçindeki gerçek değeri gör ve ona göre yaşa.

Koz
Guest
Koz

Buna bende katılıyorum. Eski yazılardan okuduğum ve hatırladığım kadarıyla: ” Bir PUA olmasına ve istediği zaman istediği kadar kız elde edebilecekken, bir kızı oneitis haline getirdi ” gibi bir şey. Bolluk: Umarsızlık, rahatlık, ” Eeef, sikdir et giderse gitsin. Zaten elimin altında 2 tane daha kız var, bir şey olmaz ” kafa yapısı, ve özgüven verir, ANCAK! Vatandaşın zihninde ki, ” Bir kurtarıcı melek arıyorum, aaaa bak bu kız çocukluğumda hayalini kurduğum o kurtarıcı kadına benziyor. Bu olabilir. ” gibi bir zihin yapısı, ne kadar bollukta olsa oneitise düşürebilir. Kesin çözüm bolluk zihniyeti değil, kesin çözüm oneitis dediğimiz kavramı anlayabilmek… Read more »

woodkid
Guest
woodkid

Yuzde yuz katiliyorum bu yoruma, oneitisin recetesi bitmek bilmeyen tabaklar ya da her istediginde (istersem) tabak bulabilecegine emin olmak degil bence de. Pozitif etkisi var mi var ama esas konu, herhangi bir insanla butunlesik olma hayalini, eksigini kapatma hayalini fark etmek. Eksik olmadigini fark etmek. İnsaniz zaaflarimiz eksiklerimiz tabii var da bahsettigim iliski anlaminda bir ‘tamamlayici’. Ben gizliden gizliye buna hep inandigimi fark ettim. Artik inanmiyorum. Bana da kendini yarim hisseden gelmesin, bir seyler paylasacagim insanin da bu mentaliteyi asmis olmasi gerek artik.

ju87
Guest
ju87

oneitis olayıyla ilgili ben de bir iki şey demek isterim. robert green in baştan çıkarma sanatı kitabında şöyle bir olay vardı, baştan çıkarılacak kişi mutsuz olmalıdır diye. karşıdan beklenti de bu mutsuzluk kaynağını söndürmesi oluyor. benzer olay aynı bakış açısıyla zafer akıncı nın aşk mı hadi oradan kitabında da vardı. şiddetli gerçekleşen aşk aslında yoksunluktan kaynaklı anksiyetenin oluşturduğu takıntı. zaten aşk beyinde de rahatlama ve bağımlılık yaratan kokain gibi uyarıcı etki gösteriyor. bir nevi madde bağımlısı gibi hissediyorsunuz. bunun etkisi de bağımlılık oluyor haliyle. Bağımlılık da ilginç bir mevzu; şöyle, insanda bağımlılığa sürükleyen en önemli sebep sosyal yetersizlik hissi. çünkü… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

porno siteleri benim gözümde uyuşturcu kartellerinden farksız.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ne alaka? Arz-talep meselesi bu.

Porno da, genel evlerde toplumda farkında olmadan fren mekanizması oluşturur. Senin-benim gibi adamlar kendini geliştirmeye odaklanabilir, iyi yerlere de gelebilir. Bazılarıysa ev-kahve arasında geçen basit hayatlarıyla mutludur

Porno izleyenin hayatı basittir demiyorum tabiki, porno dozunda izlendiği taktirde verimli bile olur.

Önemli olan hayatının meşguliyetlerle dolması, günlük rutini işi-gücü olan adam istese de dopamin peşinde koşamaz zaten.

Özgür
Guest
Özgür

Șu porno aslında egiticidir zırvasını bırakalım ya. Dozunda izlenirse verimli oluyormuș.
40 yaș üstü seksolog uydurmasi bir șey. Neye nasıl yarari var bilimsel olarak bir kanıt yok ama

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Eğiticidir demedim, söylemediğim birşeyi söylemişim gibi cevap veriyorsun.

Bana kadın algım konusunda verimli oldu, bırakmak için de özel bir çaba sarfetmedim, kırmızı hapla gelen hayat tarzı daha az izlememe sebep oldu, şimdilerde de uzun zaman oldu izlemeyeli, dün bi ara aklıma düştü karıştırayım dedim, araya birşeyler girdi kaldı öyle.

Herşeyin temeli bilimsel olmak zorunda değil, ruh hali diye bir olay var, bana yarayan başkasına yaramaya bilir, başkasına uyan da bana uymayabilir. Hangi bilim bu arada? Bilimin bile her türlü yalana kılıf olarak istismar edildiği bir çağda yaşıyoruz. Elle tutulur sonuçlar göstermeyen hiçbir şeye bilim demek mükün değil.

Ne adi ?
Guest
Ne adi ?

Aynen dozunda porno ve masturbasyon normaldir demekle dozunda uyusturucu iyidir demek ayni sey… Cunku beyinde zarar verdigi bolge ayni. Depomin reseptorlerini mahfediyor

Ne adi ?
Guest
Ne adi ?

Porno insanin hayatini mahveder bilim ispatladigi birsey bu nitekim dunyada nofap diye bir akim var ve akimin uye sayisi kirmizi hapin uye sayindan bile fazla… Ki ben de akimin uyesiyim.. Tam tersine porno ve masturbasyon kisinin frenlemesini sagladigina dair bilimsel bir ispat yok. Oyleymis gibi anlatiliyor gerizekali doktorlar bile bunu destekliyor ama batili doktorlarin bile gozu yavas yavas acildi nofabin destekcisi doktorlar Turkiyede bile var artik.

Mahmut Abi
Admin

Pornonun kişileri frenlediği doğru. Ama uyuşturarak frenliyor. ALoading burada toplunsal bir işlevinden bahsetmiş ama bundan bireye ne? Uyuşturularak frenlenmek ise bir insanın geleceği için inanılmaz kötü. Cinsel doyumsuzluğun enerjisini yaratıcı bir çabaya örneğin yaptığın işe ya da sanata aktarmak pornodan çok daha erkilidir ve oldukça faydalıdır.

BenLark
Guest
BenLark

bir yerde şöyle demiştiler

Eskiden sekse ulaşamayan beta erkekler enerjilerini sanata,bilime,icatlara vermiştir ve dünyanın gelişimine fayda sağlamışlardır.
Günümüz dünyasında bu betalar kendilerini porno,video oyunları,eğlence,drug gibi şeylerle meşgul ettiğinden dünyanın gelişimi de yavaşlıyor.

Aslında doğru düzenli seks hayatı olan biri neden porno izlesin ?

“Alfalar sekse ulaşacak sen de yokluktan kıvranacaksın en iyisi al sana porno,video oyunları,durgs … Bize para kazandırırsın en azından amk betası”.

Porno endüstrisine bu açıdan bakıyorum.

Mahmut Abi
Admin

Inseller yazısı : Eski günlerde kaybedenlerin hayal kırıklıklarını kanalize ederek üretken şeyler yapabilecekleri kanallar artık yoklar. Eski nesilde hüsrana uğrayan erkeklerin bir çoğu kendi nesillerinin ikonik sanatçıları ya da müzisyenleri oldular. Bence ironinin tepe noktası, Mark Zuckerberg’in Facebook’u eski kız arkadaşını stalklamak (takip etmek) için yaratması idi. Cinsel reddedilme ile başa çıkmayı sağlayacak yaratıcı yollar artık yoklar. Bazıları bana bu yolların hala varolduğunu ama bu çocukların bu yolları yürüyecek motivasyonları olmadığını söyleyecek. Haklı olsalar da, bu yollardan çok daha kolay olan ve erkeklerin gelişimlerini donduran yollar var. Bugün cinsel öfkeyi daha yaratıcı kanallara yönlendirmek yerine, oğlanların kendilerini online porno ve çağın teknolojilerinin… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Birşeyin ıspatı yok demek, aksinin ıspatı olduğunu göstermez. Mahmut’un dediği birey-toplum bazında tartışılabilir elbette ama, bilimin yanına ya da karşısına koyduğun şey sosyal medyayla patlayıp giden bir trend ise orada sıkıntı vardır. Eğer bir iddia ortaya koyarken, karşı tarafı otomatik olarak etiketliyorsan (ki sen gerizekalı) olduklarını söylüyorsun, o tartışma baştan kaybedilmiş demektir. Ha bunun kullanışlı olduğu durumlar vardır da bu kesinlikle bilim ekseninde tartışılan konular değildir. Ararsan bulursun, sitede yaz başında yayınlanan bir makaleydi sanırım, biz burada uzuun uzun tartıştık. Herşey neyi nasıl kullandığına bağlı, faydalıysa kullan, kontrollü kullanamıyorsan zaten kullanma. Ben Çanakaleliyim, bu deniz kültürünün içinde büyüdüm, bizim için… Read more »

Murtaza
Guest
Murtaza

“Bir kadın için ideali alfa ve aynı zamanda güvenlik – kaynak sağlayan, uzun süreli ilişki isteyen bir erkek bulmaktır ve böyle bir adam en idealidir”

Ve böyle adamı kaybetmekte en büyük pişmanlıkları oluyor galiba.
Evlilikte ne kadar alfaydım bilemiyorum ama eski karım iki yıldır bana dönmenin yollarını arıyor hâlâ. En çokta ‘bize evine sahip çıkardın, iyi babaydın, dizinin dibinde oturmak yeter bana’ diyor. Bi taraftan da boşanma davası devam ediyor.

adamların füzesi var
Guest
adamların füzesi var

Bir süredir farkında olduğum bir konuydu bu. Benim oneitislerim her zaman aynı şekilde kadınlar oluyordu. Anaç duygu sahibi, eğlenmeyi bilmeyen, hayatımı düzene sokabilecek kızlar. Küçükken yaşadığım ailevi travmalar yüzünden olduğunu fark ettim bunu içimde yendim fakat hala arada düşecek gibi hissediyorum. Öyle kızlarla görüşmek tabak olarak tutmak falan gayet korkunç geliyor ama bu durumun kendime biraz daha değer verince düzeleceğini düşünüyorum

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Şu söylediğinle benim bi zamanlar ki halimi tarif ettin. Yorumun resmen düşündürdü.

woodkid
Guest
woodkid

Ben de yasadim bunu. Nerde anac bi hatun var bulurum mutlaka ve baglanirim. Baglanirdim yani. Anac kadin kotu demiyorum, ama benim ona takilma sebebimi buldum sonra senin gibi ayni aileseldi sebep. Bir yerde sunu okudum; bazi erkekler farkinda olmadan anneleriyle ilgili acilarini, ya da cocukluk travmalarini tamir edecekleri iliskilere girermis. sanki (ozellikle cockken) annenle olan iliskinin bir benzerini ‘o kadin’la tekrar olusturarak bu sfer alamadiklarini alma pesine dusuyorsun. kadinlar da bunu daha ziyade ‘babalari’ uzerinden ysiyor. karsilanamamis cocukluk ihtiyclarini yansitip duruyoruz birbirimize yani. oneitis de bazen boyle doguyor iste, yukarda da yazdim. iluzyon hepsi. bir yara varsa senden baska merhem… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Benimkisi anaçlıktan ziyade görece muhafazakar ve biraz da kırsal kökenli gelenekçi hatunlardı, ki şu anki eşimde kısmen muhafazakar biri şimdi fark şu ki, bulduğum olumlu özellikleri oneitis kaynağı yapmıyorum.

İlgisiz
Guest
İlgisiz

Mahmut abi,

Kızla uzun süredir soğukluk var aramızda. 3-5 günde bir sadece merhabalaşacak durumdaydık. Ben daha önce (ağır beta olarak) ilgim olduğunu belirtmiştim.

Sonra uzun süre görüşmedik, bu muydu bana olan ilgin falan yazdı. Cevap vermedim, görüşmüyoruz.

Bu soruya nasıl bir yanıt vermeliydim, vermeli miydim?

Mahmut Abi
Admin

Kız neyin olur? 2 kere buluşmaya davet ettin gelmediyse next. 3 4 buluşmada bir yere gitmezse next. Burada kız shit test atmış. Sen şu gün şuraya gel de sana ilgim neymiş bakalım dersin bir yere çağırırsın. Çoğunuzun ciddi bir olayları yönlendirme sorunu var. Kız gibi karşıdan adım bekliyorsunuz sanırım.

İlgisiz
Guest
İlgisiz

Bir süre arkadaştık,

Onun da ilgisi olduğunu farkedip adım attım. Sonrasında nükleer shit test yedim. Bu aşamadan sonra sürekli testler geldi, artık en son yanına gittiğimde bir dk kadar konuşup hızlıca yanımdan kalkıp gittiydi. Ama uzaklaşıp oturduğu yerden de sürekli arkasına dönüp bakıyordu.

Bugüne kadar 7-8 defa davet ettim,
Hiç birine gelmedi.

Son süreçte 2-3 saat aynı ortamdayken sadece uzaktan merhabaya dönüştü ve baktığımda yüzünü aşağı eğip yarım ağız bi yalancı zorlama gülümseme ile yanımdan geçip gidiyor.

Ben de bu nedenle 2-3 hafta gitmedim hiç, görmemek için. İletişimi de kestim.

En son bu soruyu aldıydım.

Mahmut Abi
Admin

Davetlerine gelmemiş. Çoktan nextlemen ve bu soruyu sormaman gerekliydi. Iletişimi kes.

Özgür
Guest
Özgür

En iyi arkadasimi 7 kere davet etsem ve gelmese bir daha görüșmem lan. Seni bi mektebe götürmek lazim pipin kontrolü ele geçirmiș

Altarin Oglu
Guest
Altarin Oglu

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, ancak bu yazdığım ilk mesaj olacak. Zamanında maddiyat ve hayat düzeni açısından benzer durumlardan geçmiş ancak şuan işleri yoluna koymuş birisi olarak, bu gelişmelerde bu sitenin payını es geçemem. Benzer insanları da görünce seviniyorum. Umarım daha çok kişiye ulaşır bu platform.

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi iyi gunler;
Yaklasik 6 ay dir devam eden bir iliskim var. Kendisine neden beni ozledigini hic soylemiyorsun tarzi seyler soyledim. Kabul ediyorum yapmamam gereken bir hareketti. Bunu soyledigim gun kiz arkadasimla bulusacaktik. Bulusma yerine geldim 1 saat bekledim. O da ordaymis. Bende 1 saattir seni bekliyorum isin bitmedi sanirim geri donuyorum dedim o da geldigini soyleseydin o zaman sen bilirsin dedi. O gunden sonra yani 3 gundur hic arayip sormadik birbirimizi. Bundan sonra yapmam gereken birsey var mi? Kiza muhtacligimi belli ettikten sonra bu durumu toparlayabilir miyim? Aramam gerekir mi?

Mahmut Abi
Admin

Sen kıza muhtaçsan belli ettiğini toparlasan ne olur toparlamasan ne olur. Sende muhtaçlık varken ve bu olmuşken üstüne de 3 günlük boşluk varken devam ihtimali az. Benim tavsiyem kıza muhtaç olduysan kızı senin terk etmen senin için en hayırlısı. Burada bırak daha iyi.

Undefeated
Guest
Undefeated

“Yaklasik 6 ay dir devam eden bir iliskim var. Kendisine neden beni ozledigini hic soylemiyorsun tarzi seyler soyledim. Kabul ediyorum yapmamam gereken bir hareketti.” Neden yaptın ozaman? Bide manipüle ediyor yapmamam gerekiyordu vs vs ucundan haplıyım havaları taşak mı geçiyorsun 😀 Adamlara doğruyu veriyorsun,doğruyu biliyorlar ama yanlış yapıyorlar sonra o yanlışların da faturasını getirip burada indirmeye çalışıyorlar şaka gibi. Sen doğruyu bildiğin halde kıza karşı yanlış yapmışsan frame diye bişey kalmamış ırzına geçmiş. O sen bilirsin lafını iyi bilirim seni aldattım,aldatacam bahanem hazır haberin olsun halleri. Şimdi tek bir yol var kıza bu iş olmayacak diyip nextlemek,engellemek. Ve direk başka… Read more »

john doe
Guest
john doe

undefeated kardeş çok heyecanlısın kraldan çok kralcılıklar “felan” da lise sondasın sanırım, git dersini çalış. pişman olursun.

Tunight
Guest
Tunight

Ya çocuk sen niye gelip hala millete tavsiye vermeye çalışıyorsun daha kaç kere uyarılmayı bekliyorsun?

Gaspard
Guest
Gaspard

Güzel bir yazı olmuş. Alınacak çok ders var . Katmış olduğun değer için teşekkürler dostum .

Zilli erkek
Guest
Zilli erkek

Mahmut abi bence site de bu tarz yazılar daha çok olmalı aşağı yukarı hepimizin hayatında zorluklar var kimisi 5-6 farklı durumla ilgileniyor
-17 yaşında biri olarak okul üniversite sınavı spor ispanyolca tiyatro annemin yakın zamanda vefatına bağlı olarak artan ev sorumlulukları- kimisi depresyondadır kimisi bir olayın etkisindedir denem o ki insanların bu dönemlerden nasıl geçtikleri ilham kaynağı olabilir ya da illa ki seninde bu tarz durumların olmuştur ve baş etmişsindir bu tarz yazıları paylaşabilir misin ?

BubbaChuck
Guest
BubbaChuck

Ailevi problemler ( ekstra zorunlu sorumluluklar ) olduğu zaman kendine vakit ayırmak içinden gelmiyor . Senin deyiminle kendin olduğunun farkına vardıracak bir olay gelmiş başına. Ulaşabilirlik seviyesi bağlanma süresini kontrol ediyor bence. Zor ulaşan biriyseniz sizi mutlu edenlere bir o kadar çok bağlanırsınız . Tek taraflı veya karşılıklı olmasının bir önemi yok. Uzakta veya yakında olmasınında bir önemi yok. Kazandığınız para ile mutlu olmanız gerekiyor. Siz 2.000 kazanırken başkasının 10.000 kazandığını görüp iç çekmek yerine kabul edilebilir riskler ile öğrenme ile yakın seviyeye gelebilirsiniz. Şunu da unutmamak lazım büyük başın derdi büyük olur. Size biri 10.000 tl maaş teklif edecek… Read more »

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

şunu fark ettim ki ben de bu oneitis hastalığına hayatımın hep stresli dönemlerinde takılıyorum, diğer zamanlarda gayet rahatım. bu biraz da insan beyninin stresten kaçma yöntemi gibi..

Mahmut Abi
Admin

Stres seni zayıflattığından öyle oluyordur.

john doe
Guest
john doe

gerçek sorunlar yerine oneitis acısı çekmek, ben aşk acısı çekiyorum dokunmayın dünyadaki en önemli şey bu batsın dünya demek bir kaçış yöntemi gerçek kaygılardan, belirsizliklerden ve anlamsız, amaçsız hayatımızdan bence. bir değer, anlam bulmuş gibi oluyoruz. ve çözmemiz gereken asıl meselelerden, sorumluluklardan kaçıyoruz. ki egomuzu da besliyor aslında, yüce bir özellik atfediyoruz kendimize ve itiraf etmesek de haz alıyoruz, yoksa bunca insan bu kadar paspas olur muydu? neyse ki geçiyor illaki sonra ilk oneitis. ikincisi olmasın bence esas bu çok önemli.

hattorihanzo
Guest
hattorihanzo

Benimde ailem ile ilgili problemler oldu genel olarak sülalemde de problemler oldu .(dedemden amcama babama kadar herkes boşandı 🙂 Ve bu problemler bazı planlarımı bozdu , genel olarak sudan çıkmış balık gibi kaldım . Yorgun ve eski kafalı (yemek var , şiddet yok , para var daha ne istiyor ki diyen ) bir baba kaldı başıma . Üniversiteye hazırlanan çalışkan okul hayatında başarılı bir kız kardeş . Babanın monotonluğundan ve iletişimsizliği yüzünden 48 yaşında anne evine dönmüş ve emekli olana kadar (1 yıl ) boyunca maddi manevi destek sağlamam gereken bir anne kaldı başıma. Hiç böyle bir yola gireceğimi planlamamıştım… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Senin yasadiklarin daha agirmis ama çocugun karni tok sirti pek benim görevim bitti babası çok yaygin. Benimde öyleydi. 0 a yakin iletisim kurardik. Abim desen agir omega. Ordan burdan internetten idoller sectim kendime hayatim boyunca

hattorihanzo
Guest
hattorihanzo

Bizimkisi öyle bir baba da değil aslında ama dedem almancı ve cocukların yanında durmamış . Onlarda kendilerini bir şekilde hayatta bir yere koymuşlar. Oda iyi bir yetişme tarzı değil sonuçta. Ben babam konusunda da rahatsız değilim annem konusunda da . Sadece psikolojik olarak yıprandıkları için ve malın mülkün amk dedikleri için real hayattaki bütün süreç senin gibi bir süre bana kaldı. Herkes normale dönüp paranın peşine düşecektir elbet 🙂 Bazen duygusal olarak zorlansamda analatik düşünerek sorumluluk duygusunu kaybetmemeye kasıyorum. Bazen buradaki daygamelere özeniyorum , gençlik ateşi ile parçalamak istiyorum 🙂 Üniversite tiyatro falan karıkız ortamı hep oldu fakat son 2… Read more »