Oneitis kadınınız başka bir içsel yoksunluğa işaret

Bu siteye birkaç kez makale yazmak istesem de genel manada sizlere sunacak kadar değerli birşey yazmamıştım. Ancak felsefeye ve psikolojiye eğilimimden olsa gerek; kendi oneitis hastalığımı çözümledim ve size kendimden yola çıkarak birşeyleri daha iyi hale getirmenize yardımcı olmak istedim.

İlk etapta aile açısından manevi boşluğa sahip büyüdüm diyebilirim. Narsist bir anne diyemem ama beni törpüleme usulleri babam hapisteyken biraz kendimi ifade etme yeteneğinden yoksun büyümeme sebep oldu. Tabi ki red pill ile tanışmamdan beri(2 yıl) aile ilişkilerimi ve aile içi huzuru hatırı sayılır derecede arttırdım ve aynı zamanda bu “alfa” olayının yalnızca bir kadına gereceğiniz kolkanat değil de bağlı olduğunuz herkes için sağlam bir kaya olmak demek olduğunu idrak ettim. Ayrılmaya karar veren ebeveynlerimin yarattığı evdeki suskun kaosu dirayetli hamleler ve ağırbaşlı bir iletişimle bertaraf edip anlaşmalarını sağladım. Konumuzda çok sapmayalım..

2.5 sene önce babam hapisteyken üniverstemi bırakıp memlekete döndüm ve aileme bakmak için garsonluk yapmaya başladım. O esnada hapın h sini bilmiyorum ve kadınlar konusunda umutsuzum. Umutsuzluğum sadece kadın yönünden değil, kazandığım para faturalara, pazar alışverişine, kardeşimin harçlığına gidiyordu. Sarma tütün alıyordum ve kimi zaman yemeğimi bile evden getiriyordum.

Buraya kadar totalde;
1 – okulu bırakmış ve geleceğini baltalamış olma hissi
2 – eğlence veya insanlara vakit harcayamama
3 – babanın birini öldürmesi üzerine hapse girmesi
4 – yeni ortaya çıkan astım hastalığım

Bu etkenler altında gayet gama/omega kırması ilerliyorken üstüme başıma hiç dikkat etmediğim bir gün filtre kahve çekti canım ve falanca kahvecisine oturdum. Kendi halimde müzik dinlerken langırt oynayan insanlara gözüm takıldı, bir el oynayayım dedim. Yetenek farkından dolayı çok tatlı bir oyun olmadı, çocuklar benim kadar langırt delisi değilmiş (2k 1e) ben de yarısında bıraktım, keyfinize bakın deyip geri oturdum ve mesai saatim gelince de işe gittim. Gecesine(Galaxy ace var instaya bilgisayardan giriyorum) eve gidince instagramdan takip ve mesaj gelmiş, langırttaki kızlardan biri tanışmak istiyor.

Orada olduğuna bile dikkat etmemiş olduğum bu güzel kızımızla tanışma, takılma, güzel 4 ay geçirdik. Ve ben aileme sorumluluk sahibi olduğumdan kızı aşırı ilgiye boğamadım ve sanırım başta bu yüzden birşeyler güzel gitti 🙂 ama duruma alıştım ve zamanla daha çok bağlandım, kız benim bir parçam oldu ve vaktimizi hep birlikte geçirmeye başladık. Şansa bak ki Freud okuyan ve müzik arşivi olan bir kız benim gibi bir gama için oneitisin babası… Kıza çok alışıp herseyim yapınca zamanla uzaklaştık. Kavgalar, ayrılıp gitmeler 1 hafta sonra tekrar gelmeler ama ben feleğimi şaşırmışım, her gece iş yerindeki dostum benim derdimi dinliyor ve ben de maddi durum farkına yoruyorum durumu. Ona gelecekte babası gibi konfor sağlayamam falan diyordum. Hatta iyi bir gelirim olmadığı için dünya üzerinde bir değer teşkil etmiyorum diye düşünüp neredeyse intihara meyilli bir durumdaydım.

8 ayın sonunda bir arkadaşım gelip bana; “Kanka erkekadam.org diye bi site var süper karı düşürüyorsun” dedi. Tabii cahilliği kendisinin 🙂 ben siteye girip bakınca, makaleleri okumaya başlayınca aydınlanma evresine girdim. Burada okuduğum şeyler boğazımdan tatlı bir rahatsızlık gibi geçiyordu. Kız da benden yine ayrılmıştı ve 1 haftadır yazmıyordu. Ben bu site sayesinde ilk haftadan kendime değer vermem gerektiğini anladım ve 15 günün sonunda “özledin mi beni” diye dönen kıza “hayır, bundan sonra görüşmeyelim” diyebildim ama ellerim titreyerek tuttum kendimi. Daha sonra kıymete bindim ama yine de artık kafamda “daygame” denemek vardı, bir silkelenmiştim kısaca. Zaten 1 ay sonra babamın eski bir dostu hapsi para cezasına çevirdi ve ödedi, babam dışarı çıktı ve kardeşim staja başlayıp üç beş kuruş kazanmaya başladı. Kısacası zor günler geride kaldı ve ben kendime daha çok zaman ayırabildim. Yine de bu kızın etkisi bende 6 ay kaldı diyebilirim.

Ama gerçekte olay kızda ya da benim cinsel isteklerimde değildi. Hayatımı dayanılmaz görüyordum ve o kız es kaza benim kurtulma isteğimin imgesi oldu zihnimde. Sonradan düşündükçe zamanla farkettim ki hayatımdan o imgeye kaçmak istiyordum. Yaşadığım aile boşluğunu bir kadında aradım. Ne o çok kötü biriydi, ne de ben eziğin tekiydim. Hayatımı daha güzel bir noktaya getirmek için sıktım yumruğumu. Okulu dondurmuştum zaten, geri döndüm. Üstüme başıma dikkat etmeye, her zaman “bir yolu bulunur”, “bekleyip görelim” gibi basit ifadeleri kullanmaya başladım kendimce. İlişkinin sonunda yaşadığım en garip iletişim de kızın annesinin bana gelip “senden iyisini bulamayız” demesiydi. Kadın kocasından ayrı ve 45 yaşında olduğundan belki beni çok güzel bir beta adayı olarak gördü 🙂

Sonuç olarak bu depresif durumdan çıktım; ancak önce oneitis kızımızın aslında gerçekten o kız olmadığını anladım, onu suçlamayı bıraktım ve kendi iç dünyamdaki meselelere odaklandım. Umarım bu yazıyı okuyan “yıkık” kardeşlerimiz de durumlarını farkedip kendi iç dünyalarına odaklanırlar…

Konuk Yazar : Undead

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

153
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
30 Comment threads
123 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
MomMustafa patronSeizeP.eYakara Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hikmet
Guest
Hikmet

Mahmut abi,

Oneitis’im var ve şu an bundan kurtulamıyorum. 2 ay önce ayrıldık.

Spora başladım, 2-3 farklı hobi edindim ve devam ediyorum, sosyal medyayı kapattım, takibi bıraktım.

Henüz tabak yok, ancak; üzerinde çalışıyorum. Son iki haftadır 3-4 yürüme denemem oldu tabak için, onlar da olmadı.

Fakat bu oneitise olan içimdeki bağı bir türlü kopartamıyorum, hatta uykularım kaçıyor, sürekli o aklımda, işime de odaklanamıyorum. Üstelik de bu kadar yoğun bir programım olmasına rağmen.

Aklımı toparlayamıyorum. Yaş 35.
Öneriniz nedir?

Mahmut Abi
Admin

2 aya geçmiyorsa 6 aya geçer. 6 ay olmazsa 9 ay. Geçene kadar kızla sıfır iletişim yoluna devam edeceksin.35 yaşında böyle çocukça aşk meşk acılarıyla uğraşma lüksün yok.

Alwuhush
Guest
Alwuhush

Aradığım sorunun cevabı buradaymış,sormama gerek kalmadı, teşekkürler 🙂 Ben de sadece bende oluyor sanıyordum

Memati
Guest
Memati

Merhabalar, benim tam 1 sene oldu ve bu sene içerisinde çokça şey yaptım spor daygame vs. ancak hala ara ara aklıma geliyor ve arada profiline bakıyorum. Onca şey yaptım ve üstüne 1 yıl geçti hala aklıma gelmesi normalmi? Nasıl tamamen unuturum? Teşekkürler.

Mahmut Abi
Admin

Hala ara ara profiline bakıyorsun sonra neden tam aklımdan çıkmadı diye mi soruyorsun?

Aklına gelmesi çok normal değil de, profiline baktığın için aklından tam çıkmaması normal.

Nasıl tamamen unuturum? Sitede çok yazdık. Unutamadığın için profiline bakmıyorsun, profiline baktığın için unutamıyorsun. Profiline bir daha hiç bakmama disiplini gösterirsen unutmaya da başlarsın.

Harbi, sürekli kendine hatırlattığın kişiyi tam unutabileceğini düşünüyor muydun ki?

Memati
Guest
Memati

Evet stalkladığım için unutamadığım gerçeğini bugün bi yazınızda keşfettim.

Ancak bu konuyla ilgili 1 sorum daha var izniniz olursa;

Ayrılmak istedi ayrıldık, 2 ay sonra yazdı bana. Sonra arkadaşımın “cevap verme burnu sürtsün” fikri üzerine cevap vermedim. Ancak 1 yıl geçti yazmadı ve Allah kahretsin ki o günden bugüne sürekli içimi kemiriyor o gün cevap verseydim olurmuydu diye. Ve şu son zamanlarda benmi yazsam diye düşünüyorum.

Abim kurbanın olayım bişey de bana o gün yazsam olurmuydu sence?
Ve şimdi yazsam olma ihtimali varmı?

Mahmut Abi
Admin

“cevap verme burnu sürtsün” fikri genellikle kadınların başvurduğu bir şey ki onlar için bile yanlış. o gün cevap verseydin olabilirdi belki ama o pencere kapanmış. Bugün yazarak onu telafi edemezsin. Herkes hata yapar, geçmişte bırak geç. Karşındaki 1000 yılda bir gelen bir elf değil. Ve şimdi yazsam olma ihtimali var mı? Düşük. Normalde 1 sene sonra yazsan sakıncası olmaz diyebilirdik ama 90% olmayacak ve sen aynı unutamama sürecine sıfırdan yeniden başlayacaksın. Tavsiye etmem ama iletişimi kes kuralı açısından 1 sene geçtikten sonra pek bir önemi yok. Senin temel sorunun 1 senedir bu konuda alternatif oluşturacak bir halt yapmaman muhtemelen. Yokluktan… Read more »

Memati
Guest
Memati

Açık konuşmak gerekirse bundan öncede ayrılmıştı, no contact yapmıştım ve 1 hafta sonra yazmıştı akabinde konuşmaya başlamıştık ancak gene sevgili olmayı kabul ettirememiştim. Bi süre sonra tekrar ayrıldık gerçi ayrılmak denmez konuşmak istemedi. Cevap bile vermeden no contact yaptım 2 ay sonra tekrar yazdı ve işte o arkadaşın “geçen kabul ettin bişey değişmedi şimdide cevap verme burnu sürtsün muhakkak tekrar yazacak” tavsiyesi üzerine cevap vermedim ve engelledi. Üstünden 1 sene geçti engeli kaldırdı ancak yazmadı. O arkadaşım hala yazacağını ve benim yazarsam tükürdüğümü yalamış olacağımı düşünüyor. Velhasıl birinci ayrılıkta yazdı cevap verdim olmadı. İkinci ayrılıkta yazdı bu sefer cevap vermedim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

gene sevgili olmayı kabul ettirememiştim bir kızın, sevgili olmayı ikna ettirmeye çalışan (yani kızdan kız olan) erkekle sevgili olmaması normal. Sevgili olalım diye dil dökerek seninle neden sevgili olmaması gerektiğini anlatıyorsun kıza. Şimdi diyorum ki hocam; yazayım o küçük olma ihtimali için şansımı deneyeyim olursa ne ala, olmazsa umudumu öldüreyim. Ne dersin? Bir kıza bu kadar oneitis olan adamın eğer güçlenmek istiyorsa bu kızı tamamen bırakması lazım. Yazsan 90% bir şey çıkmaz ama diyelim çıktı o zaman da kendine ne kadar zavallı biri olduğunu kanıtlayacaksın. Ha onunla olma ihtimali varsa ben kendimi dibe batırmaya razıyım diyorsan yaz. 1 sene yazmamış… Read more »

Memati
Guest
Memati

Kızdan kız olmak demeyelimde geçerli sebepler var diyelim. Şöyle ki; kızın ilgisinin var olduğunu hissediyordum lakin kızın halihazırda bir sevgilisi mevcuttu. Yani sevgilisini benimle aldatıyordu. Sevgilisi olmasa yüzde yüz emindim olacağından ama onu benden daha çok seviyordu. Daha sonra vicdan yaptı ve sevgilisine artık bunu yapmak istemediğini söyleyip konuşmayı kesmek istedi. Ama beni umutlandıran benimle konuşmayı kestikten bi süre sonra bana yazması. Bi kaç defa oldu bu işte. Eski sevgililerim gibi ayrılık aşamasında kötü davransa hemen soğurum biliyorum ben kendimi. Ama bu öyle yapmıyor kafamı karıştırıyor. Mesela en son ayrılırken tamam dedim kabullenicem, birden elimi tuttu gitti kafam allak bullak… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Yuh, oneitis yaptığın kız da sevgilisini aldatan, herhangi bir uzun süreli ilişki materyali olmayan hatun. Arasan olsa ne yapacaksın? Sevgili mi yapacaksın? Kız eski sevgilin bile değil. Seninle kaçamak yapmış ki sevgilisini aldatan kız o adamı tek bir seninle aldatmaz genellikle. Bir senede başkaları da olması yüksek ihtimal. Yemin ederim kötü davransa ister istemez aşırı kıl oluyorum ve soğuyorum Yani sen kendin kendi duygularını kontrol edemiyorsun, bu konuda dışarıya daha kötüsü spesifik bir kıza bağımlısın. onunla ve ona güvenmiyorunda ama bi kere olsunda nasıl olursa olsun kafasındayım Takıntı bu. Hastalık yani. Umarım kurtulursun. Erkek arkadaşı olan kızın peşinde oneitis olacak… Read more »

Memati
Guest
Memati

Üstad sen baya baya herşeyi biliyosun.. doğru benden başka biri daha vardı. Ancak sonradan artık sevgilimden başka kimseyle konuşmuyorum diyip herkesle muhabbeti kesti. (Tabi bu artık güvenilir biri yapmıyor onu.) Evet arasam olsa sevgili yapıcam. Güvenilir biri olmamasını pek ciddiye almıyorum zira bi süre sevgili olup zaten sonunda ayrılıcaz. Bi kez sevgilim olsa rahatlıycakmışım gibi hissediyorum. Benimle kaçamak yaptığını düşünmüyorum yada oladabilir bilmiyorum ama önemli olan beni sevdiğini hissettirmesiydi. Sevgi ve şefkati gerçekten hissettiriyordu ve ben o ara bunlara çok açtım. Daha öncede söyledim sevgilisi olmasaydı muhakkak sevgili olurduk. Duygularımı kontrol edemediğim nispeten doğru ancak diğer kızlara karşı yavaş yavaş… Read more »

Mahmut Abi
Admin

sonradan artık sevgilimden başka kimseyle konuşmuyorum diyip herkesle muhabbeti kesti. Ya da çok fazla tabağı idare edemediği için senin de dahil olduğun bir grupla iletişimi kesti. Bi kez sevgilim olsa rahatlıycakmışım gibi hissediyorum. Hayır. Zaten olması zor yani kafanı o kapıya vura vura açamazsın ama olsan kopamazsın. Yani tabii lki bu kafayla o seni büyük ihtimalle aldatır ve bırakır sen de daha beter olursun. Daha öncede söyledim sevgilisi olmasaydı muhakkak sevgili olurduk. Boynuzu yiyen de sen olurdun. bi arkadaş “sen yazdığında ve sana kötü davrandığında umudunu öldürmezsin bence daha kötü olursun yada en başına dönersin” demişti. Doğru söylüyor. Bu senin… Read more »

Memati
Guest
Memati

Aldatabileceğini güvenilir biri olmamasını ve beni bırakacağını pek ciddiye almıyorum olsun istiyorum sadece o kadar. Ve beni bıraktığında dahada kötü olacağımı sanmıyorum zira eskisi kadar güçsüz olduğumu düşünmüyorum.. ki zaten sadece bi kere olsunda nasıl olursa olsun istiyorum. Ayrıca olupta ayırılırken oldukça hata yapar ve kendinden soğutur. Yapmasada olur. Zira sadece olsun istiyorum ayrılmamızın benim için çok problem olacağını sanmıyorum zaten ciddi ve uzun bir ilişki olmasını beklemiyorum. Artık içimde nasıl ukte kaldıysa olsunda nasıl olursa olsun düşüncesindeyim. Ama biliyorum sağlıklı değil. “Bu senin mantığı uyuşturucu bağımlıları kullanıyor ve daha beter oluyorlar.” nasıl olur? Ben eski oneitislerimin tamamını bu şekilde… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Peki sizce dediğiniz gibi yapsam yani yazmasam onun tekrar yazma ihtimali nedir hocam? Düşük.

Clara
Guest
Clara

Ay yemin ederim aynı sorun bende de var. Trollüğüne yazmıyorum cinsiyetim kadın 25 yaşındayım. Haziran 2021 de internetten tanıştığım bir çocukla iki flört ederim diye tanıştım çocuk tam bir alfa çıktı. Ya da %80 alfa. Diyebiliriz daha doğru olur. Şöyle ki, samimi olmam gerekirse modellik vs yapan bir kızım. 6 yıldır latin dansları yapıyorum. Kayak, yoga, fitness, voleybol, tenis sporlarıyla ilgileniyorum. Sosyal zekam çok fazla nitekim arkadaş ortamlarımda erkekleri bile yönlendiren biriyim. Maskülen bir kadın değilim yanlış anlaşılmasın. Çoğu insan bana basit ve yönlendirilebilir geliyor. Bir durum olduğunda da benim dışımda halledebilen yoksa el atmak durumunda kalıyorum. Sosyal ve fiziksel… Read more »

Mahmut Abi
Admin

çocuk tam bir alfa çıktı. Ya da %80 alfa. Diyebiliriz daha doğru olur. %100 alfa diye bir şey yoktur. Yeterince veya büyük oranda alfa vardır. %100 beta olmadığı gibi. Sosyal zekam çok fazla nitekim arkadaş ortamlarımda erkekleri bile yönlendiren biriyim. Maskülen bir kadın değilim yanlış anlaşılmasın. Evet, maskülen olduğun anlaşılıyor ama bugünlerde erkekler o kadar beta ki, kadınları yönlendirmeye zorluyorlar. Kendimi methetmek için anlatmıyorum bunları. Burada bunları sıralayanlar genelde ondan sonra ard arda yaptıkları büyük zayıflıkları anlatıyorlar. Zamanında beni parmaklarında çok oynattılar aynısını başkasına yapmak istemiyorum. Ben koşullu gerçek sevgiyi istiyorum. Umarım bu, geçmişte kötü çocukların oyuncağı oldum şimdi durulma… Read more »

Semper Victorium
Guest
Semper Victorium

Abi o değil de kızın ilk paragraflarda döşediği güçlü cümlelerin son paragraflardaki zayıflıkların kalkanı olması 😃

Mahmut Abi
Admin

Kadın erkek fark etmiyor, kim ki başında “ayıptır söylemesi şöyle iyiyim, böyle iyiyim” diye başlayan her zaman ardından çok ciddi zayıf davranışlar sıralıyor 😀 Hiç saşmaz.

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi bize bir cümle cevap yazarsın ama yukarıdaki kadına roman gibi cevap vermişsin resmen. 😙

Mahmut Abi
Admin

Burada 100 tane erkeğe destan gibi cevap yazıyorum, bir kadına aynısını yazınca senin gibi utanmaz embesilin biri mutlaka çıkıp bunu yazıyor. Bir siktirin gidin şu siteden.

Bennnn
Guest
Bennnn

”Mahmut Abi” isimli şahı !!! sırf bir espri bir cümle için küfür edip siteden adam atman terbiyesizliktir. 40 sın ben 29 olmak üzereyim ama gel gör ki terbiyeyi sen değil ben sana öğretiyorum. Bir yığın güzel bilgiye kapıyı kapatıyorsun insanlara. Ben siteden giderim canı cehenneme ama bu kafa bir devlet adamının eleştiriyi kaldıramayıp sırf hoşuna gitmeyen bir laftan dolayı vatandaşı kanuni haklarından mahrum etmek gibi birşey bu. Kibirlisin !!!

Mahmut Abi
Admin

Saçma sapan bir mesaj yazmışsın, yayınlamadım. Admin uyardı hala yazıyormuşsun. Birincisi ben seni yorumlardan attım yani site açık, isteyen istediği zaman girer okur. İkincisi, o yazıda site babanın malı mı demişsin, site babamın değil benim malım. Her masrafını ben ödüyorum ve sitenin admini var ve alakasız ve küfürbaz yorumların silinmesinden, youtube videolarının hazırlanmasına soru cevaplamak ve yazı yazmak hariç her işi yapıyor. Ama o sitenin sahibi değil. Bazılarınız bu siteye olduğu şeyden daha büyük bir şeymiş gibi bakıyor ama benim için bu site, kişisel olarak tavsiye verdiğim, yazı yayınladığım bir yer. Kırmızı hap merkezi, maskülenitenin öncüsü, vs. değil. Bu arada… Read more »

Bennnn
Guest
Bennnn

“Mahmut Abi 1.0”, “Mahmut Abi 2.0”, “Mahmut Abi 3.0 “….. Kaç tane “Mahmut”sunuz Kaç tane “Abi” siniz bilmiyorum. Kimse bilmiyor. Herkes tek bir tane “Mahmut Abi” görüyor. Ayrıca kendinle çelişmişsin. Admin yorumları yayınlıyor diyorsun. Bir de ben ben kimin yorumunun olup kimin yorumunun olmayacağına ben karar veririm diyorsun. ?

Mahmut Abi
Admin

Evet harcanan zaman benim, bu sitede kime zaman harcayacağıma ben karar veririm. Senin de azıcık kendine saygın varsa, gayet nahoş bulduğunu tahmin ettiğim bir abiye soru sormazsın ya da onu muhatap almazsın.

Hakkımda ne kadar kötü şey yazmak istersen, internet derya deniz. Orada yaz istediğin kadar. Bundan sonra yorumlarda yer almayacaksın, boşuna yazma.

Clara
Guest
Clara

Özellikle @Mahmutabi çok teşekkür ederim dikkate aldığınız için. Cevap gelsin diye yazdığım yazıyı 3 kere falan göndemişimdir yeni görüyorum cevap geldiğini çok mutlu oldum. Ve hayır, birilerinin zevk aleti olmadım durulacak renklikte ikili ilişkiler yaşamadım içini boşaltmamak için. Bu çocuğu da es geçiyorum artık. Denizde az da olsa istediğim gibi balıklar daha var

Clara
Guest
Clara

Özellikle @Mahmutabi çok teşekkür ederim dikkate aldığınız için. Cevap gelsin diye yazdığım yazıyı 3 kere falan göndemişimdir yeni görüyorum cevap geldiğini çok mutlu oldum. Ve hayır, birilerinin zevk aleti olmadım durulacak renklikte ikili ilişkiler yaşamadım içini boşaltmamak için. Bu çocuğu da es geçiyorum artık. Denizde az da olsa istediğim gibi balıklar var. Beta olmayan yani 😀 “mükemmel erkek” arayışını bırakıyorum. Öyle bir arayış dediğiniz gibi masal dünyası. Dediklerinizi uygulayacağım, ilk seks için doğru süre, ilişki talebimi doğru zamanda ortaya koymak, talebimle örtüşmeyen istekteki erkekle no contact, prens bekler gibi özellikte erkek aramamak, beni etkileyen erkeğe hemen bağlanmak yerine tanımaya çalışmak… Read more »

Void
Guest
Void

Off inanamıyorum nerdeyse benim son 2 senede yaşadıklarımı anlatmış hanımefendi. Yaşım daha küçük, kendimi bu kadar seksi, güzel bulmuyorum ve sosyal anlamda bu kadar aktif değilim(insan ilişkileri ve genel aktiviteler) sadece fitness-pilates, bisikletle ilgileniyorum. İş hayatında olmadığım gibi fiziksel olarak da ortalama denilebilecek bir insanım sanırım. Hep geçmişte cahillikle bir şeyleri yanlış yapmış olmanın pişmanlığını duydum, tamamen kendimle ilgili pişmanlıklarım da var, karşı taraftaki insanın benimle ilgili ilk izlenimini mahvettiğim konusunda da. Yani aslında iki insan ilişki kuracaklarsa iki taraf da birbirine şans vermiş gibi olur, birisi istemediği anda biter sonuçta fakat ben sanki benim bir şansım varmış da kaybetmişim… Read more »

Void
Guest
Void

+bana karşı saygısızlıkları olduğu halde ona olan saygımı kaybetmek yerine kendime olanı kaybettim sanırım. Manipüle ettiğinden de şüpheleniyorum ama hatalar yapıp bir şeylerden de emin olmadan hemen karşı taraf manipüle etti demek istemiyorum, yine de pek masum değil bence. Tabi ben izin vermemeliydim. Yani bu kişiye değer veriyorum, sadece tanıştığımızda ilişki nasıl başları ve erkekler seks düşünürü bilmiyorum diye en baştan kaybetmiş olmak beni çok üzüyor. Yani benden hoşlandı (hatta birçok erkek maalesef hoşlanmasa bile, eh işteyse basılır/s..ilir şeklinde bakıyormuş meğer) seks yapmak istiyor, bu da bir ilişkide olacak bir şey olarak düşünüyordum, hemen en başta olmayacağını bilecek kadar aklım… Read more »

Can
Guest
Can

Direkt konuya giricem. Öncelikle kendi dişilligini sonradan farkettigini söylemiştin.fiziksel olarak kendini en iyi haline getirmene rağmen sanirim içindeki dişi ,dış görünüşün kadar evrim geçirmemiş, eski yapida kalmış. İkincisi anlattigin özelliklerine ragmen etrafında seni kimsenin etkileyememesi garip geldi . Acikcasi çocuğa takıntılı hale geldigini düşünüyorum bu yuzden de etrafindaki kimseyle ilgilenmeyip onunla yaşadığın seylere özlem duymussun.

Raging Bull
Guest
Raging Bull

Okuduk

Clara
Guest
Clara

Teşekkür ederim tüm cevaplar için

Karışık Pill
Guest
Karışık Pill

Yani Teksas’ta kazmayı toprağa vururlar ve petrol fışkırır ya bu yorum da aynen öyle tek farkı bunda hipergami fışkırıyor :). İstenmeden çok güzel aktarılmış hipergami olayı gerçekten tebrik ederim hanımefendiyi. Mahmut Abi de olayı çok iyi ele almış bu camiaya katkısının unutulacağını düşünmüyorum, çok kişinin hayatına dokundu ve dokunmaya da devam ediyor.

Mustafa patron
Guest
Mustafa patron

Sen kusura bakma dostum tam bir afc sin buradaki o güzel kadının peşinde koşmak diye yazı var onu oku kırmızı hapla tanış ve onu kabul et kızları bakir rahibe görmeden vazgeç senin yollardan bende geçtim sen gurur yapıyorsun tam bir beta zihnindesin öncelikle bir Kız için bukadar düşünüp beyninde büyütmeye değmez gözünde büyüttün kız bir kaç sene ye kalmaz götü büyür yüzünde kırışıklar olur VS yaşlanır aptallık etme buradaki ana düşünceye odaklan kadınlar senin benim sevebilme kapasiteleri yok sen ben memleket için ölürüz inandığımız değerler için savaşırız ama kadınların doğası böyle değil gözünü aç uyan düşünce biçimini değiştir kendine odaklan… Read more »

KTN
Guest
KTN

Mahmut abi bende aynı durumdayım, ama sıkıntı biraz büyük kız benim hemen yan tarafımda oturuyor üniversite okuyorum öğrenci evi biz 3 kisi onlar 3 kisi evler yanyana şöyleki onların evine gitmek 1 adım bile sürmüyor.
Bunun üstüne aynı sınıftayız

Rahatsizadam
Guest
Rahatsizadam

Merhaba beyler ben de eskiden bu arkadaş gibi bir dönem saplantılı hale gelmiştim. 15-21 yaş arası basit bir PUA iken, şans eseri ciddi ilişkiye başladım. O sıra 6 ay süren bir işsizlikten zor kurtulmuştum. İlişkinin 2. senesinde evlenme teklif ettim ve kız benden ayrıldı. Bir anda hayatım tepetaklak oldu, kız ayrıldıktan 2 ay sonra aradı ve bir buluşma ayarladım. Buluşmaya 3 gün kala koronaya yakalandım ve 15 günlük karantina sürecinde bir kere bile arayıp sormadı (kız hemşire olduğu için benimle ilgileneceğini düşünmüştüm). İyileştikten sonra 20 gün boyunca hatun arada bir yazıyor ama buluşmaya yanaşmıyordu. Derken 2 senelik ilişkide sözümden çıkmayan… Read more »

hasan
Guest
hasan

Metin Erksan’ın Sevmek Zamanı isimli filmi oneitisi çok iyi anlatır ve film tamamen bunun üzerine kurulmuştur. Yeşilçam sineması masallarla beyin yıkarken Erksan’ın tam zıt istikamette çektiği bu film zamanının çok ötesindedir.
Spoiler
“Ben sana değil, resmine aşığım”

Mahmut Abi
Admin

Ŭnlü bir yazarın lafıdır ama yazarı hatırlayamadım şimdi. Biz kafamızdaki soyut bir meleği alıp bir bedene koyarız ve o bedene aşık oluruz diye. Oneitis budur.

Deus Ex
Guest
Deus Ex

Shakespeare’ın lafı ”Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, bunu aşk sanıyorsunuz.”

Burak Can EKER
Guest
Burak Can EKER

yazarımızın oneitis yaptığı ve sonradan kurtulduğu kızımızın şuan ki durumunu merak ediyorum acaba bir bilgisi var mı ? Bazıları nerde ne yaptığının önemi yok der ama ben bayaaa merak ederim hatta gaddarca olabilir belki onların yıkık pozisyonlarından keyif aldığımda oluyor

Mahmut Abi
Admin

Onların çok azı yıkık pozisyona düşer. Arabesk filmlerinin etkisi ile sanırım böyle bir fantazi var. Kızın yıkıklığı fantazileri çözülmemiş kuyruk acısına ya da bunun korkusuna işaret.

Alpha
Guest
Alpha

korkum yok üstadım sayende bunu aştık ve fazlasınıda üstüne koyduk ama kuyruk acım lise çağlarında vardı ki karşı tarafın beni tatmin edecek düzeyde yıkıldığını görene kadar…bir nevi fantezi diyebiliriz gaddarca olabilir

Mahmut Abi
Admin

Bu tür fantaziler güçten değil zayıflıktan kaynaklanır. İlerde kurtulacak kadar güçlenip umursamaz olmanı dilerim.

Preze Yapma
Guest
Preze Yapma

Cinayet nasıl para hapsine çevrildi onu anlamadım ?

Ertunç
Guest
Ertunç

Mahmut Abi benim instagramım yok ve daha önce hiç açmadım. Sadece bu yazı özelinde değil ama okuduğum açılışların vs. çoğu instagram üzerinden yapılmış. Adam bildiğin mesajla açılış yapıp davet ediyor. Reelde tanıyıp tanımadığını bilmiyorum ama tanışmayla başladığına göre muhtemelen daha önce hiç konuşmamışlar. Ayrıca havalarda uçuşan mesaj ifşalarına da bakılırsa çoğunun sonu olumsuz bitiyor.

Bir kız sadece instagramdan gördüğü biriyle buluşuyor mu gerçekten? Bu işler artık instagramdan mı yürüyor? Sence instagram açmalı mıyım? Yaşım 22.

Mahmut Abi
Admin

Benim instagram tecrübem yok ama Facebook ya da instagramdan buluşmak mümkün. Bir instagramının olmasında fayda var.

Xadre
Guest
Xadre

Ben instagram tecrübeli biri olarak buna kesinlikle evet diyebilirim. Sosyal ortamlarda açılışım neredeyse yok denecek kadar az, %90 ilişkilerimi Facebook, instagram gibi mecralarda başlattım. İnstagramda başlayan bir ilişkim 1.5 yıl sürdü.

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Son aylarda instadan 3 kız düşürdüm

barbar
Guest
barbar

Uzun bir hikaye ama özet geçeceğim. 5-6 yıl önce oneitis mağdurlarından biri olduğum zamanlar. kızla tanıştık. aşık oldum falan oraları geçiyorum. Karşılığı olmadığını anlayınca da kıza açıldım. Aşık oldum sana dedim ama bunun bir karşılığı olmadığını biliyorum. O yüzden bundan sonrası olmayacak dedim. Bir daha karşına çıkmayacağım. Ki öyle de oldu. Yıllarca karşısına çıkmadım. İşime gücüme baktım.. Kendimi geliştirdim. İş olarak istediğim yerlere geldim. İlişkiler konusunda da geliştim. Burada da bahsedildiği gibi hayatımın merkezine kendimi koydum.. Bu sırada birçok ilişkim de oldu ama istemediğim için hiçbir uzun süreli ilişkiye girmedim. Baktım bir şeyler duygusallığa doğru gidiyor kafamı çevirip gittim oradan.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir kadinla gorusmek istemiyorsan gorusmezsin. Bu kadar basit. Telini acmazsin, mesajlarina cevap vermezsin ve kiz eger kapina dayanirsa uzaklastirma cikartirim diye tehfit edersin. Gec bu ortak arkadas falan geyiklerini, kizla iletisime gecme olsun bitsin. Sen bu kızı hayatından atmak istemiyorsun. İstesen zaten yıllardır görmemişsin bir daha yıllarca görmemen çok zor değildir.

Ffar
Guest
Ffar

Mahmut abi biraz önce eski oneitis olduğum kız aradı bi 5-10 dk konuştuk nasılsın iyimisin havadan sohbetler evlenip evlenmediğimi sordu cevap vermedim bidaha sorunca sanane dedim. Sonra sen beni özlemişsindir hep düşünmüşsürdür filan dedi 😅😅 bi kahkaha attım sana gıcık oluyorum dedi telefonu kapattı. Bu boştan yere aramaz beni vardır bi niyeti bi kaç güne belli eder . Şimdi buna karşı birşey hissetmiyorum . Ama fizik olarak iyi hb8 bi hatun iyide seks yapıyor. Bu konu hakkındaki düşüncen ne ? Tabak yapayım mı?

görkem
Guest
görkem

bilader siz ne tür bi makinesiniz sitedeki herkes 8-9 takılıyo bitane hb7 götüren olmamıs masallah size 😀

mdwashere
Guest
mdwashere

Mahmut abi merhaba bundan aylar öncesinde duygusal olarak çok zayıfladığım , çevremin kısıtlı olduğu ve yokluk zihniyetine girdiğim bir dönem , tanımadığım hatta hoşlanmadığım bir kızı çok büyük bir aptallık ederek oneitis yaptım şuan bunları yazarken çok utanıyorum ama bir şeyi merak ettim.Kızdan bir şey istemiştim not olması lazım dersle ilgili ama o zamanlar yazma fikri yoktu kafamda. Kız bende de yok bulursan bana da atar mısın demişti hatta kanka diyerek başlamıştı kızın ilgisi yok denecek kadar azken friendzone ye belki girmiş bir haldeyken hala kıza iyilik yapmaya devam ettim farkında olmadan.Sonrasında kıza yazmayı denedim.Kız 1.5 gün sonra cevap verdi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Abi sence bu hareket kızda nasıl bir etki bırakmıştır. Pek bir etki bırakmamıştır. En azından kendini daha fazla rezil etmeyi bıraktın.

iyi çocuk gibisinden mi yoksa bu tavrı koyup aylar boyu yazmadığım için paçayı biraz kurtarmış mıyımdır? Bu kızla zaten bir şey olmayacak paçanı nerden kurtarıyorsun? Seni ister mi diyorsan muhtemelen hayır. Kızın gözündeki onayına muhtacım diyorsan zaten paçan orada.

Bunu kıza tekrar yürümeyi hedeflediğim için değil aklıma geldikçe çok utandığım için soruyorum. Biraz erkek adam olup kendine “ben yaptım oldu bir daha yapmam uzatma artık” diyemediğin sürece de utanacaksın. Bu kızın ne düşündüğü umrunda olmadığı zaman bu beta düşüncelerden iyileşeceksin.

mdwashere
Guest
mdwashere

Teşekkür ederim Mahmut abi.En yakın zamanda duygusal olarak daha da güçlenip hatalarımdan ders çıkarmaya bakacağım.

Elon
Guest
Elon

Merhaba herkese bir kızı oneitis yaptım öncelikle yaşım 15 lise 2 deyim daha önce hiç bir kızla tecrübem olmamıştı ilk defa flörtleştigim ilk defa foto alabildigim kız buydu (hb7 civarı) galiba ondan kızı unutamıyorum kızla aynı sınıftayım hergun onun başka erkeklerle konuştuğunu görmek çok moral kaybettiriyor kızla kavga etmiştik konuşmayı kesmişti no contact uyguladım ve geri dönmedi bende hayatıma odaklandım karate yapıyordum bırakıp fitness a baslad8m karın kol kaslarım baya belirgin tipim gayet iyi ama kızlarla iletişim kurarken zorlanıyorum bu kızla ayrilmamizdan yaklaşık 8 9 ay geçti derslerde ve tenefuslerde çoğunlukla göz göze geliyoruz bazen bakiyo bana ama muhabbet etmiyoruz… Read more »

Zeynelabidin Bağlayan
Guest
Zeynelabidin Bağlayan

Selamünaleyküm abi benim one its durumu oldu sonrasında bir arkadaş aracılığıyla sizi öğrendim sizden makale ve kitaplar satın alarak bu durumdan uzun bir süre kurtuldum ve uzun bir yol kat ettim taa ki geçen one its olduğun kızın bir arkadaşıyla normal oturup sohbet etmek için buluşana kadar bu bana biraz eski kız arkadaşımdan bahsetti bana onun hala beni sevdiğini özlediğini ima etti son bir haftadır kendimi bu durum yüzünden kötü hissediyorum ve mavi haplılara dönüşmeye başladığımı hissediyorum çünkü ben de onu tekrar özlemeye başlıyormuşum gibi hissediyorum ben bununla üniversitenin ilk yıllarında tanıştım yaklaşık 3 senelik birlikteliğimiz oldu ilişkiyi onun bitirdiği… Read more »

Mahmut Abi
Admin

O kıza ulaşmamaya devam et.

Mehmet
Guest
Mehmet

Sonunda ;”Sonuç olarak bu depresif durumdan çıktım; ancak önce oneitis kızımızın aslında gerçekten o kız olmadığını anladım” demiş. Hala “O kız” diyorsa sorun devam ediyor demektir. “O kız” diye bir şey yok öyle bir kız yok. Bunu zor da olsa içselleştirebildim zamanla.

Dak
Guest
Dak

Vay be sitede mahmut abinin yazmadığı yazılar bence genelde pek iyi olmuyor ama nickine hiç aşina olmadığım bir yazarın bu kadar güzel yazması şaşırttı. Ellerinize sağlık.

Yakara
Guest
Yakara

Mahmut abi merhaba. Kadınla yattıktan sonra ilişkinin başlarında kontrolümü tutsam da 15-20 gün sonra karşı taraftan gelen “Love Bombing” sonucu zihin yapım one itis a dönüyor ve güçsüzleşiyorum. Bu süreç öyle bir şey ki vücutta gizlice yayılan kanser gibi ele geçiriyor farkında olmuyorum. Sonunda kadın başkasına gidince veya terk ettiği zaman kendime geliyorum. Son dönemde birlikte olduğum kadınlar biraz sorunlu kadınlardı, eski sevgilileri falan dark triad serseriydi. Onlara bir gram iyi çocukluk yapmadığım halde “sen romantiksin” diyorlar, mesajı alttan çakıyorlar. Red Pill de çok yol katettim ama şu muhtaç zihniyeti bir türlü yenemedim. O acı eşiği nasıl aşabilirim ? Hep… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Mahmut abi merhaba. Kadınla yattıktan sonra ilişkinin başlarında kontrolümü tutsam da 15-20 gün sonra karşı taraftan gelen “Love Bombing” sonucu zihin yapım one itis a dönüyor ve güçsüzleşiyorum. Güçsüzleşme niye güçsüzleşiyorsun? İnsan şuraları okuyorsa ve biraz da kafası çalışıyorsa kendine “lan oğlum bunu yaparsan bu kız topuk topuk kaçacak” diyebilmeli. Eskiden bunları bilmek çoğu erkek için yeterliydi, şimdi adamlar bilse bile o kadar duygusal kontrol yoksunu ki arada aynaya bakıp şu dediğimi bile düşünemiyor. Bu süreç öyle bir şey ki vücutta gizlice yayılan kanser gibi ele geçiriyor farkında olmuyorum. Siz normal hayatı nasıl yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Uyur gezer gibi… Read more »

Yakara
Guest
Yakara

” Az sayıda olsa da bazılarınız asla ama asla öğrenemeyecekler, o az sayıda adamdan olmayın. .” Doğru diyorsun Mahmut Abi. Dediğin şeyin hayaline bile tahammül edemiyorum. Bu dünyaya kaybetmeye gelmedim. Söylediklerini uygulayacağım. Teşekkürler..

P.e
Guest
P.e

Belki benim sorumu da yanıtlayabilirsin abi. Öncelikle erkek değilim . Bir erkeği oneitis yaptım. Aramızda saygısızlık oldu. Bu saygısızlığı yapan oydu. Başta onu kaybetmek istemedim ve bunun beni kırdığını dile getirdim. Baktım umursamıyor. Ona uzun bir süre görüşmeyelim dedim. O da kabul etti. 2 ay süredir ne ben ne o yazıyor. Ben geçen ay numarasını sildim. Ama o hala silmiyor. Onu stalklamaktan kendimi de alamıyorum. Onu aşırı takıntı yaptım. Bana ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirsen gerçekten sevinirim.

Mahmut Abi
Admin

Ben geçen ay numarasını sildim. Ama o hala silmiyor. Karşındakinin numaranı silmemesi özellikle kadınların o tarafın hala ilgisi olduğuna dair bir gösterge saydığı bir şey. Fakat bunun hiçbir anlamı yok. Numaranı öyle numaranın olup olmamasını umursamadığından silmeme ihtimali de yüksek. Bu nedenle bu tür saçma sapan, ufak tefek şeyleri düşünmeni tavsiye etmem. Onu stalklamaktan kendimi de alamıyorum. Onu aşırı takıntı yaptım. Stalklaman onu aşırı takıntı yapmanın sonucu değil. Onu aşırı takıntı yapman stalklamanın sonucu. Zihnini yine zihninle değiştirmen çok zor. Yani aşırı takıntı kısmını engelleyemezsin ama stalklamayı yani davranışı bırakırsan o kendiliğinden gider. Staklkladığın sürece daha da düşeceksin, daha da… Read more »

P.e
Guest
P.e

Evet numara silinmedi , düşünüyor kafasında oluyorum bazen. Ama umursasaydı zaten bu 2 aylık sürede özür dileme erdemini gösterirdi. Ben gerçekten ondan ve takıntıdan kurtulmak istiyorum. Yanıt için teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulayacağım.

P.e
Guest
P.e

Abi neden silinmiyor bu numaralar. Yani bir ömür boyu kayıtlı kalıcak değil ya. Ben de katılıyorum umursamıyor. Aksi takdirde bu 2 aylık sürede özür dileme erdemini gösterirdi. Sanırım sosyal medya hesaplarımı ya da en azından telefon numaramı değiştirmek istiyorum. Onun bana ulaşma olasılığını ya da bu olasılığı düşünmeyi bırakırım. Bu takıntıdan kurtulmak için bu kadar şey abes mi kaçar diye de düşünüyorum. Sence nasıl yapsam Abi?
Stalklamayı bırakıyorum ama özlediğim zamanlarda aklımdan çıkmıyor bir türlü. Sonra geriye Sarıyorum maalesef

Mahmut Abi
Admin

Abi neden silinmiyor bu numaralar. Yani bir ömür boyu kayıtlı kalıcak değil ya. Neden mi silmiyor? Büyük ihtimalle umrunda olmadığımdan silmiyor. Telde hafıza geniş taşıma paras mı veriyor? Tekrar ediyorum numara silmeden ilgi kırıntısı eşelemeye çalışmayın, bir anlamı yok. Bu takıntıdan kurtulmak için bu kadar şey abes mi kaçar diye de düşünüyorum. Sence nasıl yapsam Abi? Engellemek yetmiyorsa elin mahkum ama senin temel meselen sana ulaşma fantezilerinden kurtulmak. Hala bana ulaşma olasılığı umutların var. Engelle olmuyorsa numaranı değiştir ama bu adamın sana ulaşma olasılığı çok düşük zaten. Stalklamayı bırakıyorum ama özlediğim zamanlarda aklımdan çıkmıyor bir türlü. Sonra geriye Sarıyorum maalesef… Read more »

P.e
Guest
P.e

Abi oneitis yaptığım kişi 2 ay aradan sonra bugün aradı. Telefonunu açmadım ancak mesajla beni aramışsın dedim? O da yanlışlıkla dedi. Ben de peki diyip geçtim. Şimdi bu durumda ben bu takıntıdan kurtulmak için engellesem nasıl olur. Yanlışlıkla aradığını da sanmıyorum. Peki bu niyeydi. Amacı yoklamak mı yani. Yardımcı olursan sevinirim Abi.

Mahmut Abi
Admin

Takıntı halindeysen engellemen uygundur.

Peki bu niyeydi. Amacı yoklamak mı yani. Yardımcı olursan sevinirim Abi. Amacı nereye kayboldun diye merak olabilir ama bunun senin umduğun gibi bir ilgi olma ihtimali sıfıra yakın. Sırf merak yani boş yere acaba bana ilgisi var mı diye kafanı karıştırma. 99.99% yok.

P.e
Guest
P.e

Abi şey demişsin bu adamın sana ulaşma olasılığı sıfır, diye. Bunu çok kesin söyledin. Nedenini merak ettim açıkçası

Mahmut Abi
Admin

Bu kişiyle bugüne kadar ne tarihçen olabildi ki bundan sonra olma ihtimali var sanıyorsun?

P.e
Guest
P.e

Teşekkürler abi. Tokat gibi geldi😅. Cevap hiçbir şey olmadı. Bundan sonraki süreçte de benim için kendisi hiç olarak kalmalı. Yanıtların için ayrıca teşekkür ederim.

Seize
Guest
Seize

Mahmut Abi eski sevgilimin başka bir erkekle sevişmesi düşüncesi canımı çok yakıyor. Bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim?

Mahmut Abi
Admin

Eski sevgilinden kafanı kurtarmamak için uydurduğun bahanelerden biri. Hala eski sevgiline muhtaçlıktan kaynaklanıyor. Genel olarak eski sevgiliyi kafandan atma işini başarırsan bu bahane de geçer.

Seize
Guest
Seize

3 yıl sürdü ilişkimiz, ben ilk başlarda dövmeli ve piercingli olması, arkadaşlarına davranışı, anne ve babasıyla ilişkisinden dolayı uzun süreli ilişki materyali olarak görmüyordum. Ama korkaklık ve tabak çevirmeme sonucunda oneitis geliştirmiştim. Aslında ilk 1 yıl gerçekten güzeldi. Kız bütün arızalıklarını göstermişti ilk 6 ayda ama bana karşı değil, bana yapmaz dedim, tabi ki de yapmaya başlamıştı; çünkü 1. yılın sonunda beraber yaşamaya başlamıştık, artık kafası rahattı. Daha eve taşınmamızın ilk sabahında telefonunu karıştırmış ve bir erkekle flört etmiş olduğunu yakalamıştım. Bir ton ağladı, o sırada ben ilgi vermemişim, boş bulunmuş, bilmem neymiş; benimle yaşayabilmek için ailesine söylediği yalanları ve… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kız bütün arızalıklarını göstermişti ilk 6 ayda ama bana karşı değil, bana yapmaz dedim, tabi ki de yapmaya başlamıştı Başkalarına arızalık yapan kızın sana yapmaması çok düşük ihtimal. Daha eve taşınmamızın ilk sabahında telefonunu karıştırmış ve bir erkekle flört etmiş olduğunu yakalamıştım. Bir ton ağladı, o sırada ben ilgi vermemişim, boş bulunmuş, bilmem neymiş; benimle yaşayabilmek için ailesine söylediği yalanları ve bırakıp gidince hiç bilmediği bir şehirde tek kalacağını düşünüp vicdanıma yenik düştüm, ayrılamadım Yenik düştüğünün vicdanın olduğu şüpheli ama bunu sineye çekerek daha fazlasına davetiye çıkarırsın. özürleri ve açıklaması da inandırıcı gelmişti o sırada Kız seni manipüle edebiliyor. Bunu… Read more »

Seize
Guest
Seize

Aldattığını veya ayrıldığımız sırada başkasıyla yattığını sanmıyorum, öyle bir his oluşmadı içimde (böyle şeyler olduysa da yapacak bir şey yok, bir dahakine böyle bir kadına bu kadar bağlanmamayı öğrendim artık). Zaten bu paragrafı yazdıktan sonra bir daha da böyle düşüncelere girmedim, aptal aptal kendimi bir daha birini bulamayacağıma inandırmaya çalışıyormuşum. Arada aklıma geliyor ama kendime odaklandığım için daha öncekiler gibi onu da unutacağımı biliyorum. Beni manipüle edebildiğine katılıyorum ama aptal olduğumdan değildi, her şeyin farkındaydım ama olmasına izin verdim; “ayrılırsam mahvolacak, hayatı berbat olacak, o yüzden bunu hakedecek bir şey yapmalı” diyordum, kendimi vazgeçilmez bir hint kumaşı sanmamın ve de… Read more »

Mahmut Abi
Admin

babam annemi terk edince annemin girdiği 15 yıllık major depresyonun bir yansımasıydı bu düşüncebkz. sözlerinin erleri

Bunu okuyan arkadaşlara tavsiyem de benim kadar abartmadan bildikleri bazı hataları yapmaları, gerçek hayattaki karşılığını görmeleridir, bu size dünyada bütün haplardan daha fazlasını öğretir.

Genç adam “ama Pook” diye haykırdı. “Kendimi başlangıçtaki hataların içine bıraksam daha iyi olmaz mı? Hata yapa yapa ilerlemek başarıya giden en iyi yol değil mi?”

“Hayır. Dersini alman için kalbinin kırılmasına gerek yok. Başarılı evlilikler, başarısız evlilik deneyiminin ardından mı geliyor? Tabii ki hayır. Ön …”

“Öngörü nazikçe öğretir; hata ise vahşice”

pookun kitabı