Vaka Çalışması – Kırmızı Hap taktikleri, mavi hap kafası

Kırmızı hapa gelen erkeklerin büyük çoğunluğunun motivasyonu, kafa olarak tamamen mavi haplı kalıp, kırmızı hap taktikleri kullanarak başarı kazanmaya çalışmak. Bu duruma şöyle güzel bir örnek geldi, benim cevaplarımla beraber bir yazıya çıkarıyorum.

Kimliksiz00:

Merhaba Mahmut abi, kısa anlatmaya çalışacağım yaşadığım bir durumu. Buraya da siteyi takip eden arkadaşlarım da görüp, eğer hata yaptıysam yapmamaları için yazıyorum.

Sosyal bir ortamdan tanışıklığım olan bir kızla instagram hikayesine yanıt vermemle başladı her şey ve o yanıttan itibaren aralıksız 10 gün konuşup kızla buluştum. İlk buluşmada bana bir iyilik yapmasını sağladım. Üzüm getirdi memleketinden benim için. İlk buluşmamızda sadece sarıldım o da gün sonunda oldu. Kısa geçeceğim; daha sonra 2. buluşmamız gerçekleşti. Elini tuttum ve gece sonu durağa bırakırken de yanaklarından öptüm.

Beni diğer buluşmamızda yemeğe çıkardı. Bir yerden çekilişle yemek çıkmış. Beni oraya götürdü. Oradan da benim eve geçtik film izleriz diyerek. Film izledik ve ben çok fazla yaklaşmadım en fazla yanağından öpüp sarıldım. Kızı yurduna gönderdikten sonra ikimizin yemekte çekilmiş olan fotoğrafını yaklaşık konuşmaya başlamamızın 16. gününde instagram hikayemde paylaştım ismini etiketleyip kalp koyarak. kızdan güzel bir tepki aldım.

Sonra tabi arkadaşlarım bizi sevgili sandı fakat ben de bir hareketlilik yoktu. Kıza sevgili oldğumuza dair bir şey söylemedim. tamamen doğal gerçekleşsin diye. Daha sonra bana gece o fotoğrafın manasını sordu biz neyiz diye sorar gibi ben anlamamış gibi yaptım hemen olmasın diye. Daha sonra beni en yakın arkadaşlarıyla tanıştırdı, güzel bir akşamdı.

arkadaşları beni sevmiş bizi yakıştırmışlar. buraya kadar şunu ifade edeyim yaklaşık 5 buluşmanın 3 ünün ya da 4 ünün hesabını kız ödedi olmaz dedim ama yine de ödedi. sonra bir gün akşam yine bana geldi ders çalışırız diye. ama çalışmadık pek. yakınlaşmak istedim önce ufak ufak yanaktan sonra dudağa yeltendim kafasını çevirdi istemedi ben de esprili bir şekilde kaçıyorsun dedim o da gülerek evet kaçarım ben dedi. birkaç denememde de başarısız oldum umursamadım. sonra birden konu biz neyiz e geldi arkadaşları sabret doğru zamanı bekliyor gibsinden şeyler söylemişler ben de beni yanlış anlamasın diye sevgiliyiz biz dedim. o fotoğrafı da o yüzden paylaştım dedim.

gözlerinin içinin güldüğünü görebiliyordum bana defalarca sıkı sarıldı gerçekten sıkı. o akşam durağa bıraktığımda kendisi dudağımdan öpüp bu sefer kaçmadım dedi ve gitti. bu buluşmadan tam 1 gün sonra bir tesiste ders çalışmak için buluştuk sabahlayacaktık sabahladık gece 2 den sonra dersi bıraktık, çok da birbirimizle ilgilenmedik uyku sersemi. sabah 6 da duraktan ayrılırken yanaklardan sonra yine dudağına yöneldim hayır deyip yüzünü çevirdi.

umursamadım yine ama sebebini merak ediyordum. yaklaşık 5 gün görüşmedik bu 5 gün içerisinde bir olay oldu arkadaşlarıyla buluştu ben de rahat takılsın diye yazmadım o gece. beni gece 1 de aramış açmadım gece yarısı diye sabah sordum niye aradın diye. sen beni neden merak etmedin aramadın sormadın diye aramızda ufak bir tartışma çıktı ben o topa girmedim güzel bir cevapla geçiştirdim konuyu kapattık. 1 2 gün normaldik arıyordu vs hitapları güzeldi. bana göre ne olduysa bu olaydan sonra oldu. bir şeyler olduğunu farkettim ufaktan burada da yazılmıştı. erkek farkediyor tuhaflığı ama kendine itiraf edemiyor diye. ben kendime itiraf ettim sonra ayrılmamızdan 2 gün önce bilerek ne tepki verecek diye seni özledim gece 12 de arayacağım yazıp yolladım.

görmesine rağmen bir şey yazmamıştı artık sorma gereği duydum. uyuyordum gördüm geri koydum telefonu senin aramanı bekliyordum diye cevap verdi ben de açık bir şekilde bir şey varsa söyle ayrılmak ya da başka bir şey diye sordum. yok dedi bu basit olaydan ayrılığa neden getirdin olayı. peki deyip kapattım biraz üsteledikten sonra. ama adım gibi emindim bir şey olduğuna hissediliyor beyler. 2 gün sonra yılbaşıydı. birlikte benim evde bir şeyler yapmak için sözleştik. gayet keyifli kabul etti. hatta yollarıma mumla mı döşeyecen diye sormuştu benim kafamda da mum ışıklı ledli bir ortam yapmaktı. yollara mum döşemek değil. bir de romantik bir dans ederiz diye düşünüyordum. geldi o gece 2 3 defa denememe rağmen sert bir şekilde hayır cevabını aldım dudağından küçük bir öpücük almak istediğimde. sinirlendim ama belli etmedim zaten benden uzakta durmaya çalışıyor gibiydi.

o alfa oturuşu denilen şekilde oturrum hep arkaya yaslanır ve gepgeniş şekilde yine kız gelmiyordu dibime sokulmuyordu. geceyi bende geçirdi birlikte yan yana uyuduk ama inanın hiçbirşey olmadı. sabahta erken gider diye düşünüyordum yurtta kahvaltı kaçta bitiyor diye sordum ben bunun için mi kaldım burada dedi erkenden gitmek için kahvaltı etmeden yok dedim öyle değil konu kapandı kahvaltı ettik yolladım vedalaşırken yanaklarından öptürdükten sonra dudağa yeltendim yine pes etmiyordum yine kafasını çevirip gerçekten kötü bir tonda hayır dedi ve çıktı kapıyı sert bir şekilde kapattım. konuşacaktım ayrılmayı kafaya koymuştum çünkü bu acayip saçma durumda kalmak istemiyordum. peşimde koşan bir kız varken şimdi benden uzaklaşmış bir kız vardı. tek merak ettiğim dudaktan öpmeme izin verip bir gün sonra izin vermeyen daha sonraki denemelerimde de öptürmemesi. yazdım sen benimle mutlu değilsin bu ilişki yürümüyor diye. o da yazdı başlarda insanlar birbirinden hoşlanır ya da beğenir o şekilde konuşmaya başlar ya da sevgili olur ama daha sonra mantığım devreye giriyor ben bu insanlar yapabilir miyim anlaşabilir miyim diye geleceği düşünüyorum diye. biraz mantıklı cevap arama çabamdan sonra neden yılbaşında bende kaldın keşke gelmeseydin vs dedim bu şekilde hislerde olup neden geldin. dediği şey belki düzelir diye düşündüm. sonra da kurduğu cümle şu sana daha önce söyleyecektim sınavlarımızı etkilemesinden korktum. birbiriyle tezat iki cümle.

kafam allak bullak olmuştu çünkü daha önce böyle bir duruma düşmedim. sadece benden br anda uzaklaşıp ayrılmasını anlayamıyorum. sonra söylediği şeylerden birkaç bir şey daha söyleyeyim yazı sonlansın.. aslında sevgili olmayı hemen istemiyormuş ben fotoğraf paylaşıp kalp koyduğum için biz neyiz neden sevgili değiliz diye sormuş ama ona kalsa biraz daha sağlam temelli ağır adımlarla ilerleyen bir ilişki olmasıymış. ve bana verdiği bir öğüt şu ki; hızlı davranma yavaş adımlarla ilerle bundan sonra. böyle bir ders çıkarmış benden. hedeflerimizin farklı olduğu düşünce yapılarımızın farklı olduğu. ben çok aktif ve hareketli bir hayat istiyordum en basitinden dünya turu. elimden geldiğince ayrıntı verdim daha mantıklı bir yorum yapabilelim diye Mahmut abi. ben neden terkedildim bundan ders çıkarmak istiyorum değerli cevaplarınızı bekliyorum Mahmut abi ve arkadaşlar….

Mahmut Abi:

Şahane bir hikaye çünkü kırmızı hapı taktik seviyede, yani en kolay ama az etkili seviyede kasıp, zihin yapısı olarak masmavi haplı erkek olmaya süper bir örnek. Ecnebilerin “penny wise pound foolish” dediği olay gibi. “Bozukluk harcarken akıllı, büyük para harcarken aptal” gibi bir anlamı var.

“Neden böyle oldu?” diye soruyorsun. Daha başlamadan yaptığın aralıksız 10 gün konuşup kızla buluştum kısmının nasıl bir beta oğlan zihniyeti olduğunu bilmiyorsun bile. Sert çıkıyorum zira anladığım kadarıyla kırmızı hap görmüşsün. Bir süredir takip ediyorsun. Ama özünden uzak durmuşsun. Aralıksız 10 saat konuşarak senin arzulanacak çekici bir erkek olmadığın daha buluşma olmadan anlaşılmış zaten. Sonrasında instaya fotosunu koyup like alınca şirin şirin sevinmeler, vs … Emin adımlarla arzuyu öldürmüşsün.

Bin kere söyledim, beta öder para veya hesapla alakalı değil! Hesap ödetince ya da kıza bir şey aldırınca seviniyorsunuz. Ama kendine ait hayatı ve alternatifleri olan bir erkeğin istese de yapamayacağı bir şeyi yapıp 10 gün aralıksız kızla konuşunca beta öderin kralı olduğunuzun farkına bile varmıyorsunuz! “Penny wise pound foolish”.

Bir ERKEK ADAM, henüz buluşmadığı bir kıza böyle yatırım YAPAMAZ. İstese de yapamaz.  Bu olay tek başına (kıza) senin erkek adamın tersi bir şey olduğunu bağırıyor.  Erkek adam olmamanı ilgi, konuşma, zaman ve duygusal yatırımla ödemeye çalıştığını bağırıyor. Bu seni turşusu kurulmalık beta öder yapar. Çoğunuzun sorunu bu. Kırmızı hapın en yüzeysel taktiklerini ezberleyip kafanızı masmavi bırakmak ve böylece mavi hap fantezilerini gerçekleştirmeye çalışmak.

Opsiyonları, kendine ait bir hayatı, bir hedefi vs … olan ve onun için çalışan bir adamın daha buluşmadığı bir kızla 10 gün aralıksız konuşması mümkün değil.

Dediğim gibi sanırım kırmızı hapa aşinasın zira “penny wise” bir sürü taktik yapıp övünmüşsün. Ama maalesef burayı okuyan adamların 80%i gibi motivasyonun mavi hap masallarını gerçekleştirmek için taktik öğrenmek. Motivasyon bu olunca tabii temel her şeyi itina ile öğrenmemişsin. Yani “pound foolish”kalmışsın.

Gerisini tek tek analiz etmeye gerek var mı? 10 saat aralıksız konuşmanın çuvallamak olduğunu anlarsan arkasında yaptığın hataları sen de anlarsın. Ama doğru anlarsan. Zira senin zihniyetinde biri bunu “erkek adam imajı çizmek için konuşma sıklığını azaltmalıyım” anlar. Yani hiçbir şey anlamaz. Sonra gelip burada sanki doğru bir şey yapmış gibi “konuşmaları kısa ve uzun aralıklı tuttum” diye yazar.

Kimliksiz00:

Bana birinin gerçekten bağırıp çağırıp yaptığım hataları söylemesini bekliyorum çünkü kırmızı hap konusunda zihin yapısını hala oluşturamadığımın farkındayım. Bu kızdan önceki toplam 4 kızda böyle bir sorun yaşamamıştım. Sanırım onlara karşı pek ilgili olmadığım için. Çekici gelmedikleri için yeterince. Burada bahsettiğim kız çekiciydi bana göre yazma sebebim de oydu. Ben aslında her şey tıkırında zannediyordum Mahmut abinin yazdıklarını okuyana dek. Kızın benimle vakit geçirmek istemesi beni diğer kız arkadaşlarımdan kıskanması vs. Sanırım anladığım kadarıyla ben kendimi ele vermişim kızda emin olamamış benden ve devam etmiş. Onun ilgilerine karşılık fazlaca ilgi vermişim birlikte fotoğrafımızı atarak mesela. Bu durumda kızın beni terkederken söylediği yavaş ilerle emin adımlarla git sözlerini ciddiye almamam gerekiyor bir bahane gözüyle bakmam gerekiyor. Bir beta oğlan gibi bahaneleri kabul edip ardına saklanıyorum itiraf edeyim. Hala daha mantık arıyorum kızlarda. Biz neyiz sorusuna sevgiliyiz dedikten sonra dudağından öptürüp daha sonra ki girişimlerimde öptürmemesi de sanırım benim beta oğlan olduğumu farketmesi ama emin olamaması. Oysa ben “bak sevgiliyiz dedim diye dudağından öpmeme izin verdi sevgili bile değilken öptürmemişti, kız ciddi bir ilişki istiyor o yüzden öptürmüyor daha zamanı var imalarında bulunuyor ve Hatta çok hızlı davrandığımı ve yavaş ilerlemem gerektiğini söylüyor ve beni bu yüzden terketti” diyerek kendimi avutuyorum öyle değil mi Mahmut abi ?

Mahmut Abi:

Öncelikle güzel bulmadığı kadına herkes alfa olur. Onda bir numara yok.

Bakın çok basit bir şeyden bahsediyorum ama masal dünyasından çıkmazsanız anlamanız çok zor sanırım.

Sanırım anladığım kadarıyla ben kendimi ele vermişim kızda emin olamamış benden ve devam etmiş.

Senin ve çoğu erkeğin temel sorunu bu. Güzel bir kız karşısında zayıf ve o kıza ihtiyaç duyan bir erkek olarak kalıp “kendinizi ele vermeme” peşindesiniz. Kırmızı hapı “zayıflığınızı / kendinizi ele vermemek” için taktik olarak kullanmak istiyorsunuz. “Ben ERKEK ADAM olmayayım ama öyle davranayım ki o benim ERKEK ADAM olmadığımı anlamasın.” Motivasyon bu! Sanırım anladığım kadarıyla ben kendimi ele vermişim tam olarak bunun itirafı.

Benim ne demek istediğimi anlayan birisi bu cümleyi aynen şu şekilde kurardı :

Sanırım anladığım kadarıyla ben ERKEK ADAM değilmişim, bunu ardına saklamak için öğrendiğim yüzeysel taktikleri uygulamışım ve kızın önceleri kafasını karıştırmayı başarmışım fakat kız sonunda benim ERKEK ADAM olmadığımı anlamış ve yoluna devam etmiş!

Onun ilgilerine karşılık fazlaca ilgi vermişim birlikte fotoğrafımızı atarak mesela.

Fotoğraf meselesi tabuttaki son çivi. ERKEK ADAMın özelliği, özgürlüğünü ve opsiyonlarını hemen bırakmamaya meyilli olmasıdır. Senin daha başında, tamamen pembiş pembiş bunu bırakman senin erkek adam olmadığını ispatlamış. Bak sana için gitse de kendini hemen bırakmamaya kas demiyorum, erkek adam ol diyorum. Erkek adam olursan zaten opsiyonlarını ve özgürlüğünü daha yeni tanıdığın bir kadına hemen teslim etmezsin. Bir erkek ilişki konusunda bir kızdan daha hızlı gidiyorsa, o erkek herhangi bir kızın beraber olmasına değecek bir erkek değildir. Bu dediğim her durumda doğru olmayabilir ama sinyal budur.

MAALESEF ACI KONUŞACAĞIM, sadece muhtaç ve opsiyonsuz bir erkek henüz yeni tanıdığı bir kadına kendini bu kadar kolay teslim eder. Instada bunu hemen paylaşman zaten opsiyonun yok demek. Olsa onların gözüne bu kızı sokamazdın.

Hala daha mantık arıyorum kızlarda.

Evet, paşa çocukların olmazsa olmazı suçu kızlara atma kısmına geldik.

Kızlar gayet önceden kestirilebilir bir mantığa göre hareket ediyorlar.Hank Moody’nin haplanmadan önce buna benzer şekilde sıçtığı olayı hatırlayın :

Her gün mesajlaşmaya başladık, tabi o zaman oyun falan da yok, mal gibi aklıma ne gelirse yazıyorum falan. 1 ay kadar sonra Mahmut abi ile denk geldiğimizde kızı sordu, “süper gidiyor her gün konuşuyoruz” dedim, “oğlum her gün mesajlaşmak iyi birşey değil kızı soğutursun kendinden” dedi. Hala unutmam içimden “siktir lan ordan sen ne biliyon sanki” dedim. Pişmanım!

Ben büyücü müyüm ki konuştuklarının içeriğini bilmesem de adamın orada, yani başında, sıçtığını biliyorum. Hayır! Kızlar belli bir mantığa göre davranıyorlar ve burada erkeğin yaptığı hatanın sonuçlarının ne olacağını biliyorum. Yani kızların bir mantığı var ve bunu takip etmek de çok zor değil.

Senin ve çoğunuzun derdi, o zaman Hank gibi, bu mantığı kabul etmek istememeniz (ve masallara ters olduğundan kirli ve ahlaksız bulmanız).

Kızların mantığı basit. Şunu anlamaya çalışıyorlar: Bu adam gerçekten ERKEK ADAM mı, yoksa ERKEK ADAM numarası yapan bir oğlan çocuğu mu?

Kadının ERKEK ADAM numarası yapan oğlan çocuğu ile birlikte olmak istememesi mi mantıksız? Değil. Gayet mantıklı ve ahlaksız da değil. Ama sorun şu ki senin “mantık yok” derken aslında demek istediğin şu : BEN o kadar taktik kastım, erkek adam değilim ama o kadar taktik yaptım, ilgi gösterdim, iyilik yaptım! Ben çok iyi bir çocuğum! Neden bunun değerini bilmedi?

Sen bana şunun CEVABINI ver:

ÇOK şişman, çirkin ve yaşlı bir kadın sana çok iyi davransa, çok ilgi gösterse, üstüne titrese, onunla birlikte olur musun? Ona arzu duyar mısın? Sonuçta çok ilgili ve çok seviyor. Çok iyi bir insan. Neden ilgi duymayasın?

Bu kadını istemiyorsun ve senin canını sıkacak şeyler yapsalar da güzel kızların peşinde koşuyorsun diye sen mantık yoksunu, süründürülmekten hoşlanan, kötü bir insan mısın?

Opsiyonsuz beta oğlan = şişman, çirkin yaşlı kadın. Tipi iyi olunca bitiyor sanıyorsunuz ama tip, bu karakterin kadına “çirkin” görünmesini engelleyemez.

Kızlarda fark şu ki sen bir kadının çirkin olduğunu hemen görebiliyorsun ama kadın erkeğin opsiyonsuz beta oğlan olduğunu hemen göremiyor zira bunlar göze görünür şeyler değil.

Senin yaptığın gibi zihin ve duygu dünyasında mavi haplı olup kırmızı hap kasmak, çok çirkin bir kadının dışarı çok güzel bir figür sergileyecek şekilde çarşaf giymesine benzer. Erkek başta “belki dışardan göründüğü gibi afettir” umudu ile devam eder ama bir yerde çarşaf düşer altında ne olduğu ortaya çıkar. Kızlar için olay buna çok benziyor.

Oysa ben “bak sevgiliyiz dedim diye dudağından öpmeme izin verdi sevgili bile değilken öptürmemişti, kız ciddi bir ilişki istiyor o yüzden öptürmüyor daha zamanı var imalarında bulunuyor ve Hatta çok hızlı davrandığımı ve yavaş ilerlemem gerektiğini söylüyor ve beni bu yüzden terketti” diyerek kendimi avutuyorum öyle değil mi Mahmut abi ?

Alakası yok. Kız seni erkek olarak itici buluyor. Sen kız için çekici değilsin. Ama bunu sana direkt söylemesi zor zira (1) seni niye incitsin, (2) neden kötü olsun ve (3) senin vereceğin tepkiyi neden göğüslesin (erkek daha güçlü ya direkt söylerse erkeğin şiddetine maruz kalırsa). Ayrıca kadınlardan ilişki tavsiyesi alınmaz. Hiçbir kadın direkt “arzu edilmez = çirkin” olduğunuzu size söylemez, söyleyemez. Siz kızları reddederken “hiç güzel değilsin diye mi” reddediyorsunuz yoksa daha politik doğrucu şeyler söyleyerek mi? Ben hiçbir kızın yüzüne onu güzel bulmadığımı söylemem mesela. Çoğunuz da aynı şeyi yapıyorsunuz.

Kimliksiz00

Peki Mahmut abi mavi haplı zihin yapısından kurtulup nasıl kurtuluşa ereceğiz? Ben vallahi sıkıldım bu duruma düşmekten ERKEK ADAM olmak istiyorum. Sadece kadınlar için değil hayatımın geri kalanının her anlanında ERKEK ADAM olarak yaşamayı kasdediyorum. Arkadaş çevremde, aile içinde, sokakta, iş yerinde, okulda. İtiraf edeyim ben kırmızı hapla Alfalık kavramıyla ilk berbat ve utanç verici reddimi yediğimde tanıştım. O zamandan bu yana belki de 8 sene geçti her terkedilişimde ya da red yediğimde kırmızı hap a koştum zihin yapısını değiştirmek yerine sadece yüzeysel anı kurtaracak taktiklerle ilerdim ve hep acı sonla bitti.. Nereden başlamalıyız kafama kazımak için kırmızı hap yaşam şeklini özümsemek adeta onunla birleşmek için ?

Mahmut Abi:

Öncelikle sen benim derdimi anladın mı? Senin erkek adam olmak umrunda bile değil (değildi). Tek derdin taktik idi. Erkek adam olmadığının bile farkında değildin.

Bu siteyi “ben aynı kalayım da bunu kapamak için taktik öğreneyim” kafasıyla değil nasıl erkek adam olurum diye oku, cevabı var zaten.

Örneğin şu sorudan başla : sen nasıl oluyor da 10 gün boyunca bir kadınla sürekli (saatlerce olması yeterli tüm gün değil) konuşacak kadar boş olabiliyorsun? Onunla günde 3 saat konuşmak yerine 20 dakika konuşup gerisinde başka tabaklar aramama nedenin ne? Ya da neden işin gücün yok da 3 saat 4 saat bir kızla telefonda olabiliyorsun?

Kimliksiz00:

Okul dışında bir uğraşım yok yalan söylemeye gerek yok. Günüm telefon ve bilgisayar arasında boş boş geçiyor. Spora yazılmak istiyordum ama maddiyatım yeterli değildi. Babamdan para almıyorum kendi ayaklarım üzerindeyim ama yarılyıldan sonra bir dövüş sporuna ve fitness a gideceğim. ingilizce öğrenme hedefim de var. Boş olmadığımı çok meşgul adam taktiğini oynadım kıza ilk başlarda kızı etkiledim ama daha sonra ne bok olduğumuz ortaya çıktı rol kestiğimizi anladı terkedilmede bunun da payı var. Ama bundan sonra birinci önceliğim gerçekten kendini önemseyen ve hayatını bu uğurda yaşayan bir ERKEK ADAM olmak. Teşekkür ederim Mahmut abi bu uykudan uyandığımı düşünüyorum ha bir de bu sitedeki yazıları okuyup özümsemek olacak.

Mahmut Abi: Klasik bir kağıttan kaplan hikayesi okuduk. Kağıttan kaplan olmayın. Gerçek bir kaplan olun. Bunu da sıkıcı bir kişisel gelişim mottosu ile yapmayın. Öncelikle dolu ve zevk aldığınız bir hayatınızın olması lazım. Gym lazım. İş güç lazım.

Kağıttan kaplan olmayın, olmaya çalışmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

145
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
42 Comment threads
103 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
66 Comment authors
AelidaSelimyynxşirinbabaÇakmak Tamircisi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Undead
Guest
Undead

Ben bazen canlandirma yapıyorum sakin kafayla Mahmut abi böyle böyle oldu diyorum sonra kendimi onun yerine koyup açıklıyorum adamı yormadan işimi çözüyorum 😂

Murtaza
Guest
Murtaza

içinizde ki erkek adam sesi Mahmut abi 😎

insan
Guest
insan

Aynen banada bazen oluyor. Hepimiz Mahmut muyuz? 🙂

Prestijli
Guest
Prestijli

Hahhah
Ek olarak karşınızdaki kız sanki redpill’i biliyormuş varsayın, bu şekilde beta hareketlerden ister istemez uzak durursunuz, red yemek değil beta davranış sergilemek size -1 katar.

Whodontgetfooledagain
Guest
Whodontgetfooledagain

Bu yazı vesilesiyle aklıma gelen, devam eden ama kontrol altına alabildigim oneitis sendromu ve kırmızı hap ile tanışma hikayemi anlatmak ve bu konuyla ilgili danışmak istiyorum. Hikayem şöyle basliyor. Sosyal yonleri cok olmasa da geri olan, kucukken daha cok kız cocuklariyla arkadas olabilen, hafif icedonuk bir cocuktum. Aynı zamanda muhafazakar bir ailede büyümüştüm. Genetik mirasim da hic içaçıcı değildi. Ben de evde oturup kitap okudum, ders çalıştım, cizgi film izledim. En sevdiğim cizgi film cedricti. Ben de cedric gibi kucuk yastan baslatip oneitis hayalleriyle büyüdüm. Malum kadina dine inanir gibi inandim. Bir cok kisiyi kendisi sandim ama basarisiz olunca o… Read more »

yynx
Guest
yynx

İyi geceler Mahmut abi Kırmızı hapla 1 yıl önce tanıştım. Okuyup araştırdıkça ilk başta düşündüğüm gibi olmadığını anlamaya başladım. Bu yüzden Rollo’nun 3 kitabını aldım okumaya başladım ve içselleştirmeye çalışıyorum. Bir çok şey de bana mantıklı geliyor. Benim iki sorum var: 1. Kırmızı hapı ilk tanıdığım zamanlarda bilgim yeterli olmamasına rağmen çok girişken kafa olarak rahat biriydim. Aşırı özgüvenim egom vardi. Bir ayda 3 veya 4 kızı tabak yapabiliyordum ( o zamanlar bu siteyi ve kavramları bilmiyordum). Sonra sevgili yaptım. Hala da devam eden bir ilişkim var. Redpill’i Daha çok okudukça icimde rahatsızlık,özgüvensizlik,biraz panik yetersizlik hissi ve gelecek kaygısı beliriyor.… Read more »

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

Olmuyor Mahmut abi olmuyor. Bu işte başarılı adamların bu işle ilgili bir makale okumuşluğu yok, kendimi aptal gibi hissediyorum. Eğer ben okumasam bu blogu çok daha kötü bir durumda olacaktım. Ama adam bir satır okumadan paramparça ediyor her şeyi. Okudum, şimdi bilen ama yapamayan bir aptal gibi hissediyorum. Neden olmuyor Mahmut abi. Acaba korktuğum gibi tren çoktan kaçtı mı. Yoksa hiç bir zaman içimizde yok muydu. Biz, yani bu işleri yapamayanlar.

Mindset
Guest
Mindset

Makale okumuşları mı bilmem ama iyi gözlemci oldukları kesin.Bence her başarılı insanın hayatında bellirli dönemlerde aldığı bir kırmızı hap gerçekliği vardır.
Yazı, site ya da hatun kaldırma konularının konuşulduğu reddit başlığı değil.Bir film bir tecrübe bir insan çok büyük farkındalık yaratabilir kişinin üzerinde.Bazı şeyleri fark etmeye the red pille kadar beklediğim için …Neyse
Beyin yıkama ne kadar fazlaysa fişten çekilme o kadar zor derler harbiden öyle.

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Yapamamanın sebebi nedir

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

Olmuyor derken, bu işi iyi yapanlar gibi olmuyor. Sanki heriflerde şeytan tüyü var.

Storm
Guest
Storm

Bu kafadan kurtul. Yoksa spor salonunda onun kolu benimkinden büyük diye tribe girersin, yatak odasında onun siki benimkinden büyük diye. Özgüvenini sikip atmanın en iyi yolu kendini geliştirmek yerine başkalarıyla kıyaslamaktır, muhtemelen testosteronunu da düşürecektir. Hem olmuyor abi olmuyor diyenlerin çoğunun pratik olarak çok bir şey yaptığını sanmıyorum. Mesela sokağa çıkıp 100 defa reddedildin mi? GYM’e gidiyor musun? Sokakta oynarken gelişimi gördüğün zaman başkalarının ne yaptığı umrunda bile olmayacak.

Mesela bir arkadaşımın genetiği çok iyi. GYM’de benim 2 sene de aldığım verimi 6 ayda aldı. Ne yapıyım yani? O benden hızlı gelişiyor diye testosteron kaynağımdan ve harika kaslardan vaz mı geçeyim?

[D£]
Guest
[D£]

Trp de böyle yorumların gelmesinin her neden-sonuç ilişkisi gibi bir nedeni var,oda ayrıntılara boğulmak. CPD-HİPERGAMİ-RİSKLERİ BİL ve birdaha siteye girme. Olay bundan ibaret olmalı. Seks bulan yada ilişkiye giren adamların çoğu alfa değil. Şhit test ne bilmez, cpd ne bilmez ,hipergami ne bilmez,ilişki kapısında cam bile yoktur,kızlar rahat rahat geçer ondan sonra seks yapar gibi gibi birsürü örnek mevcut. Şuan ki mevcut sistemde gerçek bir alfa gibi yaşayan çok az var özellikle kızlar konusunda.Normal davranın riskleri bilin yeter. Misal adam bir kız tarafından reddediliyor,başkasına gitti deniliyor adam geliyor burada o adamı anlatıyor;”O adam Alfa olum o yüzden ona gitti deniliyor.… Read more »

Xadre
Guest
Xadre

Bazı insanlar doğuştan alfadır. Aslında alfalık bile değil, bazı insanlar kendi doğasını kaybetmez demek daha doğru. Ben son ilişkimde oneitis olana kadar hayatımda kadın erkek ilişkilerine dair hiçbir şey okumamış, fikir almamış biriydim. Hayatım sadece kitap okuyup kendime yatırıp yapmakla, benimle ilgilenen kız olursa duygusal yatırım yapmadan ilişki yürütmekle geçti. Son ilişkim hem çok uzun hem de oldukça çetrefilli geçti, bunun üzerine bir şeyler okumak için arayışlara girdim ve burayı buldum. Trenin kaçtığını düşünmüyorum, yalnız bu işlerle ilgilenen gençler fazla aceleci, durmadan kızlara yürüyüp hemen geri bildirim bekliyorlar. Kimse kendi hayatına odaklanmıyor, hep bi kadın hedefi var.

Saul Specter
Guest
Saul Specter

Arkadaş öğrenciyim okul dışında pek bi uğraşım yok dediğinde kendimi gördüm sanki. Bu okulda boş zamanının çok olması “erkek adam” olmak da dezavantaj olabiliyor. Boş zamanında kendini geliştir falan diyeceksiniz de onun da sınırı var, hala çok boş vakit oluyor. Yazın 1 ay yarrak gibi bir işte çalıştım mesela, bütün vaktimi alıyordu ve ben işin zorluğuna sövüyordum sürekli ama “erkek adam” olmakta bana katkı sağlamıştır muhtemelen. Bir keresinde iş çıkışı durakta gördüğüm bir kızla konuşup numarasını falan almıştım spontane mesela. Ve kızla konuşurkenki hareketlerimi ve sözlerimi sonradan analiz ettiğimde dört dörtlüktü. Kız da çok cana yakın davranmıştı zaten. Sonra işi… Read more »

ID-6666
Guest
ID-6666

Merhaba Mahmut Abi akıl danışacaktım. Kırmızı hapı tanımadan önce Masmavi haplı bir beyinle bir kızdan hoşlandım ilk defa başıma geldi bu olay düşünmeden duramıyorum gece uyuyamama falan aptallıkları tabi… Hiç sevgilim falan da olmadı bu zamana kadar 23 yaşında adamım bu sene bu kız başka ruh ikizi kafasındayım o ara 🙂 Kıza yürümeye başladım tabi kendi aptal oyunlarımla kız büyük ihtimal beta kokusunu aldı tabi bana sürekli meşgulüm çekmeye başladı WP’den arıyorum açmıyor…Sadece bir şey sormak için yazdı bana benimle iyi geçiniyordu bir de hoşlanıyor algısına kapıldım. Kız yürüdüğümü anlayınca sağlam soğuk atıp duvar ördü bana hiç muhattap olmadı benimle… Read more »

hapsevmem
Guest
hapsevmem

“Yavaş ilerleyelim.” , “Hızlı gidiyoruz.”, “Daha seni tam olarak tanımıyorum.” gibi sözlerin altında ne yatıyor? Böyle sözlere ne cevap verilmeli. Şaka yollu ignore mu etmeli yoksa ciddi söylendiği için tamam diyip gecmeli mi?
Genel soru ise, şaka yollu cevap verdim diyelim, ciddi ciddi aynısını tekrar söyledi. Ciddiyetini belirtti ise ne yapmalı?
Ciddi oluyorum sinirli sanıyorlar anlamadim gitti.

Küçük Erkek
Guest
Küçük Erkek

Abi selam, yaşım 16, amatörüm anlayacağın. Sporumu yapıyorum,derslerim iyi durumda aynı zamanda kitap okumaya da vakit ayırmaya çalışıyorum. Müzik yapıyorum. Her şey ortalama düzeyde ilerliyor ama ilişkiler konusunda başarısızım. Oyunu tam oynayabildiğimde başarılı oluyorum ama çok fazla reddediliyorum. Oyunumu oynamaya da fırsat bulamıyorum çok fazla. Bu sürekli reddedilmeler kendimden şüpheye düşmeme sebep oluyor bir şeyler eksik mi diye kendime soruyorum ama öyle bariz bir hata da göremiyorum. Düşünüyorum acaba içimdekini cilalayip parlatabilecek miyim ? Ne önerebilirsin bana ? Farklı sahalar yararlı olur mu ? (Genelde okuldan kızlara takılıyorum yanlış olduğunu biliyorum ama dışarıdan nedense kız bulamıyorum.)

Furky
Guest
Furky

Mahmut abi konuyu uzatmadan direk giricem. Şuan üniv. 3.sinifim kırmızı hapi keşfedeli 1 ay oldu. 1. Sınıfta üniv servisinde tanıştığım bir kız vardı o zaman benim için hem üst level diye bakıyordum hem de uzun ilişkim vardı iplemedim. Geçen hafta instagram hikayeme cevap attı konuşmaya başladık canimli cicimli konuşmaya başladı vs. ben bunu buluşmaya çağırdım kafede oturduk 1 saat. Daha sonra şuraya buraya gidelim demeye başladı ben de sana 1 saat vakit ayırdım yapmam gereken işlerim var diye geçiştirmeye çalıştım ama ısrar etti. Ben de kendi önceliklerim, amaçlarım olduğunu bir çerçevemin olduğunu ve onun bu çerçevenin dışında olduğunu söyledim. Çok… Read more »

alesta
Guest
alesta

Meta:Oyun ve manipülasyon Oyuna dahil olduğum uzun yıllardan beri bana oyunun seks yapmak için kadınları manipüle etmek olduğu söylendi. Manipüle teriminin bu bağlamda geçerli olabilecek iki tanımını buldum: 1.Bir kişiyi ya da durumu ahlaksızca veya zekice kontrol etmek, etkilemek. 2.Bir aleti, mekanizmayı ya da bilgiyi maharetli bir şekilde idare ve kontrol etmek. Öncelikle oyunu eleştirenlerin neye atfen ithamda bulundukları gayet açık ve bunu da onların perspektifinden bakınca anlayabiliyorum. Her şeyin sonunda oyun erkeklerin kendi cinsel alanlarında ve ilişkilerinde daha başarılı olmasına izin veren bir alet çantası. Böylece biriside çıkıp oyunu oynayan kişinin kendi gerçek özü olmadığını, kendisinin veya farklı bir… Read more »

CEM ASLAN
Guest

ON NUMARA YAZI…

Misafir09
Guest
Misafir09

Mahmut Abi merhaba, benzer olmasa da yakın bir olayı yaşıyorum. 1 ay önce bir kızla tanıştım. aynı anda konuştuğum iki kız daha var. Her neyse ama aralarından bu kız daha çok hoşuma gidiyor. Tanışmamız bir etkinlik sayesinde oldu, sonra telefonları aldık. Telefonları aldıktan sonra arada bir nasılsın, nasıl gidiyor, neler yapıyorsun tarzı mesajlaşmalar oldu. Mesajlaşma olayını çok sevmediğimden bunlar 2-3 günde bir oluyor. Zaten iş yoğunluğumdan da çok aklıma gelmiyor. Neyse sonra kahve içmeye davet ettim, sözleştik. Kahve içmemize bir gün kala ona beklemediği bir nöbet yazıldığını, ertesi gün görüşebilir miyiz diye sordu. olur dedim, sonuçta bahanesi vardı, tekrar görüşmek… Read more »

Deniz Selimoğlu
Guest
Deniz Selimoğlu

mahmut abi merhaba şu anda içinde bulunduğum ismi sadece arkadaş çerçevesinde ilerleyen ama fuckbody yaşantısından farkı olmayan bir durum içerisindeyim ama bir zaaf varki hatun sara hastası ve sık sık nöbet geçiriyor ve sadece bu durumdan dolayı kıza binevi yardımcı oluyorum yanlız bırakmamaya çalışıyorum bu mevzuda aklıma takılan bir durum ise istem dışı beta oglan diye tabir ettiginiz duruma istemsiz düşmem yani eve bırakmalar ve rahatsızlanınca yanında olmalar sadece bu olay aklıma takılıyor buraya yazmamın sebebi ise yaklaşık 1.5 senedir her başlığını takip ettiğim bu sitede bunu görmemiş olmam. kafa olarak kıskançlık, korkak tavşan erkek,ve her tür beta çocuk hareketlerinden… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

Kızın sana olan arzusunu kaybetmemesini istiyorsan, kıza yardım etmeyi bırak. Yoksa fuckbody diye bir şey kalmama ihtimali yüksek.

şirinbaba
Guest
şirinbaba

“10 saat aralıksız konuşmanın çuvallamak olduğunu anlarsan arkasında yaptığın hataları sen de anlarsın. Ama doğru anlarsan.” buradan benim anladığım, bir adamın zaten spor salonu, fransızca dersleri, eczacılık fakültesinde yüksek ortalama tutturması ve ailesine ayırdığı vakitten böyle bir şeye zaman kalmaz ve kızı 15-20 dakikalık daha verimli olan telefon aramalarına yönlendirir, buluşana kadar iletişimi öyle devam ettirir. mantık doğru mu?

yynx
Guest
yynx

İyi geceler Mahmut abi Kırmızı hapla 1 yıl önce tanıştım. Okuyup araştırdıkça ilk başta düşündüğüm gibi olmadığını anlamaya başladım. Bu yüzden Rollo’nun 3 kitabını aldım okumaya başladım ve içselleştirmeye çalışıyorum. Bir çok şey de bana mantıklı geliyor. Benim iki sorum var: 1. Kırmızı hapı ilk tanıdığım zamanlarda bilgim yeterli olmamasına rağmen çok girişken kafa olarak rahat biriydim. Aşırı özgüvenim egom vardi. Bir ayda 3 veya 4 kızı tabak yapabiliyordum ( o zamanlar bu siteyi ve kavramları bilmiyordum). Sonra sevgili yaptım. Hala da devam eden bir ilişkim var. Redpill’i Daha çok okudukça icimde rahatsızlık,özgüvensizlik,biraz panik yetersizlik hissi ve gelecek kaygısı beliriyor.… Read more »