Kadınların muhtaç erkeği terk etmesi

Ekşi sözlükte bir yazar, muhtemelen muhtaç – pardon aşık – olduğu kadın kendisini terk etmiş ki şöyle yazmış :

bir kadın kendi değerinden çok değer verildiğini görünce sizi ezik, pısırık, loser görür,

onun bilinçaltı, aşkınızın, hayranlığınızın kendisinin sizden üstün olduğunu söyler ona ve kendindeki bir sürü kompleksi, eksikliği bildiği için sizin ona aşkınızı taşıyamaz….

çok seviyorsanız çok aşıksanız da belli etmeyin yok ben aşkımı göstereceğim ona ne kadar çok sevdiğimi göstereceğim diyorsanız da terk edilmeye hazır olun.

Insanların zayıflıklarını süsleme, o zayıflıklardan aşk gibi sözde kutsallar yaratma kapasitesinin sınırı yok maalesef.

bir kadın kendi değerinden çok değer verildiğini görünce sizi ezik, pısırık, loser görür,

Sizi olduğunuz gibi görür yani. Aslen muhtaç olmasanız, özellikle de kırk yılda bir yüzünüze bakan bir kadına yapışacak kadar muhtaç olmasanız, kadına olduğundan daha fazla değer vermezsiniz.

onun bilinçaltı, aşkınızın, hayranlığınızın kendisinin sizden üstün olduğunu söyler ona ve kendindeki bir sürü kompleksi, eksikliği bildiği için sizin ona aşkınızı taşıyamaz….

Aşk, muhtaç sevenin kendini kandırmak için zayıflığına kılıf olarak uydurduğu bir kutsamadır. Ona aşkınızı taşıyamaz demiş ya? 😀 Eskiden hatunlar “beni taşıyabilecek erkek arıyorum” derdi sonra bunun “taşınması gereken bir yüküm” anlamına geldiğini anladılar da artık çok az hatundan duyuyoruz 🙂

çok seviyorsanız çok aşıksanız da belli etmeyin yok ben aşkımı göstereceğim ona ne kadar çok sevdiğimi göstereceğim diyorsanız da terk edilmeye hazır olun.

Sen muhtaçsan (çok sevip çok aşık isen) istediğin kadar kas, kokusu 100 metreden alınır. Muhtaç olmayın. Muhtaçlığa aşk gibi süslü sıfatlar takmayın.

Böyle şeyler yazan erkekler kendilerininin dipte olduklarını anlamadıklarından, kızların götleri kalkıyor sanıyorlar. Oysa kızın götünü görmek için kafanı 90 derece yukarı kaldırmak zorunda kalman, kızın uçmasından değil senin bok çukurunun dibinde olmandan. İyi haber şu ki o çukurun dibine düşmelerinin sebebi, kendilerinin başka açılardan dipte adamlar olmalarından ziyade, mavi haplı aşk meşk masalları. Çoğu durumda sırf bunlardan kurtulmak bile adamı en azından yer seviyesine çıkarır.

Entarinin altına bakınca çoğu kadının “sevmeyi bilmiyorsunuz, aşırı kısıtlıyorsunuz” gibi şeyler söylediğini, erkeklerin ise genelde “haklısın kardeş bu karı milletinin binecen sırtına, vuracan kırbacı” diye yakındığını göreceksiniz.

kendilerini kullanan, zavallı ve hakir gören, hatta döven, ipsiz sapsız erkekleri seçme konusundaki başarılarınızı takdirle izliyorum, aferin kızlar- lordstar

Bu adamlar bile seçilirken, seçilmemeyi başardığınız için ben de sizi tebrik ediyorum.

yüksek doğruluk içeren tespittir. kadın cinsi baskı ve boyunduruk altından kalmadıkça olumsuz sonuçlara sebep olan davranışlarda bulunmayı çok sever. – aromatic hydrocarbon

Sünepelerimiz sünepe kalsın, kadını zorla koynuna koysunlar. Şimdi kim uğraşacak erkek olmaya?

sevgiyle alakası olmayan durum.
sorun sevmeyi bilmemektir.
sen hayvan gibi kısıtlarsan gider, cıvık cıvık abartılı sevgi gösterileri yaparsan kaçar.-defoe

Standart kadın tepkisi.

bu kadar mutlu olmaya alışmadıkları için onlara hayal gibi geliyor. ve birgün gördükleri bu rüyanın biteceğinden korkarak yaşamak istemiyorlar. bu nedenle daha gerçekçi olan yani onları daha az seven, daha az ilgi gösteren, aldatma ihtimali daha yüksek ve her zaman mutlu olunmayacağını bildikleri insanları tercih ediyorlar.

çünkü öyle davranan kişilerin yaptıkları akla mantığa daha çok uyuyor. ve daha gerçekçi göründüğü için seçimleri o yönde oluyor. – krmngdn

Şu an ağlıyorum biliyor musun?

erkek versiyonu da olan önerme.- nihilisst

Doğru. Çevirisi tamamlanan ama henüz yayınlamadığım Pook’un Kitabındaki “Öldür Şu Muhtaçlığı” yazısından :

Yukarıdakileri size bir kadının yaptığını düşünün. Bir kadının sizinle KAFAYI bozduğunu, size sürekli aradığını, sürekli elinizin altında olduğunu, tüm boş zamanını SİZİN İÇİN harcadığını düşünün. Ona olan tüm ilginiz kısa sürede buhar olup uçacaktır. Neden? Zira iki şeyi düşünmeye başlarsınız: “Bu kızı kimse istemiyor olmalı,” VE “eğer bu kız beni KAFAYA bu kadar takıyorsa, demek ki benimle ilgilenecek DAHA İYİSİNİ bulabilirim.” Kızın muhtaçlığı sizin ondan soğumanıza neden oluyor. Aynı mekanizma kadınlar için de geçerli.

Şu kızımız da olayı yakalamış :

genellemeleri sevmem, seveni de sevmem. o nedenle kadınlar ne yapar bilmem. kendimi bilirim, kendim gibi kadın arkadaşlarımı bilirim. benim bildiğim kadınlar, ve ben, karşısındaki adam tüm acziyetiyle ve gerçekten bensiz yaşayamaz halde ise terk-i vaciptir. bu bir hastalık, sakatlık vs durumu için geçerli değil tabii ki. bağımlılık derecesinde kendinden geçişler, kendi başına bir iş beceremeyen hale gelişler, kendi hayatı işi hobileri vs olmadan omurgasızsa sırf kendini sevdirmek için çırpınışlardır insanı terk edilmeye mahkum kılan. açıklaması uzun uzadıya yapılabilir ama anlayan bu kadarıyla da anlar, anlamayıp ipe sapa gelmez mesajlar atacak olanlar bu kadarına da yazacak laf bulur.

özet: sadece karşınızdaki sizi sevsin diye çırpındığınız zaman karşınızdaki size acır ama sevgi değildir hissiyatı ve nihayetinde terk edilirsiniz. kendiniz olun, kendiniz olurken sizi sevenle bir arada olabilmek için gerekiyorsa tabii ki taviz verin ama kendinizden geçmeyin. – miss copernicus cadisi

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

92
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
35 Comment threads
57 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
Xc40KeşşafAryQuartHiwatari Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Muhammet
Guest
Muhammet

Yukarıda başka açılardan dipte adam olmak demişsin. Ne demek istedin orda mahmut bey?

Okuz
Guest
Okuz

Bugun “reddedilen erkegin selami sabahi kesmesi” basligi gundem olmus. Bir bakayim dedim, kadini tanri mertebesine cikarip aylarca onun elini tuttugu anlarin hayallerini kurup yanaklari al al olan oglan cocuklari nefret kusmus. Nerede manasiz bir ofke varsa orada bir acizlik vardir. Sen kizi surekli ilgiye bog, derdini dinle, soforlugunu yap, yedigini ictigini ode, konsere gotur, tiyatroya gotur, alisveris yaparken cantasini montunu tasi vs. Sonra da bunlara karsilik olarak kizdan senle sevgili olmasini bekle. Hem de ne kadar aciz oldugunu kizin gozune gozune sokmusken. Aciziyetini kutsallastirip adini ask koyup reddedilince de ac agzini yum gozunu. Tebrikler. Bir de bu durumda halen kadini… Read more »

Şevket Rıfkı
Guest

Krmndgn yanlış mı söylemiş?

Jau
Guest
Jau

“bir kadın kendi değerinden çok değer verildiğini görünce sizi ezik, pısırık, loser görür,” E evet yani birine ederinden çok değer veren insan ezik olmayacak da ne olacak? Burada değer dediği şeyi adamın zamanı, ilgisi, parası, düşüncelerinde kapladığı yer olarak sayarsak yazan kişi karşıdakine sürekli vermiş. Çok vermiş. Zamanını ve ilgisini sürekli kadına vermiş. Peki bunun altındaki sebep ne? Neden kendini sürekli vermek zorunda hissediyor? Çünkü kendini kadının birlikte olmak isteyeceği biri olarak görmüyor. Çünkü kadını yanında kalması için ikna etmeye çalışıyor bir şeyler vererek. “Ben sana sevgi veriyorum, ilgileniyorum, beni sev” çığlığı. Adamı loser olarak gören kadın değil, içten içe… Read more »

dribblingmaster
Guest
dribblingmaster

Ekşide bu başlığı görünce aklıma direkt “muhtaçlık” gelmişti(itiraf etmek gerekirse eskiden muhtemelen bende yakın bi kafada olucaktım). Bir kadının terkettiği adama dönmek istediği yaşanmış durumlara bakarsanız adamlar hep başka hatunlarla takılmaya başladıklarında eski hatunları dönmek istiyolar yada pişman oluyolar başka hatun yoksa da asla dönmezler. Çünkü adamımız ilişkisinde muhtaç görünüp kadını kuruturken sonradan aslında muhtaç olmadığını pratikte ortaya dökmüş oluyo.

Furkan
Guest
Furkan

Elimizdeki kız bizden daha da üstün nitelikli olabilen ve sürekli kendini öven egosu yüksek birisine karşı ne düşünür ? Kendisine soranlara karşı kız gibi ,aptal vs demekte Mahmut Bey ?

Erkek
Guest
Erkek

Elimizdeki kız bizden daha da üstün nitelikli olabilen ve sürekli kendini öven egosu yüksek birisine karşı ne düşünür ? Kendisine soranlara karşı kız gibi ,aptal vs demekte Mahmut Bey ?

Bence erkek adamın böyle kadınsı sorularla ne işi olur diye düşünür.

mastermind
Guest
mastermind

Bana fena şekilde aşık olan bir kızla çıkmaya başladıktan sonra da biraz ben de bir şeyler hissetmeye başlamıştım.Ve ben de bir şeyler hissetmeye başlayıp bunu ona gösterdikten sonra ilişkimiz tepetaklak oldu ve saçma sapan sebeplerden ötürü ayrıldık.
Ayrıldıktan 1 ay sonra kahve içmeye gittik ve bana dediği şey şu:”Ben beni sevmeyenlere daha çok ilgi duyuyorum,acı çekmeyi seviyorum herhalde.”
Söyleceklerim bu kadar.

BenLark
Guest
BenLark

Baba introvert ya da Beta bir Memur/beyazyaka ve anne de sosyal açıdan kıstlı ev hanımı ya da ilgisiz bir anne ise çocuğun sosyal zekasını büyük oradan etkileyen şey diziler,filmler,şarkılar,dergiler haberler,magazin genel olarak ana akım tavsiyeler ki bunlar aşırı leş.Etin kötü olduğu ,şişmanlığın övüldüğü , nice guyun ve feministliğin hanımcılğın prim yaptığı akım. Özellikle son zamanlar dizilerde görmeye başladım.Sınıfın/ortamın/iş yerinin tuhaf/asosyal/garip/nice erkeği dışlanıyor sonra bir kötü çocuk da bu erkeğe zorbalık yapıyor.Bunu gören ortamın en güzel kızı da bizin nice guya aşık oluyor bunun sebebi bu derin erkeği yakından tanımak istemesi ve bu erkeğin özel olduğunu düşünmesi falan(!).Sonra da sevgili oluyorlar.… Read more »

Frkn
Guest
Frkn

Hocam ben eski ilişkimde bilinçsiz olarak yazıda ifade edilen şekilde hareket ediyordum ve yazı da bahsedildiği gibi kız aşırı ilgi göstermeye başladı ama ben bu ilgiye bağlandım daha sonra roller değişince haliyle terk edildim bu yazıyı okuyunca farkına vardım hatamın ama içime dert oldu gücümü kaybetmem tekrar bu gücü elde edebilmek için ne yapabilirim

Joko Willink
Guest
Joko Willink

Mahmut abi gecen son yazida anlatmistim tinderdan bi kizla takildim manitadan ayrilinca diye. Bu kizla fb gibi bir sey olduk heralde bilmiyorum yarin yine gorusucez evime gelicek. Ama abi anlamadigim bir sey var. Hemen telasla eski manita benden ayrilir ayrilmaz tinder acip bu kizla takilinca iyi hissetmistim ama bu haftaici eski manitaya ozlem duydum hatta bugun tavan yapti. Tabi kulaklik takip muzik dinleyerek kizin evinin oralara gitmem de bunda etkiliydi masmavi hareket. Ya anlamadigim olay su yarin kiz gelicek muhtemelen seks yapacagiz ama ben hala eski manitadayim. Ustelik bu yarin gelicek olan kiz cok daha guzel ama o oneitis melegimi… Read more »

zodiac
Guest
zodiac

Şimdi şöyle bir olay var; ben 1 yıla yaklasik biriyle beraberdim. Rahat bir adamimdir, kiz arkadasimi da seviyorum. Tabi ilgi gosterme konusunda oncelik kendimimdir. Bir kac kez de bu cumleyi kurmak zorunda kalmistim ona karsi, bilir yani bunu. Bu kizimiz da benim her isime kosar, her seyde yardim ederdi. Dansa, tenise, heykel kursuna, ise (iç mimar) giderdi ama hepsini benden sonra birakti. Ben birsey demedim ama kendini kotu hissettigi, bana zaman ayiramadigi icin birakmisti. Cunku benimle ilgilenmeyi seviyordu. Benim de işim, yalniz kalmalarim, bilgisayar oyunu oynamalarim meshurdur. Beraber yasadigimiz icin cicim aylarindan sonra ben isten eve geldigimde kendi ilgi alanlarima… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Hipergamiyi kontrol edemezseniz evli bile olsanız eşiniz sizi aldatır denir. Sevgilin flörtün fark etmez eğer beta tavırları sürdürürsen seni aldatır/ terk eder.Mesela çok fedakar ,pek maskülen olmayan ,tam bir provider olan adamın karısının onu aldatma riski fazladır diyebiliriz. Bu kadınlar evli/sevgilisi olsun diyelim -gerçi ikisini de bağlayıcılığı farklı- demek evliyken de sevgilisi olunca bile durmadan arsızca bu kadınlara yürüyen insancıklar var demek ki. Neden bu konuşulmuyor ? Evli hatuna yürümeyin sevgilisi olmayan hatuna yürümeyin diyor bazıları ama en ufak sallantıda hazırda yeni ilişkiyi hazırlayabiliyorlar başkasıyla.Demek ki hiçbir şekilde tam güven sağlanamıyor. En saçma gelen şey sevgili/eş/flört olsa bile senin erkek… Read more »

[D£]
Guest
[D£]

Erkekler sevgilisi olduğunu bilmeden yürüyor hatunlara yani genelde böyle oluyor. Bundan yakınmak alfa zihin yapısına ters. Şahsen benim sevgilime ben görmediğim yada hissetmediğim sürece herkes yürüyebilir ki zaten öyle. Bundan dolayı kız zaten cevap veriyorsa bu yürümelere kızda sıkıntı vardır.Kendini böyle bir kızdan kurtardığı için erkeğe teşekkür edersin.

Kız ilişkiden soğuduğunda aktif olarak tabak aramaya başlar. Eğer senden memnunsa böyle bişeye kalkışmaz ve kızlarda hipergami olduğunu unutmuşsun sanırım.Senin kızda seni kendinden soğuttuğunda ondan ayrılıp başka arayışlara girebilirsin.Burada okuduğunuz şeyleri sabit birşekilde almanız büyük sorun.

Ben ödülüm zihniyetini içselleştirmiş bir adamı hiçbir şey korkutmaz.

[D£]
Guest
[D£]

Tabak çevirmek,haşa en iyi kızı bulmak felan değildir. Kızların tabak çevirmesiyle,erkeklerin tabak çevirmesi bir değildir.Erkek seks için tabak çevirir.O tabaklarda ki hatunlardan 1-2 tanesi öne çıkar erkek onla ilişkiye(isterse) girer.Kadının tabak çevirmesi,hipergami içgüdüsünün dayattığı bişey. Senin bir kadınla ilişkiye girme sebebin,o kadını en iyi kadın olarak görmenden dolayı değil,onun en çok hakketmesiyle alakalı. O en çok hakketmişse,onun verdiği emeğe karşılık tabak çevirmeyi bırakırsın.Olayları çok karıştırmışsın.

BenLark
Guest
BenLark

“Erkekler sevgilisi olduğunu bilmeden yürüyor hatunlara yani genelde böyle oluyor”

%50-50

El nino
Guest
El nino

Bugüne dek erkekler kadınlara hep, yollarını şaşırıp yükseklerden onlara doğru gelmiş olan kuşlar gibi davranmışlardır. Kadınların, daha narin, daha kolay incinebilir, daha yabani, daha tuhaf, daha tatlı, daha fazla ruh dolu olan ama aynı zamanda da kaçıp gitmemesi için kafese kapatılması gereken bir şey olduğuna inanmışlardır. Oysa gerçek hiçte böyle değildir.

F. Nietzsche

Maskülen olma yolunda
Guest
Maskülen olma yolunda

Abi benim burda çözemediğim mevzu şu ne yaparsak muhtaç gibi görünüyoruz bazen zaman kısıtlaması olabiliyor meselaa başka şehire gideceğim için kısıtlı sürem var ve hatunla sevişme aşamasına geldik ama ya bakire değil ya da tam olarak cinsel arzu uyandıramadığımdan o gece seks dışında her şey oldu bundan sonraki aşama ne olmalı sürekli biz neyiz tarzında shit testler attı ve hiç birinde sevgiliyiz demedim savuşturdum ama kız benim için bilet falan aldı ve o aşamaya geldiğimiz için eve bıraktıktan sonra ilgi gösterdim hatta Bi ara başka bir erkek arkadaşıyla dışarı çıktığını söyleyince kıskandım falan dedim o da ne alaka arkadaşımla dışarı… Read more »

Sensei
Guest
Sensei

Bence yanlış soruyu sormuşsun, ne yaparsak muhtaç gibi görünürüz yanlış soru. Ne yaparak muhtaçlıktan kurtulabilirim daha doğru olurdu sanki. Uzun vadede olmadığın biri görünemezsin elbet bir yerde yakayı ele verirsin. Kısacası muhtaç biriysen, muhtaç biri gibi görünürsün. Hissiyatın ve iç durumun dış dünyana, hareketlerine elbet yansıyacaktır.

Musa
Guest
Musa

Mahmut abi Allah rızası için bana yardım et 7 sene önce lise yıllarında reddedildiğim Bi kız vardı halen unutamıyorum kızın şuan sevgilisi var ama halen sosyal medyada resimlerine bakıyorum intiharın eşiğindeyim lütfen hangi yazıları okuyim abi yardım et

KH237
Guest
KH237

Niye intiharın eşiğindesin? İdeal kadın dimi o? Ondan dolayı? Tam 7 senedir bunun için kafa patlatıp kendini mi kederlendiriyorsun?

Önüne neden bakmıyorsun? Neden tabak çevirmiyorsun? Senin kendi işin yok mu? Kendini geliştireceğin hobilerin yok mu?

Sitenin arama bölümlerinde “tabak çevirme” ve “oneitis” diye ararsan içerisindeki bağlantılar ile kafan açılmaya başlar.