Kızlarla Sokakta Nasıl Tanışılır | Kızlarla Tanışma Video Tam Analiz (İNFİELD]

Merhaba millet, Ben Mr. Deer.  Kadınlarla tanışırken nelere dikkat ediyorum. Neler yapıyorum tam analiz videosu sizlerle. Kadınlarla başarılı olmanız için gereken TEMEL şeyleri anlattım, dikkat bu video ansiklopedi niteliğinde. İYİ SEYİRLER!

Diğer postlarım ve yazılarım için tıklayınız.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
9 Comment threads
20 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
AnonThhzgörkemFurkanFurkan Yıldırım Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Blade
Guest
Blade

Bu video sanki daha önceden beri var diye hatırlıyorum.

executable
Guest
executable

Kızlarla ayaküstü tanışma konusunda kendimce bir taktik buldum arkadaşlar.Sizlere de değer katması açısından paylaşma gereği duydum. Yolda yürürken de yapılabilir ama daha çok parklarda meydanlarda daha işlevli diye düşündüm. Mağazada Yaklaşıp kıza şöyle dedim: -“Merhaba nasıl görünüyorum sence”? (şaşırdı tabi biraz)+Gayet iyi görünüyorsun -“Bi fotoğrafımı çeker misin?” +”Tabi” dedi. Etraftakiler baktı o sırada, bir de kadın reyonundayız. Ben etraftakiler bakınca rahat olamıyorum ve devamını getirmedim pişman da oldum.Yolda da iki kez daha foto çektirdim ama yine devamı gelmedi.(Birisinde 3 kişilerdi, diğerinde de acelesi vardı.) Bu yüzden yarın parkta ve daha sakin bir yerde deneyecem. Herkese hayatta başarılar.

allahsız
Guest
allahsız

ben utandım senin yerine

executable
Guest
executable

Fotoğrafı çektirip teşekkür ettim. Utanmadım bu durum için 🙂

D’Annunzio
Guest
D’Annunzio

14. Şınavdayım

Anon
Guest
Anon

Ben de bu etrafta insan olmasından aşşırı rahatsız oluyorum

Red Bear
Guest
Red Bear

Abi merhaba. Bir grubun içinde olan(örneğin kafede kızlı erkekli bir masa gibi) bir kızla bakışma durumu çok oluyor. Tek olduğunda yaklaşmak çok daha kolayken böyle bir durumda nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Bu durumda ne yapabiliriz ?

Aristokrat
Guest
Aristokrat

Merhaba sex bölgesi hakkında ideal tavsiyeniz nedir yani bir kızla hem kendi evimizde hem de onun evinde bir araya gelme ihtimalimiz yoksa mekân olarak nereleri tercih etmeliyiz kızla İlk sexsimiz söz konusu olduğunda..?

Mahmut Abi
Admin

Arkadaş evi.

Burak
Guest
Burak

Arkadaş evide yoksa otel olurmu mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

Oteli önceden ayarlarsan belki olur. Ama birçok kız gelmek istemeyecektir.

Big Zo
Guest
Big Zo

Tinderda çoğu kız profiline instagram adresini yazıyo, bu sadece reklam amaçlı mı yoksa eşleşmezsek birde instagramdan yazmayı denemek doğru olurmu yoksa stalker’lık mı olur

Mahmut Abi
Admin

Takipçi kasıyorlar. Sadece instagram adresi koyanları sola atın. Anlamlı bir biosu olan ve instasında fazla takipçi olmayan kızlara instadan mesaj atabilirsin ama dönüş ihtimali düşüktür.

Konq
Guest
Konq

mahmut abi değişik bir sorum var yeni tanıştığım hatunlarla ilgili. ses ile ilgili bir sorun.. genellikle hatunlarla tanışıp işte telefonda veya reelde görüştüğümde(in-direct sette de benzer bir yorum almıştım) sesimle ile ilgili değişik yorumlar alıyorum. “Senin sesini daha elit beklerdim”, “Tipinle sesin hiç uyuşmuyor”, “Dublaj gibisin” vs.. tarzı yorumlar alıyorum. genellikle bunları geçiştiriyordum da :sıkıntı yok. ama yani fazla duyunca garipsemeye başlıyorum. ben tipimi ortalamının üstü görürüm ama arkadaşlarım bana “baya yakışıklısın” der. doğudan geldim ve 1 yıl filan oldu sesimde şive var biraz. bu tarz durumlarda ne yapmalıyım? genellikle geçiştiriyorum iyi hoş ama birçok hatundan böyle tepki alınca ne… Read more »

executable
Guest
executable

Bence diksiyonun üzerinde çalışman gerek. Youtube kanallarına bak diksyonla ilgili. Ses tonu değişmez çünkü

Mahmut Abi
Admin

Yeterince kız varsa bence o kızları önemseme. Az gelişmiş ülkenin taze soğanı olup da kendisini mavi kanlı sanan insan modelinden Türkiye’de çok var ve onlarla uğraşmanın en iyi yolu dediklerini görmezden gelmek ve eğer bu onlar için sorunsa bırakıp gitmek.

Sesindeki şive ise zamanla azalacaktır. Sen de biraz çaba gösterirsen hızlıca azalır. Çaba göstermeni tavsiye ederim zira yaşadığın yere uyum iyi bir şeydir. Yani İngilizce konuşan bir yere gitsen mesela aksansız konuşmaya çalışman daha iyi.

Furkan Yıldırım
Guest
Furkan Yıldırım

Ahmet Abi’nin bu cevapına katılıyorum bende doğudan geldim ve şivem 2 sene kalmadan neredeyse yok olup gitti.

Mormendy
Guest
Mormendy

Bugün hayatımda ilk kez set açtım.Kendi okulum olmayan bir üniversitenin kampüsünde 3 arkadaş otururken artıl gidip biriyleriyel tanışmayı kagama koymuştum. yakınımızda boş kız grubu yoktu hiç. Uzak Bir bölgede hani kesişemeyeceğimiz haliyle de yürüme daveti alma şansımızın olmadığı bir bölgedeki kızlar vardı onların yanına götürdüm benim arkadaşları. Ben önde onlar arkada. 3 kız 3 erkek( üniversite ortamı olduğu için de rahattım) benim arkadaşlardan biri daha bu meselelerle ilgili öteki ise istemiyordu ama bize uydu. Ben öncü olarak selam kızlar. Biraz sosyalleşelim dedik. Oturabilir miyiz dedim göz teması kurarak.Sesim titremedi ancak bir miktar robotikti.Gitmedrn önce planlamamak lazım ne diyrceğini ama neyse… Read more »

Javert
Guest
Javert

selam kizlar diye konuşan insanlar tanıdım,sesin titremesede garip bir cümle bence,Selena misin yani selam kızlar 😀
Çok yakışıklı değilsen ters teper

Furkan
Guest
Furkan

komikti =’)

mayata
Guest
mayata

Ben her zaman direk yürüyorum ve aklıma yolda gelen ilk şeyi söylüyorum. Şunu okumuştum çünkü çoğu insan tanışırken birbirine söyledikleri ilk cümleleri hatırlamaz.

Serdar
Guest
Serdar

Mahmut abi benim bu konuda merak ettiğim bir şey var. Biz kızlarla takılmak için vakit ayırıyoruz. Dışarıda set açıyoruz, sanaldan kovalıyoruz piyasayı. Böyle 20 kadına filan yürüyoruz ve genelde sallıyorum 1-2 tanesinde başarılı oluyoruz. Ama benim dışarıda gördüğüm sevgili çiftler böyle değiller. Birçok çifti gördüğüm zaman mutlular ve gayet eğleniyor gibi duruyorlar. Bunlar genelde uzun ilişki çiftleri oluyorlar. Bu adamlar bizim gibi çok denemiyorlar. Genelde sanki onlar tek kişi ile konuşuyorlar sevgili oluyorlar gibi. onlar bir kaç ay konuşup işi ciddiye döküyorlar biz bir hafta içinde niyet belli ediyoruz. Anlamadığım şey şu: biz bu kadar uğraşıp düşük oranda başarılı oluyorken… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Onlara özeniyorsan neden sen de sevgili yapmıyorsun? Biz dediğin kim bilmem zira ben sizden değilim. Ben de 3 senedir aynı kişiyle yaşıyorum.

Kadınlarla doyurucu ilişkin yoksa ama o adamın doyurucu bir ilişkisi varsa (uzun süreli değil ilişki diyorum) o adam senden başarılıdır. İstediğin kadar bil.

İnsan bir sevgili de yapabilir, tabak da çevirebilir. Birinden biri diğerine iyi değil ama tabak çevirmek hoşuna gitmiyorsa sevgilin olsun.

Serdar
Guest
Serdar

Abi burada demek istediğim oaly ben sevgili yapmak istiyorum olayı değil. Biz 20 kere deneyip bir şeyler elde ederken bu adamlar nasıl 1-2 kişiye yatırım yapıp rahat ediyorlar? Ben belki bir sürü red yiyorum hatta bu adamların bütün hayatlarında yiyecekleri redleri bir günde yiyorum ama bu adamlar 1-2 kişiyle konuşup benden daha iyi piyasa yapıyorlar. Rep pill bilmezler, oyun nedir bilmezler ama nasıl yapıyorlar onu soruyorum

Mahmut Abi
Admin

1-2 kişiyle konuşup senden daha iyi piyasa yapıyorlarsa sende olmayan ve öğrenmen gereken şey adamlarda zaten vardır. KH fiştekini çekmek için var ama her erkek fişte değil. Oyunu beyni yıkanmışların öğrenmesi gerek bazılarında zaten var.

Bu adamlara özeniyorsan yapman gereken onları gözlemlemek,bunu bana sorarak öğrenemezsin. Sende yok demek ki çalışıp kazanacaksın. Adamda var demek ki.

görkem
Guest
görkem

Arkadas şunu demek istemiş sanırım biz ilişki istesekte ilişki öncelikli olmiycaz yatmaya oyniycaz o zamanda sadece yattığımızla kalıyoruz ilişkiye çevirmek için napıcaz diye sormuş olabilir

Mahmut Abi
Admin

Bazılarıyla sadece yattığınızla kalırsınız, eğer ilişkiye kapalı değilseniz, sizinle ilişki isteyenle ilişkiye gidersiniz.

Hep yatmaya gidiyorsanız, sadece yatmaya oynuyorsunuz demek.

Thhz
Guest
Thhz

Bu oyun, tanisma tarzi isler icin yas ne kadar onemli resit olmamiz gerekir mi 10, 11.sinifta deneyebilir miyiz

Mahmut Abi
Admin

18 yaşından önce bu işlere girmeyin.